Kelly Ripa ruokavalio ja harjoittelu

Vuonna 2012 Kelly Ripaa äänestettiin yhdeksi Hollywoodin uusimmista elokuvista, joten et voi antaa anteeksi 44-vuotiaille, koska hänen on pidettävä itsensä kunnossa. Tietenkin, niin kaunis kuin hän on, ilman oikeaa ruokavaliota ja liikuntaa, jopa sellaista kuumaa kuin Kelly voisi liukastua liikalihavuuteen, jos hän ei ole varovainen, mutta huolella harkitut harjoitukset ja hyvä ruokavalio jopa kolmen lapsen jälkeen, Kelly Ripa on elämänsä parhaassa kunnossa.

Syntynyt New Jerseyissa 2. lokakuuta 1970, voit tuskin uskoa, että tämä poikasen on yli 40-vuotias, ja tv-tuottaja, talk show-isäntä ja näyttelijä todella on ehdottomasti moitteeton elin. Hän todella asettaa standardin kaikille 40 jotain äidille siellä, eikö hän? Jos hän pystyy hoitamaan kiireisen uran kolmella lapsella, niin me voimme myös meitä!

Kelly Ripa Diet

Raporttien mukaan Kelly aloittaa päiväsi samalla tavalla joka päivä - hän herää klo 630 ja hänellä on aviomiehensä tekemä kahvi kahvia varten. Katso, vaikka olemme uskoneet, että korkean kalorien kahveista on huonoa sinulle, aamulla ensimmäinen asia voisi olla vain temppu, joka pystytään luomaan päivän ja saada sinut puhumaan matkalla. Se on asia ruokavalioon ja laihtuminen - joskus sinun täytyy ajatella laatikon ulkopuolelle ja selvittää, mikä on tuottavaa SINÄ!

kelly Ripa Diet and Workout_04

Hän syö kaiken kieltämällä mitään ruokalistaan, ja tekemällä näin hän ei aja riskinä syödä mitään, mitä hän kertoi itselleen, ettei hän olisi voinut. Kuinka monta kertaa olet mennyt ruokavalioon vain tuhoamaan sen kaikki syömällä kolmea viipaletta suklaakakkua? Jos olisit antanut itsellesi tuon yhden kappaleen, olisit käyttänyt vähemmän kaloreita, minkä jälkeen sinun täytyy polttaa. On vain järkevää antaa itsellesi vähän kaiken mitä haluat - se on vain saada heidät maltillisesti.

Hänen suurimmat rakkautensa ovat valkoviini ja ranskalaiset perunat, kaksi erittäin suurta kaloreita. Hän kuitenkin sisältää runsaasti terveellisiä elintarvikkeita ja voimakasta harjoittelua, joka polttaa huonoja tavaroita, syö tavaroita kuin tavallinen jogurtti, runsaasti tuoreita lehtivihreitä ja hedelmäpaloja, jotka antavat energiaa ja näkevät hänet päivän aikana.

Kelly Ripan perheessä on vahva sydänsairaus, joten hän yritti sisällyttää niin paljon sydämen terveellisiä elintarvikkeita kuin hän voi ruokavaliossaan. Näihin kuuluvat kala (omega-3-rasvahapot), avokado, mantelit ja muut pähkinät, munuaiset ja linssit, tofu ja paljon muuta.

Kelly Ripa Workout

Päivän alusta kaunis, kirkas ja varhainen antaa runsaasti energiaa, ilmeisesti, ja tämä on, kun useimmat ihmiset löytävät on helpoin aika työskennellä. Teet töitä, suihketa ja valmistaudu päiväsi tietäen, että aineenvaihdunta on alkanut aloittaa oikeaan suuntaan, ja kehosi on jo puhuttu ja valmis seuraavaan päivään. Hän tykkää lyödä kuntosalia noin seitsemän päivää viikossa, vaikka useimmilla meillä ei juuri olisi aikaa. Jopa kolmesta neljään kertaa viikossa on parempi kuin mikään ei, mutta jos yrität nousta sohvalta, saattaa olla aika antaa itsellesi vakava sana.

kelly Ripa Diet and Workout_02

Kun hän haluaa rentoutua, hän tekee mitä useimmat muut julkkikset tekevät ja kääntyy joogaan, mutta päivinä, jolloin hän haluaa todella hyvää harjoittelua, hän rakastaa sydäntä, joka sisältää juoksut ja muut koneet, joita voit löytää paikallisessa kuntosalissa. Muutama viikko viikossa hän lopettaa sydänkoulutuksensa jossain määrin voimaharjoittelua, joka auttaa vahvistamaan näitä lihaksia ja vaikka hänellä ei olisi aikaa päästä itseään kuntosalille, hän jatkaa jonkinlaista liikuntaa , vaikka se kävisi ulkona. Itse asiassa, olet hämmästynyt siitä, kuinka monta kaloria voit polttaa vain kävelyllä.

Jos olet kotona ja et voi päästä kuntosalille, siellä on paljon muita asioita, joita voit tehdä elävän kämppikaverin mukavuudesta saamaan saman vaikutuksen. Paikan päällä toimivat hyppyalut ja jopa nousu ylös ja alas portaat voidaan luokitella sydäntenä, ja istuimilla, keuhkoilla ja kyykkyillä voi olla abs ja booty mennä yhdessä uuden trimmerifysiikan kanssa!

Leave A Comment

+ 79 = 88