Kaley Cuoco ruokavalio ja harjoittelu

Olipa hänellä pitkät hiukset tai lyhyet hiukset, yksi asia on ehdottomasti varmoja Kaley Cuocosta - hän on ansainnut sen paikan parhaimmistoon 100 kuumin naisten luettelosta ympäri maailmaa vuosi toisensa jälkeen! Kauneus-kuningatar, joka antaa kaikille geek-pojille uskon, että hekin voisivat pukeutua itseään super-tyyliksi, on nyt 29-vuotias ja poissa nuoremmilta vuosiltaan. Nykyään hän näyttää paremmalta kuin koskaan, ja kun katsot hänen ruokavaliota ja harjoittelua, näet, miksi.

Kaley Cuoco Diet and Workout_01

Hän on kasvanut näinä päivinä ja hän on jopa naimisissa! Nykyään hänen kasvanut elämäntapaansa on kasvanut harjoittelutehtäviä, ja tämä kaunis blondi valitsee suuren intensiteetin harjoittelusuunnitelmat kolme kertaa viikossa sen sijaan, että hänellä olisi epärealistinen näkemys päivittäin.

On mukavaa, että voimme saada aikaan sen, mutta todellisuudessa monet meistä eivät ole tällaista aikaa. Kun haluat harjoittelua tai saada itsesi muotoon, yksi asia, jonka sinun on aina muistettava, kuten Kaley on, on oltava realistisia tavoitteissasi. Jos tuskin onnistuu löytämään aikaa pesussasi kerran tai kahdesti viikossa, miten aiot löytää aikaa sopivaksi tuntien käytölle joka päivä? Tai jopa puoli tuntia?

Palataan Kaleyn luokse, aloitetaan siitä, miten hän haluaa saada sen tappajaisen ruumiin, jota me rakastamme:

Kaley Cuoco Workout

Olipa puoli tuntia, tai puolitoista tuntia, Kaley Cuoco toimii vähintään kolme kertaa viikossa. Hänellä on tappaja, hyvät jalat ja hämmästyttävä abs ja tällaisen kehon saavuttaminen, sinun on seurattava hänen jalanjälkiä ja tarkasteltava harjoituksia, kuten koukkuja, lankkuja, vuorikiipeilijöitä, kyykkyhyppyjä, tähtipoistoja ja paljon muuta . Nämä ovat kaikki harjoituksia, joita voit tehdä oman kodin mukavuudesta, eivätkä tarvitse kalliita laitteita tai kalliita kuntosaleja. Sinulla ei todellakaan ole mitään tekosyytä siitä, ettei heitä yrittäisi yrittää ...

Sen lisäksi, että hän tekee kolme kertaa viikottaisen suuritehoisen harjoituksensa, Kaley Cuoco rakastaa kaikenlaista ulkoilua, ja vain yksi hänen henkilökohtaisista intooistaan ​​on ratsastus. Hän jakaa säännöllisesti kauniita kuvia ratsastuksesta rakastetuilla hevosillaan Instagramissa, ja se on joka todella auttaa pitämään hänet kunnossa.

Kaley Cuoco Diet and Workout -_03

Kun etsit laihtua tai saat tuon hauskanpidosta, josta pidät puhuessasi, sinun täytyy löytää jotain josta todella rakastat, jotta pysyt hallussaan. Suuri intensiteettiharjoittelu on välttämätöntä, jos haluat kuvan täydellisen kehon, kuten Kaleyn, mutta joka syrjään, kun sinulla on hyvä ulkoilu, jonka nautit tekemällä, todella auttaa sinua polttamaan nämä kalorit, niin miksi ei anna heille kaikkia tänä kesänä, ja katsokaa, kumpi ottaa sinun fancy?

Voisitte uida kokeilemista tai jopa ratsastaa kuin Kaley Cuoco? Siellä on myös jalkapalloa, lentopalloa, tennistä, sulkapalloa, kävelyä, vaellusta, pelata frisbeeä rannalla koirasi kanssa ... Ei ole väliä, mikä on niin kauan kuin se saa sydämesi pumppaamaan ja saa sinut ulos. Ajattele D-vitamiinia! Lisäksi jokainen on kesällä paljon onnellisempi, kun kaunis aurinko paistaa, eikö olekin?

Kaley Cuoco -ruokavalio

Äskettäin Kaleyn henkilökohtainen kouluttaja paljasti joitain epäilyttäviä tietoja hänen ruokavalion suunnitelmistaan ​​ja luopuu siitä, että hän ei todellakaan ole ruokavalion tai ateriohjelmien fani. Itse asiassa hän ei todellakaan ymmärtänyt mitään, mikä estäisi häntä syömästä elintarvikkeita, joita hän rakasti - esimerkiksi elintarvikkeita, jotka ovat hiilihydraattipitoisia, joita ei ole sallittua useimmissa villihiutaleissa.

Kaley Cuoco Diet and Workout_02

Kaley haluaa saada kaikki hiilihydraatit aamulla niin, että hänen ruumiillamme on aikaa käsitellä niitä ja polttaa ne energiaan koko päivän ajan. Hän yrittää välttää jotain liian jalostettua, kuten valkoista riisiä, valkoista leipää ja liian monta perunaa. Hänen ilta-ateriansa ovat yleensä terveellisempää, grillattua lihaa leikkaamaan rasvan saanti ja runsaasti tuoreita vihanneksia. Kun yhdistät tämän hyvän veden kanssa koko päivän, annat iholle, hiuksille, kynsille ja koko kehon elimelle hyvää ravinteiden rikasta hyvyyttä ja kohtaat sen, voimme kaikki tehdä sen kanssa, oikea?

Leave A Comment

+ 7 = 17