Blue Bloods: kuinka paljon he arvostavat?

Blue Bloods: kuinka paljon he arvostavat?

Ensimmäinen ilmestyminen syyskuussa 2010, Blue Bloods on tullut yksi TV: n rakastetuimmista poliisinäytöksistä. CBS: n laillisen draaman sarja on ensisijaisesti New York Cityssä, se jakautuu lähialueiden sulkemiseen ja on nyt kahdeksannen kauden. Maaliskuussa 2017 vahvistettiin, että näyttelyn sopimus uusittiin toisen kauden ajan.

Jotkut valituista jäsenistä ovat olleet siellä alusta lähtien, mutta siellä on ollut muutama aloittelijoista siellä - up-and-tulevia lahjakkuuksia. Näinä päivinä, Blue Bloods sanotaan olevan melko paljon rahaa, ja olemme päättäneet tarkastella tarkemmin, kuinka paljon ...

12 - Sami Gayle

Arvioitu arvo: Ei tiedossa

Toinen nimi, joka on aloitettu Broadwayssä, Sami Gayle arvioitu arvo ei ole tosiasiassa tiedossa. Näyttäisi siltä, ​​että hän pitää asiat jonkin verran alhaalla. Hän esiintyi elokuvassa Nicholas Cagen rinnalla - Varastettu, ja hän on myös hyvin tunnettu asemastaan ​​tv-ohjelmassa, Blue Bloods. Hänen nimensä kanssa on vain seitsemän muuta hyvitystä, mutta ei ole varmaa, millaista rahaa hän ansaitsee. Pidämme sinut päivitettynä, jos huomaamme!

Sininen Bloods 1

Lähde: CelebMafia

11 - Len Cariou

Arvioitu arvo: Ei tiedossa 

Toinen valokuvataiteilija Blue Bloods joiden arvioitu arvo on todellakin hyvin vaikea tulla, 77-vuotias Len Cariou on kanadalainen syntynyt näyttelijä, joka on ehkä paremmin tunnettu hänen osastaan ​​alkuperäisessä Sweeney Todd: Fleet Streetin Demon Barber. Siinä hänellä oli tärkein rooli, Sweeney Todd, ja hän myös näytteli vieressä Johnny Deppia elokuvassa, Salainen ikkuna. Saatat myös huomasi hänet sisään 1408, ja myös Sipulielokuva, ja se on ennen kuin aloitamme TV-esiintymisesi.

Se oli päällä Murha, hän kirjoitti Angela Lansburyn rinnalla, että hän ensin löysi tv-mainetta, ja he myöhemmin tähtäisivät Sweeney Todd elokuva yhdessä. Myös esiintymisiä on esiintynyt West Wing, vahingonkorvaus, FX-draamaa ja myös Laki, monien muiden joukossa. Emme ehkä tiedä, mitä hänen arvioitu arvo on, mutta varmasti vetoa siitä, että se on vaikuttava!

Sininen Bloods 2

Lähde: tv-opas

10 - Abigail Hawk

Arvioitu arvo: 800 000 dollaria

Hän on toiminut pitkään, ensin vuodesta 1995 lähtien, mutta hän ei ole tosiasiallisesti näytellyt niin monissa elokuvissa tai televisio-ohjelmissa, usko sitä tai ei, mikä on luultavasti sen varallisuus huomattavasti pienempi kuin jotkut hänen muista jäsenistään.

Abigail Baker päällä Blue Bloods on todennäköisesti mitä muistan Abigail Hawk paremmin, mutta hän on haarautunut muutamiin muihin tv-ohjelmia, ja myös ohjaamaan ja tuottamaan, johtoon enemmän. Nykyään hänellä on arvoa jonnekin alueella 800 000 - 1 miljoonaa dollaria.

Sininen Bloods 3

Lähde: Hollywood.com

9 - Vanessa Ray

Arvioitu arvo: 1 miljoonaa dollaria 

Laulaja sekä näyttelijä, 35-vuotias Vanessa Ray tunnetaan suurista rooleistaan ​​melko suurissa tv-ohjelmissa. Hänestä tuli säännöllinen sarja Kun maailma muuttuu vuodessa, ja hän myös esiintyi vahingonkorvaus 7 jaksoa kohti, Toimistotyöntekijä ja Sairaanhoitaja Jackie 1 episodiin ja jopa toistuva rooli puvut. Sitten oli aina upea Sievät pienet valehtelijat. Viiden vuoden ajan Vanessa Ray kuuli CeCe Drake -osan.

Vanessa voi silti löytää osastopäällikkö Eddie Jankon sisään Blue Bloods, rooli hän aloitti vuonna 2013, ja hän on nyt sanonut, että hän on nähnyt vaikuttavan runsaan miljoonan dollarin varallisuuden eri rooleissaan TV-ohjelmissa.

Sininen Bloods 4

Lähde: Taddlr

8 - Robert Clohessy

Arvioitu arvo: 1,5 miljoonaa dollaria 

59-vuotias Robert Clohessy ei ole vieraantunut tv-toimien maailmaan tai poliisin draamaa varten. Hänen isänsä oli poliisi, ja vaikka hän ei juuri seurannut hänen jalanjäljillään, hän palasi juurilleen luutnantti Sid Gormleyn osalle Blue Bloods. Voit myös muistaa, että hän näki hänet sisään Boardwalk Empire pari sarjaa, ja myös in oz, HBO: n vankilahja, joka oli osa Sean Murphy'n virkavastaavan osaa.

Hänellä on nyt yli 126 erilaista näyttelijää henkensä alla ja jopa haarautunut elokuvateoksiin, joihin kuuluvat mm Wall Streetin susi ja Avengers. Hän on ehkä paremmin tunnettu tukevista tehtävistään, joten vaikka hän on näytellyt lukuisissa osumissa, hän vain sanoo kasvattanut runsaan 1,5 miljoonan dollarin.

Se on silti paljon enemmän kuin me, joten kuvittelemme, ettei hän valittaa liikaa.

Sininen Bloods 5

Lähde: Zimbio

7 - Amy Carlson

Arvioitu arvo: 2 miljoonaa dollaria 

Mitä olet nähnyt Amy Carlsonin? No, melko paljon, ja tämä ei sisällä hänen rooliaan Linda Reagania Blue Bloods. Saatat myös huomasi hänet sisään Toinen maailma, NBC: n päivän aikana ilmestynyt saippuaooppera ja myös Kolmas Watch, toinen televisiosarja ilmestyi NBC: lle, tällä kertaa draamaa.

48-vuotias tv-näyttelijä aloitti TV-uransa 1990-luvulla ja jopa esiintyi elokuvassa, Vihreä Lyhty. Kaikki tämä yhdessä sanotaan kasvattaneet valtakuntansa arviolta yli kahden miljoonan dollarin arvoiseksi.

Sininen Bloods 6

Lähde: HawtCelebs

6 - Gregory Jbara

Arvioitu arvo: 2 miljoonaa dollaria

Olet nähnyt hänet elokuvissa kuten 2010-luvulla Muista minut Robert Pattinsonin kanssa. Saatat myös muistaa, että huomaat hänet sisään Laki, Munkki, Ystävät, Ally McBeal, Malcolm keskellä ja paljon muuta! Gregory Jbara on kehittänyt vakiintuneen uransa vuosien varrella, eikä se ole pelkästään elokuva ja televisio, jonka hän on tehnyt itselleen nimeksi. Hän on myös varsin iso juttu lavalle, erityisesti Broadwaylle. Tämä on luultavasti hänen Juilliardinsa elämässä ...

Hänen lukuisia näyttämö-, elokuva- ja tv-esiintymisiä on sanottu nettosivutettuina viileiksi kaksi miljoonaa dollaria. Ei, että olemme mustasukkaisia ​​pienimmillään.

Sininen Bloods 7

Lähde: tv-opas

5 - Marisa Ramirez

Arvioitu arvo: 2 miljoonaa dollaria 

Näyttelyt kahdessa merkittävänä päivällä tv-näytöksessä ja neljä parhaaseen tv-ohjelmaan näet todennäköisesti jo Marisa Ramirezin kasvot. Hän on Maria Baez, NYPD-etsivä Blue Bloods, ja hän soitti myös toista poliisia - virkamies Riley Dunn sisään Todistusaine. Ei vain sitä, Seinää vasten näki hänet pelaavan toisen etsivän - Lina Flores, ja hänellä oli myös useita esiintymisiä tv-ohjelmissa, kuten Yleinen sairaala ja Elämämme päivät.

Useilla televisio-ohjelmien ponnahdusikkunoilla hänen vyönsä alla sanotaan olevan Marisa Ramirez, joka istuu nettomääräisesti noin kaksi miljoonaa dollaria. Jälleen, ei liian nuhjuinen!

Sininen Bloods 8

Lähde: Tiiviimpi viikko

4 - Will Estes

Arvioitu arvo: 4 miljoonaa dollaria 

Hän pelaa Tom Selleckin poikaa Blue Bloods - Jamie Reagan. Hän oli myös toisessa NBC-tv-ohjelmassa ennen sitä - American Dreams - toinen draama. Se oli itse asiassa elokuvassa U-571 että hän ensin löysi mainetta, ja siellä oli muutama tv-mainoksia samanaikaisesti, erityisesti Fruit of the Loom. Tämän jälkeen hänellä oli päälle / pois osia näyttelyissä, kuten Santa Barbara ja Moottoritie taivaaseen, ja sitten tietysti, jälleennäkeminen ja Blue Bloods.

Hän on 38-vuotias nyt, vaikka hän näyttää usein nuoremmalta, ja hänet sanotaan olevan viileä 4 miljoonaa dollaria.

Sininen Bloods 9

Lähde: Live Rampup

3 - Donnie Wahlberg

Arvioitu arvo: 20 miljoonaa dollaria 

Jos ihmetitte, mistä tunnit tämän nimen, se johtuu siitä, että Donnie Wahlberg on Mark Wahlbergin vanhempi veli tai "Marky Mark", kun Eminem kerran viittasi hänelle. Hän ei ole vain näyttelijä, joka esiintyy televisio-ohjelmissa, kuten Blue Bloods jompikumpi. Saatat muistaa nähdä hänet Näin elokuvat, Uni sieppari, Kuudes aisti, Bostonin hieno, ja Boomtown.

47-vuotias näyttelijä, levy-yhtiö, elokuvantuottaja, lauluntekijä ja laulaja esiintyivät ensin elokuvassa Tupac Shakurin ja Mickey Rourken rinnalla, mikä on melko yhdistelmä, ja se oli elokuvassa luoti vuodesta 1996. Se oli elokuva, joka tuli esiin kolme vuotta myöhemmin, joka näytti saavan hänelle eniten fanaa ja kunniaa - Kuudes aisti yhdessä Hollywoodin suuren, Bruce Willisin kanssa.

Yli kaksikymmentä miljoonaa dollaria, joiden arvo on yli kaksikymmentä miljoonaa dollaria, on turvallista sanoa, että Donnie Wahlbergilla on ollut erittäin menestyvä uran uralla ja onnistunut musiikkiuralla myös!

Sininen Bloods 10

Lähde: Muzul

2 - Bridget Moynahan

Arvioitu arvo: 25 miljoonaa dollaria

Malli ja näyttelijä, Bridget Moynahan itse asiassa aloittivat ensimmäisen uransa mallinnusmaailmassa. Se oli todella a Sinkkuelämää episodi, jonka hän ensin teki TV-näytöksi, ja se tuli takaisin vuonna 1999. Muistatte, että hän kuulosti Natashaa, joka Carrie Bradshawin rakkauden kiinnostus Big Big meni naimisiin.

Sieltä hän jatkoi tähtiä joissakin elokuvissa, mukaan lukien aivan loistava Coyote Ugly vuonna 2000. Sitten oli serendipity vuotta myöhemmin, Kaikkien pelkojen summa vuosi sen jälkeen ja sitten Rekrytointi vuosi sen jälkeen.

Paluu televisioon tuntui olevan loistava valinta Bridget Moynahanille, ja hän jatkoi esiintymistä Kuusi astetta, Ramona ja Beezus, ja sitten Blue Bloods, jonka hän on ollut siitä lähtien. Tällaisilla uravalinnoilla ja niin Sinkkuelämää linkki, ei ole mikään yllätys, että hän on ansainnut itselleen arviolta 25 miljoonan dollarin suuruisen nettovarallisuuden.

Sininen Bloods 11

Lähde: Taddlr

1 - Tom Selleck

Arvioitu arvo: 45 miljoonaa dollaria 

Hän on yksi suurimmista televisio- ja elokuva-nimistä, vaikka monet 80-luvulta ja 90-luvulta tulevat lapset muistavat hänelle enemmän hänen osuutensa Ystävät. Hän soitti Monican kypsempää poikaystävää Richardia. Muistatko?

Se ei ole kaikki, mitä hän tietää, tietenkin, ja on ollut melko korkeatasoista televisio-esiintymisiä vuosien varrella. Hän soitti Thomas Magnumia Magnum, P.I, esiin Las Vegas jonkin aikaa, ja jopa tähdellä yli viidenkymmeneen muuhun televisio-ohjelmaan ja elokuvaan, joista monet olette luultavasti kuullut ja todennäköisimmin nähneet.

Hänen uransa on kestänyt lähes viisi vuosikymmentä ja 72 vuoden iässä hänellä on kertynyt arviolta yli 45 miljoonan dollarin arvosta.

Sininen Bloods 12

Lähde: Business Wire

Kuvanlaatu: Amazon.com

Leave A Comment

− 3 = 4