30 parhaina jalkapalloilijoita kaiken aikaa

Olkaamme rehellisiä tästä, on jotain uskomattoman kuumaa näistä jalkapallo-tähdistä niiden laihalla ja trimmielimillä (joista useimmat niistä) ja kaverit kuten David Beckham johtavat tietä, muut kaverit tarvitsevat vain pelin. Näinä päivinä olemme todella innoissamme katsomassa jalkapalloa televisiossa sen sijaan, että huudamme, kun poikaystävämme ehdottavat sitä ja suurimmaksi osaksi kaikki nämä ovat kavereita:

1 - David Beckham

Se on häpeä, että hän on naimisissa Spice Girl: n kanssa, koska hänellä ei olisi pulaa naispuolisesta huomiosta niillä absilla ja herkällä hymyllä! Plus hänen muodin mielensä on kuolla, mutta meillä on epäilyttävä tunne, joka voi olla alas Victoriaen enemmän kuin omat valintansa ... Entä sinä? ��

30 Hottest Soccer Players Of All Time_01

39 vuotta vanha Daavid (syntynyt 2. toukokuuta 1975) on myös soittanut Preston North Endin, Real Madridin, Milanon, La Galaxyn, Paris Saint-Germainin ja muille. Ilmeisesti hän on hyvin hauskaa ympäri maailmaa hänen pallokyvystään!

Kun arvioitu palkka oli vain 3,4 miljoonaa euroa vuonna 2013, näyttäisi siltä, ​​että hänellä on täysi kokoelma - ulkonäkö, tyyli, perhearvot, jalkapallon tähti ja räjähdysmäinen pankkitili. Se on kaksiteräinen miekka, eikö? Niin paljon kuin me haluamme hänen olevan yksin, se, että hän on tällainen perheenjäsen todella miellyttää meitä! Lisäksi heistä kaksi tekee hienoja söpöjä vauvoja.

2 - Cristiano Ronaldo

Et todellakaan voi mainita kaikkein kuumimpia jalkapalloilijoita ilman mainintaa tästä portugalilaisesta kaunista! 29-vuotias Cristiano syntyi Santo Antoniossa 5. helmikuuta 1985, ja hänet tunnetaan hänen asemastaan ​​Real Madrid CF -tiimissä sekä hänen upeasta ja hienosta jalkatyöstä sekä hämmästyttävästä soinnillisesta rungostaan ​​ja pronssista. Kun jalkapallon tähteä kulkee, hän on varmasti yksi kuumin.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_02

Valitettavasti hän ei ole yksin tyttöjä. Vuodesta 2010 lähtien hän on toiminut Irina Shaykin kanssa, joka on esiintynyt Maximin edustalla ja olla rehellinen, tyttöystävä, joka KUUMA aikoo ottaa jonkin verran lyömistä!

Hän ei juo (hänen isänsä kuoli alkoholiin liittyvistä olosuhteista), hänellä on yksi poika nimeämättömästä naisesta, että hänellä on täydellinen huoltajuus ja hänet jopa pidätettiin epäilyttävänä raiskauksesta, vaikka nämä maksut myöhemmin pudotti, joten hänellä oli aika kovaa aikaa viime vuosina. Toivottavasti seuraavat muutamat ovat myönteisempää hänelle!

3 - Freddie Ljungberg

Ruotsalainen Freddie Ljungberg vastaa joistakin kauneimmista mainoksista, joita olemme koskaan nähneet. Tule tytöille, muistat varmasti ne Calvin Klein alusvaatteet mainokset, joissa hän esitti täydellisellä paketilla - sekä housuissa että abs!

30 Hottest Soccer Players Of All Time_03

Syntynyt 16. huhtikuuta 1977, hän on hieman vanhempi kuin jotkut jalkapallon tähdet painavat vuonna 37 vuotta vanha, mutta olen varma, että kukaan meistä ei potkaisi häntä sängystä, eikö? ��

Toinen tähti, joka ei valitettavasti ole yksin, Freddie naimisissa Natalie Fosterin kanssa tänä vuonna 14. kesäkuuta, aivan Lontoon luonnontieteellisen museon edessä! Kuinka söpöä? Hän tapasi hänet, kun hän pelasi West Hamia. Valitettavasti hän on Tottenham Hotspuren fani (West Hamin kilpailija) ... Mietin, kuinka mielenkiintoinen heidän talonsa on pelihameiden aikana!

4 - Mario Gomez

Pidämme kiinni tästä söpöstä - saksalainen syntynyt Mario Gomez on tällä hetkellä Fiorentinan hyökkääjä, mutta 29-vuotias on pelannut muutamia muita Yhdistyneen kuningaskunnan klubeja, kuten Bayern München.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_04

Syntynyt 19. heinäkuuta 1985 Länsi-Saksassa, hän ei näytä tavanomaisesti "saksaksi" ja siksi, että hänellä on vähän espanjalaista heittää sinne hyväkseen isoäitinsä puolella. Hänen kaksoiskansalaisuudestaan ​​huolimatta hän päätti pitää kiinni maasta, jossa hän oli kasvanut ja päättänyt pelata Saksan maajoukkuetta, ja hän jopa laittoi itselleen saksalaisen mallin, joka on ollut vuodesta 2012 lähtien - Carina Wanzung.

5 - Thierry Henry

Toinen hieman vanhempi jalkapallo-tähti Isossa-Britanniassa ja tulemme Thierry Henriin, joka on 37-vuotias Ranskasta. Essonne syntyi 17. elokuuta 1977, hän pelasi muutamissa joukkueissa ympäri Eurooppaa - Arsenalissa Isossa-Britanniassa, New York Red Bullsissa, Barcelonassa jne. Hän tietysti pelaa myös Ranskan maajoukkueessa, vaikka hän on nykyäänkin enemmän vapaa agentti.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_05

Hän on nyt naimisissa Bosnian naisen kanssa, mutta hän oli naimisissa englantilaisen mallin nimeltä Nicole Merry kanssa, jolla hänellä oli pieni tavoite. Hän jopa omistanut ensimmäisen tavoitteensa syntymän jälkeen kauniiseen tyttärensä! Eikö se ole kiva?

6 - Gerard Pique

Hän on söpö ja hän on espanja, mitä muuta haluatte? Plus hänellä on koko kasvojen hiukset, ja tiedät, miten kaikki tytöt rakastavat kaverit, joilla on parta!

27-vuotias Gerard Pique syntyi 2. helmikuuta 1987 Barcelonassa ja vaikka hän pelaa Espanjan maajoukkueessa, hän on ollut UK-klubissa - Manchester United.

Gerard Pique

Se ei ole juorua, jonka haluat kuulla, vai onko? Se ilmoitti toisen lapsensa, jolla on tyttöystävä Shakira, joka muuten on kymmenen vuotta vanhempi kuin hän. Huhujen mukaan hän on melko suojaavainen hänestä ja hänellä on hyvin vanhanaikaisia ​​arvoja, kuten ei sallinut hänen tähtäävän miesten kanssa räikeällä tavalla hänen musiikkivideoidensa kanssa. Mitä mieltä sinä olet? Haluatko luopua söpöistä kaverit Gerard Piquestä?

7 - Robin Van Persie

Hän on pitkä ja hän on söpö, ja hän on syntynyt Alankomaissa Rotterdamissa, joten jotain haluaa laulaa hänelle tämän "Rotterdamin" laulun, eikö niin?

30 Hottest Soccer Players Of All Time_07

31-vuotias Robin syntyi 6. elokuuta 1983, ja hän pelaa tällä hetkellä sekä Manchester Unitedin hyökkääjänä että Alankomaiden kansallisen jalkapallojoukkueen johtajana, kuten voitte kuvitella, hän pitää itsensä melko sopivaksi. Hän on kunnossa, eikö? ��

Hän on onnellisesti naimisissa kahden lapsen kanssa, mutta se ei ole aina ollut näin. Hän huijasi vaimonsa, ja se kaikki muuttui törkeeksi, kun tyttö, jota hän huijasi, syytti häntä raiskauksesta. Tapaus hylättiin, mutta se oli vasta kun hän vietti neljätoista päivää vankilaan! Hän ei tee paljon pitääkseen huonoja poikia jalkapallo-reppuja laumassa, hän?

8 - Fernando Torres

Se on kaareva posket, jotka tekevät sen paljon tyttöjä, mutta hänen ruumiinsa ei ole puoli huonoa! 30-vuotias Torres (syntynyt 20. maaliskuuta 1984) pelaa Espanjan kansallinen jalkapallojoukkue (hän ​​on syntynyt Espanjassa) tai Milanon. Normaalisti hän tekee Arsenalilleen asioita Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta hän on lainassa.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_08

Hän on ollut iloinen poikaystävä, joka on kasvattanut tyttöystävänsä Olalla Dominguezia vuodesta 2001 ja pari naimisiin vuonna 2009, ja viimeisen luoton mukaan hänen henkilökohtaisen omaisuutensa sanottiin olevan yli 14 miljoonaa puntaa! Se on uskomatonta, eikö ?! Potkaista palloa ympäri? Hän potkaisee pallon, vaikka ...

9 - Ryan Bertrand

Toinen Brit ja tällä kertaa tulemme yhteen nuorimmasta - 25-vuotiaasta Ryan Bertrandista, joka tällä hetkellä pelaa Southamptonin laina Chelseasta. Vain siinä tapauksessa, että haluat vaikutuksen poikaystäväsi, hänen tehtävänsä on jäänyt takaisin.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_09

Syntynyt 5. elokuuta 1989 Lontoossa, hän todella meni samaan kouluun kuin eräs britti-kirjailija, jonka meillä on täällä Herinterestissä. Hän aloitti myös Gillinghamin jalkapalloseurassa nuorisojärjestelmän kautta - kotikaupungissaan.

10 - Yoann Gourcuff

28-vuotias ranskalainen Yoann Gourcuff on ensimmäinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jonka meillä on tänään listallamme ja joka tulee urheilullisesta perheestä (hänen äitinsä pelasi koripalloa ja hänen isänsä oli jalkapalloilija, ja hänen veljensä oli pyöräilijä ja uimari!) olla urheilija itse. Plus hänellä on todella urheilullinen elin, ja se on melko kuuma?

30 Hottest Soccer Players Of All Time_10

Hänen inspiraationsa Pelistä näyttää siltä, ​​että tämä kaveri voisi olla menossa jalkapallohallille, ja vaikka se ei ole yhtä söpö kuin David Beckham, hänellä on jotain sellaista, joka on luonut melkoisen naispuolisen fanipohjan.

11 - Olivier Giroud

Kun puhutaan kuumista jalkapallo-tähdistä, kaikki puhuvat Olivier Giroudista, ja siellä on myös hyvä syy. 28-vuotiaalla ranskalaisella on hyvät hiukset, suuri hymy, hyvä runko ja upeat tatuoinnit! Mitä muuta voisit mahdollisesti pyytää?

30 Hottest Soccer Players Of All Time_11

Hän on kaveri, joka ajaa tehtävää yrittääkseen tehdä tavoitteen tapahtua, ja siksi hän soittaa joillekin Euroopan parhaimmista joukkueista - Ranskan maajoukkueesta ja Arsenalista. Miksi et check him out seuraavan kerran näet nämä kaverit pelaavat jalkapalloa?

12 - Jamie Redknapp

Hän on nyt hieman vanhempi, mutta paljon tyttöjä Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli murskata tämän jalkapallo cutie muutama vuosi sitten, se on varma! Hän meni naimisiin yhden tyttöjen kanssa tyttöryhmästä Eternal - Louise. Muistatko hänet?!

30 Hottest Soccer Players Of All Time_12

Hän on nyt 41 mutta se ei tarkoita sitä, että hän ei ole yhtä kuuma kuin pari vuotta sitten, ja vaikka hän ei enää pelaa ammattilaisjalkapalloa, hän ansaitsee olla mukana tällä listalla Liverpoolin, Southamptonin ja Tottenham Hotspurin hänen listassaan aikaisemmista klubeista.

13 - Joe Hart

Toinen Brit (ilmeisesti siinä missä he tekevät niistä parhaiten), Joe Hart on 27-vuotias maalivahti, joka pelaa paitsi Manchester Cityn (ei koskaan sekoitettava Manchester Unitediin millään lailla), vaan myös Englannin kansalle joukkue myös. Se on luultavasti siellä, missä olet ehkä nähnyt häntä ennen - World Cupia, jota Englanti ei tehnyt kovasti ...

30 Hottest Soccer Players Of All Time_13

14 - Graham Zusi

Siirtymme nyt lampun toiselle puolelle ja keskitymme hetkeksi amerikkalaisiin jalkapallo-tähtiin. Entä tämä 28 vuotta vanha höpö Floridasta? Hän pelaa Sporting Kansas Cityssä ja myös Yhdysvaltain maajoukkueessa ja hänen college-jalkapallouransa aikana hän pelasi yhteensä 89 peliä, joilla oli yli 28 maalia ja jotka auttoivat vähintään 20 heistä. Nyt se on aika vaikuttava. Luultavasti paljon parempi kuin mitä voisin tehdä ...

30 Hottest Soccer Players Of All Time_14

15 - David Ginola

Useimmat muistavat tämän kaveri kahvin mainoksista, mutta hän on myös upea ranskalainen jalkapalloilija, jolla on hienot hiukset. Hän saattaa olla 47-vuotias ja miinus tällä virtaavalla nyrkkeellä nyt, mutta se ei ole pysäyttänyt häntä mallinnus- ja näyttelyturvojen rinnalla Euroopan klubien, kuten Evertonin, Aston Villa, Newcastle Unitedin, Brestin, RC Parisin ja muiden!

30 Hottest Soccer Players Of All Time_15

16 - Pablo Osvaldo

Olemme tulleet Argentiinassa löytämään tämän korkean, tumman komean jalkapallo-tähden. 28-vuotias Pablo syntyi Buenos Airesissa (12. tammikuuta 1986) niin, että tiedät, että tämä kaveri voi juhlia!

30 Hottest Soccer Players Of All Time_16

Italialainen jalkapalloilija nyt, hän tavallisesti pelaa Southampton FC: tä Isossa-Britanniassa, mutta on laina Internazionalolle sekä Italian maajoukkueelle. Hän on myös hyökkääjä - enemmän tietoa vaikutuksen miesten ystäville!

17 - Frank Lampard

Toinen britti, jolla on kaikki tytöt pudotessaan, Frank Lampard on 36-vuotias, joka pelaa joko hyökkäävää keskikenttäpelaajaa, keskikenttää tai puolustava keskikenttäpelaaja lainaamalla Manchester Cityn New York City FC: ltä. Hän syntyi Romfordin (Lontoossa) Englannissa 20. kesäkuuta 1978, ja hän on tosiasiassa paremmin tunnettu siitä, että hän on Chelsean brittiläisen tiimin kaikkien aikojen johtava maalintekijä. Hän soitti pojille sinisenä yli kolmetoista vuotta!

30 Hottest Soccer Players Of All Time_17

18 - Xabi Alonso

Espanjalainen Xabi syntyi Tolassassa 25. marraskuuta 1981, jolloin hänet oli tällä hetkellä 33-vuotias. Hän pelaa saksalaiselle Bayern Munich -bändille ja hänen asemansa on keskikenttäpelaaja - keskeinen.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_18

Kun hän pelasi Liverpoolille, hänet tunnettiin erittäin hiljaisena ja ystävällisenä ja näyttäisi siltä, ​​että hän on täydellinen herrasmies saavuttamaton saavutus. Naimisissa kolmella lapsella, hän menetti otteluita perheelleen ja jopa aiheutti kitkaa hänen jalkapallourastaan.

Tällainen rakastettava kaveri, lokakuussa 2014 hän oli kymmenes eniten seurattu urheilija twitterissä eikä vain siitä, kaikista kuumista jalkapalloilijoista siellä hän oli kahdeksas eniten seurattu!

Pyörtyä!

19 - Marco Borriello

Palataksemme Italiaan tästä pitkästä, pimeästä, komeasta hottiesta. Kynsilipulla ja karuilla ulkonäöillä ei ole ihme, että hän on tässä luettelossa.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_19

32-vuotias Marco syntyi Napolion 18. kesäkuuta 1982, ja hän on matkalla Italian jalkapallomaajoukkueiden, kuten Juventus, Reggina, Milanon ja Trevison kanssa. Hän pelasi myös brittiläiselle joukkueelle West Ham United. Nyt hyökkääjä romaneille, hän on tunnettu silmänsä tavoite.

20 - Andrea Pirlo

Hän on yksi luettelon vanhemmista jalkapalloilijoista, mutta 35-vuotias Andrea Pirlo on ehdottomasti jotain erikoista tarjota hieman vanhempia naisia, jotka suosivat socceria siellä. Siinä on jotain hiuksista ja parta, eikö?

30 Hottest Soccer Players Of All Time_20

Syntynyt Italiassa 19. toukokuuta 1979, hänet pidetään vapaapotkustajana ja pelaa sekä Italian maajoukkueelle että Juventukselle. Se on hänen henkilökohtainen elämä, joka pitää hänet tiedotusvälineissä. Onneksi naimisissa kolmella lapsella, hänellä oli suhde naiseen, jonka hän tapasi golfklubissaan, ja päättyi p eroon. Tut tut!

21 - Aleksandr Kerzhakov

Venäjällä syntynyt 27. marraskuuta 1982 Aleksandr Kerzhakov on venäläinen kansainvälinen jalkapallo-tähti, joka on söpö, pelaa maajoukkueensa puolesta, ja on myös Zenit St. Petersburgin hyökkääjä.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_21

Kun hän teki debyyttinsä venäläisessä jalkapallossa jo vuonna 2001, hän on ollut mukana useissa suurissa kansainvälisissä peleissä, jotka olisit nähnyt televisiossa, kuten EUFA Eurossa vuonna 2004, jossa hän teki ensimmäisen maalinsa Venäjälle ja vaikka hän ei " t tehdä 2012 Euros koska punainen kortti, ja vuoden 2014 karsinnoissa hän oli takaisin ja hieno muodossa. Katso tätä tilaa!

22 - David Villa

Tämä super söpö (ja beardy) jalkapallo-tähti kääntyi takaisin Espanjalle ja David Villa syntyi Langreossa Espanjassa 3. joulukuuta 1981. New York Cityn hyökkääjä hän on ollut joissakin suurimmissa joukkueissa ympäri maailmaa vuosien varrella ja NYC, hän myös sai Madridin, Valencian ja Barcelonan vyöhönsä.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_22

Hän on aktiivisesti hyväntekeväisyyteen varainhankinta koko ajan, voi laulaa (ja on laulanut Grammy-ehdokkailla espanjalaisilla laulajilla!) Ja hänellä on oma koulutusleirinsä opettaakseen heikommassa asemassa oleville lapsille suuren pelin.?

23 - Givanildo Vieira de Sousa

Tunnetaan myös nimellä "The Hulk" (ja olemme varmoja, että voit ymmärtää miksi, kun katsot, mitä hän näyttää!), Givanildo Vieira de Sousa on 28-vuotias jalkapallo tähti Brasiliasta. Campina Grandeilla syntynyt 25. heinäkuuta 1986 hän on laita ja pelaa myös maajoukkueensa sekä Zenit Pietarin pelaamista. Hän aloitti ammattimaisen jalkapallojoukkueen uransa Vitorian kanssa ja pelasi myös kolmessa vuodessa Japanissa! Hän oli myös kruunattu liigan paras maalintekijä UEFA Europa League! Nyt se on vaikuttava!

30 Hottest Soccer Players Of All Time_23

24 - Andre Schurrle

Toinen laita / eteenpäin, mutta tällä kertaa Saksasta Andre Schurrle on 24-vuotias jalkapalloilija (yksi nuorimmista listassamme) ja syntyi Ludwigshafenissa 6. marraskuuta 1990. Hän on tällä hetkellä British klubissa, Chelseassa ja myös tähdet myös Saksan maajoukkueessa.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_24

Sen lisäksi, että kun maalipäivät on hyväksytty kuukauden tavoitteeksi, hän on ehdottomasti yksi, joka pitää silmäsi, jos olet nouseva ja tulevia tähtiä, ja jos voit! Hän on tunnettu pitkän matkansa spriteistä, joten saatat vain kaipata häntä!

25 - James Troisi

Pelaaja Belgian Pro-liigassa Zulte Waregemille, hän on nuori jalkapallo-tähti, joka vieläkin on sinun pitää silmällä. 26-vuotias australialainen James Troisi syntyi Adelaidessa 3. heinäkuuta 1988, ja hänet tunnetaan asemastaan ​​hyökkääjänä keskikenttäpelaaja, vaikka hän ei ole pelannut Newcastle Unitedia nuoresta iästäan ja tiettyjen sopimusten rajoituksista.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_25

Hän pelaa myös Australiassa kansainvälisissä peleissä, kuten viimeisimmässä 2014-maailmancupissa. Hän ei ollut kentällä pitkiä, sillä hän oli 78. minuutilla, ja hänellä on varmasti lupaus!

26 - Lukas Podolski

Toinen saksalainen nyt, mutta tällä kertaa Arsenal, Lukas Podolski. Oh ja hän pelaa myös Saksan maajoukkueessa.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_26

Hänellä on suuri hymy ja parta, joka tekee tytöistä paikoillaan, jotta voit ymmärtää, miksi hän on tässä luettelossa, mutta hän ei alun perin syntynyt Saksassa. Hän oli tosiasiallisesti syntynyt Puolassa 4. kesäkuuta 1985, mutta hän on aina soittanut saksalaiselle tiimistään, kun hän muutti siellä, kun hän oli vain kaksi vuotta vanha.

Valitettavasti naiset, nämä söpöt ovat onnellisina naimisissa lasten kanssa, mutta hänen jalkapalloelämänsä ei näytä menevän yhtä helppoa, ja totesi, että hän ei ollut tyytyväinen nykyiseen tiimiin ja kamppaillut etsimään rakkautta työstä. Hän ei saa riittävästi peliaikaa mieleensä ... Ehkä meidän pitäisi katsoa tätä tilaa ja nähdä, mitä tapahtuu?

27 - Lionel Messi

Ensinnäkin, katso häntä. Katsokaa niitä abs! Hän on kaunis mies, eikö olekin? Kallistettu, komea ja hän voi todella pelata jalkapalloa!

30 Hottest Soccer Players of All Time_27

Argentiinan Messi on sekä poikien että tyttöjen suosima suosikki kaikkialla maailmassa, ja 27-vuotiaan edunsijoittaja espanjalaiselle FC Barcelona -joukkueelle (ja Argentiinan maajoukkueen kapteeniin) ei ole pelkästään löytänyt monia ja monia tavoitteita hänen jalkapallomaailmassaan , hän on itse asiassa voittanut palkintoja myös! Hän on ensimmäinen jalkapalloilija maailmassa voittaakseen neljä Ballons d'Or / FIFA-palkintoa ja hän onnistui myös toisensa jälkeen peräkkäin!

Rikas, hyväntekeväisyysjärjestö, joka on onnellisella tavalla yhdistynyt tyttöystävänsä ja yhden poikansa kanssa, jos olet fani jalkapallosta, sinun on oltava Messi-fani!

28 - Asmir Begović

Olemme menneet kaikkialle Jugoslavialle tälle kavalle - 6 tuumaa 6 tuuman pitkä, 27-vuotias Asmir Begović on maalivahdin britti Stoke City ja myös Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkue.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_28

Hänellä on sujuvasti kolme kieltä ja hänellä on oma hyväntekeväisyystensä lisäksi hän on naimisissa yhden tyttären kanssa! Ir näyttäisi olevansa tyytyväinen kiireiseen elämäntyyliin ja joutui jonkin aikaa eri Euroopan tiimiin, varsinkin kun hän sai Yhdistyneen kuningaskunnan viisumin.

Ei huono pienelle lapselle, joka oli muuttanut sodan runteleman maan Saksaan neljän vuoden iässä?

29 - Cesc Fabregas

Takaisin Espanjaan taas ja löydämme Cesc Fabregas - 27-vuotias 5ft 9 tuuman pitkä, Cesc Fabregas. Hän pelaa Chelseaa (liittyi vuonna 2014 viiden vuoden ajan) ja oman maajoukkueensa ja vaikka hänet tunnetaan yleensä joko hyökkäävän keskikentän tai keskikentän pelaamisen aikana, hän on myös tunnettu aloittavansa toisen hyökkääjän tai jopa keskipisteen, kun hän tarvitsee.

30 Hottest Soccer Players Of All Time_29

Hän ei ole pelkästään tunnettu jalkapallon taidoistaan, vaan hän on myös liittynyt isoin urheiluvedon nimiin Puma vuonna 2011, ja hänellä on nyt PowerCatin saappaat aina, kun hän soittaa. Ei huono lapselle, joka alkaa Arsenal-Akatemiasta!

30 - Ryan Giggs

Hän on hieman vanhempi, mutta takaisin hevoselle, Ryan Giggs oli aivan saalis (jos unohdat kaikki tarinat lehdistössä eri tyttöystävien kanssa ja suutele ja kertoo!)

30 Hottest Soccer Players Of All Time_30

Syntynyt Cardiffissa Walesissa 29. marraskuuta 1973 hän saattaa olla 41-vuotias, mutta hän on edelleen kuuma ja sopii myös viululle!

Hän ei todellakaan pelaa ammattimaista jalkapalloa tällä hetkellä, mutta hän on Manchester Unitedin avustava johtaja ja myös jalkapallovalmentaja Walesissa. Hän myös omistaa toisen brittiläisen jalkapallojoukkueen - Salford City. Siellä on myös UNICEFin tavaraa - hän on tämän suurlähettiläs. Ja sitten on olemassa levyjä, jotka hän on kerännyt vuosien varrella - useimmat UEFA: n Mestarien liigan ottelut ja esimerkiksi useimmat Manchester Unitedin pelaajat. Siellä on niin paljon enemmän! Näyttäisi siltä, ​​että hän ei ole vain cutie, hän on myös yksi parhaista jalkapallon tähdistä siellä!

He varmasti tekevät jalkapallo-tähtiä kuumaksi, eikö niin? Luuletko, että olemme jääneet pois kaikista haluamistasi hottiesista? Voit vapaasti kommentoida ja kertoa meille! Sillä välin on hyvä vanha peek näillä cuties niiden kuuma ruumiin! Kuten Facebook-sivun tavoin ja tuomme sinulle jopa kauniimpia miehiä! ��

Leave A Comment

− 1 = 6