30 Paras Marilyn Monroe lainaa inspiroimaan sinua

Marilyn Monroe oli epäilemättä yksi kaikkien aikojen suurimmista tähdistä. Kaunis vaalea pommi ei ollut vain kuumin seksisymboli Hollywoodin maailmaan - hän oli myös hauras, herkkä ja rakastettava yksilö, joka vain halusi rakastaa ja rakastaa. Hän on yksi kaikkien aikojen innoittavimmista ihmisistä, ja näet, miksi nämä kauniit, innoittavat ja joskus typerät lainaukset.

8bf720bc32a9c8aa01f91cba19fbaea9 1. "Olen itsekäs, kärsimätön ja hieman turvaton. Tehdän virheitä, olen kontrolloimaton, ja toisinaan vaikea käsitellä. Mutta jos et pysty käsittelemään minua pahimmassa tapauksessa, niin varmasti, ettet ansaitse minua parhaimmassani. "

Marilyn Monroe Quotes_01

Monet ajattelivat ja ajattelivat edelleen, että Marilyn Monroe oli täydellinen. Miksi et halua? Hän näytti olevan täysin täydellinen 24/7. Mutta jopa Marilyn Monroe voisi myöntää, että hänellä oli puutteita. Hän myöntää myös, että joku, joka ei voi hyväksyä häntä pahimmassa tapauksessa, ei saa olla hänen parhaimmillaan. Tämä on suuri muistutus siitä, ettei meidän pitäisi koskaan päästä asumaan vähemmän. Pysy vain ihmisten ympärillä, paitsi meille, jotka olemme - hyvä ja paha!

2. "Epätavuus on kauneus, hulluus on nero, ja on parempi olla aivan naurettavaa kuin aivan tylsää."

Marilyn Monroe Quotes_02

Tämä on hieno muistutus siitä, että on okei olla itsemme. Okei olla hieman hullu ja hieman hölmö, ja on aivan oikein näyttää villin puolemme ja olla hyvä aika. Unohda, mitä muut voivat ajatella - olla itse; villi, oh-niin-hullu itseäsi!

3. "Anna tytölle oikeat kengät, ja hän voi valloittaa maailman."

Marilyn Monroe Quotes_03

Tämä on hieman typerä lainaus, mutta hei, se on totta! Muista, että joka aamu, sinun on laitettava suosikki kengät ja valloitettava maailma ja kaikki se asettaa edessäsi. Ja jos sinulla ei ole oikeita kenkiä, se on hyvä tekosyy ostoksille!

4. "Olen hyvä, mutta en enkeli. Olen synti, mutta en ole paholainen. Olen vain pieni tyttö isossa maailmassa, joka yrittää löytää joku rakastaa. "

Kyllä se on totta. Marilyn Monroe ei ollut täydellinen. Hänellä oli monia puutteita, ja kaikki, mitä hän todella halusi loppujen lopuksi, oli joku rakastaa. Meidän on muistettava, ettemme ole myöskään täydellisiä, mutta emme koskaan saa lopettaa etsimään kenenkään huolta ja rakastamista.

5. "On parempi olla onnellinen yksin kuin onnettomuutta jonkun kanssa - toistaiseksi."

Marilyn Monroe Quotes_04

Joskus pysymme suhteissa vain siksi, että pelkäämme olla yksin. Tämä on vankka muistutus siitä, ettei meidän pidä pelätä olla yksin. Se on ajan ja energian tuhlausta pysyä jotain, mikä tekee meistä onnettomia, kun meidän pitäisi viettää aikaa löytää onnellisuutta itsessämme ja jollakin muulla.

6. "Menestys tekee niin monet ihmiset vihaavat sinua. Toivon, että se ei ollut näin. Olisi hienoa nauttia menestyksestä näkemättä kateellisuutta ympärillä olevien ympärillä ".

Tämä lainaus innostaa sinua kohtelemaan ihmisiä paremmin. Sen sijaan, että kateellisitte, mitä muut ovat, keskittykää siihen, mitä sinulla on menestyksesi. Jos kaikki katselivat menestystä toisissa tällä tavalla, maailma olisi paljon parempi paikka. Miksi emme tekisi maailmaa hieman kirkkaammaksi ja tekisimme positiivisen muutoksen maailmallemme?

7. "Yritän löytää itseni. Joskus se ei ole helppoa. "

Vau, tämä ei voisi olla enää totta. Ja kuullessani naisesta, jonka me kaikki ajattelimme, oli kaikki, se on vieläkin voimakas. Marilyn Monroe on ehkä tuntenut, että hänellä oli kaikki, mitä hän aina halusi - ja sai sen myös helposti. Mutta hän myös kävi läpi kaikkien muiden ihmisten kamppailut tällä planeetalla. Hän kamppaili löytää itsensä ja tiesi, että elämä oli kovaa. Mutta hän jatkoi - ja se meidän pitäisi tehdä myös.

8. "Me kaikki olemme tähtiä, ja ansaitsemme hämmästyä."

Marilyn Monroe Quotes_05

Seuraavan kerran, kun tunnet itsesi alhaalla ja alhaalla, muista tämä kaunis tarjous. Muista, että olet STAR ja haluatte piristää - vain koska olet SINUN.

9. "Älykäs tyttö lähtee ennen kuin hän on jäljellä."

Marilyn Monroe Quotes_06

Tämä on toinen ihmeellinen lainaus naisille suhteessa. Jos pysyt kiinni, odotat, että asiat muuttuvat tai paranevat, tietäen hyvin, että loppujen lopuksi se ei tule toimimaan, paras asia mitä voit tehdä on lähteä. Älkää olko tyttö, joka oli jäljellä - tyttö, joka oli tarpeeksi fiksu jättämään hänet onnettomuutensa takaa.

10. "Pelko on tyhmä. Niin pahoillaan. "

Se voi tuntua todella lyhyeltä ja tarkalta kohdalta, mutta joskus nämä ovat parhaita. Tarkoitan loppujen lopuksi vain uudelleen. Voisiko se olla oikeampi? Voisiko olla syvempi haavata niihin kuuteen pieneen sanaan? Tämä lainaus on ihana muistutus siitä, että emme saa elää pelossa, eikä meidän pitäisi olla pahoillamme. Kyllä, meidän pitäisi oppia virheistämme. Mutta katsomalla takaisin ja pahoittelemalla menneisyyteni on vain ajanhukkaa. Katso tulevaisuuteen!

c7f11681fa4c9f71508f1d4b6c6fc5c911. "Meidän kaikkien pitäisi alkaa elää ennen kuin saamme liian vanha".

Koska joskus saamme niin kiinni työskentelystä, rahoista ja asioiden ostosta, niin että unohdamme kokonaan istua, rentoutua ja pitää hauskaa. Muista ottaa asiat helposti ja saada aikaan elämäsi, ennen kuin pääset vanhempiin, katsot taaksepäin ja toivottavasti olisit tehnyt tiettyjä asioita!

12. "Nainen tuntee intuitio tai vaisto, mikä on parasta itselle."

Marilyn Monroe Quotes_07

Suuri lainaus naisille. Älä koskaan unohda olet naista, ja tiedät tarkalleen mitä haluat ja mitä tunnet. Älä anna muiden päästä sellaiseen tai yrittää muuttaa sinua. Älä epäile itseäsi.

13. "Vahvan miehen ei tarvitse olla hallitseva nainen. Hän ei vastaa hänen voimakkuuttaan heikkoa naista kohtaan rakkaudella häntä kohtaan. Hän sopii yhteen maailman kanssa. "

Marilyn Monroe Quotes_08

Marilyn Monroe oli varma, että hänellä oli paljon viisaita sanoja suhteista, eikö hän. Ja tämä on varmasti yksi niistä, erityisesti naiselle, joka joutuu väärinkäytöksiin. Muista, että hänen pitäisi olla lempeä ja suloinen sinulle, ja teidän molempien pitäisi taistella maailmaa yhdessä!

14. "Yksi parhaista asioista, mitä minulle koskaan tapahtui, on, että olen nainen. Näin kaikki naiset tuntevat. "

En olisi voinut sanoa sitä paremmin itseäni. Nainen, muista tämä. Aina.

15. "Ura on ihanaa, mutta et voi käpertyä kylmällä yönä."

Joskus pääsemme uraan kiinni, unohdamme rakkauden tai unohdamme kasvattaa suhteitamme. Jopa Marilyn Monroe, joka menestyi kaikkialla, tunsi rakkauden merkityksen - emmekä koskaan saa unohtaa sitä. Loppujen lopuksi hän on oikeassa. Onko urasi mukanaan mukanasi kun tulet kotiin yöllä? Ei.

16. "Kaikelle tytölle, jonka mielestä olet rasvaa, koska et ole koko nolla, olet kaunis, se on yhteiskunta, joka on ruma."

Marilyn Monroe Quotes_09

Se on häpeä, mutta se on totuus: yhteiskunta keskittyy niin paljon kokoluokkiin, ja näyttää siltä, ​​mitä pienempi on parempi. Mutta tämä ei voi olla enää totuudesta. Kaikki ovat kauniita, ja meidän täytyy muistaa tämä. Seuraavan kerran, kun tunnet olosi itsestäsi, muista tämä mahtava laina Marilynistä.

17. "Kunnioitus on yksi elämän suurimmista aarteista. Tarkoitan, mitä se kaikki lisää, jos sinulla ei ole sitä? "

Marilyn Monroe Quotes_10

Naulankantaan!

18. "Joku sanoi minulle:" Jos viisikymmentä prosenttia Hollywoodin asiantuntijoista sanoi, että sinulla ei ollut lahjakkuutta ja luopuisi, mitä tekisit? "Vastaukseni oli silloin ja edelleen:" Jos sata prosenttia kertoi minulle, kaikki sata prosenttia olisi väärässä ".

Marilyn Monroe Quotes_11

Se on vain mahtava lainaus. Ehdottomasti inspiroiva. Vaikka JOKA sanoisi, et ole tarpeeksi hyvä, jos uskot itse, voit tehdä mitään.

19. "Ajatelin ajatellessani Hollywood-iltaa," Tulevat tuhannet tytöt istuvat yksin, kuten minä, unelmoittelen olevan elokuvateatteri ". Mutta en aio huolehtia heistä. Untaisin vaikein. "

Koska päivä lopussa, jos haluat jotain, sinun on mentävä. Vaikka teet kaiken omasta.

20. "Joskus tuntuu, että koko elämäni on ollut yksi suuri hylkäys".

Mielestäni olemme kaikki tuntuneet sellaisilta, jostain syystä tai toisella - jopa Marilyn Monroeilla oli nämä ajatukset. Mutta hän jatkoi - ja juuri meidän on tehtävä.

5a3ac42087a6b69fbbc83082b75ee96621. "Naiset, jotka pyrkivät olemaan yhtäläiset ihmisten kanssa, eivät ole kunnianhimoisia".

Älä päästä minua väärin, naisten on oltava yhtä miesten kanssa. Mutta tiedätkö mitä? Pidän siitä, mitä Marilyn Monroe sanoo. Miksi asettua tasa-arvoisesti, kun voimme olla vieläkin parempia? Tämä on tehokasta!

22. "Jos olin noudattanut kaikkia sääntöjä, minulla ei olisi koskaan ollut minkäänlaista."

Marilyn Monroe Quotes_12

En sano mennä ulos ja rikkoa kaikkia sääntöjä. Mutta joskus sääntöjä on rikki, jotta voimme seurata unelmia.

23. "Olen yksi maailman itsetietoisimmista ihmisistä. Minun täytyy todella kamppailla. "

Luultavasti koskaan, miljoonina vuodessa, olette uneksinneet, että Marilyn Monroe oli itsensä kanssa ongelmia. Tietäen, että kaikkein upeimmalla naisella maan päällä oli itsetuhoisia ongelmia, pitäisi antaa sinulle mukavuus ja helpotus!

24. "Minä palautan itseni kun olen yksin. Ura syntyy julkisuudessa - lahjakkuutta yksityiselämässä. " 

Pieni muistutus siitä, että meidän olisi aina otettava aikaa itsellämme hektistä elämäämme. Työskentelemme kyvyistämme ja tulemme parhaaksi, kun voimme olla missä tahansa meistä on kiinnostunut!

25. "Kuinka väärä on, että nainen odottaa miestä rakentavansa maailmaa haluamastaan, eikä itse luoda sitä."

Marilyn Monroe Quotes_13

Tämä on hieno, mutta hienovarainen muistutus siitä, että et tarvitse ketään - ei edes ihmistä - rakentaa itsesi ja tulla mitä haluat. Muista, että voit saavuttaa jopa unelmiesi. Sinun täytyy vain jatkaa ja luopua koskaan, kuten Marilyn Monroe.

26. "Tiesin kuinka kolmas kurssi olin. Voisin todellakin tuntea lahjakkuuteni puutetta, ikään kuin halvista vaatteista olisin pukeutunut sisälle. Mutta, Jumala, kuinka halusin oppia, muuttaa, parantaa! En halunnut mitään muuta, ei miestä, ei rahaa, ei rakkautta, vaan kyky toimia. "

Marilyn Monroe Quotes_14

Ah, tämä lainaus ei todellakaan voi olla oikeampi. Olen ehdottomasti ihailen tätä tarjousta. Se on täydellinen muistutus siitä, että meidän pitäisi aina yrittää kovin kovin saada haluamme. Meidän pitäisi aina pyrkiä parantamaan mitä tahansa, ja meidän pitäisi aina olla valmis oppimaan. Kova työ on KEY!

27. "Minua on kysytty:" Haluatko elää ihmisen maailmassa? "Minä vastustan aina:" Ei niin kauan kuin voin olla nainen siinä. ""

Se on oikein - meidän pitäisi aina olla ylpeitä siitä, että olemme naisia, vaikka se olisi "ihmisen maailma".

28. "Fame kulkee, ja niin pitkään minulla on ollut kunnia. Jos se menee, olen aina tiennyt, että se oli epäselvä. Joten ainakin minulla on kokemusta, mutta se ei ole minne asun. "

Vaikka saatkin minne haluat mennä - olipa se elokuvan tähti, lääkäri, asianajaja tai leipuri - muista aina, mistä olet tullut. Muista asioita, jotka ovat tärkeitä elämässä, kuten rakkaus, perhe ja ystävät. Älä eksy menestykseesi!

29. "Mitä haluan todella sanoa: Se, mitä maailma todella tarvitsee, on todellinen sukulaisuussuhde ... Me kaikki olemme veljiä."

Tämä on kaunista, ja niin suuri muistutus siitä, että kaikki ovat yhtä suuria ja meidän pitäisi kohdella toisiamme niin.

30. "Haluan kasvaa vanhoilla kasvoilla. Haluan olla rohkeutta olla uskollisia kasvot, jotka olen tehnyt. "

Marilyn Monroe Quotes_15

Pohjimmiltaan Marilyn Monroe sanoo, että meidän pitäisi olla tyytyväisiä itsemme kanssa. Meidän pitäisi pystyä ikääntymään ja katsomaan menneisyyttämme ilman valittamista. Meidän pitäisi viime kädessä olla tyytyväisiä siihen, kuka olemme ja mitä meistä tulee, jotta voimme kasvaa vanhana ilman kasvojenpoistoja - sisäpuolella tai ulkopuolelta.

Mikä on sinun suosikki Marilyn Monroen lainaus?

Leave A Comment

63 − = 54