30 komeimpia julkkiksia Hollywoodissa

Uskokaa tai älkää, se ei näytä vain, että saat elämän läpi. Joskus todella tarvitset aivoja tukemaan sitä kaikin voimin, jotta onnistut. Useimmat ihmiset uskovat, että julkkikset eivät ole älykkäitä yksinkertaisesti, koska he eivät ole koskaan joutuneet osoittamaan sitä puolta heistä ennen. Saatat yllättyä oppimaan, että jotkut suosikkihahmot, laulajat ja tähdet ovat hienoimpia ihmisiä. Katso vain joitain seuraavista esimerkeistä, jos et usko meitä ...

Tässä ovat 30 älykkäin julkkis Hollywoodissa!

1 - Natalie Portman

Israelin syntynyt Neta-Lee Hershlag tai Natalie Portman, koska hän ehkä on paremmin tunnettu, ei ole vain yksi aikamme kriittisimmästä arvostetuimmista näyttelijöistä, hän on myös super älykäs!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_01

Vuonna 2003 hän valmistui Harvardista A.B. psykologian aihepiiri, ja tämä on itse asiassa antanut hänelle nimeksi ensimmäisen alunan, joka on koskaan voittanut "parhaan näyttelijän" Oscar-palkinnon eikä vain siitä, että hän puhuu vähintään kuusi eri kieltä ja on julkaistu kahdessa eri tieteellisiä lehtiä.

Kauneus ja aivot - hän todella voisi olla koko paketti!

2 - Ashton Kutcher

Vaikka emme paremmin tunne tätä Hollywoodin hommia roolistaan ​​kuin Just Married ja tv-ohjelmat, kuten Kaksi ja Puolet miehet, hän on todella älykkäämpi kuin sinä olet ehkä ajatellut. Hän oli odottanut hyväksyntää kahteen kunnolliseen korkeakouluun opiskelemaan Engineering-aluetta, mutta valitettavasti mieluummin kuin Purdue tai MIT, hän pudotti opetuksen, kun hän oli 19-vuotias, jotta hän voisi jatkaa näyttelemäisään uraansa.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_02

Nähtyään, mitä hän on saavuttanut urallaan tähän mennessä, se ei todennäköisesti ole huono valinta! Hänellä on kuitenkin aivot tukemaan kaiken.

3 - Emma Watson

Tämä tyttö ei ole vain yksi suurimmista kuuluisimmista roolimalleista nuorille tytöille näinä päivinä. Hän on myös erittäin älykäs, oletteko päättäneet uskoa sitä. Paris-syntynyt (vielä englantilainen) näyttelijä Emma hiljattain jakaa aikaansa jatkokoulutuksen ja näyttelijänuransa välillä muutaman vuoden ajan vuosina 2011-2014 ja tänä aikana opiskeli Brownin yliopistossa suorittamaan englantilaisen kirjallisuuden tutkinto ja Oxfordin Yliopisto. Lisäksi hän on äskettäin tullut YK: n suurlähettiläänä. Miten hän löytää aikaa sovittaa se kaikki sisään?!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_03

4 - Edward Norton

Tämä käsikirjoittaja, näyttelijä, elokuvaohjaaja ja tuottaja on osoittanut faneilleen hämärässä urassa viime vuosina. Hänen vyöhykkeelläan palkintojen kaltainen palkintopalkinto, kuten "Paras tukeva näyttelijä" Golden Globe vuonna 2006, elokuvasta Primal Fear tai runsaat Oscar-palkintojen palkinnot, Satelliittipalkinnot, näyttelijöiden näyttelijöiden palkinnot .... jne., hän on mennyt pitkälle hänen off-Broadway-teatterinsa jälkeen.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_04

Hän osallistui Yaleen opiskelemaan historiaa jonkin aikaa, mutta sen jälkeen, kun hän oli läsnä, hän päätti pitää tauon ja yrittää kättään toimimalla, mikä on selvästi ollut hänelle hieno päätös. Siitä lähtien hänestä on tullut suosittu suosikki hyväntekeväisyysmaailmassa, eikä vain työskennellyt analyytikkona jonkin aikaa voittoa tavoittelemattomalle yrittäjäorganisaatiolle. Hänestä tuli myös sujuvasti japanilaisia, opiskeli ja hallinnoi kamppailulajia ja lahjoitti yli miljoona dollaria Enterprise Foundation, jonka hänen isoisänsä perusti auttaakseen kohtuuhintaisten asuntojen kanssa.

Älykäs kaveri - hän sijoittaa varansa hyvin!

5 - Jodie Foster

Lambsin hiljaa näyttelijä Jodie Foster ei pelkästään osallistunut Yaleen vaan myös tutkinut ylätason ranskaa, jopa menemään niin pitkälle kuin palaamaan opintoihinsa ja keskeyttämään hänen toimintaansa. Ei vain, mutta sen jälkeen, kun hän otti tauon opinnoistaan ​​Ronald Reaganin yrittämän murhan jälkeen (John Hinckley, Jr., mies, joka yritti tappaa entisen presidentin, oli aivan pakkomielle nuoren näyttelijän kanssa ja tämä aiheutti koko joukko tarpeetonta huomiota hänelle) hän palasi takaisin kouluun saadakseen itselleen kunniatohtorin.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_05

6 - Kate Beckinsale

Underworldin kauneus on yksi suurimmista (ja kuumin) näyttelijöistä, jotka tulevat Britanniasta, mutta näyttäisi siltä, ​​että hän on yksi hienoimmista girlyistä, jotka tulevat myös maasta! 41-vuotias Lontoossa syntynyt Kate sai lukuvuoden, joka oli 11-vuotias .... kun hän oli vain kuusi vuotta vanha. Ei vain, mutta hänen hyvät taustansa ja viimeisimmän koulutuksensa nyt tarkoittaa, että hän puhuu sujuvasti neljää eri kieltä ja opiskelee Oxfordissa sekä venäläisessä kirjallisuudessa että ranskalaisena! Lisää sujuvasti saksankielinen sekoitus ja voit sanoa, että tämä oli yksi älykäs pieni eväste! Se, että kaunis on selvästi, auttaa myös ilmeisesti.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_06

7 - David Duchovny

X Files-tähti David Duchovny on ilo osallistua KAKSI Ivy League kouluja hänen elämässään, ja jopa meni niin pitkälle kuin valmistui Princetonin yliopistosta B.A. englanninkielisen kirjallisuuden aihepiirissä. Hän jatkoi päällikönsä Yale-yliopistossa, mutta vuonna 1987 hän varasi itsensä kaupaksi ja loput on aika paljon historiaa!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_07

8 - Lisa Kudrow

Ystävät tähden Lisa ei ole vain Rachelin ja Monican paras ystävä (ja hieman sekava) ystävä, hän alkoi työskennellä tutkijan isänsä kanssa auttaa tekemään kliinistä tutkimusta ... päänsärkyä. Se ei ehkä vaikuta eksoottiselta tai jännittävältä, mutta sen jälkeen, kun hän julkaisi tutkimustyönsä tutkimuksessa ja sitten jatko-opiskeluun, hän päätti heittää pyyhkeen ja seurata unelmiaan siitä, että hänestä tuli näyttelijä. Kanssa suosiota ja mainetta, että Friends osuma, me arvioimme, että oli paras päätös, eikö sinä?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_08

9 - James Franco

Hän ei ole vain söpö, 36-vuotias kalifornia-syntynyt James Franco on suuri fani edistää hänen koulutustaan ​​ja näyttää nostavan college astetta kuin he menevät muotia! Hän ei tehnyt hyvää lukiossa, mutta päätti palata takaisin ja lopettaa opintonsa myöhemmin hänen elämässään, myöhemmin valmistunut UCLA: sta, sitten siirtyi NYU: n elokuviin, meni Brooklyn Collegelle ja Columbia-yliopistoon edelleen rakkautensa kirjoittamiseen ja fiktiota, ja jopa valmis Ph.D Yale myös!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_09

Kuuma ja fiksu, jotka olisivat ajatelleet?

10 - Quentin Tarantino

Quentin Tarantino on jo tunnettu geeniksi elokuvanteknologian maailmassa, ja hän on aina sanonut, ettei hän ole koskaan ollut kovinkaan kiinnostunut koulunkäynnistä, mutta tästä huolimatta hänellä on ilmeisesti yli 160 älykkyysosaa! Aivan niin, että sinulla on jonkinlainen näkökulma siihen, mitä tämä todella tarkoittaa, se on suunnilleen sama kuin mitä voitaisiin pitää älykkäin kaveri maailmassa - Stephen Hawking.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_10

Tietenkin, mieluummin kuin miettien hyvästä käytöstä koulutuksessa, hän on päättänyt luoda vanhimmat klassiset elokuvamme mukaan lukien Kill Bill -elokuvat ja jopa Pulp Fiction!

11 - Ken Jeong

Tämä kaveri on luultavasti paremmin tunnettu hilpeistä rooleistaan ​​elokuvissa kuten Hangover ja sen jälkeiset elokuvat, mutta usko tai älä, tämä hauska kaveri todella opiskeli lääkettä ja on lisensoitu synnytyslääkäri. Se on viileä, eikö? Ainakin hän voi palata lääketieteelliseen uraansa, jos hän koskaan kyllästyy hänen toimimastaan.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_11

12 - Rashida Jones

Jos olet edes nähnyt sosiaalisen verkoston, rakastan sinua, miestä tai muppetteja, sinulla on jo käsitys siitä, kuka tämä kaunis tähti on mutta ei vain hieno Tinseltownissa, hän on myös älykäs girlie!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_12

38-vuotias Quincy Jones-tytär, Rashida luokiteltiin "todennäköisimmin menestykseksi" hänen luokkatoverinsa Kalifornian Buckley-kouluissa ja meni todella kouluun sekä Kim Kardashianin että Paris Hiltonin kanssa! Lukiopäivänsä jälkeen hän jatkoi opiskelemaan Harvardin yliopistossa, jossa hän alun perin halusi olla asianajaja mutta päätti valita toisen polun jälkeen O.J. Simpsonin oikeudenkäynti murhasta. Hän valmistui vuonna 1997 opiskellessaan filosofiaa ja uskontoa.

13 - Matt Damon

Tämä kaveri on saanut paljon nimikkeitä vyönsä alla. Hän ei ole pelkästään näyttelijä, vaan ääniohjaaja, tuottaja, käsikirjoittaja ja jopa hyväntekijä. Se oli 1997 elokuvassa Good Will Hunting, joka räjähti hänelle meidän näytöille ja hänen yhteinen käsikirjoituksensa ystävänsä Ben Affleckin kanssa ja todella laittoi hänet kartalle.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_13

Hänen aikansa Harvardin oppilaana oli, että hän ensin houkutteli idean hittielokuvan taustalla, ja vaikka hän erosi koulustaan, kun hän tajusi kyvystään toimia ja kaikkea sitä ympäröivää, hänelle myönnettiin edelleen arvostettu ja haettiin Harvardin taiteellinen mitali.

14 - Sharon Stone

Hän on luultavasti paremmin tunnettu peruskursseista, mutta Sharon on osoittanut, että hänen kauneutensa takana on joitain aivoja. Sekä yli 150-vuotiaiden älykkyyttä (vain 6 pistettä Quentin Tarantinon ja Stephen Hawkingin) yli 15-vuotiaana, hänellä oli vain viidentoista nuorella iällä, että hänelle myönnettiin apuraha kollegalle, jossa hän opiskeli myöhemmin sekä kuvataidetta ja luova kirjoittaminen myös! Tämä oli ilmeisesti päätös, joka toimi hyvin hänen hyväkseen, voitti sekä Oscar-palkinnon osuudestaan ​​Basic Instinct -elokuvasta (Best Actress) että myös Golden Globesta kasinolle.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_14

Älykäs ja upea! Hyvin tehty Sharon!

15 - Ashley Judd

Hän on tunnettu amerikkalainen näyttelijä, mutta siinä ei ole kyse Ashley Juddista. Kaliforniassa syntynyt Ashely Tyler Ciminella on poliittinen aktivisti ja yksi Hollywoodin hienoimmista galsista. Hän laittoi itselleen uran julkisen hallinnon maisterin tutkintoon, kun hän opiskeli Harvardin Kennedyn hallintokoulussa ja suoritti tutkinnon vain yhdeksi vuodeksi eikä kahdeksi.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_15

16 - Arnold Schwarzenegger

Joten hän on ollut näyttelijä ja poliittinen kaveri, jopa menossa niin pitkälle, että hän on tullut kuvernööri Kaliforniassa, mutta se ei ole kaikki, mitä hän on tunnettu. Ilmeisesti hän on yksi älykäs eväste sekä kova!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_16

Koulussa hän valitsi kehonrakennuksen muihin urheilulajiin, ja aktiivinen taustansa vaikutti voimakkaasti hänen aktiivisen isänsä, mutta vaikka hän ei olekaan tunnettu koulumaailman ominaisuuksistaan, hänellä on ilmeisesti IQ lähes 135, mikä on melko korkea!

Emme todellakaan tiedä, onko hän sanonut "tyhmät" asiat tarkoituksellisesti, mutta hänen julkisen puheen virheet ovat aina syy nauramaan tai kaksi, vaikka kuinka älykkäästi meille kerrotaan, että hän voisi olla.

- Hugh Jackman

Hän on kuuma, kuuma ja ilmeisesti todella älykäs. Kun hän opiskeli Australiassa nuorena, hän sai tutkintotodistuksia sekä journalismissa että viestinnässä. Nykyään hän on tunnettu ihastuttavasta käyttäytymisestään ja herrasmies tavoista oppimisensa taustalla, mutta se vain osoittaa, että jopa kuumin kavereilla on aivoja!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_17

18 - Steve Martin

150-luvulla älykkään älykkyyden takia Steve Martin vietti vuoden elämästään yrittäen päästä älykkään ja älykkääseen MENSA-ryhmään, jonka hän onnistui, ja myöhemmin hän kirjoitti New Yorker-tarinastaan. Tämä ei kuitenkaan ole kaikki hänen kasvatuksellisia menestystään - vaikka hän on tunnettu näyttelijöistä, hän on kirjoittanut useita kirjoja, hän on vastuussa lukuisista käsikirjoituksista, filosofiasta, joka on opiskellut hänen aikansa Kalifornian valtionyliopistossa ja melkein valitsi uran professorin sijasta kuin näyttelijä. Olemme varmasti iloisia, että hän teki!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_18

19 - Anne Hathaway

Les Miserables-tähti ei tule esiin laatikon terävimmässä veitsessä etenkin elokuvissa, kuten The Princess Diaries -elokuvissa, jossa hän leikkii nuorena, haukkana hahmona, joka taas ei ollut niin kirkas. Wannabe-prinsessa näyttää kuitenkin olevan paljon enemmän kuin silmät, mutta sen lisäksi, että hän pudotti itseään 50: n kauneimman ihmisen kansanlehden julkaisusta vuonna 2006, hän opiskeli myös englantilaisena pääaineena ja osallistui myös naistutkimuksiin ennen menoa draamakoulutukseen.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_19

20 - Meryl Streep

Hän on mahtava nainen, etkä voi unohtaa hänen erinomaista esitystä 2006-elokuvassa The Devil Wears Prada. Hän on voittanut peräti kolmekymmentä Oscar-palkintoa, ja sitä pidetään nykyään yksi aikamme suurimmista elokuvateattereista. Hän on sittemmin tuotettu ja jälleen, hän on voittanut joukon palkintoja myös tähän, ja hänet on nimetty paljon muille.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_20

Kun hän oli kiinnostunut näyttelemisestä, hän osallistui Yale School of Drama -ohjelmaan ja on mennyt lujasti voimaa sitten! Hän on yksi älykäs eväste, ja hän on ehdottomasti käyttänyt kaikki käytettävissään olevat työkalut päästäkseen sinne, missä hän on tänään.

21 - Jake Gyllenhaal

Itse asiassa Hollywoodin 30 parhaiten kuuluvien julkkisten luettelossa 21 on teknisesti kaksi henkilöä - Jake ja hänen sisarensa Maggie Gyllenhaal. Molemmat opiskelivat Columbia Universityssä ja vaikka vain yksi sisaruksista on päättänyt koulutuksensa (Maggie), heitä pidetään molempina suurina opiskelijoina ja ovat molemmat erittäin älykkäitä.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_21

22 - Jordana Brewster

Tämä kaunis tähti tällöin kätki identiteettinsä palatakseen kouluun ja sen jälkeen, kun Fast & The Furious -elokuvat olivat niin suuret kuin he tekivät, hän otti tilaisuuden. Hän jätti näyttelijäuransa hetken aikaa opiskelemaan Englanti ja Yale University ja julisti, että hän oli täydellinen geek, toivoen, että hän oli liittynyt sorority ja hauskaa! Olemme varmoja, että tähän on vielä paljon aikaa!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_22

23 - Kevin Spacey

Usko tai älä, Kevin Spacey on oikeastaan ​​Julliardin koulutettu näyttelijä, ja vaikka hän pudotti seurakseen Broadwayn uraansa, hän on nyt yksi viihdekohteiden suurimmista kannattajista ja säännöllisesti käyttää tunnettua asemaa Netflixin auttamiseksi ajoittain! Suuri näyttelijä, fiksu eväste ja nyt hieno elämäpäätös! Se on joku, joka on kokenut kaiken, oikein?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_23

24 - Jennifer Connelly

Sekä Stanfordissa että Yalessa tämä ruskeahiuksinen kauneustutkimus, hän on myös onnistunut noutamaan kahden kielen äidinkielenään. Hän oli nuorien nuorten varhainen malli ja lapsi-näyttelijä, mutta tämä ei kuitenkaan pysäyttänyt häntä varmistaakseen, että hän sai eniten koulutuksensa ja opiskellut Yalea kahden vuoden ajan englantilaisen asian suhteen ja jatkoi sitten Stanfordin opiskella draamaa.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_24

25 - Colin Firth

Hän on kuuma. Tämä on ensimmäinen asia, jonka pitäisi tietää Colin Firthista. Toinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on se, että tämä erittäin brittiläinen näyttelijä on todella yksi Hollywoodin hienoimmista kaveruksista. Tiesitkö esimerkiksi, että hän itse kirjoitti kirjoituksen ihmisen aivojen tutkimuksen alalla? Tämä artikkeli julkaistiin myös Current Biology -lehdessä ja sen lisäksi hän sanoo, että hänen aikansa koulutuksessa oli osa hänen elämänsä parhaita vuosia.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_25

26 - Famke Janssen

Ei vain hieno näyttelijä, tämä hollantilainen voi myös ylpeillä melko vaikuttava koulutus taustalla opiskeluaikaa molemmissa yliopistoissa Amsterdamissa ja Yhdysvalloissa. Columbia University on siellä, missä hän ensin opiskellut kirjallisuutta ja kirjallisesti, ja sen jälkeen hän sitten jatkoi opiskelemaan myös taloudellisuutta! Ei ole huono Liam Neesonin vaimolle Taken-elokuvissa, oikein?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_26

- Hugh Laurie

Vaikka hän ei olekaan tiedossa rakkaudestaan ​​koulussa (itse asiassa hänet joutui teloittamaan, tupakoimaan ja jopa pilata testejä) hän on yksi älykäs kaveri ja myöhemmin opiskeli Eton Collegessa. Perheperinteen mukaan hän osallistui eräisiin Yhdistyneen kuningaskunnan parhaisiin korkeakouluihin ja kouluihin ja jatkoi sitten tutkimaan antropologiaa ja jopa arkeologiaa. Älykäs, eikö? (Vaikka tiesimme jo - et voi olla sarkastinen tai varma itsestäsi, jos et ole älykäs!)

30 Smartest Celebrities in Hollywood_27

28 - Julia Stiles

Kun hän oli mukana Columbia Universityssä vuonna 2000, hänellä oli vähän kova aika, joka oli jo tunnettu näyttelijä, mutta huolimatta hän jatkoi opintojaan. Hän valmistui kandidaatin tutkinnon Englanti ja jopa voitti palkintoja hänen opintojaan. Ei vain sitä, mutta hän on myös julkaissut The Guardianissa partista feminismista, kun elokuva Mona Lisa Smile julkaistiin takaisin vuonna 2006.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_28

29 - John Krasinski

Tiedämme tämän kaverin parhaiten toimistossa, mutta hän opiskeli Brownin yliopistossa ja lahjoittajien opinnäytetyössään, hän jopa kirjoitti pelin! Näyttää siltä, ​​että hänen teatteritutkimuksensa varmasti hän ylpeänä, ja hän on hyvin matkalla olemaan yksi aikamme hauskimmista toimijoista!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_29

30 - Lily Cole

Ei vain saada itsensä ensimmäisen asteen tutkinto Cambridgen yliopistosta, tämä malli / näyttelijä Devonista Englannista oli A-luokan oppilas suurimmalle osalle hänen oppimiselämästään, jopa menemällä siltä osin kuin A-tasot saatiin viiteen eri aiheeseen. Hän myöhemmin hankki itselleen paikka Cambridgen Kings Collegeissa, mutta siirsi kaksi kertaa myöhemmin, ja myöhemmin hän siirtyi Art History -tapahtumaan, joka pudotti itsensä ensimmäisen kerran ensimmäisen vuoden jälkeen!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_30

Huolimatta siitä, että hän oli avoinna ottaessaan kovaa aikaa asettumiseen Cambridgen ollessa Cambridgessa, hän varmasti onnistui hyvin siitä, ja nyt sitä ei pidä vain pitää kauniina ja suurena näyttelijänä, mutta myös erittäin älykäs nuori nainen!

Joten sinulla on sitten - 30 kuuluisuuksia, että se saattaa yllättää sinut oppimaan ovat todella super fiksu. Siinä on yleinen väärinkäsitys, että kaikki, mitä tarvitset, jotta se olisi Hollywoodissa, on kaunista kasvot tai mukava hahmo! Näinä päivinä aivot todella näkevät sinut aina niin muistat lapsia, ottakaa koulutuksesi aina vakavasti ja sinäkin voisi olla yksi maailman aikojen kriittisesti arvostetuimmista näyttelijöistä tai näyttelijöistä!

Leave A Comment

45 − = 38