25 Parasta TV-paria

Olemme jo katsoneet elokuvista suurimpia pareja, joten tunnemme, että on vain oikeudenmukaista keskittyä nyt tv-ohjelmien ja parhaiden televisiooppien kanssa, jotka he ovat päätyneet tuomaan huomiomme.

Katsokaapa vain joitain näistä kuvitteellisista duoista - 25 parasta TV-paria!

1 - Ross ja Rachel, ystävät

He olivat päällä, he olivat jälleen pois, sitten hän piti häntä, sitten hän piti häntä, sitten hän aloitti jonkun toisen kanssa, sitten hän sanoi nimensä alttarilla, sitten hän meni vahingossa naimisiin Vegasissa, sitten he erosivat ...

25 Best TV Couples _01

Rehellisesti, emme koskaan tienneet olisiko Ross ja Rachel koskaan pitänyt yhdessä, mutta viimeisessä episodissa, se vahvisti kaiken, mitä tiesimme oli oikeassa paikassa! He saivat onnellisen, aina kun ajattelimme, että he saattavat lopulta saada, mutta se kesti koko vuodenaikaa päästäkseen sinne ja koko maailman ylös ja alas!

2 - Leonard & Penny, The Big Bang Theory

Juuri nyt he ovat TV: n söpöjä paria ja vaikka he ovat väärin sovitettuja, Penny ja Leonard ovat yksinkertaisesti liian ihastuttavia sanoja. Hän on tuskin hienoin veitsi laatikossa, kun hän on todellinen fyysikko. Heidän taistelunsa rakkaudella, rahoilla, elämällä ja Sheldon Cooperillä tekevät suuren näytön parista ja vaikka he päivättytiin muutaman vuoden ajan todellisessa elämässä, mutta hajosi, hän on nyt onnellisesti naimisissa pari koirien kanssa!

25 Best TV Couples _02

3 - Chuck & Blair, Gossip Girl

Jotkut kutsuvat sitten "puheenjohtajaa", mutta tämä suhde sulaa lämpöä ... kirjaimellisesti. Molemmat jäsenet, jotka voidaan pitää vain vanhojen eliittiperheiden parissa ja finaalissa (katsokaa pois, jos et ole vielä nähneet sitä) näet parin, joita ovat Ed Westwick ja Leighton Meister, elävät iloisesti aina kaunis häät ja vieläkin kauniimpi (nopeasti eteenpäin siirretty) poika!

25 Best TV Couples _03

4 - Damon & Elena, Vampire Diaries

Se oli pariliitos, jossa koko maailma puhui ja olkaamme rehellisiä, tuskin yksi ainoa tämän hitti-tv-näytelmän jäsen, jota emme olisi halunneet olla suhteessa! Tämä on TV-ohjelma täynnä kauniita ihmisiä.

25 Best TV Couples _04

Elena Gilbert, jota Nina Dobrevin soitin, luultavasti ei pitäisi rakastua Damoniin (jota Ian Somerhalder toistaa), mutta tiedät että se tapahtuisi joka tapauksessa ...

5 - Marshall & Lily, miten tapasin äitisi

Ehkä eniten ansioitunut pariskunta televisiossa, useimmat ihmiset tuhoutuivat, kun tämä loistava tv-show oli se kauden finaali (mukana muutamat toimistomme jäsenet) ja kaikki, vaikka siellä oli jonkin verran kuoppia, kuten kun Lily päätti juosta ja he olisivat taiteilijoita, heidät oli aina tarkoitus olla yhdessä Tedin kanssa, heidän epäonninen rakkauden ystävä kävi läpi naisia, kun naiset yrittivät löytää yhden todellisen rakkautensa. Ne ovat yksi parhaimmista TV-parista, joita olemme koskaan nähneet, se on varmaa!

25 Best TV Couples _05

6 - Matthew & Mary, Downton Abbey

Siitä hetkestä lähtien, kun Matthew (Dan Stevensin pelastaja) näki Mariaa (Michelle Dockeryn pelastajana), hän tiesi, että se oli todellinen rakkaus, mutta se todellisessa TV-tyylissä kesti vähän kauemmin vakuuttuneeksi ... Pari kausi itse asiassa!

25 Best TV Couples _06

He voittavat joitain melko vakavia esteitä, jotta heidän rakkautensa kukoistuttaisiin ja sodalla, hieman suhteellisella tekijällä ja ennakkoluuloilla heitetyllä tavalla, sitä ei käsitelty parhaimmillaan.

7 - Sawyer & Juliet, Lost

Suliet, kuten muutoin tiedettiin, koostui kahdesta Lost-tv-ohjelmasta. No, neljä niistä itse asiassa - tämä oli yksi erittäin monimutkainen romantiikka ja pisteissä, jopa tuli kieroutunut neljännes tunteita!

25 Best TV Couples _07

Nämä kaksi nähdään sielunkumppaneina, joten he ovat tehneet sen 25 parhaan TV-parin listalla, mutta he ovat ylpeitä siitä, että pari voi tehdä sen jopa vaikeimmista kertaa!

8 - Carrie & Big, sukupuoli ja kaupunki

Hän pelkäsi sitoutumista ja hän oli täysin rakastunut mielessään. Mikä voisi mennä pieleen? No, kaikki ilmeisesti - tämä on television kulta loppujen lopuksi.

25 Best TV Couples _08

Matkalla oli monia miehiä, mutta lopulta Big ja Carrie lopulta sain sen yhteen tarpeeksi kauan, jotta jotain siitä olisi mahdollista. Me vain teeskennellä, että hän ei mennyt naimisiin paljon nuoremman naisen kanssa, ja hän melkein harrasteli Aidania, oikealle?

9 - Glenn & Maggie, The Walking Dead

Et voi todella voittaa paljon enemmän suhteessa kuin zombie apokalyysi, vaikka nämä kaksi hallita sitä melko hyvin, ja melko söpöllä tavalla myös.

25 Best TV Couples _09

Näimme, että näiden kahden merkin välinen suhde kehittyy näytöllä edessämme, eikä se ollut kauan ennen kuin he olivat epätoivoisesti rakastuneita. Emme kerro paljon enemmän siitä, mitä tapahtuu, jos et ole vielä kiinni! Emme halua syyttää tällaisen upean tv-sarjan hävittämisestä!

10 - Michael & Holly, toimisto

He olivat melko outoa paria, et voi kieltää sitä! Holly liittyy yhtiöön korvaavaksi HR-edustajaksi, mutta ei ollut kauan ennen Michaelin näkemistä. Tietenkin aluksi he vihastivat toisiaan, koska se ei olisi suuri rakkaustarina, ilman että tavalla, eikö niin? Olemme niin suuri fani heidän näytöllä, hilpeä romantiikka, ja luulemme sinun olevan liian!

25 Best TV Couples _10

11 - Zack & Kelly, tallentanut Bell

Muistatko Saved By Bellin päivää ennen kuin Screech pidätettiin, koska väitetysti puukotti jonkun ja Elizabeth ei ollut julkaissut Showgirlsia (joka oli periaatteessa yhden askeleen päässä pornoista)? No, Zack ja Kelly ovat varmasti joutuneet parhaan TV-parin vuosikymmenestä? Söpö, ihastuttava ja toisinaan halusit bongata päätään yhdessä. Oi hyvät vanhat päivät ... ��

25 Best TV Couples _11

12 - Kurt & Blaine, Glee

Se on ensimmäinen homo pari meidän listalla ja se oli ensimmäinen gay pari Glee liikaa. Kurt ja Blaine, joka tunnetaan myös fanien nimellä Klaine, on söpö ja suloinen sidos kahden kaverin välillä, jotka ovat hajonneet ja palanneet yhteen ja jopa siirtyneet varmistaakseen, että heidän rakkautensa pysyivät vahvana. Valitettavasti he eivät ole enää yhdessä ja Blaine on alkanut seurata jonkun toisen ... Meillä on vahva ajatus, että he tulevat takaisin yhteen kuitenkin. Etkö sinä?

25 Best TV Couples _12

13 - Booth & Brennan, Bones

Tai Bones ja Booth, koska he olivat myös tiedossa - Dr. Temperance Brennan ja Seeley Booth tekivät varmasti mielenkiintoisen parin!

25 Best TV Couples _13

Heidän välinen seksuaalinen kemia on ollut ilmeistä pitkään ja vaikka he ovat rakentaneet suuren ystävyyden ja loistavan työsuhteen, näyttäisi siltä, ​​että se loppuisi siellä ... vai olisiko se? Spermi lahjoittaa sivuun, se on yksi, jota sinun on yksinkertaisesti seurattava itsellesi!

14 - Nathan & Haley, One Tree Hill

Naleyn tai Nathan Scottin ja Haley James Scottin katsotaan olevan tämän huijareiden ydinpari, ja vaikka heillä on ollut enemmän kuin heidän kohtuullinen osuus ylä- ja alamäessä, näyttäisi siltä, ​​että he ovat jatkaneet vahvaansa ja taistelevat! Soul-mate ja naimisissa 16-vuotiaana - tällainen asia tapahtuu vain TV-maalla?

25 Best TV Couples _14

15 - Derek & Meredith, Grayin anatomia

Meredith Gray on voinut vastustaa Derek Shepherdin hurmaa aluksi, mutta näyttää siltä, ​​että heidät oli aina tarkoitus olla yhdessä ... huolimatta siitä, että hän oli jo naimisissa kohtaamisensa alussa. Heidän avioliitonsa on kiireesti kirjoitettu post-it-huomata, mutta kaksi lasta myöhemmin ja he tekevät edelleen heidän juttunsa ... Luulen, että tarvitsemme vain, mitä tapahtuu!

25 Best TV Couples _15

16 - Buffy & Angel, Buffy Vampire Slayer

Sarah Michelle Geller ja David David Boreanaz näyttelevät tämän vampyyri-aiheisen tv-ohjelman, joka oli osuma lukion ympäri maailmaa! Hän on vampyyri, joka omistaa elämänsä auttaa häntä tappaamaan huonoja ja tappaa vampyyrit ... Se on ottelu helvetissä, kun ajattelet sitä, oikea?

25 Best TV Couples _16

17 - Luke & Laura, yleinen sairaala

Kaikkien aikojen parhaista televisio-ohjelmien allekirjoituksen superpari, Luka ja Laura eivät päässeet yhteen tavanomaisin tavoin. Itse asiassa Luke raiskasi Lauraa ...

25 Best TV Couples _17

30 miljoonaa katsojia katseli parin naimisiin näytöllä, mikä tarkoittaa, että heidän rakkaustarinaan on ollut jonkin verran vaikutusta, ja siksi uskomme, että he kuuluvat ehdottomasti luetteloon - 25 parasta TV-paria!

18 - Mulder & Scully, X-tiedostot

Uskova ja epäilevä, varmasti ei ole mitään mahdollisuutta, että tämä näytönsäästävä pari voi työskennellä suhteessa? No, läheinen ystävyys muuttui väistämättömäksi siteeksi jonkin verran enemmän, ja se ei ollut kauan ennen kuin he olivat romaanissa ja koko maailma seurasi iloisesti!

25 Best TV Couples _18

19 - Will & Lisa, Ranskan prinssi Bell Air

He rakastavat, sitoutuvat ja yrittävät mennä naimisiin ... kahdesti. Heidän ensimmäinen Vegas häät menivät niin huonosti niin monilla keskeytyksillä, että he vain kävivät ulos omasta suuresta päivästä, ja toisella kerralla he molemmat törmäsivät niin paljon epäilyjä, joita he eivät voineet käydä läpi. Lisa ei todellakaan ole oikea nimensä ja kauhistunut hieman ... aivan oikein!

25 Best TV Couples _19

Tällöin asiat vielä monimutkaistuvat, kun Will ja Lisa muuttuvat askel-sisaruksiksi, kun hänen isänsä on naimisissa äitinsä kanssa. Kiusallinen!

20 - Homer & Marge, Simpsonit

Hänen on oltava yksi maailman pitkäikäisimmistä, rakastavista, kestävistä vaimoista. Hänen hommansa homer Simpsonin tarinan täytyy olla vitsi, ja valitettavasti tällainen avioliitto toimii vain animoidussa ympäristössä.

25 Best TV Couples _20

Hän voi olla tuskan takana hänen puolestaan, mutta heidän rakkautensa on todellista ja kolme lasta myöhemmin eivät näytä mitään merkkejä jakamisesta vaikka hän todennäköisesti olisi pitänyt jättää hänet vuosia sitten!

21 - Monica & Chandler, ystävät

Pariskunta paremmin kuin Ross ja Rachel, olimme iloisia, kun he astuivat Lontooseen, vaikka Ross ei päätynyt naimisiin jälleen, koska hän vahingossa sanoi Rachelin nimen seremoniaan.

25 Best TV Couples _21

He tekivät sen läpi paljon yhdessä - siirtymässä, sitoutumiseen, avioliittoon yrittäessään saada lapsia ja epäonnistumisesta ja sitten myöhemmin omaksua kaksoset, vaikka he odottavat vain yhden vauvan ...

Jos me koskaan menen naimisiin, olisimme toivoneet, että meillä on suhde aivan kuten sielläkin. Jotenkin se oli vain täydellinen, tiedäthän?

22 - Steve & Miranda, Sex and the City

Lähes yhtä tärkeä kuin tämä tarina TV-näytelmän tarina, kuten Carrie ja Big, tämä on toinen näytön pari, jolla on ollut melko kova aika. Heillä oli yön yötä yhdessä ja myöhemmin myöhemmin. He hajosivat, koska hän ei ollut kasvanut tarpeeksi hänelle ja sitten hän sai kivesten syövän, jota hän auttoi häntä läpi ... ja sitten sai raskaaksi, kun hänellä oli seksiä hänen yhden jäljellä olevan pallon kanssa.

25 Best TV Couples _22

Se kesti jonkin aikaa, mutta he menivät lopulta naimisiin ja myöhemmin selviytyivät kertaluontoisesta uskottomuudestaan, koska he eivät olleet sekaantuneet kuukausina. Se on rakkaustarina, joka on vähemmän kuin perinteinen, mutta jota emme olisi mielissämme siitä huolimatta. He olivat ihana pari, eikö?

23 - Roseanne & Dan, Roseanne

Kolme lasta ja melko perinteinen koti amerikkalaisessa työväenluokan perheessä ovat taustalla tälle televisiolle, joka tarttui monien sydämiin. Roseanne oli suorapuheisia naisia, jotka eivät voineet vain pitää suunsa kiinni, ja hänen pitkään kärsivän tytönsä Dan oli kaveri, joka otti paljon flackia kaikesta!

25 Best TV Couples _23

Se tosiseikka, että molemmat olivat tad ylipainoiselle puolelle varmasti oli kielekkeet wagging liian!

Halusitpa rakastaa tätä kuvapankkia tai ei, he varmasti olivat hauskoja yhdessä!

24 - Pacey & Joey, Dawsonin Creek

Hänen ainoa todellinen rakkautensa TV-näytöksessä Joey sai sydämensä huolimatta kaikista muista tytöistä, jotka hän oli saattanut päivälliseksi. Tietenkään se ei ollut pelkkää purjehdusta - se ei ole koskaan. Hän käänsi hänet alas aluksi, mutta kuten monien suurien rakkaustarinoiden kanssa, ei ollut kauan ennen kuin hän oli antanut hänen edistyksensä. Päällä ja pois päältä, päällä ja pois, lopulta he lopulta elivät onnellisina koskaan, mutta kesti melko kauan päästä sinne.

25 Best TV Couples _24

25 - Lucy & Desi, rakastan Lucyä

Yksi parhaimmista TV-parista, ja me tulemme mustavalkoiseen klassikkoon I Love Lucyyn ja tärkeimpiin rakkauslinjan merkkeihin - Lucy ja Desi. Tiesitkö, että 62 vuotta sen jälkeen, kun ensimmäinen julkaistiin alunperin televisiossa, värimalli julkaistiin ja se houkutteli yli 8 miljoonaa katsojaa! Se on melko vaikuttava!

25 Best TV Couples _25

Tietenkin on nyt enemmän upeita televisio-pareja kuin koskaan ja toisen sitcom- tai draama-tv-ohjelmalla, joka julkaistiin näennäisesti joka toinen viikko, olemme varmoja siitä, että on paljon muuta! Nämä ovat ne, jotka vetivät sydämemme stringsit, mitä ne hinaavat teidän?

Leave A Comment

20 − 12 =