100 kuumin TV Actors 2013-2014 (osa B)

Joten meillä on jo katsottu joitain TV: n kuumin nimiä (Osa A) - siellä oli Sons of Anarchy näyttelijä David Labrava potkaisee asioita numeroon 100, johon kuuluu Jim Parsons, joka soittaa hilpeästi Tohtori Sheldon Cooper sisään Alkuräjähdysteoria, Barrett Foa, Tony Goldwyn, jonka saatat muistaa hittielokuvasta Aave, joka vie meidät numeroon 81 listaamme - Eric Christian Olsen.

Nyt jatkamme ja sukellamme suoraan listallemme .. Oletko valmis seuraaville kaksikymmentä hotties -tapahtumaan, jotka tulevat TV: nne 2013-2014? Kestää hetki ajattelemaan TV: n kuumimpia televisio-ohjelmia juuri nyt - nämä toimijat ovat todennäköisesti päätymässä luetteloomme!

80 - Chris Colfer

Chris Colfer

Sinä muistat tämän kaverin, jos olet koskaan katsellut hämmästyttävää tv-showta Vahingonilo. Cory Moniethin surkean kuoleman uutiset tulevat pian esille, ja tämä on täydellinen tilaisuus tutustua tähän kaveriin jälleen kerran.

Hän ei todellakaan ole jokainen teekuppi ja hän voi olla hieman nuori muu kuin muillekin, hän on parasta sen jälkeen, kun viipaloitu leipä ja voit kertoa sen melko vaikuttava tuulettimen, kun hän näyttää kerääntynyt, koska hän ilmestyi ensimmäisen kerran esitys.

Yksi asia, jota et ehkä tiedä Chris Colferista, joka syntyi alunperin Kaliforniassa 27. toukokuutath, 1990, on, että hän oli kerran paljon suurempi kuin ihmisen koko, jonka näet tänään. Vuonna 2007 hän työskenteli kovaa ja runsaasti liikuntaa ja terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, hän onnistui menettämään 40 kiloa. Eikö hän näytä upealta tytöille??

Chris Colfer 2

Sisään Vahingonilo, hän pelaa Kurt Hummel, ja tämä rooli on voittanut hänelle koko joukon palkintoja. Esimerkiksi Golden Globesissa hän voitti palkinnot Best Supporting -elokuvan sarjassa, ja hänet palkittiin pari Emmy-yhtyeestä sekä ilmestyi Timein listalle 100 vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä huhtikuussa 2011.

Kuuma ja vaikutusvaltainen - mitä muuta voisit mahdollisesti kysyä?

79 - Michael Kelly

Michael Kelly

Michael Joseph Kelly on todella 44-vuotias ja syntyi alun perin Pennsylvaniassa 22. päivänäND toukokuu 1969. Hän saattaa olla vanhempi kuin useimmat tv-toimijat, mutta hän on varmasti kuuma, ja hän myös esiintyy joissakin aikamme hämmästyttävimmistä elokuvista. Hänellä on ollut ilo päästää myös melko vaikuttavissa tv-ohjelmissa. tosiasia, että me hakkaamme hänet luetteloomme.

Siellä oli Vaihdokas takaisin vuonna 2008 Angelina Jolie, Kronikka vuonna 2012, Dawn of the Dead vuonna 2004 ja jopa Sopeutumistoimisto vuonna 2011. Se on Doug Stamper sisään Korttitalo joka on tehnyt hänelle kotitalouden nimen näinä päivinä, ja tämä on varmasti vedonnut varsin vaikuttavaan faniin, erityisesti näyttelyn naisfanien keskuudessa!

Hän on ollut melkoisen vähän tv-ohjelmista vuosien varrella, kuten loistava Hyvä vaimo jossa hän esiintyi vuonna 2011, ja siellä oli myös muutama Criminal Minds: Epäilty käyttäytyminen osoittaa, että hän esiintyi myös. Hän on varmasti pitänyt itsensä kiireisenä ja olemme varmoja siitä, että hänen naispuolisen tuulettimensa eivät todellakaan ole valittaneet!

78 - Brendan Robinson

Brendan Robinson

Se oli ABC: n Sievät pienet valehtelijat joka teki Brendan Robinsonin kotitalouden nimen, ja tämän tv-näytelmän mukaan hän soittaa Lucas Gottesman.

Ei vain TV-näyttelijä, hän myös luokittelee itsensä tuottajaksi ja kirjailijaksi, ja näyttää siltä, ​​että nuori kaveri on mennyt pitkälle viime vuosina.

Brendan Robinson 2

Hän syntyi Oregonissa 28. helmikuutath, 1990 ja on myös nähty näyttelyissä Kuinka tapasin äitisi, Onnea Charlie, Weeds ja jopa Kylmä tapaus.

Jos televisio ei riitä sinulle, on nimetty filmi Tuntuu niin hyvältä joka tähti Brendan Robinson ja sen pitäisi olla jossain vaiheessa myöhemmin tänä vuonna. Se on tällä hetkellä jälkituotannossa, ja olemme erittäin innoissamme nähdä sen!

77 - LL Cool J

LL Cool J

Ehkä paremmin tunnettu elokuvan rooleistaan, kuten Syvä Sininen meri ja Kaikki sunnuntaina, mutta tunnetaan myös Hip Hop ja rap-taiteilija, LL Cool J on soittanut kätensä tv: ssä viime aikoina ja siksi olemme päättäneet sopeuttaa hänet hienosti tähän luetteloon. Hän ei tehnyt Hottest Black Men - oli yksinkertaisesti liian monta valita, joten tuntuu, että hän kuuluu ehdottomasti tänne. Halusimme nähdä hänen kauniin hymynsa alkuun.

LL Cool J 2

James Todd Smith syntyi New Yorkissa 14. tammikuutath, 1968 tekee hänestä suuren 45-vuotiaan. Emme todellakaan usko hänen olevan vanha! Hänen lempinimensä / lavanimensä LL Cool J on oikeastaan ​​lyhenne Ladies Love Cool Jamesista - LL Cool J ja romanttisista balladeista, jotka hän julkaisi 90-luvulla, kuten "Hey Lover" ja "Tarvitsen rakkautta", hänellä on myös muutamia vaikeampia rap- ja hip-hop-kappaleita vyöhönsä, jossa on 13 studioalbumia vyön alla ja jopa kaksi suurimman hittikokoelman. Hän julkaisi tänä vuonna uuden albumin nimeltään Authentic ja vaikka emme ole vielä kuunnelleet sitä, se on varmasti meidän tehtäväluettelomme!

LL Cool J 3

Viime aikoina LL Cool J on ottanut askeleen taaksepäin musiikista ja toimii elokuvissa tähtenä Sam Hanna CBS draamassa ja rikollisohjelmassa NCIS: Los Angeles. Näyttää siltä, ​​että tämä voi olla pitkäaikainen asia myös dark-chocolate cutie -laitteelle - ei ole elokuvaa, jotka tulevat ulos pian,.

76 - James Tupper

James Tupper

Meillä on ollut muutama britti ja amerikkalainen listalla, mutta nyt tulemme kanadalaiselle ja mikä kuuma kanadalainen hän on varma! James Tupper syntyi Nova Scotian Kanadassa 4. elokuutath, 1965 tehden hänelle kunnioitettavan 48-vuotiaan. Emme usko, että hän oli niin vanha, kun löysimme joko! Hän ei todellakaan näytä kahta vuotta pois viisikymmentä, se on varmaa!

James Tupper 2

Toinen elokuva ja tv-näyttelijä yhdistyvät, olette nähneet hänet vuoden 2011 elokuvassa Herra Popperin pingviinit samoin kuin vuoden 2012 elokuva Pelaaminen Keepsille ja 2006 elokuva Miehet puissa. Se oli ehkä hänen roolinsa NBC: n lääketieteellisessä draama-tv-ohjelmassa Armo joka juoksi vuodesta 2009-2010, joka teki hänet kotitalouden nimeksi, ja sinä olet myös huomannut hänelle niin iloisia Greyn anatomia jossa hän soitti Tohtori Andrew Perkins, ja viime aikoina suhteellisen uusi TV-sarja nimeltään Kosto, jossa hän soittaa David Clarke. Seuraavien kuukausien aikana esiin tulee pari pienempää elokuvaa James Tupperin pääosasta, mutta suurin osa, jos haluat tarkistaa hänet, sinun on vain seurattava Kosto… Mikä sääli!

75 - Luke Kleintank

Luukas Kleintank

Hän on kuuma, komea ja täysin kaartunut ja myös yksi hienoimmista TV-ohjelmista. Se oli hänen roolinsa Elliot Leichter sisään Gossip Girl joka ensin ampui häntä kuuluisuuteen, ja siitä lähtien hän on seurannut tähtiä Nuoret ja levottomat kuten Noah Newman. Voit nähdä hänet näinä päivinä hit-näytöksessä Sievät pienet valehtelijat pelaaminen Travis, ja mukana on myös pari elokuvaa, jotka tulevat esiin seuraavan vuoden aikana tai niin pääosassa tämän söpön kaveri.

Luukas Kleintank 2

Vain yksi esimerkki elokuvista, joihin aiot nähdä hänet on 1000-1 jossa hän soittaa Brendan Trelease, ja myös tähti David Henrie. Näet myös hänet sisään Uhrata vuonna 2014, jolloin hänen elokuvansa kokonaismäärä on nyt jopa kolme. Näyttäisi siltä, ​​että hän on hitaasti haarautunut televisiosta, emmekä valittaa - emme ole mielissämme pienin! Mitä enemmän näemme tämän cutie, sitä paremmin.

74 - Sean Murray

Sean Murray

toinen NCIS suosikki, Sean Harland Murray ensin miettiä huomiomme monta vuotta sitten, kun hän soitti osaa Thackery täysin loistavassa elokuvassa Hokkuspokkus Bette Midlerin ja Sarah Jessica Parkerin kanssa. Tule - myönnän sen! Olemme kaikki nähneet elokuvan tuhat kertaa ja rakastimme sitä enemmän joka kerta toistamiseen!

Sean Murray 3

Nykyään hän on tunnetumpi pelaamasta surullista Timothy McGee CBS-näyttelyssä NCIS, plus myös pääosissa vanhemman sarjassa NCIS nimeltään pykälä jossa hän soittaa Danny Walden.

Sean Murray 2

Kauas nuoresta pojasta, josta rakastuimme hänen ollessaan Hokkuspokkus, Sean Murray on nyt 35-vuotias. Hän syntyi Marylandissa, Yhdysvalloissa 15. marraskuutath, 1977, mikä tarkoittaa, että hän on pian 36! Vielä yksi kaverit, joiden ikä ei voi uskoa. Mitä TV: n ja elokuvan kaverit ovat? Miksi he aina näyttävät paljon nuoremmilta kuin he todellisuudessa ovat? Se ei ole vain oikeudenmukaista, onko se naisia?

73 - Trevor Donovan

Trevor Donovan

Trevor Donovan Neubauer on hänen oikea nimi, ja hän syntyi 11. lokakuuta Kaliforniassa USA: ssath, 1978. Tämä tarkoittaa sitä, että vaaleatukkainen, sinisilmäinen kauneus on nyt 34-vuotias. Toinen kaveri, joka oli vanhempi kuin luulimme hänen olevan!

Tämä kaveri tunnetaan paremmin roolistaan Teddy Montgomery tv-sarjassa 90210 - viimeisin, ei tietenkin vuosi sitten!

Trevor Donovan 2

Ei vain tunnettu 90210, näyttäisi siltä, ​​että tällä kavalla on muutama elokuva myös hihnaan. Vuoden 2012 elokuva Savages sai melko vaikuttavia arvosteluja tiedotusvälineissä ja soitti myös Blake Lively, Aaron Taylor-Johnson ja Taylor Kitsch. Oli myös elokuva Surrogates joka julkaistiin vuonna 2009 ja pari muutakin tv-sarjaa! Voit muistaa hänet Asiakaslista jossa hän soitti Dashiell Codd, tai jopa Drop Dead Diva jossa hän soitti nimeltä kaveri Keith.

Onneksi meille naisille, jotka eivät kykene tarpeeksi Trevor Donovania, on pian elokuva, joka tulee pian ulos Ihmemaa. Tämän perhe-draaman sanotaan olevan jälkituotannossa ja sanotaan myös tähtiin Christina Milian ja Alicia Witt. Olemme melko innostuneita tästä!

72 - T.J. Thyne

TJ Thyne

Voit muistaa hänet luut - hän soittaa entomologina Tohtori Jack Hodgins. Ei vain TV: n näyttelijä, mutta hänellä on myös muutama elokuva henkensä alla Kuinka Grinch oli jouluna takaisin vuonna 2000, ja jopa Erin Brockovich ja Ghost World jotka ilmestyivät vuosina 2011 ja 2001.

TJ Thyne 2

Syntynyt Bostonissa Yhdysvalloissa 7. maaliskuutath, 1975, T.J. Thyne on 38-vuotias Kalu, jolla on ollut melko vaikuttava ura hänen takanaan, kun otetaan huomioon, että häntä ei pidetä massiivisena kotitalouden nimiä sellaisena. Olette ehkä muista- nut hänelle yhden episodin Ystävät jossa hän soitti Tohtori Oberman - se oli jo vuonna 1998. Nyt sinun tarvitsee vain tarkistaa enemmän luita, jos tarvitset korjaustasi. Se on hieno tv-ohjelma, joten emme valitettavasti liikaa.

71 - Barry Sloane

Barry Sloane

Olemme vihdoin tulleet toiselle Britille listassamme Top 100 tv-toimijasta 2013-2014. Hän on todella Liverpoolista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja syntyi kymmenelläth helmikuussa 1981, mikä tekee hänestä varsin nuoren asioiden suuressa järjestelmässä. Suurin osa näyttelijöistä on tähän mennessä ollut hieman vanhempia - tämä kaveri on vain 32-vuotias.

Hän on ollut pari vuotta, varsinkin Britannian TV-maassa. Nyt nähdään osuma-näytöksessä Kosto osana Aiden Mathis, hän oli myös Britannian tv-ohjelmassa Holby City yhtä hyvin kuin lääkärit (päiväsaikaan TV saippua) ja jopa osui sisään Lasku ja Uhri. Viime aikoina hän on nähnyt amerikkalaisissa tv-ohjelmissa, ja näyttää siltä, ​​että tämä oli hieno liikunta kauniille brittiläiselle miehelle.

Barry Sloane 2

Hän on fantasia / draamaelokuva vuonna 2014 Nooa joka näkyy hänen pääosassaan Emma Watsonin, Jennifer Connellyn ja Logan Lermanin rinnalla, mikä merkitsee selkeästi hänen siirtymistään USA: n televisioon, on varmasti ollut hänelle hieno. Näet myös Anthony Hopkinsin tässä elokuvassa sekä Russell Crowe ja Douglas Booth. Tiedät vain, että tämä tulee olemaan massiivinen elokuva - varsinkin niissä suurissa nimissä!

70 - Eric Steinberg

Eric Steinberg

Nuorin kahdesta lapsesta, Eric D. Steinberg syntyi Washingtonissa, D.C. ja on näyttelijä, joka tunnetaan kenties parhaiten Emily Fieldin isän roolista (Wayne Field) osuma-TV-ohjelmassa, Sievät pienet valehtelijat. Tässä näyttelyssä näyttää olevan paljon ominaisuuksia tässä Top 100 TV Actors 2013-2014 -luettelossa, joten ehkä on aika katsoa sitä, jos et ole jo.

Innokas matkustaja, hän vietti paljon lapsuuttaan Montanassa ja on myös ollut ilo käydä Koreassa ja Thaimaassa sekä kuuluisa olemisestaan Sievät pienet valehtelijat, hän on myös ollut CSI: Crime Scene Investigation, Mentalist ja jopa Torchwood.

Ei ole yhtä yleisesti houkutteleva kuin jotkut tämän luettelon toimijoista, hänellä on varmasti sellainen korkea, pimeä ja komea asia, joka on hänen ympärillään, ja näyttää siltä, ​​että hän on kehittänyt itsensä aivan fanialustaan, Sievät pienet valehtelijat.

Kuka tietää, mikä voisi tulla seuraavaksi tämän kuuma näyttelijä 2013-2014!

69 - Matthew Gray Gubler

Matteus Gray Gubler

Oletko koskaan nähnyt Rikolliset mielet? Jos olet, olet todennäköisesti huomannut Matthew Gray Gublerin jo. Sinä olet myös huomannut hänet vuoden 2009 elokuvassa 500 kesäpäivää samoin kuin vuoden 2007 elokuva Alvin ja Chipmunks. Tartu teeman kanssa Alvin ja Chipmunks, on neljäs ilmoitettu ja jälleen kerran tämä kuuma tv-näyttelijä toistaa äänen Simon.

Matteus Gray Gubler 2

Takaisin Rikolliset mielet ja Matthew on osa sitä Tohtori Spencer Reid. Takaisin todelliseen elämään ja tämä kaveri on syntynyt Las Vegasissa, usko tai älä, ja on tällä hetkellä 33-vuotias ja hänen syntymäaika on 9. maaliskuutath, 1980. Hän on toiminut vuodesta 2004 lähtien, kun hän oli TV-ohjelmassa Pidätetty kehitys ja muutamasta elokuvasta, jonka hän on tulossa ulos, näyttäisi siltä, ​​että hän pysyy mukana Rikolliset mielet juuri nyt. Toimiminen ei ole ainoa kakku, jolla hänellä on sormensa kummassakin; hän luokittelee itsensä myös muotimallina, ohjaajana, valokuvaajaina ja taidemaalana. On hienoa, että hänellä on niin paljon kykyjä vyön alla, eiköhän? Katselimme häntä televisiossa ja salli hänen mallintaa meille joka tapauksessa!

68 - Eric Szmanda

Eric Szmanda

Tämä kaveri tunnetaan parhaiten roolistaan CSI: Crime Scene Investigation ja jos olet yritys seuraaja, luultavasti tunnet hänet paremmin Greg Sanders CBS: n poliisin draamasarjassa. Ei vain TV-näyttelijä, Eric Szmanda on esiintynyt myös hänen oikeudenmukaisessa osassaan elokuvista - vuonna 2002 me näimme hänet Vetovoiman säännöt viihdyttävän Ian Somerhalderin rinnalla, ja se on vain yksi esimerkki!

Alun perin Wisconsinista, Eric Szmanda syntyi 24. heinäkuutath, 1975, jolloin hänet seisoi melko kunnioitettavan 38-vuotiaana! Eikö olekin hämmästyttävää, kuinka paljon vanhemmat nämä kaverit kuin luulit niiden olevan!

Eric Szmanda 2

Nyt voit nähdä tämän kaverin sisään CSI: Crime Scene Investigation. Ei näytä siltä, ​​että hänellä on muitakin elokuvia, jotka tulevat esille pian, joten TV-ohjelmalla on vain tehtävä!

67 - Gustaf Skarsgard

Gustaf Skarsgard

Saatat muistaa nimi - Alexander Skarsgard on kuuma blondi kaveri näyttelyssä True Blood. Gustaf Skarsgard on Alexanderin nuorempi veli. Syntynyt Ruotsissa 12th Marraskuu 1980, tämä sisar on hieman nuorempi seisoi vain 32-vuotias. Hän on toiminut vuodesta 1989 kuitenkin - muutamia asioita, joita olet ehkä nähnyt hänet.

Gustaf Skarsgard 2

Nyt olet ehkä huomannut, että tämä kaveri on TV-ohjelmassa - Vikings jossa hän soittaa Floki. Aina kun olet ehkä nähnyt hänet, et todennäköisesti unohda hänen kasvonsa milloin tahansa pian - näyttäisi siltä, ​​että hänen on pysyttävä tv-ohjelmassa ja tällaisten tv-ohjelmien kanssa, tiedät, että se on vain menossa lujasti vahvuuteen!

66 - Matt Milne

Matta Milne 2

Tämä kaveri oli upeassa elokuvassa Sotahevonen takaisin vuonna 2011. Hän oli myös Titansin viha yhtenä vanhimmista vartijoista. Nyt voit nähdä hänet hämmästyttävän loistavassa brittiläisessä tv-ohjelmassa, joka on ottanut myrskyn maailman - Downton Abbey, pelaa osaa Alfred Nugent.

Matta Milne

Alunperin syntynyt Herefordissa Isossa-Britanniassa vuonna 1990, hän ei ole ollut pitkään toimivaa maailmaa, mutta hän on varmasti ollut mukana joissakin aikamme tunnetuimmista ja arvostetuimmista elokuvista ja tv-ohjelmista. Downton Abbey, esimerkiksi on ottanut Yhdistyneen kuningaskunnan myrskyn ja kaikki odottavat tuulenpilkkua seuraavalle erälle. Voimme vain olettaa, että tässä vaiheessa tämä kaverin ura on menossa taivaan rakettimeen! Toivomme varmasti joka tapauksessa - murskaus inkivääri hiukset ja kaunis hymy näyttävät vetänyt meidät sisään.

65 - Jim Parrack

Jim Parrack

Jotkut meistä muistaa tämän kaveri kuin super söpö vielä melko yksinkertainen Hoyt Fortenberry osuma-TV-sarjassa True Blood. Hän oli myös tv-sarjassa Alcatraz, pelaa osaa Guy Hastings. Hän oli LCPL. Peter Kerns sisään Taistelu Los Angelesissa vuonna 2011, ja se on ollut myös muutamassa jaksossa Rikolliset mielet. Onko mikään tämä kaveri ei voi tehdä?

Hän on melko tuntematon joissakin taloissa, mutta toisissa taas hän on suurin vetovoima. Hän ei ole tavanomaisen hyvän näköinen, mutta hänellä on jotain, jolla on tytöt huutaa, ja et todellakaan voi sivuuttaa sitä! Hän on kaveri, jolla oli toimistomme jakautunut - kuvittelemme, että hän on paljon kuin Marmite. Joko rakastat häntä tai vihaat häntä.

Jim Parrack 2

Niille, jotka rakastavat häntä (ja Marmite too!) Hän on ollut erittäin kiireinen poika äskettäin ja on sarja elokuvia ja shortsit tulevat ulos. Yö vanhassa Meksikossa, on parhaillaan jälkituotannossa ja nähdään Jim Parrackin pääosassa Robert Duvallin ja Jeremy Irvinen rinnalla. On myös Labyrintti joka on tarkoitus julkaista vuonna 2014, joka myös näkyy James Franco pääosassa vampyyri-rakastajan rinnalla!

64 - Clive Standen

Clive Standen

Tämä kaveri on toinen brittiläinen näyttelijä, joka on tehnyt luettelon, ja ennen kuin väität sitä tosiasiaa sanomalla, ettet tiedä kuka hän on, kerrotaan, mitä tämä kaveri on ollut. Hän on tällä hetkellä Vikings, pelaa osaa Rollo. Hän oli brittiläisessä tv-sarjassa camelot liian leikkii osaa Gawain. Robin Hood on toinen tv-ohjelma, joka näki hänet näyttelijänä Jousimies. Hän pelasi Yksityinen Harris on pari jaksoa Kuka, ja hän oli jopa sisään Herättää kuolleita, toinen brittiläinen show.

Clive Standen 2

Syntynyt Pohjois-Irlannissa 22ND Heinäkuussa 1981 hän on vaikuttava 32-vuotias ja ei näytä merkkejä hidastuvan missään vaiheessa pian. Näyttäisi siltä, ​​että tätä Britia on hieman aliarvioitu, varsinkin kun katsotte, että hän on toiminut vasta vuodesta 1994 lähtien.

Valitettavasti niille teistä, jotka kauhistelevat tämän kaverin jälkeen, hän on onnellisesti naimisissa kolmella lapsella. Voimme kaikki unelmoida, vaikka hyvät naiset?

63 - David Walton

David Walton

Hänellä on varmasti ulkonäkö, eikö hän? David Walton on pimeä, tumma silmä ja tumma näköinen, ja kaikki naiset nukkumaan. Seisoo 34 vuotta vanha, hän syntyi Massachusettsissa 27. lokakuutath, 1978. Hän on toiminut vuodesta 2002 lähtien, mutta näyttää siltä, ​​että hän on kasvanut varsin vaikuttava jatkaa vuosien varrella.

Hän oli kauniisti hämmästyttävä Burleski elokuvan Cher ja Christina Aguilera takaisin vuonna 2010, ja on sittemmin elokuvan kanssa Julia Stiles kutsutaan Makeover joka julkaistiin tänä vuonna. Hän oli myös sisään Pudotettu! takaisin vuonna 2009. Hänellä on pari elokuvaa, jotka tulevat pian pian, vain jos olisit kiinnostunut - Ajattele kuin mies liian on ulos vuonna 2014 ja näkee David Walton työskentelee rinnalla Kevin Hart, jonka me kaikki tiedämme on hauska hauska kaveri!

Sen Uusi tyttö että luultavasti tunnet David Waltonin - hän soittaa sam osuma-TV-ohjelmassa. Valitettavasti hän ei kuitenkaan ole vielä naimisissa - hän meni naimisiin näyttelijän kanssa vuonna 2011 nimeltään Majandra Delfino ja kesäkuussa 2012 he toivotti tervetulleeksi ensimmäisen tyttärensä maailmaan. Reapeat jälkeen minun - awww!

62 - Theo Rossi

Theo Rossi 2

Me rakastamme Sons of Anarchy juuri nyt. Erityisesti sanotaan, että Charlie Hunnam vetäytyi pääroolista Viisikymmentä harmaan sävyä, mutta se ei tarkoita sitä, ettei ihailtavaksi ole paljon silmä-karkkia. Loppujen lopuksi on tämä kaveri myös ...

Theo Rossi on osa Juan Carlos "Juice" Ortiz osuma-FX-tv-sarjassa, ja hänen latino-tyylinsä ovat varmasti auttaneet häntä pitkin. Hänellä on hämmästyttävä hämmästys, ja vaikka hän näyttää hieman huonoa puolelta, se johtuu todennäköisesti hänen luonteestaan ​​enemmän kuin hänen todellisen persoonallisuutensa puolesta.

Theo Rossi

Hän on hyvä kaveri syvällä - hän tekee paljon hyväntekeväisyystyötä sotilaallisille miehille ja naisille ja jopa perusti "Staten Strong" hurrikaani Sandy-hittien jälkeen. Hän on jälleen rakentanut kaksi koteja ja rakentamassa parhaillaan kolmasosaa. Mikä mukava kaveri!

Ei vain tunnettu Sons of Anarchy, Theo Rossi on ollut muutamassa elokuvassa, ja kenties kaikkein halvin Cloverfield joka hämmästytti useimmat meistä täällä Herinterest-toimistossa. Hän oli myös sisään Tappaa teoria vasta vuonna 2008. Ei näytä siltä, ​​että hänellä on pian monia elokuvia, mutta näyttäisi siltä, ​​että Sons of Anarchy -näyttely toimii hyvin juuri nyt.

61 - George Eads

Yrjö Eads

Katsokaa tätä kaveria - hän on pitkä, pimeä ja komea ja hän punkilla kaikki oikeat laatikot miljoonille naisille ympäri maailmaa. Hänen roolinsa osuma CBS: n poliisin draamaa CSI: Crime Scene Investigation on varmasti auttanut asioita pitkin, ja hänen asemansa Nick Stokes näyttelyssä muistetaan pitkään! Hän on ollut muutamassa elokuvassa vuosien varrella ja esiintynyt jopa pari kertaa Miehen puolikkaat, mutta näyttäisi siltä, ​​että CSI-näyttely antoi hänelle suuren tauon, jonka hän tarvitsi tulla kotitalouden nimeksi.

Syntynyt Teksasissa 1. maaliskuutast, 1967, 46-vuotias näyttelijä siirtyi alunperin Los Angelesiin Kaliforniaan lainatuilla pick-up-kuorma-autoilla ja työskennellyt ahkerasti saada unelmansa ennen kuin hän vihdoin tuli sinne. Se vain osoittaa, että vähän pysyvyys, sinä pääset lopulta!

Yrjö Eads 2

Paljon kyllä, maaliskuusta 2009 lähtien George Eads äänestettiin televisio-ohjelmiston erikoisjulkaisuna TVT: n Sexiest TV -elokuvien joukosta. Kerroimme, että hän oli kuuma.

Joten siellä sinulla on se - seuraava erä meidän suuri sarjassa 100 kuumin TV-näyttelijöitä 2013-2014... Mitä mieltä olette luettelosta toistaiseksi? Onko se täyttänyt odotuksesi? Kuka luulet tulevan seuraavaksi? Emme halua pilaa asioita puolestasi, vaan ajattelemme sitä tällä tavalla - meillä on vielä 60 muuta paikkaa ja koko joukko toimijoita. Mistä tulee True Blood Stephen Moyer? Entä Rupert Friend? Emme voi unohtaa Ian Somerhalderia ....

Olemme innoissamme tuomaan seuraavaksi 20 parasta urospuolista näyttelijää ... Oletko sinä?

========== Jatka Osa C ==========

* Kuvat on rakastettu Pinterest.com:sta!

Leave A Comment

− 3 = 2