10 maailman kuuluisin henkilö

Julkkikset vaihtelevat toimijoista kuuluisiin taiteilijoihin ja tunnetaan kaikkialla maailmassa. Vaikka useimmat julkkikset ovat varsin varakkaita, on olemassa monia kuuluisia ihmisiä, jotka ovat vain hyvin pois. Useiden kuuluisten ihmisten elämäkerrosten ja artikkeleiden valinnan mukaan, viilentäminen luetteloon vain muutamia ei ole koskaan helppoa. Yritimme sisällyttää tunnetuimpiin ihmisiin ympäri maapalloa, mutta meillä on ehkä jäänyt muutamia suosikkeihisi. Rajattu vain kymmeneen nimeen, meidän täytyi valita vain muutamia kuuluisia ihmisiä. Jos meiltä puuttuu yksi kommenttisi, voit jättää kommentin artikkelin alaosaan.

Audrey

1. Audrey Hepburn

Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
Elämä: 1929-1993

Vaikka Audrey Hepburn syntyi rikkaaseen perheeseen, toinen maailmansota otti perheensä turvallisuuden ja vaurauden. Osa syystä, että Hepburn oli aina niin ohut johtui rajallisista elintarvikkeiden ja ravintoaineiden määrästä, joita hän kävi läpi toisen maailmansodan aikana. Huolimatta - ja ehkä siksi - tämän ravitsemuksellisen puutteen vuoksi hänellä oli elinikäinen suklaa.

Ammatillisesti Audrey Hepburn aloitti uransa Broadwayssa. Ennen pitkää hän oli pääosassa Hollywoodin elokuvissa ja tuli yksi maailman huippumuotikuvista. Vuoteen 1953 mennessä hän oli voittanut ensimmäisen Oscar-palkinnon parhaasta näyttelijästä. Vaikka hän oli kuuluisa roolistaan ​​elokuvissa, kuten Tiffanyn ja Sabrinan aamiainen, hän sai myös myöhemmässä vaiheessa tunnustusta humanistisista syistä, kuten UNICEF: stä. Sen lisäksi, että hän oli UNICEFin hyväntahdon suurlähettiläs, hän oli myös Audrey Hepburnin lastenrahasto.

michael

2. Michael Jackson

Alkuperämaa: Yhdysvallat
Elämä: 1958-2009

Kun Michael Jackson oli vain kuusi vuotta vanha, hänestä tuli maailmankuulu osana Jackson Five. Hänen eri veljensä ja sisartensa muodostama ryhmä matkusti maahan ja soitti musiikkia. Valitettavasti Michael Jacksonille, hänen isänsä väärinkäytökset ja nuoren ikäisen elämäntilanteen merkitys vaikuttivat siihen, mitä hänestä tulisi. Vaikka hänellä oli menestyvä soolouria 1970-luvulta lähtien, hän pysyi poissa lapsuutensa elämästä ja hänet syytettiin myös siitä, että hänestä tuli myöhemmin lapsiin kohdistuva väärinkäyttäjä. Huolimatta kiistasta, joka jatkuvasti ympäröi hänen elämänsä, hän onnistui myymään 20 miljoonan kappaleen ensimmäisestä levystään, tuotti osumia kuten "Thriller" ja käsitteli alan korkeimpia rojaltituloja. Jackson tapasi kuolemansa vuonna 2009 kautta reseptilääkkeiden sekoitus.

Oprah

3. Oprah Winfrey

Alkuperämaa: Yhdysvallat
Elämä: 1954 esitellä

Oprah Winfrey on ehkä tunnetuin puhemiehistään Oprahista. Tämän suositun keskustelun lisäksi hän on luonut lehden, bok-klubin ja lukuisia muita yrityksiä. Vaikka hän on yksi rikkaimmista naisista maailmassa tietää, hän kasvoi vakavassa köyhyydessä elämässä vain yhden vanhemman kanssa. Hän onnistui saamaan hyviä arvosanoja ja työskenteli televisio-uutisylinterinä hänen valmistumisensa jälkeen. Koska hänen persoonallisuutensa ei ollut ihanteellinen uutisankkuriksi, hän päätyi ottamaan puheenvuoron, joka myöhemmin nimeksi tuli Oprah Winfrey Show.

Ian

4. Ian McKellen

Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
Elämä: 1939 esitellä

Ian McKellen oli lapsi Yhdistyneessä kuningaskunnassa alttiina sodan kauhukselle varhaisessa iässä. Toisen maailmansodan aikana tapahtui hänen muotoiluvuosiaan ja muotoili hänen maailmankuvaansa. Huolimatta hänen nuoruutensa stressistä hän kehitti intohimoa näyttelemiseksi. Cambridgen yliopiston jälkeen hän liittyi Marlowen yhteiskuntaan ja alkoi toimia säännöllisesti. Hänen ensimmäinen virallisen roolinsä rooli alkoi vuonna 1961, ja hän esiintyi elokuvassa ensimmäisen kerran vuonna 1969. Nykyajassa Ian McKellen tunnetaan parhaiten Magneto-näyttelijöistä X-Menissa ja Gandalfissa Lord of the Rings -sarjassa . Hänen näyttelemättömyytensä ja LGBT-oikeuksien aktiivisuuden vuoksi hänet hallitsi Englannin kuningatar ja nimitettiin Britannian imperiumin komentajaksi.

ellen

5. Ellen DeGeneres

Alkuperämaa: Yhdysvallat
Elämä: 1958 esitellä

Varttuessaan Ellen DeGeneres oli vakuutusagentin tytär ja puheterapeutti. Kun hän oli lukiossa Metairiessä, Louisianassa, hän ilmoittautui New Orleansin yliopistolle viestinnän tutkintoon. Hän laski työskentelemään asianajotoimistossa ja aloitti stand-up-komedian paikallisissa klubeissa. Ennen pitkää hän alkoi käydä koomikkoina. Tämän menestyksen jälkeen hänestä tuli Ellen Showin isäntä.

tom cruise

6. Tom Cruise

Alkuperämaa: Yhdysvallat
Elämä: 1962 esitellä

Lapsi, Tom Cruise äiti oli kouluopettaja ja amatööri näyttelijä, kun hänen isänsä työskenteli insinöörinä. Siihen asti kun hänen vanhempansa erosivat, kun Cruise oli 11, perhe muutti usein. Tänä aikana hän ajatteli olevansa pappi aikuisena. Hän päättyi päästä dramaattikilpailuihin, ja tämä johti häntä jatkamaan uran näyttelijänä. Hän on esiintynyt useissa korkean profiilin elokuvissa, kuten Appelsiin ja Top Gunin elokuvaan. Risteilyn ulkopuolella on ollut lukuisia avioliittoja ja on ollut myös avoin kannattaja Scientology-kirkolle.

Marilyn

7. Marilyn Monroe

Alkuperämaa: Yhdysvallat
Elämä: 1926-1962

Syntynyt nimetty Norma Jeane Mortenson, Marilyn Monroe oli loistava, koska hän oli yksi Hollywoodin tärkeimmistä seksikuvista. Toisen maailmansodan aikana hän työskenteli sotatarvikkeissa tukemaan sotatoimia. Siellä hän tapasi miehensä Jimmy Doughertyn ja tapasi myös valokuvaaja nimeltä David Conover. Hän päätyi käyttämään valokuvistaan ​​tarinaa naisista työpaikoilla, ja nämä kuvat päättivät aloittaa uransa. Vuoteen 1946 mennessä hän oli eronnut aviomiehelleen ja muuttanut nimensä virallisesti Marilyn Monroelle. Toimimalla luokkiin hän aloitti sopimuksen Twentieth Century Fox ja nopeasti tuli yksi kuuluisimmista näyttelijöitä historian.

Angelina

8. Angelina Jolie

Alkuperämaa: Yhdysvallat
Elämä: 1975 esitellä

Moderni näyttelijähistoria Angelie Jolie on yksi kuuluisimmista tähdistä. Hän aloitti näyttelemisen nuorena tytönä ja tuli kuuluisaksi rooleista, kuten Gia ja Girl, Interrupted. Lisäksi hän on toiminut Yhdistyneiden Kansakuntien pakolaisviraston hyväntahtoisen suurlähettiläänä.

Walt disney

9. Walt Disney

Alkuperämaa: Yhdysvallat
Elämä: 1901-1966

Vaikka hänen kasvonsa eivät ehkä ole yhtä kuuluisia kuin monet julkkikset, Walt Disney on tietenkin kuuluisa henkilö. Hän oli vastuussa Walt Disney Companyn aloittamisesta ja luomasta piirrettyjä, kuten Mickey Mouse ja Aku Ankka. Vaikka hän kuoli vuosikymmen sitten, hänen perintönsä elää modernin Walt Disney Companyn kautta.

Maggie smith

10. Maggie Smith

Alkuperämaa: 1934 esittää
Elämä: 1934 esittää

Kasvaessaan Oxfordissa Maggie Smithin syntymä-nimi oli Margaret Natalie Smith. Hän meni Oxfordin Playhouse-kouluun ennen kuin alkoi toimia näyttämöllä vuonna 1952. Broadwayn jälkeen hän alkoi esiintyä elokuvissa. Viime aikoina Maggie Smith on tullut kuuluisa Harry Potterin ja Downtown Abbeyn töistä. Hänen roolinsa ansiosta hänet nimitettiin Britannian imperiumin kruunun komentajaksi.

Leave A Comment

3 + 5 =