9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Det er en veldig spesiell dag. Det har vært et år eller sannsynligvis enda år siden to personer har vært sammen. Et jubileum er en veldig spesiell dag for noen par. Dette ville kreve en feiring, og ingen feiring er komplett uten en fin, yummy leppe-smacking deilig kake. Det kan være dusinvis av kake designere for deg å velge mellom. Men hvilken kake ville du velge?

Les videre for å se noen av de beste kaker som kan lage en jubileumspesial.

jubileum cakes

1. Rød Velvetkake Med Kremost Frosting:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Den røde fløyelkaken er en veldig tradisjonell kake. Dette er en vakker lagret kake, hovedsakelig funnet i farger som mørk rød, lyse rød eller rødbrun. Den røde fargen oppnås hovedsakelig ved å legge til farge eller rødbeter. Kremosten frosting gjør kaken mest glede.

2. Vaniljekake med Pistachio og Abrikos Buttercreams:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Det er ingenting så stilig som en vaniljekake. Kaken er mest brukt som en base for mange smaker. Den ideelle smaken å gå på glasur med en vanilje kake til et bryllupsdagen, ville være nøtter smaker, de ideelle er pistachio og aprikos buttercreams.

3. Den klassiske Schwarzwald:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Den svarte skogen har alltid vært en klassisk favoritt for mange mennesker. Kaken som har en sjokoladebase med fersk hvit kremkrem og strimlet sjokoladeglasert på den, er ideell til mange anledninger. Det er også en av de enkleste å bestille og ta levering i disse dager.

4. Angel Food kake med Lime, Coconut og Blood Orange Smør kremer:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Mange av oss har vanligvis hørt om djevelenes matkake. Men her er det hyggeligere tvilling, Angel matkake. Dette er en svampete kake. Kaken er populær i USA som "englens mat". Vaniljebasert kake, det ideelle topping å gå for, er vanligvis kalk, kokos og blod oransje smørkrem

5. Pistasjekake med honning Smørkrem:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Den lyse grønne kaken med hvit farget honning-smørkrem ister er like herlig for øyet som det er i magen. Pistasjenøttersmaken og honningbrystkremen er en total godbit, noe som gjør den til en ideell jubileumskake.

6. Ristet Almondkake med Mascarpone Cream og Amarena Kirsebær:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Kaken virker himmelsk, med lag rik på mascarpone krem, studded med amarena kirsebær. Kaken virker som et mesterverk, noe som gjør det til en trygg luksus for et jubileum.

Se mer:  Beste jubileumsgaver

7. Citron frostet sitronkake:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Sitron kaker er svært fuktig, men har en tett tekstur. Kaken er en buttery, men søt kake. Sitron smaken gjør kaken litt tangy. En enkel sitronglass blir brukt som frosting.

8. melk sjokolade cupcakes:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Cupcakes har sakte begynt å erstatte de tradisjonelle store kaker. (Sparer tid til å skjære og tjene). Sjokoladebasert kake med melkesjokoladekrem, men svært enkel, gjør den til en elegant kake for en jubileum.

9. Banan kake med sjokolade frosting:

9 beste jubileumskaker | Stiler på livet

Dette er en tett kake, men fortsatt fuktig. Selv om banankakeens banan er deilig, som det er, gjør sjokoladefrystingen kaken enda mer deilig.

Se mer:  25 bryllupsdagen gaver til foreldre

Få tips før du kjøper en kake:

1. Baker eller Cake Designer: Mens du velger riktig kake designer, se etter referanser og også noen av de tidligere kaker som de har laget.

2. Form og størrelse: Kaker kommer i alle størrelser. Tradisjonelle kommer i flere lag. Avhengig av antall gjester, bestemmer du mengden slik at riktig form og størrelse kan sorteres.

3. Kakefyllinger og -isninger: Mens du bestemmer deg for dette, ville det være ideelt å se på smaken til paret. Også noen av dem er allergiske mot få nøtter og ingredienser som brukes.

4. Tema for dekorasjon: Hvis bryllupsdagen har et tema, sørg for at kaken smelter inn i temaet. Kaken kan ellers virke ut av sted.

Munch på og ha en fabelaktig jubileum !!

Se mer:  Gratulasjonskort For jubileum

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

30 − = 22