2-ри сватбени идеи за подаръци | Стилове в живота

След завършване на първата година от брака двойките на времето получават повече внимание на първия си ден от сватбата, но след две години брак това специално двойки се опитват да не дадат на 2-та годишнина шанс да благослови катастрофа, както и да изгори. Втората годишнина на сватбата има темата за памука. Дайте изненада на любимия ви с помощта на подаръци от памучни шарки, затова изберете подаръци, направени в памук, които да ги персонализирате с любов.

2-ри wedding anniversary gift

По-долу са някои от идеите за юбилейни подаръци:

Тук представяме няколко топ 15-та 2-ра годишнина от сватбата на любимия човек,

1. Годишнина:

2-ри wedding anniversary gift

Ето една чудесна рамка, която можете да направите за втората годишнина. Тази рамка е броят на годините, които сте прекарали заедно, отпечатани върху нея. Рамката може да е бяла с черен печат върху нея. Ще получите повече опции, когато персонализирате тази рамка, опитайте този подарък за вашия скъп.

2. Памучна възглавница:

2-ри wedding anniversary gift

Тази сладка и пухкава възглавница може да бъде направена за вашия съпруг по повод втората годишнина от сватбата. Тази възглавница има отпечатъка от броя на дните, които сте прекарали заедно. Името на двойката може да се добави към възглавницата. Този един бял подарък ще бъде добър избор винаги, вашият скъп сигурно ще обича това.

3. Годишнина:

2-ри wedding anniversary gift

Направете великолепна карта за съпругата си с много малко материал и усилия. Тази DIY карта ще бъде уважавана от човека, тъй като е направена от любов. Получете картата, която да бъде доставена ръчно, като подарък от 2-ра годишнина или можете да я поставите на леглото сутрин.

4. Зашеметяващо бельо:

2-ри wedding anniversary gift

Това зашеметяващо бельо е още един страхотен елемент за подарък съпругата ви по повод втората сватба. Това може да има името на съпругата ви и на вас също. Направете го романтичен и добавете и в някои секси сутиен, както добре. Това е уникална идея да подарите жена си, да получите този подарък, за да изненадате по палав начин.

5. Пухкава мека играчка:

2-ри wedding anniversary gift

Този мек и пухкав плюшен мече е най-добрият подарък да дадете на съпруга си като 2-ра годишнина за съпруга. Подаръкът може да бъде всяка мека играчка, където можете да добавите и букет цветя. Меките играчки могат да бъдат персонализирани да имат отпечатъци върху дрехите си. Изненадайте скъпата си с този подарък в ранната сутрин, когато ще се събуди.

6. Карта на любовта:

2-ри wedding anniversary gift

Получете карта на мястото, което сте срещнали, и я маркирайте с форма на сърцето. Тази карта може да бъде оформена в бродерия. Това прави добра идея на 2-ра годишнина от сватбата. Червеното сърце на картата се откроява и изглежда страхотно. Посочването на пътуването на вашата любов ще бъде добър избор и хубава идея.

7. Печатни чорапи:

2-ри wedding anniversary gift

Втората годишнина подаръци могат да бъдат полезни елементи, както добре. Тези персонализирани чорапи са само точният подарък, който трябва да дадете. Те също са странни и сантиментални. Те са отпечатани с любящи думи и изглеждат изключително хладни.

8. Печатни тениски:

2-ри wedding anniversary gift

Вземете няколко ризи, отпечатани за вашия съпруг за подарък за 2-ри годишен юбилей. Тези тениски могат да бъдат цветни или могат да бъдат обикновени с текстури в центъра. Хладните и хумористични ризи са чудесна подаръчна идея за годишнината.

9. Музикална рамка:

2-ри wedding anniversary gift

Дарението на музиката е още един страхотен начин за празнуване на годишнината. Тази музикална рамка има музикалния лист на любимата песен, която двойката обича. Това може да е и песента от брака им. Вземи го, заедно с името на двойката.

10. Печатна тоалетна хартия:

2-ри wedding anniversary gift

Забавен и странен подарък от 2-ра годишнина, който да даде на съпруга ви, е тази печатна тоалетна хартия. Хартията се отпечатва навсякъде с желание за годишнината. Тъй като памукът е тема, този подарък е подходящ. Направете и поставката за хартия велика.

11. Украсете леглото:

2-ри wedding anniversary gift

Накарайте съпруга си да се влюбите в себе си отново, като декорирате леглото. Можете да постигнете това, като използвате венчелистчета от цветя и ги слагате върху леглото. Можете също да ги поставите във формата на сърце в центъра на леглото.

12. Съответстващи ключови вериги:

2-ри wedding anniversary gift

Тези хладни ключови вериги за съвпадение са подходящи за годишнината. Всяка ключова верига се вписва перфектно в другата верига на ключовете, тъй като те образуват пъзел. Ключовите вериги могат да бъдат гравирани с месеца на годишнината или с малки любовни бележки.

13. Вмъкване на портфейла:

2-ри wedding anniversary gift

Това вмъкване на портфейла е страхотен начин да покажете любовта си на вашия съпруг. Вложката може да се съхранява в портфейла като карта. Можете да добавите романтични линии върху вложката. Те могат да бъдат направени от метал или кожа.

14. Лична бутилка:

2-ри wedding anniversary gift

Направете годишнината смели и секси с персонална бутилка уиски или алкохол. Можете да маркирате бутилката и да я направите персонализирана. Етикетът може да съдържа и името на съпруга ви.

15. Персонализирана престилка:

2-ри wedding anniversary gift

Тази персонализирана престилка е идеална за момчета, които обичат да готвят. Дори майсторите на грил трябва да имат една от тези хладни престилки. Направете го прекрасна престилка с желание за годишнина.

16. Египетски памучни листове и калъфки за възглавници:

2-ри wedding anniversary gift

Египетският памук е известен като един от най-добрите памук в света заради неговата издръжливост. Памучни листове, за да се разпространяват и възглавници случаи се предлагат в голямо разнообразие и избор. Най-добрият цвят за втората годишнина е червен. Дарението в цвят или червени нюанси би било идеално.

17. Памучни кърпички:

2-ри wedding anniversary gift

Кърпичките са толкова често срещани. От различни дължини и размери до различни цветове изборът, който имате, е великолепен. Би било идеално за подарък комплект, състоящ се от минимум 5 кърпички. Можете също да отидете за "За Него" и "За нея" набори.

18. Bath Robes:

2-ри wedding anniversary gift

Една хубава халат за памучна вана се превърна в необходимост за всеки човек, след душ. Тези роби обикновено идват като комплекти с кърпа и малка салфетка. Отново като памучен продукт, можете да ги получите в голямо разнообразие от цветове, дизайн и размери. За това също са налице същите "За Него" и "За нея".

19. Маса за маса, салфетки и матс:

Кой не обича красиво оформената маса с хубава кърпа за маса и рогозки! Платното за маса винаги дава елегантен вид на масата. Въпреки това, той щеше да внимава да вземе бележка от масите в къщата, за да узнае какъв вид масичка за маса, която да съответства на масите. Платките за маса се предлагат във форма и размери, подходящи за формата на масата. Ако имате подарък за маса за вечеря, би било по-добре също така да си купите комплект със салфетки и рогозки, за да завършите цялата маса за вечеря.

20. Въжена хамак:

2-ри wedding anniversary gift

Въпреки че това не може да бъде направено изцяло от памук, хамакът за въже също може да бъде надарен на втора годишнина. Обаче, би било идеално да се гарантира, че те могат да имат място, където могат да бъдат завързани краищата на хамака.

Виж повече:  Четвърти подаръци за сватба

21. Килими или килими:

2-ри wedding anniversary gift

И все пак, те не биха могли да бъдат направени от чист памук. Килимите и килимите добавят повече елегантност и чар в пространството в къщата. Килимите или килимите от Персия са най-необичайни. Още веднъж ще трябва да знаете колко дълъг и широк е пространството, което ще покрие, за да купите този с перфектен размер.

Виж повече:  Трети сватбени годишнини

22. Китай Crockery:

2-ри wedding anniversary gift

Плотове винаги са били задължително във всяко домакинство. И ако са произведени от Китай, те са още по-ценни. Независимо дали се забавлявате за вечеря или се събирате или празнувате, те могат да направят отлични парчета за сервиране на храна.

23. Китайски фигурки:

2-ри wedding anniversary gift

Виж повече: 1-ва годишнина подаръци

Освен кухненските съдове, Китай също се използва за изработване на експонати. Скулптури, статуи, вази и др. Също се произвеждат от Китай. Те също така правят добри подаръци за годишнината. Когато става дума за фигурки в Китай, изборът е много. Цветовете, разнообразието и фигурите може да изместят избора ви.

24. Китай Бижутерия:

2-ри wedding anniversary gift

Китай също се използва за производство на бижута. Брошки, гривни, огърлици, обеци и т.н., изработени от Китай, са уникален начин за изразяване на любовта.

Заключителни думи:

Ако търсите нещо уникално за да отпразнувате Вашия 2-ри годишен брачен ден, след това опитайте няколко опции за онлайн магазин за електронна търговия, ще откриете още колекции в памучни подаръци за вашата скъпа. Докато всяко благословение, което произхожда от сърцето, се квалифицира като идеалното 2-годишно благословение. Тези идеи за подарък за 2-годишнината от създаването й са перфектни. Те могат да бъдат полезни елементи или елементи на шоуто. Сигурен сте, че имате благословение, което е подходящо за любимия ви човек. Изпробвайте опцията, дадена тук, и направете правилния избор.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.

Leave A Comment

87 + = 91