W3ll Folkets medstifter om å starte en naturlig sminkelinje (og produktene du bør prøve)

Hva får du når en elite makeup artist samarbeider med en hudlege og en øko-entreprenør?

Du får W3ll People (uttalt "Well People"), en av de heteste indie kosmetiske linjene "som bare så skjer for å være helt naturlig!

Ikke det du'd gjett uten å se på etikettene. Grunnlagt for ti år siden av tre venner, merket's ethos isn'Ikke bare om sikre produkter med rene ingredienser. 

Først og fremst, det's om ytelse. Så det's hvorfor du'Du finner de fineste finishene, feilfri dekning og slitesterke pigmenter, akkurat som du ville i en vanlig luksuslinje. Den'Det er ganske bra, vurderer de ikke't bruk:

Dette er helt greit oppe, så jeg hoppet åpenbart på sjansen til å møte en av medstifterne Shirley Pinkson på The Detox Market (som bærer linjen, blant andre forhandlere).

Shirley er sminkeprosjektet i trioen, og du kan se at hun jobbet litt magisk på meg under vår prat (jeg'm har dette og dette!).

Les videre for å finne ut: 

Hva er W3ll folk om, i et nøtteskall?

Høykvalitets naturlig kosmetikk. Vi leder alt vi gjør ved ytelse, ikke av ingredienshistorien. 

Morsomt sier du det, for da jeg oppdaget ditt merke for noen år siden, var min første tanke "deg'Jeg antar aldri at det var naturlig! " 

Å, takk! At's mitt mål. Det er det vi søker etter!

Hvem er W3ll People-kvinnen?

Du! Hun's som deg. Vår kunde er alt fra 25 til 45 år gammel. Enda eldre, men det's slags kjernegruppe. Vi rekker virkelig ut til alle, men jeg vil si at vår søte plass er i 30 til 35-serien.

Hvordan ville du beskrive W3ll People estetisk?

Vi'er litt mer "mindre er mer." Bare skape den veldig rene, minimalistiske, sunne, naturlige skjønnheten. Som en sminke makeup look. 

Nøkkelen er å skape en vakker, glødende teint, som bare har en tendens til å være vanskeligere. Men når du har det som mestrer, er himmelen grensen.

Avtalt, selv om jeg vet at noen mennesker elsker et Instagram-ansikt!

Den's mye. Spesielt de yngre generasjonene, de går virkelig for tung sminke. Men jeg tenker fra et kompleks-synspunkt, da det twentysomething går inn i hennes trettiårene ... en 30-årig gjør ikke'Jeg vil ikke gjøre det utseendet!

Hun gjør det'Har ikke tid!

Nøyaktig. Jeg tror vi ønsker mer mot, som Gwyneth Paltrows der ute. Du vil se det beste du kan være "sunt og strålende". De twentysomething, de gjør sminke for moro skyld. Den'er fortsatt et mote tilbehør til dem, ikke en daglig ting. At's hvorfor du, meg, vi don'Det gjør du ikke lenger. Vi don'Jeg har ikke tid.

Vi'Vær heldig hvis vi kan forlate huset med øyenskygge på.

Vi don't har til og med tid til å tenke på det og planlegge utseendet.

Jeg tror at hudpleie også begynner å bli viktigere etter hvert som du blir eldre. For meg betyr det å velge sminke som er bra for huden min, ikke bare iført hva's trendy.

Jeg sier til kvinner: "Sørg for at du bærer ditt kjemiske fundament for en spesiell anledning," som når jeg gjør bryllup. "Du vil føle deg trygg og du vet at den fungerer. Men så etterpå, la's gjør naturlig dag til dag. "det's handler om balanse. 

Men den gode nyheten er at du kan finne like gode produkter der ute!

Som din linje! Hvordan kom du i gang?

Jeg var lærer for NARS Cosmetics. Jeg var en av de opprinnelige seks medlemmene av bedriftens lag, så jeg begynte å bruke mange hatter. Alle av oss kom fra bunnen av. 

Var du en makeup artist før det?

Vi var alle makeup artister. Ærlig, det kom fra å utmerke seg innen selskapet, fra diskenivået. Så da vi oppnådde, overgikk våre mål og gjorde en forskjell, ble vi raskt fremmet til dette kjernevirksomhetslaget.

På slutten av min tenure der, var jeg en lærer og global trener for dem. jeg elsket det.

Hva var det som å jobbe med FrançOis Nars?

Det var flott. Fra en kunstner's perspektiv, han er über-talentfull, så jeg lærte så mye. Vi har alle jobbet under ham, og vi alle ble trent til en grad med ham.

Hva var veien din fra NARS til W3ll People?

To år.

At's raskt!

Ja, det var veldig fort. Vel, jeg jobbet på dette mens jeg var med NARS, for å være ærlig. På DL, som i helgene. Det tok omtrent to år, og da forlot jeg NARS.

Jeg vet at du har to medstiftere, dermed "3" i W3ll People. Kan du fortelle oss litt om dem?

Ja, det er to andre grunnleggere bak merket. Den beste delen er at vi alle gikk på college sammen, så vi kjente hverandre fra før, fra vår freshman år på college.

Der's James Walker, og han's en selvutnevnt trekrammer. Ved handel han's en markedsfører. Det som James gjør, er å forvalte samfunnsansvaret ved å samarbeide med partnere som EWG [Environmental Working Group]. Vi'er et EWG-verifisert merke, noe som betyr at de'Jeg har merket produktene, og vi legger symbolet på våre bokser. Det forteller deg at dette er trygt.

Så der's dr. renee snyder, hvem's en kosmetisk dermatolog. Hun gjør det dype dykket på ingrediensene og dyrene og verifiserer alt vi bruker i kosmetikken vår.

Jeg klarer produktutvikling. 

Kommer du fra NARS, var du alltid hemmelig interessert i naturlige produkter? Eller har du et "aha" øyeblikk som forandret tankene dine?

Det var liksom en epiphany og en nysgjerrighet på samme tid. Mye begynte med kundene mine og spurte om ingredienser, og vi kunne ikke'Ikke svar på noen av disse spørsmålene.

Jeg begynte å vende over mine sminkebokser. Ingen noensinne leste ingredienser. Og så da jeg begynte å lese dem, var jeg snill, unnskyld min fransk, men "Helig skit, hva er dette?"

Jeg begynte å se på ting, og jeg gjorde det'Jeg liker ikke hva jeg fant. Problemet var, det var ikke noe annet valg på den tiden. 

Når var dette?

Dette var 12 år siden. Vi åpnet dørene våre i 2008.

Jeg gjorde det't skjønner at du hadde en butikk.

Vi har to butikker! De're i Austin, Texas, og det's hvor vi startet før vi distribuerte til flotte steder som The Detox Market.

Vi vokste nettopp derfra. Til dags dato selger vi mange andre merker. Den's som vi gir 'em denne delen av kaken [sminke], men de må også sette sammen resten [av deres rutine].

Var det vanskelig først, og prøvde å formulere med naturlige ingredienser?

Jeg visste hva jeg ville, jeg var bare ikke't sikker på hvordan du kommer dit. Ved å jobbe med virkelig gode kjemikere, det jeg fant var de virkelig ønsket å lære.

Så naturlig var en ny utfordring for dem?

Det var en ny utfordring å gjøre høypresterende naturlig fordi mange merker [er hovedsakelig fokusert på] ingrediensene. Ok, ja, vi er her for å gjøre noe bra, men vi må sørge for at det fungerer.

Så begynte jeg med ytelse. Jeg ville bokstavelig talt bringe et konvensjonelt stykke kosmetikk og si, "Jeg vil ha dette i en trygg formel. Men jeg vil at den skal bevege seg, puste, se og føle seg akkurat det samme."

Jeg vet at du nylig omformulerte noen av produktene dine. Endret du hele linjen, eller bare bestemte ting?

Ikke hele linjen, men en god del av den. For å møte forbrukernes etterspørsel, i hovedsak.

La's snakk om mineral pulver foundation. Jeg var spent på at du tok ut titandioksidet. Kan du fortelle oss mer om det?

Vår tidligere formel av Altruist Foundation Powder hadde titandioksid i den. I vårt tilfelle brukte vi det som et pigment. 

Fra et helseperspektiv var det helt sunt, men jeg tror folk har blitt veldig bekymret for titandioksid. Molekylet var ikke i mikronisert format, det var enormt. Så det ville ikke'Ikke trenge inn eller komme inn i lungene.

Selv om du inhalerte det?

Spesielt hvis du inhalerer. Bruke en nanostørrelsespartikkel av titandioksid isn'Ikke bra for deg, fordi når du inhalerer det, går det inn i blodet. Selv når du'Bruk den på huden igjen, det trenger inn i huden.

Men vårt var stort. Det ville ikke'Jeg har ikke penetrert. Men vi fortsatte fremover og fjernet den. Fakta om saken er, hvis vi kan gjøre det bedre og få det ut derfra, la's gjør det. Og så gjorde vi det.

Hva erstattet du titandioksidet med?

Bare rett opp sinkoksid. Den's ikke-mikronisert. Der's nok sinkoksid i den valpen for å gi deg en SPF på 15 hver dag. Og det's blitt testet, så vi vet det for et faktum.

At's stor. Det virker som mange merker don'Ikke prøv å innovere med helt naturlige ingredienser, de krever bare "det kan'ikke bli gjort "uansett grunn.

Nei, og kanskje det tar lengre tid. Vi var ikke på lager på dette produktet i lang tid. Så der's prisen du betaler. Men vi'bevise at vi kan gjøre det!

Hva'er den beste måten å bruke et mineral pulver fundament? Jeg tror mange mennesker, inkludert meg selv, har hatt blandede resultater med Bare Minerals.

Det kan se ut som for mye, ja.

Jeg har nettopp funnet det så tørt og eldrende. Er det en applikasjons ting eller selve produktet?

Den'er litt av begge deler. Hvis produktet er tungt og tykt og ikke finmalet, kan det gjøre det. Vår er super-, superfint. Den's er også ment å gi deg lys til middels dekning. Du kan bygge den og få mer fra det, men generelt, lett til middels.

Hvordan bør du prep huden din før pulver foundation?

Jeg liker å legge fuktighetskrem på, og da da huden er som, ikke helt tørr, men ikke for fuktig, så liker jeg å sette Altruisten på. Bare så det har noe å gripe inn på. 

Hvis huden din's for tørr, så vil noe pulver ende opp med å få små feil eller tørre flekker. Så bare noen få sekunder etter fuktighetskrem, det's klar til å rulle.

Er det best å bruke det med en kabuki-type børste?

Jeg vil alltid bruke en kabuki. Jeg ville plukke opp om en sølv-dollar beløp og virvle det i hetten. At's super-viktig. Du don't vil se synlig pulver på børstens overflate, fordi det første stedet du berører er hvor alt pulveret vil bli deponert, ikke sant? På denne måten kan du søke litt om gangen.

Jeg vet at noen merker anbefaler at du alltid setter mineralpulveret med en tåke. Er det nødvendig?

Nei. Jeg tror at hvis huden din er veldig tørr, eller hvis du føler at du bare ser altfor pulverisert, kan du sette med en tåke. Men det'er ikke en nødvendighet.

Jeg liker det alltid, fordi jeg tror at en ansiktsspray umiddelbart tar deg fra "Jeg gjorde bare sminken min" til en "Jeg'Jeg hadde min sminke på en time "slags utseende.

Ja, bodde i.

Nøyaktig!

Du har også et krempinne fundament. Har det blitt omformulert også?

Ja. Vi reformulerte vår Narcissist Foundation Stick og brakte det organiske innholdet fra 30 prosent til 70 prosent. 

Vi la også til knust ferskvannsperle til både krempinnen og pulverfundamentet. 

Den's i Realist Invisible Setting Powder og Bio Brightener Invisible Powder, også.

Hva gjør ferskvannsperlen?

Vi ønsket å gifte seg med hudpleiefordeler og farge sammen. Det har en visuell fordel å gi en fin liten røyk-og-speil effekt, men det's er også en kollagenforsterkende ingrediens. Den's har vært preget av japansk hudpleie. 

Er grunnlaget dine bestselgende produkter?

Nummer ett er vår mascara.

Bio Correct Multi-Action Concealer er vårt nummer to-selgerprodukt. Det er en Big Daddy concealer.

Mener du full dekning?

Det er. Så det's ment for øyet, eller noen form for ufullkommenhet du vil dekke. Se hvor lite jeg legger på hånden min? Og hvor langt går det?

Jeg'Jeg har vært på utkikk etter noe sånt, fordi det's den ene tingen jeg har til'har ikke klart å finne i en naturlig formel!

Det er utrolig. Det har koffein og peptider i det for å hjelpe med anti-aldring. Du kan også bruke den til kviser også. Jeg legger litt av pulveret over det, og det setter seg veldig pent. 

En annen biggie det's klatring i rekkene er vår nye flytende liner. 

At'er også vanskelig å finne i en naturlig formel.

Den har rosmarin og eyebright i den, som virkelig helbringer for øyet. Du kan få en veldig fin linje, en nydelig vinge. Jeg elsker bare en fin stram linje på øyet. Jeg tror det virkelig definerer øyet. 

Har du fortsatt øyenskygge?

Vi don'Jeg har ikke øyenskygge lenger, men jeg jobber med øyeskyggepaletter. Den's ikke at øyeskyggen gjorde det't selger, men de var et løs format. At'er vanskelig for deg å reise med og komme deg rundt med. Folk elsket dem, men de var bare høyt vedlikehold. Så jeg'Jeg flytter inn i øyeskygge quads, som du kan ta med deg på farten.

At's stor, fordi det har havn'Jeg har vært mange paletter tilgjengelig med naturlige ingredienser.

Vi'Jeg har virkelig kommet inn i palettspillet. Vi har opprettet en naturlig konturpalett med høyttaler og kontur, eller bronseprodukt, i en. Disse er kremer. 

De'selges også separat, i pinner, og er trolig vårt nummer fire-selger produkt. 

Vi har havn't snakket om lepper og kinn. Jeg tror at fargestiften er min favoritt ting du gjør.

Takk skal du ha! Ja de're for øyne, kinn og lepper. 

Og så har vi Nudist Lip Butters. Disse karene er din leppe skinner. De're farget og det's høy varighet, lav forpliktelse farge.

Er alt ment å bli brukt med fingre eller børster?

Jeg gjør fingre. Jeg selger en børste som du kan bruke med kremer, men jeg liker å bruke hendene mine. Du jobber virkelig med det; du føler bare at du har mer kontroll og det varmes opp produktet.

Hvilke produkter har du kommet opp?

Vi har nettopp lansert våre tonede fuktighetskrem. De'vær en SPF 30. De fortsetter som en drøm, og de har dekning. De'er nydelig.

Og vi jobber med pressede grunnpulver. Det vil være omtrent det samme dekningsnivået som Altruist pulveret, men mer bærbart, så du'trenger ikke å bekymre deg for å bære rundt et løs pulver. Målet er omtrent det samme.

Hvor vil du ta W3ll People i fremtiden?

Vi'Jeg er virkelig kjent for våre grunnleggende produkter, men vi ønsker å bygge merkevaren vår for å være en hybrid makeup merkevare og giftes med hudpleie fordeler og farge sammen.

At's hvorfor produkter har blitt remastered å inneholde ferskvann perle. Den's en ingrediens du'll se hele merkevaren. Vi tenker det's vakker for huden; super-sunn. Vi bruker også et algerkompleks, som er et skin brightener, pluss grønn te og kamille. 

Så vi'å bringe inn veldig sunne ingredienser som gjør en forskjell i huden din!

Shop Editor's Picks

Hvor får man kjøpt

Hvordan føler du deg om W3ll People-tilnærmingen til sminke?
Har du prøvd noe fra dette merket?

Leave A Comment

6 + 4 =