K-Beauty Expert Christine Chang på de neste store hudpleie-trendene

Hvis du'Bli en fan av koreansk skjønnhet "eller reality-tv-showet 'Hai tank'& # x2014; så er du kanskje kjent med Christine Chang og Sarah Lee. 

K-skjønnhetsentreprenørene, som møtte for ti år siden som praktikanter ved L'Oréal i Korea, lanserte sin nettbutikk, Glow Recipe, i november 2014. Deres oppdrag? Å bringe de mest effektive og naturlige koreanske hudpleieprodukter til skjønnhetsvennlige kunder i Nord-Amerika.

Bare over et år etter at deres nettside gikk live, fikk Christine og Sarah muligheten til å sette opp oppstarten til de notorisk hardt å-ha "Sharks" i desember 2015-episoden av 'Hai tank.' Raskt frem til 9:00 for å se dem i aksjon:

Som du kan forestille deg, vises foran showet's 9 millioner seere endret alt. I dag har Glow Recipe skåret ut en nisje som en av de mest vellykkede (og bare naturlige fokuserte) K-skjønnhets e-tailers i USA.

For noen måneder siden tok jeg opp med Christine for en artikkel i mai-utgaven av FLARE-magasinet (som du kan lese her). Vi snakket om alle ting koreansk hudpleie, så hvis du'Bli nysgjerrig på de nyeste, hotteste produktinnovasjonene her's scoop!

Hva var bakgrunnen din før du startet Glow Recipe?

Sarah og jeg startet vår karriere hos L'Oréal i Korea. Vi jobbet i skjønnhetsindustrien i Korea i flere år, og flyttet deretter til USAs hovedkvarter. Kombinert har vi mer enn 20 års erfaring med produktutvikling og markedsføring i begge land. Jeg tror det gir oss et helt unikt perspektiv.

Fem måneder i bedriften din, auditioned du for 'Hai tank.' Hva skjedde?

Vi vant en episode av 'Hai tank' i desember. Jeg tror dere i Canada har den opprinnelige versjonen av 'Hai tank,' kalt 'Drage's Den,' Ikke sant? Sharken som tilbød oss ​​en investering var Robert Herjavec. 

Hvorfor tror du koreansk skjønnhet er blitt så populær i Canada i USA?

jeg tenker det's en kombinasjon av ting. K-skjønnhet fikk først troverdighet med BB-kremer. De var en bro til hudpleie fra sminkemarkedet, og derfor var de så nyskapende. Det handlet om å gi hudpleiefordeler til noe som også hadde dekning og SPF.

Så var det liksom, "hva's neste? "og alle disse innovasjonene, som arkmasker og gummi masker, begynte å komme inn og pique interesse. Så var det den andre bølgen.

Internt er det koreanske markedet også ekstremt konkurransedyktig. Over skjønnhetsindustrien kommer selskapene alltid fra koreanske produsenter når de vil ha noe som er veldig innovativt i hudpleie. Det lokale markedet er på et sted der det er's i hyperdrive, på grunn av en svært hudpleie-involvert kunde og et svært kunnskapsrikt marked. Sara og jeg går tilbake til Korea hvert par måneder, og vi'blir blåst bort hver gang. Der'Det er noe fantastisk og nytt hver gang.

Hva gjør koreanske skjønnhetsprodukter unike sammenlignet med produkter fra Nord-Amerika? 

Koreanske selskaper er veldig gode til å bringe inn nye ingredienser, nye konsepter og nye teksturer. Den's bemerkelsesverdig hvor kreative de er. Det er egentlig ingen grenser. Her i Nord-Amerika, har kvinner en tendens til å være mer praktisk og resultatdrevet. Bedrifter kan si, "Åh, vi har en ide, men det kan ikke være riktig for denne kunden." I Korea går alt fordi den koreanske forbrukeren er så eventyrlystne og så villig til å prøve ting på hennes hud. 

Ved Glow Recipe fokuserer du på hudpleie. Hvorfor?

Hudpleie er virkelig der grunnleggendeene til koreansk skjønnhet er på. Makeup er flott, og det er noen gode pute komprimerer og ting som det, men ærlig talt, nyanser aren'Jeg er virkelig her ennå. Hjertet i det fortsetter å være hudpleie og skape hudpleieprodukter på innovative måter.

Hva synes du er den neste store trenden i koreansk hudpleie?

Vi kaller det "skintertainment." Så hudpleie kombinert med underholdning. Det gode med K-beauty isn't at det er 10 trinn eller to trinn, eller at vi har snegle kremer. At'er bare toppen av isfjellet. Den's handler om de morsomme teksturer og neste generasjons konsepter. De gjør denne fantastiske opplevelsen "hudpleie" kan være morsomt og sensorisk mot en karriere.

Hvor viktig er rensing?

Rensing er grunnlaget for en god, solid hudpleie rutine. Dobbeltrensing foregår helt, hvor du'Bruk kombinasjonen av en olje og et skumrensemiddel. Du're målrettet mot all oljebasert sminke og solkrem med oljevaskeren, og ta av forurensning og smuss med vanlig rengjøringsmiddel. Den's er viktig for å sørge for at huden din er helt renset slik at de neste trinnene i hudpleie virkelig kan trenge inn der de trenger det.

Nord-amerikanske merkevarer som selger rensende oljer don'Det anbefales vanligvis ikke et annet skritt. Trenger alle skummende rengjøringsmidler?

Jeg tror at et selskap nøler med å anbefale å bruke for mange skritt, vel vitende om at kundene don'Jeg elsker å gjøre det. Men det gjør en forskjell.

Hva er din favoritt nye rensing innovasjoner?

For en stund var rensemidler mangelfulle, det var de samme gamle skumrensene, og det var ikke'Det var ikke en kategori der det var mye innovasjon. Men det's en bevegelse av nye rensemidler vi liker å kalle "cleansertainment."

Nylig begynte vi å bære May Island Bubble Bean Cleanser. 

De're små pastellfarvede bønner som du knuser i hendene, og så våt du dem og de blir til et skum. De har alle rensemidler, men uten natriumlauryl og laureth sulfater som kan være harde på huden..

Carbonated rensing er liksom Perrier for ansiktet ditt. Det er rensemidler som bobler når de møter vann for å oppnå den effekten. Den's stor. Handlingen er veldig sensorial. Samtidig skal glitrende vann være bra for huden din fordi den's chock full av mineraler. Så det er mange fordeler med det, men det's er også en veldig morsom opplevelse. 

Cloud rensemidler, som også kalles marshmallow rensemidler, er pisket, moussey rensemidler som vanligvis kommer i krukker. Du tar bare en scoop og skum den i hånden din. Den's bokstavelig talt som en marshmallow tekstur. Vi har bare havn'Har ikke funnet en med den rette ingredienslisten ennå. Massen som vi'Jeg har sett parabener i dem, og vi don'Ikke bære produkter med parabener.

Er det noen innovasjoner i rensoljer?

Vi har en rensolje fra Whamisa som er veldig populær fordi den's fermentert. Gæring er en prosess som startet i Korea, hvor du gjærer ingredienser i hudpleie for å hjelpe destillasjonskraft, men også å bryte ned ingredienser for bedre absorpsjon. Oljen er veldig lett, og den's mineraloljefri, noe som er veldig, veldig sjelden for rensende oljer.

Hva med maskering?'s neste etter arkmaskene?

Vi har nylig begynt å bære en maske maske. Den's formen på en puff som du finner i din pute kompakt, men det's for-fuktet med AHA og vitamin B. Hvis du squish det, begynner det faktisk å skumme. 

De'bli ny på markedet, så jeg ville ikke'Ikke ring dem til en kategori ennå, men jeg tror at selvskummende tiltak som du kan bruke til å skumle er veldig interessant, og noe vi'ser mer av.

Splash masker er inspirert av en tradisjon på koreanske badehus hvor du går med moren din eller din bestemor, og du spruter melk over hele ansiktet ditt etter rensing. Den's skulle hjelpe med å re-teksturisere huden. Melk har melkesyre i den, og det er derfor det oppnår den effekten. 

Så, et selskap som heter Blithe, har laget denne nye kategorien kalt splash masker. Den'Det er en liten flaske som har 30 bruksområder i den, og den's en akselerert blanding av melkesyre, hud-retexturizing ingredienser og botanicals. 

Det lukter fantastisk. Du bare slags sprut det hele over ansiktet, klapp det inn, og deg'Vær glad å gå. Normalt anbefaler vi det som en maske, så etter kvelden rensing rutine, vil du bruke dette, og deretter gå videre til hudpleie. I det siste, vi'Jeg har også brukt den som en en-trinns morgenrens.

Du nevnte den gjærte rensoljen. Er gjæring noe du'ser i andre hudpleieprodukter også? 

Jeg tror Whamisa's Økologiske blomster Olive Leaf Mist er et godt eksempel. Den's denne vakre formelen med et olivenblad suspendert i midten. 

Årsaken til at olivenbladet kan forbli frisk i formelen uten en rekke syntetiske konserveringsmidler "fordi det bare er naturlige konserveringsmidler i denne formelen; den's organisk og EcoCert-sertifisert & # x2014; er på grunn av gjæringen. 

På 'Hai tank,' du snakket om presset serum. Er det en annen stor trend?

Absolutt. Det pressede serum er faktisk nummer ett produkt på vårt nettsted. Produktet vi presenterte på 'Hai tank' var Blithe Tundra Chaga Presset Serum. 

Det gikk bare ballistisk etterpå, fordi jeg tror folk elsker det faktum at det's denne veldig effektive multi-tasker. Den's et serum og fuktighetskrem i ett. Det har konsentrasjonen av et serum, med 60 prosent chaga sopp ekstrakt, men det's en veldig trøstende, hydratiserende formel. Så det er virkelig det beste fra begge verdener. Den's beste for anti-aldring, men det fungerer for alle hudtyper. 

Eventuelle andre store spådommer for koreansk hudpleie?

Jeg tror pressede serums skal fortsette å være store. Vi'Jeg ser også en ny kategori kalt "lampoule", som er kort for "lysampe". Disse er serum, men mer konsentrerte versjoner som gir huden dyp og glødende. 

Finn mer fra Christine på Instagram og på GlowRecipe.com.

Er du en K-beauty fan?
Har du prøvd noe fra Glow Recipe?
Hva'er ditt favoritt koreanske hudpleieprodukt?

Leave A Comment

− 6 = 1