Bobbi Brown på hennes nye bok, No-Makeup Makeup og hvorfor hun skryter skjønnhet fra innsiden ut

Navnet Bobbi Brown er synonymt med et naturlig sminkeutseende som er universelt smigrende, går aldri ut av stil, og ser alltid ut som "du, bare bedre."

I 1991, som freelance makeup artist, lanserte hun sin eponymous samling av nøytrale leppestifter som revolusjonerte skjønnhetsindustrien. Estée Lauder kjøpte merkevaren i 1995, og Bobbi tjente som kreativ leder i 25 år og skrev for åtte bøker, startet sin egen blogg og tjente som Yahoo Beauty's sjefredaktør underveis.

Men nå, hun's starter et nytt kapittel og forgrener seg utover sminke. 

Etter å ha gått vekk fra sitt firma i fjor, har hun lansert en niende bok som introduserer oss til en annen side av Bobbi, en som handler om velvære. Skjønnhet fra innsiden ut inkluderer sminktips, men der's også hudpleie råd, ernærings anbefalinger, sunne oppskrifter, yoga utgjør og intervjuer med dusinvis av inspirerende eksperter. Den'er en naturlig utvikling av hennes sminkefilosofi, og noe hun skjønte med erfaring, "å bli den beste versjonen av deg selv, begynner fra innsiden.

Takk til Indigo og Kit's Rani Sheen, jeg var heldig nok til å møte Bobbi nylig, da hun var her i Toronto, og høre hennes prat om hva som inspirerte boken og mye mer... 

Hva var din prosess for å jobbe med denne boken?

Prosessen var først og fremst for å få teamet mitt sammen, min forfatter, fotografen min, produsent av boken. Det var det samme laget jeg hadde på Yahoo, så det var veldig gøy for meg å bringe alle sammen igjen. Vi booket modellene. De får meg alltid til å skrive ting før jeg går inn i et studio, men jeg vil helst gå inn i studioet og deretter skrive ting. Så forfatteren intervjuet meg mye. Så gikk jeg i studioet og vi skjøt bare ting og vi skjønte det ut. 

Denne boken mer enn noen av mine andre bøker handlet veldig mye om forskning. Kvinnen som skrev boken med meg, er en kvinne som heter Sarah Bliss. Da jeg var redaktør for Yahoo Beauty, hun var lederforfatteren. 

Så Sarah, som skrev denne boken, "hvem har også skrevet andre bøker", jobbet hun langt vanskeligere enn jeg gjorde. Hver person jeg tenkte på og sa "Ring til ham, ring til ham!" hun måtte ringe til ham og intervjue ham Så det'Det er en pen ordkrevende bok, selv om jeg ikke gjør det'ikke se på ordene, jeg ser bare på bildene. 

Hvem er noen av ekspertene du elsket å høre fra?

Jeg'm noen som er veldig nysgjerrig. Jeg jobber mange timer, og jeg reiser og jeg har et ganske gal liv, et fantastisk, men gal liv. Jeg pleier å gå til forskjellige eksperter for forskjellige ting. For å kunne be alle disse menneskene til å lære meg mer, og hjelpe å lære alle andre, var veldig spennende for meg.

Dr. Frank Lipman er denne fantastiske legen. Han pleide å være en beredskapslege og bestemte seg for å behandle forebyggende medisin i stedet for syke mennesker. Det er eksperter som Elle Macpherson, som pleide å være en stor supermodel, men nå er hun's har dette veldig kult selskapet som lærer kvinner hvordan man alkaliserer kroppene sine. Det er trenere. David Kirsch er i boken. Min sønn, Cody Plofker, som er en styrke og kondisjonstrener. Det er en pustespesialist, [hvis arbeid] jeg fortsatt har'Jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle mestre. 

Så boken er ikke bare du leser den en gang, du legger den ned. Du leser det, du får inspirasjon, du gjør noe. Så forhåpentligvis vil jeg at folk skal bruke dette som deres bibel. "Ok, det gjør jeg ikke'Jeg har det bra, hvorfor? "Noen ganger når vi'Ikke føl deg bra, det's fordi vi'være ute av balanse. Vi're arbeider for mye, eller vi don'Vi har ikke nok glede i livet vårt, uansett hva det er. Forhåpentligvis vil alle tipsene i boken hjelpe deg med å komme dit.

Hva er noen av velvære tipsene du'har tatt med i livet ditt som du var'Ikke gjør det før? 

Først av alt, maten. Jeg fant denne fantastiske kokken og ernæringsfysiolog på Instagram fra Clean Food Dirty City. Jeg elsker hennes boller. De'er fantastisk. Nå, når jeg lager mat, prøver jeg veldig hardt for å få det til å se Instagram-verdig ut. Ærlig talt, jo mer vakre maten er, desto sunnere er den. Du vil inkorporere alle forskjellige farger med mat når du spiser. Så det's noe som jeg'Jeg gjør.

Jeg'har lært tips som å sette salt i vannet ditt som rosa Himalayasalt for å hjelpe deg med å hydratisere deg selv. Fordi noen ganger vannet ikke gjør det'Jeg registrerer meg, ifølge noen av legene. Og det gjør egentlig arbeid.

Det hjelper deg å føle deg mer hydrert?

Vel, for noen ganger gjør det bare ikke vann'Ikke registrer deg i kroppen din av en eller annen grunn. At's hvorfor noen mennesker vender seg til Gatorade eller kokosnøtt vann. Men litt havsalt gjør virkelig en stor forskjell.

Hva's i din go-to bowl?

Min go-to bowl er alltid quinoa, noen avokado, noen greener. Jeg liker å sette litt surkål inn der, fordi det'Det er veldig bra for deg. Og jeg elsker tahini dressing.

Makeup-artister sier alltid at den flotte sminke begynner med god hud. Hva ser flott hud ut til deg?

Vel, det's flott hud, men det's også klare øyne. Når du'Jeg spiser veldig sunt, det'Det er utrolig forskjellen. Sirklene dine er mindre, øynene dine er klarere. Jeg trener det jeg forkynner, men jeg'm midt i denne intense bokturen, og jeg don'Jeg ser ikke så godt ut som jeg liker å se når jeg ser i speilet. Så jeg merker virkelig at når du klarer å balansere litt mer, hjelper det virkelig.

Flott hud betyr bare det's hydrert og det's selv. Men det's det meste er øynene dine klare. For meg gjør det bra hud'Jeg mener du ikke't har linjer. Jeg'm noen som egentlig virkelig liker linjer på ansiktet.

Jeg elsker seksjonen din på hudbehandlinger, hvor du går inn i detaljer om alternativene som er tilgjengelige. Du snakket også om hvordan du prøvde Botox i 40-årene. Kan du fortelle oss om noen av disse opplevelsene?

Hva var fantastisk å jobbe for Yahoo er at vi fikk intervjue mange eksperter og finne forskjellige ting ut. Så jeg ønsket virkelig at kapittelet skulle snakke mye om lasere og de nye tingene som er der ute.

Se, jeg skulle ønske det var noe som ville bli kvitt linjene i ansiktet mitt. Jeg gjorde Botox to ganger, og det fungerte ikke for meg. En gang hadde jeg et øyehull og den andre gangen hadde jeg en veldig spiss øyenbryn. Min mann vet bare fordi jeg'Jeg har sagt dette før, og jeg gjør det'Jeg tror han'Jeg skal lese boken min. Men han kan se en Twitter, "Bad Botox!"

Jeg bestemte meg for at det egentlig ikke var't for meg og jeg bedre konsentrere meg om å føle meg bra heller enn hvordan jeg ser ut.

Er det noen hudbehandlinger du liker nå?

Jeg elsker virkelig denne nye enheten som heter NuFace. Kjenner du NuFace? Mange kjendiser, når de går på den røde løperen, går de til de store ansiktsgruppen som har denne strømmen. Den's virkelig fantastisk. Det gjør det ikke't vare i mer enn en dag eller så, men det's utrolig. 

Det er en enhet kalt NuFace som ble brakt ut av noen som startet de elektriske ansiktsene for mange år siden. Og det gjør faktisk arbeid. Den's en av de få tingene som virkelig fungerer.

Må du bruke det hver dag?

Du bruker det når du tror du trenger det. Hva det gjør er at det bare stimulerer alt og gir deg nesten en heis. Du gjør det selv, det's som fem minutter. Noen ganger gjør jeg det to ganger. Det gjør det ikke'Ikke skadet deg.

Som deg'har vært overgang til en sunnere livsstil, det inkluderer også naturlig sminke? 

Jeg er noen som er veldig nysgjerrig og virkelig åpen. En av de fantastiske tingene med å forlate merkevaren du opprettet, hvor hele livet ditt handlet om å finne ut hvordan du gjør dette til det beste sminkemerket i verden, er det nå, jeg kommer til å se deg rundt og se hva annet er der ute. 

Jeg finner at det er noen veldig interessante ting både i det naturlige rommet og i apoteket. Jeg personlig don'Jeg finner ingen interesse i de store kosmetiske selskapene. Jeg'Jeg er litt over det. Forhåpentligvis vil de finne ut hvordan de kan gjenoppfinne seg selv. Jeg bærer fortsatt Bobbi sminke, men jeg'Jeg prøver mange andre ting.

Noen spesielle naturlige merker du'bli imponert over?

Jeg'Jeg ser veldig hardt ut og prøver å finne noen naturlige merkevarer som jeg er gal av. Jeg har havn'Har ikke funnet en enda. Jeg'Jeg jobber med det. Spesielt mascara. Jeg gjør n'Jeg tror det er en virkelig svart naturlig mascara. Men jeg så at det er noen som kom ut med en to- eller tre-dagers mascara. Det høres skummelt ut, men jeg vil prøve det.

Hva er de største sminkefeilene du ser kvinner gjør?

Jeg ser mange sminkefeil. Men jeg tror at den første sminkefeilen jeg ser er kvinner iført fundament som's faktisk en maske. Når du legger grunnlag på, bør du bare se ut som du har veldig god hud. Jeg liker å se på kvinner som ser ut som de har jevn hud og du ikke'Ikke se det på ansiktet deres. Den'Det er vanskelig å oppnå. 

Så hva er noen tips for å oppnå det?

Hvis du ikke'Ikke trenger et fullt fundament, prøv et tonet fuktighetskrem. Du kan også få øye på riktige små områder på ansiktet. 

Og fuktighetskrem er din beste venn. Mange ganger legger du grunnlag på, og det gjør det bare ikke'Det ser ikke naturlig ut. Jeg legger alltid fuktighetskrem på hendene mine, legg det sammen [med fundamentet] og bare trykk det på ansiktet. Det er bare en slags våkner opp alt og gjør huden din mer naturlig.

Du'er kjent for et veldig naturlig utseende, men ganske preparert utseende. Den's ikke sminke sminke. Hvis noen har 10 minutter om morgenen, hva ville være hennes Bobbi rutine?

Vel, 10 minutter er lang tid å gjøre sminke. Jeg tenker i fem minutter, du står opp, du vasker ansiktet ditt. Jeg gjør n'Jeg trenger ikke å vaske ansiktet mitt om morgenen, jeg spruter bare vann på det fordi det ikke skjer mye etter at jeg går i dvale. Så jeg bare spruter vann, og jeg legger en fuktighetskrem på første ting. 

Da pleier jeg vanligvis å sminke meg i bilen. Jeg gjør n'Ikke gjør det på badet mitt. Den'Jeg kommer til å være en liten concealer, korrektor, litt noe rundt nesen min for rødhet. En rødme, mascara, og så jeg'Jeg skal ta noe brunt, enten en blyant eller et pulver, og gjør øyenbrynene mine. Hvis jeg har tid, jeg'll smugge litt liner. Og det's det.

Jeg har aldri satt leppestift på. Jeg gjør n'Jeg vet ikke hvorfor jeg bare gjør det't. Jeg bruker leppebalsam.

Gjelder du gjengen din hele dagen?

Det er forskjellige dager som er Bobbi dager. Som en Bobbi-dag som i dag, tror jeg at jeg var på seks eller syv TV-show, så jeg rørte meg selv opp. Men de fleste dager, jeg don't. Kanskje hvis jeg'Jeg går ut om kvelden, jeg'Jeg skal tilbringe to andre minutter. Vanligvis er det's i bilen kjører med min mann til golfklubben eller hvor enn jeg'Jeg har middag.

Finner du folk ofte tror sminkeartister må ha mye sminke?

Jeg gjør n'Jeg har virkelig et ansikt for sminke. Noen ser bra ut med en sterk leppe. Noen ser bra ut med et røykfylt øye. Jeg gjør n't tror jeg gjør det. Jeg tror jeg ser bedre ut med mindre. En av grunnene til at jeg gjør mine negler og har en blowout er fordi selv om jeg ikke gjør det'Jeg har ikke mye sminke på, jeg ser fortsatt utstilt. 

Vet du hvordan du finner den beste fargeløsningen? Klem kinnet ditt. Ærlig, selv om du ikke har rødme på, se hvor mye bedre jeg ser ut. 

Du ser utrolig rosenrød ut.

At's fargen rødme. Du kan gjøre det samme med leppene dine. Du kan bite leppene dine og de blir naken. Den'er bare praktisk.

Du har en veldig fin del i boken om å finne sminke som passer for deg. Hvordan finner du en naken leppestift som ser bra ut?

Naken betyr ikke beige. Naken er fargen på leppene dine. Mange ganger vil kvinner legge en leppestift på som tar fargen bort fra leppene sine. Det gjør at du ser dårlig ut. 

Alle har forskjellige farger. Noen ganger legger du en leppestift på, du tror det's nøte, og det's oransje. Eller det's rosa. Virkelig, du må teste den på bunnen av leppen din. Og hvis du'er noen som har en vakker leppefarge, du ikke'Jeg trenger ikke leppestift. Du kan se leppene dine. Men for mange av oss, hvis våre lepper falmer, trenger du en farge som ser ut som leppene dine. Og den fargen vil også være bra på kinnene dine.

Så det's om å trekke fargene ut av ansiktet ditt?

At's hva jeg liker. Jeg liker å finne øyeskygge det's fargen på øyelokket ditt. Det gjør bare tingene enklere og ser mer naturlig ut.

At's en god idé. Er det å konturere øyeformen din?

Vel, det gjør jeg ikke'Jeg liker ikke ordkonturen. Folk misbruker det. Jeg ble en gang tvunget til å kalle en pensel en konturbørste. Da jeg vokste opp med å lære sminke, pleide vi å tegne en mørk linje på lokket og sette lys på bunnen. Hvem vet hva jeg'm snakker om? Den'er ikke attraktivt og det'er ikke naturlig utseende. Jeg liker ting som blander sømløst. 

Men jeg'Jeg er egentlig ikke en god sminkeartist. Den's sannheten! Jeg'm bedre å velge farger som blander seg. 

Så du'er ikke som en maleren det'Jeg skal male et mesterverk på noen's ansikt. 

Jeg'Jeg er ikke en maler. Jeg'm ikke. Men jeg finner en slik glede å se på kvinner's står overfor at jeg'Jeg kan gjøre dem så de ser ut som de selv og bringer ut sin egen naturlige skjønnhet.

En av mine favorittlinjer i boken er at når du gjør noen's sminke for første gang, de're alltid peke ut sine feil. Og du sier at du ikke'Ikke engang se dem. 

Jeg gjør n't.

Når du går for å gjøre opp noen's ansikt, hva's prosessen din?

Vel, jeg tar først sminken så snart jeg ser dem. Og jeg ser bare på dem. Det tar et minutt. Jeg begynner alltid med under-øyne for å prøve å bli kvitt mørket. Etter at du har gjort det, noen ganger du ikke'Jeg trenger ikke så mye. Du virkelig ikke't. Når jeg lager noen, spør jeg alltid spørsmål. Hvordan liker du sminke? Hva ser du på? Fordi ikke alle liker Bobbi-sminkeutseendet.

Hva om de sa "Jeg vil ha en full base." Vil du gjøre det?

Jeg've jobbet med folk og vi gjorde det ikke'Jeg har egentlig ikke de samme stilene. Men vi fant et kompromiss.

Når du startet i '80-årene, var det veldig mye om kontur og overdrevne funksjoner, noe som ikke er alt som er forskjellig fra sminktrendene akkurat nå. Hva gjør du av det?

Jeg ignorerer trendene fordi det er så mange trender som kommer og går. Akkurat nå, hva er trenden? Er kontur en trend? Ikke egentlig. Den's der ute, men jeg don't tror det's en trend. Er den naturlige sminke-tingen en trend? Det kan være. Men det'er egentlig ikke en trend. Røde lepper, mørke lepper. Den'Det er virkelig det som ser bra ut på deg.

Hva synes du om selvuttrykk gjennom sminke?

Jeg'm alt for selvuttrykk. Jeg elsker når kvinner kommer inn og de'Jeg har som rosa striper i håret deres. Det kan være mange forskjellige ting. Jeg elsker det. Men jeg elsker selvuttrykk du faktisk kunne endre. Makeup du kan vaske av. Håret vil etter hvert vokse ut, eller du kan fargestille det. Jeg liker ting som er deg. 

Trikset er å finne det som fungerer for deg. Jeg liker enkle ting. Jeg liker å kaste på noen armbånd eller ha en stor klokke. Jeg'Jeg sier ikke at alle må gå ut og kjøpe en stor klokke og armbånd. Hva er tingen din? Vær komfortabel med det og gjør det. 

Hva ville du gjøre med noen som vanligvis ikke gjør det'Ikke bruk sminke?

Du'Vær en jomfru, okay. Du starter veldig enkelt. Få et par produkter som du kan bruke på forskjellige måter, slik at du'Ikke bruk tusenvis av dollar. Som kanskje en naturlig rødme som du også kan bruke på leppene dine, som en kremaktig formel for kinnene dine og dine lepper. Men noe som ser naturlig ut. Pass på at det fungerer på leppene dine først. 

Og så får du bare en brunaktig farge som du kan bruke til å fylle i pannene dine og smøre din liner. Hopp over fundamentet og til og med tonet fuktighetskrem hvis du ikke'Jeg trenger det ikke. Hvis huden din er bra, legg bare til litt definisjon og litt rødme. Eller bare klem de kinnene.

Hva vil du foreslå for noen med lyse bryn og lashes, hvem gjør det ikke'Det ser ikke bra ut i ashy farger?

Vel, det er noen taupes som er rødaktige og det's hva du må finne. De'er ikke umulig å finne. Du kan gå til merkevaren jeg pleide å jobbe for. Vi hadde en farge som heter Grey som pleide å gjøre meg gal fordi den ikke var't grå. Det var taupe. Bare krysse det og skriv taupe. Jeg får ingen provisjon på det. Jeg gjør n'Ikke tjene penger på det lenger. Bobbi Brown Gray vil fungere for deg. Og svart mascara, ikke brun. Så du'Jeg har ingen problemer. 

Vi har alle noen problemer, forresten, når det gjelder skjønnhet. Alle her gjør det ikke't? Den's bare vanlig.

Hvordan finner du en leppestift som holder seg lenger enn noen få timer?

Stopp å se fordi det ikke er en leppestift som holder seg så lenge at det faktisk ser bra ut på leppene dine. Det føles forferdelig for meg, og jeg gjør det'Jeg liker ikke hvordan den ser ut. Bruk en tonet leppebalm. Hvis resten av sminke ser bra ut, så gjør du det'Du trenger ikke en lys farge på leppene dine. En rosa farge på kinnene dine ville være viktigere enn leppestift. 

Hva's den beste sminke å bære på film?

Vel først, sørg for det's god belysning fordi belysning er alt. Legg litt mer mascara og litt mer concealer enn du vanligvis gjør. Men don'Ikke gå mye tyngre enn det. Så bare kjenne ting og snakk inn i kameraet og la deg vite hva du'gjør igjen. Fake det 'til du gjør det.

La's snakk om DIY skjønnhet. Det var en veldig god anekdote i boken om hvordan du kom over en ubrukt potetskrubber på kjøkkenet ditt, og du tok det i dusjen og brukte det til å exfoliere føttene dine.

Jeg brukte aldri den til en potet. Jeg gjør n'Jeg vet ikke om det var en gave, men jeg fant den i skuffen. Jeg fikk det på Williams-Sonoma og det's ganske intens. Du ville aldri bruke den på ansiktet ditt. Men hvis du'Jeg har aldri gått til en av de store spaene der de virkelig skrubber huden din, den'Det er den mest fantastiske tingen i dusjen. Jeg'Jeg har kjøpt hver eksfolierende ting der ute og de don't jobbe så godt som dette gjør. Så jeg har det i dusjen. En potetskrubber.

Er det noen andre DIY ting som du've concocted?

Ærlig, kokosnøttolje. Jeg'Jeg har snakket om kokosnøttolje så lenge, men kokosnøttolje er som den perfekte tingen fordi du kan få all sminke av med den. For meg forlater det en fin pute så du ikke'Ikke engang trenger fuktighetskrem. Den's flott for håret ditt, det's flott for huden din. 

Jeg'Jeg har satt den i kaffe. alle's hørte om Bulletproof Coffee; Kokosolje er stor [for det]. Kokosmør selv smaker bedre enn kokosnøttolje.

Hvordan spiser du det?

Du kan definitivt ta en skje av kokosmør. Noen ganger gjør jeg det om natten hvis jeg kommer hjem og jeg ikke'Jeg vil ikke ha dessert. Jeg'Jeg skal ta et halvt skudd med kokosmør og det's veldig søt. Den's deilig. Det er mange oppskrifter i boken med det også.

Det er mange oppskrifter og de virker veldig enkle. Var det viktig?

Ja, de'er alt veldig enkelt. Jeg'Jeg er ikke noen som faktisk kan følge en oppskrift. Jeg'Jeg er en visuell kokk, der jeg ser på et bilde og prøver å finne ut hvordan man får det til å se det samme ut. Dessverre gjør det ikke'Ikke alltid smake så godt som folkene som kan følge oppskrifter, men det ser pent ut på Instagram.

Hvis det ser pent ut, de'er mer sannsynlig å spise den.

Du starter med sunne ingredienser og du finner ut hvordan du setter ting sammen. Ofte jeg'Jeg jobber, jeg'D kom hjem, og da guttene mine var yngre, de'Jeg stirrer bare på meg og skylden kommer inn. Jeg'd åpne kjøleskapet og det var alltid en kokt kylling. Det var alltid pasta laget bare å sitte der. Det var en slags grønn grønnsak. Så jeg hakket opp grønnsakene. Jeg bare sette dem med pasta, kyllingen, noen Rao's spaghetti saus, som er denne fantastiske sausen, noen sprakk pepper og litt ost. Jeg lagde middag om tre minutter. Så det's en av de tingene jeg har'Jeg er god på, men du'Jeg må forberede meg og få pastaen klar.

Har du oppdatert det nå som du har blitt mer helsebevisst?

Jeg har faktisk. Nå spiser vi brun rispasta, eller noen ganger quinoa eller courgettepasta. Vi bruker fortsatt sausen. Vi bruker flere greener. Noen ganger, hvis det'Jeg er bare mannen min og jeg, i stedet for kyllingen, gjør han det ikke'Vi spiser ikke kjøtt og vi gjør italiensk tunfisk. Den's veldig deilig og det's rask.

Hva gjør du når du're på veien?

Det vanskeligste er når jeg reiser. Jeg'Jeg har bare vært borte 24 timer, men det's vanskelig når du'Ikke ved eget kjøkken. Jeg'Jeg hadde hvert måltid på en restaurant på timer. I dag var vår lunsj klokka 4:00 og middag vil være etter dette. Du gjør det beste du kan, og du går hjem og du lade opp.

Da jeg var yngre, pleide jeg bare å blåse den da jeg var borte. Jeg'D bare si: "Ok, det gjør jeg ikke'ikke bry deg, la meg bare spise den desserten. "Jeg don'Det gjør du ikke lenger fordi det gjør det'Jeg får meg til å føle meg bra.

Føler det at du frarøver deg selv?

Jeg er ikke fratatt i det hele tatt. Jeg vil helst ha en vodka på steinene eller en tequila for de samme 100 kaloriene som en cookie. Den'handler om valg. Noen vil helst ha en doughnut. Den's hva's viktig for deg. 

Der's er også et kapittel om fitness. Jeg elsker meldingen at sterk er bedre enn tynn. 

Først av alt kommer vi alle i forskjellige størrelser. Uansett hvor mye jeg spiser sunt og mosjon, jeg'Jeg kommer aldri til å ha lange lemmer. Jeg har nettopp vunnet't. Så jeg kan like godt være best for meg selv og ikke sammenligne meg selv. jeg kan't sammenligne meg med modeller, kan jeg'Ikke sammenlign meg med noen her. Jeg må bare passe fordi det får meg til å føle meg bra.

Hvordan gjør du tid til å trene?

Hvordan finner du tid? Du planlegger det i. Jeg'Jeg er ikke en av 5:30 am folkene. Jeg vet mange kvinner som er og jeg'Jeg misunnelig på det. Det tar meg en stund om morgenen. Normalt trener jeg om 7, 7:30. At'er det beste. 

Og vandre. Hvis det er'Det er ingenting annet, å gå. Du kan gå overalt. Jeg gjør noen ganger telefonsamtaler mens jeg går utenfor. Jeg har vanligvis en Apple Watch. En av ekspertene i boken fortalte meg 10.000 en dag med trinn er ok, det's vedlikehold. Men hvis du vil gå ned i vekt, det's 12 000 hver eneste dag. Når du har tenkt på det, kan du få det gjort.

Hva er dine strategier for å håndtere stress?

Vi har alle stress. Den's hvordan du klarer det. Jeg hadde tre barn på toppen av det hele. Jeg må si, jeg don'Jeg vet ikke hvordan jeg kom igjennom det. Det var tider da jeg hadde søvnløshet. Det var tider da ting ikke var gode på jobben. Jeg gir meg mannen min æren fordi han var der for meg å si "Puste". Han ville ikke'Ikke la meg snakke om jobb eller gjøre noe etter 9:00 om natten. Til og med i dag, han's som "Ikke nå. Ikke nå." Jeg prøver å få ham når jeg kan, men det's definitivt ikke om natten. 

Ærlig talt ser det bedre ut om morgenen. Hva enn du'Tenk på om natten, deg'Jeg ser på det annerledes om morgenen. Og det's ett trinn om gangen. En ting om gangen. Don't gi opp. Du kommer gjennom det. Som gründer, gjør jeg ikke'Ikke stopp, men jeg'Jeg lærer mer om balanse i livet mitt.

Hva holder deg inspirert?

Det hele skjedde på en gang, forlot merkevaren, snu 60. Jeg har nettopp skrudd 60 forresten. Det er så mange interessante ting der ute nå. Jeg finner vår verden fascinerende. Når ting kommer't arbeider, du vet, detaljhandel er tøff, media har forandret seg for meg, i stedet for å føle meg dårlig om det og gled, la's gå gjør noe annerledes. At's hva er spennende for meg. 

Takk, Bobbi! Finn mer fra henne på Everything Bobbi og på Instagram.

Hvor får man kjøpt

Bobbi's nye bok er tilgjengelig på:

Leave A Comment

+ 74 = 79