40 + kreative hovedkort ideer

hodegjerde-ideer-maleri

Blomsterinspirert hodegjerde. Dette hovedbrettdesign gir ut en veldig festlig stemning med alle de lyse farger og også med sin størrelse. Den fungerer både som hodegjerde og som dekorasjon på veggen.

Planlegger du å få en headboard for sengen din? Hvis du er så er det mange valg du kan plukke ut fra. Først av, bør du vite hvorfor du vil ha en headboard for sengen din og hvilke fordeler det kan gi deg.

Det som også mange senger som ikke har hodegjerder som kan gjøre deg i tvil om hvorfor du trenger en i utgangspunktet. Nøkkelfaktoren er bruken av den og hva du kan få ut av det i forhold til en seng som ikke har hodeplank i det hele tatt.

Hva er et hovedkort?

Et hodegjerde er et møbel som du kan se på hodet på sengen; Det er vanligvis festet til sengens hode og kan variere i stil og størrelse. Du kan til og med finne kreative hodegjerder som gir deg flere funksjoner og har flere funksjoner, avhengig av stilen som headboardet går for.

Før ble hodegjerder brukt som et bord som skiller en persons hode med kaldvegget under søvnen. Dette bidrar til å holde utkastet fra veggene og gjøre personen som sover føler seg mer komfortabel. Hodetelefonen tillater også en liten plass mellom sengen og veggen der den kalde luften kan synke inn og på gulvet. Når sengen skyves på veggen ti, vil dette beseire hensikten, siden kulde vil sette seg på sengen i stedet.

Hovedmaterialet som populært brukes til hodegjerder, er tre på grunn av hvordan det kan bli mindre kult i forhold til murstein eller til og med steiner. Så igjen gjennom moderne tider har det vært mange innovasjoner med senger at det ikke lenger krever at de har hodegjerder. På et annet notat er det også noen folk som fremdeles foretrekker hodegjerder på grunn av sitt klassiske utseende og dets estetiske design som gjør et rom veldig hjemmekoselig.

Interessante funksjoner i det moderne hovedbrettet

I dag er hus laget for å bli bedre oppvarmet enn før, og dette gjør bruken av hodegjerde ikke så nødvendig som før. Så forsvant det ikke helt fra byggingen av sengene, da det nå fungerer en ny funksjon. Hodeskallene holder i dag puter på sengen eller sengetøyet. Nå kan den også brukes som lagringsplass eller til og med fungere som en bokhylle for bokelskere som elsker å lese rett før de sover.

Det er også mange andre aktiviteter som du kan bruke din headboard med. De kan brukes som støtte for ryggen når du sitter på sengen og leser en bok eller ser på en film. Du kan også lene deg på dem når du bare har lyst til å hvile ryggen på hardved og ikke på putene eller på madrassen.

Mange benytter seg også av hodegjerde som lagringsplasser. Du kan lagre små ting der som vekkerklokke, bøker, kopper, leker, plysj og så videre. I noen andre tilfeller legger folk også et sprakkbrett på foten av sengene sine slik at føttene kan hvile eller de kan også brukes til lagring.

Selv om det kan være mange bruksområder for hodegjerder, kan du fortsatt ha dem bare for deres design. De har en estetisk sjarm som kan gi romlivet og stilen; de er alltid favoritt av interiørdesignere. Du kan få headboards i forskjellige farger, og de kan også være laget av ulike materialer. Det er derfor du ofte kan se hodegjerder som kan utformes annerledes, malte annerledes og mest av alt konstruert annerledes. Du kan også gå med polstrede hodegjerde, siden de kan være veldig komfortable spesielt for bokelskere. Du kan velge omtrent alle typer hodegjerde, bare sørg for at du er komfortabel i å bruke dem.

Typer av hodegjerder på markedet

Du kan finne hodegjerder i forskjellige design som det klassiske firkantede designet som du kan se formen på tidligere hodegjerder. Men i dag finnes det andre former for hodeplater som de med runde hjørner og buer. Det er også hodegjerder som er designet i kurv og ser ut som de har blitt bundet sammen og forlater mellomrom for å få det til å se enda mer unikt.

Du trenger ikke å bekymre deg om hodegjerden størrelser fordi de kan passe single, twin, queen, full, California king og king size. Det er derfor du kan være fri i å se eller det beste headboard-designet som du kan få for rommet ditt. Valgene er brede og du kan i utgangspunktet være fri for hva du vil at den skal se ut. Hvis du ikke har prøvd et hodegjerde før, og du redecorating ditt rom, kan dette være den perfekte sjansen for deg å prøve noe du ikke har før.

Du kan lett se etter headboard-design på nettet slik at de kan gi deg en ide om hva du kanskje vil. Du kan også sjekke ut møbler nettsteder og se hva som er den mest populære eller godt likt headboard nå til dags. Avhengig av hvor personlig eller tilpasset du vil at ditt hodeplank skal være, kan du få dem bygget eller du kan kjøpe ferdige.

Ikke nøl med å prøve hovedbrett!

Å få en headboard handler om din preferanse, det betyr ikke at du nødvendigvis trenger å få en, og det betyr ikke at det heller er nytteløst. Den endelige avgjørelsen er alltid opp til deg og hvor mye du vil ha hodegjerde for rommet ditt.

Når du vil ha en full metallramme til hodegjerde, bør du prøve å få en større dyne som kan dekke rammen og nå bakken. Det vil være lettere å se på prøvebilder på nettet, slik at du kan få et hint eller en bølge av inspirasjon på hva som ville være det perfekte hodegjerde for deg.

DIY-grener-headboard

Vakre trehodegjerde. Utformet av tre, er dette moderne designede hodegjerde direkte festet til veggen og koblet til toppen av sengen. Det ser pent og samtidig forfriskende.

kreative-hodegjerde-ideer-4

Hageinspirert hodegjerde. Hele rommet er dekorert med blomster og vinranker og hodegjerden fungerer som bordet som holder plantene på skjermen.

kreative-hodegjerde-ideer-6

Utrolig full headboard. Dette tavlen er laget av tre og strekker seg til foten og taket på sengen. Det gir et koselig og trygt utseende til rommet og er perfekt for de som også ser etter et sted hvor de kan hvile sine føtter.

blonder-headboard-idé

Blomst inspirert hodegjerde. Det svart og hvite temahodet er designet med hvite strikkede former som danner en stor blomst og det ser helt perfekt ut for rommet.

kreative-hodegjerde-ideer-2

Vindmølle tema hodet. Hvis du er glad i vindmøller, kan dette være det perfekte hovedbrettet for deg, det ser unikt, morsomt og klassisk ut.

kreative-hodegjerde-ideer-3

Bokhyllehodeplank. Omtrent enhver book lover's dream. Det er søtt, søtt og multifunksjonelt. Perfekt for de som vil ha en god lese før de sover.

kreative-hodegjerde-ideer-5

Madrass tema hodet. Noen ganger kan tavlene også være myke og dunete. Denne moderne headboard-designen er perfekt for å gi rommet et mykt utseende.

kreative-hodegjerde-ideer-7

Tre hodegjerde med potter. Et perfekt hodegjerde når du liker følelsen av landet. Hengende potter ser også ut som de er perfekte steder for unge blomster å vokse.

kreative-hodegjerde-ideer-8

Vakkert klassisk hodegjerde. Designet for en prinsesse, gjør de intrikate stilene n hovedbrettet det som om det kom ut av en eventyrbok.

kreative-hodegjerde-ideer-9

Hovedkort design laget av tre. Måten som treet er kuttet på, gjør en perfekt design mot treplaten bak den. En søt, varm design.

diy-hvit-woven-hodegavl

Et vakkert og forfriskende hodegjerde design. Kombinasjonen av klut og tre går perfekt og gjør sengen enda mer komfortabel.

diy-hodegjerde-27

Ramme inspirert hodegjerde med blomster og fugler. Det brede hodegjerde er også laget i en ramme der du kan designe alt du vil ha midt på den.

fe97171e32cd02be1c295f68b7cbb746

Pute eksplosjon hodegjerde. Det er en gruppe puter arrangert annerledes og i forskjellige størrelser gjør det til enda mer behagelig og definitivt hjemmekoselig.

headboard-utforming

Pute fylt hodeplank. Denne typen design bidrar til at rommet ser mer komfortabelt ut, og det er ikke bare det, men lener seg på hodegjerden, det gjør det også mykere.

hodegjerde-og-lys

En lett trehodeplate. En herlig kombinasjon av hodegjerde og en lampe. Flott når du vil ha lav belysning når du går i dvale.

headboard-ideer

Tre hodegjerde med lys. Et virkelig moderne utseende på hodegjerde som også gir en naturlig stemning fra jordfarger.

brevhodegjerde-design

Moderne typografi inspirert headboard design. Disse designene ser veldig store ut, og de store og små bokstavene gruppert til kontrast gjør en god kombinasjon som også lett kan tilpasses.

Master-bedroom-headboard-ideer

Vakkert og elegant utseende trehode. Thea headboard strekker seg så ut på taket med lavt lys og gir samtidig plass hvor bøker kan lagres.

moderne hodegjerde-design-ideer

Moderne skrå hodegjerde. Denne typen hodegjerde er perfekt for de som vil ha følelsen av å ha hodegjerde, men vil ikke at den skal vises så synlig.

moss-headboard-idé

Moss themed headboard. Dette quirky, men interessant utseende hovedbrettet har mos som gjenstander med fast belysning og gir en følelse av friskhet og ro i atmosfæren.

natt-headboard-idé

Natthimmel inspirert hodegjerde. Hovedgruppen strekker seg oppover, der den inneholder design av forskjellige størrelser av stjerner. Det er også en gruppe lys montert på hodegjerden som danner en måne.

ugle-Dream-catcher-headboard-idé

Steam punk tema hodet. Tilstedeværelsen av de forskjellige hjullignende gjenstandene gruppert sammen gjør sa vakker og elegant damppunk se på designen.

årer-dekorasjon-for-nautiske rommet

Oar inspirert headboard. Elsker du båtliv? Hvis du gjør det, trenger du ikke å kaste bort gamle årer, og du kan bruke dem som tilpassede hodegjerder i stedet.

perfekt-tre-DIY-headboard-design-med-hvitt-moderne-plain-stoff-lakenet-også-round-hvitt-nig

Bilderamme hovedgavl. Hvem sier at bilder bare kan henge på veggen? Bli kreativ som dette designet, hvor trehodegjerden også fungerer som en stor bilderamme.

pillow-headboard-idé

Pillow headboard. Som om headboards ikke var kreative nok, sjekk ut dette headboard fylt med ingenting annet enn puter.

rms-4oclock-mdf-headboard

Blinds inspirerte hodegjerde. De påfølgende stolpene på hodegjerden gir det et inntrykk av å være bred og behagelig. Designet bidrar også til at soverommet ser romslige og rene ut.

rx-Maureen-krok-dekor-silhuett-tavle-headboard-med-skriving

Søt våknehode. Dette er ganske enkelt et enkelt formet hodegjerde, men det er tilpasset vakkert med et vittig ordtak og noen symboler for å fullføre tanken.

skodder-headboard-idé

Gammel vestlig dør tema hovedgavl. Hvis du er en fan av den ville ville vest, så kan dette være en perfekt type design for hodegjerde. Dette kan også hjelpe deg med å spare, spesielt hvis du allerede har de gamle som ligger rundt garasjen.

stein-headboard-idé

Elegant mosaikk tema hodet. Mosaikken holdes sammen av en treramme som fullfører utseendet og gir en veldig stilig atmosfære til rommet.

tree-headboard-idé

Tre hodegjerde med en ramme. Utformingen ser ut som om en gruppe hakkede treverk har blitt samlet sammen for å passe til trerammen, og alle ser helt ut.

vegg-klistremerke-headboard

En virkelig vakker beliggenhet inspirert headboard. Silhuettvirkningen på hodegjerden gir designens intrigue og mystikk for å holde deg gjett hvor det kan være.

tre-headboard-utforming

Land inspirert trehodeplank. Sannsynligvis en av de enkleste typene av hodegjerder som du enkelt kan samle og male på for å få den rustikke effekten.

tre-headboard-ideer

Brick themed headboard. Har du noen gang ønsket å føle hvordan det var å sove med murvegger? Denne klassiske og søte utseende på hodegjerden kan hjelpe deg med å få den rette atmosfæren.

tre-panel-vegg-stoff-hodegjerde stykker

Vakre tilfeldige hodegjerdepaneler. Et moderne utseende på hodegjerde hvor ulike paneler kombineres for å skape en modernistisk stil.

tre-pinner-er-en-billig-material-for-en-DIY-headboard-som-ser-stor

Tre hodegjerde kombinert sammen for å danne et gjerde som struktur. Det ser enkelt ut, men gir en veldig nostalgisk effekt.

en-vegg-av-booksabove

En veldig kunstnerisk headboard laget av bøker. Hvis du er en book lover så ville dette være en av de beste headboards som du noen gang har. Interessant utseende og definitivt perfekt for bookworms.

bokhyller-kan-bli-en-headboard-med-masse-of-lagring-plass

En veldig søt bokhylle hovedgavl. Hele sengen er festet til en bokhylle som holder alle bøkene for enkel tilgang når du leser på sengen.

chic-fargerike-moderne-bed-hodegjerde-ideer-hjelp-hvitt-sengetøy-plus-round-nattbordet

Fargerikt panelhodeplate. De forskjellige farger på hodegjerden gjør det ser veldig morsomt og interessant ut. Det bidrar også til å gjøre rommet bredere og ryddig.

cool-headboard-ideer

Vakker gitar inspirert headboard design. Formen og stilen på hodegjerden er formet og trukket som en påfuglens hale, men med gitarer gruppert sammen for å danne formen.

kreativ-DIY-headboard-ideer

Tribal inspirert headboard. Den fargerike designen på hodegjerden ligner på en matte og ser veldig tradisjonell ut, perfekt for fritidsboliger og romdesign hvor du vil føle den tropiske luften.

kreative-hodegjerde-alternativer-mester soverom

Majestetisk ser hodegjerde. Det enkle trehodeplaten er festet til den majestetiske matte svart designen med flere speil festet til den, og det ser ganske enkelt forbløffende ut.

kreativ-headboard-for-barn

Et veldig søtt papir utklippt inspirert hodegjerde. Utformingen er enkel, men veldig søt å se på. Det er perfekt for et barnrom eller en jente rom på grunn av design.

kreative-hodegjerde-ideer-1

Rustikk tema hodet. Alt på hodegjerden er laget av tre og for å fullføre effekten, har silhuetter av fugler på en ledning blitt håndmalt på forsiden.

Leave A Comment

84 − = 78