35 inspirerende kjøkken ideer

kjøkken idea-16

Gå for en hjemlig og avslappende atmosfære. Å legge inn innendørs planter vil gjøre kjøkkenet ditt så mye bedre. Pluss trehyller kan legge til jordtonen du skal til.

Fyll magen, få kjærlighet

De sier veien til et manns (eller kvinnens) hjerte er gjennom magen deres. Dette kan være en av de grunnene til at første datoer pleier å være på fancy diners og restauranter. Når det er første gang mannen eller kvinnen besøker deg i ditt hjem, er kjøkkenet alltid det stedet vi går først før vi kommer til å snakke og se på filmer.

Men bortsett fra det, er maten ganske enkelt fantastisk. Det gjør bare alt mye bedre, og det er noe som for det meste noen virkelig kunne nyte og snakke om. Det er enda noen som har funnet sin sanne kjærlighet og deres beste venner over en samtale av det beste kjøkkenet de noensinne har hatt. Men når en mat er tilberedt personlig i ditt eget kjøkken, kan ting bli ti ganger bedre. Du vet hvordan smaken av maten skal gå og mest av alt, du er i komforten av stedet du kjenner så mye.

Den beste delen av ditt hjem

En stor andel av oss ville være enige om at den beste delen av vårt hjem er kjøkkenet. Det er der vi kan lage god mat for folkene vi elsker. Det er en del av huset som vi virkelig må ta tid på å rengjøre og dekorere. Det er den delen vi har sammen med folkene som er nær vår lidenskap om mat og matlaging. Det er ingen tvil om at kjøkken er gitt stor forsiktighet i mange boliger.

Det er nå forskjellige måter og ideer på hvordan vi kan lage våre egne matlagingsplasser mye bedre. Det er visse ideer om hvordan vi kan gjøre det lettere for oss når vi lagrer mat, slik som å sette matvarene på plass, kan vi lett nå og deretter våre kjøkkenutstyr i en annen og deretter lage matvarer på et sted bare for dem. Men bortsett fra det, går mange mennesker inn i andre interiørdesigner som vil gjøre kjøkkenene deres til en femstjerners hotellrestaurant eller et sted som gir deg mer inspirasjon for rettene dine.

Inspirasjon til Cook, Cook for Inspire

Når vi forbereder maten, er den beste måten å sørge for at den kommer fra et rent sted, og det kommer fra et sted hvor vi er inspirert til å lage mat. Et sterkt designet kjøkken kunne gjøre det. Så hvis du tror du mangler denne delen av ditt hjem når det gjelder design og renovering, vil du kanskje prøve. Utformingen burde egentlig ikke være så sofistikert og intrikat, men du kan gå for moro eller quirky; hva som egentlig passer til stilen din.

Hvis du har en hard tid om interiørdesign av ditt hjem, håper denne listen kan hjelpe deg.

kjøkken idea-17

Vil du gjøre alle dine matvarer trygge mot insekter og smuss, så vel som å holde kjøkkenhyllene dine så mye bedre? Vel, her er en flott løsning: Sett dem på air-lock-beholdere og legg etiketter for hver enkelt.

kjøkken idea-18

Foruten gryter og panner, kan du legge til hengende planter i ditt eget kjøkken. Dette kan skape en avslappende og forfriskende stemning til stedet.

kjøkken idea-19

Å velge riktig hyller vil gi stor hjelp i forsøk på å gjøre kjøkkenet ditt mer organisert. Disse hyllene med flere nivåer er bare perfekt for å studere alt i kjøkkenet ditt. I tillegg er det veldig stilig og moderne.

kjøkken idea-20

Lei av pansene dine hengende over kjøkkendisken din? Vel, du kan nå henge den en etter en på veggen din. Det er veldig stilig og praktisk. Pluss beholde disse matmaterialene i glassbeholdere slik at du kan organisere det godt.

kjøkken idea-29

Sikkerhet er veldig viktig, spesielt når du har barn rundt huset. Få denne typen kjøkken skuffer med en passende plassering for kniver.

kjøkken idea-30

Hvis du ikke har mye kjøkkenutstyr til å sette i kjøkkenkrok, kan du gjenskape dette organiserte og romslige skapet.

kjøkken idea-31

Denne er for de som har OCD. Du kan nå organisere matvarer i kjøkkenet ditt ved å plassere dem på glassbeholdere, fra informasjonskapsler til frokostblandinger og desserter. I tillegg kan du til og med organisere cookbooks rundt stedet for enkel tilgang.

kjøkken idea-32

Walk-in closets er ikke bare for klær. Du kan også installere et walk-in closet på kjøkkenet ditt hvor du kan lagre all maten både solid og flytende, samt kjøkken toalettsaker.

kjøkken idea-33

Dette enkle kjøkkenskapet kan egentlig ikke være noe, men åpne det og se underverkene i kjøkkenet rett i ansiktet ditt. Denne har små skuffer for kjøkkenutstyr og innsiden, rom for noe flytende og skjøre.

kjøkken idea-34

Hvis du har ofret noen tallerkener før, fordi du har plassert det et sted som ikke er helt trygt, kan du konvertere den øverste skuffen i kjøkkenbordet til noe som dette. Den har divisjoner og støtte for platene dine.

kjøkken idea-35

Når du bare fikk litt plass, ville kjøkkenet ditt også være mindre. Men du trenger ikke å bekymre deg siden du kan få alt til å fungere ved å legge hyller opp til taket rundt kjøkkenet. Dette gir deg mer plass til å lagre mat og ting. Hvis du vil bruke en stige som i denne, må du være sikker på at du kan bruke den trygt.

kjøkken idea-1

Denne typen kjøkkenskap har et innebygd inntrekkbart hengende sted for pansene dine. Hvis du ikke finner en i butikkene, kan du mest sannsynlig ha den tilpasset.

kjøkken idea-2

Hvis du faktisk ser etter stil, fungerer denne halvbrettede, halvflislagte veggen flott i kjøkkenmiljøene dine. Den gir en stilig og moderne følelse, spesielt når du kombinerer det slanke, flotte svart skap og skap og linjer med viner og champagner.

kjøkken idea-3

Hvis du ennå ikke har hatt kjøkkenskilt med skillevegger for de forskjellige redskapene du bruker, så er det tid til å få en. Det er en fin måte å organisere ting på kjøkkenet og også for sikkerhet.

kjøkken idea-4

Hvis du er en vin eller champagne entusiast, er denne skuffen pluss vinstativ det beste valget for dine kjøkkenbehov. Det kombinerer også bekvemmelighet og stil.

kjøkken idea-5

Har du ikke et skjærebrett? Nå trenger du ikke kjøpe en. Dette er et bevegelig skap med toppdelen som brukes til kutting og hugging. Det er en to-i-ett-avtale du bør ikke gå glipp av.

kjøkken idea-6

Unn deg en autentisk kaffebar stemning med dette vakre treet med tavla på svartbord og skuff for dine kaffebehov. Du kan legge en daglig påminnelse om hvordan du eller din partner vil ha kaffe gjort.

kjøkken idea-7

Denne lille plassen i kjøkkenkroken din er den lille himmelen på kjøkkenet ditt for kaffeelskere. Det er der kaffemaskinen er og alle dine favoritt kaffekopper og tumblere.

kjøkken idea-8

Du kan bli lurt av denne lange og tynne skuffen når den ennå ikke er tegnet. Men når du gjør det, kan du se hvor praktisk det kan være.

kjøkken idea-9

Denne er en mer kreativ tilnærming til alle som elsker vin. Selvfølgelig bør vinstativet aldri glemmes, men sannsynligvis er den beste delen av designet "Veggmeny" -veggen for å lage en liste over viner du vil ha med ekte vinflasker limt på den.

kjøkken idea-10

Denne moderne stilskuffen har små divisjoner for boller og til og med plass til skjeer og gafler.

kjøkken idea-11

Et elegant og stilig, moderne hus med et moderne kjøkken. De svarte veggene gir definitivt et kjølig interiør pluss kjøkkenkranen har alt du trenger fra forberedelsene til matlaging.

kjøkken idea-12

En virkelig moderne design for kjøkken. Du trenger nå ikke et større rom for det. Du kan ha alt i bare en stor hylle for alt, inkludert bøkene dine. Det er en flott plassbesparende.

kjøkken idea-13

En mindre partisjonsskuff hvor du kan plassere enhver flaske og skjøre gjenstander som egentlig ikke trenger å være i kjøleskapet.

kjøkken idea14

Ikke bare er disse kjøkkenskapene praktiske, men de er også slanke utseende. Det ville være som å ha et stilig lagerrom, men uten dungy og muggen følelse.

kjøkken idea-15

Nå kan du også legge brødene på skuffen din med glassdeksler for å beskytte det mot eventuelle insekter og utsidesfaktorer. Pluss en annen tegning er for frukt og grønnsaker med sine egne kurver.

kjøkken idea-21

Ha alltid lagringsplassen din ikke bare fylt, men også ren for å unngå helseproblemer. Og det er bare bra å tenke på hvor rent maten er.

kjøkken idea-22

Marmor, fliser og tre; de tre tingene som kan gjøre kjøkkenet ditt, ser så mye mer ut på høy klasse. Legg til ekstremt nyttige skap og skuffer, og du kan umiddelbart få en god matopplevelse.

kjøkken idea-23

Ikke bare kan du plassere flasker og små sekker på disse mellomrom, men også dine visp, målekopper og matlaging og bakervarer.

kjøkken idea-24

Her er en annen skuff stil, men med de samme funksjonene.

kjøkken idea-25

Her er en annen utsikt fra en annen vinkel av den alt-i-ett kjøkkenskuffen. Bare se på alt du kan lagre der.

kjøkken idea-26

Bare vær sikker på at når du kjøper kjøkkenkrok eller lager kjøkkenkiosk, skal det ha skuffer hvor du kan lagre kjøkkenutstyr og kjøkkenutstyr. Dette er ikke bare for organisering, men også for sikkerhet også.

kjøkken idea-27

Et uberørt hvitt og grått kjøkken gjør området større. Men det kan også gjøre det ti ganger mer klassisk og moderne med et snev av eleganse. For å legge til det, her er et skap hvor du kan plassere vinbrillene og vinflasker.

kjøkken idea-28

Hvem sier at du ikke kan dyrke dine egne urter på kjøkkenet ditt? Med dette kreative og likevel geni-arbeidet, er det nå mulig å ha din lille hage på kjøkkenet ditt. Når du trenger disse urter, trenger du ikke å gå ut lenger.

Leave A Comment

37 − = 28