Hvordan tegne en katt

Hvordan tegne en katt

Katter er kanskje ikke ansett som en manns beste venn, men de er sikkert sett på som de vakreste kjæledyret! Kattelskere blir noen ganger også oppfattet som overbærende, legger bilder og bilder av sine katter over hele Internett. Ærlig, hvem har ikke blitt fanget i å se på hundrevis av søte eller morsomme kan bilder online!
Beskrivelser av katter spenner fra nydelig, søt, fuzzy og bedårende, til egotistisk eller avledet. Vær som mulig, katter er vakre, og mens noen liker å ta bilder av dem, liker de mer kunstneriske tegning dem.
Det er du en av de håpefulle artister, her er hvordan du tegner en katt.


Før du begynner

Tegne en katt er ikke så komplisert, men det er heller ikke en enkel jobb. Før du begynner, sørg for at du studerer disse kattens fotografier gjennom og gjennom. De vil gi deg bedre innsikt i hva slags katt du vil tegne, og enda viktigere, vil du lære mye om kattanatomi.
Når du er ferdig med din visuelle studie, vær så snill å ta en blyant og papir og begynn å tegne en katt.

Trinn 1

Hvordan tegne en katt

Når du begynner, skissere grunnleggende former av kattlegemet. Vi tegner en sittende katt, så grunnlaget for denne tegningen ville være en sirkel for hodet, en annen større sirkel festet til kroppen og en halvmåneform for bunnen. Legg til kryssede linjer i hodesirkelen som vil hjelpe deg med å skisse resten av ansiktet senere.
Oppmerksomhet - trykk ikke for hardt! Disse linjene skal være fine, da de blir slettet når hovedtegningen er ferdig.

Steg 2

Hvordan tegne en katt

Sett opp kattens ansikt. Tegn tegningen, husk at kattens ansikt er litt ovalt og bredt, kinnene er vanligvis fulle. Ører av de fleste katter er trekantet i form, men litt buet til utsiden. Gjør dem virke naturlige.

Trinn 3

Hvordan tegne en katt

Skiss to eggformede elementer på bunnen av kattens ansikt. Gjør dem myke og koble dem sammen med en buet linje. Disse tre områdene er grunnlaget for konstruksjonen av nesen og kattenes munn.
Lignende eggformede sirkler legger til grunnlaget for tegningen din, for poter. Forleng dette paret med et avrundet rektangel på siden, og nå baksiden av kattlegemet.

Trinn 4

Hvordan tegne en katt

Nå er det på tide å avslutte ansiktet! Tegn to mandelformede øyne der den horisontale retningslinjen i ansiktet er. Forleng dem litt mot midten og mørk kantene. Tegn den puffete "T" formede nesen og fregner på siden. Avslutt ørene med en avrundet skillelinje, noe som gir dem tredimensjonale utseende. Når du rammer kattens hode, bruk serier av svært korte, fine slag, ikke lange linjer, for å etterligne furren. Furr er vanligvis trukket rundt kinnene, nesen, rundt hagen, inne i ørene og på toppen av hodet.

Trinn 5

Hvordan tegne en katt

La hånden gjøre lengre linjestreker når du tegner kattespisken. Legg til samme whisker form til øyenbrynene. Ikke overdriv mengden whiskers. Tenk - ekte katt!

Trinn 6

Hvordan tegne en katt

Skisse pote og hale, viklet rundt kroppen (fra rektanglet). For å få potene til å virke realistiske, ta tid å tegne negler. Ramme alt sammen med den samme serien av korte slag som du brukte med hodet, og skissere de fremre beina med disse furrystrekkene bare.

Trinn 7

Hvordan tegne en katt

Forbered deg på å gjøre katten din veldig uklar! Skisse hele kroppen med de korte kortslagene, og del den i to seksjoner. Ta deg tid til å understreke brystet og eventuelle sprekk som en ekte katt ville ha når du sitter.

Trinn 8

Hvordan tegne en katt

Du kan til slutt slette de opprinnelige retningslinjene og - der er det din kattegning!

Trinn 9

Hvordan tegne en katt

Du kan ta deg tid til å fargelegge og skygge kattegningen, og lage en hvit, svart eller kalikisk kattunge.
Dette er, akkurat som typen katt du ønsker å tegne, opp til deg.

Og husk - øvelsen er perfekt!

Leave A Comment

+ 6 = 16