Kuinka “Do Nothing” -määräys voi auttaa aknea

Jos seuraat minua Instagramissa, niin saatat ehkä'Olen huomannut, että minulla on viime viikolla Kaliforniassa R & R -liikennettä (eli ratsastuskoneiden välillä ... osa oli stressaavaa!).

Niin arvata, mitä tapahtuu aina ennen lomaa?

Minulla on näppylä. Ilman epäonnistumista. 

Ehkä se's työskentelemään pidempään tuntia, joka johtaa matkaan, joten minä'm voi ottaa aikaa pois. Ehkä se'koska en halua't saada tarpeeksi nukkua yönä ennen kuin lähden. Tai ehkä se's itse matkustusprosessi, ihoni luultavasti doesn't kuin lentokoneiden ruokaa eikä lentokoneilmaa. 

Mutta tiedät mitä tein parista paikoista, jotka ilmestyivät matkapäivän lopussa?

Ei mitään. minä en'yritä kuivata ne pois. minä en't käytä mitä tahansa ajankohtaista pistokäsittelyä. minä en't tutkia niitä suurennuspeilissä. Ja minä varmasti't poimia niitä. Juoksin vain jotain peitevoidetta (Make Up for Ever Full Cover on parasta zits) ja meni liiketoimintaani.

Ja sitten he lähtivät niin nopeasti kuin he tulivat.

Tämä on menetelmä tai sen puute, että minä'Olen seurannut todennäköisesti pari vuotta, kun saan vaurioittaa vikoja. Minulla on tapana tuntea olevansa pakko mikro-hallita ihoni, nyt minä'm täysin kädet pois. Ja minä'Olen huomannut, että mitä vähemmän minä teen, sitä paremmin.

Jotkut kutsuvat sitä "ei tee mitään" -ohjelmaa. (Ja jotkut menevät niin pitkälle kuin puolustaa "Caveman" lähestymistapaa, vaikka en't todella suositella sitä.) 

Sallikaa minun selittää, miksi ajattelen "anna se olla" asenne iholle voisi auttaa sinua LOT:

Poiminta on huonoin

Tiedät tämän. Tiedän tämän. Mutta me'kaikki tehneet sen toivomme, että me'Tilanne paranee.

Yleensä se syttyy. Nyt minä'm ei 100 prosenttia poimimisesta (er, popping) pimple. minä'm juuri sitä vastaan, kun pimple ISN't valmis, mikä on useammin kuin ei.

Mistä tiedät, milloin se'on turvallinen siinä? Tämä on graafinen, mutta se on'kun se's täynnä pehmeää pussiä ja istuu ihon pinnan yläpuolella. Toisin sanoen, don'kosketa mitään kovia, sokeita, kystisiä tai ihon alle. Jos pimpsi on kypsä ja valmis, pussi voidaan helposti purkaa steriloituun neulaan. Mutta periaatteessa, että prosessi olisi vaivatonta ... ei murha kohtaus leuasi.

Valitettavasti voin't laskea kuinka monta kertaa minä'olet ollut väärässä "valmius" -arvioinnissa, hyökkäämällä pikanoon ennenaikaisesti ja päätyen tulehdukseen, punoitukseen, heckiin, jopa itkuhaavoihin. Yritä peittää nuo peitevoimalla. Sinä pystyt'T. 

Sen sijaan trauma voi palauttaa paranemisprosessin päivinä tai jopa viikoina. Pimple todella pitää bakteereja, roskia ja öljyä omassa pikkupussissaan (ew). Kun puristat sen, sinä'ei vain tuo bakteereja ja likaa sormista, mutta sinä'myös vapauttaa tämän gunk osaksi syvemmistä kerroksista ihon, joka voisi johtaa enemmän pimples, infektio ja turvotus. 

Jopa silloin, kun ihosi paranee pimplein jälkeen, poimiminen ja puristaminen tekee siitä todennäköisemmän'll on jäljellä tasainen ruskea tai punainen merkkejä, muuten kutsutaan tulehduksellinen pigmentaatio. Vaikka ne'eivät ole teknisesti arkoja, nämä itsepäiset merkit voivat kestää kuukausia tai jopa vuotta haalistua! Mikä mielessäni tekee niistä jopa pahempaa kuin itse akne. 

Entä ne metalliuuttimet? Uskon heitä'parhaat mahdollisuudet ammattilaisille. On olemassa kahta tyyppiä; toinen on aknea varten (pelottavalla neulalla toisesta päästä) ja toinen on mustapäiden ja valkoisten päiden kanssa (kaksi silmukkaa, kuten yllä). Omistan yhden jälkimmäisestä, mutta se's SO helppo puristaa liian kovaa ja vahingoittaa ihoa, hyvin vähän voittoa. 

Olen vakuuttanut teille vielä, että poiminta ain't sen arvoista? Antaa's siirtyä ajankohtaisiin sitten...

Akne Hoidot voivat olla liian kuiva

Toinen syy've mennyt rogue ja jättää mitään pimples yksin nyt, koska ajankohtaiset eivät ole minun ystäväni.

Ajattele sitä. Monet (tai jopa eniten?) Naaraat, kun saamme virheen, kokevat "hormonaalisen" maanalaisen lajikkeen. Kun laitat pistokäsittelyn, kuten bentsoyyliperoksidin tai salisyylihapon päälle, pääset lopulta kuivumaan ihon pintatasoa syvänteen sijaan, jos tarvitset sitä. 

(Poikkeus on Retin-A, joka voi olla tehokas aknea ajankohtainen'ei ole paikalla tapahtuva kohtelu, ja se kestää vähintään kuusi viikkoa johdonmukaisen käytön tulosten saamiseksi. Lue minun viestini Retin-A: n eduista ja siitä, miten sitä käytetään kuivattamatta ihoa.)

Henkilökohtaisesti minä'd mieluummin pidä ihoni hyvin kosteana ja pullea sen sijaan, että käytät aknenhoitoa, joka tekee herkkasta ihomme kuivalta, ärtyneeltä ja hilseilevältä ... ja ei kuitenkaan merkittävästi nopeuttaisi parantumisaikaa joka tapauksessa. Ovatko me todella kaukana harmaahypuista tavallisesta sijasta?

Harma puhdistus voi ärsyttää

Kuten ehkä'olet arvannut nyt, minä'M ei ole aggressiivisten aknepuhdistimien tai pensaiden fani, ellei sinulla ole kovin kovaa, paksua ja rasvaista ihon tyyppiä. He voivat irrottaa ihon'luonnollisen suojavarren ansiosta, jolloin se on alttiimpi infektioille ja aiheuttaisi ärsytystä. 

Mutta minä'M ei ole juuri "ihminen" rutiini fani "'jossa et todellakaan tee mitään, eli et edes pese kasvosi. Syy, josta luulen, että ihmiset ovat menestyksekkäästi siitä, koska mitä he puhdistivat ennen, oli liian kova. Jotkut ihmiset voivat't sietävät myös kasvojensa koskettamista vesi.

Jos et halua't pesu, sitten lika, saastuminen, öljy ja kuolleet ihosolut (puhumattakaan meikit!) voivat rakentaa, mahdollisesti tukkia huokoset ja ainakin tehdä ihon näyttää tylsää. Joten ajattelen sitä edelleen'on hyvä puhdistaa ihosi kerran tai kahdesti päivässä jotain hyvin lempeä. Henkilökohtaisesti olen massiivinen Bioderma Sensibio H2O-käyttäjä ja tuo tuote ei't tarvitsevat jopa huuhtelua. 

Jos haluat tehdä enemmän, sen sijaan että pesisit ihosi kuorintaan, rakastan lempeitä happopohjaisia ​​väriaineita, kuten Lotion P50, joka on saatavana eri versioissa ihon tyypin mukaan. Maitohappo on lempeä ja kosteuttava, mutta yllättävän erinomainen auttaa pitämään akne hallussa liukenemalla kuolleen pintaisen ihon ja nopeuttaen solujen vaihtumista. Ja kuten sanoin, jos tarvitset syvemmän kuorinnan, Retin-A voi olla hienoa, jos sitä käytetään oikein.

Kortisonialustat voivat räjähtää

Me'Kaikilla näillä kauneuden kiireellisillä ajoilla, kun pimple syntyy pahimmalla mahdollisella hetkellä. Ylläpitohenkilö, joka olen, minä'on tiedetty ajautua iholle's korroosionesteen toimipisteessä, jotta tulehdus nopeasti poistuu.

Lukuun ottamatta viimeistä kertaa, että minulla oli sellainen, minua jäi minulle hullu hampaisto otsaani, niin räikeämpi kuin ikinä, joka voisi koskaan olla. 

Minun piti mennä toinen lääkäri, säännöllinen dermani (joka usein säästää minua itselleni!) ja hänen piti pistää se hyaluronihappo täyteaineella piilottaakseen sisennyksen. Kiitos hyvyydestä, se oli kadonnut siihen mennessä, kun täyteaine oli liuennut, kuusi kuukautta myöhemmin, mutta joskus nämä sukeltajat eivät'älä koskaan mene pois. 

Niin paljon nopeasta korjauksesta, huh? 

Ole ystävällinen iholle

Tietenkin, jos sinä'sinulla on vakavampi akne ongelma kuin satunnainen paikka tai kaksi, niin sinä'Haluan käsitellä perussyitä (mielestäni nämä ovat). Ja don'saan minut vääriin, minä'm ei vastaan ​​voimakkaampia dermatologisia toimenpiteitä, kun on perusteltua sanoa, jos sinulla on sellainen akne, joka aiheuttaa syviä jään poimia arpia. Että'ei ole jotain, jonka haluat "anna olla". (Vaikka minun neuvoni ei ennenaikaisesti poimia tai muutoin vahingoittaa ihoa vielä seisoo.)

Mutta kaikille muille, voimmeko hyväksyä, että satunnainen pimple on normaalia? Se'vain elämä. 

Mahdollisuudet ovat, huomaat virheesi paljon enemmän kuin kukaan muu ympärilläsi tekee. voin'en kerro kuinka monta kaveria on huomauttanut minulle, että haluaisin't on koskaan havaittu.

Myös? Jumala teki peitosta syystä. Antaa'käytä sitä. Tutustu vinkkeihini siitä, miten pääset peittämään meikkiä. Sitten vain ratsasta ulos ja anna ihon tehdä mitä se's tarkoitti "paranna itseä".

Ota kantaa

Seuraatko "Älä tee mitään" -menetelmää? Oletko koskaan ollut liian aggressiivinen ihosi kanssa? 

Leave A Comment

60 − = 52