7 syytä välttää silikonit iholla

Ei ole väliä mikä ihosi tyyppi, yksi niistä aineista, joita suosittelen välttää, on silikoni.

Tai Silikonit, Minun pitäisi sanoa, koska nämä liukkaat polymeerit menevät alle kymmeniä eri nimiä, jolloin uusia yhdisteitä kehitetään koko ajan. 

Tämä tekee niistä vaikeasti tunnistettavia ja vielä vaikeampia välttää, kuten ne'on tullut uusi normaali kauneudenformulaatioissa, meikistä ihonhoitoon ja hiustenhoitoon.

Nyt minä't silikoni-pohjaiset silmälasit, ripsivärit tai jopa huulipuna ovat iso juttu. 

Mutta silikonien levittäminen muualle kasvosi ei ehkä ole paras idea suuri iho. Silikonipohjaiset hiustuotteet voivat olla huonoja uutisia ihollemme.

Tässä artikkelissa opit:

Miksi kauneudenhoitopalvelut käyttävät silikoneja

Tässä'siksi silikonit ovat muuttuneet niin kauheaviksi tuotteiksi:

Ne'turvallinen (eräänlainen). Silikoneja pidetään yleensä vähäisenä vaarana ihmisille. Health Canadan mukaan jotkin silikonityypit (siloksaanit) voivat kuitenkin haitata ympäristöä ja sen biologista monimuotoisuutta. 

Ne'uudelleen tasoittaminen. Silikonit antavat tuotteille silkkisen, levitettävän, ylellisen tekstuurin. Ne täyttävät rakoja, jotta iho näyttää ja tuntuu sileämmäksi, mikä tekee sinusta mielestäsi tuotteen toimivan, vaikka se's vain väliaikainen pintavaikutus.

Ne'on vettähylkivä. Hydrofobiset silikonit muodostavat tiivisteen iholle, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden kestää pitkään kestäviä (24-48 tunnin) "hydratointi" -hyötyjä. Sama ainesosa perhe takaa hikiä kestävät aurinkovoiteet ja useimmat meikkiä säästävät suihkeet.

Ne'halvalla. Antaa's saada todellista. Tämä on tärkein syy, miksi silikonit ovat kaikkialla! Kauneusyritykset hoitavat enemmän pohjan kuin aidosti auttavat ihoa. Ne'd mieluummin käyttää halpoja, ihmisen valmistettuja muoveja täyteaineina kuin muotoillaan kalliimmilla raaka-aineilla, joilla voi olla lyhyempi säilyvyysaika. Mutta don't tarkoita sitä, että vain apteekkien tuotemerkit käyttävät silikoneja'löytyy jopa kaikkein halvimmista linjoista, mikä on erityisen törkeää.

Syitä välttää silikonit

Poistin silikonit rutiinistani pari vuotta sitten ja ihoni on parantunut niin paljon! Tässä'miksi haluat tehdä samaa:

1. Silikonit hakevat roskia huokosissasi.

Kuten muovikelmu, silikonit muodostavat esteen ihosi päälle. Tämä este voi lukita kosteuteen, kyllä, mutta se voi myös tartuttaa likaa, hikiä, bakteereja, sebumia, kuolleita ihosoluja ja muita roskia yhdessä sen kanssa!

2. Silikonit voivat aiheuttaa aknea ja ruuhkia.

Pitkäaikainen altistus öljylle, kuolleelle iholle ja bakteereille silikonien puoliksi sulkeutuvan tiivisteen alla voi johtaa lisääntyneeseen puhkeamiseen. Jos olet akne-altis, katson, että silikonit ovat tärkeimpiä ainesosia, jotta vältetään ehkä tärkeimmät. Silikonit voivat olla myös syyllistyneitä ihon alle tukkeihin (esim. Ruuhka), vaikka't kehittää täynnä puhallettua aknea.

3. Silikonit voivat tehdä ihollesi tylsäksi ja kuivaksi.

Silikonit voivat myös tukkia huokosi, mutta ilmenee kuivana ja tylsynä aknen sijasta. Ei vain silikonit estävät ylimääräistä kosteutta pääsemästä sisään, mutta vaikuttamattomat materiaalit voivat dehydratoida huokosi ja heittää ihon'luonnolliset sääntelyprosessit tasapainossa. Lopputulos? Ihosi ei kykene heittämään kuolleita kerroksia ja hydratoimaan itseään.

4. Silikonit häiritsevät solujen uudistumista.

Iho uudistuu itsestään joka 28. päivä, jolloin vanhoja soluja leikataan pois ja uudet solut päätyvät ylös pinnalle. Silikonit estävät tätä prosessia hidastaen uusien solujen tuotantoa ja pitämällä kuolleita soluja jumissa enää. Heikentynyt solujen uudistaminen voi hidastaa parannusta sellaisissa oloissa kuin pigmentaatio, punoitus, hienot viivat ja arpeutuminen!

5. Silikonit eivät anna iholle mitään hyödyllistä.

Kun käytät ihonhoitotuotteita raskaita silikoneja, sinä'ei todellakaan hydratoi tai ravitse ihoa, riippumatta siitä, mitä etiketti voi väittää's yksinkertaisesti lyhyen aikavälin tasoittaminen. (Ja hyvin laiska tapa muotoilla, voisin lisätä!) Kauneuden kuluttajina ansaitsemme laadukkaampia ainesosia, jotka tukevat ihon terveyttä. Ajattele: kasvitieteellisiä kuten aloe vera, ja turvallisia muttereita ja öljyjä, kuten shea ja jojoba, aloittelijoille.

6. Silikonit estävät muiden aineiden imeytymisen.

Jos kerrostat tuotteita (jotka useimmat meistä tekevät!), Silikonit voivat estää heitä tekemästä työtä kunnolla. Antaa'sanotaan, että käytät silikonipohjaista micellar-vettä tai seerumia. Mitä tahansa kosteusvoiteita tai hoitoja, joita laitat seuraavaksi, saattavat heikentyä kykyä tunkeutua, mikä tekee niistä vähemmän tehokkaita. Heck, epäilen jopa, että silikonit todennäköisesti estävät minkä tahansa hyödyllisten ainesosien imeytymisen samassa kaavassa! 

7. Silikoneja voi olla vaikea poistaa.

Yleisin silikoni, dimetikoni, on erittäin raskaita ja jättää päällysteen iholle, ellei sitä ole poistettu huolellisesti. Tämä on usein se, miksi ihmiset näkevät tällaisen eron yöllisestä kaksinkertaisesta puhdistuksesta, koska se on's poistamalla ihosi silikonit asianmukaisesti. Yksittäinen läpäisy, jossa on säännöllinen kasvojen pesu, on yksinkertaisesti isn't tarpeeksi! Sama pätee myös silikoni-hoitoaineisiin; vaikka sinä've huuhdella vedellä, ne voivat jättää jäännöksiä, jotka aiheuttavat takaisin ja hiusväri akne.

Miten Spot Silicones kauneuden tuotteisiin

Helpoin tapa tunnistaa silikonit tuotemerkinnöissä on etsiä sanoja, jotka päätyvät yhteen näistä:

-Kartio

-siloksaanin

-Conol

Tämän pitäisi auttaa sinua tunnistamaan suurin osa silikonista kauneudenhoitotuotteissa. 

Kuitenkin, minä'Huomaat, että silikoni-ainesosien käyttö on lisääntymässä, jota et ehkä heti tunnista. (Tämä on mitä tarkoitan kaikista identiteeteistä, joita nämä asiat koskevat!). Voit myös etsiä näitä nimiä:

polymeerit

Muista, että silikonit voivat valehdella kaikissa seuraavissa tuotetyypeissä:

Ihonhoito

Meikki

Hiusten hoito

johtopäätös

Toivon että sinä'Samaa mieltä, että ihosi on parempi ilman silikoneja. 

Suoraan sanottuna, se todella häiritsee minua, että niin monet kauneusyritykset pyrkivät auttamaan luonnoksiaan samalla kun heiluttavat nämä halvat formulaatiot, joissa ei ole luonnollisia, ravitsevia ainesosia!

Mielestäni's ongelma käyttää silikoni-pohjaista kosmetiikkaa erikoistilanteissa? Ei. Mutta päivittäin, minä'd todella kannustaa sinua löytämään terveellisempää vaihtoehtoa, erityisesti kosteusvoidetta ja säätiöitä. 

Tulevina viikkoina'Saan jakaa uusia silikonittomia meikki- ja ihonhoitotutkimuksia. Monet suosikeistani, sinä'ovat jo tuttuja, koska mainitsen niitä niin usein:

Mitä'Onko sinulla kokemusta silikonista? minä'd rakastan kuulla ajatuksiasi!

Välkkäät silikonit?
Mitä eroja olette huomanneet iholla?
Mitkä ovat suosikki silikoniton tuotteita??

Leave A Comment

16 − = 8