Най-кисел бонбони в света

Някои хора просто обичат киселите вкусове. Ако ви харесват кисели аромати, лимоните може да не са достатъчни за вас. Имате нужда от вкус, който прави водата в устата ви и почти причинява болка, защото е толкова кисела. За щастие не сте сами. За да отговорите на търсенето на супер кисел вкус, много бонбони компании предлагат бонбони, които ви карат да се насищате и да просят повече.

Най-кисел бонбони в светаВсички захарни бонбони в този списък се оценяват по три фактора. Погледнахме колко вкусни са бонбоните, колко са кисели и колко дълго трае техният вкус. Всеки бонбон е класиран на скала от една до пет. Ниво 5 е върховното ниво на вкус, киселост и дълголетие. В същото време, един означава, че бонбонът е толкова ароматен като купа ориз.

Номер 1: Токсични отпадъци

Най-кисел бонбони в света

Кисел: 5+++++
Вкусност: 1
Дълготраен аромат: 2.5

Ако искате да имате супер кисел бонбон, който прави вашите устни потрепващи и очите ви се стреснат, тогава трябва да опитате токсични отпадъци. От осемте различни бонбони в този списък, "Токсични отпадъци" беше ясен победител. Както подсказва името, тя е разработена така, че максимално да ви усети киселите сензори. Ако не ви харесват киселите вкусове, ще се озовете за съжаление, че сте решили да опитате токсични отпадъци. Само за секунди ще откриете, че сте достигнали вашата четка за зъби или чаша вода, за да очистите палитрата си. Това може да е същинският бонбон, изобретен някога.

За да обичате наистина този вид бонбони, трябва наистина да обичате киселите вкусове. Това е за твърд сърце, интензивен кисел любовник. Ако ви харесват киселите вкусове, но не са достатъчни, за да причинят болки в устата, тогава прескочете това.

Докато токсичните отпадъци може да са най-киселите бонбони в този списък, това не е за слабите на сърцето. Той също така се нарежда доста лошо в сравнение с други бонбони, когато погледнете как тя вкусва, и това не върши толкова добре колко дълго ароматът продължава също. Той печели, защото е най-кисел бонбон. Ако вършите смелостта да опитате токсични отпадъци, направете това внимателно. Трябва да изплакнете или да изчеткате зъбите след това или високото съдържание на лимонена киселина ще доведе до унищожаване на зъбния емайл. Като нас

Това нещо е доста гадно, независимо от това как го гледате. Определено суът на куп. Точно е наречено, поне: да го наречем нещо друго би било фалшива реклама. Токсичните бонбони за отпадъци са натоварени с лимонена киселина, която предизвиква свиване на устата, предизвикваща слюнка, която ви съветва - сериозно - да изгладите зъбите си или поне да изплакнете устата си, за да не наранявате зъбите си. Точно така, токсичните отпадъци са толкова кисели, че могат да разтварят емайла на зъбите ви. Fun! Не ми вярвай? Разгледайте видеоклипа по-долу за хората, които се опитват да го дегустират за първи път.

Токсичните отпадъци може да са най-интересните бонбони някога. Ако обаче можете да го направите през първите 30-45 секунди, киселинното покритие в крайна сметка ще се разпадне и всъщност ще започне да вкусва като нещо, което искате да ядете. Но за първите 45 секунди това е доста ужасно.

Номер 2: Атомни бойни глави

Най-кисел бонбони в света

Кисел: 5
Вкус: 4
Дълготраен аромат: 4

Има много хора, които абсолютно обичат атомните бойни глави. Въпреки че те могат да бъдат следващата най-кисел бонбон в този списък, те са все още драстично по-малко кисело от токсичните отпадъци. Ако постепенно се опитвате да увеличите киселинната си толерантност, това са добри бонбони, с които да отидете. Атомните бойни глави се зареждат с лимонена киселина, която ще остави устните ви да изтръпват и очите ви да се поливат. Ако искате да направите яденето Atomic Warheads малко по-забавно, опитайте се да се състезавате с приятеля си. Всеки, който изплюе атомната си война първо губи играта.

Като дете вероятно сте се радвали на атомните войни в традиционната си форма като твърд бонбон. През последните години едно ново творение стигна до пазара. Сега можете да пръскате Атомните войни директно в устата си. В допълнение към повишаването на киселото ви ниво, тази опция означава, че не можете просто да го изплюете. Тази нова опция не е за слабите сърца. Ако абсолютно обичате атомните бойни глави, тогава бомбичките за пръскане може да са най-добрият вариант за вас. Пригответе предварително чаша вода, само в случай, че трябва бързо да изплакнете силно киселия аромат.

Номер 3: Алтоидни ябълки Sours и лимон

Най-кисел бонбони в света

Кисел: 4
Вкусност: 3
Дълготраен аромат: 5

Вероятно си спомняте какви са оригиналните алтоиди. Изработени от супер силна мента, те бяха вид бонбони, които дори не заслужават името бонбони. Честно казано, повечето от хората, които са използвали тези бивши Алтоиди, били на дати или се опитвали да прикрият аромат като алкохол или тютюн.

Докато оригиналните Altoids бяха решително повече от мента, отколкото от бонбони, Altoids Apple Sours и Lemons са доста вкусни. Подобно на оригиналните Altoids, те имат дълготраен аромат, който е перфектен за вас, ароматни любовници там. Тези кисело бонбони не са крайно кисело, но те все още са достатъчни, за да направят устните ти по-малко.

В основата си имате две различни алтернативни опции. В зависимост от това, което търсите, може да искате да отидете с Apple Sours или Lemon Sours. Sour Lemons са доста кисело и вероятно най-добрият избор, ако наистина ви харесват киселите вкусове. Ако искате нещо с леко сладък вкус, отидете с Altoids Apple Sours. Докато никой от вариантите не е ужасно кисел, със сигурност ще шокира някой, който яде няколко от тези бонбони, без да го очаква!

Номер 4: Изключително кисело бонбонче от викове "Cry Baby Baby"

Кисел: 4
Вкус: 4
Дълготраен аромат: 3

Както подсказва името, Cry Baby Tears трябва да те накара да плачеш, защото е толкова кисел. Отново този заквасен бонбон не е толкова кисел като токсични отпадъци или атомни бойни глави. Тези бонбони са само точното ниво на кисело, ако искате да можете да ядете повече от един по един. Имайте предвид, че Cry Extra Baby Sars Candy са все още заредени в киселини, така че ще искате да изплакнете устата си или да изчеткате зъбите, след като ги опитате, ако имате намерение да запазите зъбната емайл.

Номер 5: кисела флъш

Кисел: 3.5
Вкус: 4
Дълготраен аромат: 2.5

Докато Sour Flush може да не е най-кисел вкус в този списък, той се класира високо по отношение на вкуса. За съжаление, това се преодолява от неудобния механизъм на потребление. Вместо да хвърляте твърди бонбони, Sour Flush изисква от вас да използвате бутало. Той е направен във формата на тоалетна чиния, която е изпълнена със сладък и кисел вкус. Потопете буталото в "тоалетната", след което го оближете. Ако обичате кисело, тогава ще трябва да експериментирате малко. Всеки вкус има различно ниво на кисело мляко с опции като синьо малина, покриващо киселата скала. Ако търсите нещо по-малко кисело и малко по-сладко, опитайте гроздовия вкус на Sour Flush.

Номер 6: Сламен сок за пробиване

Кисел: 2
Вкусност: 4.5
Дълготраен аромат: 3.5

Ако някога сте опитвали Sour Punch Straws, знаете, че името им е малко погрешно название. Макар че имат малко кисел вкус, определено не е мощен вкус. В същото време все още обичаме тези сламки. Всъщност можете да ги използвате като сламки - за възрастни там, опитайте да използвате кисела пачулика слама, за да разбъркате любимата си смесена напитка. Всяка сламка от кисело брашно е направена от кисело ароматизиращо вещество в цялата слама, така че не само ще изсипете кисело покритие в една глътка. Вместо това, кисел вкус е там, за да продължи.

Номер 7: Сладки глупости

Кисел: 1
Вкус: 4
Дълготраен аромат: 2

Sour Nerds са друго погрешно название в този списък. Те имат само леко кисел вкус, но те се грижат за това с общата си вкус. Можете да свалите много от тези малки момчета и все още да останете да искат повече. Ако консумирате достатъчно от тях, всъщност ще опитате киселия аромат. Можете също така да опитате подобен бонбон, направен от Wonka, ако искате по-интензивно кисел. Сладките гобстомащини са малко по-кисело, въпреки че в крайна сметка ще загубите някои от вкусните качества. Наистина трябва да решите кой вкус има най-голямо значение за вас. Бихте ли предпочели най-кисел бонбон или най-вкусно?

Номер 8: Сладки тартарии

Кисел: 1
Вкусност: 3
Дълготраен аромат: 1.5

Ако току-що започвате да тествате киселите бонбони, тогава Sweet Tarts е добра опция, с която да отидете. Те имат само малко количество кисел аромат във всеки Sweet Tart, така че това е добър начин да увеличите своята толерантност. Ако вече сте ухапени на лимони, тогава Sweet Tarts ще ви вкусят толкова, колкото овесена каша, за вас. Те наистина не са особено кисело бонбони, но те все още са детска класика.

За истинско кисело преживяване, прескочете изцяло бонбоните. Ще спестите калории и безполезна захар, като просто похапвате на лимони и лимони. За леко кисел плод, опитайте някои pomelos. Просто помнете - ако нещо е изключително кисело, вероятно ще искате да изчеткате зъбите след това, така че киселината да не яде в зъбния ви емайл.

Leave A Comment

53 + = 58