30 fordeler med yoga for kvinner

prev1 av 3neste

Den gamle treningen av yoga gir mange fordeler til den moderne kvinnen. Med så mange nye treningsfugler på markedet, er det ikke rart at denne har sittende fast. Ikke bare er det trygt, det gir mye mer enn en seks pakke og vekttap. Yoga er en godt avrundet form for trening som kan forbedre alle aspekter av livet ditt fysisk og følelsesmessig. La oss ta en titt på noen av de beste fordelene en daglig yoga praksis kan tilby kvinner.

1. Lett på leddene

Yoga er en av de sikreste øvelsene som er tilgjengelige, det bryter ikke ned brusk og er fokusert på felles helse. Det fokuserer på justering og balanse hjelper deg å lære å lytte til kroppen din uten å presse deg for altfor raskt. I motsetning til andre former for trening, er det ikke konkurransedyktig og er fokusert på langsiktig fysisk vedlikehold. Som du øker fleksibiliteten i leddene dine, er du mindre sannsynlig å vri en ankel, alvorlig skade deg selv i høst eller gjøre andre aktiviteter. Din felles smerte forårsaket av betennelse vil også redusere med en sunn livsstil og vanlig yoga praksis.

2. Bygger styrke

Yoga innebærer mange måter å holde din egen kroppsvekt og engasjere musklene dine på måter som bygger styrke veldig raskt. Pustemetoden i yoga gir et høyere oksygeninntak som også bidrar til å bygge sterke muskler. Variasjonen av bevegelser tillater muskler å utvikle med tilstrekkelig fleksibilitet og fokuserer på å styrke hele kroppen. Poser som side plank og chaturanga, yogi push up, vil bidra til å bygge styrke som vil hjelpe deg i din daglige aktiviteter.

Kilde Via: www.pinterest.com

3. Forbedrer fordøyelsen

Regelmessig fordøyelse er vanskelig å vedlikeholde når de fleste av oss lever og blir fristet til å spise ting som ikke hjelper oss å fordøye. Vendingene i yoga og en rekke andre ting som plogpose, stimulerer faktisk fordøyelsesprosessen og er designet for å bryte opp mat fra tarmveggene og flytte den i riktig retning. I stedet for å bruke penger på avføringsmidler, kan du betale for ditt yoga-studio medlemskap. Den kroniske forstoppelsen som plager så mange mennesker og forårsaker andre alvorlige helsekomplikasjoner, vil være en ting fra fortiden med en vanlig yoga-praksis.

Kilde Via: www.pinterest.com

4. Hjelper deg til å tenke positivt

Yoga slipper endorfiner som lar deg føle deg mer positiv med en gang. Jo mer du trener, jo bedre du føler. Yoga har blitt brukt til behandling og behandling av rusmisbruk. Det bidrar også til å regulere hormonene dine for å balansere dine følelser. Du vil føle deg mer optimistisk om fremtiden, da kreativiteten din stimuleres, og du begynner å se flere alternativer for å få deg der du vil gå.

5. Forbedrer kompleksitet

Ikke bare vil yoga hjelpe med å fjerne giftstoffer som kan skape akne, men det vil også forbedre sirkulasjonen til huden din for å forbedre din hudfarge. Inversjoner som hodestenger og håndstandere er kjent for å forbedre hudfarge og regelmessig svette vil gjøre huden myk og glødende. Når du lærer opp og ned, som for eksempel skulderstativ og underarm, vil du ta med frisk blod, oksygen og næringsstoffer til ansiktet ditt, noe som vil gjøre det plump og mindre rynket. Din kollagenvekst vil også stimuleres.

Kilde Via: www.pinterest.com

6. Forbedrer ditt kjærlighetsliv

Foruten å ha mer styrke og fleksibilitet, kan kjæresten din legge merke til alle typer forandringer i deg. Ditt humør vil forbedre, din selvtillit og din tålmodighet. Yoga hjelper deg med å fokusere på de tingene du elsker om partneren din, og gir libido et godt løft som en ekstra bonus. Energisenteret forbundet med seksuell energi, sakral chakra, kan åpne som et resultat av yoga.

Kilde Via: www.pinterest.com

7. Øker din tillit

Yoga hjelper med å bygge tillit fordi det hjelper kvinner å akseptere kroppen sin som den er. Det lærer deg å utvikle et sunt forhold til kroppen din og ikke tenke negativt om deg selv. Det hjelper deg å gjenkjenne hvordan du skal overvinne hindringer som frykt og forfølge det som virkelig er viktig for deg. Når du utvikler en vanlig praksis og legger merke til fremgang, vil du føle deg som om du kan tenke på noe du vil oppnå. Når du overvinne frykten din ved å gjøre utfordrende som håndtak, lærer du praktiske måter å nærme seg frykten du har i livet ditt.

8. Holder deg ung

Yoga er en sunn vane som gjør at du ser ung ut. Den økte oksygen og blodstrømmen i ansiktet ditt fra å bringe hjertet ditt over hodet ditt, gir deg glødende og bidrar til å stimulere kollagenveksten. Det hjelper mange mennesker til å erstatte andre vaner som røyking eller drikking som alder kroppen din. Yoga gir deg mer energi for å opprettholde en aktiv livsstil og føle seg levende. Den yogiske livsstilen oppfordrer også å spise et plantebasert diett som inneholder phytonutrients som hjelper deg med å opprettholde din girlish utseende. Yoga hjelper deg også å sove dypere som vil bidra til å holde deg ungdommelig.

9. Reduserer depresjon

Det finnes mange typer yoga som bidrar til å lindre depresjon. Når kroppens energi øker fra bakbuer, vil du føle sterkere motivasjon for å få ting gjort. Når blodet blir rent fra vanlig fordøyelse, vil hjernen din kunne tenke tydeligere og dine følelser blir mer stabile. Yoga slipper endorfiner som hjelper deg med å føle deg bedre med en gang og optimistisk om fremtiden. Ditt stress vil bli mer håndterlig, ettersom nervesystemet er roet av dyp pusting.

Kilde Via: www.pinterest.com

10. Forlenger voluminøse muskler

Du vil utvikle muskeldefinisjon og lange mager muskler fra styrken som også tar sikte på å strekke musklene dine. Yoga har en sunn balanse mellom poser som krever å bøye musklene dine og gjør at bindevevet frigjøres i dype strekker. Poserer som kriger to og danser setter lengre de store muskelgruppene i kroppen på beina, armene og ryggen.

prev1 av 3neste

Leave A Comment

55 − = 47