Μπλούζες Lively Hairstyles

Ένα από τα μεγαλύτερα εικονίδια μόδας του Χόλιγουντ σήμερα είναι το υπέροχο Blake Lively. Το Χόλιγουντ και οι τηλεθεατές δεν μπορούν να πάρουν αρκετή από αυτή την ξανθιά μαλλιαρή ομορφιά και όλες τις υπέροχες τάσεις που μας δείχνει. Είναι πάντα ντυμένος τέλεια, και τα μαλλιά της γίνεται πάντα με τρόπους που εμπνέουν τάσεις μόδας παντού. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα:

1. Σέξυ χαλαρά μπούκλες

βλάκας-ζωντανή-χαλαρή-μπούκλα

Αυτό είναι πάντα το αγαπημένο, δεν έχει σημασία ποιο χρώμα είναι. Αυτές οι εξαιρετικά λαμπερές χαλαρές μπούκλες την κάνουν να μοιάζει με ένα εκατομμύριο δολάρια όταν φοράει τίποτα καθόλου.

2. Messy updo

Blake + ζωντανή + μαλλιά

Ο Blake έχει τελειοποιήσει σίγουρα αυτό το βλέμμα με τρόπους που κανείς άλλος δεν μπορεί. Μπορεί να φορέσει τα μαλλιά της με αυτό το βρώμικο βλέμμα και εξακολουθεί να μοιάζει με ένα εκατομμύριο δολάρια.

3. Στυλ surfer κορίτσι

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής ματιά για τον Blake. Περνάει μέρος των μαλλιών της και αφήνει τα υπόλοιπα κάτω. Τα κομμάτια κρέμονται γύρω για μια σούπερ χαλαρή πλάτη και σούπερ σέξι εμφάνιση.

4. Χαλαρή πλευρική πλεξίδα

Blake-Lively-Loose side braid

Για άλλη μια φορά, το κορίτσι surfer βγαίνει με αυτό το απλωμένο πλεξούδα που αφαιρείται από τη μία πλευρά. Συνδυάζεται άψογα είτε με casual outfit είτε με κόκκινο χαλί.

5. Μακρύ και κομψό

μακρύς and sleek

Ο Blake προσθέτει μια κλασική ομορφιά σε αυτό το χτένισμα, όταν οι λαμπερές κλειδαριές της παραμένουν κάτω και ευθεία, ανεξάρτητα από το χρώμα που αθλητικά.

6. Πλευρική αλογοουρά

βλάκα-ζωντανή-πόνι-ουρά

Ο Μπλεκ φορούσε αυτό το χτένισμα τόσο ευθεία όσο και σγουρά, και τα δύο φαίνονται υπέροχα. Λίγα σκέλη αφήνονται χαλαρά για να κάνουν το στυλ να φαίνεται πιο χαλαρό, ή όλοι κρατούνται στην αλογοουρά για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

7. Χαλαρώστε με μικρές πλεξίδες

Μπλούζες Lively Hairstyles

Για την τελική sass προστεθεί σε ένα χαλαρό, κυματιστό hairstyle, Blake προσθέτει μερικά μικροσκοπικά πλεξούδες στα μαλλιά της. Αυτά τοποθετούνται τυχαία από το μέρος και προσθέτουν μια τέλεια απλή αίσθηση σε μια περιστασιακή εμφάνιση.

8. Κομψή αλογοουρά

αλεπού-ζωντανή αλογοουρά

Αυτή η εμφάνιση είναι κόκκινη τελειότητα χαλιών. Όλα τα μαλλιά της τράβηξαν πίσω σε μια ευθεία και απίστευτα αριστοκρατική αλλά απλή και κομψή αλογοουρά.

9. Χαμηλό τσιγγάνιο

Χαμηλός chignon

Ο Blake έχει παρουσιάσει αυτό το τακτοποιημένο μικρό στυλ με μια ποικιλία ενδυμάτων και πάντα δίνει την εμφάνιση του σε έναν πιο ώριμο αέρα που αγαπά.

10. Η γοργόνα κάνει

βλάβα-ζωντανή

Αυτή είναι η νεώτερη εμφάνιση του Blake. Σε συνδυασμό με το νεότερο κόκκινο χρώμα, οι κλειδαριές του Blake παραμένουν μακρυά και κρέμονται με ελαφρά κύματα σε όλη τη διαδρομή, κάνοντας την εμφάνισή της περισσότερο σαν Ariel από οτιδήποτε άλλο.

Αυτά είναι μερικά καταπληκτικά hairstyles Blake Lively, δεν νομίζετε; Ποιο θα φορέσεις?

Leave A Comment

+ 26 = 32