Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Η επιλογή των σωστών μαλλιών και των περικοπών είναι δύσκολο για κανέναν. Αλλά, μπορεί να είναι σίγουρα πιο σκληρή για τις κυρίες συν το μέγεθος. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε τη σωστή εμφάνιση για να πλαισιώσετε όλα τα σωστά σημεία και να αποκρύψετε όλα τα λανθασμένα χαρακτηριστικά. Επίσης, δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε ποιο μήκος να πάμε και πώς να φτιάξουμε αυτό το μήκος. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα σωστά χτενίσματα για τις γυναίκες μεγέθους μεγέθους, εδώ είναι μερικά μεγάλα, αδυνάτισμα στυλ για να ρίξετε μια ματιά και να δοκιμάσετε:

Συν-μέγεθος Hairstyle # 1.) Πάρτε μερικά σημαντικά! Φυσικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή μακριά από το πρόσωπό σας. Η απόκτηση αυτών των ομορφιών μπορεί επίσης όχι μόνο να φωτίζει το πρόσωπό σας, αλλά να το κάνει πιο λεπτό. Αυτό συμβαίνει επειδή η κατακόρυφη δομή των περισσότερων highlights είναι κάπως σαν όταν φοράτε κάθετα ριγέ ρούχα - είναι αδυνάτισμα!

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Plus-μέγεθος Hairstyle # 2.) Στρώμα, στρώμα και στρώμα, κορίτσια! Τα μαλλιά που είναι όλα ένα μήκος δεν θα κολακεύουν μεγαλύτερα πρόσωπα σε όλα! Αντ 'αυτού θα κάνει το πρόσωπό σας να εμφανιστεί ευρύτερο και μεγαλύτερο. Η προσθήκη ορισμένων στρωμάτων στα μαλλιά σας είναι καυτή! Και, θα κοπεί το πρόσωπό σας αρκετά για να του δώσει μια μαλακότερη, λιγότερο χονδρό βλέμμα.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 3.) Περάστε το! Όπως και μέσα, πάρτε μερικά πλευρά-σάρωσε κτυπήματα, να τους κάνει λίγο νευρικός, ακόμη και! Αλλά, αποφύγετε τα αμβλύ περιθώρια που τείνουν να κάνουν το πρόσωπό σας πιο στρογγυλό και ευρύτερο. Αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος. Αντ 'αυτού, πυροβολείτε για μερικά κτυπήματα που θα κάνουν πιο συμπληρωματικά. Αν προτιμάτε μια πιο περιθωριακά περιθώρια, τουλάχιστον φτερά τα κτυπήματα και ποτέ δεν τους αφήνουν αμβλύ και θαμπό. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν χρειάζεται να είστε σύντομοι, μπορείτε να πάτε για ένα μακρύτερο μέρος σαν αυτήν την υπέροχη κυρία παρακάτω.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 4.) Η λήψη μιας περικοπής Pixie δεν είναι πραγματικά ένα συνιστώμενο στυλ για τις γυναίκες με συν-μέγεθος. Αλλά, hey, κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει τι σας αρέσει καλύτερα. Έτσι, αν αποφασίσετε να πάτε σύντομη ή να πάρετε ένα pixie, βεβαιωθείτε ότι είστε layering το στην πλάτη για να φέρει την προσοχή προς τα πάνω. Και για τα κτυπήματα σας, αφήστε το στιλίστα σας να ξέρει ότι θέλετε το κορνίζα του προσώπου και πάντα να αφήνετε τα κτυπήματα αρκετά μεγαλύτερο από το κομμάτι σας!

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 5.) Για όσους θέλουν μικρότερες τρίχες, δοκιμάστε ένα κάτω από το κομμάτι του πηγουνιού. Παρακαλώ, πάρτε αυτή τη συμβουλή και μην αφήνετε ποτέ την τομή σας στο πηγούνι σας. Αυτό θα πλαισιώσει όλα τα λάθος μέρη του προσώπου σας και να επιστήσω την προσοχή σε τυχόν προβληματικές περιοχές (αν έχετε) με το πηγούνι και το λαιμό σας.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 6.) Οι Bobs είναι το νέο πράγμα στο Χόλιγουντ και το νέο πράγμα για μας και τα αστέρια. Αλλά, όταν έρχεται πραγματικά κάτω για να πάρει ένα από αυτά τα διάσημα bobs, προσπαθήστε να απομακρύνεστε από τα απλά παλιά-αμβλύ bobs. Αντ 'αυτού, πηγαίνετε πάντα για μια ωραία ασύμμετρη bob που θα επιμηκύνει το πρόσωπό σας και να μην το συντομεύσει (όπως τα απλά bobs.) Ένα bob a-line είναι τέλειο όχι μόνο για τις γυναίκες μεγέθους συν αλλά για όλους! Αυτή η περικοπή είναι στην πραγματικότητα επίσης πολύ εύκολη για σας να φροντίσετε και μόλις παίρνει οποιαδήποτε πρωινή προσπάθεια για στυλ.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 7.) Ας μιλήσουμε για κύματα, εμείς; Τα κυματιστά μαλλιά είναι ιδανικά για γυναίκες μεγέθους συν! Γιατί; Λοιπόν, αυτό το ύφος θα δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση και προφανώς θα μαλακώσει ένα μεγαλύτερο πρόσωπο. Θα λεπτύνει, επιμηκύνει και θα βοηθήσει να προσθέσετε προσοχή-αρπάζοντας όγκο για να κοιτάξει κανείς. Εάν δεν είστε ευλογημένοι με φυσικά κυματιστά μαλλιά, μπορείτε πάντα να πάρετε τον εαυτό σας κάτω στο αγαπημένο σαλόνι σας και να πάρετε ένα περμανάντ για να διορθώσετε τα μαλλιά σας αμέσως. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παχύτερο σίδερο μπούκλα ... ίσως ακόμη και να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μαστίγιο!

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 8.) Τα σφύζοντα κτυπήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στις γυναίκες τις τελευταίες μέρες. Αυτά τα φτερωτά και κομψά κτυπήματα θα κρύψουν ένα ευρύ μέτωπο και θα σας κάνουν να φαίνεστε καυτό.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 9.) Ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ των γυναικών με χαρακτηριστικά μεγέθους συν είναι τα μαλλιά των ώμων. Τα μαλλιά μήκους ώμου δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα που δεν είναι αβλαβές στο πρόσωπό σας και μάλιστα το κάνει να φαίνεται λεπτότερο, προσδίδοντας στο πρόσωπό σας μεγαλύτερο μήκος και κάνοντάς το καλύτερο.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 10.)  Σε περίπτωση που χάσατε τη μνήμη - Τα ογκώδη μαλλιά είναι εντελώς μέσα και τα επίπεδα μαλλιά είναι σίγουρα έξω! Η προσθήκη τόνων όγκου στην κορυφή των μαλλιών σας θα δημιουργήσει μια εκπληκτική, αδυνάτιστη εμφάνιση για ένα κορίτσι συν-μεγέθους. Επίσης, δημιουργώντας αυτό το βλέμμα και προσθέτοντας περισσότερους όγκους στην κορυφή αντί για τις πλευρές, σας εμποδίζει να τραβήξετε υπερβολικά την προσοχή οποιουδήποτε οριζοντίως και αντ 'αυτού, δελεάζει τα μάτια τους προς τα πάνω.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 11.) Ξέρω ότι συζητήσαμε τα μαλλιά με το ύψος του ώμου, αλλά θα μπορούσατε ακόμη να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάτε ελαφρώς κάτω από τους ώμους σας. Στόχευε για ένα μήκος που μεσολαβεί ανάμεσα στους ώμους και το στήθος σου. Αυτός ο τύπος περικοπής θα δημιουργήσει μια λεπτότερη εμφάνιση. Προσθέστε σε κάποια στρώματα προσόψεων καθώς και στρώματα γύρω από τα μαλλιά σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε περισσότερο από ένα μήκος, αλλά ακόμα μεγαλύτερη εμφάνιση.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 12.) Εάν έχετε ένα πιο σχήματος καρδιάς πρόσωπο με ένα μικρότερο μέτωπο, δοκιμάστε την αλογοουρά υψηλότερη που τραβά τα μαλλιά σας επάνω σε αυτό. Κάνοντας αυτό θα τραβήξει το πρόσωπό σας μέχρι ελαφρώς ελαφρά και επίσης να επιστήσω την προσοχή, και πάλι, στην κορυφή του κεφαλιού σας. Είναι μια τέλεια περιστασιακή εμφάνιση για μακρύτερα μαλλιά.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Συν-μέγεθος Hairstyle # 13.) Για μια μακρύτερη εμφάνιση, δοκιμάστε να προσθέσετε κάποια μπούκλα σε αυτές τις σκάλες. Όχι, όχι σφιχτά μπούκλες, αλλά ευρύτερες πιο ογκώδεις μπούκλες. Εάν μπορείτε, κρατήστε τις μπούκλες περισσότερο προς το τέλος των κλειδαριών σας. Με αυτό τον τρόπο δεν τραβάτε υπερβολική ανεπιθύμητη προσοχή στις προβληματικές περιοχές σας.

Hairstyles για τις γυναίκες μεγέθους Plus

Leave A Comment

12 − 11 =