50 Καλύτερα Side Bangs

Τα πλευρικά σπασμένα κτυπήματα μπορούν να είναι μια μεγάλη προσθήκη σε κάθε εμφάνιση. Μπορείτε να τα στυλτε κοντά σε αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους, καθιστώντας τους μια εξαιρετική επιλογή για κάθε περίσταση, και θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι ανάλογα με το πώς κόβονται, ταιριάζουν σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου! Μπορείτε να τους κόψετε και να σχεδιάσετε έτσι ώστε να φαίνονται λεπτή ή βαρύ, μακρύ ή κοντό, μπορείτε να τους αφήσετε δραματικά σαρωτικές σε όλο το πρόσωπό σας ή ακόμα και απλά να πάτε για το λεπτό βλέμμα. Ξέρω κάποια κορίτσια που αγαπούν να κρυφτούν μυστηριωδώς πίσω από την πλευρά τους σάρωσαν κτυπήματα, ενώ άλλοι αγαπούν να φορούν τα κτυπήματα τους μικρά, ενώ εξακολουθούν να πηγαίνουν για το πλευρό σαρωμένο βλέμμα. Πραγματικά όλα καταλήγουν στην προσωπική γεύση και τι θα σας ταιριάζει καλύτερα σε καθημερινή βάση. Δεν είναι όλα τα στυλ αρκετά τυπικά για να περάσουν στο χώρο εργασίας ενώ άλλοι μόνο ταιριάζουν στο χώρο εργασίας. Βλέποντας ότι δεν είναι όλα τα στυλ να ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση που θα έπρεπε να το έχετε αυτό κατά νου όταν επιλέγετε ένα ύφος - είναι πιθανό ότι ίσως θελήσετε ακόμη και να επιλέξετε μερικά στυλ ή ένα πολύ ευπροσάρμοστο στυλ για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι πενήντα μεγάλα μαλλιά σάρωσε χτένισμα, απολαύστε!

1. Ράγκαν Side Side Bangs: Στυλ υψηλό

Ριάννα Side Swept Bangs: Styled High

Εδώ Rihanna φοράει ένα πανέμορφο μακρύ περικοπή pixie αλλά αντί να αφήσει την πλευρά της σάρωσε κτυπήματα κρέμονται πάνω από το πρόσωπο τους έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καθίσουν ψηλά πριν σαρωθούν πίσω πίσω από τα αυτιά της. Αυτό είναι ένα fab βλέμμα όπως δείχνει μακριά όλα face hr αντί να το κρύβει. Αυτό το βλέμμα δουλεύει καλύτερα για όσους από εσάς έχουν σχήματα λεπτού προσώπου όπως οβάλ ή καρδιές. Ένα άλλο μεγάλο πράγμα για αυτό το βλέμμα είναι ότι είναι πολύ ευέλικτο και μπορείτε να φορέσετε τα μαλλιά σας όπως αυτό είτε ξεκινάτε στην πόλη ή απλά πηγαίνετε να δουλέψετε για την ημέρα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας πέντε λεπτά νωρίτερα κάθε μέρα, καθώς αυτό το στυλ δεν είναι το πιο εύκολο να κυριαρχήσει σε μια βιασύνη.

2. Sophia Bush Side Swept Bangs: Μεγάλο με Zig Zag Parting

Σοφία Bush Side Swept Bangs: Long with a Zig Zag Parting

Συνηθίζαμε ότι θα μπορούσατε να έχετε μόνο πλευρικά σπασμένα κτυπήματα αν είχατε ένα πλευρικό χωρισμό, κάτι που πραγματικά με ενοχλούσε καθώς αυτό είναι ένα βλέμμα που απλά δεν λειτουργεί για πολλούς ανθρώπους. Ευτυχώς, όμως, ότι ο μύθος απέχει πολύ από το αληθινό και μπορείτε εύκολα να συμβιβαστείτε να φορέσετε ένα κομμάτι zig sag που θα σας δώσει το καλύτερο και των δύο κόσμων όπως έκανε η Sophia Bush. Έχει φορέσει τα κτυπήματα της για να σαρώνουν το μάτι της, ένα βλέμμα που είναι ιδανικό για πάρτι, ωστόσο εάν ξεκινάτε να δουλέψετε μπορεί να χρειαστεί να κόψετε τα κτυπήματα σας πίσω από το πρόσωπό σας.

3. Hilarie Burton Side Bangs Bang: Κούρσα Crazy

Hilarie Burton Side Swept Bangs: Curl Crazy

Δεν υπάρχει κανένας σκληρός κανόνας που να λέει ότι τα κτυπήματα πρέπει να είναι ίσια και κομψά. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι οτιδήποτε αλλά και παρ 'όλα αυτά εξακολουθεί να φαίνεται καταπληκτικό καθώς η Hilarie Burton αποδεικνύεται κάθε χρόνο, όταν πρωταγωνίστησε στο One Tree Hill. Κτύπησε την κλασική ματιά και μάλιστα μάλιστα χτύπησε τα κτυπήματα της, δημιουργώντας ένα φανταστικό στυλ. Αυτή είναι μια μεγάλη εμφάνιση για απολύτως οποιοδήποτε σχήμα του προσώπου και κάθε ευκαιρία γι 'αυτό γιατί να μην πάρετε τη βουτιά και να ρωτήσετε τον στυλίστα σας για ένα περμανάντ?

4. Κάμερον Diaz Side Bangs Bang: Μεγάλη και τσακισμένη

Cameron Diaz Side Swept Bangs: Long and Flicked

Εδώ η Cameron Diaz φοράει τα χτυπήματα της πλευράς σάρωσε για να αναμορφώσουν το βλέμμα του προσώπου της. Για να σώσει την εμφάνισή της από το να γίνει θαμπό, ωστόσο, προσθέτει μια λεπτή κίνηση στις άκρες των κτυπήματος της χρησιμοποιώντας μαστίγια, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το μπαίνει κάτω από το bob, πράγμα που προσθέτει πραγματικά μια άκρη στο βλέμμα της. Και πάλι, αυτό είναι ένα υπέροχο ύφος για την εργασία του παιχνιδιού, ωστόσο, τρυπημένα μακριά κτυπήματα δεν δουλεύουν για κάθε σχήμα προσώπου, φαίνονται καλύτερα σε στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα.

5. Sophia Bush Side Bangs: Απαλή Curls

Σοφία Bush Side Swept Bangs: Gentle Curls

Η Σοφία Μπους ξανακοιτάζει τις πλευρές της σκούπισε κτυπήματα και αυτή τη φορά τα φοράει πολύ καιρό, αλλά τα πήρε απαλά για να προσθέσει λίγο υφή στο βλέμμα της. Αυτό παίρνει το βλέμμα της από απλό σε συναρπαστικό με ένα σαρωτό των καρφιών της. Αυτό είναι σίγουρα περισσότερο από μια ματιά 'παιχνίδι' και δυστυχώς δεν θα περάσει για μεγάλες μέρες στο γραφείο. Εάν έχετε ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, τότε αυτό το χτένισμα είναι για σας!

6. Κάμερον Diaz Side Bangs Bang: Μεγάλη και επισημασμένη

Cameron Diaz Side Swept Bangs: Long and Highlighted

Το στυλ του Cameron Diaz εδώ είναι αρκετά εικονικό όταν πρόκειται για πλάγια σκούπισμα κτυπήματα και πρέπει μόνο να την κοιτάξετε για να καταλάβετε γιατί! Τα μακρά σαρωτικά κτυπήματα της διαμορφώνουν τέλεια το πρόσωπό της χωρίς να κρύβουν τα μάτια της. Η κατοχή πλευρικών σαρωμένων κτυπήματος για τόσο καιρό είναι μια μεγάλη επιλογή, καθώς σημαίνει ότι μπορείτε να στυλ τους φορτία των διαφορετικών τρόπων και ακόμη και να τους δέσει πίσω, όταν πρέπει. Τα highlights της φαίνονται πολύ και πραγματικά προσθέτουν μια νέα διάσταση σε αυτό το κλασικό βλέμμα. Δυστυχώς αυτό δεν είναι μια μεγάλη εμφάνιση για στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα, αλλά για όλους τους υπόλοιπους, τότε πηδήξτε δεξιά!

7. Bang Bang Side Strips: Έντονη Καμπύλες 

Ριάννα Side Swept Bangs: Bold Curls

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να εκτιμήσουμε όλοι πως η πλευρά της Rihanna έχει σαρώσει τα κτυπήματα της - στην πραγματικότητα ολόκληρο το ύφος της για αυτό το θέμα! Έχει τα κτυπήματα της τράβηξε πάνω από τα μάτια της για να κάνει την εμφάνισή της μυστηριώδη εντούτοις το βλέμμα δεν είναι πάρα πολύ ανυπόφορη δεδομένου ότι έχει κουλουριάσει κτυπήματα της μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά της, δίνοντάς του μια ελαφρύτερη αίσθηση. Το τολμηρό κόκκινο χρώμα της κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει και πηγαίνει υπέροχα με τις μπούκλες της. Αυτό δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσατε μια εμφάνιση στο γραφείο, αλλά εάν ξεκινάτε με φίλους, αρπάξτε τις καμπύλες!

8. Mary-Kate Olsen Side Bangs: Ασταθής

Μαρία-Κέιτ Olsen Side Swept Bangs: Choppy

Ασταθής κτυπήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στο βλέμμα σας λίγο υφή και παραμονή λίγο περισσότερο όγκου, αν γίνει σωστά. Με την απλή προσθήκη λίγων στρωμάτων αλλάζετε αμέσως το βλέμμα σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το στυλ, μην εξομαλύνετε τα κτυπήματα σας για να τα κάνετε να φαίνονται κομψά, να τα χαράξετε λίγο και να τα κρατήσετε στη θέση τους με ένα άγγιγμα ψεκασμού για να τα ξεχωρίσετε. Αυτό είναι μια μεγάλη εμφάνιση για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε την εμφάνισή σας, αυξάνοντας το ασταθές κτύπημα σας μακριά ή έχοντας τα σύντομα.

9. Βατόμουρο Currie Side Swept Bangs: Σύντομο και χαριτωμένο

Valorie Curry Side Swept Bangs: Short and Cute

Η Valorie Curry μοιάζει υπέροχη με την περικοπή pixie της και ακόμα καλύτερα όταν φοράει τα κτυπήματα της στην πλευρά σαν αυτό. Η πλευρά της σάρωσε κτυπήματα είναι πολύ σύντομη, αλλά αυτό προσθέτει ένα χαριτωμένο παράγοντα σε τους και τους καθιστά πραγματικά εύκολο να διατηρήσει και το στυλ. Αυτό το βλέμμα είναι καλύτερο για άτομα με λεπτή μορφή προσώπου όπως οβάλ ή καρδιά σχήματα και μπορεί να είναι εργασία για κάθε περίσταση. Αυτά τα χαριτωμένα κτυπήματα φαίνονται καλύτερα με μια περικοπή Pixie, ωστόσο, εάν αισθάνεστε σαν να πειραματίζονται μπορείτε να τα δοκιμάσετε και με μακρύτερα μαλλιά.

10. Βόλτες της Natalie Dormer Side Swept: Μακρύς και Καρφωτός Πίσω

Natalie Dormer Side Swept Bangs: Long and Pinned Back

Μου άρεσε να έχω πλάγια κτυπήματα, αλλά δεν θα μπορούσα παρά να ενοχλήσω όταν έπεσαν στο πρόσωπό μου. Αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα για την Natalie Dormer, ωστόσο, που ξεφτίζει απαίσια τα χτυπήματα από το πρόσωπό της και τα καρφώνει πίσω από τα αυτιά της, κάνοντας μια κομψή εμφάνιση. Αυτό είναι ένα υπέροχο ύφος για κάθε σχήμα προσώπου και είναι ιδανικό για δουλειά, παιχνίδι, ή ακόμα και το κόκκινο χαλί! Οι κτυπήματα σας δεν είναι τόσο μακριά όσο η Natalie μπορείτε ακόμα να πειραματιστείτε με αυτό το στυλ και να καρφώσετε τα κτυπήματα σας στην πλευρά ψηλότερα.

11. Rachel McAdams Side Swept Bangs: Χαλαρά κύματα

Ραχήλ McAdams Side Swept Bangs: Loose Waves

Τα χαλαρά κύματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο υφή και όγκο στο στυλ σας χωρίς να το παρακάνετε. Σε αντίθεση με τις μπούκλες, τα κύματα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχήμα του προσώπου και δημιουργούν υπέροχα κτυπήματα, ειδικά αν είναι τόσο ελαφριά όσο η Rachel McAdams. Όταν σχεδιάζετε τα κτυπήματα σας, φροντίστε να μην τα κάνετε πολύ πάρα πολύ ή αλλιώς αυτό θα καταστρέψει το βλέμμα σας. Λιγότερο είναι όπως λένε! Μην ανησυχείτε αν όλα τα κύματά σας δεν είναι τα ίδια, είτε με όλα τα περίεργα σε μέγεθος θα προσθέσουν στο βλέμμα σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε ξέγνοιαστα. Αυτή είναι μια τέλεια εμφάνιση για την ημέρα ή τη νύχτα.

12. Dianna Agron Side Swept Bang: Εξαιρετικά λεπτή σάρωση

Dianna Agron Side Swept Bangs: Extremely Subtle Sweep

Τα πλευρικά σπασμένα κτυπήματα δεν πρέπει να είναι δραματικά για να φαίνονται υπέροχα. Πάρτε το παράδειγμα της Dianna Agron για παράδειγμα. Τα κτυπήματα της σαρώνουν μόνο ένα μικροσκοπικό κομμάτι, αλλά ακόμα φαίνονται υπέροχα. Αυτό κάνει επίσης μια μεγάλη εμφάνιση, καθώς μπορεί να αλλάξει για να είναι μια πλήρη περιθώρια πάρα πολύ. Εάν πηγαίνετε στη δουλειά τότε αυτό μπορεί να είναι μόνο το τέλειο βλέμμα, αλλά είναι επίσης αρκετά χαριτωμένο για να δούμε μεγάλη σε μια νύχτα έξω επίσης.

13. Dianna Agron Side Swept Bangs: Τραβήχτηκε

Dianna Agron Side Swept Bangs: Flicked

Αυτά τα μακρά κτυπήματα φαίνονται τόσο χαριτωμένα, ειδικά όταν φεύγουν στο τέλος. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό ύφος και μπορεί να σας μετατρέψει αμέσως από την Plain Jane σε μια γκόμενα βράχου. Αυτό το στυλ των κτυπήματος φαίνεται υπέροχο με τα κομμένα μαλλιά και τονίζει, καθώς έχει τόση υφή σε αυτό. Μην ανησυχείτε αν συνεχίζει να πέφτει μπροστά στα μάτια σας - είναι όλα μέρος της εμφάνισης. Πρόκειται για μια τέλεια εμφάνιση για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και μπορεί να σχεδιαστεί με πολλούς τρόπους για να ταιριάζει σε διάφορες περιπτώσεις (αν και το γραφείο μπορεί να μην είναι ένας από αυτούς!).

14. Kristen Bell Side Sweept Bangs: Σύντομα αμβλύ bangs

Κρίστεν Bell Side Swept Bangs: Short Blunt Bangs

Το κοφτερό κομμάτι του Kristen κάνει πραγματικά μια αναζωογονητική αλλαγή. Πραγματικά εφιστά την προσοχή στα κτυπήματα της για να τονίσει το όμορφο της πρόσωπο. Η καλύτερη συμβουλή μου για αυτό το βλέμμα είναι να κρατήσετε τα κτυπήματα σας ίσια ή αλλιώς η αμβλεία κοπή δεν θα εμφανιστεί και η εμφάνιση θα χαθεί. Μερικά σημεία είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστήσω την προσοχή σε αυτό το μοναδικό ύφος. Αυτό είναι ένα μεγάλο loo για όλους, γι 'αυτό μην φοβάστε να πάρετε styling.

15. Bangs Candco Side Swept Bangs: Μακρύς και ελαφρύς τύπος

Candice Accola Side Swept Bangs: Long and Light Bangs

Αντί να επιλέξει σύντομα βαριά κτυπήματα, η Candice δημιούργησε μια εντελώς μοναδική εμφάνιση φορώντας τα κτυπήματα της πολύ και πολύ ελαφριά. Καθώς τα κτυπήματα της σκουπίζουν στα μάτια της, προσθέτουν έναν αέρα μυστηρίου, ωστόσο η εμφάνισή της είναι ακόμα πολύ ελκυστική, καθώς τα κτυπήματα της είναι ωραία και ελαφριά ώστε να μπορείτε να τα δείτε μέσα από αυτά. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για αν πάτε σε ένα πάρτυ, ωστόσο οι πιο επίσημες περιπτώσεις μπορεί να είναι έξω. Αυτό είναι επίσης ένα από τα λίγα στρογγυλά στυλ που μπορούν να τραβηχτούν από οποιοδήποτε σχήμα προσώπου.

16. Hilarie Burton Side Sweept Bangs: Σύντομη και λεπτή

Hilarie Burton Side Swept Bangs: Short and Subtle

Εδώ Hilarie Burton έχει πάει για μια πολύ λεπτή προσέγγιση στο πλευρό σάρωσε κτυπήματα. Τα κτυπήματα της σκουπίζουν πέρα ​​από την σφυρηλάτησή της μόνο ελαφρώς και πέφτουν έντονα στο πρόσωπό της, κάνοντας την εμφάνισή της νευρικό, μυστηριώδη και κομψή όλα με τη μία. Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο βλέμμα να διατηρηθεί και είναι μια τέλεια ματιά για την κοινωνικοποίηση. Λειτουργεί με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου εκτός από στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα.

17. Καλάθι Mulligan Side Swing Bang: Πλεκτά προς τα πίσω

Κάρες Mulligan Side Swept Bangs: Braided Backward

Μην φοβηθείτε ποτέ ότι εάν έχετε πλάγια κτυπήματα θα πέσουν συνεχώς στο πρόσωπό σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε να τις στυλ σε μια πλευρά. Πλέξιμο πίσω σας κτυπήματα είναι απίστευτα απλή και κάνει για μια υπέροχη εμφάνιση που μπορείτε να φορέσετε για κοινωνικοποίηση ή για την εργασία. Η μόνη περίπτωση που αυτή η εμφάνιση δεν μπορεί να λειτουργήσει είναι μια πιο επίσημη υπόθεση, ωστόσο υπάρχουν παραλλαγές αυτού του ματιού που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε σε αυτή την περίπτωση.

18. Reese Witherspoon Side Bangs Bang: Μακρύς 

Reese Witherspoon Side Swept Bangs: Long

Εδώ η Reese φοράει τα κτυπήματα της, πράγμα που σημαίνει ότι θα κινηθούν για πάντα και η εμφάνισή της θα αλλάζει διαρκώς. Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο βλέμμα για να δημιουργήσετε και να στυλ που είναι υπέροχο αν είστε συνεχώς λείπει από το χρόνο. Αν σας αρέσει αυτό το βλέμμα, τότε γιατί να μην προσπαθήσετε να πειραματιστείτε με το χωρισμό σας επίσης. Αυτή η εμφάνιση αλλάζει δραματικά ανάλογα με τη θέση διαχωρισμού σας, γι 'αυτό αξίζει να παίζετε για να δείτε τι σας ταιριάζει. Αυτή η εμφάνιση ταιριάζει σε κάθε περίσταση ή σχήμα προσώπου.

19. Hilarie Burton Side Bangs: Κούμπες

Hilarie Burton Side Swept Bangs: Curls

Αυτή είναι η τέλεια εμφάνιση για οποιαδήποτε επίσημη περίσταση, καθώς είναι κραυγές κομψότητας και στυλ. Η Hilarie έχει κουλουριασμένα τα κτυπήματα της σε μια μπούκλα, στρίβοντας τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό της, έτσι τα μάτια της είναι σαφή. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα, ακόμη και αν το υπόλοιπο της τρίχας σας είναι ευθεία, καθώς κάνει για μια υπέροχη αντίθεση, ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε από Hilarie φαίνεται υπέροχο, αν όλα τα μαλλιά σας είναι κατσαρωμένα. Αυτό το βλέμμα είναι καλύτερο σε πρόσωπα με σχήμα καρδιάς, ωστόσο μην φοβάστε να το δοκιμάσετε ακόμα κι αν έχετε διαφορετικό σχήμα όψης.

20. Carey Mulligan Side Sweept Bangs: Τα απαλά κύματα

Κάρες Mulligan Side Swept Bangs: Gentle Waves

Τα απαλά κύματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γευτείτε τα κτυπήματα σας, ειδικά εάν έχετε μια λεπτή μορφή προσώπου. Αυτή η εμφάνιση είναι εύκολο να δημιουργηθεί και φαίνεται καλύτερα αν και τα υπόλοιπα μαλλιά σας είναι κουλουριασμένα. Αν βγείτε σε μια επίσημη περίσταση, τότε αυτό το βλέμμα θα είναι τέλειο, αλλά είναι επίσης ένα που αγαπώ να φορώ κοινωνικά. Αυτή η εμφάνιση ταιριάζει επίσης στην προσθήκη αξεσουάρ για τα μαλλιά, οπότε μην φοβάστε να πειραματιστείτε με το βλέμμα σας και να δείτε τι σας αρέσει.

21. Taylor Swift Side Swept Bangs: Σχεδόν πλήρης περιθώρια με λεπτή σάρωση

Τάιλορ Swift Side Swept Bangs: Almost Full Fringe With A Subtle Sweep

Εάν έχετε μια πλήρη περιθώρια και θα ήθελα να πειραματιστείτε με πλευρικά σαρωμένα κτυπήματα, τότε αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή για να ξεκινήσετε. Ξεκινήστε απλά με μια πλήρη περιθώρια και οδηγείτε απαλά τα μαλλιά σας από τη μία πλευρά και στη συνέχεια κρατήστε την στη θέση της με ένα άγγιγμα ψεκασμού μαλλιών. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν έχετε χοντρά μαλλιά ή απλά μια μεγάλη περιθώρια και είναι μια τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση. Δυστυχώς, αυτό το βλέμμα δεν λειτουργεί για άτομα με στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα καθώς κάνει τα πρόσωπά τους να φαίνονται βραχύτερα και ευρύτερα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα φανεί υπέροχα.

22.Dianna Agron Side Swept Bangs: Μακρύ και παχύ

Dianna Agron Side Swept Bangs: Long and Thick

Η ματιά της Dianna εδώ είναι μεγάλη, ειδικά καθώς τα κτυπήματα της απλώς απομακρύνουν τα μάτια της. Τα παχιά μαλλιά της προκαλούν βαρύ κτύπημα, αλλά ευτυχώς το μήκος τους σημαίνει ότι δεν πέφτουν στα μάτια της πολύ συχνά και προσκολλώνται ωραία γύρω από την πλευρά του προσώπου της. Αυτό το loo λειτουργεί καλά αν τα κτυπήματα είναι ελαφρώς φτερωτά στο κάτω μέρος και είναι πραγματικά ξεκίνησε μου την προσθήκη των κυριώτερα σημεία. Αυτό το βλέμμα λειτουργεί πολύ καλά για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα καθώς πλαισιώνει το πρόσωπο χωρίς να διακινδυνεύει να φανεί υπερβολικά μεγάλο.

23. Katy Perry Side Swept Bangs: Μακρύς

Katy Perry Side Swept Bangs: Long

Οι πλευρές του Katy Perry, που σάρωσαν τα κτυπήματα, φαίνονται υπέροχα, καθώς κάνουν μια δήλωση χωρίς να αλλάζουν το ύφος της. Φοράει τους καλυμμένους ανάμεσα στα άλλα μαλλιά της, έτσι ώστε να πλαισιώνουν το πρόσωπό της και να της δώσουν μια ματιά στο πλευρό. Αυτή είναι μια τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση. Το μόνο σχήμα του προσώπου που δεν θα λειτουργούσε είναι οι άνθρωποι με ένα μικρό μέτωπο (όπως εγώ!) Καθώς τα μαλλιά δεν θα πέσουν δεξιά γύρω από το πρόσωπό σας και θα πέσουν πάνω από τα μάτια σας.

24.Kiera Knightley Side Bangs Bang: Φορτίζεται δεμένη πίσω

Κίερα Knightley Side Swept Bangs: Worn Tied Back

Φορώντας τα κτυπήματα σας είναι μεγάλη, διότι σημαίνει για επίσημες περιπτώσεις ότι έχετε τη δυνατότητα να τα σκουπίσετε όπως η Kiera Knightley. Αυτή η εμφάνιση γίνεται καλύτερα αν κρατήσετε το κέντρο σας χωρίζοντας και αφήστε τα κτυπήματα σας ένα μικρό κομμάτι χαλαρό. Αυτό είναι ένα τέλειο στυλ για τα σχήματα καρδιά αντιμετωπίζει, αλλά φαίνεται επίσης καταπληκτικό σε όλο το τετράγωνο αντιμετωπίζει πάρα πολύ.

25.Victoria Beckham Side Bangs Bang: Μακρύς, ελαφρύς και ασταθής

Βικτώρια Beckham Side Swept Bangs: Long, Light and Choppy

Αυτό το στυλ bangs είναι ιδανικό για να φορέσετε με ένα bob όπως η Victoria Beckham εδώ. Τα κτυπήματα της Βικτώριας είναι πραγματικά ελαφριά χάρη στα λεπτά μαλλιά της, που σημαίνει ότι δεν σκοτώνουν το όραμά της καθώς πέφτουν χαριτωμένα στα μάτια της. Αυτό είναι μια μεγάλη εμφάνιση για το χτύπημα της κοινωνικής σκηνής με τη διαφήμιση θα ζωντανέψει αμέσως bob σας. Εξαρτάται επίσης από τα μακρύτερα bobs και τα στυλ γραμμών, ειδικά αν έχετε ένα λεπτό σχήμα προσώπου όπως το πρώην Spice Girl μας.

26.Κάρες Μούλιγκαν Side Side Bangs: Σύντομες κινήσεις

Κάρες Mulligan Side Swept Bangs: Short Flicks

Εδώ είναι μια άλλη μεγάλη πλευρά σάρωσε Bang να κοιτάξουμε να πάμε με Pixie στυλ σας. Η Carey έχει σχεδιάσει τα σύντομα κτυπήματα της, ώστε να γλείφουν χαριτωμένα στο πλάι, προσθέτοντας απαλά μια νέα διάσταση στο βλέμμα της. Αυτή η εμφάνιση δεν λειτουργεί για στρογγυλά πρόσωπα, ωστόσο, φαίνεται καταπληκτική για τα σχήματα της καρδιάς. Αν ψάχνετε για μια τέλεια εμφάνιση, τότε αυτή η επιλογή είναι σίγουρα αξίζει να εξεταστεί, ειδικά δεδομένου ότι είναι εύκολο να διατηρηθεί και δεν θα χρειαστεί να περάσετε τις ηλικίες styling αυτό κάθε πρωί.

27. Emma Stone Side Sweept Bangs: Τα μεγάλα κύματα

Emma Stone Side Swept Bangs: Long Waves

Τα μακρά κύματα για τις πλευρικά σπασμένα κτυπήματα είναι πάντα μια νίκη εμφάνιση όπως αποδεικνύει η Emma Stone, αλλά και την έκανε να φανεί ακόμα καλύτερα, κρατώντας την άλλη πλευρά των μαλλιών της πίσω από το αυτί της έτσι τα κτυπήματα της να γίνουν το επίκεντρο της εμφάνισής της. Τα κύματα προσθέτουν όγκο, αν έχετε λεπτά μαλλιά και παίρνετε το βλέμμα σας απλό σε κομψό σε μια στιγμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαστίγια για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το πλέξιμο μαλλιών σας λίγες ώρες πριν το χέρι θα δημιουργήσει την καλύτερη κυματιστή εμφάνιση δυνατή.

28. Άννα Hathaway Side Swing Bang: Pixie Bangs

Άννα Hathaway Side Swept Bangs: Pixie Bangs

Εδώ η Anne Hathaway παρουσιάζει τα υπέροχα πλάγια κτυπήματα με το κούρεμα Pixie. Τα κτυπήματα της είναι πολύ σύντομα αλλά καθώς τα φοράει μάλλον ασταθή, δεν έχει σημασία. Η στιβαρή εμφάνισή της ταιριάζει στο ύφος Pixie και είναι εύκολο να διατηρηθεί για όσους από εσάς δεν έχουν πολύ χρόνο στα χέρια σας. Αυτή είναι μια τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση και ταιριάζει σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου.

29. Ραχήλ McAdams Side Bangs Bang: Μακρύ και χοντρό

Ραχήλ McAdams Side Swept Bangs: Long and Thick

Εδώ η Rachel McAdams δείχνει τα όμορφα χοντρά κτυπήματα που φορούσε πολύ και σάρωσε στο πλάι. Αυτό είναι ένα πραγματικά κλασικό βλέμμα που απαιτεί ελάχιστο στυλ και είναι αυτό που μπορείτε να τραβήξετε μακριά στη δουλειά, ενώ κοινωνικοποίηση, ή ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το στυλ των κτυπήματος δεν έχει σημασία τι το μήκος των μαλλιών σας είναι πάρα πολύ έτσι μην φοβάστε να πειραματιστείτε. Καρδιά και ωοειδή σχήματα ταιριάζουν σε αυτό το στυλ καλύτερα από όλα, αλλά μερικά τετράγωνα πρόσωπα θα φαίνονται επίσης fab!

30. Dianna Agron Side Swept Bang: Ασταθής μαστίγια

Dianna Agron Side Swept Bangs: Choppy Bangs

Φυσικά δεν είναι όλα τα βλέμματα να είναι τακτοποιημένα και ωραία όπως αποδεικνύει η Dianna Agron εδώ. Έχει πάει για μια πολύ ασταθής και σκληρή εμφάνιση που την κάνει να μοιάζει σαν ένα κομμάτι μιας γκόμενα βράχου. Αυτό το βλέμμα είναι ένα εύκολο στη δημιουργία και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι προϊόντος styling και κάποια τρίχα για να προχωρήσετε. Δυστυχώς αυτό το βλέμμα δεν ταιριάζει πιο επίσημες φορές, ώστε να χρειαστεί να αποθηκεύσετε αυτό το βλέμμα για τις νύχτες έξω. Επίσης, δεν ταιριάζει σε όλες τις προσωπικότητες και πρέπει να έχετε ένα δίκαιο κομμάτι εμπιστοσύνης για να το απομακρύνετε. Ακόμα, αν ψάχνετε για μια άγρια ​​εμφάνιση, τότε αυτό το στυλ των κτυπήματος είναι τέλειο!

31.Katy Perry Side Sweept Bangs: Casual

Katy Perry Side Swept Bangs: Casual

Τα κτυπήματα του Katy Perry κάνουν μια μεγάλη περιστασιακή εμφάνιση. Είναι το τέλειο μήκος για να σκουπιστούν γύρω από τα μάτια της και να πλαισιώσει το πρόσωπό της και δεν είναι πάρα πολύ βαρύ ή πολύ ελαφρύ. Αυτό είναι ένα υπέροχο βλέμμα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να φοράτε τα μαλλιά σας πάνω ή κάτω χωρίς να χαλάσετε τα κτυπήματα σας πολύ νόημα ότι είναι ιδανικό για να φορέσετε στο γραφείο ή ακόμα και σε μια νύχτα έξω. Αυτό είναι ίσως το αγαπημένο μου στρογγυλό βλέμμα. Μεγάλο για καρδιά και οβάλ σχήμα πρόσωπα, αν και θα είστε σε θέση να το τραβήξει μακριά σχεδόν όσο καλά εάν έχετε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο σχήμα επίσης. Απλά λατρεύω αυτό το βλέμμα και σκέφτομαι ότι όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά!

32. Jennifer Aniston Side Sweept Bangs: Πολύ μακρύς

Τζένιφερ Aniston Side Swept Bangs: Extra Long

Εδώ οι κτυπήματα του Jen μπορεί να είναι πολύ μακρυά, αλλά μην αφήνετε να σας ξεγελάσει, είναι ακόμα απολύτως σπασμένοι. Δεδομένου ότι τα κτυπήματα της είναι τόσο μακρά, είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και μπορεί να τα στυλ περισσότερο με όποιο τρόπο θέλει, δίνοντάς της ένα τόνο ελευθερίας. Αν ψάχνετε για μια ματιά που δεν θα περιορίσει τις επιλογές σας styling τότε αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή. Λειτουργεί επίσης για οποιαδήποτε μορφή προσώπου και είναι ένα τέλειο στυλ για να βοηθήσετε να αδυνατίσετε το βλέμμα του προσώπου σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό το ύφος μαλλιών μήκους από μεσαίο έως πολύ μακρύ, οπότε μην νομίζετε ότι πρέπει να έχετε τα μαλλιά του ίδιου μήκους με το Jen για να το δοκιμάσετε.

33. Kat Graham Side Sweept Bangs: Λεπτές στροφές

Kat Graham Side Swept Bangs: Subtle Sweep

Προσθέτοντας μια λεπτή σάρωση στις κτυπήματα σας μπορεί να αλλάξει εντελώς το βλέμμα σας. Αυτό είναι ένα υπέροχο στυλ ανάμεσα στο να έχετε μια πλήρη περιθώρια και να έχετε πλάγια σκούπισμα κτυπήματα που σημαίνει ότι είναι απίστευτα ευπροσάρμοστο και μπορείτε να στυλ αυτό το βλέμμα με διάφορους τρόπους. Είναι υπέροχο για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου εκτός από το γύρο και μπορείτε να φορέσετε αυτό το βλέμμα σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, μπορείτε να το αλλάξετε φορώντας τα μαλλιά σας πάνω ή κάτω, για να προετοιμαστείτε για πειραματισμό.

34. Bethany Joy Lenz Side Sweept Bangs: Καρφιτσαρισμένη πίσω

Bethany Joy Lenz Side Swept Bangs: Pinned Back

Δεν ξέρω για σας, αλλά κάθε τώρα και πάλι τα κτυπήματα μου αρχίζουν να με ενοχλούν. Αγαπώ τους, αλλά όταν πέφτουν στο πρόσωπό μου δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά λίγο ενοχλημένος. Εάν αυτό είναι ένα πρόβλημα που γνωρίζετε καλά τότε αυτό είναι ένα τέλειο στυλ για την καταπολέμησή του. Με απλά τοποθέτηση των κτυπήματος πίσω σας αλλάζετε εντελώς το βλέμμα σας και ξαφνικά το όμορφο πρόσωπο σας γίνεται το επίκεντρο της εμφάνισής σας. Γιατί να μην πειραματιστείτε με αυτό το βλέμμα και να προσθέσετε ένα πλεξούδα ή ένα εξάρτημα για τα μαλλιά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την οπίσθια εμφάνιση?

35.Kate Voegel Side Swept Bangs: Φως και Λεπτό

Καίτη Voegel Side Swept Bangs: Light and Delicate

Τα κτυπήματα του Kate Voegel φαίνονται παχιά αλλά μόνο το χρώμα των μαλλιών τους δημιουργεί αυτή την ψευδαίσθηση. Είναι πραγματικά ευχάριστα ελαφρύ και ευαίσθητο που κάνει αυτό ένα πολύ πιο διαχειρίσιμο βλέμμα. Σημειώστε πως τα κτυπήματα της απλώς αποβουτυρώνουν τα μάτια της και τον τρόπο που καμπυλώνουν γύρω από το πρόσωπο για να τονίσει τα χαρακτηριστικά της. Το ύφος της είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί και απίστευτα εύκολο στη συντήρησή του, ώστε να μην χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο στα χέρια σας για να φανεί τόσο καλό όσο η Kate κάνει εδώ.

36. Miley Cyrus Side Sweept Bangs: Αέρας ανατινάχτηκε

Miley Cyrus Side Swept Bangs: Wind Blown

Εάν έχετε διαβάσει άλλες θέσεις μου τότε τότε πιθανότατα θα ξέρετε ότι αγαπώ οποιοδήποτε στυλ που έχει ελαφρώς ανεμπόδιστη. Νομίζω ότι μοιάζει υπέροχο, καθώς προσθέτει λίγη αίσθηση στο βλέμμα σας και σας εμποδίζει να μοιάζετε με μια απλή Jane. Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται καν να βγείτε έξω για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι προϊόντος styling, κάποια δημιουργικότητα και ένα κουτάλι μαλλιών και είστε χρυσός. Με backcombing τα μαλλιά σας λίγο μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό το βλέμμα ακόμα πιο δροσερό, ειδικά όταν πρόκειται για σας κτυπήματα. Windspeak κτυπήματα είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθούν και φαίνονται υπέροχα!

37. Hilary Duff Side Swept Bangs: Μικρά Bangs

Hilary Duff Side Swept Bangs: Neat Bangs

Σε πλήρη αντίθεση με την τελευταία εικόνα που βλέπουμε τώρα Hilary Duff με εξαιρετικά κοντά κτυπήματα, ένα στυλ που είναι ιδανικό για να χτυπήσει το γραφείο με. Αυτό το ύφος είναι υπέροχο καθώς μπορείτε να το φορέσετε με τα μαλλιά σας πάνω, κάτω από το ανέβασμα, ανεστραμμένο, κυρτωμένο, οτιδήποτε! Φαίνεται επίσης εξαιρετικό σε όλα τα σχήματα προσώπου κάνοντας έτσι αυτό ένα πραγματικά ευέλικτο βλέμμα. Τα κτυπήματα της Hilary είναι το τέλειο μήκος καθώς σαρώνουν τα φρύδια της και δεν κρύβουν τα όμορφα μάτια της από την θέα. Τονίζουν το πρόσωπό της θαυμάσια.

38. Kristen Bell Side Bangs: Pixie Bangs

Κρίστεν Bell Side Swept Bangs: Pixie Bangs

Εδώ είναι μια άλλη μεγάλη εμφάνιση από την Kristen Bell και αυτή τη φορά που δείχνει μακριά υπέροχο pixie bangs της. Τα κτυπήματα της γοητεύουν όμορφα στο πλάι, δείχνοντας την πλειοψηφία του προσώπου της, που εξακολουθεί να τραβάει την προσοχή σε αυτό. Θα ήθελα επίσης να σημειώσω πως τα υπόλοιπα μαλλιά της πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό της. Αυτή είναι μια μεγάλη εμφάνιση για στρογγυλά πρόσωπα και είναι τέλεια για τις περισσότερες περιπτώσεις.

39. Jennifer Lawrence Side Swept Bangs: Φως κύματα

Τζένιφερ Lawrence Side Swept Bangs: Light Waves

Μου αρέσει αυτό το βλέμμα στο μόνο και μόνο J.Law. Είναι δροσερό, είναι κομψό, είναι έντονο και είναι σίγουρα μοναδικό. Κυματοειδείς κτυπήματα όπως αυτό δεν είναι το πιο εύκολο ύφος που θα δημιουργήσω, θα το παραδεχτώ, αλλά μόλις τα αποκτήσετε σωστά φαίνονται φανταστικά. Πάντα να θυμάστε να ολοκληρώσετε αυτό το στυλ off με hairspray ή κτυπήματα σας θα είναι αναμφισβήτητα πτώση πίσω από το πρόσωπό σας σε ώρες, αν δεν το κάνετε. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για οβάλ πρόσωπα και φαίνεται εξαιρετική για το χτύπημα στην κοινωνική σκηνή.

40. Καλάθι Mulligan Side Swing Βαρόμετρα: Slicked Πίσω

Κάρες Mulligan Side Swept Bangs: Slicked Back

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου παραλλαγές των πλευρικών σφαιρισμένων κτυπήματα και είναι η τέλεια εμφάνιση για κάθε επίσημη περίσταση! Αυτό λειτουργεί καλύτερα για περικοπές Pixie, αλλά με αρκετό ψεκασμό τρίχας μπορείτε να κάνετε αυτό το βλέμμα δουλειά για μακριά μαλλιά πάρα πολύ. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μεταμορφώσετε αμέσως το βλέμμα σας και να βγάλετε τα κτυπήματα σας από το πρόσωπό σας για το βράδυ, ενώ εξακολουθείτε να ψάχνετε εντελώς υπέροχα. Αυτό είναι σίγουρα μια νίκη για τον Carey Mulligan.

41. Rachel McAdams Side Swept Bang: Πολύ ροζ

Ραχήλ McAdams Side Swept Bangs: Pretty in Pink

Ενώ το χρώμα σας κτυπήματα δεν είναι ακριβώς ένα στυλ νομίζω ότι είναι σίγουρα μια επιλογή που αξίζει να εξετάσει καθώς μετατρέπει αμέσως το βλέμμα σας και σας κάνει να ξεχωρίζετε σε ένα πλήθος. Μπορείτε να πάτε τολμηροί όπως η Rachel McAdams ή μπορείτε να πάτε για ένα πιο φυσικό χρώμα, αλλά είτε ο τρόπος, ακόμη και μόνο μια μικρή αλλαγή θα αναζωογονήσει το βλέμμα σας και να έχετε την αίσθηση και την απόλυτη απόλυτη καλύτερό σας.

42. Χάριρι Duff Side Swing Bang: Ευθεία και λεπτή

Hilary Duff Side Swept Bangs: Straight and Subtle

Τα κτυπήματα της Hilary Duff φαίνονται υπέροχα εδώ. Το μόνο που έχει κάνει είναι να τα ευθυγραμμίσει και να τα σκουπίσει τόσο λεπτά στο πλάι, δίνοντάς της μια έξυπνη κομψή εμφάνιση. Αυτό είναι ένα υπέροχο party εμφάνιση και σίγουρα φαίνεται καλύτερα σε ανθρώπους με ευαίσθητα και μακριά πρόσωπα.

43. Reese Witherspoon Side Side Bangs: Ξεχασμένος και κομψός

Reese Witherspoon Side Swept Bangs: Ruffled and Chic

Μου έχουν πει οι φίλοι κομμωτών ότι αυτή είναι η πιο συνηθισμένη εικόνα των πλευρικών σαρωμένων κτυπήματος που παρουσιάζονται σε σαλόνια. Είναι το στυλ που θέλουν φορτία κοριτσιών. Ο λόγος? Πρώτον, φαίνεται εκπληκτικό! Είναι κομψό, έντονο, ευέλικτο και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα. Δεύτερον, είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί μόλις τη έχετε χάρη στη λεπτή φύση της. Πρόκειται για μια φοβερή εμφάνιση για κοινωνικές εκδηλώσεις και μπορείτε να το κρατήσετε υπέροχο όλη την ημέρα με ελάχιστες προσπάθειες.

44. Ραχήλ McAdams Side Swing Βαφές: Απαλό κύμα

Ραχήλ McAdams Side Swept Bangs: Gentle Wave

Η ματιά της Ρέιτσελ εδώ δεν έχει αυτό που θα έλεγα κυματιστά κτυπήματα, ωστόσο υπάρχει ένα ελαφρύ κύμα στα κτυπήματα της από όπου προέρχεται ο τίτλος. Αυτό το κύμα δίνει τον όγκο της τρίχας που εξακολουθεί να κρατάει το βλέμμα της απίστευτα απλό. Πάνω απ 'ό, τι δεν είναι αυτό το κύμα είναι φυσικό νόημα αυτό το ύφος είναι πολύ εύκολο να αναπαραχθεί, ακόμα κι αν έχετε μόλις έλασης από το κρεβάτι. Αυτό το βλέμμα είναι fab για κάθε περίσταση και αυτό το στυλ bangs θα κολακεύει τετράγωνα πρόσωπα πάνω απ 'όλα (αν και σας ενθαρρύνω να το δοκιμάσετε ακόμα αν έχετε διαφορετικό σχήμα προσώπου!).

45. Τάιελ Swift Side Swing Bang: Επικάλυψη Bangs

Τάιλορ Swift Side Swept Bangs: Overlapping Bangs

Η Taylor Swift έχει δύο στρώματα στα κτυπήματα της εδώ, ένα από τα οποία επικαλύπτει το άλλο δημιουργώντας όγκο στο βλέμμα της. Αυτό το βλέμμα είναι απλό να δημιουργηθεί αλλά πολύ ασυνήθιστο που θα βοηθήσει τον φορέα να ξεχωρίσει σε ένα πλήθος. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε αυτό το βλέμμα έτσι ώστε να φαίνεται εξαιρετικά σε κάθε περίσταση, ένα καθορισμένο pro. Τα ωοειδή σχήματα προσώπου θα φαίνονται καλύτερα με αυτό το στυλ fab.

46. ​​Γουίνετ Πάλτρουτ Μπάτσες με πλάγια όψη: Κομψή και επισημασμένη

Γκουίνεθ Paltrow Side Swept Bangs: Sleek and Highlighted

Τα απλά κομψά κτυπήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν είστε πιθανό να ξοδεύετε πολύ χρόνο σε ένα εργασιακό ή επίσημο περιβάλλον. Είναι πολύ εύκολο να διαχειριστούν, ειδικά σε αυτό το μήκος που θα κολακεύει πραγματικά οποιοδήποτε σχήμα προσώπου, και είναι επίσης αρκετά ωραία για να φορέσει και κοινωνικά. Μπορείτε να τα στυλιστούν προσθέτοντας μια μπούκλα ή κάποια κύματα για άλλες περιπτώσεις επίσης. Όπως δείχνει ο Gwyneth, αυτός ο τύπος κτυπήματος είναι ιδανικός για να φοράτε τα μαλλιά σας, ειδικά αν είναι ωραία και ευθεία.

47. Emma Stone Side Sweept Bangs: Μακρύς και ανθεκτικός

Emma Stone Side Swept Bangs:Long and Rugged

Τα κτυπήματα σας δεν χρειάζεται να φαίνονται τέλεια όλη την ώρα - στην πραγματικότητα μερικές φορές είναι καλύτερα αν δεν το κάνουν. Λατρεύω τα μακρά παράθυρα της Emma, ​​ειδικά επειδή είναι λίγο τραχιά, που προσθέτει μια άκρη στο κομψό στυλ της. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για επίσημες περιπτώσεις και απλά αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σας χαλαρά, μεταμορφώνεστε αμέσως και είστε έτοιμοι για κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο να δημιουργήσετε στυλ πάρα πολύ που του δίνει κάποια σοβαρά πόντους.

48. Ρεσέ Γουίρτσεσπουν Πλάτες:

Reese Witherspoon Side Swept Bangs: Highlights

Απλώς προσθέτοντας μερικές εκ των κύριων σημείων στα κτυπήματα σας θα μεταμορφώσει αμέσως ολόκληρο το βλέμμα σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λαμπρύνετε το πρόσωπό σας και να κάνετε τα κτυπήματα σας να πηγαίνουν από βαρετό σε ζωντανό. Μπορείτε επίσης να πάρετε χαμηλό φωτισμό πάρα πολύ, αλλά στην εμπειρία μου τονίζει δίνει την καλύτερη επίδραση όταν γίνεται σε κτυπήματα. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε πολύ μακριά από το φυσικό σας χρώμα, καθώς αυτό μπορεί να χαλάσει το βλέμμα σας, αλλά να το κρατήσετε λεπτό για τα καλύτερα αποτελέσματα.

49. Kaley Cuoco Side Swept Bangs: Μακρύς

Kaley Cuoco Side Swept Bangs: Long

Εάν έχετε μεγάλες κτυπήματα, θα βρείτε τον εαυτό σας συνεχώς τρέχοντας τα δάχτυλά σας μέσα από αυτά και σκουπίζοντας το πρόσωπό σας, κάτι που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ενοχλητικό, αλλά κάτι που οδηγεί σε αυτό το στυλ ace, όπως μας δείχνει ο Kaley. Όταν ωθηθεί πίσω μακριά κτυπήματα πέφτουν τέλεια γύρω από το πρόσωπό σας και φαίνονται υπέροχα αν έχετε ένα ωοειδές πρόσωπο.

50. Emma Stone Side Banged Bangs: Κομψά Bangs

Emma Stone Side Swept Bangs: Sleek Bangs

Οποιοσδήποτε τελικά θα έρθει στο τελευταίο ύφος μας με την Emma Stone. Τα μακρά κομψά κτυπήματα της είναι υπέροχα και είναι ένα πραγματικά ευπροσάρμοστο στυλ. Είναι αρκετά τακτοποιημένα για να φορούν να δουλέψουν και ακόμα αρκετά κομψά για να φορέσουν για μια γιορτή επίσης. Φορώντας τα κτυπήματα σας πολύ καιρό αυτό σας δίνει πολλές επιλογές styling πάρα πολύ ώστε να μην περιορίζονται στο ίδιο στυλ μέρα με τη μέρα.

Ελπίζω να απολαύσατε αυτό το άρθρο και ότι βοήθησα να σας δώσω πολλή έμπνευση. Θα ήθελα πολύ να μάθω ποια στυλ ήταν τα αγαπημένα σας και αν υπάρχουν κάποια που σχεδιάζετε να δοκιμάσετε, οπότε μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή. Υπάρχουν στυλ που δεν σας άρεσε ή δεν μπορείτε να περιμένετε να δοκιμάσετε; Προσωπικά, τους αγάπησα όλους - στο βιβλίο μου τυχόν κτυπήματα πηγαίνουν για όσο διάστημα ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας και την ευκαιρία. Όπως είπα στην αρχή, δεν είναι όλα τα κτυπήματα που ταιριάζουν κάθε φορά, ώστε να το έχετε αυτό κατά νου όταν επιλέγετε ένα στυλ και ίσως να πάτε για ένα πολύ ευπροσάρμοστο ή ένα στυλ που μπορείτε εύκολα να αλλάξετε. Χαρούμενο στυλ και μην ξεχάσετε να σχολιάσετε με όλες τις σκέψεις σας!

Leave A Comment

− 4 = 3