50 Καλύτερα Hairstyles για τα παχιά μαλλιά

Έτσι έχετε τα χοντρά μαλλιά και δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε με αυτό; Μπορεί να είναι ένας εφιάλτης κατά περιόδους, έτσι; Για μένα, οι λέξεις απίστευτες, άθλιες και εντελώς απογοητευτικές έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τα παχιά μαλλιά μου. Λοιπόν, όλα αυτά μπορεί να είναι αληθινά, αλλά έχοντας παχιά μαλλιά μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη ευλογία. Τα παχιά μαλλιά είναι όμορφα, ειδικά αν ρέει σε μια χαίτη κάτω από την πλάτη σας, γι 'αυτό λέω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε όλοι να παραπονιόμαστε και να αρχίσουμε να αξιοποιούμε στο έπακρο τα χοντρά μαλλιά μας. Πώς θα το κάνουμε αυτό; εσύ ρωτάς. Λοιπόν, ποτέ δεν φοβούνται ότι όπως πάντα έχω τραβώντας το διαδίκτυο για να βρείτε μερικά από τα καλύτερα στυλ εκεί έξω. Ψάχνω για στυλ που ταιριάζουν σε όλα τα μαλλιά, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλες τις προσωπικότητες και σε κάθε περίσταση, ώστε να μην χάνεις ποτέ για λίγη έμπνευση. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι τα πενήντα καλύτερα στυλ για τα παχιά μαλλιά, αν τα μαλλιά σας είναι μικρά, μεσαία, μακρά, ή μοιάζετε με το Rapunzel. Εδώ πηγαίνει ...

1. Jennifer Hairstyle Lawrence για τα παχιά μαλλιά: Long Beach κύματα

Χτένισμα For Thick Hair1

Τα κύματα παραλιών είναι ένα κλασικό στυλ που οι περισσότεροι μπορεί να τραβήξει μακριά, ωστόσο είστε σχεδόν εγγυημένο να το φορέσετε καλύτερα εάν έχετε χοντρά, μακριά μαλλιά. Μπορείτε να δημιουργήσετε παραλιακά κύματα χρησιμοποιώντας τις μπούκλες ή τους κυλίνδρους σας αλλά προσωπικά νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι απλά να πλέκτετε τα μαλλιά σας μπροστά από το χρόνο και αφήστε τα μαλλιά σας να καμφθούν φυσικά. Με την πλεξούδα τα μαλλιά σας τα κύματα σας θα είναι μαλακά, φυσικά και ελαφρώς ανόμοια που θα ενισχύσουν αυτό το βλέμμα. Προσθέστε λίγο σπρέι για να διατηρήσετε το στυλ σας περισσότερο.

2. Hairstyle της Emma Watson για τα παχιά μαλλιά: Σύντομη και ασταθής

Χτένισμα For Thick Hair2

Προσθέτοντας στρώματα στις παχιές τρίχες σας, το κάνετε αμέσως λιγότερο ογκώδες και επομένως πολύ πιο εύχρηστο. Αυτό ισχύει για το υπέροχο στυλ της Emma Watson. Έχει τα μαλλιά μήκος της στο πηγούνι κομμένα σε ατελή στρώματα, που κάνει για μια έξυπνη, κομψή και ξέγνοιαστη ματιά. Αυτό το στυλ λειτουργεί καλύτερα σε πρόσωπα καρδιάς ή ωοειδούς σχήματος, αλλά μην φοβάστε να το δοκιμάσετε εάν έχετε και ένα τετράγωνο ή στρογγυλό πρόσωπο.

3. Kiera Knightley Hairstyle Για τα παχιά μαλλιά: Σύντομη, Μαλακή, μπούκλες

Χτένισμα For Thick Hair3

Ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να τραβήξει από μπούκλες αν τα μαλλιά της είναι παχιά ή λεπτή, βρίσκω ότι οι μπούκλες πάντοτε φαίνονται καλύτερα στα χοντρά μαλλιά, και μάλιστα εξαιτίας του όγκου που τους δίνει παχιά μαλλιά. Με το κούρεμα των κοντών μαλλιών που συχνά κολλάει στο κεφάλι, μεταμορφώνετε αμέσως το βλέμμα σας και τον όγκο. Εάν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο θα πρέπει να φοράτε πολύ μεγάλες μπούκλες και να δώσετε στα μαλλιά σας όσο το δυνατόν περισσότερο όγκο, αλλά για εκείνους σας με ένα μικροσκοπικό πρόσωπο όπως η Kiera μπορείτε να φορέσετε απαλές μπούκλες.

4. Ράις Μαλάντς Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Όμορφη σε ροζ - ατίθασες χρώμα

Χτένισμα For Thick Hair4

Τα χρωματιστά highlights είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε στυλ, αλλά ειδικά ένα μικρό και ασταθές όπως τα μαλλιά της Rachel McAdams. Το μεγάλο πράγμα για να έχετε χοντρά μαλλιά είναι ότι έχετε άμεσα όγκο και υφή χωρίς καν να προσπαθείτε, κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε πραγματικά και να αναλάβετε μια δική σας ζωή. Η Rachel μοιάζει με τα ροζ highlights της, αλλά φυσικά είστε ελεύθεροι να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα νομίζετε ότι σας ταιριάζει.

5. Hairstyle Natalie Portman Για τα παχιά μαλλιά: Χαμηλή αλογοουρά

Χτένισμα For Thick Hair5

Τα χαμηλά αλογοουρά είναι πάντα μια μεγάλη εμφάνιση, ειδικά αν τα μαλλιά είναι παχιά και ως εκ τούτου έχει λίγο όγκο σε αυτό. Όταν τραβάτε τα μακρά ή μεσαία μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, προσπαθήστε να μην το κάνετε πολύ σφιχτό. Αφήστε τις τρίχες να πετάξουν για να δώσουν στο βλέμμα σας κάτι λίγο παραπάνω, όπως η Natalie. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μερικές μπούκλες στην αλογοουρά σας για να συγκεντρώσετε το βλέμμα σας μακριά.

6. Hairstyle της Miley Cyrus για τα παχιά μαλλιά: Πλεξούδα μακριάς πλευράς

Χτένισμα For Thick Hair6

Λατρεύω τις πλεξίδες, είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μου hairstyle, και μπορώ να σας πω ότι σίγουρα φαίνονται καλύτερα όταν γίνονται με παχιά μαλλιά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πλεξούδα σας θα έχει πολύ μεγαλύτερη αναπήδηση σε αυτό, και μπορείτε ακόμη και να το πειράξετε για να το κάνετε να φαίνεται παχύτερο ακόμα. Επίσης, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμφάνισή σας από τα παχιά μαλλιά σας, μην κολλήστε όλα τα μαλλιά σας στην πλεξούδα σας. Αφήστε μερικά από αυτά να πετούν ελεύθερα, έτσι ώστε τα χοντρά μαλλιά σας να τραβήξουν πραγματικά τα μάτια των ανθρώπων.

7. Hairstyle της Selena Gomez για τα παχιά μαλλιά: Μακρύ αλογοουρά

Χτένισμα For Thick Hair7

Ενώ τα ponytails μπορούν να είναι απογοητευτικά για να δημιουργήσετε εάν έχετε χοντρές τρίχες που επιμένουν να είναι απείθαρχοι, αξίζουν την προσπάθεια που τους βάζετε. Όπως μπορείτε να δείτε από τη Selena, τα παχιά ponytails φαίνονται εξαιρετικά χάρη σε όλη την ένταση μέσα σε αυτά, κάτι που δεν μπορείτε φυσικά να επιτύχετε με λεπτά μαλλιά. Όσο μακρύτερα τα μαλλιά σας τόσο καλύτερα για αυτό το βλέμμα, κυρίες, αλλά μπορείτε ακόμα να δώσετε σε αυτό το στυλ ένα bash εάν έχετε και μέτρια μαλλιά.

8. Hairstyle της Miley Cyrus για τα παχιά μαλλιά: Κομψά μπούκλες

Χτένισμα For Thick Hair8

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη εμφάνιση της Miley αν με ρωτήσεις, και το λαμπρό της ύφος ενισχύεται από τα όμορφα παχιά μαλλιά της. Έχει καμπυλωθεί μεσαίου μήκους μπούκλες για να κάνει να μοιάζει σαν να περπατούσε ακριβώς έξω από τα είκοσι, ένα στυλ που πραγματικά επιστρέφει στη μόδα αυτή τη στιγμή. Η παχιά μαλλιά της δίνει τις μπούκλες περισσότερο όγκο, προσθέτοντας στο βλέμμα της, και τα διάφορα στρώματά της σημαίνουν ότι όλα είναι όμορφα μαζί.

9. Katy Perry Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Υψηλή αλογοουρά

Χτένισμα For Thick Hair9

Ενώ ακόμη και οι άνθρωποι με λεπτές τρίχες μπορούν να κάνουν υψηλής ponytails, τείνουν να φαίνονται λίγο limp και άψυχο. Εάν έχετε χοντρές τρίχες, αυτό δεν συμβαίνει. Υψηλή αλογοουρά σας θα φανεί fab και πλήρης από hairband στην άκρη τρίχας, δίνοντάς σας μια fab ματιά. Όσο μακρύτερα τα μαλλιά τόσο καλύτερα για αυτό το βλέμμα, αλλά αν έχετε μέτρια μαλλιά, μπορείτε ακόμα να το επιχειρήσετε. Χρήσιμες συμβουλές: όσο ψηλότερη είναι η αλογοουρά τόσο μακρύτερη θα είναι και η τρίχα σας.

10. Hairstyle της Emma Watson για τα παχιά μαλλιά: Σύντομη, χαριτωμένη κούρεμα Pixie

Χτένισμα For Thick Hair10

Εάν πηγαίνετε για ένα πολύ σύντομο haircut haircut, τότε τα παχιά μαλλιά είναι υπέροχα καθώς θα καταφέρετε να πάρετε όλα τα μεγάλα οφέλη αυτού του στυλ χωρίς τα μαλλιά σας να φαίνονται σαν να βρίσκονται πολύ κοντά στο κεφάλι σας. Αυτό είναι ένα μεγάλο στυλ για όλα τα σχήματα προσώπου εκτός από στρογγυλά πρόσωπα (ένα μακρύτερο στυλ pixie θα τα ταιριάζει καλύτερα) και επίσης ένα στυλ νομίζω ότι όλοι πρέπει να δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά.

11. Hairstyle Rachel Bilson Για τα παχιά μαλλιά: Πλήρης περιθώρια

Χτένισμα For Thick Hair11

Ναι, ναι, σας ακούω, οι άνθρωποι με λεπτές τρίχες έχουν συχνά και πλήρεις κρόσσες. Λοιπόν, αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν τα φορούν σχεδόν καλά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μόλις κάθε θερμότητα (στεγνωτήρες μαλλιών, ίσιωμα κ.λπ.) πλησιάζει στο περιθώριο τους ξαφνικά φαίνεται πιο λεπτό από ποτέ και το στυλ χάνεται. Όσοι από εσάς με παχιά μαλλιά δεν θα έχουν αυτό το πρόβλημα εντούτοις. Οποιοσδήποτε μπορεί να τραβήξει από μια περιθώρια πάρα πολύ, αν και αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο συμβουλεύω να πάει με μια αμβλύ περιθώριο πάνω από ένα στρογγυλεμένο.

12. Hairstyle της Selena Gomez για τα μαλλιά: Μεσαίο Bob

Χτένισμα For Thick Hair12

Μεσαία bobs φαίνονται μεγάλη σε παχιά μαλλιά, ειδικά αν δεν προσθέσετε στρώματα σε αυτό όπως Selena, καθώς αυτό κάνει να φαίνεται ακόμη πιο παχύ. Αυτό είναι ένα υπέροχο ύφος, είτε είστε επαγγελματίας είτε σχεδιάζετε να βγείτε στο πάρτι, συν να ταιριάζει σε οποιοδήποτε σχήμα του προσώπου, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι δεν σας ταιριάζει. Αυτό το στυλ φαίνεται επίσης εξαιρετικά χαριτωμένο αν πιέζετε τη μία πλευρά των μαλλιών σας πίσω από το αυτί σας.

13. Hairstyle της Sophie Bush για τα παχιά μαλλιά: Υψηλό, μεγάλο κουλούρι

Χτένισμα For Thick Hair13

Εάν έχετε λεπτές τρίχες τότε μπορείτε εύκολα να επιτύχετε ένα παχύ κουλουράκι χρησιμοποιώντας ένα ντόνατ όμως αν έχετε φυσικά χοντρές τρίχες μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη ακόμα πιο φυσική εμφάνιση επηρεάζουν χωρίς τόσο πολύ ταλαιπωρία. Αυτό το στυλ δουλεύει για μακριά μαλλιά και μπορεί να γίνει κάνοντας πρώτα να δέσετε τα μαλλιά σας σε μια υψηλή αλογοουράδα και στη συνέχεια να βγάλτε τα μαλλιά σας γύρω και να τα στερεώσετε σε αυτό το fab που ψάχνει κουλούρι. Αυτό το στυλ μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά, αν και δεν θα το σκεφτόσαστε με πόσο υπέροχο φαίνεται.

14. Hayden Panettiere Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Brushed Back, Long Pixie Cut

Χτένισμα For Thick Hair14

Αυτό είναι ένα υπέροχο ύφος, είτε σχεδιάζετε να δουλεύετε είτε να παίζετε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε την περικοπή pixie σας και πραγματικά λειτουργεί για τα παχιά μαλλιά, λόγω της ποσότητας του όγκου που θα δημιουργήσει η τρίχα σας. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι του προϊόντος που ολοκληρώθηκε με λίγο κομμωτήριο για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα, αλλά μετά από αυτό θα είστε χρυσός. Το μόνο σχήμα του προσώπου που δεν λειτουργεί πραγματικά είναι τα στρογγυλά πρόσωπα.

15. Kate Hudson Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Boho Long Waves

Χτένισμα For Thick Hair15

Τα μακρά κύματα Boho φαίνονται υπέροχα αν έχετε χοντρές τρίχες επειδή τα μαλλιά σας θα προσθέσουν στην απείθαρχη φύση της εμφάνισής σας. Για να αξιοποιήσετε καλύτερα αυτό το βλέμμα, κάντε τα κύματα και τις μπούκλες σας λίγο ανώμαλα όπως έκανε η Kate Hudson. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό με μεσαίου μήκους μαλλιά, αλλά με κάθε ειλικρίνεια δεν έχει πραγματικά το ίδιο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς με μακριά μαλλιά σίγουρα θα βγάλουν αυτό το βλέμμα καλύτερα.

16. Hairstyle της Miley Cyrus για τα παχιά μαλλιά: Η μισή ξυρίζει το κομμωτήριο Pixie

Χτένισμα For Thick Hair16

Οι hairstyles Pixie φαίνονται εξαιρετικά σε άτομα με χοντρές τρίχες, καθώς τείνουν να έχουν πολύ περισσότερο όγκο και να φαίνονται πιο ανθεκτικά. Λατρεύω αυτό το ξυρίσματος βλέμμα όπως είναι αναμφισβήτητα χαριτωμένο. Αυτό είναι ένα στυλ που μόνο το σχήμα του σχήματος μπορεί να τραβήξει μακριά - τώρα είναι απλά μια περίπτωση που βρίσκετε το θάρρος να ξυρίσετε το μισό κεφάλι σας.

17. Katy Perry Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Φανταχτερός, μακρύς

Χτένισμα For Thick Hair17

Οι αγκινάρες δεν χρειάζεται να είναι βαρετές, στην πραγματικότητα μπορούν να είναι απίστευτα φανταστικές, όπως μας δείχνει η Katy Perry εδώ. Λαμβάνοντας μερικά σκέλη των μαλλιών σας και χύτευση τους σε μια αναίρεση θα φέρει νέα ζωή στα μαλλιά σας και είναι πολύ πιο πιθανό να ξεχωρίζουν σε ένα πλήθος. Να είστε τόσο δημιουργικοί όσο τολμάτε με αυτό, κυρίες, αυτό το στυλ είναι το ένα που πραγματικά μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας.

18. Hairstyle της Jennifer Lawrence για τα παχιά μαλλιά: Κούρεμα Pixie

Χτένισμα For Thick Hair18

Όπως είπα και πριν, οι περικοπές Pixie είναι τέλεια για τα παχιά μαλλιά καθώς δεν προσκολλώνται στο κεφάλι σας και φαίνονται επίπεδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές εάν χαλάσετε τα μαλλιά σας λίγο όπως ο J. Law έκανε εδώ. Αυτό είναι ένα υπέροχο στυλ και αυτό που φαίνεται διαφορετικό κάθε φορά που το κάνετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι προϊόντος για να δημιουργήσετε αυτό το στυλ αλλά προσωπικά προτιμώ απλά να τρέχω τα δάχτυλα μέσα από τα μαλλιά και στη συνέχεια να τα τελειώσω με ένα άγγιγμα ψεκασμού μαλλιών,.

19. Jennifer Lawrence Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: τακτική αλογοουρά

Χτένισμα For Thick Hair19

Γι 'αυτό καλύπτηκα ψηλά αγωνίσματα, χαμηλά ponytails, και ακόμη και fancy ponytails νωρίτερα, αλλά απλά ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει τίποτα καθόλου λανθασμένο με τα κανονικά ponytails. Και πάλι, φαίνονται υπέροχα με παχιά μαλλιά καθώς έχουν πολύ περισσότερο όγκο και αναπήδηση σε αυτά. Αυτό είναι ένα στυλ FAB για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και ιδανικό για μια μέρα στο γραφείο.

20. Κομψό μαλλιά Rihanna Για τα παχιά μαλλιά: Long Perm

Χτένισμα For Thick Hair20

Τα Perms φαίνονται υπέροχα σε μακρά, χοντρά μαλλιά, κυρίως επειδή έχουν πολύ περισσότερη ζωή γι 'αυτά. Δεν φαίνονται μουνιές και επίπεδες, φαίνονται γεμάτες και λαμπερές. Υπάρχει ένα περμανάντ για κάθε σχήμα προσώπου πάρα πολύ, καθένα από αυτά κάνει διαφορετικά και δημιουργώντας διαφορετικούς τύπους μπούκλες για να σας ταιριάζουν. Μπορείτε να πάρετε perms γίνει μεσαία μαλλιά πάρα πολύ, αλλά τείνουν να φαίνονται πολύ καλύτερα σε μακριά μαλλιά όπως Rihanna του. Ω, και όσο πιο παχιά τα μαλλιά σου τόσο καλύτερα θα πάρεις το περμανάντ σου.

21. Hairstyle της Hilary Duff για τα παχιά μαλλιά: Side Swept

Χτένισμα For Thick Hair21

Μου αρέσει να βλέπω τις γυναίκες με όλα τα χοντρά μαλλιά τους να σαρώνουν στη μία πλευρά και συχνά να καρφώνονται στη θέση τους. Αυτό είναι ένα υπέροχο βλέμμα, καθώς σταματά τα μαλλιά σας που πέφτουν σε μια πλευρά του προσώπου σας και δημιουργεί ένα πλούσιο, ογκώδες σωρό τρίχας στον άλλο ώμο σας. Είναι μια πολύ κομψή και κομψή εμφάνιση, αλλά μπορείτε επίσης να το στυλ για να το κάνει να φαίνεται απλό ή και πολύ επαγγελματικό. Γιατί να μην προσθέσετε μερικές μπούκλες για να το ανακατέψετε?

22. Candice Accola Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Dip βαμμένα 

Χτένισμα For Thick Hair22

Εντάξει, έτσι αυτό είναι ένα στυλ για τα λεπτά μαλλιά καθώς και για τα παχιά μαλλιά, αλλά το συμπεριλαμβάνω γιατί είναι ένα στυλ που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπετε. Το βύθισμα βύθισης είναι υπέροχο και μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας και να αλλάξει το βλέμμα σας. Μπορείτε να πάτε με ένα τολμηρό χρώμα όπως το Candice ή αν αυτό δεν είναι πραγματικά εσείς τότε μπορείτε πάντα να πάτε κάτω από τη διαδρομή του να έχει μια φυσική έγχρωμη χρωστική βαφής. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και ζητήστε συμβουλές από τον στυλίστα σας.

23. Candice Accola Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Accessorise!

Χτένισμα For Thick Hair23

Το Accessorising είναι μακράν ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος να αποκαταστήσετε τα μαλλιά σας χωρίς καμία αναστάτωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hairbands, λαβές, ή (αγαπημένη επιλογή μου) καπέλα για να αλλάξετε το βλέμμα σας. Τα καπέλα φαίνονται υπέροχα με παχιά μαλλιά, καθώς τα μαλλιά σας είναι λιγότερο πιθανό να ξεκολλήσουν κάτω από αυτά, ώστε να διατηρήσετε το στυλ σας. Δεν χρειάζεται να έχετε τα μαλλιά σας πλεγμένα όπως το Candice για να φορέσετε ένα καπέλο - γιατί να μην πειραματιστείτε με το δέσιμο των μαλλιών σας, χαμηλά κουλούρια, μπούκλες, και φορώντας τα μαλλιά σας χαλαρά πάρα πολύ?

24. Hayden Panettiere Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: μισή καρφίτσα πίσω

Χτένισμα For Thick Hair24

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω με τα παχιά μαλλιά μου είναι ότι πάντα πέφτει προς τα εμπρός καθώς είναι τόσο βαρύ, κάτι που το στυλ αυτό καταπολεμά. Προσθέτοντας το μισό από τα μαλλιά σας, αλλάζετε αμέσως το βλέμμα σας και αποκαλύπτετε το όμορφο πρόσωπο σας στον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους για να το κάνετε αυτό, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε τον τύπο που ταιριάζει σε εκείνο που εσείς κατευθύνεστε καλύτερα. Πάρτε τον Hayden για παράδειγμα: οι ακίδες της είναι τέλειες για το κόκκινο χαλί και πραγματικά την κάνουν να μοιάζει σαν να ανήκει.

25. Kate Hudson Hairstyle Για τα παχιά μαλλιά: Μακρύς και ίσος

Χτένισμα For Thick Hair25

Όταν ισιώνετε τα λεπτά μαλλιά τείνει να πάει ακόμα πιο λεπτό το δεύτερο που η θερμότητα το αγγίζει, κάνοντας συχνά να φαίνεται απίστευτα limp και lifeless. Για όσους από εσάς με χοντρές τρίχες δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα, ωστόσο αυτό σημαίνει ότι η ευθεία εμφάνιση είναι κάτι που μπορείτε πραγματικά να πετάξετε. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και είναι επίσης κάτι που μπορείτε να τραβήξετε άνετα, σε ένα επίσημο γεγονός, στη δουλειά, σε μια νύχτα έξω - κυριολεκτικά οπουδήποτε! Είναι έξυπνο, απλό και κομψό σε ένα. Επιπλέον, θα λατρέψετε τη λάμψη που ισιώνει τα μαλλιά σας.

26. Nina Dobrev Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Μακρύ, κεντρικό πλεξούδα

Χτένισμα For Thick Hair26

Οι κεντρικές πλεξίδες φαίνονται υπέροχα ανά πάσα στιγμή, αλλά ειδικά αν έχουν γίνει σε μακριά, χοντρά μαλλιά όπως η Νίνα Dobrev. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου καθώς μπορείτε να τα αλλάξετε για να συμπεριλάβετε τα στυλ του κτυπήματος που σας ταιριάζει καλύτερα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα γι 'αυτούς είναι ότι είναι ένας εφιάλτης για να το κάνετε μόνοι σας, έτσι ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη βοήθεια ενός φίλου ή ενός συνεργάτη για να δημιουργήσετε ένα για εσάς. Άλλες ότι αυτό είναι όμως μια θαυμάσια επιλογή στυλ.

27. Τζένιφερ Λόρενς Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Μακρά μπούκλες και μαλακά τσιμπήματα

Χτένισμα For Thick Hair27

Οι μακριές μπούκλες φαίνονται υπέροχα στα χοντρά μαλλιά επειδή έχουν τόσο μεγάλο όγκο και υφή. Τείνουν να παραμείνουν περισσότερο από όσο θα είχαν και σε λεπτά μαλλιά. Το μεγάλο πράγμα για μπούκλες είναι ότι μπορείτε να τα αλλάξετε ώστε να είναι τόσο μεγάλα όσο και μικρά όπως σας αρέσει, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου ή ευκαιρία. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω το υπέροχο, μαλακό περιθώριο του J.Law. Έχει μια πλήρη περιθώρια αλλά έχει κοπεί έτσι πέφτει πολύ μαλακά και δεν αναλαμβάνει το βλέμμα της, κάτι που τα παχιά μαλλιά μπορούν συχνά να κάνουν. Εάν παίρνετε ένα περιθώριο, δοκιμάστε ένα τέτοιο. Ένα που φαίνεται γκρίζο, αλλά δεν είναι πολύ βαρύ λόγω των παχιών μαλλιών σας.

28. Hairstyle Hilary Duff για τα παχιά μαλλιά: Rock Chick / Boho Long, Half Up

Χτένισμα For Thick Hair28

Δεν είμαι σίγουρος από πού να ξεκινήσω όταν πρόκειται να σας πω γιατί αυτό το στυλ είναι φανταστικό. Πρέπει να το κοιτάξετε μόνο για να το πείτε! Εδώ Hilary φοράει τα μακριά μαλλιά της σε ένα μισό μέχρι κάνει αλλά έχει χρησιμοποιήσει ένα μείγμα από μπούκλες και τα κύματα για να αλλάξετε το στυλ της από πρωταρχικό και κατάλληλο σε ένα σταυρό ανάμεσα σε ένα ροκ γκόμενα και boho, ένα μοναδικό combo. Σημειώστε πώς δεν είναι ένα σκέλος της τρίχας της είναι τέλεια, αλλά ακόμα επειδή δεν έχει τα μαλλιά της είναι τέλεια όλα φαίνονται αρκετά κακή ζεστό. Ξέρω, είναι ένα περίεργο πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε, αλλά πρέπει μόνο να την κοιτάξετε για να μάθετε γιατί λειτουργεί αυτό το στυλ. Εάν σκέφτεστε να πάτε για αυτό το στυλ, θυμηθείτε να το κλειδώσετε με λίγο σπρέι.

29. Hairstyle της Emma Watson για τα παχιά μαλλιά: Μεσαία κομψότητα 

Χτένισμα For Thick Hair29

Πάντα πιστεύω ότι τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι λίγο περίεργα, καθώς δεν είναι αρκετά μεγάλο για να στυλ, αλλά είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να χρειαστούς το στυλ. Αυτό το ύφος που φοριέται από την Emma Watson είναι μια μεγάλη χρήση των μεσαίου μήκους μαλλιών και την κάνει να αγαπάει απίστευτα χαριτωμένο και κομψό. Η Emma έχει κουλουριάσει τα μαλλιά της απαλά και τράβηξε το πίσω από το πρόσωπό της, εξασφαλίζοντας μερικά σκέλη με λεπτές καρφίτσες. Αγαπώ επίσης πώς κρατούσε τα κτυπήματα της κάτω από τη μια πλευρά για να πλαισιώσει το πρόσωπό της, κάτι που θα έπρεπε να πειραματιστείτε για να δείτε με ποιον τρόπο τα κτυπήματα σας θα πρέπει να φορεθούν ώστε να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας.

30. Katy Perry Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: απαλά, μεσαία κύματα μήκους

Χτένισμα For Thick Hair30

Το κομμωτήριο σας δεν χρειάζεται να είναι περίτεχνα, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι απίστευτα απλό και ακόμα να φαίνεται υπέροχο καθώς η Katy Perry μας δείχνει με το κεφάλι της απαλά κύματα. Τα κύματα της είναι πολύ λεπτά αλλά προσθέτουν μια νέα διάσταση και ένα στρώμα όγκου στα παχιά μαλλιά της. Αυτό είναι ένα υπέροχο στυλ αν ψάχνετε για κάτι γρήγορο και εύκολο και αυτό που διατηρείται εύκολα όλη την ημέρα. Απλά προσθέστε λίγο κομμωτήριο και είστε καλό να πάτε.

31. Hairstyle της Σοφίας Μπους για τα παχιά μαλλιά: Στερεά περιθώρια

Χτένισμα For Thick Hair31

Ενώ το περιθώριο της Sophia Bush μπορεί να φαίνεται παχύ και βαρύ, είναι στην πραγματικότητα μια ψευδαίσθηση λόγω του φυσικού όγκου των μαλλιών της. Η εμφάνισή της δημιουργείται χρησιμοποιώντας ελάχιστες τρίχες αλλά εξακολουθεί να φαίνεται πανέμορφη. Αυτό είναι μια μεγάλη συμβουλή αν σκέφτεστε να πάρετε μια πλήρη περιθώρια. Τούτου λεχθέντος, οι πλήρεις κρόσσες δεν τείνουν να ταιριάζουν στρογγυλά πρόσωπα, ώστε να μπορείτε να θελήσετε να εξετάσετε ένα διαφορετικό είδος κτυπήματος. Εάν έχετε μια ευαίσθητη μορφή προσώπου, τότε πηδήξτε δεξιά!

32.Rachel McAdams Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: το μισό μπούκλες

Χτένισμα For Thick Hair32

Μερικές φορές μπούκλες όλα τα μαλλιά σας μπορεί να είναι πάρα πολύ για τα παχιά μαλλιά και προσθέτει πάρα πολύ όγκο όμως αυτό το ύφος που φοριέται από την Rachel McAdams είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση. Απλώς περιστρέφοντας το μισό της τρίχας δημιουργεί ένα ογκώδες βλέμμα που είναι κομψό και κλασικό, χωρίς όμως να κάνει τα μαλλιά της πολύ μεγάλα. Αυτό είναι ένα υπέροχο ύφος αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, καθώς σημαίνει ότι δεν διατρέχετε τον κίνδυνο να το κάνετε να δείχνει οποιοδήποτε rounder, αν και όπως μπορείτε να δείτε από την Rachel McAdams, λειτουργεί και για πιο ευαίσθητα σχήματα προσώπου.

33. Hilarie Μπάρτον Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: All Ove Perm

Χτένισμα For Thick Hair33

Φυσικά μερικοί άνθρωποι ταιριάζουν να έχουν μπούκλες σε όλο το κεφάλι τους, ειδικά αν έχουν λεπτή μορφή προσώπου. Η Hilarie Burton φορούσε αυτό το ύφος στο One Tree Hill για χρόνια και είχε θρησκείες κοριτσιών που χρονολογούσαν για το εκπληκτικό ύφος της. Αυτό το βλέμμα λειτουργεί καλύτερα σε ευαίσθητα πρόσωπα και τείνει να παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε άτομα με μεσαίου μήκους μαλλιά.

34.Miley Cyrus Hairstyle Για τα παχιά μαλλιά: Μακριά και φυσικά

Χτένισμα For Thick Hair34

Θυμηθείτε πάλι γιατί τα άτομα με μακρά, χοντρές τρίχες ενοχλούν ακόμη και να στυλίζουν τα μαλλιά τους; Καλέστε με τρελό, αλλά νομίζω ότι η φυσική εμφάνιση πραγματικά λειτουργεί, κάτι που η Miley αποδεικνύει ότι είναι αλήθεια σε αυτή την εικόνα. Τα μακριά μαλλιά της φαίνονται πανέμορφα και είναι γεμάτα από όγκο καθώς είναι τόσο παχύ. Για τις ημέρες που δεν μπορείτε να ενοχλείται να στυλ μαλλιά σας δεν fret - απλά αρπάξτε το hairbrush και το κεφάλι έξω από την μπροστινή πόρτα. Είστε σίγουροι ότι θα φαίνονται υπέροχα είτε ο καθένας.

35. Kiera Knightley Bairstyle Για παχιά μαλλιά: Rough Bob

Χτένισμα For Thick Hair35

Λατρεύω το τραχύ bob της Kiera εδώ. Φαίνεται τόσο κομψό, παρά τα μαλλιά της που είναι κάπως κουρελιασμένα, ένα στυλ που ταιριάζει πραγματικά. Σημειώστε πως τα μαλλιά της δεν έχουν στρώματα, καθιστώντας την εμφάνιση ακόμα πιο παχιά, κάτι που θα έπρεπε να κάνετε και αν εξετάζετε αυτό το ύφος. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για οβάλ και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα, αλλά δεν είναι πιθανό να ταιριάζει με ανθρώπους με τετράγωνα ή στρογγυλά πρόσωπα σχήματα.

36. Jennifer Lawrence Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Χαμηλή πλευρά Bun

Χτένισμα For Thick Hair36

Χαμηλής πλευράς κουλουράκια είναι μια φανταστική επιλογή για τα παχιά μαλλιά (το μακρύτερο το καλύτερο) καθώς είναι αρκετά ιδιόμορφο, μοντέρνο, κομψό και επαγγελματικό όλα σε ένα. Λειτουργούν καλύτερα σε μακρά παχιά τρίχα, καθώς αυτό κάνει για ένα μεγαλύτερο κουλούρι και σε αυτή την περίπτωση λέω ότι το πιο απρόθυμο τα μαλλιά τόσο το καλύτερο. Απλά κοιτάξτε τον J.Law για να δείτε πόσο καλά λειτουργεί το βρώμικο κούτσουρο του έτσι μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο κούτσουρο, δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

37. Jennifer Lawrence Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Κομψή κοπή Pixie

Χτένισμα For Thick Hair37

Έχω δει γυναίκες με παχιά και λεπτά μαλλιά να δοκιμάζουν την περικοπή pixie και από την εμπειρία μπορώ να σας πω ότι το ύφος λειτουργεί καλύτερα με τα παχιά μαλλιά καθώς το βλέμμα σας θα έχει ακόμα λίγο ζωή σε αυτό και δεν θα καταλήξει να προσκολληθεί το κεφάλι σου. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το βλέμμα, θα χρειαστεί να πλένετε τα μαλλιά σας καθημερινά (κάτι που κανονικά δεν θα συμβουλεύω) και να αποφύγετε το μαλακτικό για το μεγαλύτερο μέρος.

38. Miley Cyrus Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Μπουκιά μήκους ώμου

Χτένισμα For Thick Hair38

Οι μπούκλες μήκους ώμου είναι ένα απίστευτα αριστοκρατικό στυλ, όπως δείχνει η Miley παραπάνω. Το καλό για να έχετε παχιά μαλλιά για να κάνετε αυτό το στυλ είναι ότι κάνει τις μπούκλες σας να μοιάζουν ακόμα μεγαλύτερες, ένας μεγάλος επαγγελματίας αφού μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργήσετε αξιοπρεπή μπούκλες σε αυτό το μήκος μαλλιών ούτως ή άλλως. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στη χαριτωμένη, φυσική χρωματιστή χρωστική ουσία της Miley. Αυτό προσθέτει πραγματικά κάτι λίγο παραπάνω, αν το ρωτήσετε.

39. Anne Hathaway Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Καμπύλες μήκους ώμου

Χτένισμα For Thick Hair39

Εδώ είναι μια άλλη παραλλαγή των μπούκλες μήκος ώμου για σας, αλλά αυτή τη φορά οι μπούκλες είναι πολύ πιο εκτεταμένες, καθιστώντας για μια πιο τολμηρή και ελαφρώς λιγότερο διαβρωτική εμφάνιση. Η Άννα φαίνεται φανταστική εδώ και τα μαλλιά της είναι γεμάτα ζωή. Το μόνο μειονέκτημα για την ύπαρξη αυτών των σούπερ μεγέθους μπούκλες είναι ότι δεν θα δουλεύουν αρκετά καλά σε στρογγυλά πρόσωπα. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαστίγια για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα, νομίζω ότι οι κύλινδροι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό.

40. Katy Perry Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: χρώμα τρελό

Χτένισμα For Thick Hair40

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τα παχιά μαλλιά είναι το πόσο υφή είναι, κάτι που η τρελή εμφάνιση του Katy Perry κάνει πραγματικά πολύ. Χρωματίζοντας τα μαλλιά σας με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, μπορείτε πραγματικά να δείξετε πόσο παχύ είναι και θα επιδεινώσει τους ανθρώπους με τις λαμπρές κλειδαριές σας. Μην ανησυχείτε αν δεν είσαι τόσο φωτεινή όσο η Katy. Π. Είτε, μπορείτε να δημιουργήσετε την ίδια ψευδαίσθηση χρησιμοποιώντας πιο φυσικούς τόνους με μερικά highlights ή lowlights που ρίχνονται για επιπλέον αποτέλεσμα.

41. Hairstyle για τα μαλλιά της Emma Watson: Κεφαλάρι

Χτένισμα For Thick Hair41

Όπως είπα και πριν, αγαπώ τα χοντρά μαλλιά, αλλά πραγματικά με ενοχλεί, καθώς μερικές φορές μπορεί να πέσει στο δρόμο σου. Με την απλή προσθήκη μιας ζώνης μαλλιών, όπως η Emma Watson, σας έχει καταφέρει να καταπολεμήσετε με κομψότητα αυτό το ζήτημα. Η δική της είναι μια πολύ λεπτή προσθήκη αλλά μπορείτε να είστε τόσο φαντασμαγοί όσο θέλετε. Μου αρέσει να βλέπω κεφαλές με λουλούδια πάνω τους, αλλά εξαρτάται πραγματικά από το πού κατευθύνεστε και τον τόνο της ημέρας σας. Ο καλύτερος τρόπος να επιλέξετε μια κεφαλή είναι να το ταιριάζει με το ντύσιμό σας.

42. Jennifer Lawrence Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Χαμηλή κουλούρα

Χτένισμα For Thick Hair42

Χαμηλά κουλουράκια είναι υπέροχα και εξαιρετικά κομψά. Θα είστε ευτυχείς να ακούσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε από τα κουλούρια χαμηλής πλευράς πάρα πολύ. Όταν βάζετε το κουλούρι σας, προσπαθήστε να το κάνετε περίπου το ίδιο ύψος με το J. Laws - οποιοδήποτε χαμηλότερο και πιθανότατα να βουρτσίζετε σε κάθε ρούχα με μεγάλο λαιμό που φοράτε και πιθανότατα να πέσετε πρόωρα. Φυσικά, ένα μικρό σπρέι μαλλιών προχωρά σε μεγάλο βαθμό για να καταπολεμήσει αυτό.

43. Demi Lovato Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: τολμηρή και όμορφη

Χτένισμα For Thick Hair43

Λίγες αλλαγές στα μαλλιά σας κάνουν περισσότερο από μια δήλωση παρά προσθέτοντας ένα έντονο χρώμα στο βλέμμα σας. Αυτό είναι φυσικά κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε σε οποιοδήποτε μήκος τρίχας αλλά όσο μακρύτερα τόσο το καλύτερο, όπως αυτό θα κάνει περισσότερο από μια δήλωση. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να πάτε αρκετά φωτεινό, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ίδιο αντίκτυπο με φυσικά χρώματα πάρα πολύ όπως πηγαίνετε από μελαχρινή σε ξανθιά κ.λπ..

44. Rihanna Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Side Swept Bob

Χτένισμα For Thick Hair44

Έτσι έχουμε ήδη καλύψει γιατί bobs είναι μεγάλη για τα παχιά μαλλιά, αλλά πριν τελειώσω εγώ ήθελα να αναφέρω την πλευρά σάρωσε bob. Αυτό είναι ένα από τα λίγα στυλ bob προτείνουμε να προσθέσετε μερικά στρώματα για να το επιπλέον υφή πηγαίνει πολύ μακριά. Η εμφάνιση πλευρά σκούπισμα είναι μεγάλη για να βοηθήσει να κάνει στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα φαίνονται πιο λεπτή επίσης, ειδικά αν έχετε κτυπήματα όπως RiRi.

45. Hayden Panettiere Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Αριστοκρατικό Long Bob

Χτένισμα For Thick Hair45

Λατρεύω αυτό το κομψό μακρύ bob από Hayden. Φαίνεται καταπληκτικό σκουπισμένο πίσω από το πρόσωπό της, ένα στυλ που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα απλά με το να στεγνώσετε τα μαλλιά σας στην επιθυμητή θέση. Μερικά σύντομα στρώματα προσθέτουν πραγματικά σε αυτό το βλέμμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα το παρακάνετε ή τα μαλλιά σας δεν θα φαίνονται τόσο παχιά όσο θα θέλατε πάρα πολύ. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το βλέμμα αν έχετε μια περιθώρια, αλλά αν είμαι ειλικρινής δεν θα λειτουργήσει σχεδόν το ήμισυ επίσης.

46. ​​Σελένα Γκόμεζ Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Μισή Up Do

Χτένισμα For Thick Hair46

Εντάξει, το έχω ονομάσει μισό επάνω, αλλά η Selena δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει πουθενά κοντά σε τόσο πολύ μαλλιά για να δημιουργήσει αυτή την εκπληκτική εμφάνιση. Αυτό είναι το μεγάλο πράγμα για τα παχιά μαλλιά, ωστόσο, δεν χρειάζεστε πολλά για να κάνετε ένα αντίκτυπο. Αυτό είναι ένα στυλ που σίγουρα λειτουργεί καλύτερα αν έχετε μακριά μαλλιά, καθώς σημαίνει ότι όλα τα μαλλιά που έχετε καρφώσει πίσω θα πέσουν όμορφα κάτω από την πλάτη σας. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να ισιώσετε ή να καρφώσετε τα μαλλιά σας για να προσθέσετε σε αυτό το ύφος.

47. Nina Dobrev Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Έγχρωμες στιγμές

Χτένισμα For Thick Hair47

Δεν χρειάζεστε πολλά, αλλά μερικά highlights (κατά προτίμηση έγχρωμα) θα προχωρήσουν πολύ για να φωτίσετε τα μαλλιά σας. Με την προσθήκη φωτεινών στοιχείων στα παχιά μαλλιά, αυτόματα δημιουργείτε την ψευδαίσθηση για περισσότερη ένταση, κάτι που αποδεικνύει η Νίνα εδώ. Επίσης, με την κατσαρώνοντας τα μαλλιά της, κάνει αυτό το βλέμμα ακόμα καλύτερο και κάνει την εμφάνισή της αριστοκρατική, casual, επαγγελματική και κομψό όλα ταυτόχρονα. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου στυλ στη λίστα.

48. Hairstyle της Emma Watson για τα παχιά μαλλιά: Πλεκτά κουνουπιέρια

Χτένισμα For Thick Hair48

Εάν τα μαλλιά σας είναι αρκετά μακριά για να πλέκουν όταν είναι σε μια αλογοουρά όταν πρέπει να προσπαθήσετε να μετατρέψετε το πλεξούδα σε ένα κουλούρι για την εκπληκτική εμφάνιση που έχει η Emma εδώ. Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά για τα παχιά μαλλιά όσο πιο παχιά τα μαλλιά σας τόσο μεγαλύτερο το κουλούρι - το ίδιο ισχύει και για μακριά μαλλιά.

49. Hayden Panettiere Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Braided Bangs

Χτένισμα For Thick Hair49

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τα παχιά μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας είναι να γαλλικά πλέκω τους από το δρόμο όπως Hayden έχει. Αυτή είναι μια μεγάλη εμφάνιση για όλα τα σχήματα προσώπου.

50. Kiera Knightley Hairstyle για τα παχιά μαλλιά: Κυματοειδής Bob

Χτένισμα For Thick Hair50

Με την απλή προσθήκη κάποιων κυμάτων στο bob σας θα μεταμορφώσετε εντελώς το βλέμμα σας και τα παχιά μαλλιά σας θα το δώσουν φορτώνει περισσότερο όγκο. Αυτό είναι ένα στυλ που ταιριάζει καλύτερα σε λεπτή μορφή προσώπου.

Έτσι, το έχετε εδώ, τα πενήντα καλύτερα hairstyles για απίστευτα χοντρά μαλλιά. Ας ελπίσουμε ότι έχετε βρει ένα στυλ που να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να γευτείτε το βλέμμα σας. Και θυμηθείτε, αυτά τα στυλ είναι απλά κατευθυντήριες γραμμές πάρα πολύ, οπότε μην φοβάστε να αλλάξετε τα στυλ και να τα αλλάξετε για να σας ταιριάξουν. Προσθέστε αξεσουάρ για τα μαλλιά ή λίγο χρώμα, κάνετε τα μαλλιά σας πιο άγρια ​​ή σούπερ κομψά - ό, τι σας ταιριάζει! Προσωπικά, προτιμώ τα χοντρά μαλλιά μου, αλλά ελπίζω ότι σας έδειξα ότι τα παχιά μαλλιά μπορεί να φαίνονται απίστευτα, ανεξάρτητα από το μήκος που τα φοράτε. Και μην τονίζετε αν ακόμα και αφού δοκιμάσετε όλα αυτά τα στυλ, τα μαλλιά σας εξακολουθούν να είναι απαράδεκτα - απλά προσθέστε ένα κομμάτι προϊόντος ή ένα πολύ ισχυρό μαλακτικό και τα μαλλιά σας θα πρέπει να ελέγχονται. Ω, και μια τελευταία συμβουλή. Μόλις ένα λεπτό ισιώματος των παχιών μαλλιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα δαμάσετε και να τα κάνετε πολύ πιο εύκολο στο στυλ. Καλα να περνας!

Leave A Comment

71 − = 64