40 Μικρές Hairstyles για Λεπτά Μαλλιά 2017

Τα λεπτά και λεπτά μαλλιά μπορεί να είναι τόσο ευλογία όσο και κατάρα όταν σκεφτείτε. Στη μία πλευρά των ζυγών, τα λεπτά και λεπτά μαλλιά δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου χρόνο για να προετοιμαστούν. Η ξήρανση με φούσκα είναι ταχύτερη, ακόμη και το στυλ είναι ταχύτερο, κυρίως επειδή υπάρχει λιγότερη ποσότητα. Υπάρχουν λιγότερες τρίχες για να αντιμετωπίσετε όταν εργάζεστε τη μαγεία σας με το χτένισμα. Εκτός από το ότι είναι καλό για πράγματα όπως η ταχύτητα ετοιμότητας, τα ωραία μαλλιά είναι επίσης ένα μεγάλο βάρος. Είναι γνωστό ότι τα λεπτά και λεπτά μαλλιά συχνά δεν παραμένουν σε περίπλοκες updos, όπως τα παχύτερα και ογκώδη μαλλιά. Επίσης, προσπαθώντας να προσθέσετε όγκο σε πετάλια και εκλεπτυσμένα μαλλιά παίρνετε συχνά ένα μεγάλο ποσό θερμαινόμενων stylings, όπως θερμαινόμενους κυλίνδρους, καθώς και backcombing, χρησιμοποιώντας ξηρό σαμπουάν, καθώς και σταθερή τρίχα τρίχας. Λόγω αυτού του λόγου, πολλές γυναίκες επιλέγουν να πάνε για τον ελικόπτερο όταν έχουν μικρότερα μαλλιά, εξετάζοντας τα δροσερά και μοναδικά βραχύτερα στυλ.

Αυτά τα 40 κοντά χτενίσματα για τα λεπτά μαλλιά 2017 θα σας δώσουν μια μεγάλη έμπνευση - χρησιμοποιήστε τα για να βρείτε νέα και μοναδικά στυλ για να δοκιμάσετε τα δικά σας πρόστιμα και τα μαλλιά σας.

Contents

1 - Ice Cool Μια γραμμή Chrome Bob

Αυτό το παγωμένο A line bob είναι εκπληκτικό. Κάποιοι μπορεί να λένε ένα πραγματικό έργο τέχνης. Ανάμειξη διαφορετικών τόνων από μια θαυμάσια ασημί-γκρι σκιά, το αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά που λάμπει σαν ένα διαμάντι. Θα χρειαστείτε τα μαλλιά που είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση για να βγείτε από το σαλόνι με λαμπερές και λαμπερές κλειδαριές όπως αυτές και θα προτείνουμε σίγουρα πρώιμες θεραπείες περιποίησης για να αποκτήσετε τα μαλλιά σας με το καλύτερο σχήμα που μπορείτε.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 3

2 - Κρύσταλλο Αμέθυστος Χαριτωμένο & Κουλουράκι

Το μήκος του γόνου είναι ένα κολακευτικό μήκος για πολλές γυναίκες με πολλά πρόσωπα, και όταν επιλέγετε κάτι Μια γραμμή σε σχήμα, είναι γενικά πολύ μικρότερη στο πίσω μέρος από ό, τι στο μπροστινό μέρος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε μερικά από τα πιο κολακευτικά στρώματα και το μήκος γύρω από το πρόσωπό σας, αλλά διατηρώντας τα πράγματα ωραία και απλά στο πίσω μέρος. Αν αυτή είναι η πρώτη σας επιχείρηση στον κόσμο των σύντομων hairstyles για τα λεπτά μαλλιά 2017, κάτι A-line και υφή είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 4

3 - Σύγχρονη, στρώση της σιαγόνας Μήκος Μια γραμμή Bob

Προσθέτοντας μερικά αιχμηρά και οδοντωτά στρώματα στο κάτω μέρος του κοντού σας bob θα σας βοηθήσει να προσθέσετε λίγο oomph, και αυτό είναι ένα πολύ τακτοποιημένο τέχνασμα για να χρησιμοποιήσετε στο πίσω μέρος του 'σας κάνει. Ο φυσικός άχυρος και οι αποχρώσεις του μελιού της ξανθιάς βοηθούν επίσης να προσθέσετε το βάθος σε αυτό το βλέμμα, το οποίο συνδυάζει τέλεια το κόψιμο και το χρώμα για να πυκνώσει τα λεπτά μαλλιά.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 5

4 - Ασημί Τόνισε & Υπέροχο

Οι ασήμι και γκρίζες αποχρώσεις των μαλλιών είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθούν εάν δεν ξέρετε τι κάνετε για να ξεκινήσετε. Συνήθως θα χρειαστεί αρκετές συνεδρίες λεύκανσης και λεύκανσης, ειδικά εάν έχετε φυσικά σκουρόχρωμα μαλλιά. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι οι ασημένιες και γκρι ασχολίες σας μετατρέπουν λίγο πασχαλιά και λεβάντα όταν στεγνώσει. Αυτό είναι αναμενόμενο και μπορεί να εργαστεί με, αλλά πρόκειται να έχετε ένα πολύ τελικό αποτέλεσμα εάν επιλέγετε μια εργασία σαλόνι.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 8

5 - Icy ξανθιά Σύντομη hairstyles για τα λεπτά μαλλιά

Όταν πρόκειται για την προσθήκη περισσότερων όγκων στα μαλλιά σας, ένα καλό χρώμα και κομμένα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε, αλλά τα πράγματα αρχίζουν πραγματικά στο ντους. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα όταν πλένετε και στεγνώνετε τα μαλλιά σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι προσδίδουν λιπαρή βαρύτητα στα μαλλιά, αντί για όγκο και ομόφωση. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε αλεξίπτωτο, λεπτά και λεπτά μαλλιά και θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι με λάθος προϊόντα.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 10

6 - ξανθιά στην κορυφή, καφέ υπογράμμιση

Αν θέλετε να προσθέσετε πραγματικό βάθος στα μαλλιά σας, τα διχρωμικά εφέ, όπως αυτό το ξανθό και καφέ combo, είναι υπέροχα για να δουλέψετε. Σκοτεινές αποχρώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρη την κάτω από τις χαμηλότερες αποχρώσεις. Είναι λίγο σαν περιγράμματα, αλλά με τα μαλλιά σας και όχι με το μακιγιάζ σας.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 13

7 - Το κόκκινο και το κακό

Τα μαλακότερα στρώματα που στροβιλίζονται γύρω από το πρόσωπο είναι πολύ κολακευτικά σε μια σειρά από σχήματα προσώπου, αλλά μόλις βγείτε από το σαλόνι, θα πρέπει να ξέρετε πώς να τα πετάξετε κάτω από τον εαυτό σας για να κρατήσετε το στιλ με υφή. Οι περικοπές Pixie σαν αυτό είναι κατάλληλες για σχεδόν κάθε σχήμα προσώπου και είναι μια κλειδαριά που έχει κλονιστεί από την ομορφιά του Χόλιγουντ, τον Charlize Theron, καθώς και πολλούς άλλους.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 19

8 - Γοργόνα πτώση-Πίσω Pixie

Αν θέλετε έναν γρήγορο τρόπο να ζωντανέψετε τα σύντομα στυλ σας για τα ωραία μαλλιά, πώς να αλλάξετε εκεί που βρίσκεται η χωρίστρα. Εάν συνήθως πετάξετε ένα κεντρικό τμήμα, πάρτε λίγο τα πράγματα στο πλάι. Θα δείτε ότι αλλάζει ολόκληρο το βλέμμα του προσώπου σας, και αυτό είναι ακόμη περισσότερο έτσι η περίπτωση με κτυπήματα επίσης, αριστερά wispy και side-σάρωσε.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 20

9 - Cut Razor & Just Below Chin Μήκος

Η σταδιακή κλίση σε αυτή την εμφάνιση γραμμής A βοηθά να προσθέσει βάθος σε όλα αυτά, και τα κυριώτερα σημεία επιφέρουν μια άλλη διάσταση. Όταν αυτά τα πράγματα, μαζί με τα σύντομα και ατελή στρώματα, δουλεύουν μαζί, το βλέμμα σας όχι μόνο μοιάζει με γεμάτο όγκο, αλλά αισθάνεται σαν αυτό. Θα κυματίζετε τις καινούργιες, πληρέστερες αισθήσεις σας γύρω από όλο το μέρος!

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 27

10 - Ελαφριά και στυλιζαρισμένη

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν κοιτάζετε μια κατώτερη τιμή, και αυτή είναι μια συζήτηση που σίγουρα θα χρειαστεί να έχετε με τον κομμωτή σας προτού δεσμευθείτε. Αυτό το βλέμμα είναι κακό, νευρικό και μοντέρνο, αλλά χρειάζεται περισσότερη συντήρηση από άλλα, πιο μαλακά σύντομα στυλ.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 30

11 - Lilacs & Lavenders

Όταν συλλέγετε σαμπουάν, κλιματιστικά και άλλα προϊόντα που προσφέρουν ιδιότητες προσθήκης όγκου στις κλειδαριές σας, σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε και χρησιμοποιείτε αυτά που έχουν επίσης συστατικά ενυδάτωσης, καθώς και τα ογκομετρικά. Τα σαμπουάν και τα κλιματιστικά που έχουν σχεδιαστεί για τα λεπτά μαλλιά μπορεί συχνά να είναι πιο στεγνά. Θα πρέπει να αντισταθμίζετε υπερβολικά ένα μικρό πράγμα γι 'αυτό, ίσως να ξοδεύετε μία νύχτα την εβδομάδα δίνοντας στα μαλλιά σας την εντατική θεραπευτική αγωγή που πραγματικά αξίζει.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 12

12 - Brilliant Blonde Blended Bob

Αν και τα ωραία και πολύ ίσια μαλλιά μπορεί να φαίνονται σαν να έχουν περισσότερα αρνητικά από τα θετικά, αυτό δεν συμβαίνει και μοιάζει με αυτό που το αποδεικνύει. Εφ 'όσον τα κομψά μαλλιά σας έχουν κοπεί σωστά και στη συνέχεια διακοσμηθούν σωστά, τα μαλλιά σας θα φαίνονται καλές καθημερινά και όχι μόνο στην πραγματική ημέρα του σαλονιού. Ζητήστε από τον στυλίστα σας να σας δώσει μερικές συμβουλές για να μπορείτε να στυλετε τα μαλλιά σας στο σπίτι.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 11

13 - Ξύλινη σκιά με τα μπούκλες

Έχετε ήδη κάποια υφή στα μαλλιά σας; Θα πρέπει να εργαστείτε με αυτό. Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά κυματιστά, για παράδειγμα, πηγαίνετε με αυτό, αντί να προσπαθείτε να το ισιώσετε με διάφορα θερμαινόμενα εργαλεία και προϊόντα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο ευκολότερη είναι η ζωή όταν πηγαίνετε ΜΕ αυτό που έχετε ήδη, αντί να πηγαίνετε ΕΝΑΝΤΙ.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 9

14 - Κουτάλια διαστημικών λεβάντων

Φυσικά, τα περισσότερα σύντομα στυλ μπορεί να εξακολουθούν να είναι επένδυση, ειδικά αν αφήσετε κάποιο από το μήκος στην κορυφή. Αυτή η χαριτωμένη εμφάνιση του χώρου είναι εύκολη, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές πλεκτού, με χαλαρές μπούκλες σκισμένες στα μαλλιά που έχουν αφήσει να πέσουν κάτω. Οι φωτεινές επιλογές χρώματος είναι προαιρετικές, φυσικά, αλλά σίγουρα τους αγαπάμε.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 2

15 - Σύγχρονη Rose Χρυσό Pixie Cut

Η εμφάνιση pixie είναι ιδανική για πολύ κομψά μαλλιά, επειδή δεν χρειάζεστε πολλά μαλλιά για να το πετάξετε. Στην πραγματικότητα, έχοντας πολλά μαλλιά είναι πραγματικά ένα κακό πράγμα στις σφαίρες των περικοπών pixie. Αν έχετε φυσαλίδες και λεπτές τρίχες και δεν έχετε δοκιμάσει το pixie ή μικρότερη περικοπή στη ζωή σας, πιθανότατα έχετε έρθει η ώρα να συνομιλήσετε με το hairstylist σας για να δείτε αν θα μπορούσατε να βγάλετε το σωστό είδος για εσάς.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 14

16 - Μοντέρνο & Edgy Shaved Pixie

Εάν είστε οπαδός μακριών μαλλιών, η σύντομη περικοπή pixie είναι μια από τις πιο αποθαρρυντικές κινήσεις μαλλιών που μπορείτε να κάνετε. Η μετάβαση για σούπερ μακρύ έως εξαιρετικά σύντομο είναι όχι μόνο τρομακτικό, αλλά και μια τεράστια αλλαγή που θα απαιτήσει άλλες αλλαγές για να τις εφαρμόσει. Μπορεί να χρειαστείτε λίγο πιο μακιγιάζ εάν ανοίγετε το πρόσωπό σας για παράδειγμα και θα πρέπει προφανώς να θυμηθείτε την αλλαγή της σκιάς των φρυδιών αν αλλάζετε δραματικά τη σκιά μαλλιών.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 21

17 - Ξυραφινέλλα με ρομαντική βαφή για κομψά μαλλιά

Εάν θέλετε όγκο στις ρίζες, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το κλιματιστικό σας στις ρίζες. Είναι τα άκρα των μαλλιών που θα θέλετε να επικεντρωθεί όταν πρόκειται για τις περιποιήσεις κλιματισμού και τις ωραίες κλειδαριές. Εάν βάζετε σε μια συστοιχία προϊόντων ρύθμισης στις ρίζες σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι φαίνεται λυγισμένη, λιπαρή και άψυχη, καθώς και λιπαρή, πριν από το τέλος της ημέρας.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 28

18 - Στιγμιότυπα και χαμηλός αριθμός στρογγυλεμένων μικρών Bob

Μικρότερα στυλ όπως αυτό είναι τέλεια για την πολυσύχναστη γυναίκα που πραγματικά δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει μισή ώρα από το πρωινό της να πάει μόνο για hairstyling. Ποιος έχει αρκετές ώρες την ημέρα αυτές τις μέρες ούτως ή άλλως; Σίγουρα δεν το κάνουμε. Φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ταχύτερα να πλύνετε και να στεγνώσετε, αλλά υπάρχουν όλοι οι τρόποι να τα φορέσετε και κάθε εμφάνιση διαρκεί μόνο μερικές στιγμές το καθένα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν αρνητικά σε αυτή την κατάσταση τρίχας.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 31

19 - Faux Bob

Πιστέψτε το ή όχι, αυτό δεν είναι ένα bob καθόλου, αλλά οι μακριές κλειδαριές καρφωμένες πίσω για να δώσουν την εντύπωση των μικρότερων κλειδαριών. Αυτό είναι ένα τεράστιο τέχνασμα όταν σκέφτεστε να κάνετε μια συντομότερη και πιο κολακευτική δουλειά, σχεδόν σαν μια δοκιμή πριν να αγοράσετε. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσατε να ελέγξετε παρόμοια, κοντύτερα στυλ είναι να δοκιμάσετε μερικές περούκες υψηλής ποιότητας.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 37

20 - Lilac XL Όγκος Α Γραμμή

Φυσικά, όταν παίζετε με χρώμα, ίσως να πάτε όλοι έξω. Αυτή η υπέροχη και πολύχρωμη εμφάνιση, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί αυτά τα χρώματα για να προσθέσει νέες διαστάσεις στα μαλλιά. Δεν χρειάζεται να πάτε τόσο πολύχρωμα και φωτεινά όσο αυτή η εμφάνιση, ωστόσο, για να επιτύχετε μεγαλύτερο βάθος. Η προσθήκη ελαφρύτερων τόνων ξανθών με πιο σκούρους τόνους, για παράδειγμα, μπορεί να σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 22

21 - Rose Χρυσό & Μαλακό Μικρά Hairstyles για Λεπτά Μαλλιά 2017

Αν θέλετε μια εμφάνιση που είναι κυριολεκτικά πλύσιμο-και-φθορά, αυτό θα πρέπει να είναι μέχρι το σοκάκι σας. Απλά προσθέστε κάποιο σπρέι στυλ θαλάσσιου αλατιού για να το κάνετε και να πάρετε συρρίκνωση με τα χέρια σας και αυτό το βλέμμα θα σας εξυπηρετήσει σωστά όλη την ημέρα, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ευκαιρία.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 32

22 - Κόκκινες και μεγάλες αστραπές

Μπορείτε να φορέσετε εύκολα κτυπήματα όταν έχετε κοντά μαλλιά, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί τύποι για να διαλέξετε, καθένας από τους οποίους θα είναι κατάλληλος για διαφορετικούς τύπους μαλλιών και σχήματα προσώπου. Τα μαστίγια θεωρούνται γενικά ευκολότερα για να φορούν όταν έχουν μείνει μακρυά, σφύζουν, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να τους φορέσετε ότι είστε υποχρεωμένοι να βρείτε κάτι που λειτουργεί τέλεια για εσάς.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 29

23 - Ριγέ μέχρι τις ρίζες Pixie Cut

Τα μακρύτερα, υφή στρώματα είναι ιδανικά για την προσθήκη όγκου σε σύντομη, λεπτή εμφάνιση τρίχας, και τα άκρα των σαλιγκάρια μπορούν εύκολα να επιτευχθούν με ξυράφι και εκπαιδευμένο κομμωτή. Προφανώς, δεν θα συνιστούσαμε να πηγαίνετε να χτυπάτε τα μαλλιά σας χωρίς να παρακολουθείτε πρώτα αρκετά δίκαια. Ακόμα και τότε, θα αφήναμε την κοπτική πλευρά των πραγμάτων στους επαγγελματίες. Για αυτό τελικά υπάρχουν.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 23

24 - Ξανθιά Balayage Χαλαρή Curls

Οι κομμωτές είναι παντού αυτές τις μέρες, αλλά σίγουρα θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το σωστό στιλίστα για σας όταν κοιτάτε σύντομες και δραστικές αλλαγές μαλλιών. Φαίνεται ότι αυτό είναι καλύτερα να αφεθεί στους επαγγελματίες, οπότε μην μπείτε στον πειρασμό να φθηνά έξω και να σώσει μερικά δολάρια με να πάρει έναν σύντροφο να το κάνει για σας. Τα σύντομα hairstyles για τα λεπτά μαλλιά 2017 όπως αυτό απαιτούν προσεκτικές χειροτεχνίες και γνώσεις για να βεβαιωθείτε ότι κάθε στρώμα και κύμα πέφτει εκεί που θα έπρεπε.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 33

25 - Στρίψε ο Μπομπ

Κλειδαριές που δεν αντιμετωπίζουν σε μια ομοιόμορφη κατεύθυνση θα σας δώσουν πολλά oomph, αν αυτό είναι που προσπαθείτε να εισάγετε στις κλειδαριές σας. Το καλοκαίρι είναι ο ιδανικός χρόνος για να πάτε για το κόψιμο και να επιλέγετε μια πιο σύντομη εμφάνιση σαν αυτή, με πολλά ελαφρά στρώματα που ρίχνονται στα κοντά μαλλιά, μόνο ένα άγγιγμα προϊόντος styling που χρησιμοποιείται για να το διαμορφώσει με τα δάχτυλά σας το πρωί.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 38

26 - Τόνοι Jeweled Pixie

Αν αλλάζετε το ύφος, πηγαίνοντας από μακριά σε σύντομο χρονικό διάστημα, ίσως και να πετάξετε τη μεγάλη αλλαγή και να επιλέξετε ένα λαμπερό και ζωντανό χρώμα την ίδια στιγμή. Οι αποχρώσεις του κόσμου είναι τέλειοι για να πιάσετε το φως και να προσθέσετε ολοκαίνουριο βάθος στις κλειδαριές σας. Σίγουρα θα σπινθήρες σε μια θαμπή μέρα!

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 24

27 - Ελαφρώς Α-Γραμμή & Κυματοειδής

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε για να προσθέσετε όγκο στις κλειδαριές σας απαιτούν κάποιο είδος θερμότητας για να τα ενεργοποιήσετε. Μους, σπρέι ανύψωσης ρίζας και πολλά άλλα απαιτούν τη χρήση του στεγνωτήρα για να βεβαιωθείτε ότι κάνουν τη δουλειά τους. Αν και θα θελήσετε να αποφύγετε τα θερμαινόμενα εργαλεία styling για να βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τα μαλλιά σας, δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα που προσθέτουν όγκο χωρίς αυτά.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 34

28 - Σύντομη, ξανθιά και αποφοίτητη

Κρατώντας τα στρώματα πιο μακρυά γύρω από το μπροστινό μέρος των κλειδαριών σας, ακριβώς όπως αυτή η κοντή, ξανθιά και αποφοίτητη A-line bob, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα πράγματα κολακευτικά. Μπορεί να είναι τρομακτικό, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό σας όταν συνήθως, θα κρύβετε πίσω από ένα ορισμένο ποσό των μαλλιών σας. Αφήνοντας αυτά τα μακρύτερα μήκη μπροστά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε βήματα μωρών, έτσι να το πω.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 7

29 - Bobs & Bangs για τα Λεπτά Μαλλιά

Bobs και κτυπήματα είναι μια γενναία κίνηση, και μια ματιά που κραυγάζει όχι-ανοησίες. Πρέπει να θυμάστε ότι τα κτυπήματα θα απαιτούν συχνά πολύ περισσότερα με τη μορφή συντήρησης από ό, τι στυλ χωρίς. Σας συνιστούμε να πάρετε τα χέρια σας σε μια αξιοπρεπή μάρκα ξηρού σαμπουάν. Θα είναι ο καλύτερος φίλος σας!

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 17

30 - Μικρό και κομψό βαρίδι με στριμμένα χτυπήματα

Εδώ είναι ένα χαριτωμένο και ρομαντικό τρόπο για να στυλ μαλλιά σας όταν δεν θέλετε όλο το γύρω από το πρόσωπό σας. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε μείνει με περιορισμένες επιλογές στυλ όταν επιλέγετε το κόψιμο, αλλά αυτά τα βλέμματα δείχνουν ότι δεν είναι σίγουρα η περίπτωση.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 39

31 - Όμορφο μείγμα Boney Bob

Το Mousse είναι ένα προϊόν για τα μαλλιά που σχετίζεται με μεγάλα, κομψά μαλλιά και 80s και 90s perms, αλλά αυτό δεν είναι όλο το προϊόν για τα μαλλιά είναι καλό για. Στην πραγματικότητα, το μους είναι τέλειο για την προσθήκη όγκου και ώθησης στα μαλλιά σας όταν υποφέρετε από μια περίπτωση σύνθετου τριχώματος. Χρησιμοποιήστε ένα άγγιγμα της όταν τα μαλλιά σας εξακολουθούν να είναι βρεγμένα από το πλύσιμο και βεβαιωθείτε ότι έχετε τραγάνισμα καλά. Όταν χρησιμοποιείτε ένα φυσητήρα και ένα μεγάλο κουπί ή στρογγυλεμένη βούρτσα για να προσθέσετε σχήμα, θα παρατηρήσετε τη διαφορά. Αν προτιμάτε μια περίπλοκη εμφάνιση, κάτι που χρειάζεται πολλή ένταση, ή κάτι που απαιτεί πολλή κατοχή στη θέση του, το μους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 35

32 - Ροζ Χρυσό Μικρά Χτενίσματα για Λεπτά Μαλλιά 2017

Το ροζ χρυσό είναι ένα τεράστιο χρώμα τώρα. Ο καθένας έσπασε το βλέμμα, συμπεριλαμβανομένου κάποιου από το clan Kardashian-Jenner, και μπορείτε επίσης με αυτό το όμορφο τριαντάφυλλο χρυσό και σύντομο βλέμμα. Κρατήστε τα πράγματα αναζητώντας στεγνώνοντας τα μαλλιά σας και βούρτσισμα / styling όπως πηγαίνετε, και χρησιμοποιήστε κάποιο κομψό λάδι ή κερί πάνω από την κορυφή για να σταματήσετε οποιαδήποτε flyaways.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 26

33 - Ομολογημένος Bob με ριπές γραμμές μαλλιών

Η συσσώρευση προϊόντων είναι ο χειρότερος εχθρός σας όταν έχετε άψυχα και ωραία μαλλιά και για να καταπολεμήσετε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν που προσφέρει σαφείς ιδιότητες τακτικά. Με τακτικά, εννοούμε περίπου μία φορά την εβδομάδα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν προσθέτετε μόνο ένα προϊόν πάνω από το παλιό προϊόν, το οποίο αναπόφευκτα θα μειώσει τα μαλλιά σας και θα το κάνει να φαίνεται.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 18

34 - Sexy & Sassy Κοπή μικρού Pixie

Sexy και sassy, ​​αυτή η ξανθιά εμφάνιση λευκόχρυσου είναι τόσο χαριτωμένη, δεν μπορούμε να περιλάβουμε τους εαυτούς μας. Ιδανικό για γυναίκες με μικρά και ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου, η εμφάνιση σχεδιάζεται εσκεμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε ο όγκος των μαλλιών να ενισχύεται αμέσως.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 40

35 - Rose Gold & Copper

Όταν ξεκινάτε το styling, ξεκινήστε πάντα στις ρίζες εάν έχετε ωραία μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το φυσητήρα σας για να στεγνώσετε τα μαλλιά με όλα τα ανάποδα και κρέμονται για να ξεκινήσετε με. Αυτό θα προσθέσει όσο το δυνατόν περισσότερο στις ρίζες, και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο αν χρησιμοποιήσετε το σωστό προϊόν styling επίσης, όπως ένα μους με προσθήκη όγκου.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 36

36 - Πολλαπλών Στυλ Φυσική Balayage Blonde Bob

Αυτό απλά δείχνει πόσες διαφορετικές επιλογές styling έχετε όταν επιλέγετε μερικές από αυτές τις σύντομες hairstyles για τα λεπτά μαλλιά 2017. Κρατήστε τα πράγματα κομψά και ίσια, ή χαριτωμένα και μπαίνει κάτω. Εναλλακτικά, προσθέστε μερικά κύματα και μπούκλες στο μείγμα και έχετε δύο ολοκαίνουργια εμφάνιση εξ ολοκλήρου.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 25

37 - Πλατινένιο & μεγάλωσε έξω Pixie

Φαίνεται ότι αυτά μπορούν εξίσου εύκολα να φορεθούν ίσια και κομψά, καθώς μπορούν να κυματιστούν και να τσαλακωθούν. Και, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, κάθε εμφάνιση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Αν θέλατε μια πιο χαλαρή αίσθηση, προσθέστε απλά ένα άγγιγμα του αγαπημένου σας προϊόντος styling, χτυπήστε τα χέρια σας και ίσως τελειώστε με μια δροσερή έκρηξη από το φούρνο σας.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 16

38 - Φυσικό Μπράουνιτ Μπαλαγιέ και Φλίπερς Μπόμπ

Τα σύντομα στυλ bob όπως αυτό θα φαινόταν επίπεδη και άψυχα αν έμεναν επίπεδη. Είναι η έγχυση κουλουριών και κυμάτων που συχνά τις διαμορφώνουν, καθιστώντας τους πιο μεγάλες και πολύ πιο γεμάτες ζωή. Εάν επρόκειτο να προσθέσετε εισηγμένες μπούκλες, για παράδειγμα, σε μια ελαφρώς μακρύτερη εμφάνιση bob, το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν ένα μικρότερο, κυματιστό στυλ που φαίνεται παχύτερο από ό, τι κάνει όταν είναι ευθεία.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 15

39 - Ξανθό λευκόχρυσο και στριμμένο

Πώς αισθάνεσαι για ένα σκούρο μακρύ bob; Όσον αφορά τα σύντομα hairstyles για τα λεπτά μαλλιά 2017 πάει, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο παγκοσμίως κολακευτικό, και κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα μορφών προσώπου και τύπους μαλλιών πάρα πολύ. Μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε αυτό το βλέμμα όταν έχετε παχύτερα μαλλιά, με τα σωστά προϊόντα και στυλ. Είναι σίγουρα πιο εύκολο όταν έχετε τα ωραία μαλλιά όμως, πρόσθεσε κύματα και την υφή που προστέθηκε για να επιφέρει αυτή τη χαλάρωση.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 6

40 - Γλυκό Swoop Bob

Τα μακρύτερα bobs, επίσης γνωστά ως λοβούς, είναι ιδανικά για όσους έχουν μακριές μορφές προσώπου, διότι συμβάλλουν σε ομοιόμορφα πράγματα. Όντας το σωστό μήκος - όχι πολύ σύντομο και όχι πολύ μεγάλο - μπορεί στην πραγματικότητα να προσθέσει κάποιο σχήμα γύρω από το πρόσωπό σας, ειδικά αν προσθέσετε κάποια διάλεξη και τόμο γύρω από τις πλευρές του προσώπου σας. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να έρθει με τη μορφή υφής, κύματα προσανατολισμού προσώπου.

40 Short Hairstyles for Fine Hair 2017 1

Leave A Comment

− 1 = 7