40 Μεγάλα στρώματα κόμμωσης

Έχοντας μακριά μαλλιά είναι υπέροχα μέχρι να έρθει η ώρα να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε με αυτό. Υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα για να διαλέξετε και τόσες πολλές περικοπές. Αν και, βεβαίως, είστε κάπως αποκομμένοι από ορισμένα στυλ, αν δεν θέλετε να χάσετε κανένα από το μήκος των υπέροχων κλειδαριές σας. Τι λέτε για μερικές μακρές στρωμένες περικοπές, ωστόσο; Είναι ιδανικά για όταν θέλετε να κρατήσετε το μήκος, αλλά να κάνετε κάποιο στυλ. Έχουμε μερικά βλέμματα που σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο κρυφά, ειδικά εάν είστε στο κυνήγι για κάποια έμπνευση για τα μαλλιά.

Contents

1 - Lots n 'Lots o' Επίπεδα

Ένα μείγμα στρώσεων είναι το τέλειο μυστικό συστατικό για να δώσετε στα μαλλιά σας άφθονο κίνηση, υφή και αναπήδηση. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, ξεκινήστε τα στρώματα έτσι ώστε να σκεφτούν το πρόσωπό σας και να τελειώσετε τα στρώματα στα άκρα των μαλλιών, δίνοντάς σας άφθονο πλαισιωμένο τρύπες που κολακεύουν τέλεια.

Μακρύς Layered Haircuts 24

2 - Φωτεινά στρώματα

Τα μακρύτερα μαλλιά τείνουν να είναι πραγματικά αρκετά βαρύ, και αυτό συμβαίνει όταν τα μαλλιά γίνονται τόσο βαριά που απλώς κείνται επίπεδα και άψυχα. Για να αφαιρέσετε μέρος του όγκου χωρίς να χάσετε οποιοδήποτε από τα μήκη, μερικά στρώματα που προστίθενται στα ίδια άκρα των μαλλιών σας μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε επιπλέον κινήσεις. Όταν συνδυάζετε αυτό το τέχνασμα με κάποια απλή καμπύλη, έχετε ένα νικηφόρο συνδυασμό.

Μακρύς Layered Haircuts 28

3 - Fabulous Long Layered Haircuts

Αν έχετε ήδη κύματα στα μαλλιά σας φυσικά, μάθετε να συνεργαστείτε μαζί τους. Όταν προσπαθείτε να τα ευθυγραμμίσετε, προσπαθείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση των κλειδαριών σας. Όταν μαθαίνεις να δουλεύεις, αντί να πας εναντίον, θα έχεις πολύ καλύτερο χρόνο όταν στυλίζεις τις κλειδαριές σου το πρωί. Εκτός αυτού, το στυλ θα είναι ταχύτερο και τα μαλλιά σας θα φαίνονται πολύ καλύτερα λόγω του.

Μακρύς Layered Haircuts 38

4 - Ρομαντικά, Side-Swept Layers

Η εκπόνηση του σχήματος του προσώπου σας είναι μια καλή ιδέα πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τις μακρές στρωματοποιημένες περικοπές που πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια διαβούλευση με τον στυλίστα σας είναι πάντα σημαντική πριν από τη συμφωνία για οποιεσδήποτε τελικές αποφάσεις. Θα πρέπει επίσης να ακούσετε τον στιλίστα σας - αν υποθέτουν ότι είναι κακή ιδέα, ακούστε τους λόγους που τους δίνουν πριν τους απορρίψουν και επιλέγοντας κάποιον άλλο για να εργαστείτε με.

Μακρύς Layered Haircuts 19

5 - Στρώματα προσθήκης ελαφρού, κινήματος

Οι τέλειες μακριές στριμμένες περικοπές σημαίνουν να εξελίσσεται τόσο πολύ παρά μόνο η τομή. Η περικοπή, από μόνη της, δεν θα φαίνεται οπουδήποτε κοντά τόσο καλή όσο αυτή η εικόνα εκτός αν έχετε το σωστό συνδυασμό χρωμάτων για να πάει μαζί με αυτό.

Μακρύς Layered Haircuts 10

6 - Ζεστό και δροσερό ξανθό μπλέντερ με στρώματα

Όταν επιλέγετε ελαφρύτερες αποχρώσεις στις μακρές περικοπές, βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τα μαλλιά σας με τους καλύτερους τρόπους. Εάν πηγαίνετε ξανθιά ή φως για πρώτη φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διατήρηση της εμφάνισής σας θα είναι πεμπτουσία για πόσο καιρό το ύφος συναντάται ως σαλόνι τέλειο για.

Μακρύς Layered Haircuts 20

7 - Στρώματα πτήσης πέντε λεπτών

Τα κλιμακωτά μήκη βοηθούν να σας δώσουν άφθονες κινήσεις σε αλλιώς βαρετά, μονόχρωμα μαλλιά, μια τέλεια άκρη όταν θέλετε να φορέσετε τα μαλλιά σας ίσια και μακριά. Στην πραγματικότητα, ο Drew Barrymore έχει ταλαντεύσει αυτό το στυλ αρκετές φορές, έναν μεγάλο ανεμιστήρα αυτών των μακριών πολυεπίπεδων κούρεμα.

Μακρύς Layered Haircuts 25

8 - Long n 'Lovely Layers

Η προσθήκη του σωστού προϊόντος είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποφύγετε τη χρήση θερμαινόμενων εργαλείων styling όταν έχετε μακριά μαλλιά σε άριστη κατάσταση και θα θέλατε να το κρατήσετε έτσι. Χρησιμοποιώντας σπρέι τρίχας που σφυρηλάτησε τα μαλλιά σας, ή ένα καλό σπρέι θαλάσσιου αλατιού, είναι ιδανικό για την προσθήκη υφής και μπούκλες, χωρίς την ανάγκη για θερμότητα. Πλένοντας τα μαλλιά σας τη νύχτα πριν και στη συνέχεια η εργασία με τα φυσικά κύματα που έχουν απομείνει είναι επίσης ένα πολύ τακτοποιημένο τέχνασμα.

Μακρύς Layered Haircuts 39

9 - Ασαφή στρώματα όλος ο τρόπος προς τα κάτω

Για να έχετε τη σωστή τελική εμφάνιση, σας συνιστούμε να τραβήξετε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες και εικόνες του επιθυμητού αποτελέσματος στον στυλίστα σας. Μερικές φορές είναι πολύ πιο εύκολο να εμφανίσεις σε εικόνες τι δεν μπορείς να πεις με λόγια, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις τους τεχνικούς όρους για τα πάντα. Ξεκινήστε τον εαυτό σας έναν πίνακα Pinterest με όλες τις νέες εικόνες έμπνευσης για τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε το για να δώσετε στον στιλίστα σας τη σωστή ιδέα.

Μακρύς Layered Haircuts 29

10 - Ριζοσπαστική ξανθιά βόμβα

Εάν δεν έχετε μακριά μαλλιά, αλλά θέλετε μακριά μαλλιά, οι επεκτάσεις είναι τέλεια. Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αξιοπρεπή, καλής ποιότητας επεκτάσεις έτσι ώστε τα μαλλιά σας να φαίνονται πραγματικά και όχι συνθετικά. Ωστόσο, πολλές επεκτάσεις τρίχας αυτές τις μέρες μπορούν να βαφτούν, να κοπούν και να στυλιστούν ακριβώς όπως τα φυσικά μαλλιά σας, δίνοντάς σας μια μάζα από τρόπους για να ροκ κάθε αριθμό διαφορετικών hairstyles.

Μακρύς Layered Haircuts 11

11 - Καθημερινές μακρές στρώσεις

Αν έχετε χοντρά, μακριά μαλλιά και εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε ένεση σε μερικά στρώματα, επιλέξτε στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο με έναν πραγματικά κολακευτικό τρόπο και στη συνέχεια προσθέστε μερικά σκούπα πλευρικά κτυπήματα στο μείγμα, απλώς για να προσθέσετε μπαχαρικά. Ακριβώς όπως υπάρχουν τόσοι τύποι στρώσεων από τους οποίους θα μπορούσατε να επιλέξετε, υπάρχουν επίσης πολλά στυλ bang. Απλά πρέπει να βρείτε το σωστό combo που λειτουργεί για εσάς. Αυτός μπορεί να είναι ακριβώς αυτός.

Μακρύς Layered Haircuts 21

12 - Στρώματα προσώπου και φως, φωτεινά ξανθά

Αν προτιμάτε τα μακρά κλειδαριές σας να μην πέφτουν άψυχα και επίπεδα, τα ελαφρά στρώματα στο τέλος παρέχουν την τέλεια λύση. Φυσήξτε τα ελαφριά στρώματα μακριά από το πρόσωπο και έχετε μια μακρά πολυεπίπεδη εμφάνιση που είναι κολακευτική για όλα τα σχήματα προσώπου.

Μακρύς Layered Haircuts 26

13 - Ευθεία, Φωτεινά στρώματα

Είναι σαν τη «Rachel» - ξέρεις, Rachel από τους φίλους όταν είχε * ότι * εικονική εμφάνιση. Αυτή η 'Rachel' έχει ενημερωθεί, ωστόσο, με ένα όμορφο μείγμα χρωμάτων και τόνων, και μια περικοπή που την σκοτώνει για τη σύγχρονη γυναίκα.

Μακρύς Layered Haircuts 30

14 - Μεγάλο με στρώσεις με τσιμπήματα

Εάν θέλετε να κάνετε ροκ μεγαλύτερα κτυπήματα με τα μακρά στριμμένα κούρεμα, ξεκινήστε τα στρώματα σας πιο κάτω από τα μαλλιά - κάτω από το πηγούνι. Εάν δεν το κάνετε, διατρέχετε τον κίνδυνο να τελειώσετε με εμφάνιση μοτίβου 70 ετών. Αυτό είναι ένα fab ματιά, μην μας κάνει λάθος, αλλά αν αυτό δεν είναι το βλέμμα που πηγαίνετε για, μπορεί να καταλήξετε αρκετά απογοητευμένοι.

Μακρύς Layered Haircuts 31

15 - Βαμμένα με το χέρι, στρώματα που ξετυλίχτηκαν

Για να προσθέσετε έναν επιπλέον υπαινιγμό για κάτι ιδιαίτερο στις μακρές πολυεπίπεδες περικοπές σας, βγάλτε μερικά από τα σημαντικότερα αντικείμενα που εμφανίζονται. Υπάρχουν πολλά celebs που υποστηρίζουν αυτό το μεγάλο τέχνασμα τρίχας - ιδανικό για να φτιάξετε λεπτές τρίχες και να γελάσετε πιο γεμάτες ζωή. Το μέλι και τα χρυσά σκιερά σημάδια προς το τέλος των κλειδαριών σας δουλεύουν πραγματικά με τα μαλακά στρώματα και είναι ένα μεγάλο τέχνασμα για να ελαφρύνετε το βλέμμα σας χωρίς να πηγαίνετε ξανθιά ή ελαφρύ παντού.

Μακρύς Layered Haircuts 12

16 - Κομψή μπεζ και ξανθιά στρώση

Τα ελαφριά στρώματα όπως αυτά που βλέπετε στο τέλος αυτής της περικοπής είναι ιδανικά για να προσθέσετε όγκο όταν τα μαλλιά σας λείπουν σοβαρά. Τα ωραία και χαλαρά μαλλιά μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από λίγα στρώματα φωτός και αυτή είναι μια μεγάλη εικόνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έμπνευση. Δείξτε στον στιχουργό σας τι είδους στρώματα θέλετε, όσα μπορείτε να βρείτε για να δείξετε και θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Μακρύς Layered Haircuts 13

17 - Μαλακά στρώματα "Shaggy"

Οι γοργόνες της γοργόνας είναι ιδανικές για όσους έχουν παχύτερα, μακριά μαλλιά με στρώματα. Ο Chrissy Teigen, για παράδειγμα, ήταν ένας μεγάλος ανεμιστήρας αυτής της ματιά. Τα κυματιστά κύματα επιτυγχάνονται εύκολα με μεγάλους θερμαινόμενους κυλίνδρους ή ακόμα και πλέξιμο των μαλλιών σε μεγάλες πλεξούδες και αφήνονται να στεγνώσουν. Είναι μια τόσο φυσική, θαλάσσια εμφάνιση, είναι ιδανική για τις γοργόνες ανάμεσα σε σας.

Μακρύς Layered Haircuts 27

18 - Κομμένα μαλλιά και μακρόστενα κομμένα μαλλιά

Μάθετε πού είναι το πιο κολακευτικό χωρισμό σας και αν δεν ξέρετε, ζητήστε από το κομμωτή σας να σας δώσει ένα χέρι. Το σημείο είναι να βρούμε το πιο κολακευτικό χωρισμό και στη συνέχεια να κόψουμε τα στρώματα στα μαλλιά που ακολουθούν. Όταν ξυπνάτε το πρωί, τα μαλλιά σας φυσικά θα πέσουν με αυτόν τον τρόπο, και μόλις τα μαλλιά σας έχουν κοπεί με αυτό το στυλ στο μυαλό, θα είναι εξαιρετικά εύκολο να δουλέψετε τα πρωινά.

Μακρύς Layered Haircuts 32

19 - Μαρμελάδα μακριών επιπέδων

Όπως και τα μεγαλύτερα στρώματα σε παχύτερα μαλλιά, τα παχιά, χαλαρά και παραλιακά κύματα λειτουργούν επίσης άριστα. Ακριβώς όπως και με άλλες κολακευτικές, μακροχρόνιες περικοπές, βεβαιωθείτε ότι τα στρώματα αρχίζουν από το πιο κολακευτικό σημείο - συνήθως στο μήκος του πηγούνιού ή κάτω.

Μακρύς Layered Haircuts 14

20 - Επίπεδα ξανθών και λευκών πλατωνιών

Δεν χρειάζεται να αρπάξετε κανένα επιπλέον θερμαινόμενο εργαλείο styling να περάσει από το σημείο στεγνωτήρα μαλλιών εάν επιλέξετε μακριές πολυεπίπεδες κούρεμα σαν αυτό. Θα μπορούσατε εύκολα να αναδημιουργήσετε αυτό το βλέμμα με το στεγνωτήρα μαλλιών σας και μια καλή, στρογγυλή βούρτσα.

Μακρύς Layered Haircuts 18

21 - Βαφές μεγαλώνουν τα επίπεδα

Τα επίπεδα βοηθούν με πολλούς τρόπους, όχι μόνο για να προσθέσετε ένταση ήχου και ομοιόφωνα σε ένα επίπεδο στυλ. Τα επίπεδα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός στυλ. Αν έχετε επιλέξει πρόσφατα ένα balayage, για παράδειγμα, και θα θέλατε να αποκόψετε τα ξηρά, νεκρά και λευκά λευκά άκρα, θα μπορούσατε να το κάνετε, προσθέτοντας στρώματα για να βοηθήσετε το φτερό και να κολακεύσετε. Τα ίδια έργα για την ανάπτυξη των κτυπήματος - απλά μεγαλώστε τα σε κολακευτικά στρώματα γύρω από το πρόσωπο.

Μακρύς Layered Haircuts 33

22 - Χαρακτηρισμένη πλάτη και πολυεπίπεδη

Προσθέτοντας μερικές ηλιόλουστες στιγμές είναι ο ιδανικός τρόπος για να ενημερώσετε τις πολυεπίπεδες κούρεμα όπως αυτή και η Jennifer Lawrence είναι ένας πολύ μεγάλος οπαδός αυτού του τύπου. Μπορεί να γλιστρήσει επάνω στο κόκκινο χαλί από καιρό σε καιρό, αλλά ποτέ δεν έχει γλιστρήσει όταν πρόκειται για μόδα μαλλιών. Αν είναι αρκετά καλό για το J-Law, είναι αρκετά καλό για εμάς!

Μακρύς Layered Haircuts 40

23 - Μαύρο n 'Μέλι Melt για Σκοτεινές σε Φως Στάδια

Εάν θέλετε μια εμφάνιση που είναι ιδανική για να τραβάτε τις πιο σκουρόχρωμες κλειδαριές σας στην πιο ελαφριά πλευρά, αυτό είναι σίγουρα αυτό. Όλοι γνωρίζουν ότι συνήθως δεν θα είστε αρκετά τυχεροί για να πάτε από πολύ σκοτεινό σε πολύ φως σε μια συνεδρίαση, και αυτό το μισό τρόπο λειωμένο βλέμμα είναι ο τέλειος συμβιβασμός. Σας δίνει επίσης μερικές εβδομάδες αφήνοντας τα μαλλιά σας να χαλαρώσουν πριν αρχίσετε να τα αναβλύζετε ξανά.

Μακρύς Layered Haircuts 15

24 - Xtra Volume Long Layered Haircuts

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τακτικά θερμαινόμενα εργαλεία στυλ, όπως τα σίδερα για να φτιάξετε μοιάζει με αυτό το μακρύ και στρωμένο σχέδιο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε επίσης ένα πρόσθετο προϊόν θερμικής προστασίας. Πολλή θερμότητα σημαίνει πολλές ζημιές. Όταν τα μαλλιά σας καταστραφούν, δεν θα φαίνονται τόσο καλά για πολύ καιρό.

Μακρύς Layered Haircuts 37

25 - Σέξυ μακρά στρώματα τέφρας

Εάν έχετε ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, θα ενώσετε τους φίλους του Taylor Swift. Αν θέλετε να πάρετε μια μεγάλη έμπνευση για μακρά στρωμνή κούρεμα για καρδιά-διαμορφωμένα πρόσωπα, κοιτάξτε το παρελθόν hairstyles της. Έχει κουνιστεί τις μακριές και στρωματοποιημένες κλειδαριές της με πλήρες κτύπημα, ένα βλέμμα που θα ήταν πολύ σκληρό και σοβαρό σε αυτό το σχήμα του προσώπου, αν δεν ήταν για εκείνα τα κωνικά στρώματα που επιτρέπεται να πέσουν ήπια από το σαγόνι κάτω. Δεν υπάρχουν κτυπήματα εδώ, αλλά ισχύει ο ίδιος κανόνας διαστρωμάτωσης.

Μακρύς Layered Haircuts 34

26 - Μακρά και πλούσια στρώματα

Όταν έχετε λεπτά μαλλιά και ένα στρογγυλό πρόσωπο, επιλέγοντας τα στρώματα μπορεί να φαίνεται σαν μια επικίνδυνη επιλογή. Τα επίπεδα γενικά προσθέτουν μεγαλύτερο όγκο και αν αυτά τα στρώματα πλαισιώνουν το πρόσωπο και εκτοξεύουν έξω, το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο. Για να καταπολεμήσετε αυτό, επιλέξτε τα στρώματα που διατηρούνται εντελώς μακριά από το πρόσωπο. Όσο πιο κοντά στα άκρα των μαλλιών σας τα βάζετε, τόσο πιο κολακευτικά θα είναι.

Μακρύς Layered Haircuts 16

27 - Μωρό Blonde Πάχος n 'Layered

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, ακολουθήστε τα βήματα ενός άλλου όπως η Σελένα Γκόμεζ με τα μακρά στριφτά κούρεμα. Τα στρώματα που ξεκινούν από τη σιαγόνα και είναι ελάχιστα - υπάρχει η πιο κολακευτική εμφάνιση για εσάς, σύμφωνα με τους κομμωτές των διασημοτήτων.

Μακρύς Layered Haircuts 23

28 - Στρώματα Long, Straight & Chic

Τα μακρύτερα στρώματα είναι ιδανικά για γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα επειδή σταματούν αυτό το φαινόμενο "μπαλόνι" που μπορούν να έχουν τα μικρότερα στρώματα. Κρατήστε τους μακριά - όσο πιο μακριά από το πρόσωπό σας, τόσο το καλύτερο. Αυτή η εμφάνιση δείχνει πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Μακρύς Layered Haircuts 35

29 - Κύματα Μεγάλης & Πολυεπίπεδης Γοργόνιας

Φροντίστε τα ουδέτερα και φυσικά σημεία σας και αφήστε το κόψιμό σας να μιλήσει με μια δροσερή εμφάνιση σαν αυτή. Προσθέστε κάποιες μπούκλες ή κρατήστε το ίσιο, αυτό είναι κάτω για σας, αλλά αυτό το βλέμμα δεν είναι μόνο καθολικά κολακευτικό, αλλά και σούπερ εύκολο να στυλ με διάφορους τρόπους.

Μακρύς Layered Haircuts 17

30 - Σπάνια στρώματα στο τέλος

Τα μακριά μαλλιά και τα στρώματα πηγαίνουν χέρι-χέρι. Είναι σαν να γίνονταν μεταξύ τους. Η Sarah Jessica Parker γνωρίζει ότι ο σωστός τρόπος να φορέσει τα μακριά μαλλιά είναι με μερικά ελαφρά στρώματα και μπορείτε να το κάνετε και με την κολακεία,.

Μακρύς Layered Haircuts 36

31 - Κόκκινα και μαύρα στρώματα φλογών

Τα κουρελιασμένα στρώματα στο τέλος των μαλλιών σας βοηθούν να προσθέσετε διάσταση και υφή, καθώς και κίνηση και αναπήδηση, είτε βυθίζετε το βλέμμα με ένα ευθύ είτε σγουρά. Ζητήστε από τον στιλίστα σας για ένα τεράστιο φινίρισμα στα στρώματα σας εάν θέλετε πιο τακτικό, αλλά πιο εκσυγχρονισμένο.

Μακρύς Layered Haircuts 22

32 - Φωτεινή, ξανθιά και πολυεπίπεδη

Αν κουμπώνεις ένα μακρύ σχήμα προσώπου, είσαι μέλος της Emma Stone. Γνωρίζει τις λαμπερές και τολμηρές επιλογές των μαλλιών της και τα μεσαία και κοντύτερα στυλ της, αλλά υπάρχουν μερικά μακρύτερα βλέμματα και μακρά όψη. Τα πτητικά και φλογερά κτυπήματα που σαρώνουν στο πλάι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε την αρχή των στρωμάτων σας σε μια εμφάνιση σαν αυτή.

Μακρύς Layered Haircuts 9

33 - Μακρά και υπέροχα κοκκινωπά στρώματα

Η έξυπνη ανάμειξη αυτών των ξανθών εμφάνισης μπαλάντα κάνει την τέλεια προσθήκη για οποιαδήποτε μακρά και στρωμένη κοπή. Συνεργαστείτε με τον στυλίστα μας για να επεξεργαστείτε τους καλύτερους τόνους που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να φέρετε πραγματικά το βλέμμα σας στη ζωή.

Μακρύς Layered Haircuts 8

34 - Σοκολάτα & Μακρόστενα μαλλιά

Αντί να προσθέτετε μπούκλες στις τρίχες σας, χρησιμοποιώντας λαβίδες με βέργα ή επίπεδη σίδερα, προσθέστε ένα κύμα. Είναι γενικά θεωρείται πιο λαμπερό, μόνο σε περίπτωση που είστε στο κυνήγι για κάτι που ταιριάζει με μια επίσημη ή περίπλοκη περίσταση.

Μακρύς Layered Haircuts 7

35 - Μακρά στρώματα και ξανθιά πτώση

Εάν έχετε ένα τετράγωνο πρόσωπο με ένα ισχυρό πηγούνι, θα πρέπει να αναζητήσετε στρώματα που είναι φτερωτά γύρω από την περιοχή. Δουλεύουν για να μαλακώσουν τις ευθείες γραμμές και τα περιγράμματα. Olivia Wilde είναι ένα άλλο τετράγωνο-αντιμετωπίζουν chicka, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει έξω τελευταίες μακριές πολυεπίπεδες κούρεμα της.

Μακρύς Layered Haircuts 6

36 - Επίπεδα ρίζας Ombre

Ένας τρόπος για να βοηθήσετε να φέρετε τα ωραία μαλλιά στη ζωή είναι να δουλέψετε μια ombre για να φέρετε τα κατώτερα μήκη στρώματα στη ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο οι ήχοι αυτοί φεύγουν από το φως είναι τόσο όμορφος, δεν είχατε ποτέ ξέρει ότι τα μαλλιά αυτά ξεκίνησαν απόλυτα επίπεδη.

Μακρύς Layered Haircuts 5

37 - Χαριτωμένα και ελαφριά χαρακτηριστικά και στρώματα πλαισίου προσώπου

Χρησιμοποιώντας ένα μπούκλα ή ενισχυτή κύμα στα μαλλιά σας πριν από το στυλ θα εξαλείψει την ανάγκη για κάθε θερμαινόμενα εργαλεία styling, και επίσης λειτουργεί καλά με τις μακρύτερες, στρωματοποιημένες κλειδαριές σας για να προσθέσετε περισσότερο όγκο και διάσταση.

Μακρύς Layered Haircuts 4

38 - Ξανθιά, επισημασμένη, χαμηλή και στρωμένη

Η ανάμειξη μιας σειράς αποχρώσεων με τα στρώματα σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστήσετε την προσοχή σας στα νέα σας, αλλά αυτά τα στρώματα εμφάνισης θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αναπτυχθούν πιο σύντομα. Η καλλιέργεια pixie, για παράδειγμα, θα μπορούσε εύκολα να αναπτυχθεί σε μια βαθμολογημένη bob, ένα βρώμικο λοβό, και στη συνέχεια αυτό το όμορφο μακρύτερο βλέμμα. Τελικά, θα μπορούσατε να απλώσετε μόνο για να πάρετε τα πάντα πίσω στο ίδιο μήκος και πάλι, δωρεάν για να προσθέσετε mroe μακρύ στρωμνές περικοπές εάν θέλετε.

Μακρύς Layered Haircuts 3

39 - Στρώματα πάχους, μακριάς και υφής

Εάν θέλετε να προσθέσετε υφή στα μαλλιά σας, προσθέστε τα στρώματα και στη συνέχεια να τα κουράσετε έτσι ώστε να μην πέσουν όλοι στη σωστή θέση και κατεύθυνση. Η ματιά είναι σύγχρονη, αλλά είναι και αυτή που μπορεί να φανεί πολύ λαμπερή όταν έχει γίνει με τον σωστό τρόπο.

Μακρύς Layered Haircuts 2

40 - Στρώστε το!

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, ας πάμε με τα κατώτερα στρώματα για να σας δώσουμε μια γερά και όμορφη εμφάνιση σαν αυτή. Εξαιρετικό για παχιά και λεπτότερα μαλλιά, είναι επίσης μια ματιά που θα μπορούσε εύκολα να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας το σωστό συνδυασμό κομματιών μαλλιών και επεκτάσεις.

Μακρύς Layered Haircuts 1

Leave A Comment

86 − 84 =