40 χτενίσματα για τα μαλλιά

Ένα κτυπημένο κτυπήματα δίνει μια ιδιαίτερη γοητεία σε κάθε είδους χτένισμα. Είτε έχετε κοντό, μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά, μια μονόπλευρη περιθώρια που γίνεται δεξιά θα πλαισιώνει τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και θα σας φέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας: τα μάτια, τα χείλη, τη γνάθο, το ονομάζετε. Οι γυναίκες συχνά τείνουν να χτυπάνε αν έχουν προεξέχοντα μέτωπα. ή προεξέχοντα ζυγωματικά. Ανεξάρτητα από τους λόγους σας, μερικές φορές μια αλλαγή είναι μόνο που πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι και όμορφοι για άλλη μια φορά. Έχουμε κάνει μια λίστα με 40 από τα καλύτερα χτενίσματα κτυπημάτων. Κοιτάξτε πιο προσεκτικά και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητα και την αίσθηση του στυλ σας.

1. Κομψά Side-Swept Bangs & Top Bun 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Krystelle Parsons

Ένα χτενισμένο με ασιατικό χτένισμα χτένισμα με ένα κορυφαίο κούμπωμα και μια πλευρική σάρωση προσθέτει ένα γραφικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Συνδυάστε το κομμωτήριο με το τολμηρό μακιγιάζ και μην ξεχάσετε να κοκκινίζετε και να επιδεικνύετε την εμφάνιση να είναι πλήρης και κομψή. Η ψυχρότερη τάση της εποχής είναι το βρώμικο κουλούρι και χαλαρά σκέλη μαλλιών στο πρόσωπο. Κάνει την κόμμωση σας να αισθάνεται αβίαστη, αλλά ταυτόχρονα κομψή και κομψή.

2. Ολισθαίνοντα τσιμπήματα και κουνουπιέρες 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / sarahcouture.ca

Εάν έχετε μια προεξέχουσα σιαγόνα και τολμηρά χαρακτηριστικά του προσώπου, ένα συρόμενο περιθώριο και στις δύο πλευρές μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Για άλλη μια φορά, παρατηρήστε το ακατάστατο vibe του hairstyle. Το κορυφαίο κουλουράκι στην κορυφή του κεφαλιού και ο όγκος στη βάση (στο πίσω μέρος) κάνουν την κομμωτή να αισθάνεται δυναμική και απίστευτα κομψή. Αν έχετε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέτωπο, αυτό το κομμωτήριο θα αναδιαρθρώσει και θα αναμορφώσει τα χαρακτηριστικά σας ώστε να ταιριάζει με τη φυσιογνωμία σας.

3. Μικρά ξανθά κύματα και περιθωριακό περιθώριο 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Lorrie Dobni

Στυλ το βραχύ μπαστούνι σας διαφορετικά αυτή την εποχή του φθινοπώρου, και να πάει με χαλαρά μπούκλες και μια πλευρά σάρωσε κτυπήματα για να τονίσει τα όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Ένα ζευγάρι ξανθιές φωτεινές ενδείξεις στο μπροστινό μέρος θα ταιριάζει απόλυτα με τις πιο σκούρες αποχρώσεις στις ρίζες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διακινδυνεύσετε!

4. Μεσαίου μήκους όλα φυσικό καφέ 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / TRS Trendy Services

Ευθεία, μεσαίου μήκους μαλλιά είναι απίστευτα εύκολο να το στυλ. Τα πλάγια σκούπισμα κτυπήματα δίνουν μια νέα γοητεία στην κόμμωση, που σημαίνει ότι μπορείτε να φορέσετε σε κάθε είδους εκδήλωση. είτε μιλάμε για ένα πάρτι είτε για το καθημερινό γραφείο. Διατηρήστε το φυσικό χρώμα της τρίχας σας άθικτο. όλα τα φυσικά μαλλιά είναι σε στυλ αυτές τις μέρες.

5. Ογκώδες βαρίδι με ανοιχτό καφέ χρώμα 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / Lovely Hairstyles

Η θωρακική καστανά μαλλιά με τα κομψά highlights είναι μια ακόμη τάση της εποχής. Για να το καρύκευμα, πάρτε ένα στριμμένο περιθώριο σε μία από τις πλευρές. Θα σας δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη, για να μην αναφέρουμε ότι θα πλαισιώσει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Οι πιο cool hairdos είναι συχνά οι πιο απλές. Γιατί να περιπλανηθείτε, όταν αισθάνεστε όμορφοι με ένα φρέσκο ​​χτένισμα και μερικές από τις καλύτερες στιγμές?

6. Messy Waves 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Macy Hawkins

Αγαπάμε βρώμικα κύματα επειδή είναι παιχνιδιάρικα και φρέσκα. Το hairstyle παραπάνω είναι ιδανικό για καθημερινή στολή. Το στρωμένο περιθώριο γεμίζει το πρόσωπο χωρίς να καλύπτει το πρόσωπο. Προσφέρει πολύ ωραία επαφή και αναδεικνύει τα προεξέχοντα ζυγωματικά σας και τα μεγάλα λαμπερά μάτια. για ένα επιπλέον άγγιγμα glam, πάρτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές.

7. Μεγάλα κρεμώδη ξανθά κύματα και πλαϊνά περιθώρια 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Stephne Marquis

Αν έχετε μακριά, ξανθά μαλλιά και θα θέλατε να αλλάξετε τα πράγματα χωρίς να αλλάξετε το χρώμα, ένα περιθωριασμένο περιθώριο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Οι πιο ασήμαντες αλλαγές συχνά κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Γιατί να μην το δοκιμάσετε; Θα εκπλαγείτε με το πόσο επιθετικό είναι το νέο σας κομμωτήριο.

8. Εξελιγμένα Updo & Layered Bangs 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / fulldose.net

Ένα εξελιγμένο updo δεμένο σε ένα χαμηλό κουλουράκι είναι το τέλειο hairstyle για ένα επίσημο γεγονός. Αν έχετε ένα προεξέχον μέτωπο και αισθάνεστε την ανάγκη να το καλύψετε, μια περιθωριοποιημένη περιθώρια μπορεί απλώς να θέλετε να χρειαστείτε. Τολμήστε να είστε τολμηροί και θα λατρέψετε το τελικό αποτέλεσμα.

9. Side Side Bangs & Waves 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Jennifer Stewart Midwife

Τα κύματα παραλιών φέρνουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για την οποία επιθυμούν όλες οι γυναίκες. Σας δίνουν εμπιστοσύνη και σε κάποιο βαθμό σας αναγκάζουν να πιστεύετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να κλέψετε την επίδειξη όπου κι αν πάτε. Μια περιθωριοποιημένη περιθώρια κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα. Συνδυάστε το νέο σας χτένισμα με μακιγιάζ ματιών.

10. Εύκολο Bob & χαλαρά κύματα 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Melissa Brooke

Ένα αβίαστο bob με επιπλέον όγκο μπορεί να αναμορφώσει εντελώς το πρόσωπό σας και τα χαρακτηριστικά του. Δεν υπάρχει λόγος να φτάσετε σε ακραίο μήκος για να πετάξετε μια μπλε πλατινένια μπαστούνι. δοκιμάστε μια πλευρική περιθώρια αν νιώθετε την ανάγκη για μια αλλαγή και ίσως καταλήξετε να αγαπάτε το τελικό αποτέλεσμα.

11. Cute Bob πάνω από τους ώμους 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / Lively

Τα χαριτωμένα, παιχνιδιάρικα bobs ακριβώς κάτω από τους λοβούς είναι πιο κατάλληλα για γυναίκες με μακριά necklines. Εάν είστε ένας από αυτούς, τότε πρέπει να δώσετε σε αυτό το hairstyle μια ευκαιρία τουλάχιστον μία φορά σε μια ζωή.

12. Vintage Inspired Fringe 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Yotsuki Trickster

Ένα vintage εμπνευσμένο bob με μια πλευρική κρόσσια σας κάνει να αισθάνεστε σαν το πιο λαμπερό gal. Είναι ένα τόσο εμπνευσμένο κομμωτήριο που μεταφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και πρωτοτυπίας. Λένε ότι τα απλούστερα hairstyles είναι συχνά τα πιο επιζήμια! Γιατί να μην το δοκιμάσετε για να δείτε πώς αισθάνεστε?

13. Αξιολάτρευτο ροζ Bob 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Jane

Αν δεν έχετε δοκιμάσει να πεθάνετε τα μαλλιά σας ροζ πριν, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να διακινδυνεύσετε. Το φθινόπωρο είναι εδώ, γιατί να μην πάει άγρια ​​για μια φορά; Για να κρύψετε ένα επιβλητικό μέτωπο, επιλέξτε μια μακρύτερη, στρωμένη περιθώρια και η φυσιογνωμία σας θα αλλάξει τελείως.

14. Audrey Hepburn Εμπνευσμένο Fringe  40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Chelsea Brooke

Ποιος δεν αγαπά τον υπέροχο Audrey Hepburn; Η pixie της κομμωτή της με μια πλευρά-σάρωσε περιθώρια είναι αξέχαστη. Γνωρίζουμε ότι είναι μια τολμηρή κίνηση, αλλά λένε ότι είναι ωραίο να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό από μια στιγμή.

15. Πλευρική πρόσκρουση και κυρίαρχη πρόσθια κύρτωση 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / stylishboard.com

Κάντε το περιθωριασμένο περιθώριό σας σε μια αξέχαστη κόμμωση με μια προεξέχουσα, συνεχή μπούκλα. Από την άλλη πλευρά, πάρτε ένα χαμηλό στριμμένο bob. Το hairstyle είναι ιδανικό σε μια επίσημη εκδήλωση ή γάμο, καθώς θα κάνει όλους να γυρίσουν τα κεφάλια τους γύρω.

16. Κατώτερη πλευρική πλευρά 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / prohaircut.com

Για μια ακόμη φορά, έχουμε μια χαμηλή κουλούρα και συνεχή πλευρική περιθώρια που δίνει κίνηση και φρεσκάδα σε μια κομψή στολή. Αν θέλετε να μάθετε το μυστικό συστατικό σε ένα στράπλες φόρεμα, αυτό είναι: το bob με το περιθώριο.

17. Εξελιγμένο Παριζιάνικο κομμωτήριο 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Julie Lancaster

Η Nicole Kidman σίγουρα ξέρει να βγάζει το περιθωριοποιημένο περιθώριο. δίνει σχεδόν την εντύπωση ότι η περιθώρια δεν υπάρχει. Στυλιζαρισμένο σωστά, μπορείτε πραγματικά να το ενώσετε με το στριμμένο κουλούρι και να δώσετε στην κόμμωση σας μια εντελώς διαφορετική έκκληση.

18. Glam Vintage Hairstyle 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Stephanie King

Ξέρουμε ότι αγαπάς την πλευρά σου σάρωσε περιθώρια. Αλλά τι γίνεται αν το βγάλεις σε μια τρυφερή κομμωτική? Βεβαιωθείτε ότι το στυλ σας πάνω από τα φρύδια που σας φέρνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, και υπογραμμίστε τα μάτια σας και το άψογο ντεκολτέ.

19. Μωβ Bob & ογκώδης φτέρνα 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Adrienna Bingham

Πόσες φορές προσπαθήσατε να κόψετε τα μαλλιά σας και να πάρετε μια πραγματική πλευρική σάρωση; Πολλές φορές, σωστά; Τώρα είναι καιρός να το δείξουμε με υπερηφάνεια. Για να τραβήξετε την προσοχή και να είστε σε τάση, η πλήρης αλογοουρά και το κομψό χρώμα είναι συναρπαστικά.

20. Ολόκληρο το Fringe Swept και στις δύο πλευρές

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Reefat Zareen

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να έχουμε μια περιθώρια. Παρόλο που αυτό μπορεί να ισχύει, δεν συμβαίνει πάντοτε. Το κομμωτήριο που παρουσιάζεται παραπάνω συνιστάται ιδιαίτερα εάν τα φυσικά μαλλιά σας είναι ήδη ίσια. θα είναι πολύ πιο εύκολο να στυλ και να κανονίσει.

21. Ασημί μπλε και παραλιακά κύματα 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω αγορών Pinterest / Wigs

Το γαλάζιο ασημί και τα κύματα παραλιών είναι στοιχεία ενός κομψού χτενίσματος. Τα πλευρικά σαρωμένα κτυπήματα είναι σχεδόν αόρατα. Αλλά επειδή μπορούμε να εντοπίσουμε τις λεπτομέρειες, παρατηρήσαμε τα ενδιαφέροντα μεγάλα κτυπήματα που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται διαρθρωτικό και επιθετικό.

22. Λεπτές Ροζ Στιγμιότυπα 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / pophaircuts

Αποκτήστε εξαιρετικά ροζ highlights για τα σκούρα καστανά μαλλιά σας και αφήστε τη φυσική σας ομορφιά να λάμψει. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη ενός περιθωριοποιημένου περιθωρίου είναι ότι μπορεί να σχεδιαστεί με πολλούς τρόπους. Δοκιμάστε όλα έξω, και να κολλήσετε σε αυτό που σας δίνει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

23. Ροζ Ombre Waves & Side Swept Fringe 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Chelsea Peltier

Τα ροζ ombre μαλλιά με τις πιο σκούρες ρίζες σας δίνουν τη μεγαλύτερη πινελιά πρωτοτυπίας. Αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι έχετε ένα μεγάλο μέτωπο που χρειάζεται κάλυψη, προτείνουμε πλάγια κτυπήματα.

24. Μακρύ πλαϊνό περίστροφο και πλέξιμο 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / LikeeLi

Τα ροζ μαλλιά είναι το NOW μεγάλο πράγμα της εποχής. Μας αρέσει η απόχρωση, αλλά αυτό που αγαπάμε ακόμα περισσότερο είναι τα πλάγια σκούπισμα κτυπήματα με πλεξούδα. Θεωρητικά, είναι ένα τόσο απλό κομμωτήριο. Στην ουσία, είναι πραγματικά εξαιρετικό.

25. Κυρ φιλάει τα μαλλιά και τα κύματα 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / StyleBlueprint

Τα ηλιακά κύματα με τις σκοτεινότερες ρίζες και τα ελαφριά άκρα φαίνονται υγιή, φρέσκα και ταυτόχρονα κομψά. Η Τζένιφερ Γκάρνερ φημίζεται για τα κτυπήματα που την έκαναν στο πλευρό της. η τρίχα είναι ιδανική αν έχετε ένα μακρύ, οβάλ πρόσωπο και εμφανή χαρακτηριστικά του προσώπου.

26. Madness τζίντζερ 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Tres Haute Diva

Τα πορτοκαλί μαλλιά στο δέρμα από πορσελάνη μοιάζουν θεία. Στη διάθεση για κάτι λίγο επιπλέον; Πάρτε μια καθαρή πλευρά σαρωθεί περιθώριο. Κρατήστε το απλό και κομψό για μια πρόσθετη πινελιά glam και κομψότητα.

27. Μεσαίο μήκος Hairstyle στο πλάι

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Caroline

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας; Μια πλευρά σάρωσε περιθώρια με μπούκλες για τα μαλλιά σας είναι η ιδανική κόμμωση για κάθε είδους πάρτι. Είναι η τέλεια κόμμωση για ένα στράπλες φόρεμα γιατί αναδεικνύει τη δομή των οστών σας και τα λεπτή χαρακτηριστικά του προσώπου και το ντεκολτέ.

28. Μαστίγια κοπής 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Karen Weeks

Κοπή τα μαλλιά σας για να πάρει μια αμβλύ, στρωματοποιημένα περιθώρια δεν είναι η ευκολότερη απόφαση? ειδικά αν αυτή είναι η πρώτη φορά που παίρνετε κτυπήματα. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το είδος περιθωρίου σαρώνεται από την πλευρά. Μπορείτε πάντα να το καλύψετε και να το αφήσετε να μεγαλώσει όταν βαρεθείτε.

29. Ένα όμορφο χάος 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Darja

Δείξτε την άγρια ​​πλευρά σας αυτό το φθινόπωρο με το πιο τρελό χτένισμα που μπορείτε να σκεφτείτε. Ή απλά πιάσε μερικά σπρέι μαλλιών και πάρτε ακατάστατα κύματα. Για να διατηρήσετε τη δομή του προσώπου σας, μια μακρύτερη πλευρική σάρωση θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι, όμορφοι και αποφασισμένοι.

30. Κοφτερό χτένισμα & αλογοουρά

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Carolina Munoz

Αν δεν έχετε την πιο επιβλητική οστική δομή, θα συνιστούσατε να αποφύγετε αυτό το κομμωτήριο. Το μόνο που ταιριάζει απόλυτα σε κορίτσια με μακριές σιαγόνες και έντονα, μεγάλα μάτια. Με μια πρώτη ματιά, θα λέγατε ότι είναι παράξενο. Αλλά το πρόσωπό σας επιτρέπει οποιοδήποτε τύπο χτενίσματος, αυτή είναι η πρώτη που δοκιμάζει.

31. Creamy Bob & Messy Fringe 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / Lovely Hairstyles

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για τα κρεμώδη ξανθά μαλλιά και τα ακατάστατα κύματα. Αγαπάμε την έκκληση, την κίνηση και την πλήρη επίδραση αυτής της κόμμωσης. Αποπνέει μια αίσθηση πρωτοτυπίας και φρεσκάδας. Επειδή είναι τόσο εύκολο, σας κάνει να θέλετε να το πάρετε αμέσως.

32 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Brit Morin

Σκουπίδια κτυπήματα και μια μικρή bob λίγο πάνω από τους ώμους πλαισιώνουν το πρόσωπό σας και την ισορροπία των χαρακτηριστικών σας. Έχετε μια προεξέχουσα σιαγόνα; Ενας μακρύς λαιμός? Λοιπόν, σταματήστε να σκέφτεστε και να κατεβείτε στην επιχείρηση. Θα λατρέψετε το τελικό αποτέλεσμα.

33. Κατσαρόλες και πλαϊνές πλευρές 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / The Kit

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο θάρρος να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε. Έχετε ποτέ ρωτήσει τον εαυτό σας, "ίσως ένα μικρό βραχίονα και μια πλευρά σάρωσε περιθώρια θα ταιριάζει καλύτερα;".

34. Shag Bob & Bangs 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Ann Thornton

Τα μαχαίρια Shag είναι πίσω κυρίες! Αυτό είναι ένα δροσερό κομμωτήριο που συγκλόνισε τους δρόμους στη δεκαετία του '90. Και είναι πίσω από ό, τι φαίνεται καλύτερα από ποτέ. Μην ξεχνάτε την πλευρά που σαρώνουν τα περιθώρια για να φτιάξετε το κομμωτήριό σας άγριο, τολμηρό και εκπληκτικό.

35. Υπερβολικές πλευρικές λοξές και κόκκινες επιφάνειες 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω του Pinterest / Lorre Ervin

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τονίσες; Τα κοκκινομάλλα έχουν συχνά αμφιβολίες όταν αναμειγνύουν περισσότερα από ένα χρώματα. Ωστόσο, ένας επαγγελματίας ξέρει καλύτερα. Μια υπερβολική πλευρική σάρωσε κτυπήματα χτυπήματα δεν είναι μόνο δροσερό? αλλά κομψό και κομψό. Προσθέτει όγκο στα μαλλιά σας, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε όμορφα, με αυτοπεποίθηση και με αυτοπεποίθηση, όπου κι αν πάτε.

36. Cool Layered Fringe 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / short-haircut.com

Δοκιμάστε αυτό το δροσερό περιθωριακό περιθώριο για να νιώσετε σαν την πιο ισχυρή γυναίκα. Πιστέψτε το ή όχι, λένε σύντομα hairstyles bob σας κάνουν να αισθάνεστε εξουσιοδοτημένοι. Εάν τα χαρακτηριστικά σας είναι λεπτές και εμφανείς, συνιστούμε να αναλάβετε τον κίνδυνο. Κάθε τόσο πρέπει να είμαστε γενναίοι και να δοκιμάζουμε χτενίσματα που δεν έχουμε δοκιμάσει πριν απλά για να δούμε πώς αισθανόμαστε.

37. Ασύμμετρες θήκες 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Brittany Ghersel

Τι να μην αρέσει σε ασύμμετρες διακοσμήσεις; Δεν έχετε κουραστεί από την κλασική pixie hairdo; Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Αφήστε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν μπροστά και κρατήστε το περιθωριασμένο περιθώριο. Κόψτε το αν όλα είναι μακριά στο πίσω μέρος για να επιτρέψετε σε όλους να θαυμάσουν τα χαρακτηριστικά σας. Να θυμάστε πάντα ότι είστε όμορφοι αν έχετε μακριά μαλλιά. Κρατήστε την κόμμωση!

38. Ασημένια Pixie & Side Swept Bangs

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / therighthairstyles.com

Δεν είναι ποτέ αργά για να κάνετε ριζική κούρεμα. Η διάσημη Pixie hairdo έχει επανεμφανιστεί αυτή τη σεζόν. Το χρώμα ήρωα: ασημένιο. Συνδυάστε με τόνους λιλά ή ροζ. Ξεκινήστε το με την πιο ωραία πλευρά περιτυλιγμένη περιθώρια, και όλα τα μάτια θα σε σας. Η hairdo παραπάνω είναι το τέλειο μίγμα μεταξύ pixie και short bob. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε πότε μπορείτε να έχετε και τα δύο.

39. Χαλαρά σκέλη μαλλιών 

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω της Pinterest / Marianne Bell

Μια απλή πλευρική σάρωσε περιθώρια και διάφορα χαλαρά σκέλη μαλλιών εδώ και εκεί μπορούν να κάνουν το απλούστερο χτένισμα να φαίνεται θεϊκό. Αυτό που είναι υπέροχο για τα απλά, κομψά hairdos είναι ότι διαρκούν μερικές ώρες. Χορεύστε όλη τη νύχτα στο πάρτι σας, και θα εξακολουθείτε να βλέπετε και να αισθάνεστε υπέροχα.

40. Σύντομη Ξανθιά Bob & Shaved Side

40 χτενίσματα για τα μαλλιά

μέσω Pinterest / coiffure-απλό

Το ξύρισμα μιας πλευράς του κεφαλιού σας με μοναδικό σκοπό την εμφάνιση της μόδας δεν είναι ποτέ εύκολη κλήση. Αλλά τι εάν σας είπαμε ότι είναι το κομμωτήριο που συμπληρώνει καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας; Για να διατηρήσετε μια ισορροπία, μπορείτε πάντα να πάρετε μια πλευρά σάρωσε κτυπήματα για να διατηρήσετε τη ρομαντική γοητεία της κόμμωσης.

Τα χτενίσματα Side-swept bangs είναι στην τάση αυτές τις μέρες, επειδή είναι πρακτικά, εύκολα στο στυλ, και τελικά, κομψά. Αγαπάμε την έκκληση και το αποτέλεσμα που δημιουργούν. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε 40 από τους καλύτερους. Ποια hairstyle θα θέλατε να δοκιμάσετε πρώτα; Ο χρόνος για να κάνετε μια αλλαγή και να κόψετε τα μαλλιά σας είναι τώρα. Γιατί να περιμένετε όταν μπορείτε να πάρετε το πιο cool side-swept κτυπήματα χτυπήματα, και πραγματικά αρπάξει την προσοχή των ανθρώπων; Τα μακριά μαλλιά είναι υπερτιμημένα. Επιλέξτε ένα περιθώριο που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και συμβουλευτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Θυμηθείτε: είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν κομμωτή, για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη σωστή επιλογή.

Leave A Comment

49 − 41 =