30 Hairstyles Braid για μεσαία μαλλιά

Αν βρίσκεστε στο κυνήγι για νέα χτενίσματα για μεσαίες τρίχες, έχουμε πολλές εικόνες για να σας δείξουμε. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζεστε μακριές κλειδαριές για να κάνετε τα πιο περίπλοκα και πολύπλοκα πλεκτά στυλ, αλλά, όπως πρόκειται να σας δείξουμε, αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει. Και, σε περίπτωση που νομίζατε ότι όλα τα πλεκτά βλέμματα ήταν περίπλοκα και περίπλοκα, πρόκειται να σας δείξουμε ότι δεν συμβαίνει και αυτό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένα από αυτά τα βλέμματα είναι πραγματικά εξαιρετικά απλά για να αναδημιουργήσετε ...

Contents

1 - Επέκταση πλεγμένο Updo

Ένα πράγμα που οι πλεξίδες είναι ιδανικές για την εμφάνιση κάθε σκιάς που έχετε στο νέο χρώμα σας. Αυτή η τολμηρή, μεγάλη και πλεγμένη εμφάνιση, για παράδειγμα, είναι πολύ απλή στη δημιουργία της, αλλά αυτές οι υπέροχες αποχρώσεις φέρνουν πραγματικά το βλέμμα στη ζωή. Δεν είναι αυτό που ψάχνετε?

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 2

2 - Super Cool Braids

Κρατήστε τα πράγματα απλά, γαλλικά και διπλής πλέξης με αυτό το look pigtail. Ακριβώς στο τέλος των κουνουπιών, αντί να αφήσετε τις ουρές να κρεμαστούν, να τους περάσετε κάτω από πάνω και πάνω τους, πριν τους στερεώσετε στη θέση τους. Τα κουνουπιέρια και τα κουνουπιέρες είναι μια πολύ μεγάλη τάση για τώρα, και αυτό το βλέμμα κάνει τα περισσότερα από αυτά όμορφα.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 3

3 - Πλεγμένο, τραβηγμένο

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να δοθεί μια παλαιότερη πλεκτή εμφάνιση κάποια νέα ζωή είναι να το βγάλει λίγο. Έχουμε συζητήσει την ιδέα μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτού του κομμάτι, αλλά είναι πραγματικά το πιο εύκολο τέχνασμα που θα μπορούσατε να μάθετε. Ακριβώς τραβώντας έξω μερικά σκέλη, ή όλα τα σκέλη της πλεξούδας, έχετε μια εντελώς νέα εμφάνιση στα χέρια σας. Μια σφιχτή ματιά για χθες, μια ματαιωμένη ματιά για σήμερα, ίσως; Θα σήμαινε τη λήψη δύο στυλ από μια μόνο πλεκτή εμφάνιση. Εξοικονόμηση χρόνου - μας αρέσει!

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 5

4 - Τυπικά ιχθύδια

Οι πλεξίδες ψαριού είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις από ό, τι νομίζεις. Λοιπόν, πρέπει να είναι αν ακόμη και καταφέραμε να τους κρεμάσουμε. Ένα πράγμα που φαίνεται να βάζει τους ανθρώπους μακριά είναι το γεγονός ότι εργάζεστε με τέσσερα σκέλη τρίχας, παρά με τρία σκέλη μαλλιών, όπως θα βρείτε σε ένα παραδοσιακό γαλλικό πλεξούδα. Η εμφάνιση αξίζει τον κόπο, όπως μπορείτε να δείτε. Αυτό το βλέμμα έχει μείνει σφιχτό, αλλά έβγαλε έξω και άφησε λίγο βρώμικο, αυτά τα fishtails πραγματικά φέρνουν κάτι νέο στο τραπέζι.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 6

5 - Πλεκτά & Ρομαντικά με Floral Αξεσουάρ

Εάν είστε στο κυνήγι για ένα ρομαντικά πλεγμένο βλέμμα, πώς σας ταιριάζει αυτό; Η προσθήκη ή τα λουλούδια έχουν κάνει αυτό το βλέμμα εντελώς αξιολάτρευτο, αλλά θα μπορούσατε να τα αφήσετε εκτός αν αυτό είναι πιο θηλυκό από τη διαδρομή που θέλετε να πάρετε.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 7

6 - Τυπικά μικρά πλεκτά σκισίματα

Μια teeny-μικροσκοπική πλεξίδα είναι κάτι μόνο που χρειάζεστε για να προσθέσετε λίγο κάτι επιπλέον σε μια κατά τα άλλα θαμπό εμφάνιση. Αυτό το κομμωτήριο διαθέτει μόνο ένα teeny-μικροσκοπικό πλεξούδα, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε, κάνει σίγουρα αρκετά τον αντίκτυπο.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 8

7 - Τετράκλινα γαλλικά πλεκτά

Όταν δύο πλεξούδες δεν είναι αρκετές, ρίχνετε τρεις πλεξίδες. Αλλά τι συμβαίνει όταν τρία πλεκτά δεν είναι αρκετά; Επιλέγετε τέσσερις πλεξούδες, φυσικά. Απλή, μοντέρνα, φρέσκια και διασκεδαστική, αυτή η εμφάνιση θα φανεί εξαιρετικά χαριτωμένη με την προσθήκη της λάμψης γύρω από τις ρίζες για ένα φρέσκο ​​χτένισμα φεστιβάλ που δεν χρειάζεται καθόλου στυλ το πρωί.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 4

8 - όμορφα πλεγμένο

Αυτή η εμφάνιση, μια απλή πλεκτή εμφάνιση, θα μπορούσε εύκολα να φορεθεί για γάμους, τυπικά, proms, και άλλες περιπτώσεις. Ταυτόχρονα, ωστόσο, θα μπορούσε πολύ εύκολα να φορεθεί άνετα. Αυτό είναι το πράγμα για αυτά τα βλέμματα και, ειδικά, πλεξούδες. Κρατήστε τα πράγματα τακτοποιημένα για ένα πιο εξελιγμένο και τακτοποιημένο φινίρισμα, ή να βγάλουν τα πράγματα και να χτυπάνε για μια πιο παιχνιδιάρικη υπόθεση.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 9

9 - Σύντομη n 'Messed Up πλέξη φαίνεται

Πλεκτά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά όπως αυτή σας δίνουν μια ιδέα για το πώς μπορείτε να μεγαλώσετε βραχύτερες μορφές, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε στο ίδιο το στυλ. Η ανάπτυξη ενός βραχύτερου bob σε ένα στυλ μεσαίου μήκους, για παράδειγμα, μπορεί να είναι σκληρή. Με πλεξούδες και συστροφές, όπως φαίνεται εδώ, μπορείτε να φτιάξετε ένα στυλ και να αποκρύψετε εκείνες τις λιπαρές κλειδαριές, όλες ταυτόχρονα.

Πλέκω Hairstyles for Long Hair 16

10 - Πλεκτά κομμάτια διαστήματος

Όντας κομψό δεν ήταν ποτέ τόσο απλό με αυτά τα υπέροχα πλεκτά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά. Μεσαία μαλλιά μπορεί συχνά να είναι αρκετά αμήχανη στο ύφος, δεν είναι αρκετά μεγάλη για περίπλοκα και πιο περίπλοκα σχέδια, αλλά ακόμα πολύ μικρή για να φορούν μόνο φυσικά και με πολύ λίγο styling. Όπως μπορείτε να δείτε από αυτή την πλεκτή ιδέα, το styling μεσαίου μεγέθους μαλλιά με πλεξούδες είναι σίγουρα ένας εύκολος τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 17

11 - Cute Side Braids για όλα τα μήκη μαλλιών

Αν έχετε εξαντλήσει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε το μεσαίο μήκος σας, τι γίνεται με αυτό το θαυμάσιο πλεκτό βλέμμα; Hairstyles όπως αυτό μπορεί εύκολα να φορεθεί για τόσο casual και πιο επίσημες εκδηλώσεις. Αυτό το βλέμμα, για παράδειγμα, θα μπορούσε εύκολα να φορεθεί με λουλούδια στα μαλλιά σας για να ταιριάζει σε ένα boho γάμο, ή με τζιν και ένα casual μπλουζάκι για να τρέχει για την πόλη.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 21

12 - Καλύτερες φίλες του καταρράκτη των φίλων

Ποιος καλύτερος τρόπος να φορέσετε αυτά τα πλεκτά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά παρά με το BFF! Παίζει για να γίνει δημιουργικό με αυτά τα χαριτωμένα πλεκτά βλέμματα και είναι συχνά πολύ πιο εύκολο να αναδημιουργηθεί σε κάποιον άλλο. Ας σας BFF κάνει τα μαλλιά σας σε ένα χαριτωμένο στυλ, και στη συνέχεια να επιστρέψει την εύνοια κάνοντας τα δικά της πίσω. Ποιος ξέρει ποια όμορφα χτενίσματα μπορεί να καταλήξετε να δημιουργήσετε?

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 27

13 - Ιχθύδια Leia Buns

Τα μακριά μαλλιά είναι τέλεια για πλέξιμο, αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να προσαρμόσετε τη μόδα για ελαφρώς κοντύτερα μαλλιά - όπως αυτή η εμφάνιση μεσαίου μήκους. Μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν τα μαλλιά πίσω από το πρόσωπο, σε εμφάνιση που είναι πολύ περισσότερο από απλά μια απλή αλογοουρά.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 20

14 - Balayage, Πλέγματα & Κύματα

Πλεκτά μπορεί να έχει τόσες πολλές αισθήσεις, είναι εκπληκτικό ότι δεν τους φοράμε πιο συχνά. Με την εισαγωγή τριών ή περισσότερων πλεξούδων, μπορείτε να επιτύχετε μια αρκετά δραματική ιστορία, αλλά με μακριές και χαλαρές πλεξίδες, μπορείτε να έχετε μια πιο ρομαντική και εύκολα στυλ εμφάνιση. Αυτή είναι η ομορφιά τους - υπάρχουν τόσοι τρόποι με τους οποίους μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να σας δώσουν μια ολοκαίνουργια εμφάνιση εξ ολοκλήρου, ακόμη και με το ίδιο μήκος μαλλιών, στυλ, χρώμα,.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 28

15 - Καθαρές, ρομαντικές και πλεγμένες

Πλεξούδες είναι μεγάλη για εκατό και ένα λόγους, αλλά μόνο ένας υπέροχος λόγος είναι ότι σας δίνουν δύο στυλ. Θα μπορούσατε να φορέσετε τις πλεξίδες σας σφιχτά για μια μέρα, να τραβήξετε έξω και να χαλαρώσετε για το επόμενο, και στη συνέχεια un-πλεξούδα την παρτίδα και πέτρες τα κύματα την τρίτη ημέρα. Την τέταρτη μέρα, θα μπορούσατε ακόμη και να ξεφύγετε με το να μην πλένετε πάλι αν παίρνετε δημιουργικοί με το updo σας και λίγο ξηρό σαμπουάν!

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 29

16 - Παράξενο και υπέροχο ψάρι

Φυσικά, ο καθένας ξέρει ότι τα υγιή μαλλιά είναι τα μαλλιά που δεν πλένεται καθημερινά και γιατί να μην δώσετε αυτή την ομορφιά σε μια προσπάθεια για τον εαυτό σας ενσωματώνοντας αυτά τα πλεκτά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά; Οι λιπαρές ρίζες δεν αποτελούν πρόβλημα για κανέναν όταν τους δίνετε ένα γρήγορο πλύσιμο ξηρού σαμπουάν και έχετε πλεξίδες στην ομάδα σας.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 22

17 - Συχνά Ξανθιά & Πλεκτά

Εάν, όπως και εμείς, έχετε έναν σκληρό χρόνο να πάρει το κεφάλι και τα χέρια σας γύρω από αυτά τα περίπλοκα πλεκτά στυλ, ξεκινήστε με τα βασικά - ένα κανονικό πλεξούδα και στη συνέχεια ένα γαλλικό πλεξούδα, για παράδειγμα. Υπάρχουν τόσα πολλά μαθήματα στο Youtube, το καθένα από τα οποία σας δείχνει πώς να κάνετε παράξενα, υπέροχα και ποικίλα πλεκτά βλέμματα. Δώστε μερικά από αυτά ένα ρολόι και θα βρείτε ότι σύντομα θα πάρετε το κρέμασμα αυτών των συγχέοντας πλεξούδες σε ελάχιστο χρόνο σε όλα.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 30

18 - Πλεγμένα και καρφωμένα Updo

Οι πλεξίδες σας δίνουν έναν τρόπο να πάτε χωρίς να πλένετε τα μαλλιά σας και αν είμαστε ειλικρινείς γι 'αυτό, αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους τους αγαπάμε. Αυτό το πλεκτό σχέδιο θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα στα μαλλιά που δεν πλένονται πρόσφατα. Το γράσο και η φυσική «βρωμιά» στα μαλλιά θα τον βοηθήσουν να κολλήσει μαζί, κάτι που σημαίνει λιγότερη ανάγκη για καρφίτσες και προϊόντα.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 19

19 - Φεστιβάλ Άξιου Πλεκτά Vibes

Μια άλλη εμφάνιση που θεωρούμε ότι θα ήταν τέλεια για φεστιβάλ chic, αυτή η εμφάνιση μαλλιών μας δίνει όλα τα λαμπρά πλεγμένα vibes. Βάλτε τη δική σας με κοσμήματα τρίχας για να ξεχωρίσετε πραγματικά, ή δημιουργήστε δημιουργικά με λάμψη και προσωρινά χρώματα. Διασκεδάστε με αυτό. Μπορείτε να το πλύνετε όλα έξω το πρωί, μετά από όλα.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 18

20 - Dutch Braid Updos

Οι ολλανδικές πλεξούδες είναι σαν τα κανονικά γαλλικά πλεξούδες, αλλά αντί να αναδιπλώνονται τα νέα σκέλη των μαλλιών πάνω από την πλεξούδα και στη συνέχεια μέσα σε αυτά, μπορείτε να τοποθετήσετε τα σκέλη κάτω κάτω αντί. Απλά μια απλή αλλαγή στα κανονικά χτενισμένα χτενίσματα για μεσαία μαλλιά και έχετε κάτι εντελώς νέο.

Πλέκω Hairstyles for Long Hair 15

 Πηγή: Aurorabraids

21 - Πλεξούδα καταρράκτη ψάχνει για μεσαία μαλλιά

Μια άλλη συστροφή στη συμβατική πλεξούδα είναι η πρέζα του καταρράκτη, δεδομένου του ονόματος της, εξαιτίας αυτού του θαυμάσιου, φουσκωμένου φινιρίσματος. Είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ απλό στυλ πλεξούδα πάρα πολύ - αντί να συρρικνώσετε όλες τις τρίχες και να το πλέξετε μαζί, αφήνετε μερικές να πέσουν κάτω. Και πάλι, υπάρχουν πολλά tutorials στο Youtube που θα ακολουθήσουν. Αυτά τα βλέμματα είναι συχνά πιο εύκολα να μάθουν όταν μπορείτε να δείτε πώς να τα κάνετε, αντί να διαβάσετε πώς να τα κάνετε.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 26

22 - Κομψά και απλά hairstyles Braid για μεσαία μαλλιά

Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα που πρέπει να ειπωθούν για αυτά τα χνουδωτά hairstyles, καθώς και το να είσαι πολύ γρήγορος να το κάνεις (από τη στιγμή που θα καταλάβεις την τέχνη), θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα ευέλικτο hairstyle που μπορεί εύκολα να ταιριάζει με ένα ευρύ σειρά εκδηλώσεων και περιστάσεων. Ανθοπωλείο και ρομαντικό για εμφάνιση γάμου, μεγάλο και bouffanty για κάτι glam και εξελιγμένα, υπάρχει πραγματικά μια πλεξίδα για όλους και δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δείξουμε τι έχουμε ανακαλύψει!

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 25

23 - Εύκολη Floral Crown Braid

Γιατί όταν αισθάνεστε σαν μια συνολική βασίλισσα, θα χρειαστείτε ένα στέμμα. Τι λέτε για ένα πλεγμένο στέμμα; Είναι ένα από εκείνα τα βλέμματα που δουλεύουν με διάφορα μαλλιά, τύπους και στυλ, αλλά τα μεσαία και μακρύτερα μήκη μαλλιών σάς δίνουν την ευκαιρία να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί.

Πλέκω Hairstyles for Long Hair 14

24 - Φορέματα με πλεκτά μαλλιά για μεσαία μήκη

Φυσικά, εάν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε στο πλήθος, θα μπορούσατε να προσθέσετε μερικές αποχρώσεις ουράνιου τόξου στα πλεκτά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά. Μας άρεσε τόσο πολύ αυτό το βλέμμα, δεν θα μπορούσαμε παρά να το προσθέσουμε στη λίστα. Αλλά τι νομίζεις; Θα ήταν γενναίος και θα πήγαινα τολμηρή?

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 24

25 - Τρία γαλλικά Braid Twist Tutorial

Αυτό το χαριτωμένο σεμινάριο σας δείχνει πώς να χρησιμοποιείτε πολλαπλές πλεξίδες σε μια ματιά για να επιτύχετε κάτι λίγο διαφορετικό. Είναι σχεδόν σαν ένα χαμηλό, βρώμικο κουλούρι, αλλά με κάποιο στυλ και λάμψη που ρίχνονται μέσα για το καλό μέτρο. Στις μέρες που ένα βρώμικο κουλούρι απλά δεν θα κάνει, rock αυτό το χαριτωμένο και πλεγμένο στυλ, τέλειο για τα μαλλιά μεσαίου μήκους αντ 'αυτού.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 13

26 - Cool δροσερό πλευρές για όλα τα μαλλιά μήκη

Είναι ένα δροσερό πλεξούδα, αλλά δεν είναι το σχέδιο της πλεξούδας που θέλουμε να φέρει την προσοχή σας. Είναι η τοποθέτηση του. Αν σκεφτήκατε ποτέ μια πλάγια ξυρισμένη εμφάνιση ή μάλιστα κοιτάξατε εικόνες έμπνευσης με υποκοτίδες, αλλά δεν την πήγες επειδή δεν είσαι αρκετά γενναίος, αυτό το βλέμμα σου δίνει έναν τρόπο να το φανταστείς σχεδόν. Πλεγμένο, μη ξυρισμένο.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 23

27 - Χαριτωμένο και χάλκινο πλέξιμο

Η ταπεινή αλογοουρά έχει φορεθεί με πολλούς τρόπους, έχει νόημα να κοιτάζει κανείς την ενσωμάτωση των πλεξούδων για να τα καρυκευτεί λίγο. Η προσθήκη μόνο ενός επιπλέον πλεξούδα στην αλογοουρά σας θα μπορούσε να αλλάξει την εμφάνιση εξ ολοκλήρου, εισάγοντας μια νέα μίσθωση της ζωής σε μια κατά τα άλλα βαρετή χτένισμα που έχει γίνει σίγουρα χίλιες φορές πριν.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 12

28 - Κοιτάξτε με ψιλοκομμένο βλέμμα με ξανθό τεντίλια

Σας έχουμε δείξει παραδοσιακά κορώνα με πλέξη, αλλά αυτή η ομορφιά ψαρέματος προσθέτει μια πιο φανταστική αίσθηση στην περίσταση. Χαλαρά τρύπες αφήνονται να κρεμαστούν και να κολακεύουν το πρόσωπο, δίνοντάς σας μια απλή και κομψή εμφάνιση που θα μπορούσε να είναι τόσο επίσημη όσο και περιστασιακή όπως θα θέλατε.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 11

29 - Έντονη και πλεκτή νυφική ​​εμφάνιση για μεσαίου μήκους μαλλιά

Αν ψάχνετε για πλεκτά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά για να πάνε χέρι-χέρι με μια ημέρα του γάμου, αυτή η χαριτωμένη και απλή εμφάνιση μπορεί να σας δώσει απλώς όλη την έμπνευση που χρειάζεστε. Η προσθήκη ενός τολμηρού και μεγάλου γενναίου, με αυτό το σπινθηριστικό εξάρτημα για τα μαλλιά, σταματά πραγματικά αυτό το βλέμμα από το να είναι πολύ απλό.

Πλέκω Hairstyles for Medium Hair 10

30 - Πλεγμένα και επεκτάσεις

Φυσικά, αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες πλεξίδες ή απλώς περισσότερο μήκος στην πλεξούδα σας, θα μπορούσατε πάντα να εξετάσετε την προσθήκη κάποιων επεκτάσεων κλιπ, επεκτάσεων. Στην πραγματικότητα, οι επεκτάσεις μαλλιών σας ίσως είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε όταν πρόκειται να μάθετε νέα πλέγματα. Δοκιμάστε τις πλεξούδες στις επεκτάσεις σας να κάθονται ακριβώς μπροστά σας και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να βάλετε το βλέμμα μαζί μαζί τους στην πραγματικότητα στο κεφάλι σας.

πλέκω hairstyles for medium hair 1

Leave A Comment

29 + = 37