30 ιδέες για τρίχες λεβάντας

Αν θέλετε τα μαλλιά που είναι μαλακά, όμορφα, θηλυκά, αλλά ακόμα ένα κομμάτι κλωτσιά, θα πρέπει σίγουρα να ελέγξετε αυτές τις ιδέες για τα μαλλιά λεβάντας. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και αποχρώσεις για να παίξετε γύρω και εκατό και ένα τρόπους να τους φορέσετε πάρα πολύ. Στην πραγματικότητα, από τη στιγμή που έχετε δει μερικές από αυτές τις απολαύσεις, ίσως απλώς να βρεθείτε μπροστά στο σαλόνι για να πάρετε τη δική σας μικρή υπαινιγμό της λεβάντας πάρα πολύ.

Αφήστε τα σχόλιά σας στο παρακάτω πλαίσιο και ενημερώστε μας ποια είναι τα αγαπημένα σας. Ελπίζουμε να είστε ωραίοι και άνετοι, ίσως με ένα ωραίο φλιτζάνι καφέ στο χέρι. Εδώ είναι μερικές μοβ-λεβάντα-μυαλό ιδέες για τα μαλλιά που είστε σίγουρα πρόκειται να θέλουν να αναδημιουργήσουν ...

Contents

1 - Κόκκινο και ασήμι

Μιλώντας από την εμπειρία, αυτό το βλέμμα είναι πραγματικά αρκετά εύκολο να επιτευχθεί στο σπίτι, αλλά πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο να κάνετε τα πράγματα. Αυτή η μαύρη-πάνω-ασημένια εμφάνιση συνήθως επιτυγχάνεται με την πρώτη λεύκανση των μαλλιών, και στη συνέχεια με τη χρήση στρώσεων τόνερ, την εφαρμογή ξανά και ξανά, μέχρι τελικά να έχετε μια καλή συσσώρευση χρώματος.

30 Lavender Hair Ideas 25

2 - Icy Cool Lilac Ήχοι

Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας έχουν περάσει από κάποιες σοβαρές θεραπείες περιποίησης πριν να περιμένετε να βγείτε από το σαλόνι με το βλέμμα το ίδιο τολμηρό και φωτεινό. Όταν έχετε ξηρά ή καταστραμμένα μαλλιά, το χρώμα δεν θα κολλήσει σε αυτό ούτε θα απλωθεί όπως πρέπει και πιθανότατα θα σας αφήσει με κομμάτια μαλλιά που δεν φαίνονται τόσο ωραία. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το ρυθμό σας και τις ενυδατικές σας θεραπείες στις κλειδαριές σας, προτού πάτε να κάνετε κράτηση για κάθε ραντεβού στο σαλόνι.

30 Lavender Hair Ideas 29

3 - Παγωμένο Λεβάντα

Χρησιμοποιώντας πορφυρό σαμπουάν με τόνωση στο ντους είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε περισσότερο προϊόν και επομένως περισσότερο χρώμα στα μαλλιά σας με την πάροδο του χρόνου. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τα κλιματιστικά. Αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά μεγάλη για να χρησιμοποιήσετε όταν δεν έχετε το χρόνο να κατευθυνθείτε στο σαλόνι τόσο συχνά όσο σας συμβουλεύουμε. Σχεδόν σαν μια θεραπεία στο σπίτι, αν θέλετε?

30 Lavender Hair Ideas 28

4 - Σπάνια υπάρχει λεβάντα και ξανθιά

Όταν κοιτάζετε το φως και το φωτεινό μοιάζει με αυτό, σιγουρευτείτε ότι φροντίζετε τα μαλλιά σας. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο αν έχετε περάσει από ένα πλήρες φορτίο λεύκανσης ή καθισμάτων για να φτάσετε εκεί. Μια καλή, ενυδατική και ενυδατική κρέμα-μακιγιάζ είναι μια καλή ιδέα για όταν βγείτε από το ντους, αλλά βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι χωρίς βάρους, διαφορετικά θα κάνει οποιοδήποτε στυλ bouncy έχετε πέσει επίπεδη πολύ γρήγορα.

30 Lavender Hair Ideas 11

5 - Λεβάντα όνειρα

Επιλέγοντας ένα balayage ή ombre ματιά στις ιδέες τρίχας λεβάντας σας θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη για τον εαυτό σας. Αυτές οι πιο σκούρες και πιο φυσικές ρίζες είναι όλη η οργή αυτή τη στιγμή, και αυτό θα σημαίνει ότι όχι μόνο έχετε επιπλέον χρήματα στα χέρια σας, αλλά και επιπλέον χρόνο. Δεν θα πρέπει να τρέχετε στο σαλόνι κάθε λίγες εβδομάδες για να γίνουν οι ρίζες σας και το χρώμα σας ακουμπά, γιατί οι πιο σκούρες ρίζες φαίνονται σαν να είναι μέρος της τελικής εμφάνισης.

30 Lavender Hair Ideas 10

6 - Λεβάντα μπούκλες με ποπ ροζ

Οι μπούκλες είναι το τέλειο ύφος για την εμφάνιση κάθε διάστασης στο νέο σας θέμα, και αυτό το όμορφο σε ροζ και λεβάντα ματιά είναι εύκολα αναδημιουργείται στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο-barreled curling. Πάρτε μεγάλα και τυχαία τμήματα τρίχας για να τα καρφώσετε, αλλά μόνο στα άκρα. Θυμηθείτε ότι όλο το στυλ σας με θερμαινόμενα εργαλεία θα στεγνώσει τα μαλλιά σας και θα εξασθενίσει το φωτεινό χρώμα σας γρηγορότερα. Κρατήστε τη χρήση αυτών στο ελάχιστο.

30 Lavender Hair Ideas 16

7 - Χαριτωμένο, καθημερινό Mussy Top Bun Look

Ένα βρώμικο κορυφαίο κουλούρι είναι το τέλειο πράγμα για όταν δεν έχετε καθόλου χρόνο για να πλύνετε τις ρίζες σας. Τα πιο σύντομα βλέμματα γενικά χρειάζονται πλύσιμο συχνότερα από ό, τι τα μαλλιά μακρύτερα, και δεν μπορείτε απλώς να ρίξετε τα κοντύτερα μαλλιά πίσω σε μια τεμπέλησα αλογοουρά όπως μπορείτε με μακρύτερα μαλλιά. Αυτή η εμφάνιση, ωστόσο, σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Απλά θυμηθείτε να έχετε το ξηρό σας σαμπουάν στο χέρι. Θα είναι ο καλύτερος φίλος σας όταν έχετε μια πολύχρωμη εμφάνιση που δεν θέλετε να πλύνετε και να ξεθωριάζει πολύ γρήγορα.

30 Lavender Hair Ideas 23

8 - Κοντό, συσσωρευμένο κυματιστό βαρίδι με λεβάντα

Τα στοιβάζονται bobs είναι τέλεια για να προσθέσετε όγκο και oomph στις κλειδαριές σας, και ενώ εσείς επιστήσω την προσοχή στις υπέροχες νέες κλειδαριές σας, γιατί να μην πετάξει μερικούς νέους τόνους και αποχρώσεις στο μίγμα?

30 Lavender Hair Ideas 22

9 - Χαλαρά κύματα λεβάντας στα μαλλιά ώμων

Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει να κοιτάξετε να πάτε μια σκιά πιο σκοτεινή από αυτή που πραγματικά ελπίζετε να επιτύχετε. Τα φωτεινότερα χρώματα, όπως αυτές οι ιδέες για τα μαλλιά λεβάντας, θα εξασθενίσουν ταχύτερα από ό, τι περιμένετε. Κάνοντας αυτή τη σκιά πιο σκοτεινή, θα είστε πιο ευτυχισμένοι με τη φωτεινότητα της εμφάνισής σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. (Και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ξεθωριάσει.)

30 Lavender Hair Ideas 17

10 - Υπέροχες, μακρές, πλούσιες και λεβάντες

Υπάρχουν πολλά άλλα ερωτήματα που θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που θα πάτε για κάτι φωτεινό και τολμηρό. Πώς θα αισθανθεί ο εργοδότης σας για τη φωτεινή αλλαγή χρώματος των μαλλιών σας; Ξέρετε αν η σκιά που επιλέξατε θα σας ταιριάζει; Πώς το ξέρεις αυτό; Έχετε κάνει μια δοκιμή κλώνων έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλή στο δέρμα σας; Αυτά είναι όλα τα πράγματα που μπορεί να πάει στραβά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει ΚΑΘΕ ερώτηση πρώτα. Ποιο είναι το νόημα να ξοδέψετε μια ολόκληρη δέσμη χρημάτων για το αφεντικό σας για να σας πω ότι πρέπει να το βάλετε ξανά σε πιο φυσική σκιά, μόλις λίγες μέρες αργότερα?

30 Lavender Hair Ideas 12

11 - Κύματα μακριών, σκοτεινών και λεβάντας

Αν θέλετε μια σκόνη, παστέλ σκιά, ανακατέψτε μια πιο φωτεινή μοβ βαφή με ένα λευκό μαλακτικό. Αυτό θα σας βοηθήσει να τονώσετε τη φωτεινότητα κάτω, καθώς και να του δώσετε αυτό το πούδικο φινίρισμα. Θυμηθείτε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να προσθέσετε χρώμα από ό, τι είναι να το πάρει μακριά. Ξεκινήστε με λίγο και χτίστε το δρόμο σας από εκεί.

30 Lavender Hair Ideas 21

12 - Μισό Ρόζ και Λεβάντα Μήκος Bob

Όταν νομίζετε ότι έχετε αρκετή βαφή μαλλιών, αγοράστε λίγο περισσότερο, μόνο στην περίπτωση. Αυτό δεν είναι το είδος της εμφάνισης που θα θελήσετε να εξαντλήσετε τη βαφή μαλλιών, και ξέρετε πότε νομίζετε ότι έχετε αρκετό για να περπατήσετε, πάντα εξαντλείται στα μισά του δρόμου. Η εναπομένουσα χρωστική ουσία μπορεί εύκολα να προστεθεί σε σαμπουάν και κλινικές επεξεργασίες για να δημιουργηθεί το χρώμα στις επερχόμενες πλύσεις.

30 Lavender Hair Ideas 30

13 - Πλεκτά με σκοτάδι στο φως Ombre Lavender Hair Ideas

Τα πιο φωτεινά χρώματα, όπως αυτές οι ιδέες για τις τρίχες λεβάντας, θα εξασθενίσουν με την πάροδο του χρόνου και ορισμένες αποχρώσεις ή προϊόντα είναι γνωστό ότι ξεθωριάζουν ταχύτερα από άλλα. Θα πρέπει να διαβάσετε τις αναθεωρήσεις των προϊόντων για τα μαλλιά που αγοράζετε online και ίσως ακόμη και να δείτε το Youtube tutorial με αυτά, για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι θα φανεί η τελική εμφάνιση.

30 Lavender Hair Ideas 27

14 - Mussed Up & Sassy Bob με ρίζες λεβάντας

Το μόνο πράγμα που σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις ιδέες τρίχας λεβάντας είναι ότι δεν μπορείτε να πλύνετε τα μαλλιά σας τόσο τακτικά όσο θα κάνατε με άλλες αποχρώσεις, όπως μπουνέτες ή ξανθιές. Το πλύσιμο των μαλλιών σας τακτικά είναι ένας σίγουρος τρόπος για να το ξεθωριάσει και αν επιλέγετε κάτι περισσότερο διαπεραστικό από το προσωρινό, όλη η επαν-βαφή των μαλλιών σας θα καταλήξει να είναι κάτι που δεν μπορείτε να τα τοποθετήσετε.

30 Lavender Hair Ideas 26

15 - Ελαφριά λεβάντα πλυσίματος

Εάν πηγαίνετε στο σαλόνι για να επιτύχετε αυτές τις υπέροχες ιδέες για τα μαλλιά λεβάντας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει όσες εικόνες μπορείτε να περιγράψετε σωστά αυτό που ψάχνετε. Εάν θέλετε μια πολύ συγκεκριμένη απόχρωση λεβάντας ή μωβ, για παράδειγμα, όσο περισσότερο δείχνετε στον στιλίστα σας, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες να μπορέσετε να το αναδημιουργήσετε. Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Πώς θα ξέρουν τι θέλετε αν δεν τους πείτε ή τους δείξετε; (Και ξέρετε τι λένε - μια φωτογραφία ζωγραφίζει χίλιες λέξεις!)

30 Lavender Hair Ideas 4

16 - Ρομαντική και Κομψή Λεβάντα

Οι βραχυπρόθεσμες λύσεις λεβάντας μπορούν εύκολα να επιτευχθούν με προϊόντα όπως κρέμες μαλλιών, σπρέι μαλλιών, προϊόντα πλύσης / έκπλυσης και προσωρινά προϊόντα βαφής στο σπίτι. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρώματα κατευθείαν έξω από το κιβώτιο, είτε να δημιουργήσετε μια μικρή δημιουργική, μίξη και ανάμειξη αποχρώσεων για μια πραγματικά δροσερή εμφάνιση που κανείς άλλος δεν έχει. Με τις προσωρινές χρωστικές ουσίες, το χρώμα που αναμειγνύετε στο μπολ θα είναι ένας συνδυασμός για το τελικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας, όσο τα μαλλιά σας είναι πολύ ελαφριά λευκασμένα / λευκά για να ξεκινήσετε και είναι σε καλή κατάσταση επίσης.

30 Lavender Hair Ideas 24

17 - Αποξηραμένες ρίζες λεβάντας

Τα καλά νέα για αυτές τις ιδέες τρίχας λεβάντας είναι ότι πολλές από αυτές μπορούν εύκολα να είναι προσωρινές. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα που εφαρμόζετε στα μαλλιά σας και στη συνέχεια να τα ξεπλύνετε είτε αμέσως είτε μετά από μερικές πλύσεις. Είναι μεγάλη ιδέα όταν θέλετε να παίξετε με μια νέα σκιά, αλλά δεν είστε σίγουροι αν θα σας ταιριάζει ή όχι.

30 Lavender Hair Ideas 20

18 - Grays & Lavenders Ombre από τον Brown

Δεν χρειάζεται να περάσετε όλη την ταλαιπωρία των περιποιήσεων λεύκανσης και λεύκανσης για να αναδημιουργήσετε μερικές από αυτές τις ιδέες τρίχας λεβάντας για τον εαυτό σας. Αυτό το πιο σκοτεινό βλέμμα σας δείχνει πώς ακόμη και οι μελαχρινές μπορούν να βράσουν αυτούς τους μωβ τόνους. Ω, και κοιτάξτε - οι ρίζες είναι! Μας αρέσει αυτό, έτσι δεν είναι εσύ?

30 Lavender Hair Ideas 19

19 - Smokey Αμέθυστος & Λεβάντα

Αν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν για τα μαλλιά σε λεβάντα στο σπίτι, θα διαπιστώσετε γενικά ότι τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι πολύ ελαφριά για να ξεκινήσετε. Αυτό συνήθως σημαίνει λεύκανση ή ελαφριές θεραπείες κάποιου είδους. Αν δεν ξέρετε τι κάνετε με αυτά, θα συνιστούσαμε να αφήσετε αυτό το στάδιο στους επαγγελματίες, αν όχι σε όλη τη διαδικασία λεβάντας. Μια λανθασμένη κίνηση με τα λευκαντικά προϊόντα και τα μαλλιά σας θα είναι πιο τηγανητά και φρεσκοτρωμένα από τα υπέροχα.

30 Lavender Hair Ideas 13

20 - Ρομαντικές ιδέες για τρίχες λεβάντας

Αρκετά ροζ, η μέση κοπέλα θα είναι περήφανη που θα βράσει αυτή την τρίχα με βαλβίδες την Τετάρτη. Φοριέται σε αυτό το όμορφο και απλό στριμμένο κουλούρι, είναι ένα κλασικά κομψό στυλ, και θα μπορούσε εύκολα να προστεθεί με μια σειρά από άλλα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Λουλούδια, καθένας?

30 Lavender Hair Ideas 3

21 - Κλειδαριές μακράς διάρκειας, λεβάντα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενσωματώσετε αυτούς τους τόνους λεβάντας στα μαλλιά σας, χωρίς να χρειάζεστε μια εργασία χρωματισμού. Ένα χέρι με το balayage, συνδυάζει τους τόνους λεβάντας με άλλες αποχρώσεις, όπως το δικό σας φυσικό χρώμα μαλλιών, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φέρετε την εμφάνιση με πολύ μαλακότερο και ευκολότερο τρόπο φθοράς.

30 Lavender Hair Ideas 8

22 - Όμορφη ροζ και ωραία λαβάντα

Αυτή η ρομαντική εμφάνιση έχει μια όμορφη κονιοποιημένη υφή σε αυτό, τόσο ροζ και λεβάντα στο μακιγιάζ της. Η ομπρέ από τις σκοτεινές και τις φυσικές ρίζες, μέχρι ένα πανέμορφο παστέλ και ροζ σκιά σε σκόνη και στη συνέχεια σε αυτό το θαυμάσιο τόνο λεβάντας το οποίο, ας το παραδεχτούμε, είναι αυτό που ήρθατε εδώ, σωστά?

30 Lavender Hair Ideas 14

23 - Ελαφριά λιλάκια και λεβάντα βαφής

Η εμφάνιση βερνικιών είναι ένας πολύ δροσερός και εύκολος τρόπος να ενσωματώσετε μερικά νέα χρώματα στο "δικό σας" και θα μπορούσατε να βουτήξετε τόσο πολύ όσο και λίγο από τα μαλλιά σας όπως θα θέλατε. Εάν θέλετε μόνο μια ένδειξη χρώματος για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, θα μπορούσατε να τρίψετε εύκολα κάποιες τρίχες για τα μαλλιά πέρα ​​από τις άκρες των κλειδαριών σας για να σας δώσει ένα πάρτι που δεν παίρνει σχεδόν καθόλου χρόνο.

30 Lavender Hair Ideas 18

24 - Ιδέες Μαλλιών & Λεβάντας

Λεβάντα και μάλλινο πάει καλά μαζί, ειδικά όταν έχουν υπέροχα αναμειγνύονται σε αυτό το μικρό και απλό bob. Κτυπά το φως - και τα μάτια - τέλεια, και είναι αυτό που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να ερωτευτούμε ξανά και ξανά.

30 Lavender Hair Ideas 7

25 - Μεγάλες, χαλαρές μπούκλες και ευωδιαστό λεβάντα

Χρησιμοποιήστε ένα περιστροφικό σίδερο για να πετύχετε αυτά τα μεγάλα, γερά και λεβάντα, αξιοποιώντας πραγματικά το μήκος. Οι θερμαινόμενοι κύλινδροι μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μεγάλα και κυλιόμενα κύματα όταν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πάρα πολλά θερμαινόμενα εργαλεία styling, αλλά απλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο spray ψεκασμού, ανεξάρτητα από το είδος του στυλ που πηγαίνετε.

30 Lavender Hair Ideas 2

26 - Κλειδαριές από χαλαζία

Νόστιμα και όμορφα και αυτά είναι μόνο δύο λέξεις που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε αυτό το υπέροχο βλέμμα λεβάντας. Είναι αρκετά μικρό ώστε να είναι εύχρηστο και εύκολο να ροκάρει καθημερινά, αλλά εξακολουθεί να ενσωματώνει μερικές όμορφες αποχρώσεις για να αναδείξει την αληθινή σας προσωπικότητα.

30 Lavender Hair Ideas 6

27 - Μωβ & Λεβάντα & Ροζ Πούδρας

Η εμφάνιση balayage λεβάντας είναι μια παγκοσμίως κολακευτική που μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί με ένα ευρύ φάσμα άλλων χρωμάτων πάρα πολύ. Το έξυπνο μείγμα κάνει τους τόνους να φαίνονται φυσιολογικοί, ακόμη και όταν οι ήχοι δεν είναι καθόλου φυσικοί και φέρνουν τους τόνους με τον σωστό τρόπο. Δεν φαίνεται υπερβολικό.

30 Lavender Hair Ideas 15

28 - Φωτεινό ροζ με υπέροχη Lobender Lob

Ουάου, τι ωραία εμφάνιση, έτσι; Είναι λαμπερό ροζ στην κορυφή, ακριβώς στις ρίζες, ξεθωριάζει σε ένα όμορφο ασημένιο τόνο, και στη συνέχεια εκείνο το θαυμάσιο pop lavender στο τέλος. Απλώς δείχνει ότι μπορείτε να παίξετε με όμορφα χρώματα και πολλά από αυτά, ακόμη και όταν έχετε μικρότερες κλειδαριές. Το σκάψουμε, τι συμβαίνει με εσάς?

30 Lavender Hair Ideas 9

29 - Φιλί από τη Λεβάντα

Οι φυσικοί ήχοι επιτυγχάνονται εύκολα με ένα πλύσιμο ή τόνερ πάνω από την κορυφή της φυσικής σας σκιάς, και αυτό είναι ένα μεγάλο τέχνασμα για όσους θέλουν μια ένδειξη μοβ, αλλά όχι πάρα πολύ. Μια εμφάνιση όπως αυτή είναι αρκετή για να πιάσει το φως και τα μάτια, αλλά εξακολουθεί να είναι φυσικό ώστε η γιαγιά σου να μην έχει καρδιακή προσβολή όταν σε βλέπει.

30 Lavender Hair Ideas 5

30 - Ευθεία, μακρά και λεβάντα

Φυσικά, ένας τρόπος για να αποκτήσετε αυτές τις νόστιμες και μακριές κλειδαριές λεβάντας που έχετε ονειρευτεί είναι να προσθέσετε μερικές επεκτάσεις τρίχας στο μείγμα. Μπορείτε να βάψετε τις περισσότερες επεκτάσεις τρίχας έτσι ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια προσέγγιση για να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα χρώματα. Αν αισθανόσασταν να έχετε λίγες κλειδαριές λεβάντας κάτω από τις ξανθές ή καφέ σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χρειαστεί να βάψετε τα φυσικά μαλλιά σας. Υπάρχει πραγματικά ένα hack για τα πάντα αυτές τις μέρες.

30 Lavender Hair Ideas 1

Leave A Comment

+ 49 = 53