Top 100 häät hairstyles

Taaksepäin3/10Seuraava

21. Kate Middleton Wedding Hairstyle: Neulottu ja punottu pulla  

top100weddinghairstyles2014_021

Cambridgen herttuatar näyttää upealta hänen hiuksillansa, joka on valmistettu intricately knotted ja punottu pulla. Me rakastamme pienen bouffantin päähänsä ja puolin sivuton. Juhlista innoittamana häät-kampaukselle, ota inspiraatiota Kateeltä ja käytä hiustasi punottu pulla prinsessan arvoisena.

22. Jennifer Lopez Wedding Hairstyle: Messy up'do keskellä erottuvalla reunalla

top100weddinghairstyles2014_022

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez näyttää vaivattomasti kauniilta hänen sotkuisen up'do-ja keskiaidottomien reunojen kanssa. Tämä on täydellinen kampaus rento häät - se on yksinkertainen, kaunis, ja helppo luoda uudelleen. Lisää yksittäinen kukka tai herkkä hiuslinkku, jotta saat katsomaan romantiikkaa.

23. Jessica Chastain Wedding Hairstyle: Pitkät, virtaavat lukot 

top100weddinghairstyles2014_023

Näyttelijä Jessica Chastain näyttää ehdottoman henkeäsalpaavaltaan pitkiä, tulisia lukkojaan, jotka ovat irrallisia klassisessa puoliympyrässä. Hänen hiuksensa on kierretty pois otsaansa ja kiinnittynyt hänen päänsä päähän, pitäen hiukset pois kasvoistaan. Rakastamme tyylikkäästä ja luonnollisesta ulkoasusta - täydellinen rento, ulkona häät rannalla tai metsään.

24. Selena Gomez Wedding Hairstyle: Bohemian kukkainen päähine

top100weddinghairstyles2014_024

Näyttelijä ja laulaja Selena Gomez pukeutuu mahonkihahmaansa romanttisessa up'dessa, jossa on kaunis kukkainen päähine. Me rakastamme pitkää, puoliä pyyhittyä reunusta, joka kehystää kasvonsa ja rikkaat ja lämpimät hiusväriinsä. Kukat sopivat jokaiseen häät hairstyle - tuck suosikki kukka sinun up'do, tai käyttää tuoretta kukka pääpanta teidän suuri päivä.

25. Rachel McAdams Wedding Hairstyle: Double-punottu up'do kukilla

top100weddinghairstyles2014_025

Näyttelijä Rachel McAdams näyttää yksinkertaisesti upealta tämän upean punottu up'do. Me rakastamme kaikkea tästä häät hairstylestä - kaksoisrivi punokset, kääpiöinen pulla, wispy flyaway hiukset, ja pop-väriä vaaleanpunaisia ​​kukkia upotettu hänen täydellinen up'do. Viimeistele tämä ulkoasu luonnollisella, romanttisella meikki ja yksinkertaiset helmi korvakorut.

26. Blake Lively Wedding Hairstyle: Matala sivupala

top100weddinghairstyles2014_026

Gossip Girl tähti Blake Lively näyttää säteilevän pitkillä vaaleat lukkoilla, jotka on muotoiltu alhaisella puolella. Me rakastamme, miten hän yhdistää monenlaisia ​​tekstuureja hiuslakkaan yksinkertaisten punosten ja irtonaisten hiusten alla, vastakohtana wispy-bangs ja flyaway hiukset. Hän lopettaa tämän ihastuttavan boheemisen ilmeen kukkaisella hiusneulalla ja alastomilla huulilla.

27. Kim Kardashian häät hairstyle: Super tyylikäs half-up "tehdä

top100weddinghairstyles2014_027

Reality TV-tähti ja malli Kim Kardashian urheilevat tyylikkään, super-tyylikkään puolivalmisteen hiuslangan, jossa on keskiosat. Tämä yksinkertainen ja klassinen häät hairstyle on täydellinen brides kanssa pitkät, suorat hiukset. Voit kuitenkin luoda tämän ilmeen suhteellisen helposti hiusviivalla ja hiuslakkauksella, jos hiuksesi eivät luonnollisesti ole suorat.

28. Jessica Alba Wedding Hairstyle: Elegantti punottu up'do 

top100weddinghairstyles2014_028

Näyttelijä ja kauneus kuvake Jessica Alba on bang trendi hänen upea punottu up'do. Tämä tyylikäs kampaus kiinnittää kaiken huomiota kasvoihinsa sekä katselee puolelta hämmästyttävää. Se voi kestää jonkin aikaa tyyliä, mutta mielestämme lopullinen "wow factor" on täysin sen arvoinen!

29. Kirsten Dunst Wedding Hairstyle: Upea satu up'do 

top100weddinghairstyles2014_029

Pelkäämme vain tämän upean häät hairstyle, jota näyttelijä Kirsten Dunst käyttää! Hän näyttää upealta hänen punoksellisella up'do ja ohut kukka pääpanta. Jos sinulla on Blonde Hair kuten Kirsten, valitse kultainen päähine pastellin kukka yksityiskohtia erityisen romanttinen up'do.

30. Emma Watson häät hairstyle: Kaareva bob kierreillä 

top100weddinghairstyles2014_030

Näyttelijä Emma Watson roikkuu tyylikkäästi kiharaa tangolla, jossa on herkästi kiharat bangs kierretty toiselle puolelle. Me rakastamme kuinka hänen rikkaat, kiiltävät kastanjasilmukat täydentävät hänen hienoa ihonsa, pehmeät kiharat kehystää kasvonsa. Jotta voit luoda Emman upean kampauksen suurelle päivällesi, käytä ohutta piippuista curling-rautaa, jotta saat täydelliset strukturoidut kiharat.

Taaksepäin3/10Seuraava

Leave A Comment

99 − = 98