Hauskat häät lupaukset

Hääpäiväsi on tietenkin yksi elämänne erikoisimmista päivistä. Käytät lukemattomia yötä, joskus jopa viikkoja tai kuukausia, suunnitellessasi tilaisuutta. Yksi häät tärkeimmistä osista on epäilemättä keilojen vaihto. Se on hetki häät, jossa jokainen kiinnittää erityistä huomiota kuulla, mitä on sanottava rakastajalleen. Vaikka lupaus on tietenkin olennainen ja tärkeä osa häitä, monet ihmiset ohjataan pois perinteestä "kuolemaan". Insert: hauska häät lupaukset.

Hauskat häät lupaukset ovat varmasti tulossa varsin suosittu keskuudessa häät kaukana ja leveä. He tekevät häät erilaisiksi kuin muut - hieman vähemmän stressaavaa ja tyylikästä, hieman hauskempaa ja kevyempää. Ja loppujen lopuksi se on juhla, eikö? Joten miksi ei pitäisi olla valaistusta ja hauskaa?

Ennen kuin aloitamme joitakin hauskimmista häätevalmista, joita voisimme tehdä, meidän on annettava sinulle (erittäin) tärkeä vinkki. Ennen kuin aloitat jotting down your typerä valan, varmista, että OK se kumppanin kanssa ensin. Ei olisi mitään pahempaa kuin saada seisomaan, vain sanoa jotain hauskaa, kun kumppanisi on sinisellä ja kirjoitettu jotain, joka vuodattaa sydämensä lattialle. Kun te kaksi olette päättäneet, että hauska ja kevyesti on tapa mennä, NÄIN katsokaa näitä hilpeitä lauluja alla.

321137b418678999372cd1982208db09

Tee ennakointiasi selväksi

Yksi suurimmista avioliiton hajottavista tekijöistä on se, että toinen ei vastannut toisten odotuksia. Ja vaikka jokaisella on omat erottuva joukko odotuksia avioliitosta, on vaikea tietää, mitä toinen ajattelee. Yksi keino tehdä vannonne paitsi kevyesti ja hauska, mutta myös hieman vakava, on ilmoittaa heille, mitä odotat heiltä - tietysti hämillään. Haluatko heidät hoitamaan taloutta, laittaa wc-istuimen alas tai viedä sinut illalliselle aina perjantaihin, kerro niistä! Se pelastaa molemmat teistä paljon vaivaa tulevaisuudessa.

Esimerkki:

Vauva: Minä, (sulhas), valitsen sinut, (Morsian), ollakseni vaimoni. Ennen kuin ystävät ja perheemme kokoontuivat tänne, lupaan rakastaa ja vaalia sinua koko hyvien aikojen ja huonojen aikojen ajan. Lupaan yrittää muistaa laittaa wc-istuin ja korvata wc-rulla, kun se päättyy. Lupaan muistaa tämän päivän rakkaudella ja ruusuilla. Rakastan sinua aina.

Morsian: Minä, (Morsian), valitsen sinä, (Mieheni), olemaan mieheni. Ennen ystäviä ja perhettä lupaan rakastaa ja vaalia sinua jokaisen esteemme kautta, joka voi tulla meidän tiellemme. Lupaan oppia muuttamaan renkaita ja täyttämään näytön pesu kun se loppuu. Lohduttaisin sinua, kun joukkueesi menettää ja juo olutta kanssasi kun he voittavat. Rakastan sinua aina.

Toteutettu Wedding.Answers.comista.

Raha merkitsee

Me kaikki tiedämme, että kun kaksi tulee yhdeksi, he eivät myöskään päätä jakamaan taloa ja sukunimiä, vaan myös pankkitilejä. Ja jos vaimosi on joku, joka rakastaa rahaa ja ostoksia, niin voitte todella olla ylimääräistä hauskaa häät lupausten kanssa. Lisää jotain rahaa lupauksiin, kuten seuraaviin:

Mies: Minä (nimi), otan sinut (nimi), ollakseni laillisesti vaimoni. Lupaan rakastaa sinua ikuisuudesta ja luottamaan luottokortilleni, vaikka se merkitsisi luottokorttilaskun saamista. Olet vaimoni ja ansaitset parhaan!

Naiset: Minä (nimi), otan sinut (nimi), ollakseni laillisesti naimisissa oleva aviomies. Lupaan rakastaa sinua yhtä paljon kuin American Express -korttini, ja lupaan ostaa sinulle jotain kerran ja jonkin aikaa. En pääse huutokauppaan ostoksilleni, ellei se ole jotain, jonka voimme jakaa yhdessä. Rakastan sinua miestä!

Musiikkierot

Meillä kaikilla on erilainen maku musiikissa, ja jos pian miehellesi kuuluu 80-luvun hiusbändin musiikki ja et saa tarpeeksi Britney Spearsia, on nyt hyvä aika käyttää musiikkihauksiasi eduksi. Kirjoittaminen hauska häät lupa musiikin mukana ei ole vain typerä, mutta kaikki voivat osallistua.

Vauva: Minä, (nimi), lupaan rakastaa sinua, (nimi), vaikka sinulla on pakkomielle Britney Spearsin ja muun girly-popmusiikin kanssa. Lupaan oppia rakastamaan kaikkia suosikki-pop-tähtiä, kuten Britney Spears ja Madonna, eikä arvostella musiikkiasi valitsemista.

Morsian: Minä, (nimi), lupaan rakastaa sinua (nimi), vaikka sinulla on rakkaus 80-luvun hiusbändin musiikkiin. Lupaan yrittää rakastaa Motley Crueä niin paljon kuin sinäkin, ja jopa pukeutua 80-luvun vaatteisiin ja nähdä live-konsertti kanssasi - enkä edes ole valittanut koko ajan. Sinä olet minun henkilökohtainen rockstar ja rakastan joka hetki.

Kontrolloiva vaimo

Kun rakastat jonkun, haluat heidät olemaan sinun. Et halua jakaa, sinä haluat huutaa sen katoilta. Ja vaikka se on typerä vitsi, että miehet, jotka ovat naimisissa, ovat "pallo ja ketju", tämä hauska häät veto tuo sitä kevyempiä termejä, että jokainen saa potkia ulos. Lupaukset mennä jotain tällaiseen ...

Ministeri: (Morsian nimi), otatko (sulhasen nimi) olemaan laillisesti naimesi aviomies?

Morsian: Minä.

Ministeri: (Hovimestarin nimi), otatko (morsiamenimi) olevan laillisesti vaimosi vaimosi?

Morsian: Hän tekee.

Katso, mitä teimme siellä? Uusi poika ei edes pääse puhumaan. Hän rakastaa miestä ja haluaa osoittaa hänelle, että hän tarkoittaa liiketoimintaa hauska ja suloinen tapa. Hän saa varmasti ison hymyn tuosta, ja parhaiten hän tietää, kuinka vakavasti olet suhteesta. Tietenkin se on valtava plus!

Eläinten ystävät

Se on totta, kun he sanovat, että koira on miehen paras ystävä. Ja jos olet koira (tai kissa, hevonen tai turantula) rakastaja, nyt on hyvä hetki paitsi näyttää kaikille kuinka paljon rakastat lemmikkisi, mutta myös puolisosi. Nämä hauskat lupaukset ovat ihastuttavia, ja luulen, että kukaan voisi liittyä näihin suloisiin valehteluihin. Tarkista se!

Vauva: Minä (nimi) otan sinut (nimi) ollakseni laillisesti vaimoni. Lupaan rakastaa sinua yhtä paljon kuin rakastan koiran Scout, jos ei enempää. Lupaan aina siivota hänen jälkeensä ja tehdä hänet nukkumaan sängyn reunalla sen sijaan, että meidät vieressä. Rakastan sinua vaimollani ja tulet ensin!

Morsian: Minä (nimi) otan sinut (nimi) ollakseni laillisesti naimisissa oleva aviomies. Lupaan rakastaa sinua yhtä paljon kuin kissa-kissani Fluffy. Lupaan maksaa yhtä paljon huomiota sinuun ja halahdella kanssasi yhtä paljon kuin minä Fluffy, ja lupaan pitää hänen kynsiään lyhyeksi, jotta hän ei leikkaisi sinua. Tulet aina olemaan minun numero yksi, osta Fluffy on oikealla puolellamme hänen pörröinen pieni takki!

Urheiluhenkit

Joten 99,9 prosenttia miespuolisesta väestöstä on pakkomielle urheilusta, uskoakseni me kaikki tiedämme sen. Joten miten sisällyttää rakkautesi urheiluun hauskaan vannon mukaan vaimosi saa potkia ulos? Ja naiset, kuinka sinä taistelet urheilun rakkautta vastaan ​​yhtä tyhmällä vannella rakkaudestasi vaatteisiin ja muotiin? Tämä loistava veto tulee Weddings.Lovetoknow.com -sivustolta, ja uskomme, että se tulee olemaan valtava hitti teidän kanssa.

Vauva: Lupaan rakastaa sinua yhtä paljon kuin Chicagon nuoret eivätkä pidä mustavalkoista raidallista pukeutasi sinua vastaan. Tästä päivästä eteenpäin kuuntelen kaikkia teidän valituksiasi kauppakeskuksesta, jos sanot heistä ulkokauden aikana ja lupaan vetäytyä baseball-korkkiin ja maalata maalia julkisiin kisaleihin. Minä rakastan sinua sairaudessa ja terveydessä, tästä päivästä eteenpäin, kunnes kuolema osuu meihin tai sinusta tulee White Sox-tuuletin.

Morsian: Lupaan rakastaa sinua niin paljon kuin rakastan luottokorttini eikä pidä huonoa muotitietoasi sinua vastaan. Aion vain näyttää sinulle uusia vaatteita kaupallisten taukojen aikana ja lupaus pitää sinut uusimmissa Cubs-muodissa. Tästä päivästä eteenpäin varmistan, että onnekas paitasi pestään jokaisen pelipäivän ajan ja sillä on aina runsaasti perunalastuja. Rakastan sinua rikkaammista tai köyhemmistä, kunhan luottorajamme pysyy korkeana.

Tee Rhyme

Kuka ei ole hyvä riimi? Sen sijaan, että olisitte vain hieman epätavallinen ja typerä häät lupaus, miten sinä vauhdittaa se lovi jotain, joka todella vaikutuksen väkijoukkoon? Tule esiin omalla, mutta tässä on hieno esimerkki, joka on kiertänyt verkkoa jo jonkin aikaa. Saimme sen Buzzelta!

Fred, vie sinut inkivääriin, ollakseni laillisesti vaimoni.

Olla yhdessä onnea ja riitaa,

Pidä ja pidä,

Vaikka ruoanlaitto kasvaa multaa.

Rakastan sinua rikkaudessa ja velassa,

Ja vaalatkaa kaikkia hetkiä, kun olemme tavanneet.

Lupaan rakastaa sinua päivien loppuun asti,

Niin kauan kuin pysyt kiinni baseball-leikkeistä.

Vakuutan olevani uskollinen

Vaikka olimme vanhoja ja tylsää.

Käännä elokuvia

Elokuva ystäville, tämä on sinua varten. Jos pidät tietystä elokuvasta, miksi et yritä sisällyttää elokuvaa häätvoiteluun jotenkin? Se on uskomattoman typerä, mutta sinä, puolisosi ja vieraasi saavat suuren potkun ulos. Lisäpisteitä, jos teet hääaiheesi kuin elokuva ja pukeudu kuin hahmot! (Nyt se on epätavallinen häät!)

Buzz Lightyear: Lopeta häät lupauksesi näin: minä rakastan sinua ääretön ja sen jälkeen!

Ritarien lordi: Rakas, annan sinulle tämän arvokas rengas. Pidä se salassa, pidä se turvallisena. Lupaan suojella sinua maailman pahoilta, kuten Saruman ja Sauron, maan herra. Pysyn teidän puolellanne läpi kaikki elämän matkat, aina Mount Doom.

Star Wars: My Queen, voima voi olla meidän kanssamme, kun matkustamme elämän galaksissa. Vannon, etten koskaan kääntyisi pimeälle puolelle, vaan pysyisitte ikuisesti rakkauden valossa. Vannon taistella pahan keisarin puolelta, ja pyydän teitä ottamaan paikan minun puolellani, kun hallitsemme galaksia. Ota käsi ja seiso minulle kevyesti ja oikeudenmukaisesti koko elämässämme. (Hääjuhlista).

Muut suuret hauskat lupaukset ...

Laulun lupauksesi

Okei, olkaamme rehellisiä. Kuka lähtee häämäärään, joka odottaa morsiamen ja sulhanen nousevan kuorolle, kun heitä pyydetään lukemaan häät lupauksensa? Tämä on vakava järkyttynyt, mutta varmasti antaa väkijoukolle suuren naurun. Jos sinulla on rohkeutta tehdä tämä, sanomme anna sille kuva. Kyllä se on ehdottoman epätavallinen, mutta se on koko asia. Lisäbonuspisteitä, jos päätät tehdä vannon hilpeäksi riimuksi, jonka voit todella rapilla. Nyt on jotain, jota kukaan ei odota!

Täysin luonnollinen

Perinteisesti yksi henkilö sanoo heidän vannonsa heti. Mutta jos haluat todella houkutuksen rennosta houkuttelevuutta, miksi yrität olla jonkin verran normaalia keskustelua alttarilla? Tämän kaiken luonnollisen tehtävän tekeminen on antaa molempien puhua samanaikaisesti, ei toisen peräkkäin. Se on erittäin rento tapa tehdä asioita, mutta se voi varmasti olla valtava menestys. Esimerkiksi sulhasen voi alkaa puhua sinun kavereidenne ensimmäisestä päivämäärästä. Morsian voi soittaa sinne täällä ja omilla kertomuksillaan päivämäärästä tai yksinkertaisesti sanoa asioita, kuten "Oh my god", "Se oli niin hauskaa".

Tee pieni tanssi

Jälleen perinteisesti tanssi tulee vannon jälkeen. Mutta entä yhdistää nämä kaksi? Tarkoitan, että jokainen rakastaa tanssia. Joten pidät tanssin kanssa rakastajanne kanssa on eräänlainen typerä joka tapauksessa, eikö? Kaksi, se tekee paljon rennompaa ja rauhallisempaa ympäristöä (joka on myös paljon romanttista houkuttelevuutta). Se on loistava tapa vaihtaa asioita ilman, että menisivät yli laidan. Toisaalta, sinä ja puolisosi voisi tehdä typerä tanssin romanttisen sijasta houkutuksen typerä tekijä kuin rento.

Syyt, miksi rakastan sinua

Joskus luettelon lukeminen on helpompaa kuin yrittää löytää fanikuumeita ja kappaleita. Jos haluat kertoa tulevasta vaimollesi tai aviomiehistasi, miltä tuntuu, mikä parempaa tapaa kuin karkistaa luettelon 10 syystä, miksi rakastat heitä? Se on nopeaa, helppoa ja yksinkertaista, mutta ei ole todellakaan mitään parempaa tapaa saada pisteesi.

Syyt meidän ei pitäisi mennä naimisiin

Olet ehkä lukenut uudelleen, että pari kertaa sekava ajatus. Miksi haluat kertoa tulevasta puolisollesi, ettet ole tarkoitus olla yhdessä? Tässä minulle: tämä ei ole hajotusviesti (niin, kuinka kamalaa se olisi!). Se on itse asiassa typerä tapa osoittaa syyt, miksi sinun ei todennäköisesti pitäisi, mutta menee aina. Muista, että tämä ei myöskään ole luettelo mitään vakavaa. Kaikkien pitäisi olla hauskoja asioita, kuten "Pidät kissalta ja pidän koirista" tai "Sinä et voi seistä sinistä väriä, mutta koko huone on väritetty sinisellä". Tämä tekee vetoa hauska ja kaikki nauravat hölmöistä tavaroista, jotka tekevät teistä erilainen.

Käytä vikoja

Et luultavasti koskaan ajatellut, että puutteesi toimisivat sinun eduksi? No miten tehdä hauska lause, joka sisältää asioita, joita et usko muiden ihmisten seisomaan. Esimerkiksi: "Lupaan rakastaa ja vaalia sinua, koska rakastat ja vaalette minua, vaikka ajattelin, että olen hiljennyt kovempaa kuin elefantti".

Muutama asia on otettava huomioon:

-Kuten aiemmin sanoimme, varmista, että puolisosi tietää hauska lupaukset. Älä yritä yhdistää yhtä vakavaa vannon typeräksi, se vain ei toimi.

-Varmista, että vannonne sopivat yleisösi. Jos häät on läsnä lapsilla, haluat säilyttää lupauksen G arvoitukseksi mainitsematta sukupuolta. Toisaalta, jos kaikki aikuiset voivat tuntea olonsa vapaiksi juoksemaan sukupuolen vitsejä ja kertomalla kauheista yötä, kaksi teistä on saattanut olla.

-Yritä kuvata asioita, joita vieraasi ymmärtävät. Yritä pidättäytyä mahdollisimman paljon vitsistä!

Leave A Comment

78 + = 86