20 upea ranta häämekot

Hiekka, valtameri ja kevyt tuulta ovat vain muutamia syitä, miksi useimmat morsiamet haaveilee romanttisesta hääparista. Jos näet kohteen rantahäät, mutta et ole löytänyt oikeaa pukeutua, älä katso enää. Herinterest esittelee 20 upeaa hääpukuja unohtumattomille rantalomalle. Jokainen morsian löytää mekko tyyli vain hänelle, mikä heijastaa hänen persoonallisuuttaan ja hänen pyrkimyksiään. Avain rantahäät menestys on löytää hame, joka tuntuu tuulta ja kaunis kuin taustat - ja täältä löydät kaiken mitä tarvitset. Nämä mekot tehtiin sanomalla "Minä teen" rannalla upealla valtamerellä kuin taivaalliset koristeet.

 1. Jumalatar tyyli.

1.1

Hiekka ja meri muistuttavat antiikin Kreikan jumalattaren Aphrodite, joka syntyi meren vaahdosta. Beach häät on täydellinen aika naiselle uudelleensyntyäkseen muinaisen kuvan ja näyttämään todelliselta jumalattarelta täydellisellä Goddess Style mekolla. Sen virtaava siluetti sopii juuri romanttiseen merimaailmaan. Joustavilla kankailla, jotka liikkuvat merituulen ja erityisten käsityönä yksityiskohdat, jumalatar tyyli hääpuku on rento riittää beachside juhla, mutta silti fantastisesti upea.

 1. A-line-mekko.

2

Yksinkertainen ja monipuolinen, tämä mekko sopii kaikille kehon muodoille - omelta tiimalasiin. Se leviää plus koko morsiusneita, mikä luo naisellinen muoto ja korostaa pääntie. Ilmava puku näkyy hyvin valtameren ympäristössä ja varmasti tekee tämän erikoisen päivän ikimuistoisemmaksi.

 1. epäsymmetriset.

3

Tämä kaunis ja selkeä muoto välittää liikkuvuuden ja keveyden, jotka ovat välttämättömiä romanttiselle häälle, ja me kaikki tiedämme, että rantahäät ovat romanttisimpia. Eri pituudet edessä ja takana näyttävät kauniilta ruskettuneilta jalkoilta silti etsimättöminä ja hienostuneina. Täydellinen mekko korkeille tytöille.

 1. Merenneito tyyli.

4

Tämä hämmästyttävä hame on luultavasti yksi parhaista hääpukuista kohdehenkille, kun näyttää kuin merenneito on sopiva ja vain tuntuu niin luonnolliselta. Avoin taakse tasapainotetaan pitkä juna ja koko ulkoasu on erittäin kiehtova ja merkityksellinen. Erinomainen valinta ihastuttaville rohkeille ja kauniille morsiuksille.

 1. V-aukko.

5

V-neckline-mekot vetävät silmänsä ylöspäin ja tekevät kuvasta pidemmän. Tämä mekko on täydellinen lyhyemmille tytöille, jotka haluaisivat kehittää kehoa ja kiinnittää huomiota kasvoihinsa ja pääntieensä. V-kaula näyttää romanttiselta ja seksikkäiseltä tuntematta mautonta ja liian paljastavaa. Erinomainen valinta vaatimattomille morsiuksille, jotka arvostavat perinteitä ja haluavat edelleen erottua.

 1. Polvipituinen.

6

Tämä pituus pitää pukeutesi kuivana valtamereltä ja puhdistaa hiekasta, mutta korostaa kevyesti menossa naimisiin rannalla. Siinä on tietty leikkisä kosketus, mutta kohtalainen pituus pitää kaiken vakavana ja tarkoituksenmukaisena. Polvipituinen mekko on täydellinen tasapaino perinteisten ja uutuuden välillä aivan rannalla.

 1. Lyhyt ja flirty.

7

Tämä tyyli on tarkoitettu nuorille leikkimielisille tytöille, jotka nauttivat jokaisesta elämänsä hetkestä ja eivät pelkää rikkoa sääntöjä. Olet nuori, rohkea ja rohkea ja pidä pitkät housut, koska olet varma, että ne näyttävät sinulta liian vakavilta ja vanhuksilta. Sitten lyhyt ja flirttaileva hääpuku on juuri sinulle sopiva.

 1. Tanssiaismekko.

8

Joskus ei pitäisi olla väliä, missä olet, tärkeintä on, että unelmasi ovat totta. Kun ajattelemme hääpukua, tavallinen mieleenpainu on perinteinen pallohuivi. Hienostunut, elegantti, posh-täydellinen häät-asu niin tärkeälle päivälle. Se näyttää hyvältä riippumatta siitä, missä olet, ja kaunis valtameri taustalla se tekee sinusta tuntuu tosi prinsessa.

 1. Rento.

9

Yksinkertaisuus on mielekästä. Miksi monimutkainen elämä ja häät-asut, kun yksinkertainen puku yhdistettynä täydelliseen taustaan, voi välittää yli tuhatta sanaa? Sinulla on jo kaikki mitä tarvitset ja sanoen "minä" edessä ikuisuus on enemmän kuin tarpeeksi. Tämä rento hääpuku on kaikki, mitä tarvitset täydelliseen rannalle häät.

 1. Epävirallinen.

10

Löysä ja kevyt, tämä hääpuku ei vaadi kireää kampausta ja tarpeetonta jännitystä. Epävirallinen mekko varmasti varmista, että pidät päivän stressitöntä ja rentoa ja anna luonteen puhua. Aaltojen ja tuulen ääni pitää asioita sinun ja sulhasesi välissä ja jättää kaikki turhia hälinää. Täydellinen mekko niille, jotka haluavat ottaa asioita helposti ja vain nauttia päivän.

 1. Olkaimeton.

11

Kaunis mekko kaikille, jotka haluavat tuntea prinsessa tällä erikoispäivällä. Olkaimeton mekko voi näyttää tavallisissa olosuhteissa, mutta uusi häätympäristö muuttaa dynamiikkaa dramaattisesti. Ranta on yksi harvoista paikoista, joissa olkaimeton hääpuku näyttää sopivalta ja merkitykselliseltä, koska altistuminen enemmän iholle on kunnossa, kun seisot hiekalla. Varmista vain, että aloitat kunnollisen harjoittelun muutama kuukausi ennen häämäärää, jotta saisit esiin kätevät käsivarret ja kaunis pääntie.

 1. Hienostunut ja posh.

12

Häät tapahtuvat ihanteellisesti kerran elämässä ja miksi emme tekisi siitä erityisen erikoista mekaanista mekkoa. Tämä on sinun päiväsi ja sinulla on varaa katsoa kuin miljoona dollaria hienostuneella posh mekolla. Tämä mekko tekee kiistattomasti keskittymiskeskuksen ja pitää tapahtuman ikimuistoisena tulevina vuosina. Muista, että sinulla on hienostunut hääpuku rannalla häät vaatii paljon valmistelua ja huomiota pieniin yksityiskohtiin, ja rannalla pitäisi olla vain kaunis sisustus eikä täysin aktiivinen osallistuja tapahtumasi.

 1. ennakoimattomia.

13

Meri, hiekka, valtameri - nämä asiat liittävät vapauden ja helppouden. Miksi muutettaisiin houkuttelevien helsinkiläisten ilmapiiriä? Luonto valmisteli kaiken häätsi varten olevan ylimääräistä, joten yllättele vieraasi jotain epätavallista, jota he eivät olisi ajatelleet. Aseta mielikuvituksesi vapaaksi ja käytä ranta-taustaa omalla eduksi. Kukat, pitsit tai kuvioidut hääpuvut tekevät sinusta erottuvan ja ovat epätavallinen morsian.

 1. Bikinit morsian.

14

Ajattele laatikosta ja käytä bikinit häätesi varten. Tai ottaen huomioon paikka ja koko ympäristö, joka todennäköisesti ajattelee perinteisesti, sillä ranta ja uima-asut ovat perinteisiä rantalistoja. Itse asiassa, mikä voi olla parempi lämmin aurinkoinen päivä? Tunne vapaat ja nuoret tänä hyvin erikoisena päivänä, sillä seremonia on juuri sinun ja sinun aviomiehesi välissä. Muista aloittaa harjoittelu täydelliselle rantakorkeudelle jo ennen hääpäivää.

 1. Mini pallohame.

15

Unelmoitat täydellisestä hääparista, mutta perinteinen pitkähihainen puku olisi liikaa rannalla? Ratkaisu on yksinkertainen - mini-pallohame yhdistää perinteisen hääpuvun tyylikkyyden ja hienostuneisuuden sekä lyhyemmän ja nykyaikaisen mekon leikkisyyden ja hengen. Mini pallohame on loistava valinta niille, jotka rakastavat perinteitä, mutta haluavat esitellä mukavan kevyen kosketuksen seremonialle katsomatta liian rohkeita ja rohkeita.

 1. Housupuku.

16

Moderni, liiketoiminnan kaltainen, silmiinpistävä ja uskomattoman huomiota herättävä hääpuku ei ole kaikille. Mutta jos olet nainen, joka tietää, mitä hän haluaa ja miten saada sen, muuttaa koko häät dynamiikkaa ja pukeutua moderni housut sijasta cupcake mekko on oikea liike sinulle. Se korostaa persoonallisuuttasi ja valkoinen väri pysyy perinteisenä ja sopivana. Pantsuitsu edustaa todellista vaatetuspaita minkään rannalle häät.

 1. Merivedet.

17

Sekoita kauniin taustan mukaan muuttamalla perinteistä valkoista väriä hääpuvustasi sinisilmäisille harmahtaville sävyille, jotka sopivat hyvin yhteen upean upean taustan kanssa. Ocean värit antavat sinut näyttämään hauraalta ja naiselta, muistuttaen kaunista meren jumalattaria, joka tuli hänen elementtinsä tästä merkittävästä päivästä.

 1. Kirkas ja värikäs.

18

Destination beach häät yleensä tarkoittaa trooppista rantaa, jossa kaikki on kirkas ja värikäs. Käytä ilmasto-etua ainutlaatuisena tilaisuutena muuttaa hääsi koko dynamiikkaa ja muuttaa sen värialueeksi lisäämällä syvä kirkkaat värit hääpukuusi. Se näyttää erittäin luonnolliselta vastaan ​​kirkas ranta taustalla ja lisää värejä ja tunteita päivällä.

 1. Ei-perinteiset.

19

Puhdas valkoinen vaatetus voi olla hääpuvun rooli, jos sinulla on häät lähellä merta trooppisessa paratiisissa. Mitä valkoista menee, sitä kevyempi kangas - sitä parempi. Lisää jotain trooppisia lisävarusteita ja nahkakäsineitä tai räpylöitä ja ei-perinteiset häät-asut ovat valmiina menemään. Tämä idea on hyvä niille, jotka arvostavat mukavuutta ulkonäön suhteen ja jotka ajattelevat, että morsiamen pitäisi aina näyttää luonnolliselta, rennolta ja stressittömältä. Koko ajatus ei-perinteisestä hääpuku on korostaa morsiamen luonnollista kauneutta ja tapahtuman luonnollista kulkua.

 1. Bohemian romance.

20

Nykyään termi "boheemi" tarkoittaa taiteellisia, ei-perinteisiä ihmisiä, jotka arvostavat kauneutta ja vapautta. Jos olet artsy ja haluaisi korostaa itsenäistä henkeäsi, niin ei ole mitään parempaa kuin merimaiseman yhdistelmä (ikuinen vapauden symboli) ja boheemi-innoitettu hääpuku. Sen kevyt siluetti, joka laskee vapaasti, ei vaadi monimutkaisia ​​hiustyyliä tai koristeita. Ranta, meri ja taivas ovat kaikki mitä tarvitset Boho-häät. Nauttia!

(kaikki kuvat ovat peräisin pinteresta)

Leave A Comment

− 1 = 7