20 maalaismainen häät keskuskappaleen ideoita

Maalaismainen tyyli häät on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä tämän päivän vieläkin erityinen ja alkuperäinen, säilyttäen perinteitä ja kulttuuriperintöä elossa. Maalaismainen häät on tällä hetkellä melko trendikäs, ja maalaismainen häät keskuskappaleet pitävät kaiken yhteen ja edistävät seremonian yleistä tunnelmaa. Avain luodaan selkeä maalaismainen ilmapiiri on käyttää luonnollisia kohteita ja menossa eco. Puu, lehdet, puiden oksat, hedelmät, kukat - kaikki tämä varmistaa, että päiväsi menee niin kuin kuvititte, kun suunnittelet maalaismainen häät. Lisää joitain yksinkertaisia ​​maatilan esineitä ja idea on valmis. Tietenkin, kun näet purkit ja lokit, et ehkä ensin ajatella häämää, mutta vähän mielikuvitusta ja luovuutta antavat näille arkipäiväisille esineille uuden merkityksen ja merkityksen ja tekevät ilmapiiristä todella pastoraalisen. Nämä 20 maalaismainen häät keskuskappaleet auttavat sinua luomaan täydellinen maalaismainen häät.

 1. Puu keskipiste.

1

Puu on todella luonnollinen elementti, ja se näyttää luonnolliselta maalaukselta keskuksen häät. Lisää pieni koristelu yksinkertaiseen puukappaleeseen ja maaseudun keskuskappale on valmis. Puisen keskikappaleen etuja on se, että se on helppo tehdä ja se näyttää yksinkertaiselta, vaikkakin ei liian yksinkertaiselta.

 1. Peuroja.

2

Mielenkiintoinen lähestymistapa maalaismainen keskikappale on käyttää peuroja (todellinen tai fake yksi), hieman koristeltu joitakin pieniä kukkia tai yrttejä. Täydellinen keskipiste hääjuhlille, joka järjestetään metsästäjille, tai eräiden maaseutuhotellien hotellille.

 1. Chic lyhty.

3

Antiikkinen esine, kuten vanhanaikainen lyhty, voidaan helposti muuttaa tyylikkääksi maalaismainen häät keskuskappaleeksi. Kaikki, mitä tarvitset, on itse lyhty ja muutamia kynttilöitä, jotka auttavat luomaan erityisen erikoisen romanttisen tunnelman.

 1. Yksinkertaisesti kirjaudu sisään.

4

Tämä keskiosa on helppo tehdä ja saavutettu vaikutus on erinomainen ja silmiinpistävä. Ota yksinkertainen loki, joka on tallennettu takanasi ja lisää vihreitä lehtiä ja kukkia, tai hieno kangas, ja keskimmäinen kappaleesi on valmis vaikuttamaan vieraasi.

 1. Bootsit.

5

Kuka olisi voinut ajatella, että cowboy-saappaat eivät ole ainoastaan ​​tarttuvia jalkineita vaan myös mielenkiintoista koristekappaletta? Kaikki, mitä tarvitset tämän erillisen keskikappaleen, on pari vanhoja cowboy-saappaita ja mielikuvitustasi. Tämä keskeinen osa olisi erinomainen valinta parille, joka rakastaa villi länsi-aikakautta ja tunnistaa itsensä sankareita näinä aikoina.

 1. Eleganssi yksinkertaisuutena.

6

Joskus yksinkertaisuus on paras, niin monta kertaa olisi tarkoituksenmukaista jättää huomiotta asioita, mutta toimimaan ensimmäisen impulssin mukaan. Täällä näemme todellisen esimerkin lausunnosta. Yksinkertainen valkoisten kukkien kimppu, joka on sekoitettu joidenkin oksojen kanssa, näyttää varsin vaikuttavaksi keskustaksi maalaismainen häät. Se on yksinkertainen, vaikuttava, ja se maaseutua koskettaa sitä. Ihanteellinen keskipiste niille, jotka miellytävät tyylikästä minimalismia.

 1. Mason jar.

7

Yksinkertainen mason purkki, jota käytetään maalaismainen häät keskuskappale lisää tietty nostalginen kosketus tapahtumaan ja tekee vieraat ajatella maatiloja ja kotitekoisia hilloja. Vain tässä tapauksessa ei tarvitse täyttää astiaa hillolla, lisää vain yksinkertaisia ​​luonnonvaraisia ​​kukkia ja alkuperäinen ja ainutlaatuinen maustinen keskikappale on asetettu.

 1. Maalatut mason purkit.

8

Jos yksinkertainen mason purkki on liian vaatimaton sinulle ja haluat lisätä siihen jotain luovuutta, maalata se. Hyvin helppokäyttöinen ja samalla innoittava ja luova keskipiste tekee sinusta todella korostamalla maan ilmapiiriä ja taiteellisia taitoja. Käytä eri värejä, mutta yritä pysyä samassa värimallissa ja välttää liian kirkas. Kirjaimellisesti ottamalla asian omissa käsissänne, voit osoittaa oman omistautumisen ja artsy-puolesi.

 1. Barn puunviljelijä maljakko.

9

Joskus puulaatikko on oikea osoitus ajattelusta laatikon ulkopuolella. Tyylikäs puuprovetterin maljakko sai uuden ulkoasun hääpuvun alkukirjaimilla ja pienellä söpellä kukkakimputolla. Hyvä tapa lähteä maalaukselle upottamatta kokonaan maatilan elämäntapaan.

 1. Twigs ja kynttilät.

10

Maalaismainen keskuskappale ei voi saada enemmän maalaismainen kynttilöillä ja oksilla. Se on hyvin alkuperäistä ja yksinkertaista samanaikaisesti, ja sen ansiosta luovuuttasi kasvaa ja kukoistaa. Tarvitset tämän helppokäyttöisen DIY-keskikappaleen joukon tavallisia kynttilöitä ja joitain oksia ja oksia. Tietenkin sinulle kuuluu, miten haluat yhdistää nämä asiat tehokkaimmalla tavalla, mutta riippumatta siitä, mitä teet, lopputulos tuo vieraasi mielikuvitukseksi ulkona ja maaseudulle, joka on niin rakastava sydämeesi.

 1. Flamboyance tynnyrissä.

11

Koristele maatilan tynnyri hämmästyttävän kukkakokoonpanolla, ja keskimmäinen kappaleesi on todella huomion keskipiste (morsiamen jälkeen!). Aseta mielikuvituksesi vapaaksi ja yhdistä kukat ja yrtit yhteen mukavaksi pastoraaliseksi kimppuksi, joka heijastaa kotitekoisten luonnollisten asioiden runsautta todellisessa maatilalla.

 1. Viinipullo.

12

Tämä maalaismainen häät keskipiste on trending tällä hetkellä, mutta ei varmasti koskaan mene tyyliltään ja vanhentunut. Se on melko erillinen ja helppo laittaa myös. Voit myös lisätä sisustusta tai väriä upottamalla lanka ruoan värjäämiseen tai maaliin, jotta ne sopisivat häätteesiisi ja laita gerbera sisään.

 1. Kastelukannu.

13

Kastelu-tölkit eivät yleensä ole kovin helposti löydettävissä, mutta kun huomaat täydellisen, se olisi sen arvoista, koska lopullinen tulos on kaunis ja taiteellinen. Voit maalata tai koristella sitä, vain asettaa mielikuvituksesi vapaaksi ja löytää sisäisen taiteilijan, joka jokaisella onnellisella naisella on sisällä. Täydellinen keskipiste urbaaneille pariskunnille, jotka haluavat kokea uuden tapahtuman suurta tapahtumaa varten.

 1. Pulloja sekoitetaan.

14

Miksi ei ajatella laatikosta ja yhdistää eri kokoisia ja muotoisia pulloja? Lopputulos on varsin vaikuttava, mutta samalla se säilyttää pastoraalinen tyylitieto, jonka haluaisit saavuttaa.

 1. männynkävyt.

15

Männynreiät ovat toinen ulkoilma-elementti, joka voi tuoda maalaismainen häät keskuskappale elämään erityisesti syksyllä tai talvella rustiikkia häät. Pienellä väärennetyllä lumella ja kauniilla hopeisella peilillä voit kääntää yksinkertaisen maljakoisen maljan tyylikkään talven keskikappaleeksi tai sijoittaa ne pieniin valkoisiin kurpitsimiin syksyn häätsi varten.

 1. Kukka linnunpesä.

16

Tämä uskomattoman söpö idea on erinomainen ja ainutlaatuinen missä tahansa rustiikissa innoittamana häät. No, linnunpesä on siinä tietty merkitys, ja sen perheen merkitys on enemmän kuin sopiva tähän erityiseen tapahtumaan. Tämä on päivä, kun rakennat omaa perhettäsi, aivan kuten lintu rakentaa pesän keväällä.

 1. Linnun häkkejä.

17

Birdcages ovat aivan kuin linnun pesät, joista puhumme, luova ja ainutlaatuinen maalaismainen #centerpiece, joka voi olla täynnä mitään! Jos todella haluat mennä kaikki ulos maalaismainen tunnelma oman lintuhäkki täytä se sammal, oksat, pienet linnut, tai jopa anowl! Voit myös pitää sen yksinkertaisena kuin idea kuvassa vain muutamia kynttilöitä ja vielä on # rustic koskettamalla olet menossa.

 1. Metalliämpäri.

18

Helppokäyttöinen ratkaisu kaikille, joilla ei ole paljon aikaa ja resursseja ostaa häät keskuskappaleita, mutta voivat saada muutaman metallinen kauhan. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on täyttää ämpäri jotain kaunista ja todella ainutlaatuinen maalaismainen keskipiste on valmis innostaa.

 1. Luonnonkasvit.

19

Maalaismainen häät on hieno tapa, jolla voit koristella tilaa yksinkertaisempien ratkaisujen ja menetelmien avulla ja ojentaa järjestetyt ja huollettavat ruusut ihanaa luonnonvaraisten kukkien kimppuun. Se on erittäin söpö, naiivia ja vaatimaton, mutta samalla tyylikäs ja tuore ratkaisu niille, jotka rakastavat maaseutua.

 1. Hedelmäpuskurit.

20

Jos suunnittelet budjettiystävällistä maalaismainen häät, ajattele muuttamalla tavanomaisen keskikappaleen koko tyylisuunnat ja muuttamalla kukkia hedelmiksi tai yhdistämällä molemmat. Tämä keskipiste symboloi runsautta, joka pitäisi olla läsnä perheellasi ja kotona, ja omenat ovat söpöjä ja syötäviä jälkikäteen.

Joka tapauksessa, riippumatta siitä, kuinka suuri budjetti on tai mistä olet, häät rustiikissa tyyli on todella luova ajatus ajatella, jos haluat häät on erityinen ja ainutlaatuinen, enemmän maaseutu ystäville ja kaupunkien socialites jotka ovat kyllästyneet kaupungin hälinästä ja haluavat raikasta ilmaa heidän erikoistapahtumastaan. Maalaismainen keskikappale sopii erinomaisesti sisäisen taiteilijan löytämiseen ja arjen taideteosten ja maan esineiden käyttämiseen. Toivomme, että näit nämä ajatukset hyödyllisiksi maalaismainen häät ja nautit päivän joka hetki!

Leave A Comment

− 1 = 3