W3ll kansan perustaja luonnollisen makeup-linjan käynnistämisestä (ja tuotteista, jotka kannattaa kokeilla)

Mitä sait, kun elite-meikkitaiteilija kokoontuu dermatologin ja eko-yrittäjän kanssa?

Saat W3ll-ihmiset (sanoo "hyvin ihmiset"), joka on yksi kuumimmista indie-kosmeettisista linjoista, joka vain niin sattuu olemaan luonnollista!

Ei, että sinä'arvaile katsomatta etikettejä. Kolme kaveria, brändi, perustettiin vuosikymmen sitten's ethos isn't vain turvallisista tuotteista puhtailla ainesosilla. 

Ensinnäkin se's suorituskyvystä. Jotta'miksi sinä'Löydät korkealaatuiset viimeistelyt, virheetön kattavuus ja pitkäikäiset pigmentit, aivan kuten minkä tahansa valtavirran ylellisillä linjoilla. Se's melko feat, harkitsee he don't käytä:

Tämä on aivan minun kujallani, joten ilmeisesti hyppäsi mahdollisuus tavata yksi perustajista, Shirley Pinkson, Detox Market (joka kantaa rivi muun vähittäiskauppiaiden keskuudessa).

Shirley on meikkipro, trio, ja näet, että hän työskenteli minulle hieman taikaa chatin aikana (I'm tässä ja tässä!).

Lue lisää: 

Mikä on W3ll People, pähkinänkuoressa?

Suorituskykyinen luonnollinen kosmetiikka. Me johdatamme kaiken tekemämme suorituskyvyn, ei ainesosien kautta. 

Hauska sanotte, koska kun löysin brändisi muutama vuosi sitten, ensimmäinen ajatukseni oli, "sinä'Älä koskaan arvata, että se oli luonnollista! " 

Oi kiitos! Että's tavoitteenani. Tätä me pyrimme!

Kuka on W3ll People-nainen?

Sinä! Hän'kuin sinä. Asiakkaamme ovat aina 25-45-vuotiaita. Vieläkin vanhempi, mutta se's tyyppinen ydin ikäryhmämme. Me todella tavoitamme kaikille, mutta sanoisin, että makea paikka on 30-35-alueelle.

Kuinka kuvaisit W3ll-ihmiset esteettisiksi?

Me'uudelleen tyyppinen "vähemmän on enemmän". Luo vain hyvin puhdasta, minimalistista, terveellistä, luonnon kauneutta. Kuten ei-meikki meikki näyttää. 

Avain on luoda kaunis, hehkuva iho, joka vain on vaikeampaa. Mutta kun olet oppinut, taivas on raja.

Hyväksytty, vaikka tiedän, että jotkut rakastavat Instagram-kasvot!

Se's paljon. Erityisesti nuoremmat sukupolvet, he todella menevät raskaaseen meikkiin. Mutta ajattelen luonnollisesta näkökulmasta, kun se twentysomething menee hänen kolmekymppinen ... 30-vuotias doesn'Haluat tehdä niitä!

Hän ei'ei ole aikaa!

Tarkalleen. Luulen, että pyrimme enemmän kohti Gwyneth Paltrowsia. Haluat näyttää parhaiten, että saatat olla "terve ja säteilevä". Twentysomething, they make makeup for fun. Se'heillä on edelleen muotiasuste, ei jokapäiväinen asia. Että'Siksi sinä, minä, me don'Älä tee niitä enää. Me don'sinulla on aikaa.

Me'onnekas, jos voimme lähteä talosta luomiväriin.

Me don'ei edes ole aikaa ajatella sitä ja suunnitella ulkoasua.

Luulen, että ihonhoito alkaa myös tulla entistä tärkeämmäksi, kun vanhenee. Minulle se tarkoittaa ihon valintaa, joka on hyvä iholleni, ei vain päällään's trendikäs.

Kerron naisille: "Totta kai käytät kemikaalisäätiösi erityiseen tilaisuuteen", kuten silloin, kun teen häitä. "Haluat tuntea olonsa turvalliseksi ja tiedät, että se toimii's luonnollinen päivä päivältä. "Se'kaikki tasapainosta. 

Mutta hyvä uutinen on, että löydätte yhtä hyviä tuotteita siellä!

Kuten linjasi! Miten aloitit?

Olin NARS Cosmeticsin kouluttaja. Olin yksi heidän yritysjoukkueensa alkuperäisistä kuudesta jäsenestä, joten aloin käyttää monia hatuja. Kaikki meistä tulivat alhaalta ylöspäin. 

Olitko sinä meikkitaiteilija ennen sitä?

Olimme kaikki meikkiartisteja. Rehellisesti, se tuli erinomaisesti yrityksen sisällä, lähtötasolta. Joten kun suoritimme, ylitimme tavoitteemme ja teimme eron, meidät nopeasti edistettiin tähän ydinliiketoiminta-tiimiin.

Minun toimikauteni lopussa olin kouluttaja ja maailmanlaajuinen kouluttaja heille. minä rakastin sitä.

Millaista oli Fran kanssa työskenteleminen?çois Nars?

Se oli mahtavaa. Taiteilijalta'Hän on äärettömän lahjakas, joten opin niin paljon. Olemme kaikki työskennelleet hänen alaisensa alla, ja meitä kaikkia koulutettiin hänen kanssaan.

Mikä oli poluksi NARSista W3ll-ihmisiin?

Kaksi vuotta.

Että's nopeasti!

Joo, se oli todella nopeaa. No, työskentelin tämän ollessani NARSin kanssa ollakseni rehellinen. DL: ssä, kuten viikonloppuisin. Se kesti noin kaksi vuotta, ja sitten jätin NARSin.

Tiedän, että sinulla on kaksi perustajaa, siis "3" W3ll-ihmisillä. Voitko kertoa heille hieman?

Kyllä, brändin takana on kaksi muuta perustajaa. Paras osa on, että kaikki menimme yhdessä yliopistoon, joten tunsimme toisistamme aikaisintaan meidän lukuvuodesta yliopistossa.

siellä's James Walker, ja hän'on itsekunnostettu puiden halkaisija. Kaupalla hän'markkinoija. Mitä James tekee, hallitsee sosiaalista vastuuta tekemällä yhteistyötä EWG: n (ympäristötyöryhmä) kanssa. Me'EWG-sertifioitu brändi, mikä tarkoittaa sitä'Varmistettiin tuotteet, ja laitoimme niiden symbolin laatikoihin. Tämä kertoo, että tämä on turvallista.

Sitten siellä's Dr. renee Snyder, kuka's kosmeettinen ihotautilääkäri. Hän tekee syvän sukelluksen ainesosista ja eläinlääkäreistä ja tarkistaa kaiken, mitä käytämme kosmetiikkatuotteissamme.

Hallitsen tuotekehitystä. 

Tuletko NARSilta, olitko aina salaa kiinnostuneita luonnontuotteista? Tai sinulla oli "aha" hetki, joka muuttui ajatteluksi?

Se oli eräänlainen kuin epiphany ja uteliaisuus kaikki samaan aikaan. Paljon se alkoi, kun asiakkaani kysyivät minulta ainesosista, ja voisimme't vastata johonkin näistä kysymyksistä.

Aloitin kääntää päälle minun meikki laatikoita. Kukaan ei koskaan lukenut ainesosia. Ja kun aloin lukea niitä, olin eräänlainen, anteeksi ranskalainen, mutta "Pyhä paska, mikä tämä on?"

Aloin etsiä asioita, ja minä näin't kuten mitä löysin. Ongelma oli, että tuolloin ei ollut muuta vaihtoehtoa. 

Milloin tämä tapahtui?

Tämä oli 12 vuotta sitten. Avaamme ovet vuonna 2008.

minä en't tajuta, että sinulla oli myymälä.

Meillä on kaksi myymälää! Ne'uudelleen Austinissa, Texasissa, ja niin'jossa aloitimme ennen kuin jaamme suuria paikkoja, kuten Detox Market.

Me vain kasvoimme sieltä. Tähän päivään myymme paljon muita merkkejä. Se'kuten, annamme 'em tämä pala piiraa [meikki], mutta heidän täytyy myös koota yhteen [heidän rutiinistaan].

Oliko se ensin vaikea, yrittää muotoilla luonnollisilla ainesosilla?

Tiesin mitä halusin, minä vain olin't kuinka pääset sinne. Tekemällä todella hyviä kemisteitä, löysin, että he todella halusivat oppia.

Niin luonnollinen oli uusi haaste heille?

Se oli uusi haaste tehdä hyvää luonnollista luonnetta, koska monet merkit [keskittyvät lähinnä] ainesosat. Okei, kyllä, olemme täällä tekemään jotain hyvää, mutta meidän on varmistettava, että se toimii.

Niinpä aloin suorituskykyä. Haluan kirjaimellisesti tuoda tavanmukaisen kosmetiikkakappaleen ja sanoa: "Haluan tämän turvallisessa kaavassa, mutta haluan sen liikuttavan, hengittävän, näyttävän ja tuntee samalla tavalla."

Tiedän, että olet hiljattain muotoillut joitain tuotteitasi. Muutitko koko rivin vai vain joitain asioita?

Ei koko linja, mutta hyvä osa sitä. Tavoitteena on vastata kuluttajien kysyntään.

Antaa's puhua mineraalijauheesta. Olin innoissani, että otit titaanidioksidin pois. Voitko kertoa meille lisää siitä?

Aikaisempi Altruist Foundation Powderin kaava sisälsi titaanidioksidia. Meidän tapauksessamme käytimme sitä pigmenttinä. 

Terveysnäkökulmasta se oli täysin terve, mutta mielestäni ihmiset ovat todella hälyttäneet titaanidioksidilla. Molekyyli ei ollut mikronisoidussa muodossa, se oli valtava. Joten se ei't tunkeutuvat tai joutuvat keuhkoihisi.

Vaikka hengitit sen?

Varsinkin jos hengität. Käyttämällä nano-kokoista titaanidioksidihiukkasia isn't hyvä sinulle, koska kun hengität sen, se menee verenkiertoon. Vaikka sinä'käyttää sitä iholla, se tunkeutuu ihoon.

Mutta meidän oli iso. Se ei't ovat tunkeutuneet. Mutta me kuitenkin menimme eteenpäin ja poistimme sen. Asia on se, että jos voimme parantaa sitä ja saada sen pois, anna's tee se. Ja niin teimme sen.

Mitä korvaat titaanidioksidilla??

Aivan suoraan ylös sinkkioksidia. Se's ei-mikronoitu. siellä's tarpeeksi sinkkioksidia että pentu antaa sinulle SPF 15 joka päivä. Ja tuo'on testattu, joten tiedämme sen tosiasia.

Että's hienoa. Näyttää siltä, ​​että monet tuotemerkit eivät halua't todella yrittää innovoida kaikkien luonnollisten ainesosien kanssa, he vain väittävät "se voi't tehdä "mistä tahansa syystä.

Ei, ja ehkä se kestää kauemmin. Emme olleet tämän tuotteen varastossa jo pitkään. Niin siellä's hinta, jonka maksat. Mutta me'osoittaen, että voimme tehdä sen!

Mitä's paras tapa käyttää mineraalijauhepohjaa? Mielestäni monet ihmiset, mukaan lukien minä, ovat saaneet erilaisia ​​tuloksia Bare Mineralsin kanssa.

Se voi näyttää liikaa, joo.

Löysin vain, että se näytti kuivalta ja vanhentuneelta. Onko tämä sovellus asia tai itse tuote?

Se's hieman molempia. Jos tuote on raskas ja paksu eikä hienoksi jauhettu, se voi tehdä sen. Meidän on super-, super-hieno. Se'Sen tarkoituksena on myös antaa sinulle kevyt ja keskisuuri kattavuus. Voit rakentaa sitä ja saada sitä enemmän, mutta yleensä kevyestä keskitasolle.

Miten sinun pitäisi valmistaa ihosi ennen jauhetta?

Haluan laittaa kosteusvoidetta päälle ja sitten silloin, kun iho on kuin ei täysin kuiva, mutta ei liian kostea, niin haluan laittaa Altruist päälle. Aivan niin sillä on jotain kiinni. 

Jos ihosi on's liian kuivaa, sitten mikä tahansa jauhe päätyy tarttumaan vähän puutteisiin tai kuiviin laikkuihin. Joten vain muutaman sekunnin kuluttua kosteusvoidetta, se's valmiina rullaamaan.

Onko paras käyttää sitä kabuki-tyyppisellä harjalla?

Käytän aina kabuki. Ottaisin noin hopea-dollarin summan ja pyörittäisin sen korkkiin. Että's erittäin tärkeä. Sinä et'Haluat nähdä näkyvää jauhetta harjan pinnalla, koska ensimmäinen paikka, johon kosketat, on, missä kaikki jauhe talletetaan, eikö? Tällä tavalla voit hakea hieman kerrallaan.

Tiedän, että jotkut tuotemerkit suosittelevat aina asettaaksesi mineraalijauheesi sumun kanssa. Onko tämä tarpeellista?

Ei. Uskon, että jos iho on todella kuiva, tai jos tuntuu siltä, ​​kuin vain katsot liian pölyistä, voit asettaa sumun. Mutta se'ei välttämättä.

Pidän aina siitä, koska mielestäni kasvosuihku välittömästi vie sinut "teen vain makeupani" "minä"'ve oli minun meikki päälle tunnin "tyyppinen ulkoasu.

Joo, asui sisään.

Tarkalleen!

Sinulla on myös kermakkipohja. Onko tämä myös muotoiltu uudelleen?

Joo. Uudistimme Narcissist Foundation Stickin ja toimme orgaanisen sisällön 30 prosentista 70 prosenttiin. 

Lisäsimme myös murskattua makeanveden helmen sekä kermaleppiin että jauheseokseen. 

Se's Realistin näkymättömissä pinnoitusaineessa ja Bio kirkastimessa Näkymätön jauhe.

Mitä makeanveden helmi tekee?

Halusimme mennä naimisiin ihonhoitotuotteiden ja värien kanssa yhdessä. Se on visuaalinen etu antaa mukavan vähän savu-ja peilien vaikutus, mutta se's myös kollageenia lisäävä ainesosa. Se'on ollut todella yleistä japanilainen ihonhoito. 

Ovatko perustukset teidän bestselling-tuotteita?

Numero yksi on meidän ripsiväri.

Bio-oikea Multi-Action Concealer on meidän kaksinumeroinen tuote. Se on Big Daddy peitevoide.

Tarkoitatko täydellistä kattavuutta?

Se on. Niin se's tarkoitetaan silmäalueelle tai minkäänlaista epätäydellisyyttä, jonka haluat peittää. Katso, kuinka vähän laitan käteeni? Ja kuinka pitkälle se menee?

minä'Olen etsinyt jotain sellaista, koska se'Se on ainoa asia, jota minulla on't löytänyt luonnollisen kaavan!

Se on mahtavaa. Se sisältää kofeiinia ja peptidejä anti-ikääntymisen helpottamiseksi. Voit käyttää sitä pimples samoin. I dab hieman jauhetta sen yli ja se asettaa todella mukavasti. 

Toinen biggie että's nousu riveissä on uusi nestemäinen linjaliikenne. 

Että's myös vaikea löytää luonnollisessa kaavassa.

Siinä on rosmariinia ja silmänräpäintä, joka on todella parantava silmäalueelle. Voit saada todella hienon viivan, upean siiven. Rakastan silmiään kivaa tiukkaa viivaa. Mielestäni se todella määrittelee silmän. 

Onko sinulla vielä luomivärejä?

Me don'ei ole enää luomivärejä, mutta olen työskennellyt eyeshadow-paletteilla. Se'Ei, että silmälasit eivät tehneet't myy, mutta ne olivat löysä muoto. Että's vaikeaa voit matkustaa ja kiertää kanssa. Ihmiset rakastivat heitä, mutta he olivat vain suurta huolta. Niin minä'Olen siirtynyt tekemään luomiväriaineita, joita voit viedä mukanasi matkalla.

Että's hienoa, koska siellä on turvapaikka'on ollut monia paletteja saatavilla luonnollisia ainesosia.

Me'olet todella päässyt palettipeliin. Luomme luonnollisen ääriviivapaletin korostustyökalulla ja ääriviivalla tai kuparituotteella yhdessä. Nämä ovat voiteita. 

Ne'myydään erikseen myös tikkuja, ja ne ovat luultavasti meidän neljän myydyn tuotteen. 

Olemme turvassa't puhui huulista ja poskeista. Luulen, että värikoodit ovat suosikkini mitä teet.

Kiitos! Kyllä he'silmille, poskeille ja huulille. 

Ja sitten meillä on nudisti Lip Butters. Nämä kaverit ovat sinun huuliasi. Ne'sävytetty ja se's pitkäkestoinen, pieni sitoutumisväri.

Onko kaikki tarkoitus käyttää sormilla tai harjoilla?

Minä sormet. Myyn harjan, jota voit käyttää voiteilla, mutta pidän kädestäni. Te todella työstää sitä; vain tuntuu, että sinulla on enemmän valvontaa ja se lämmittää tuotetta.

Mitä tuotteita sinulla on tulossa?

Aloitimme sävytettyjä kosteusvoiteitamme. Ne'uudelleen SPF 30. He jatkavat kuin unelma, ja heillä on kattavuus. Ne'Upea.

Ja me työskentelemme puristetuilla pohjajauheilla. Se on suunnilleen samantasoinen kuin Altruist-jauhe, mutta kannettava, joten sinä'ei tarvitse huolehtia irrallisesta jauheesta. Pinta on suunnilleen sama.

Missä haluat ottaa W3ll-ihmisiä tulevaisuudessa??

Me'on todella tunnettu perushyödykkeistämme, mutta haluamme rakentaa brändimme hybridi meikkibrändiksi, jotka nauttivat ihonhoitotuotteista ja väri yhdessä.

Että'Siksi tuotteet on remasteroitu sisältämään makeanveden helmen. Se's ainesosa sinä'll nähdä koko tuotemerkin. Mielestämme sitä's kaunis iholle; super-terve. Käytämme myös leväkompleksi, joka on ihon kirkaste, sekä vihreää teetä ja kamomillaa. 

Joten me'tuo todella terveellisiä ainesosia, jotka tekevät eron ihollesi!

Shop-editori's Picks

Mistä ostaa

Kuinka tunnet W3ll-ihmisten lähestymistavan meikkiin??
Oletko kokeillut jotain tästä tuotemerkistä?

Leave A Comment

80 − 77 =