Olivia Wilde hänen Daily Makeup Routine, suosikkituotteita ja miksi hän on “Maniacal” hänen selausta

Jos sinä'Olen lukenut tätä blogia kauan, niin tiedät, että Olivia Wilde on yksi suosituimmista ja kauan kauneimmista murskauksista. Kuvittele kuinka innoissani olin saada Revlonilta sähköposti's PR kysyy jos minä'haluavat haastatella häntä maailmanlaajuisena brändin suurlähettiläänä! Vastaus ei ollut vain kyllä, vaan HELLS YES. No, pääniin, en't oikeastaan ​​kirota sähköpostissa takaisin.

Päivämäärä asetettiin, esitin kysymykseni ja Olivia soitti minulle. NBD. 

Oikeastaan ​​hän oli niin rento ja hauska, jos olisin't on murskata ennen, ehdottomasti'Olen kehittänyt yhden siihen mennessä, kun sain puhelimesta. Hänen äänensä on alhainen, kuten viileä tyttö, jota hän on vielä's niin relatable ja hieman itsemääräämätön (kuten sinä'Tulet pian nähdä, kun pääsemme kulmakarvojen kohteelle!). Olin innostunut siitä, mitä hänellä oli sanottavaksi ikääntymisestä ja kauneuden todellisen merkityksestä. Jos sinä'olet aina tuntenut itsesi alle, kuten "se's kaikki alamäkeen täältä ", niin sinä on pakko lukea. Olen myös halunnut kuulla hänen suosikkituotteistaan ​​ja temppuoistaan ​​ja kuinka paljon hän rakastaa työskentelemään hänen meikkitaiteilijansa Melanie Inglessisin kanssa (haastattelu täällä).

Olivia ja minä puhuimme muutama viikko ennen kuin hän synnytti poikansa Otisin 20. huhtikuuta. Tässä'Sitä mitä me puhumme....

Mikä on jokapäiväinen kauneus rutiini?

Päivittäin nousen ylös; pestä kasvoni; kosteuttaa. Minulla on hyvin yksinkertainen rutiini siellä. Käytän Revlon CC Creamia joka päivä ja käytän sitä aamulla, ja joskus käytän sitä uudelleen yöllä. Se's minun go-to. Tuskin kuluvat enää perustetta. Rakastan sitä, että se kattaa sen, mitä sen pitää peittää ja jolla on hyvä rakenne ja hyvä SPF 30. Se on mukava, valoisa laatu. minä'Olen iso fani siitä.

Tehdään hieman peitevoide, jos minulla on jonkin verran toimintaa, kuten pussit silmiesi alla. Sitten minä'll tehdä meikki päivän. Täytä kulmakarvat ja sitten laitan vähän hiusharjaan ja ripsiväriin. Käytän niitä Shadowlinksia, joita Revlon tekee. Heillä on matta luomivärejä, jotka ovat suuria; Käytän luonnollisempia, kuten Bonea, mutta niissä on myös värikkäitä. Ja käytän hyvää, paksua, maukasta ripsiväriä.

Huulille, joskus pidän erittäin luonnollisesta varjosta. Pidän todella ColorBurst-väriliiduista; Luulen, että mattapinnat ovat todella mukava rakenne. Ne're erittäin tyylikäs ja ne pysyvät laittaa. Glossier-mallit ovat myös viileitä, sillä ne näyttävät erilaiselta. Ne'niin helppoa. Pidä yksi minun kukkaro ja pyyhkäistä se koko päivän.

Mitkä kauneustuotteet eivät voi elää ilman?

minä'Olen melko kauhistuttava kulmakarteistani. Minulla on luonnollisesti todella silmät kulmakarvat, ja minulla on myös luonnollisesti ohut kulmakarvat. Ne'on hieman sivutuotetta a '90-luvun joukkomurhan, jonka minä olen tehnyt, jota minä syyllistän ikuisesti Kate Mossille. Voimme kaikki syyttää Kate Mossia yhdessä.

Minusta on niin tehokasta saada mukavia, täytettyjä kulmakarvoja. Kaikki muu kuuluu paikalleen kasvoillesi. Joten minulla on aina kulmakynä. Muuta kuin, hyvä huulituote, joka's kosteuttava. Ja sitten käsien kerma.

Sinä'tunnetaan useista erilaisista ulkonäöstä punaisella matolla. Olitko aina niin kokeellinen? Jos ei, miten olet tullut niin mukavaksi ottamalla kauneuden riskejä?

Minä ajattelen sitä's työskentelemään parempien ja parempien meikkiartisteiden kanssa. Punainen matto erityisesti, I'työskentelen hämmästyttävien ammattilaisten kanssa, jotka ovat taiteilijoita, ja he tietävät tarkalleen, mikä työskentelee kauniisti mekon I kanssa've poimittu. Tyypillisesti aloitamme mekon.

Sitten ne auttavat sinua ottamaan riskejä. Melanie [Inglessis] on minun meikkitaiteilija ja yksi suurista ystäväni. Hän's todella loistava. Rakastamme Revlon-tuotteiden käyttämistä ja meillä on paljon hauskaa heidän kanssaan. Se'vain kokeilla jotain, joka kiinnostaa sinua, eikä yritä näyttää keneltäkään muulta.

minä'Olen aina kokeillut kauneutta, koska olin pre-teen. Minulla oli tapana värjätä hiukseni eri värejä, ajella pääni, kokeilla miljardeja värejä silmäripsien ja kynsien värejä. minä'olet aina ajatellut kauneutta oli kaikki hauskaa sen kanssa. Nyt kun tämä tarkoittaa punaista mattoa, yritän olla hieman rohkeampi.

Mitkä ovat parhaimmat tempput've piristynyt vuosien varrella meikki artistit sinä've työskennellyt?

Melanie on todella loistava, samoin kuin Gucci Westman, jota nautin tehdä niin paljon Revlonilla. He ovat molemmat todella varovainen valmistella ihon hyvin ennen meikkiä. Jokainen opetti minua kohtelemaan ihoni kauniisti ja käyttää hyvää kosteusvoidetta ennen meikkiä. Tiedän temppuna, se tuntuu niin yksinkertaiselta tai ilmeiseltä, mutta sinä'd olla yllättynyt siitä, mikä ero tekee.

Melanie on se, joka opetti minulle sienet. minä'Olen käyttänyt Beautyblenderiä, ja minulle on tullut suuri ero. Hän opetti minua vaimentamaan sen ennen kuin käytät sitä, koska silloin se ei't imeytä kaikki perusta tai kerma. Joten saan sen hieman märkä, ja se tekee kauneimmista tekstuureista; pehmein sovellus meikkiä.

Ja jotain muuta, mitä Melanie tekee mielestäni on hienoa, on muotoilu. Hän voi kirjaimellisesti muuttaa nenä- tai poskipuiden muotoa pyyhkäisevällä bronzerilla. Se'joka erottaa sen. Niin minä'olen oppinut lisää siitä siitä.

Gucci on tämän suloinen temppu lisäämällä pisamia säätiön päälle, jotta se näyttää luonnollisemmalta, kuten todellinen iho.

Mikä oli pahinta tai hauskinta "kauneus epäonnistui"?

Minulla oli silmänräpäyksiä varhaisesta iästä, ilmeisesti. Kun olin viisi, ajelin heidät kaikki pois. Katson isäni ajaa aamulla hänen kasvonsa, ja halusin osallistua. Kun kukaan ei katsellut, otin yhden parranajoista ilman peiliä ja alkoi parrantaa kasvoni. Sain otsaani ja ajattelin: "Vau, otsaani's todella karvainen. "Näytin siltä kuin tämä surullinen vähän ulkomaalainen.

Sitten he kasvoivat takaisin, mutta kun osuin luultavasti 13, aloin ryöstää ja surkea. Tuolloin se oli todella muodissa. Kun käänsin 18 vuotta ja ymmärsin, että halusin todella saada paksuiset kulmakarvat takaisin, lopetin heittäytymisen. Mutta follikkelit olivat melko paljon vaurioituneita, minkä kaikki varoitti minusta. minä'm kuten kaikki muut 15 vuotta viettäneet naiset ovat pahoillani. Mutta se'on hieno meikki. Rakastan kulmakynää.

Teet mitään erityistä huolta ihosi?

minä'm melko perus. Yritän käyttää yksinkertaisia ​​yksinkertaisia ​​tuotteita't myrkyllistä. Mielestäni on ihmeellisiä merkkejä, joiden avulla voit olla hyvää iholle, mutta yksinkertaisilla työkaluilla, ei 10 000 voiteella. Kate Somerville tekee suuren lempeän puhdistusaineen.

Rakastan myös Dr. Hauschka -tuotteita. Hyvä kosteusvoide on todella tärkeä.

Löysin äskettäin hämmästyttävän facialistin LA: ssa, Terri Lawton, joka kertoo omat pienet potionssa jokaiselle potilaalle. Se'on todella hauskaa; se tuntuu kuin apothecary tekee erityinen seerumi. Se'kaikki luonnolliset ja hyvin yksinkertaiset. Hän'Uskomatonta. Mielestäni minä'Vanheneminen, vähemmän on enemmän ja luonnollinen on yleensä parempi.

Seuraatko mitään erityistä ruokavaliota tai liikuntaohjelmaa?

En rakasta työskennellä, koska se's terapiassa. Minä ajattelen sitä's usein ainoa aika, jonka annamme itsellemme päivän aikana. Tänä vuonna olen oppinut tärkeän oppitunnin, että harjoittelu on todella itsekäs rakkautta. Pidän puhumasta tästä, koska se oli "aha!" hetki, joka siirsi näkemykseni liikunnasta olemasta pakollinen, painava asia, jota vastustin, lahjaksi annan itselleni. Se'miten sallin rauhan ja keskittyä itselleni päivän aikana. Se'kaikki on katsomassa sitä tällä tavalla. Yhtäkkiä, minä haluan't itkeä aavistuksessa kuntosalille. Tämä on minun aika minulle. Pidän SoulCycle, Pilates, jooga. siellä'Se on hieno SoulCyclen sisään ja ulos. Se's 45 minuuttia erittäin voimakasta.

Mitä ruokaan, se's ympäri karttaa. Koska minä'Olen ollut raskaana, minä'm vastaamaan ravitsemuksellisiin tarpeisiin. minä'Olen todella yrittänyt pysyä poissa jalostetuista elintarvikkeista ja kypsentää niin paljon kuin voin, joten tiedän mitä'menee minun ruokaani. minä'm, kun voin käyttää luonnonmukaisia ​​tuotteita, muuntogeenisiä ja paikallisia kuin minä. New Yorkissa se's vaikea saada paikallinen pala hedelmää, koska me'jäähtyä. Mutta kaikki maltillisesti. Rakastan hyvää Doritoa!

Mitä'ikään?

Luulen, että minä've vain tuntui kauniilta kuin minä'Olen ikääntynyt. Ja minä ajattelen sitä'll jatkaa. Katson kuvia itsestäni 20-vuotiaana, ja jos sen pitäisi olla minun tärkein, sitten olin kaukana!

Mitä sinä'teet niin kuin sinä'ikääntyminen on sinä'oppivat oppimaan itseäsi. Sinä'oppivat, mitä tuotteita käytetään. Mielestäni vain sopeutat rutiiniasi huolehtimaan ihosta, joka on erilainen rakenne, koska sinä'on erilainen ikä. Käytät tuotteita, jotka suojaavat ihoa, joka on peräisin toksiinien, auringon, kaikesta, mitä altistamme.

Joten minun näkökulma on melko täyteläinen. Se'että kuinka negatiivisesti katsomme ikääntymistä yhteiskunnassamme. Samaan aikaan Hollywoodissa on uskomattomia naisia. Ihmiset kuten Revlon'oma Halle Berry; hän on koko luonnosta, koska hän näyttää niin hyvältä hänen ikäänsä. Jos puhun hänelle'kaikki huolta itsestäsi. On niin paljon esimerkkejä naisista, jotka näyttävät kauneimmilta 40-vuotiailta. Meidän on poistettava nämä ideoidemme 30-luvulta, kuten sinäkin'hitaasti hupenevat ja häipyvät. Sen sijaan ajattele sitä "tiedän mitä tehdä nyt."

Mitä kauneus tarkoittaa sinulle?

Kauneus minulle on vain luottamusta. Iloinen luottamus, ei egotistisesta paikasta. Rauhallisesta paikasta, tunne hyvää sisäpuolelta, niin se näyttää ulkopuolelta. Miesten, naisten, vanha, nuori, todellinen määritelmä on sisäinen onne, joka loistaa läpi.

Kun kyse on tuotteista ja kaikista niistä tavaroista, se on's siitä, että käytät asioita, jotka tuovat tuon luottamuksen sinuun, niin että katsot peiliin ja tuntuu parhaimmalta itseltäsi. Se's ei ole sellainen, kuin sinä näit lehdessä. Onko sinulla hauskaa kauneudellasi? Tunne vapautta kokeilla sitä? Luulen että'jossa se voi olla hauskaa, ja se'ei ole negatiivinen asia.

Löydä lisää Oliviasta Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.

Osta Olivia's Picks

Onko Olivia listalla myös kauneuden murtumia?
Oletko kokeillut jotain hänen suosituimmista tuotteistaan?
Kuinka tunnet hänen kauneudestaan ​​(ja ikääntymisestä) filosofian?

Leave A Comment

− 1 = 1