Celebrity Makeup -artisti Nick Barose Instagram-meikkiin, “Beauty Greed” ja oikea tapa korostaa ja muotoilla

Jos sinä'Olen aina ihastanut Lupita Nyongia'o, Rachel Weisz tai Gillian Jacobs punaisella matolla, sitten sinä'on todennäköisesti perehtynyt Nick Barosen työhön. 

New Yorkissa toimiva julkkis-meikkitaiteilija on luonut monia suosikkikohteistani, useissa suosikkipinnoissani, nämä ovat vain muutamia MANY-kuuluisista'työskenteli yhdessä! ja tunnetaan hänen luovasta, viileästä ja vaivattomasta lähestymistavastaan. 

Hän myös sattuu olemaan yksi mielenkiintoisimmista, havaittavista ja maanläheisistä kauneuden asiantuntijoista, jotka minä'minulla on ollut hauskaa. 

Jälleen syksyllä puhuin hänelle puhelimessa tämän tarinan kirjoittamana FLARE-lehden tammikuun numeroon. Se oli niin innostava keskustelu, että haluan jakaa täydellisen transkriptin kanssasi täällä! 

Nick on hämmästyttävä, hän onnistuu diplomaattisesti sanatuksi KAIKKI minun ilmaisemattomista tunteista Instagram ja YouTube meikki liikkeitä. voin't odottaa kuulla mitä luulet...

Kuinka tunnet mainostekijänä Instagramissa ja YouTubessa, kuten julkkis meikkitaiteilijan? 

Makeupilla voit pitää hauskaa ja olla alkuperäisiä. Se'ei ole vähemmän. Voit ehdottomasti käyttää enemmän. 

Joidenkin näiden suuntausten ongelmana on se'melkein liian yleinen. Kuten kaikki's: n oli tarkoitus muotoilla heidän poskiaan niin, että ne olisivat samalla tavalla, nenänsä oli samalla tavalla tai niiden kulmakarvat olisi saman muotoinen. 

Jokainen kasvot on erilainen, ja todellinen elämä on erilainen kuin Instagramin maailma, koska siellä'ei suodatinta. Instagramissa se toimii, jos laitat paljon meikkiä, heität siihen suodatinta ja sinulla on kirkas valo. Sitten se voi näyttää hyvin graafilta ja houkuttelevalta. Mutta todellisessa elämässä's erilainen.

Oletko ääriviivaa vastaan??

Muokkaaminen on jotain, mitä teen kuvahaulla tai punaisella matolla. Minä ajattelen sitä's paljon nykyaikaisempia ääriviivoja niin, että kasvosi ei't näyttävät tasolta, mutta silti näyttää siltä kuin kasvosi. Kun laitat perustuksen ja jauhe itsessään, se voi joskus tasoittaa kasvot. Joten voit tuoda ulottuvuuden takaisin muotoilemalla hieman. Sinulla on vielä oma muoto, mutta se on enemmän veistetty. 

Paljon aikaa Instagramissa, näet ihmisiä piirtämällä viivoja. Kuten okei, selvästi sinun poskipuna ei ole siellä. Haluat sen olevan siellä, mutta se'ei ole siellä. Se's niin iso, voimakas muutos. Se's liian raskas tekniikkaan. 

Se'onko se hieno?'mitä teet Instagramissa, mutta kun alat kertoa ihmisille, joilla on yhdeksän tai viiden työtä, niin'mitä he tarvitsevat voidakseen näyttää kauniilta, sitten siellä's jotain pois. Selvästi se ei't työskentelevät tässä tilanteessa.

Kuinka ihmisten ääressä olisi jokapäiväistä elämää?

Muodostuminen jokapäiväiseen elämään on ehdottomasti helpompaa kuin Instagramissa. En't kerro kaikki nämä tummat värit ja sekoita ne kaikki ulos. Onko jokapäiväiseen elämään todella aikaa sekoittua? Tarkoitan, useimmat naiset ovat kiireisiä. Että's ei sellainen hankala meikki, jonka haluat tehdä, kun sinä'aja ulos ovelta. 

Muotoilu todellisessa elämässä on niin yksinkertaista. Voit jopa käyttää bronzing jauhetta, jos se'ei ole liian punainen. Tai voit käyttää vain todella yksinkertaista muotoilupalettia, jolla on korkeintaan kaksi tai kolme väriä. Näen paljon ihmisiä, jotka suosittelevat paletteja, joissa on 12 väriä. Kukaan ei tarvitse sitä. Sinä et'Tarvitaan paletti, jossa on enemmän kuin kolme väriä. 

Tavallisesti, jos minulla on joku's fair fair to medium, sitten käytän Charlotte Tilburyn veistospalettia, jolla on vain kaksi väriä. Yksi on korostus ja yksi on veistämällä. 

Että'kaikki mitä tarvitset joka päivä, koska se on's nopea ja se's luottokelpoisuus. Sinä'eivät todellakaan ole kovia linjoja; se's erittäin lempeä, mutta näet eron. 

Vasta, mitä näet, kun he kertovat teitä vetämään kaikkiin näihin riveihin nenään ja poskeihin ja jopa otsaan, ja sekoita sitten se sisään.'ei tule olemaan hyvää sekoitettaessa, jos sinä'ei ole meikkiartisti, ja se'ei vain näytä oikealta päivänvalolta. 

Siksi olen sellainen kuvanveisto paletti, joka ei't on enemmän kuin kolme väriä, on todella käytännöllinen.

Mitä's mielipiteesi "tontouring" -tyyppisestä muotoilusta itsesäilyttämällä?

Tarkoitan ... saan sen. Mutta se'Sellainen asia, että jos teet virheen, se pysyy. Pidän ideasta, mutta uskon sen'on todella vaikeaa tehdä itsesi. 

Näen paljon naisia, jotka ovat jo kävelemässä jalkojensa juovuksissa itsesäilyttimestä ja että's melko helpoin asia tehdä, hieroa parkituslastia jalkoillasi ilman, että se on rypistynyt. Joten kuvittele, että ihmiset tekevät sen heidän kasvoillaan, ja sitten se juoksee ja se pysyy. Se'ei ole sellaista asiaa, että voit laittaa meikki päälle ja sävyttää se alas. Se ei't työskentele tällä tavoin. 

Joten luulen, että minä'd pysy kaukana siitä. Se'ei ole sen arvoista. Se's hyvä käsite; Tein sen, jos olisin hauskanpitäjä tekemässä ampua rannalla, ja halusin, että malli näyttää todella luonnolliselta, mutta veistoksiltaan ja sen pitää olla vedenpitävä. Sitten niin, minä tekisin sen. 

Mutta todelliseen elämään, uskon sen's liian paljon sitoutumista. On enemmän haittoja kuin ammattilaisia. 

Entä strobing?

Strobing on uusi sana, eikö? Mutta todella, se's vain korostustyökalu, ja se's olettaa, että ihosi näyttää valoisalta. 

Asia on, kun näet jonkun, jolla on sellainen sisäinen hehku, jonka on oltava nöyryssä mielestäni kaunis sisäpuolelta ja alkaa sitten hehkua. Sitten voit parantaa sitä hieman korostustyökalulla. 

Mutta korostuskäyttäjän ja kaikkien näiden suuntausten aiheuttama ongelma on se'sellainen, joka perustuu ahneuteen. Kauneus on kuin kaiken muun. Ihmiset voivat olla ahneita. "Haluan, että nenänni on pienempi, huuleni olla suurempia." Minulle se'on epärealistinen kauneus ahneus. 

Kun näet vauvan ihon, se on's säteilevä, ja sillä on luonnollinen kohokohta. Se's ei ole jotain, mitä näet kaukaa's huomaamatta, ja näet sen vain, kun iho tarttuu valoon tietyllä tavalla. 

Ongelma on se, että monet ihmiset tekevät niin, jotta voit nähdä sen korttelin päässä. Tai joskus he käyttävät jotain sellaista's liian hohtavan. Mutta se's ei ihon pintakuvio, tiedät mitä tarkoitan? 

Se'on hienoa, jos aiot tanssia Beyoncé. Mutta todellisessa elämässä, korostustyökalun tai höyryttämisen pitäisi tehdä ihollesi näyttävän säteilevältä ja terveelliseltä eikä kipinästä. 

Miten korrelaattori toimii oikein?

Säätiö on tarpeellinen peto, koska se tekee ihosi näyttävän täydelliseltä. Mutta paljon aikaa perustuksen kanssa, se voi tehdä ihollesi tylsää. Joten korostuskynä on se, mikä tuo elämää takaisin siihen ja jäljittelee sitä luonnollista kiiltoa, että terve iho, kuten vauva tai pikku poika, on. Että's pääasiassa mitä käytän korostuskynä. 

En't käytä korostustyökalua, jotta iho näyttäisi hohtavan tai kimmeltävän, koska se'ei mitä se'jonka olette tehneet. Ja sitten sen päälle, kun mennä yli laidan korostuskynä, se tuo ulos huokosi ja rypyt. Mitä huomaamaton, sitä paremmin. 

Myös korostustyön kohdalla se ei'ei tarvitse olla ilmeistä. Se's enemmän kuin sinä laittaa sen teidän poskipäät ja kun se kiinni valoa, että'kun ihmiset näkevät sen. Että'kun se näyttää uskottavalta. 

Jotkut ihmiset menevät yli laidan ja ne tekevät niin valkoisesta ja niin helmeilevästä, kaikki mitä näet on valkoista, jossa on paljaita hohtauksia. Että'mikä tekee meikistä myös raskasta. 

Kaikki vinkit oikean korostustyön löytämiseksi?

Kun valitset korostustyön, se on's melkein kuin sinä'kerätä säätiö. Sen täytyy näyttää osalta ihoa. 

Tietenkin se'se on kevyempi kuin sinun säätiösi, koska haluatte tuoda valoa kasvoihin. Mutta paljon aikaa, ihmiset sekoittuvat ja ajattelevat, että kevyempi tarkoittaa väriä's valkoisella puolella. Se's enemmän alivalikoista. 

Jos esimerkiksi olet oikeudenmukainen, voit valita jotain helmiä. 

Jos sinulla on hieman ruskeaa ihoa, niin saatat haluta jotain'ei helmi vaan enemmän kuin kultainen samppanja. 

Ja sitten jos sinä'takaisin tummemmalle puolelle, niin sinä'haluavat jotain sellaista's hieman kuparimainen ja enemmän pronssia. 

Se's vain todella poiminta, jolla on oikeat alivärit, niin että korostustekijä näyttää olevan osa ihoa, eikä jotain, joka's laittaa päälle. Se's ei pitäisi katsoa laittaa, tiedäthän?

Jotkut ihmiset tekevät päinvastaista vaikutusta, ei lainkaan kiiltoa. Mitä mieltä olet tästä suuntauksesta??

minä'Olen loistava tuuletin vain siksi, että mielestäni iho näyttää todenmukaisemmalta. Kun don?'t on loistaa lainkaan, että'Seinä, ei? Että'ei ihoa. 

Tiedän, että monet yritykset tekevät enemmän mattapohjaisia ​​säätiöitä, mutta se's matta siinä mielessä, että se's valoisa. Että'mikä tekee siitä näyttävän houkuttelevan & # x2014; kun don't halua loistaa, matta on näyttävä elävältä. Milloin siellä's ei loistaa ollenkaan, niin se näyttää seinästä tai kuin mannekiini. Minulle tämä's ei ole koskaan houkutteleva. 

Antaa's kasvot sitä, kauneus on yksi niistä asioista, joissa voit't todella sisältää sen. Koska makeup saa hiki ja kiiltävä. Ongelma tällä trendillä Instagramissa on se's teeskentelee, että voit sisältää sen. 

Jos laitat liikaa ääriviivaa, tosielämässä se hieroo. Asun New Yorkissa, joten junassa näen ihmisiä, joilla on tämä suuntaus koko ajan, seisovan vieressäni. Ja sitten se's 17.00 ja he näyttävät heiltä'Olen ollut liikkuessa likaa. Mutta Instagramissa voit tietenkin sisältää sen, jos suodatat sen ja otat kuvan heti. 

Hieman loistoa on hieno, koska oikeassa elämässä ihmiskeho on joka tapauksessa vähitellen kiiltävä. Minä ajattelen sitä's niin korkean kunnossapidon trendi, jos tavoitteena on olla olematta lainkaan kiiltävä. Että's paljon kosketuksia ja että's paljon tavaraa, jonka sinun on laitettava kasvojesi päälle.

ISN't matta iho hyvin ikääntyminen samoin?

Joo, minä ajattelen sitä'menee halkeilemaan. Minä ajattelen sitä's paljon nykyaikaisempaa lähestymistapaa, jos työskentelet vain [luonnolliset öljyt].

On suurin ongelma Instagram-meikkiin, että se on liian raskas?

Kun katsot sellaisia ​​ihmisiä kuin Grace Jones tai David Bowie tai Annie Lennox, ihmiset, jotka tulivat ennen, käyttävät paljon meikkiä. Joskus se olisi kuin salaman yli hänen kasvonsa, tai fuusia silmillä, kuten Grace Jones. Mutta se ei'yritä sopia muottiin tai olla kuin kaikki muutkin.

Meikin avulla voit joko näyttää sinusta enemmän kuin sinä, kuten jännittävämpi versio sinusta, tai mitä se on, että sinä'yrittää käsitellä. Tai se voi tehdä sinusta näyttävän vähemmän. 

Tämän kehityksen ongelma on se, että monet ihmiset näyttävät vähemmän itsestään, koska lopulta et tunnusta niitä lainkaan. 

Paljon se perustuu korjaamiseen, mikä on todella vanha käsitys minulle. Mielestäni nyt's todella omaksua ja parantaa. Kyllä, voit käyttää hauskaa, jännittävää sinistä silmälasinta tai jotain hullua, kuten sinistä huulipunaa. Mutta silti näytät itseäsi, vain sinä yllään sininen huulipuna. 

Sen sijaan, kun kaikki on "korjattu". Näin päädyt samanlaisiin kasvoihin kaikkien kanssa, ja minä haluan't tiedä, että'ei ole jännittävää minulle. Se'ei ole luova.

Entä Instagram-silmä?

Aloitin '90-luvulla, joten siellä oli kultainen sääntö, okei, "sinun täytyy kaivata tänne ja sen on oltava pidempään häntä", joka on sellainen kuin sinä'nähdä Instagramissa paljon. 

Mutta huomaan, että kun teet liian kauan ja liian suhteessa siihen, se voi olla eräänlainen päivätty, koska se melkein tekee makeup näyttää liian työtä ja että'ei kaikille. 

Jotkut ihmiset ovat suorat kulmat ja rakastan sitä. Tai sinulla on sellainen kuin Cara Delevingne, jolla on melko suuret kulmat ja ne'ei ole kaareva. Se näyttää moderni, koska se'on oma. 

Paljon Instagram- ja YouTube-meikkiä koskevat ns. Puutteita.

Joo. Luulen että's tällainen villitys. Ihmisten kanssa, jotka ovat jo kauniita, kun näet heidät meikkien jälkeen'kuten, "Voi, ennen oli paljon parempi." 

Sinun meikki ei pitäisi't todella näytät vanhemalta. En't ajattelevat sitä'mitä ihmiset'tavoitteet ovat. Mutta se's asia, varsinkin kun kyseessä on ihonväri tuotteita. Voit käyttää tummaa huulipunaa ja näyttää kauniilta, jos muut kasvosi ja ihosi näyttävät säteiltä.

Mutta jos päätät tehdä liikaa ääriviivoja, kohokohtaa, mitä tahansa, se päätyy liian työstettyyn. Se tekee sinusta vanhemman. En't ajattelevat sitä'mitä naiset haluavat.

Ongelma, jota näillä trendeillä on, on se'yrittävät sopeutua paljon ihmisiin niin kauniisiin ihanteisiin. Mielestäni nyt'olen tullut siihen pisteeseen, jossa siellä'että kaikki ihmiset näyttävät erilaisilta ja että'siksi kauneus on niin suuri. 

Se's on myös hieno hetki työskennellä kauneudessa juuri nyt, koska työskentelen eri ihonväreillä, erilaisilla kilpailuilla, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Jotkut asiakkaistamme saavat aina [tunnetut aikakauslehdet] 'paras kauneus mitä tahansa,' mutta en tarvitse koskaan "korjata". 

Koska siellä's ei korjata mitään. Se's niin eri aikaan. Voit pitää hauskaa sen kanssa, mutta se'ei ole niin vakavaa.

Mitä tekniikoista, kuten "leipominen" tai "clowning" on se, että jotain mitä ikinä tekisi,? 

Ei, koska kenellä on aikaa? minä'm ei sitä vastaan, jos sinä'Tehdään se suorituskyvyn taiteena. 

Mutta jos kerrot naisille, että heidän täytyy tehdä se, niin luulen sen's kaltainen crock. Kuka on aika tehdä kaikki nämä asiat kun sinä'aiot sekoittua suurimman osan siitä silti? Se'hauskaa, jos sinulla on aikaa ja sinä'kyllästynyt. Monilla ihmisillä ei ole aikaa todellisessa elämässä. 

Se'hauskaa katsella. Monet näistä asioista ovat hauskoja tarkastella, koska ne ovat'perustuvat todella dramaattisiin muutoksiin, muokkauksiin tai muunnelmiin. Mutta todellisessa elämässä se ei't työskentele tällä tavoin.

Leivonta on vanha drag queen suuntaus. He tekevät niin, joten niiden meikki kestää koko yön suorituskyvylle. Ellet sinä'menossa esiintymään seurassa ja ihmiset näkevät sinut todella kaukana lavalla, ja sitten laittamalla niin paljon jauhetta silmien alle on vain menossa, näytät kuivemmalta ja vanhemmalta. Vaikka sinä'aioin harjata suurimman osan siitä, en't ajatella, että joku tarvitsee sitä. 

Konsepti on mitä naiset tekevät joka päivä joka tapauksessa, joka laittaa nestemäistä tai kermavaahtoa, peitevoidetta tai säätiötä, mutta asettaa sen sitten jauheeksi niin, että se'ei ole tahmea. Mutta laittaa runsaasti jauhetta ja anna sen istua ja sitten harjauttaa kaiken sen pois, a) se's tuhlaava ja b) sinä'ei ole lavalla. Ja c) se'Saan vain näyttää vanhemmalta. 

Jauhe on ystäväsi, mutta liikaa jauhetta, etenkin silmien alla's yksi alue I'm aina todella varovainen kuinka paljon jauhetta laittaa, koska se voi todellakin ikäsi siellä sinne.

Hullu asia on, että minä'm makeup artist, mutta tiedät kuinka kauan mineraaliputki kestää minua? Työskentelen joka päivä, kuusi päivää viikossa, koko ajan. Lahkean jauheen putki kestää yli vuoden, koska minä'm ei leivontaan. Minun asiakkaani näyttävät aina kauniilta, mutta he eivät't käytä niin paljon jauhetta.

Onko positiivista, että ihmiset tulevat itseoppimisominaisuuksiksi, jotka oppivat Instagramista ja YouTubesta?

Se on myönteinen. Minä ajattelen sitä's siitä, että olet ilmaissut itsesi ja kaikin keinoin ihmisten pitäisi tehdä se. Se'on vaikea navigoida, erityisesti Instagramissa. Joskus naiset näkevät instagramissa kommentoidessaan kuvaa, joka's selkeästi Photoshopped. Kuten, selvää, tiedät mitä tarkoitan? 

Me ja te, jotka työskentelevät liiketoiminnassa, tunnemme prosessin. Photoshop on tarpeellinen peto, koska moderni kamera ottaa niin paljon tietoa enemmän kuin silmäsi näkee. Ja sitten, kun se menee tulostamaan, huokosi sen's ei ole suurennettu. 

Joten siinä mielessä's välttämättömyys, koska moderni kamera todella näkee enemmän. Mutta silloin kun näet Instagramissa ihmisiä kaikella tämän muodon, tämän kaiken tämän raskaan meikkien kanssa, ja he heittävät suodattimet siihen ... lopulta näyttää siltä,.

Mielestäni on myös outoa asiaa tämän sukupolven kanssa, jossa ihmiset haluavat näyttää ilmakarkealta. 

Minulle hyvä aerografi ei pitäisi't näyttävät ilmakuivattuna. Se's kuin plastiikkakirurgia. Kukaan ei mene kirurgiin ja on kuin "Haluan näyttää valehtelevalta." He menevät sinne katsomaan nuorempia. Se'se on sama kuin näköinen ilma-harjattu, mutta luulen sen's tullut normaaliksi. Kun näet kaiken ajan Instagramissa, siitä tulee normaalia. Mutta se'ei ole normaalia, koska se näyttää niin muovilta. 

Näen ihmisiä, jotka kommentoivat tällaisia ​​ulkoasuja. Naiset sanovat asiat kuten, "Oi, hänen ihonsa's niin kaunis! "Ilmeisesti voin't todella kommentoida, koska minä'm sivistynyt. Mutta pääni, se'kuten, "No, mutta se'ei hänen ihonsa. "

Kuinka taustan tausta vaikuttaa teidän lähestymistapaan meikkiin?

Minä ajattelen sitä'on hyvä siinä's taideteos näihin meikki näyttää. Mutta asia on, se's ei pidä toisesta taidosta. Kävin taidekoulussa. Joka toinen taide, luo tyhjästä. Jos sinä'uudelleen taidemaalari, sinulla on idea päänne, ja se tulee tyhjästä. 

Makeupilla voit't kohtele sitä niin, koska siellä'henkilön alla. Sinä pystyt'vain sivuuttaa kyseinen henkilö ja yhtäkkiä olla taiteilija. Kuten okei, "minä'minä annan sinulle uuden nokan, minä'Annan sinulle uuden posken, ja sitten minä'menen heittää suodatin sinuun. "Se vain doesn't työskentele tällä tavoin. Se's erilaista taidetta. 

Mielestäni osa taiteilijaa on pystyä katsomaan eri ihmisiä ja olla kuin "Okei, tämä on vahva asenne, ja että's, mitä meikki voi tuoda esille. "Jos pyydät ihmisiä, kuten malleja ja näyttelijöitä, aina on jotain, josta he ovat epävarmoja. Uskon, että kun käytät meikkiä saadaksesi parhaanne, se toimii aina, toisin kuin korjata ja luoda uutta asiaa ja yhtä kauneutta.

Minä tarkoitan sitä'se on yksi asia, jonka voin't, se ajatus yhdestä kauneuden ihanteellisuudesta. Aloitin '90-luvulla, ja se oli aika paljon, kun joudut näyttämään tiettyä tapaa. Kuten nenänne oli muotoiltu tietyllä tavalla, ja sinun poskipunasi oli muotoiltu tietyllä tavalla. Minusta tuntuu, että menimme pitkälle. Joten anna'Jätä se vain. 

Mitä haluat, että ihmiset tekisivät sen sijaan?

Voit käyttää paljon meikkiä, paljon hauskoja värejä, tehdä siitä jännittävää, mutta lopulta sinä itse olet oma kauneusesi. 

Minulle tämä'on paljon hauskempaa ja jännittävää lähestymistapaa ilmaista itseäsi meikkiä. Sen sijaan, että napsautettaisiin haamutunnistetta "strobing" ja siellä's miljoonia ihmisiä, jotka näyttävät samanlaisilta, samalla loistolla, joka juoksee poskelle. 

Luuletko heilurin's menossa swing takaisin enemmän monimuotoisuutta ja luovuutta meikki?

Uskon, että monet naiset ovat nykyään enemmän tietoisia [Instagramista ja YouTubesta]. He tietävät sen's edistää jotain, että'ei ole saavutettavissa todellisessa elämässä. Kun näen ihmisiä kommentoimaan asioita, näen varmasti, että naiset tuntevat paremmin mitä's todellinen ja mitä'ei. 

Mutta kuten sanoin, niin'on vaikea navigoida. Katsot Instagramia ja kaikki ja heidän äitinsä ovat julkkismekaniikka. Sitten napsautat läpi, ja sinä don't nähdä joku, jonka tiedät. 

Löydä lisää Nickistä Instagramissa.

Miten tunnet Nickistä's lähestymistapa meikkiin?
Oletko samaa mieltä hänen kanssaan Instagramista ja YouTube-meikistä??

Leave A Comment

− 2 = 1