Celebrity Hairstylist Cheryl Marks jakaa kaikki hiusten salaisuudet joukosta “Pitch Perfect 2”

'Pitch Perfect 2' on vihdoin täällä!

(En tiedä teistä, mutta olen kokonaan kokenut kyseisen Cupin kappaleen päästäni sen jälkeen, kun ensimmäinen elokuva tuli ulos vuonna 2012.)

Aiemmin tällä viikolla, valettu lyö punaista mattoa Los Angelesin ensi-iltaan. Anna Kendrick oli siellä yhdessä Rebel Wilsonin kanssa.

Brittany Snow:

Anna-leiri:

Hana Mae Lee:

Alexis Knapp:

Ester Dean:

Ja uusi Bella Hailee Steinfeld:

Plus Elizabeth Banks (joka on myös ohjaaja):

Nyt tämä elokuva voi olla kyse laulamisesta, mutta kauneuden näkökulmasta? Se'kaikki hiuksista. Joten olin aika innoissani, kun sain äskettäin mahdollisuuden puhua elokuvan Cheryl Marksin kanssa's johtava hiustartunta.

Cheryl jakaa ajastaan ​​New Yorkin ja Los Angelesin välissä, joka työskentelee julkkisten hairstylistina ja valmiina hairstylistinä. Hänen résuméen kuuluu tv-ohjelmia, kuten 'Uusi Normaali', 'X-tekijä' ja 'Ääni', samoin kuin kampauksen julkkisasiakkaille kuten Cindy Crawford, Cameron Diaz ja Rachel Bilson.

Cheryl otti minut muutaman minuutin keskustelemaan siitä, miltä se oli kuin elokuvan tekeminen ja mitä Barton Bellas on tallentanut meille jatkossa.

Miten aloitit kampaajana?

Kuten monet ihmiset teollisuudessa, aloitin Vidal Sassoonin kauneuskoulussa ja salongissa, jossa olen oppinut leikkaamaan ja muotoilemaan. Kun työskentelin salongeissa muutaman vuoden ajan, muutin Lontooseen ja työskentelin yhdessä Jinglesin kanssa toimivan brittiläisen yrityksen kanssa, joka lähetti meidät ympäri Eurooppaa opettamaan eri salongeissa. Kun he laajentuivat Pohjois-Amerikkaan, muutin New Yorkiin ja avustin avata ensimmäinen Jinglesin sijainti Yhdysvalloissa, joka oli Empire State Buildingissa. Se oli hieno työ ja antoi minulle tonnia altistumista teollisuudelle. 

Kun yhä useammat ihmiset näkivät työni, otin mukaan painettuihin ja toimituksellisiin muotoiluihin kuten Allure, Seventeen, Glamour and People. Myöhemmin aloin työskennellä TV: ssä ja elokuvissa, ja että'jossa olen keskittynyt viimeisen parin vuoden ajan.

Kuinka murskasit Hollywoodiin?

Olen ollut jonkin aikaa New Yorkissa ja L.A.:ssä jonkin aikaa, mikä auttaa. Mutta minulla on todella taukoa Hollywoodissa siitä, että hänellä on hyvä verkosto kampaajia. Uskon, että jos olet vahva kampaaja, he löytävät sinut ja että olen juuri sitä, miten aloin työskennellä Elizabeth Banksin kanssa. Eräänä päivänä hänen numero yksi henkilö ei ollut käytettävissä, joten minua kutsuttiin. Kuten monet alat, se'suosituspeli.

Mikä oli kuin työskentely 'Pitch Perfect 2'?

Olen työskennellyt 'Ääni'muutama vuodenaika, niin elokuva kuin 'Pitch Perfect 2' oli järkevää minulle, koska olen käyttänyt muotoilemassa ihmisiä esityksiin. Minulla on myös hyvä käsitys siitä, miten musiikki, muoti ja hiukset tarvitsevat yhdessä.

Työskentely tällä setillä oli hullu! Joka aamu aamulla meillä olisi 10 tyttöä ja 10 hiusta ja meikkiä ihmistä, jotka olivat täynnä perävaunua valmis. Se ei ole tyypillistä elokuvalle, mutta kuvauksessa ei ollut mitään tyypillistä 'Pitch Perfect 2'. Kun ammutimme kohtauksia maailmanmestaruuskisoilla, meillä oli 160 lavalla ja yli tuhat lisäainetta. Se tuntui Coachella!

Hiustenhoitopäällikkönä minun tehtävänäni oli lähinnä pitää joukkue yhdessä ja varmistaa, että kaikilla oli mitä he tarvitsivat. Se oli ryhmävaatimuksia, ja kaikilla oli rooli pelata sujuvasti.

Mitkä ovat suurimmat haasteet, joita olet kohdannut?

Suurin haaste tämän elokuvan kuvaamisessa ei ollut niin tanssua ja liikettä, vaan lisää sitä, että ammuttiin kesällä Louisianassa, jossa se oli todella kuuma ja kostea.

Koska elokuva ei ollut ammuttu L.A.: lle, Universal vain sallinut minun tuoda toisen kampaajan mukanani, joten minun piti palkata paikallisesti, kun tulin. Onneksi siellä oli paljon elokuvia ammuttu Baton Rouge tuolloin, joten päädyin varastamaan ihmisiä eri sarjoista.

Se oli iso työ, jossa kolme perävaunua käyntiin kerralla ja paljon inspiraatiotauluja. Aikataulujen määrä ja edestakainen ajo oli haaste itsessään.

Miten työstää elokuva-asetusta erilainen kuin muotoilu joku punainen matto tai valokuvaus?

Elokuva on täysin erilainen, koska teet hiuksia luonteelle eikä säännölliselle henkilölle. Tarvitset jatkuvuuskirjaa, jotta voit seurata kaikkea mitä teet, sillä kohtauksia ei koskaan kuvata oikeassa järjestyksessä. Pääset myös tekemään todella läheistä yhteistyötä ohjaajan ja pukujen kanssa. Elokuvassa se ei ole pelkkää kampausta; se on luomassa jotain, joka toimii näkymän kokonaisvisiona.

Mitä työkaluja sinulla on teidän sarjassasi?

T3 oli todella hyvä antaa meille oikeat työkalut, jotta voimme luoda tietynlaisen aallon, kiemura tai suoran ulkonäön. Siellä on yksi rauta, pyörivä Trio vaihdettava muotoiluviira, jossa on kolme eri päätä, joka oli todella hyödyllinen. 

Päätin käyttämään tätä paljon asetettuina sen monipuolisuuden vuoksi.

Tehdä kosketusväliä otosten välillä, meillä ei ollut sähköä. Joten voimme luottaa voimakkaasti langattomaan butaani-silitykseen.

Oliko sinulla oleellisia muotoilutuotteita?

Koska suurin haasteemme oli kosteus, oli tärkeää, että emme käytä liikaa mitään. Kuiva shampoo oli ehdottomasti paras ystäväni, erityisesti Pantene Original Fresh Dry Shampoo. 

Se on luultavasti yksi parhaista kuivista shampoista, joita olen käyttänyt, koska se ei pääse ulos valkoiseksi ja on hieno imeä öljyä. Haluan ajatella sitä hiuslakkaukseksi.

Käytimme myös paljon joustavaa hiuslakkaa. Jotain, joka liikkuu ja ei sisältänyt liikaa vettä, koska emme halunneet kannustaa kosteutta. Tämä oli luultavasti yksi ensimmäisistä ajoista, jolloin minulla oli todella lukea tarrat jokaisesta tuotteesta, jota käytimme varmistaaksemme, että ainesosat edistävät elementtejä.

Mikä oli kuin työskenteleminen Elizabeth Banksin kanssa 'Pitch Perfect 2')?

Olin onnellinen työskentelemään Elizabethin kanssa, ei vain siksi, että hän on naispuolinen ohjaaja, mutta myös siksi, että hän on todella tyylikäs. Tyypillisiä arvailuja siitä, miten meidän pitäisi muotoilla jokaisen tytön, koska hän tiesi tarkasti, miten hän halusi heidät näyttämään.

Minulla oli suhde Elizabethin kanssa ennen tämän elokuvan työskentelyä. Olemme tehneet muutama punainen matto -tapahtuma yhteen ja juuri päädyin tekemään pienen talousarvion elokuvaa, 'Walk of Shame'. Kun sain selville, että hän ohjasi tätä elokuvaa, se oli sellainen kuin tähdet olivat linjassa.

Miten keksiä hiukset etsii jokaista näyttelijä?

Koska tämä on jatkoa, merkit on jo luotu ensimmäiseen elokuvaan. Beca (Anna Kendrick) oli eräänlainen kapinallinen. Fat Amy (Rebel Wilson) oli hauska tyttö. Ja Stacie (Alexis Knapp) oli kaunis malli. 

Sen sijaan, että luotaisiin täysin uusi ulkonäkö, se käsitteli paremmin muutamia lovia. Kolme vuotta on kulunut. Nyt he ovat senioreja ja he kaikki kasvoivat hieman.

Halusimme kaiken olevan todella korkealaatuista ja tyylikästä. Siellä ei ole mitään rentoa kuin sinä olisit nähnyt ensimmäisessä elokuvassa. Jopa Fat Amy, joka vietti suurimman osan ensimmäisestä elokuvastaan ​​hiuksillansa poninpennuilla, on päästänyt hiukset alas ja tullut nätti hauska tyttö eikä vain hauska tyttö.

Mikä oli kuin työskennellä valettu?

Se oli vähän tyttöjä' klubi! Ensimmäinen elokuva oli ristiriidassa poikien kanssa' mutta tämä oli kyse tytöistä, joten käytimme peräkkäisessä perävaunussa kiinteää kolmesta neljään kuukautta. Se oli hauskaa, mutta myös uuvuttavaa.

Oliko mennä etsimään Bellasta' esitykset?

Ainoa kerta, kun me tytöimme tytöt aivan samalla tavalla, oli kun he esiintyivät elokuvassa presidentille. Heillä kaikilla on tämä slicked-back, super-korkeat ponnahdusliinat, koska he käyttävät näitä vastaavia sekvenssejä tuxedos-tyyppejä, kuten The Rockettes. Ulkonäkö oli tarkoitus olla viileä ja muodikas, sellainen kuin jotain JLo käyttää. 

Ainoa kerta, kun halusimme, että kaikki näyttäisivät samanlaisilta, mutta muutoin tarkoituksellisesti muotoilimme heitä eri tavoin ilmaisemaan hahmoja ja persoonallisuuksia.

Onko sinulla elokuvan suosikki ilme?

Elokuvan on tarkoitus olla hauska ja suurin osa suosikkikohteistani ovat niitä, jotka tekevät minut nauramaan. Elizabeth Banksilla oli yksi parhaista näyttelyistä maailmanmestaruuskilpailuissa, joissa tyylitimme hänen hiuksensa tässä Mohawk-y-punoksessa. Rakastan myös Fat Amyn hiuksia hip-hop-näyttämöllä, joka vedetään suuren, rypistyneen poniin, joka näyttää vain hilpeältä.

Mikä oli parasta työtä 'Pitch Perfect 2'?

Minulla on nyt mahdollisuus nähdä elokuva muutamia kertoja, ja se tuntuu siltä kuin katsella videota tästä hilpeästä matkan jaksosta. Voin todella muistaa, mitä tapahtui sinä päivänä, kun näen erilaisen ulkonäön, joka on hauskaa.

Onko sinulla vinkkejä kampaajille, jotka seuraavat jalanjäljissäsi?

Lue kaikki ensin. Olen kaiken kampaajan kampaaja, ja mikä on minulle hyvää työhöni. Paras tapa aloittaa on saada salonki koulutus ja sitten kehittyä sieltä, varmista oppia jokaisen etninen hiukset, miten parturi, miten käyttää peruukit ja miten tehdä laajennuksia. Sinun täytyy tietää se kaikki.

Mielestäni on tärkeää, ettei koskaan polta sillan, vaikka kuinka pieni työ. Olen työskennellyt muutamissa pienissä elokuvissa, mutta heillä oli suuria johtajia ja projekteja, joista olin intohimoinen. Heidät auttoivat minua mukaan uran seuraavaan vaiheeseen.

Seuraava on sinulle?

Olen juuri päättänyt kokeilukaudesta, joten olin Vancouverissa työskentelemässä 17 päivää suora! Olen edelleen töissä 'Ääni', joten kaikki seisotukset, joita minulla on nyt ja seuraavaan työhön, vietetään kahden tyttären kanssa. 

Löydä lisää Cherylistä Twitterissä, Instagramissa ja hänen verkkosivuillaan.

Oletko sinä 'Täydellinen' tuuletin?
Mikä hahmo on suosikki hiuksesi näyttää?

Leave A Comment

79 + = 86