Bobbi Brown hänen uudesta kirjastaan, No-Makeup Makeup ja miksi hän omaksuu kauneuden sisäpuolelta

Nimi Bobbi Brown on synonyymi luonnolliselle meikkiä varten, joka on yleisesti mairitteleva, ei koskaan poistu tyyliltään ja näyttää aina "sinulta, vain paremmalta".

Vuonna 1991 Freelance-meikkitaiteilijana hän aloitti hänen nimensä, joka on kehittänyt neutraaleja huulipunaa, joka mullisti kauneuden. Estée Lauder osti brändin vuonna 1995, ja Bobbi toimi luova johtajana 25 vuoden ajan kahdeksan kirjan kirjoittaessa, aloittaen oman bloginsa ja palvelemalla Yahoo Beauty's päätoimittaja matkalla.

Mutta nyt, hän's aloittaa uuden luvun ja haarautuu pois meikkiä. 

Viimeisen kerran poistuessaan yrityksestään hän on käynnistänyt yhdeksännen kirjan, joka esittelee meidät Bobbiin toiselle puolelle.. Kauneus sisäpuolelta ei sisällä meikki vinkkejä, mutta siellä'myös ihonhoitotuotteita, ravitsemussuosituksia, terveellisiä reseptejä, jooga-posteja ja haastatteluja kymmeniä inspiroivia asiantuntijoita. Se's luonnollinen evoluutio hänen meikki filosofia, ja jotain hän tajusi kokemuksellaan, että tulossa paras versio itse alkaa sisällä.

Kiitos Indigo ja Kit's Rani Sheen, minulla oli onni tavata Bobbi äskettäin, kun hän oli täällä Torontossa, ja kuunteli hänen keskustelun siitä, mitä innoitti kirjan ja paljon muuta... 

Mikä oli teidän prosessinne tämän kirjan käsittelyssä??

Prosessi oli ennen kaikkea saada ryhmäni yhteen - kirjoitani, valokuvaajaani, kirjan tuottaja. Se oli sama ryhmä, jolla minulla oli Yahoo, joten minulle oli todella hauskaa tuoda kaikki takaisin yhteen. Varasimme malleja. He aina tekevät minut kirjoittamaan asioita ennen kuin menen studioon, mutta mieluummin menen studiolle ja kirjoitan asioita. Joten kirjailija haastatteli minua paljon. Sitten menin studiossa ja ammutimme asioita ja keksimme sen. 

Tämä kirja kuin mikään muu kirjani koski paljon tutkimusta. Nainen, joka kirjoitti kirjan kanssani, on nainen nimeltä Sarah Bliss. Kun olin päätoimittajan päällikkö Yahoo Beauty, hän oli pääkirjoittaja. 

Niin Sarah, joka kirjoitti tämän kirjan, joka on myös kirjoittanut muita kirjoja, työskenteli kovemmin kuin minä. Jokainen ihminen, jonka ajattelin ja sanoin: "Soita hänelle, soita hänelle!" hänen oli kutsuttava häntä ja haastatella häntä. Niin se's melko sana-intensiivinen kirja, vaikka en't tarkastella sanoja, katson vain kuvia. 

Kuka on osa asiantuntijoista, joita rakastit kuulla?

minä'm joku, joka on todella utelias. Työskentelen paljon tuntia ja matkustan, ja minulla on melko hullu elämä, hieno mutta hullu elämä. Minulla on tapana mennä eri asiantuntijoille eri asioista. Voidakseni pyytää kaikkia näitä ihmisiä opettamaan minua enemmän ja opettamaan kaikkia muita, oli todella jännittävää minulle.

Tohtori Frank Lipman on tämä hämmästyttävä lääkäri. Hän oli ennaltaehkäisevä lääkäri ja päätti hoitaa ennaltaehkäisevää lääkettä sairaiden ihmisten sijaan. On olemassa asiantuntijoita, kuten Elle Macpherson, joka oli iso supermalli, mutta nyt hän's sai tämän todella hienon yrityksen, joka opettaa naisille, miten alkalisoimaan kehonsa. On kouluttajia. David Kirsch on kirjaan. Poikani, Cody Plofker, joka on vahvuus ja ilmastointivalmentaja. On hengitysasiantuntija, [jonka työtä] minulla on yhä't tajunnut miten hallita. 

Joten kirja ei ole vain sitä, että olet lukenut sen kerran, laitat sen alas. Luit sen, saat inspiraation, teet jotain. Sitten toivottavasti haluan, että ihmiset käyttävät tätä yhtä kuin heidän Raamattunsa. "Okei, minä haluan't tuntuu hyvältä, miksi? "Joskus kun me'ei ole kunnossa, se'koska me'uudelleen tasapainossa. Me'toimivat liikaa tai me don'meillä on tarpeeksi iloa elämässämme, riippumatta siitä mitä se on. Toivottavasti kaikki kirjan vinkit auttavat sinua saamaan sinne.

Mitkä ovat muutamia wellness-vinkkejä sinulle'olet sisällyttänyt elämäänne, että olet ollut't ennen? 

Ensinnäkin ruoka. Löysin tämän upean kokin ja ravitsemusterapeutin Instagramista Clean Food Dirty Citystä. Rakastan hänen kulhojaan. Ne'hämmästyttävä. Nyt kun syömään illallista, yritän kovasti tehdä siitä Instagram-arvoinen. Rehellisesti, sitä kauniimpi ruoka on terveellisempää. Haluat sisällyttää kaikki erilaiset ruoan värit kun syöt. Jotta's jotain, että minä'olen tekemässä.

minä'olet oppinut vinkkejä, kuten suolaa vedessäsi, kuten pinkki Himalajan merisuolaa, jotta voit hydrata itseäsi. Koska joskus vesi ei't todella rekisteröidä joidenkin lääkärien mukaan. Ja se todella toimii.

Se auttaa sinua tuntemaan enemmän hydratoituneita?

No, koska joskus vettä vain ei't rekisteröidä kehossasi jostain syystä. Että'siksi jotkut kääntyvät Gatoradeen tai kookosveteen. Mutta hieman merisuolaa todella tekee suuresta erosta.

Mitä's sinun go-to kulhoon?

Minun kuljettimesi on aina quinoa, jotkut avokado, jotkut vihannekset. Haluan laittaa vähän hapankaalia siellä, koska se'se on todella hyvä sinulle. Ja minä rakastan tahinin kastiketta.

Makeup-taiteilijat sanovat aina, että suuri meikki alkaa suurella iholla. Mitä hieno iho näyttää sinulle?

No, se's hieno iho, mutta se'myös selkeät silmät. Kun sinä're syö todella terve, se'Hämmästyttävä ero. Piireissäsi on vähemmän, silmäsi ovat selkeämpiä. Käytän sitä, mitä saarnaan, mutta minä'm keskellä tätä intensiivistä kirjamatkaa ja minä't näyttävät hyvältä kuin haluan katsoa, ​​kun katson peiliin. Joten minä todella huomaa, että kun pystyt tasapainottamaan hieman enemmän, se todella auttaa.

Suuri iho tarkoittaa sitä's hydratoitu ja se's jopa. Mutta se'S lähinnä silmäsi ovat selvät. Minulle suuri iho ei't tarkoita, että sinä don't on linjat. minä'm joku, joka todellakin todella pitää viivoja kasvoilla.

Rakastan osastosi ihonhoidosta, jossa tutustut yksityiskohtaisiin vaihtoehtoihin. Voit myös puhua siitä, kuinka yritit Botoxia 40-vuotiaissasi. Voitko kertoa meille joistakin näistä kokemuksista?

Mikä hämmästeli työskentelystä Yahoo on, että saimme haastatella paljon asiantuntijoita ja löytää erilaisia ​​asioita. Joten halusin, että luvussa puhuttiin paljon lasereista ja uusista asioista, jotka ovat siellä.

Katsokaa, toivoisin, että jotain, joka päästäisi eroon linjista kasvoillani. Tein Botoxia kahdesti eikä se toimi minulle. Kerran minulla oli silmäripus ja toisella kerralla minulla oli erittäin terävä kulmakarva. Aviomies vain tietää, koska minä'Olen sanonut tämän aiemmin ja minä haluan't ajattelevat häntä's lukemassa kirjaani. Mutta hän saattaa nähdä Twitterin, "Bad Botox!"

Päätin, että se todellisuudessa oli't minulle ja keskityin paremmin tunneihmisiin pikemminkin kuin katsomaan.

Onko sinulla ihonhoitoja, joita pidät nyt?

Rakastan todella tätä uutta laitetta nimeltä NuFace. Tiedätkö NuFacesta? Paljon julkkiksia, kun he menevät punaiseen mattoon, he menevät näihin hienoihin facialisteihin, joilla on tämä sähkövirta. Se'on todella mahtavaa. Se ei't kestää yli päivää tai niin, mutta se'Uskomatonta. 

On olemassa laite nimeltä NuFace, joka toi esiin joku, joka aloitti sähköiset kasvohoito vuotta sitten. Ja se todella toimii. Se'yksi niistä harvoista asioista, jotka todella toimivat.

Sinun on käytettävä sitä joka päivä?

Käytät sitä, kun luulet tarvitsevan sitä. Mitä se tekee, se vain stimuloi kaikkea ja lähes antaa sinulle hissin. Teet sen itse, se's kuin viisi minuuttia. Joskus teen sen kahdesti. Se ei't satuttaa sinua.

Kuten sinä'oletko siirtynyt terveellisemmälle elämäntavalle, sisältääkö siihen myös luonnollisen meikin? 

Olen joku, joka on todella utelias ja todella avoin. Yksi hämmästyttävistä asioista siitä, että jätit brändin, jonka olet luonut ja missä koko elämäsi on yrittänyt selvittää, miten tehdä tämä paras meikkibrändi maailmassa, on nyt, että katson ympärilleni ja näkee mitä muuta siellä on. 

Minusta on todella mielenkiintoisia asioita sekä luonnollisessa tilassa että apteekissa. Minä henkilökohtaisesti't kiinnostaa suuria kosmetiikkayrityksiä. minä'm sellainen sen yli. Toivottavasti he tulevat selvittämään, miten itsensä uudelleen keksiminen. Käytän silti Bobbi-meikkiä, mutta minä'm yrittää paljon muita asioita.

Kaikki tietyt luonnolliset merkit olet'uudelleen vaikuttunut?

minä'm todella kovaa ja yrittää löytää joitakin luonnollisia tuotemerkkejä, että olen hullu. Olen turvassa't löytänyt vielä yhden. minä'm työskentelee sitä. Etenkin ripsiväriä. En't usko, että on todella musta luonnollinen ripsiväri. Mutta minä näin, että joku, joka tuli ulos kahden tai kolmen päivän ripsivärillä. Se kuulostaa pelottavalta, mutta haluan kokeilla sitä.

Mitkä ovat suurimmat makeup-virheet, joita naiset näkevät?

Näen paljon meikki virheitä. Mutta mielestäni ensimmäinen makeup virhe näen on naiset yllään säätiö siitä's todella naamio. Kun laitat säätiön, sinun pitäisi vain näyttää, että sinulla on todella hyvä iho. Haluan tarkastella naisia, jotka näyttävät olevan helläkin ja sinäkin't nähdä sen kasvoillaan. Se'on vaikea saavuttaa. 

Joten mitkä ovat vinkkejä tämän saavuttamiseksi?

Jos et halua't tarvitset täydellisen perustan, kokeile sävytettyä kosteusvoidetta. Voit myös havaita oikeat pienet alueet kasvoihin. 

Ja kosteusvoide on paras ystäväsi. Paljon kertaa, laitat perustuksen, ja se vain doesn't näyttävät luonnollisilta. Laitoin aina kosteusvoidetta käsiini, laita se yhteen [pohjan kanssa] ja napauta sitä kasvoihin. Se vain herättää kaiken ja tekee ihollesi luonnollisemmaksi.

Sinä'on kuuluisa hyvin luonnollisesta näköisestä mutta melko hoidetusta ulkoasusta. Se'ei ole mikään makeup meikki. Jos jollalla on 10 minuuttia aamulla, mikä olisi hänen Bobbi-rutiini?

No, 10 minuuttia on pitkä aika tehdä meikkiäsi. Luulen viiden minuutin ajan, nouset ylös, pese kasvosi. En'Minun on pestävä kasvoni aamulla, minä vain roiskua vettä siihen, koska paljon ei tapahdu, kun menen nukkumaan. Joten minä vain roiskua vettä, ja laitan kosteusvoidetta ensimmäiseen asiaan. 

Sitten teen yleensä makeupini autossa. En't tehdä se kylpyhuoneessani. Se'se on pieni peitevoide, korjaaja, vähän jotain nenäni punoitusta vastaan. Blush, ripsiväri, ja sitten minä'll napata jotain ruskeaa, joko lyijykynä tai jauhe ja hoida kulmakarvat. Jos minulla on aikaa, minä'Särkemään vähän linjaliikennettä. Ja tuo'se on.

En koskaan asettanut huulipunaa. En't tiedä miksi, en vain halua'T. Käytän huulirasvaa.

Käytätkö meikkiä uudelleen koko päivän ajan?

On erilaisia ​​päiviä, jotka ovat Bobbi-päiviä. Kuten Bobbi-päivä kuin tänään, luulen, että olin kuudessa tai seitsemässä tv-ohjelmassa, joten kosketin itseäni. Mutta useimmat päivät, en'T. Ehkä jos minä'menen illalla, minä'Vietä vielä kaksi minuuttia. Yleensä se's autossa ajamalla mieheni kanssa golfklubille tai minne tahansa'illallinen.

Löysitkö usein ihmisten mielestä meikkiartisteiden on käytettävä paljon meikkiä?

En't todella on kasvot meikki. Jotkut näyttävät hyvältä vahvan huulen kanssa. Jotkut ihmiset näyttävät hyvältä savuisella silmällä. En't usko, että teen. Mielestäni näytän paremmalta vähemmän. Yksi syy siihen, että teen kynsiäni ja joudutaan puhaltamaan, johtuu siitä, että vaikka haluan'Minulla on paljon meikkiä, näytän silti hoitoa. 

Tiedätkö, miten löydät parhaan värin punastumisen? Purista poskiasi. Rehellisesti, vaikka sinulla ei ole punastua, katso kuinka paljon paremmin näytän. 

Näytät hämmästyttävän ruusuiselta.

Että's värin punastuminen. Voit tehdä saman asian huulillasi. Voit purra huulia ja he muuttuvat alastomiksi. Se'vain käytännöllinen.

Sinulla on todella mukava osio kirjan löytämisestä meikki, joka sopii sinulle. Miten löydät huulipunan, joka näyttää hyvältä?

Nude ei tarkoita beigeä. Nude on huulesi väri. Paljon kertaa, naiset laittaa huulipunan, joka vie värin pois huuliltaan. Se tekee sinusta heti huonoa. 

Jokaisella on erilaiset värihuulet. Joskus laitat huulipunan, sinä luulet sen's nude, ja se's oranssi. Tai se's vaaleanpunainen. Todella sinun on testattava sen huultesi pohjalla. Ja jos sinä'joku, jolla on kaunis huulipuna, sinä don't tarvitse huulipunaa. Näet huulesi. Mutta monille meistä, jos huulemme haalistuvat, tarvitset väriä, joka näyttää huuliltasi. Ja tämä väri on myös poskillene.

Niin se's siitä, minkälaisia ​​värejä vedetään kasvoistasi?

Että'mitä minä pidän. Haluan jopa löytää eyeshadow että's silmäluomien väri. Se vain helpottaa asioita ja näyttää luonnollisemmalta.

Että'Se on hieno idea. Onko se muotoillaksesi silmän muotoa?

No, minä en't kuin sanan muoto. Ihmiset käyttävät sitä väärin. Minun oli kerran pakko kutsua sivellin ääriviiraharja. Kun kasvoin oppimismuoto, tapasimme tumman linjan kansiin ja asetimme valoa pohjaan. Kuka tietää mitä minä'm puhumme? Se'ei ole houkutteleva ja se'ei ole luonnollista. Pidän sellaisista asioista, jotka sekoittuvat saumattomasti. 

Mutta minä'M ei oikeastaan ​​hyvä meikkiartisti. Se'Totuus! minä'm paremmin poimimaan värejä, jotka sekoittuvat itsensä. 

Joten sinä'ei ole kuin taidemaalari's maalaa mestariteoksen jollekin's kasvot. 

minä'ei maalari. minä'en ole. Mutta huomaan naisille nautintoa's kasvot, että minä'kykenevät tekemään ne niin, että ne näyttävät itseltään ja tuovat esiin oman luonnon kauneutensa.

Yksi kirjan suosikeistani on se, että teet jonkun's makeup ensimmäistä kertaa, ne'aina aina korostavat niiden puutteita. Ja sanot, että sinä et'ei edes näe niitä. 

En'T.

Kun lähdet muodostamaan joku's kasvot, mitä's prosessisi?

No, otan ensin makeup pois heti kun näen heidät. Katson vain niitä. Kestää hetken. Aloitan aina silmien alla yrittää päästä eroon pimeydestä. Kun teet sen, joskus sinäkin't tarvitsevat niin paljon. Te todella don'T. Kun teen jonkun ylös, kysyn aina kysymyksiä. Kuinka pidät meikkiäsi? Mitä mieltä olet menossa? Koska kaikki eivät pidä Bobbi-meikkiä.

Entä jos he sanoivat: "Haluan täyden tukikohdan." Haluatko tehdä sen??

minä'Olen työskennellyt ihmisten kanssa ja me didn't todella on samoja tyylejä. Mutta löydimme kompromissin.

Kun aloitit '80-luvulla, se oli erittäin paljon ääriviivoja ja liioiteltuja ominaisuuksia, jotka eivät ole kaikki erilaisia ​​kuin meikki suuntaukset juuri nyt. Mitä teet siitä?

Ohitetaan suuntaukset, koska niin on olemassa monia suuntauksia, jotka tulevat ja menevät. Juuri nyt, mikä on suuntaus? Onko muotoilu trendi? Ei oikeastaan. Se'mutta ei't ajattele sitä's trendi. Onko luonnollinen meikki asia trendi? Se voisi olla. Mutta se'ei todellakaan ole trendi. Punaiset huulet, tummat huulet. Se'Sitä todella näyttää sinulle hyvältä.

Mitä mieltä olet itseilmeestä meikkien kautta??

minä'm kaikki itseilmaisuun. Rakastan, kun naiset tulevat ja he've oli kuin vaaleanpunaiset raidat hiuksissaan. Se voi olla monia erilaisia ​​asioita. Rakastan tuota. Mutta rakastan itseilmaisua, jota voisit todella muuttaa. Meikki voit pestä pois. Hiukset lopulta kasvaa tai voit värjätä sen. Pidän niistä asioista, jotka olet. 

Pelin tarkoitus on löytää mikä sinulle sopii. Pidän yksinkertaisista asioista. Haluan heittää pari rannerenkaita tai käyttää suurta kelloa. minä'ei sanoa, että kaikkien on lähdettävä ulos ja ostamaan iso kello ja rannekkeet. Mikä on sinun juttusi? Olkaa mukavasi sen kanssa ja tee se. 

Mitä tekisit jonkun kanssa, joka yleensä doesn't käytä meikkiä?

Sinä'neitsyt, okei. Aloit todella yksinkertaiseksi. Hanki pari tuotetta, jota voit käyttää eri tavoin'ei käytä tuhansia dollareita. Kuten ehkä luonnollinen punoitus, jota voit myös käyttää huulillesi, kuten kermainen kaava poskille ja huulille. Mutta jotain, joka näyttää luonnolliselta. Varmista, että se toimii huulillesi ensin. 

Ja sitten vain saada ruskehtava väri, jota voit käyttää täyttämään kulmat ja pilata liner. Ohita säätiö ja sävytetty kosteusvoide jos haluat't tarvitse sitä. Jos ihosi on hyvä, lisää hieman määritelmää ja hieman punastua. Tai vain purista niitä poskia.

Mitä ehdotat jollekulle, jolla on kevyet kulmat ja ripset, kuka ei't näyttävät hyviltä ashyväreissä?

No, siellä on joitakin taupes jotka ovat punertava perustuu ja että'mitä sinun on löydettävä. Ne'ei ole mahdotonta löytää. Voit mennä tuotemerkkiin, johon olen työskennellyt. Meillä oli väri nimeltä Gray, joka ajaa minua hulluksi, koska se oli't harmaa. Se oli taupe. Just risti se ja kirjoittaa taupe. Minulla ei ole palkkioita. En't tehdä enää rahaa. Bobbi Brown Grey toimii sinulle. Ja musta ripsiväri, ei ruskea. Sitten sinä'sinulla ei ole ongelmia. 

Meillä kaikilla on joitakin asioita, kun on kyse kauneudesta. Kukaan ei täällä't? Se'se on vain normaalia.

Miten löydät huulipunan, joka pysyy pidempään kuin muutaman tunnin?

Lopeta etsimistä, koska ei ole huulipuna, joka pysyy niin pitkällä, että todella näyttää hyvältä huulillesi. Minusta tuntuu kauhealta ja minä haluan't kuten se näyttää. Käytä sävytettyä huulirasvaa. Jos muu meikki näyttää hyvältä, niin sinä don't tarvitsevat kirkkaita värejä huulillesi. Vaaleanpunainen väri poskillasi olisi tärkeämpää kuin huulipuna. 

Mitä's on paras meikki elokuvaan?

No ensin, varmista siellä'hyvä valaistus, koska valaistus on kaikkea. Lisää hieman ripsiväriä ja hieman peitevoide kuin normaalisti. Mutta don't mennä paljon raskaampaa kuin tämä. Sitten vain tunne asiasi ja puhu kameraan ja teeskennellä, että tiedät mitä sinä'uudelleen. Fake it 'Voit tehdä sen.

Antaa's puhua DIY kauneutta. Kirjassa oli todella hyvä anekdootti siitä, kuinka olet törmännyt käyttämättömään perunasuojaan keittiössäsi ja otit sen suihkussa ja käytti sitä lamaannuttamaan jalkasi.

En ole koskaan käyttänyt sitä peruna. En't tiedä, onko se lahja, mutta löysin sen laatikostani. Sain sen Williams-Sonomalle ja se's melko voimakas. Et koskaan käyttäisi sitä kasvoillasi. Mutta jos sinä'mennyt uudelleen johonkin niistä suurista kylpylöistä, joissa he todella pistävät ihoa'S on upein asia suihkussa. minä'Olen ostanut kaikki kuorintapahtumat siellä ja ne don't työskentelevät samoin kuin tämäkin. Joten se on minun suihkussa. Perunanpesuri.

Onko sinulla muita DIY-asioita, joita sinä've suunniteltu?

Rehellisesti, kookospähkinäöljy. minä'Olen jo puhunut kookospähkinäöljystä niin kauan, mutta kookosöljy on kuin täydellinen asia, koska voit saada kaikki meikkiä pois sen kanssa. Minulle se jättää mukavan tyynyn, joten et halua't tarvitset jopa kosteusvoidetta. Se'Se on hieno hiuksillesi'ihoa iholle. 

minä'olen pannut sen kahviin. jokainen's kuului Bulletproof Coffee; kookosöljy on loistava [siitä]. Kookosvoiakin maistuu paremmin kuin kookosöljy.

Miten syöt sitä?

Voit varmasti ottaa lusikallinen kookospähkinävoita. Joskus minä teen sen yöllä, jos tulen kotiin ja minä haluan't halua jälkiruoka. minä'Otan puoli kaokan kookosvoita ja sitä'on todella makea. Se's herkullinen. Kirjassa on monia reseptejä myös sen kanssa.

On paljon reseptejä ja ne näyttävät erittäin helppolta. Oliko se tärkeää?

Niin, he'kaikki todella helppoa. minä'en ole joku, joka voi todella seurata reseptiä. minä'm visuaalinen kokki, jossa katson kuvaa ja yritän selvittää, miten tehdä se näyttää samalta. Valitettavasti se ei't aina maistua niin hyvältä kuin ihmiset, jotka voivat seurata reseptejä, mutta se näyttää melko Instagramilta.

Jos näyttää siltä, ​​he'todennäköisemmin syödä sitä.

Aloit terveellisillä ainesosilla ja selvität, miten laitat asioita yhteen. Usein minä'd työskentelee, minä'd tuli kotiin, ja kun pojat olivat nuorempia, he'vain katsokaa minua ja syyllisyys tulee sisään'd avata jääkaappi ja siellä oli aina keitetty kana. Pasta oli aina vain istutettu siellä. Oli jotain vihreää vihannesta. Joten leikkasin vihannekset. Laitoin vain pasta, kana, jotkut Rao'spagetti kastike, joka on tämä hämmästyttävä kastike, jotkut säröillä pippurilla ja juustolla. Tein illallisen kolmessa minuutissa. Jotta'Se on yksi niistä asioista, joita minä'm hyvä, mutta sinä'minulla oli sellaista valmistautua ja pasta valmis.

Oletko päivittänyt, että olet tullut terveellisemmäksi?

Olen todella. Nyt syömme ruskeaa riisipastaa, tai joskus quinoa tai kesäkurpitapasta. Käytämme edelleen kastiketta. Käytämme enemmän vihreitä. Joskus, jos se'vain mieheni ja minä, eikä kanaa, hän ei't syö lihaa, me teemme italialaista tonnikalaa. Se's todella herkullinen ja se's nopeasti.

Mitä teet, kun sinä'reitillä?

Vaikeinta on matkustella. minä'vain 24 tuntia, mutta se on's kovaa kun sinä'ei oman keittiönne. minä've oli joka ateria ravintolassa aukioloaikoina. Tänään lounas oli kello 4 ja illallinen on tämän jälkeen. Teet parasta mahdollista ja lähdet kotiin ja lataat.

Kun olin nuorempi, tapasin vain puhaltaa sen, kun olin poissa. minä'd vain sanoa "Okei, minä don't huolta, anna minun vain syödä tuo jälkiruoka. "'t tehdä sitä enää, koska se doesn'ei minusta tuntuu hyvältä.

Tuntuuko sinusta, että rientät itsesi?

Minulle ei ole minkäänlaista vikaa. Haluaisin mieluummin vodkaa kalkkeihin tai tequilaa samaan 100 kaloriin kuin evästeen. Se'kaikki valintoja. Jotkut ihmiset haluaisivat mieluummin donitsi. Se'mitä's tärkeä sinulle. 

siellä's myös kohta kunto. Rakastan sanomaa, että vahva on parempi kuin laiha. 

Ensinnäkin olemme kaikki erikokoisia. Ei ole väliä kuinka paljon syön terveellistä ja liikuntaa, minä'minulla ei ole pitkät raajat. Minä vain voittanut'T. Joten voisin yhtä hyvin olla itselleni paras eikä vertailla itseäni. voin't vertailla itseäni malleihin, voin't vertailla itselleni ketään täällä. Minun täytyy vain olla kunnossa, koska se tekee minusta hyvältä.

Miten voit tehdä aikaa töihin?

Miten löydät aikaan? Sinä ajoitat sen sisään'en ole mikään 5:30 am. Tiedän paljon naisia, jotka ovat ja minä'm envious että. Se kestää hetken aamulla. Yleensä käsittelen noin 7, 7:30. Että's paras. 

Ja kävelyä. Jos siellä'ei mitään muuta, kävelyä. Voisit kävellä kaikkialla. Toisinaan puhelinhaastatteluja kävelen ulkona. Käytän yleensä Applen katselua. Yksi kirjan asiantuntijoista kertoi minulle, että 10 000 askeleen päivässä on kunnossa's huolto. Mutta jos haluat laihtua, niin's 12 000 joka ikinen päivä. Kun olet ottanut mielesi siihen, voit saada sen valmiiksi.

Mitkä ovat strategiasi stressin käsittelemiseksi??

Meillä kaikilla on stressiä. Se'miten voit hallita sitä. Minulla oli kolme lasta sen päälle. Minun täytyy sanoa, minä haluan't tiedä, miten päädyin siihen. Oli aikoja, jolloin sain unettomuutta. Oli aikoja, jolloin asiat eivät olleet hyviä töissä. Annan todella mieheni luottoa, koska hän oli siellä minulle sanoen "Hengitä". Hän ei'Haluan puhua työstä tai tehdä mitään klo 9.00 jälkeen. Jopa tähän päivään hän's kuin "Ei nyt, ei nyt." Yritän saada hänet kun voin, mutta se'ei ehdottomasti ole yöllä. 

Rehellisesti asiat näyttävät paremmilta aamulla. Mitä tahansa sinua'ajattele yöllä, sinä'll tarkastella sitä eri tavalla aamulla. Ja se's yksi askel kerrallaan. Yksi asia kerrallaan. Don't anna periksi. Saat läpi sen. Yrittäjäksi, minä haluan't lopettaa, mutta minä'm oppiminen lisää tasapainoa elämässäni.

Mikä innoittaa sinua?

Kaikki tapahtuivat hetken kuluttua, jättäen brändin, joka käänsi 60 vuotta. Nyt on niin paljon mielenkiintoisia asioita. Mielestäni maailma on mielenkiintoinen. Kun asiat ovat't työskentelevät, vähittäismyynti on kovaa, media on muuttunut minulle, sen sijaan, että tunsin sen pahoin ja kiusasin, anna'mennä tekemään jotain erilaista. Että'Mikä on jännittävää minulle. 

Kiitos Bobbi! Etsi lisää hänestä Everything Bobbi ja Instagram.

Mistä ostaa

Bobbi's uusi kirja on saatavilla osoitteessa:

Leave A Comment

31 − = 30