Fairy Tail: velhot ja lohikäärmeet

fairtale

Hype on yksi sana, joka voi kuvata, miten tämä Anime osuu paitsi Japaniin myös maailmaan. Fairy Tail on nyt kotimainen nimi satoja ja tuhansia faneja ympäri maailmaa. Mikä tekee tästä Animeista erityisen? Jotkut sanovat sen johtuvan tarinasta, juoni. Toiset taas sanovat, että se johtuu hahmoista, kun taas jotkut sanovat sen olevan taiteen takia. Jokaisella on omat syyt rakastaa sitä, ja se voi kestää jokaisesta luokasta yhden persoonan, joka tekee siitä miellyttävän kaiken ikäisille ja kaikille kilpailijoille.

Alun perin Hiro Mashiman luoma japanilainen sarjakuva tai manga, Fairy Tail alkoi sarjakuva julkaistuna Weekly Shōnen -lehdessä joulukuussa 2006. Kodanshan alla manga on sijoitettu Shōnen-luokkaan, mikä tarkoitti, että se oli suunnattu nuorille pojille. Ei kauan A-1 kuvia ja Satelight alkoi tuottaa Anime-sarjan mangaa. Meneillään olevan mangaan ja Animeen lisäksi Fairy Tale on kuusi OVAa (Original Video Animations) ja animoitu toiminto. Jos se ei ole suosittu, niin mikä on? Siitä hetkestä lähtien on ilmoitettu tulevista sarjoista, jotka tulevat matkalla.

Aloittamaan pois kaikesta jännityksestä, Fairy Tail alkaa kuin Lucy Heartfilian seikkailu, teini-ikäinen velho, kun hän liittyy tittelin velhon kiltaan ja täyttää Nate Dragneelin, joka on etsinyt linnun nimeltä Igneel. Kaikki tapahtuu maan nimeltä Fairy Tail. Mielenkiintoinen asia tässä maailmassa on monien eri olentojen kohtaaminen ja yhteydenpito toisiinsa. Täältä löydät ihmisiä, taivaallisia olentoja, ylittyä tai kissaeläimiä, jättiläisiä eläimiä, henkiä ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä lohikäärmeitä.

Suurin osa tarina pyörii Fiore-valtakunnan ympärillä, jossa velhot asuvat. Wizards tai taikuutta käyttävät käyttäjät luokitellaan Special Ability ja Holder. Sen lisäksi, että Wizardsin ammattitaito on tällä alalla (kyllä ​​he ovat ammattilaisia), löytyy myös joukko työllistymismahdollisuuksia, kuten henkivartija, salamurhaaja, kauppias ja aarteenmetsästäjä. Tästä johtuen Fairy Tail -maailma luo vilkas maaginen ja lähes keskiaikainen talous, joka käsittelee aseita, laitteita ja juomaja.

Kun Lucy ja Natsu menevät yhdessä matkansa kanssa, he tekevät ystäviä ja vihollisia matkalla. Niiden välttämätön henkilökunta, jonka he ovat muodostaneet, ovat koskaan painottomat Harmaa Fullbuster ja Busty Ezra Scarlet. Tietenkin, kissa kuin sivupoika nimeltään Happy on myös seikkailu samoin. Viisi muodostavat suosittua joukkuetta Fairy Tailista, kun he kohtaavat velhoja ja lohikäärmeitä ja oppivat luottamuksesta ja ystävyydestä. Se voisi olla tavallinen rutiini seikkailu Animea käsittelemään esimerkiksi tiimityötä, ystävyyttä, uskollisuutta ja voimaa, mutta Fairy Tail pyrkii erottumaan tavalla tai toisella.

Toinen asia, joka huomataan Fairy Tailista, on se, että se ei ole vain tyypillinen seikkailujono, vaan se on hyvin sarjakuva monin tavoin. Jokaisella hahmolla on hämähäkkejä silloin, kun sinä yksinkertaisesti nauraa, kunnes tunnet kyyneleitä, jotka turpoavat silmäsi. Se on hyvä yhdistelmä hauskaa, naurua, toimintaa, taikuutta ja surua, joka tekee siitä kaiken yhden lajikkeen näyttelyssä. Se on sydämenlyönti Anime, jota ei voi helposti unohtaa tai päästää irti, ennen kuin he näkevät loppuun.

Katso joitain Fairy Tailin ikimuistoisimmista ja haastavimmista jaksoista!

20 parasta Fairy Tail -tapahtumaa:

1. Jakson 19 "Changeling / Chenjiringu" (チ ェ ン ジ リ ン グ)

Se on melko mielenkiintoinen, mutta hyvin hauska jakso, jossa kaikki päätyvät vaihtamalla ruumiita toistensa kanssa. Kaikki alkoi, kun Natsun sattumalta löytyy kummallinen pyyntö, joka on kiinnitetty työtodistukseen. Kivaa kuin hän on, hän alkaa laulaa sanoja. Tämä vaatii ruumiinvaihdon loitsua hänen ja Fairy Tailin jäsenten välillä. Levy yrittää sitten säästää asioita ja murtaa oikeinkirjoituksen vain säästämällä yhden parin elimiä, joissa loput ovat edelleen ongelmana jäädä muualle.

2. Episodi 25 "Kukka kukkii sademäärässä / Ame no Naka ni Saku Hana" (雨 の 中 に 咲 く 華)

Tämän episodin kaikkein ikonimpi hetki on, kun Gray täyttää Juvia ja suojaa Lucyä prosessissa. Elfman suorittaa Beast Soulin ja hyökkää Sol, mutta myöhemmin pyytää anteeksi Mirajane, koska hän epäonnistui suojelemalla Lisanna. Juvia toisaalta luo rakkauden ensi silmäyksellä Grayille. Vaikka yksipuolinen vetovoima tässä vaiheessa kaksi taistelevat vaatimaan Lucyä, johon Gray vannottaa, hän riski hänen elämästään suojella jälkimmäistä. Harmaa käyttää Jeuessa Freeze ja Ice Geyser ja voittaa hänet. Juvia välttää kuoleman Grayin avulla; paljon yllätys. Toisaalta Natsu on edessään Elementin 4 viimeinen jäsen Aria.

3. Jakson 34 "Jellal / Jerāru" (ジ ェ ラ ー ル)

Täällä Jellal otetaan käyttöön ensimmäisen kerran. Kun valtava taistelu avautuu taivaan tornin syvyyksissä, Erza kamppailee ja hänen menneisyytensä hitaasti etenee hänen edessään. Tämä on myös episodi, jossa selviä ja salaperäinen R-järjestelmä selitetään.

4. Jakso 37 "Sydän panssari / Kokoro no Yoroi" (心 の 鎧)

Vidaldi ohjaa Lucyä ja Juvia auttaa häntä vihdoinkin päästäkseen hänelle ja vakuuttamaan hänet kukistamaan vihollisiaan käyttämällä Juvian Aquariusta. Molemmat tytöt pystyvät pitämään Vidaldusia ja suorittamaan Unison Raid. Natsun toisaalta on kuluttanut Fukuro ja Gray pelastaa entisen. Lisäksi paljastuu, että Jellalin suunnitelma oli herättää Zeref ja saada taivaan Neuvoston tuki Eterion.

5. Episodi 41 "Koti"

Erza on uhrautunut viimeiseen taisteluun näkee itsensä hautajaisissaan ympäröivien ystävien ympäröimänä. Natsu pelastaa Erzan vedestä antaen hänelle uuden mahdollisuuden elää elämäänsä. Tässä vaiheessa Erza tarjoaa jäsenyytensä Fairy Tailin ystävilleen, joita jälkimmäiset kieltäytyvät. Hänen ystävänsä ei halunnut rasittaa häntä ja Erza ymmärsi tämän. Juhlatilaisuus pidettiin. Ryhmä palaa perustaan ​​ja huomaa, että Gajeelista on tullut jäsen, paljon Juvian pettymyksestä. Laxus tekee aloitteita ja yrittää ottaa haltuunsa kilta muutosten myötä.

6. Episodi 50 "Erikoispyyntö: Pidä huolta Guy You Likeistä! / Tokubetsu Irai. Kininaru Kare ni Chūi Seyo! "(特別 依 頼. 気 に な る 彼 に 注 せ よ!)

Yksi kauden 2 humoristisista ja rentoista jaksoista. Jokainen on rentouttava ja Lucy on melko hämmentynyt siitä, ettei hänen tarvitse tehdä mitään. Natsu rakastaa rentoauraa, kun Gray ja Erza työntävät hänet töihin. Juvia toisaalta ostaa "love potion", jonka hän uskoo voivansa auttaa Greyä huomaamaan hänet. Lucy pitää myös naurunalaisia ​​vihjeitä siitä, että Natsussa saattaa olla tunteita hänelle. Kun Juvia julkaisee "rakkauden ruoanvalmistuksen" ja se synnytti tuhoa, kaikki kiltaan, joka on paljastettu siihen, syyttävät ensimmäistä asiaa, jonka he näkevät heidän kilpailijoitaan.

7. Jakso 52 "Allied Forces, koota! / Rengōgun, Shūketsu!" (連 合 軍, 集結!)

Fairy Tail -yrityksen, Blue Pegasusin ja Cait Shelterin yhteisyritys on muodostettu, jotta se voittaisi pimeän kennon Oración Seis. Tämä tarkoittaa sitä, että Lucy, Natsu, Erza ja Gray joutuvat kokoontumaan Hibiki, Eve ja Ren sekä Lyon, Sherry ja Jura. Kaikki tapahtuu niin nopeasti kaikkien yllätyksenä ja ikäänkuin se ei ole kaikki, Wendy, nuori ja salaperäinen tyttö yhtäkkiä ilmestyy.

8. Jakson 55 "Tyttö ja Ghost / Shōjo Bòrei" (少女 と 亡 霊)

Kun Jellal on vaarassa, Wendy herättää hänet tunnustellen, että hän on velkaa hänelle. Toisaalta Grey löytää itsensä taistelevasti yhteen taistelemalla Oración Seisin velho Racerin kanssa. Wendy ja Happy sitten pelastavat Natsu ja Carla. Shock tervehtii heitä, kun he tulevat elävälle Jellalille. Kuitenkin Natsu ja joukkue menevät matkallaan, jotta he voisivat pelastaa Erzaa.

9. Episodi 69 "Call of the Dragon / Ryū no Izanai" (竜 の 誘 い)

Jokainen alkaa palata omille kiltauksilleen ja lisäksi Wendy ja Carla ovat nyt Fairy Tailin virallisia jäseniä. Harmaa alkaa ruokkia Natsun huhuja, jotka lentävät tyttärestä nimeltä Daphne, joka on nähnyt lohikäärmeen. Kiva, Natsu ja Wendy yrittävät löytää tytön vain selville, että Gray ja Daphne ovat asettaneet kaikki ansaan. Eraseen muistiinpanossa Erza selittämättömästi törmää hirviöön, jolla on sama kyky kuin hänellä on.

10. Episode 70 "Natsu vs. Grey / Natsu vs. Gurei!" (ナ ツ vs. グ レ イ !!)

Häikäillyt Grayin liittoutumista Daphne'in kanssa, Natsu taistelee häntä vastaan. Tässä vaiheessa Gray ei vieläkään selittänyt hänen toimiaan. Tietäen, että Natsun voisi olla vaarassa, Lucy ja Erza seuraavat Natsua ja Wendyä, mutta ne pysähtyvät keinotekoisilla hirviöillä nimeltä Lizardmen; ne on luonut Daphne, jolla on kyky kopioida vastustajansa kykyjä. Natsu on lopulta voitettu ja Daphne menee eteenpäin ja käyttää häntä voimaa Dragonoid, hänen keinotekoinen lohikäärme.

11. Episode 72 "Fairy Tail Wizard / Fearī Teiru no Madōshi" (フ ェ リ ー テ ィ ン グ の 魔導士)

Tässä vaiheessa Grey lopulta tunnustaa, miksi hän on auttanut Daphneä ottamasta Natsua. Hän kertoo Makaroville, että ydinasu oli saada Natsu Dragonoidiin toivoen hänet tuhoavan sen sisältä. Jos Dragonoid tuhoutui, se voi nostaa voimakkaan kirouksen, jonka Daphne oli valinnut, mikä teki kaupungin ihmiset näkymätön. Kiitos muiden Fairy Tail -velhojen avulla Natsu kykenee ylikuormittumaan ja tuhoamaan Dragonoidin, joka lopulta voittaa Daphnen. Kirous on vihdoin mennyt ja ihmiset näkyvät jälleen.

12. Jakson 73 "Rainbow Cherry Blossoms / Niji ei Sakura" (虹 の 桜)

Toinen rento episodi, jossa kaikki on yksinkertaisesti rento ja siellä on rauhaa ympäristössä. Lucy jää kylmäksi, kun hän on tehnyt lähetystyöt vuoristosta ystäviensä kanssa. Tästä syystä hän ei voi mennä Kukkaelämää vuosittaiseen tapahtumaan; tämä on Fairy Tail -tapahtuma, jonka jokainen odottaa innolla erityisesti Natsua. Hän tietää, ettei se ole hauskaa ilman Lucyä ja jättää sen pois, Natsun ja Happyin päättävät lopettaa Kirsikkapuun ja tuoda sen Lucyyn. Keskustele tapahtumasta, joka tulee sinulle.

13. Episodi 86 "Erza vs. Erza / Eruza vs. Eruza" (エ ル ザ vs. エ ル ザ)

Jos ajattelimme, että Erza oli kova vastarintaa, mitä enemmän, jos Erzan oli taisteltava Erzaa vastaan? Tässä episodi Erza yrittää pitää kiinni hänen vaihtoehtoisesta maailmanversiostaan ​​Erza Knightwalkerista. Hän tekee tämän auttaakseen Lucyä ja tiimiä pelastamaan Natsua ja Wendyä. Toisaalta onnellinen on lähetetty etsimään Gajeelia. Dragonslayersin uskotaan olevan voima muuttaa taikaa, joka aiheutti kaikkien ihmisten muuttamisen kyynärssä. Gajeel yrittää vapauttaa kaikki vain Exceed Pantherlilyn häiritsemättä. Edustan armeijan kapteeni Faust valmistaa suunnitelmaa käyttää Dragon Chain Cannonia yhdistääkseen Magnolia-kyynelmaa Exaliaan ja tuhoamaan ne. Tämä on suunnitelma, jotta Edolas voi hyötyä kaikesta taikuudesta ääretön.

14. Episodi 88 For Pride's Sake, Stars-joki / Hoshi no Taiga wa Hokori no Tame ni "(星 の 大河 は 誇 り の 為 に)

Lucy kutsuu useita hengeltään yksi toisensa jälkeen ja äkillinen liikaa valtaa lieventää hänen maagistaan ​​lopulta. Pelkäävät, että hänet lyö Byro, Neitsu antaa hänelle henkivallan piiska; tämä voi laajentaa ja saada joku auttaa taistelussa. Natsu saapuu ajoissa ja voittaa Byro, Sugarboy varastaa avaimen, jonka Coco on antanut Lucylle. Harmaa, vihainen, etsii Sugarboyia ja taistelee häntä vastaan. Gray voittaa ja hän tuhoaa avaimen sen jälkeen, kun tietää, mitä se oli. Gray tekee tämän varmasti, koska hän pystyy luomaan kopion jäästä.

15. Jakson 123 "Fairy Tail, Vuosi X791 / Nanahyaku-kyūjū-ichi-nen: Fearī Teiru" (X791-vuotiaana 妖精 の 尻 尾)

Seitsemän vuoden kuluttua on kulunut ja Fairy Tail päättyy heikoimpana velhona kiltana Fioren muusta. Kilta on tullut velkaa uudelle paikalliselle kiltalle Twilight Ogre. Ichiya ja Blue Pegasuksen tri-miehet käyvät käydä jäljellä olevilla messuosilla ilmoittaakseen heille joitain häiriöitä vesillä, joilla Sirius-saari oli ennen. Todettiin, että saari oli suojattu Mavis Vermilionin hengeltä Acnologian hyökkäyksestä. Suoja antoi kaikille mahdollisuuden käyttää valtaansa niin, että he voivat heittää Defensive Fairy Spheren loitsun, joka puolestaan ​​aiheutti heidät jonkin verran jäädytettynä ajassa noin seitsemän vuotta. Jälleen kerran puuttuvat jäsenet palaavat ja auttavat ajaa pois Twilight Ogren jäsenet.

16. Episodi 124 "Seitsemän vuoden jakso / Kūhaku no Nana-nen" (空白 の 7 年)

Koska kaikki juhlistivat ystäviensä paluuta, Lamia Scale -jäsenet käyvät Fairy Tail -taidassa. Gray pystyy oppimaan Lyonista siitä, mitä tapahtui Ultearille ja Merudylle näiden seitsemän vuoden aikana. Toisella muistiinpanolla Erza oppii Jellalista ja Makarovista. Myöhemmin Erza ja Mirajane päättävät käydä Twilight Ogreissä ja suhtautua makeoksi koskien sitä kiusaamista, jonka he ovat tehneet. Toisaalta Lucy kieltäytyy kylmästä hänen maahansa, koska hän ei ole maksanut seitsemän vuoden vuokraa. Lucy yrittää vierailla hänen isänsä Jude, vain tietää, että hän kuoli kuukausi ennen kuin hän pystyi palaamaan Sirius-saarelta. Pitkällä aikavälillä Lucy pystyy palaamaan kotiin, kun talonpoika paljastaa, että hänen isänsä oli jättänyt seitsemän vuotta vuokraa rahaa ja lahjoja Lucylle. Hänen isänsä jätti myös kirjeen toivoen, että Lucy on edelleen elossa. Lucy ymmärtää isänsä rakkauden hänelle ja hänkin myöntääkin, että hän rakasti isäänsä kovasti.

17. Jakso 127 "Näkymätön Lucy Terror! / Tōmei Rūshii no Kyōfu!" (透明 ル ー シ ィ の 恐怖!)

Lucy päättää uppoutua maagiseen kosteusemulsioon, jonka hän oli keksinyt seitsemän vuotta sitten. Hän ei tiennyt, että vaikutukset ovat muuttuneet, ja sen sijaan hänestä tuli näkymättömiä. Lucy päättää pyytää ystäviään avusta ja jopa he eivät voineet tehdä paljon. Kasvovoide ja sen vaikutukset tulevat hälyttävämmiksi, kun uhkaa tehdä Lucy katoavan samoin kuin kaikkien muistoja hänestä. Natsu kuitenkin kykenee muistaa hänen ystävyytensä Lucyn kanssa ja saa hänet takaisin olemassaololle. Hyvää halajaa Lucy, joka vahingossa vuotaa lotionpullon, kun kaikki muut kääntävät heitä, näkymätön.

18. Jakso 174 "Neljä lohikäärmeitä / Yonin no Doragon" (四人 の 竜)

Kun tag-taistelu jatkuu, Sting ja Rogue ovat alkaneet hyökätä Natsua ja Gajeelia vastaan. Jälkimmäiset onnistuvat pitämään heidät molemmilta ja pakottamaan entinen duo aktivoimaan Dragon Force voimaa, yllättäen Fairy Tail -yleisöä. Stingillä oli lupaus Lectorille, hänen ylittämästään ystävälle vuosia sitten, joten hän päättää lopettaa Fairy Tail Dragon Slayersin omillaan. Sting tarjoaa voimakkaan hyökkäyksen Natsulle ja Gajeelille, joka kaataa koko areenan lattian, jolloin käsi kädessä taistelee maan alla. Sting näyttää ottaneen ottelun, mutta Natsu ja Gajeel pystyvät nousemaan. Natsu haastaa Sabre Toothin Twin Dragonsin itsekseen, koska Gajeel on jäljellä liikkumataudista.

19. Jakson 175 "Natsu vs. Twin Dragons / Natsua vs. Sōryū" (ナ ツ vs. 双 竜)

Tunnisteen taistelun pääty lähestyy ja Natsu ylittää sekä Stingin että Roguen hyökkäykset. Tämä vaimentaa Saber Toothin jäsenten sydämiä. Jiemma kasvaa turhautuneeksi ja hulluksi voimakkaiden Twin Dragonsin tappion takia, mikä aiheuttaa pelkoa väkijoukolle. Fairy Tail-jäsenet toisaalta hyppäävät ilosta, sillä joukkue saa 10 pistettä, mikä ylittää Team Saber Toothin. Natsu oli vetänyt Gajeelia kiljuun taistelun aikana ja löysi itsensä siellä, ja myöhemmin hän törmäsi luolaan, joka on ilmeisesti täynnä lohikäärmeitä. Jellal pystyy jäljittämään pimeän auran lähteen, joka on tumma, hupullinen yksilö.

20. Jakso 211 "Harmaa vs. syöpää! Dance Battle! / Gurei vs. Kyansā, Dansu Batoru! "(グ レ イ vs. キ ャ ン サ ー, ダ ン ス ト ル!)

Tämä on kuitenkin toinen koominen ja viihdyttävä juttu. Cana käyttää hänen Gildarts-korttiaan, jotta hän voisi voittaa Scorpion. Noin tällä kertaa Syöpä haastaa Grayin, yllätyksen; Tanssitaistelu. Gray myöntää, että hän ei voi tanssia, Syöpä tarjoaa hänelle pari maagista kengät, jotka tekevät Grayin epäilyt tanssimisesta poissa ja tekevät hänestä tanssin. Kaikki näytti hyvältä, kun Grayin tanssiminen vahingoittaa syöpätaistelua, jolloin Gray voittaa hänet häiritsemättä Leon ulottuvuutta. Natsu, Wendy, Happy ja Carla joutuvat temppeliin etsiessään Leoa. Natsuki tuhoaa temppelin patsasta ja Astral Spiritus avautuu 13. porttiin. Hisui ja Arcadios aloittavat portin tutkimisen.

Leave A Comment

57 − = 48