Topp 100 mellomstore frisyrer for kvinner

Velkommen til vår Topp 100 mellomstore frisyrer for kvinner! Med det nye året nærmer seg, er det ingen bedre tid å velge en ny og spennende frisyre. Vi har valgt 100 fantastiske middelslange frisyrer slitt av de hotteste kjendiser som du kan velge mellom. Finn nye hårklipp, stiler, farger og tilbehør til middels hår som du kan eksperimentere med hjemme. Bli inspirert av Lea Michele's ombre-lås, Emma Stones vakre blonde ', Taylor Swift's stumpe smal og Vanessa Hudgens' krøllete sideflett, for å nevne noen få. Bla gjennom vår Topp 100 mellomstore frisyrer for kvinner for å finne den perfekte nye frisyren for dette året.

[Les også: 2015 Topp 100 mellomstore frisyrer for kvinner]

1. Emma Stone Middels Frisyre: Blonde med sløvt smekk

Skuespilleren Emma Stone ser fantastisk ut med hennes blonde hår i midten og sløvt. Denne enkle frisyren gir et blikk av glamour med subtile karamell- og platinestriker. Gjenta Emmas utseende ved å be din frisør om å legge til noen komplementære hi- og lavlys til håret ditt. Pass på å velge nyanser som smigrer hudtonen din.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_01

2. Miranda Kerr Medium Frisyre: Luscious heavy waves

Australsk modell og Victoria's hemmelighet Angel Miranda Kerr gjør det meste ut av sine sjokoladebrune låser ved å ha på seg håret i saftige, tunge bølger. Hennes middelslange hår hviler vakkert på skuldrene og rammer forsiktig hennes ansikt. Hvis du har et rundt ansikt som Miranda, er denne frisyren veldig flatterende som det skaper en illusjon av et mer ovalt ansikt.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_02

3. Taylor Swift Medium Frisyre: Blunt Bangs og myke krøller

Landsangeren Taylor Swift bærer sitt flotte, honningblonde hår løs, med store, stumpe knaster som fremhever øynene hennes. Hun fullfører utseendet med superslett hår og en liten krøll i endene. Denne frisyren fungerer best med naturlig rett hår, selv om det er mulig å bruke en hårretting for å oppnå et lignende utseende.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_03

 4. Kim Kardashian Medium Frisyre: Ryddig flett med kongelig fletning

Ta inspirasjon fra virkelighetsstjernen Kim Kardashian og ha på medellange håret i en rotete Grecian flette. Dette utseendet er friskt og lekfullt, og du kan legge til en ekstra fletning på toppen for å gi dette "gjøre en kongelig stil. Vi tror Kim ser ut som en gresk prinsesse med denne penne middels frisyren.

NY YORK, NY - OCTOBER 22: Kim Kardashian attends the Angel Ball 2012 hosted by Gabrielle's Angel Foundation at Cipriani Wall Street on October 22, 2012 in New York City. (Photo by Theo Wargo/WireImage for Gabrielle's Angel Foundation)

 5. Rihanna middels frisyre: lange grå krøller

Grå er vanligvis ikke vårt førstevalg når vi velger en helt ny hårfarge, men sangstjernen Rihanna viser oss at det kan se ganske utrolig ut. Hun har håret i store svarte krøller med grå ombre (en gradvis endring i farge eller nyanse fra mørkt til lys), og accessorizes med metallisk leppestift og gullsmykker. Hvis du er bekymret for å se eldre med grått hår, legg til litt lavendel for å lyse opp. Vi kan definitivt se grå være en varm, edgy hårfarge for 2014.

LONDON, ENGLAND - JULY 18: Rihanna seen leaving her hotel to go to her Birmingham gig on July 18, 2013 in London, England. (Photo by Neil Mockford/FilmMagic)

 6. Blake Livlig Middels Frisyre: Lekket hestehale 

Gossip Girl skuespillerinne og fashionista Blake Lively ser uanstrengt friskt ut mot hennes lekne blonde hestehale. Hennes hår er tousled og strukturert, og ansiktet hennes er innrammet av et par sprø flygende hår. En perfekt uformell frisyre, denne litt rotete hestehale passer nesten hvert ansikt - vær kreativ og tilpass den til din egen personlige stil.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_06

 7. Jessica Alba Medium Frisyre: Glamorøse ombrekrøller

Vi er misunnelig med skuespilleren Jessica Albas elaborately krøllede skulderlengde-frisør. Med en dyp side avskjed og dramatiske ombre ender, er denne middels frisyren ganske enkelt perfekt. Du må kanskje bruke mye tid på å style håret ditt for å oppnå dette, men vi tror det er helt verdt det.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_07

 8. Selena Gomez Medium Frisyre: Flott, voluminøs hestehale

Sanger Selena Gomez ser stilig og profesjonell ut med sin høye, voluminøse hestehale. Dette utseendet oppnås ved å tømme medium til langt hår før du trekker det tilbake og sikrer det i en høy hestehale. Når du har fått utseendet, bør noen spritzes av maksimal holde hårspray holde det perfekte håret på plass hele dagen.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_08

 9. Jennifer Aniston Medium Frisyre: Myke, rette lag

Skuespillerinnen Jennifer Aniston skuffer aldri når det gjelder hennes klassiske, jente-nabohår. Her viser hun en middels frisyre med glatte, rette lag og en sideskille. Dette er en flott frisyre hvis du har fint hår som Jen, da det skaper en illusjon av tykkere og mer levende hår.

161315075RH00278_85th_Annua

 10. Kristen Stewart Medium frisyre: Sexy sideskille

trykkende Skumring skuespillerinne Kristen Stewart oser sexreklame med en dramatisk sideskille og lange, flytende krøller. Denne middels frisyr handler om volum - bruk en krøller for å skape store, kaskende krøller. For ekstra innvirkning, hold krøllene på siden av din avskjøring og skrape håret tilbake på den andre siden.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 12: Kristen Stewart at The World Premiere of Summit Entertainment, a Lionsgate Company,

11. Scarlett Johannson Medium Frisyre: Søt coiffed 'do

Skuespillerinne Scarlett Johansson ser ut som en ekte sørlig belle med denne søte, coiffed frisøren. Denne middels frisyren er feminin og pen med en boblekant og myke, glatte krøller. Scarlett fullfører sitt friske ansikt med minimal sminke og et strålende smil.

179852991TT00001_Variety_St

 12. Rita Ora Medium Frisyre: Liten, tykk flett 

Den britiske sanger Rita Ora blander den opp med en bedårende blond flett og lyserød leppestift. Hun er ikke redd for å la sine røtter vise, og de danner en slående kontrast med hennes farget blonde hår. Denne middels frisyren er flott for tykt hår, og vi synes det er en herlig hverdag.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_12

 13. Jessica Chastain Medium Frisyre: Bølgete røde låser

Skuespillerinnen Jessica Chastain ser frisk og strålende ut med sine løse, bølgeløde røde låser. Denne middels frisyren er stilig og lett å vedlikeholde med noen gode kvalitetsprodukter fra håret. Se etter et anti-frizz-serum, og et hårbalsam som forbedrer skinnet, for å holde din "slank og polert.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_13

 14. Ashley Greene Medium Frisyre: Sexy lagret frisyre

Vi elsker absolutt Skumring skuespillerinne Ashley Greenes hårfarge! Her bærer hun sitt rike og skinnende sjokoladebrunt hår løs med lag og midtparti. Den midterste deling er veldig smigrende for hennes diamantformede ansikt, da det myker vinklene i kjeven hennes.

  Topp 100 Medium Hairstyles 2014_14

15. Emma Stone Middels Frisyre: Krøllet med sidebevistede smørbrød

Vi elsker absolutt skuespillerinne Emma Stone som redhead! Her viser hun sin vakre mellomstore frisyre med kobberhårkrøller og sidebrytede smørbrød. Dette er en spesielt flott frisyre for høsten (høsten) 2014, med varme farger og myke krøller.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_15

16. Diane Kruger Middels Frisyre: Dybdebølger

Skuespillerinnen Diane Kruger prøver ut en mer edgy medium frisyre med en dramatisk sideskille og lange bølger. Denne frisyren feier håret ut av ansiktet hennes og viser oppmerksomhet til ansiktsegenskapene - definitivt ikke en stil for veggblomster!

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_16

17. Zooey Deschanel Medium Frisyre: Bouncy curls med bangs

"Adorkable" skuespillerinne Zooey Deschanel bærer et drømmende, bouncy curls og hennes signatur bangs på den røde løperen. Denne middels frisyren krever mye varme styling for å få slike voluminøse krøller, så vær forberedt på å tilbringe litt tid med krøllejernet ditt. Endelig vil lengden på ditt smell avhenge av ansiktsformen din - konsulter med stylisten din.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_17

18. Jennifer Aniston Medium frisyre: rotete lag

Jennifer Aniston holder det uformelt med denne rotete middels frisyren. Hun utøver unruly lag og et lite hårklipp for å sikre sideskjæringen. Dette er en flott oppdretts-frisyre med minimal styling påkrevd. Bare husk å holde sminke og antrekk feilfri, ellers kan du se litt scruffy ut.

sent show 2 150310

19. Katy Perry Medium Frisyre: Regal frisyre med fletning

Pop sensasjon Katy Perry ser ut som en middelaldersk prinsesse med sin store, kongelige frisyre. Hennes jet-black medium lengde hår er forlatt løs, og "gjør er perfeksjonert med en enkelt krøllete fletning. Ha det gøy med ditt eget medium lengde hår ved å integrere en fin flett eller to i frisyren din.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_19

20. Reese Witherspoon Medium Frisyre: Blonde bombshell krøller

Skuespillerinne Reese Witherspoon snudde hodene på den røde løperen med sine fantastiske blonde-bombshellkrøller. Med håret hennes feide til siden og forsiktig utformet i cascading krøller, ser Reese hver bit den vellykkede filmstjernen. Denne middels frisyren er perfekt for spesielle anledninger som Prom Night eller en stor fest.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_20

21. Olivia Wilde Medium Frisyre: Smale ombrebølger

En annen kjendis til å delta i ombre trenden er foxy skuespiller Olivia Wilde. Hun sporter sitt ombreke hår i skinnende, slanke bølger, og hennes midterpartedhår gleder mykt ansikts sterke vinkler. Olivia ser spesielt slående ut med sine blå øyne og en pop med lyse rød matte leppestift.

179493903MM020_RUSH_WORLD_P

22. Vanessa Hudgens middels frisyre: Tousled, curly side-plait

Sanger og skuespillerinne Vanessa Hudgens ser ut som "for kult for skolen" med denne forvirrede, krøllete sidefletten. Hvis du har krøllete hår som Vanessa, ikke vær redd for å flette håret ditt - det kan se bra ut som en litt dekonstruert (rotete) sideflett. Hvis du vil, la noen tråder løsne for å ramme ansiktet ditt.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_22

23. Sarah Michelle Gellar Medium Frisyre: Halv opp, halvt ned

Buffy the Vampire Slayer skuespillerinne Sarah Michelle Gellar er bang på trenden med halvparten av henne, halvt ned medium frisyre. Denne middels frisyren er pen og feminin, og lett å gjenskape selv. Vri på sideskjæret hår i en halvflett, og la ryggen løsne for en klassisk halvdel, halvt ned.

158770352JU015_Celebrities_

24. Lea Michele Medium Frisyre: Søt fletning

Glede stjernen Lea Michelle har også sluttet seg til "plait pack", og vi tror hun ser ganske enkelt søt ut med sin søte sideflett. Hun gir denne klassiske mellomstore frisyren ekstra innvirkning med strøket hår på toppen og ved å forlate flettet løs og tousled. For å sørge for at flettet holdes på plass hele dagen, fest det med små hår, både på toppen og på enden.

PASADENA, CA - JANUARY 08: Actress Lea Michele arrives at the 2013 Winter TCA FOX All-Star Party at The Langham Huntington Hotel and Spa on January 8, 2013 in Pasadena, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

25. Kesha (Ke $ ha) Middels Frisyre: Messy rock-chick 'do

Quirky sanger Ke $ ha ser hard og bekymringsløst ut med sitt rotete rock-chick 'do. Hennes platina blonde hår er jazzed opp med et sparkly hodebånd og sangerens varemerke ansiktskunst. Ta tak i det friske, blåsete håret og gjenskap Ke-ha's middels frisyre med letthet.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_25

26. Adele Medium frisyre: Super-volum krøller

Songstress Adele bestemte seg for å matche sin store stemme med stort hår på årets Academy Awards. Hun ser hver diva med sine super-volum krøller, vingefylt eyeliner og lyse rød lippy. Den curling staven er definitivt din venn for denne mellomstore frisyren!

positurer in the press room during the Oscars at the Loews Hollywood Hotel on February 24, 2013 in Hollywood, California.

27. Lady Gaga Medium Frisyre: Hårbuen

Queen of Crazy Hairstyles, Lady Gaga, introduserte den super søte hårbuen til oss. Det kan hende du må jakte på en veiledning online for å finne ut hvordan du gjør det, men vi tror det er verdt tiden. Lady Gaga viser hårbuen sin som en del av hennes platinblonde medium frisyre, komplett med subtile lavendelstreker.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_27

28. Kerry Washington Medium Frisyre: Slank og skinnende 

Skuespillerinnen Kerry Washington holder henne middelslang hår glatt og skinnende, med delikate krøller på slutten. Få denne utseendet ved å tørke håret ditt rett ut, og deretter bruke en curlingstang på endene. Kerrys krøller ser nydelig ut med hennes tofarget hårfarge, noe som gjør henne til å se interessant og glamorøs.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_28

29. Jessica Biel Medium Frisyre: Løs med lange smell

Skuespillerinnen Jessica Biel bærer hennes middelslange hår løs med lange, klumpete smørbrød. Hun holder hennes hårfarge naturlig, med noen forsiktig plassert høydepunkter som lyser opp ansiktet hennes. Denne mellomstore frisyren fungerer best med rett hår, men det er mulig å tamme deg med et hårfeste.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_29

30. Kaley Cuoco Medium frisyre: Halv opp, halv ned med lange smell

Big Bang teorien stjernen Kaley Cuoco er søt som en knapp med halvt opp, halvt ned medium frisyre. Denne frisyren handler om myke, flytende lag og ansiktsrammer. Du kan til og med få tilgang til denne "gjør med en blomst eller sparkly hårklipp hvis du føler deg spesielt glatt.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_30

 31. Kim Kardashian Medium frisyre: Poker-straight med bangs

Ny mor Kim Kardashian ser fantastisk ut med sitt blanke, pokerrettige svart hår. Hennes smell skimmer øynene hennes, skaper et sultry og mystisk utseende. For å få superskinnende hår som Kim, 1. spis hår-sunne matvarer som nøtter og avokadoer, 2. legg av varmen styling, og 3. invester i en dyp reparasjon hårbalsam.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_31

 32. Kirsten Dunst Medium Frisyre: Retro hodebånd

Det ser ut til at pannebånd er tilbake i mote! Skuespillerinnen Kirsten Dunst trekker av seg jenta-naboen, se perfekt med hennes søte og praktiske mellomstore frisyre. Et enkelt svart satenghodetbånd holder håret ut av ansiktet, og sikrer den lille, sidebevokte kanten. Forsøk med alle farger og stiler på hodebånd for å finne en som passer deg.

kommer at the 24th Annual GLAAD Media Awards at JW Marriott Los Angeles at L.A. LIVE on April 20, 2013 in Los Angeles, California.

 33. Cara Delevingne Middels Frisyre: Løs med dyp mellomskille

Supermodel Cara Delevigne er uanstrengt vakker med sin enkle mellomstore frisyre. Dette gjøres løs og bæres med en dyp midtparting slik at ansiktet er pent innrammet. For en mer interessant 'gjør, bland det opp med subtile lag og dip-farget ender som Cara.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_33

 34. Diane Kruger Middels Frisyre: Pretty in punk

Dianne Kruger forvandlet seg til en punk prinsesse for Met Gala i år. Denne middels frisyren er super lett å gjenskape - Sikre håret i nakkenes nakke i en lav hestehale, og legg til noen (ikke-permanente) rosa streker til endene. Dianne kontrasterer sin enkle frisør med en forseggjort øre mansjett - et flott tilbehør for edgy frisyrer.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_34

35. Olivia Wilde Medium Frisyre: Deep side parting

Vi tror at mellomstore frisyrer med asymmetriske, dype partisjoner kommer til å bli veldig populære i 2014. Med slike som Rihanna, Jessica Alba, Kristen Stewart og Olivia Wilde rocker denne trenden, er det mange A-listvarianter å velge mellom. Olivia holder det enkelt med en feiende sideskille og subtile krøller.

NY YORK, NY - APRIL 05: Actress Olivia Wilde attends 2013 DVF Awards at United Nations on April 5, 2013 in New York City. (Photo by Brad Barket/Getty Images)

36. Jennifer Lawrence Medium Frisyre: Fjæret lav hestehale

En annen spådd hot medium trend for 2014 - den lave hestehale, med mange lag. Dødslekene skuespillerinnen Jennifer Lawrence ser sulten og mystisk ut med hennes lange smell som skjuler ansiktet hennes. Ta gjerne din hestehale litt rotete, med mange lag som stikker ut.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_36

37. Thandie Newton Medium Frisyre: Perfekt midtparting

Hvis du har et rundt ansikt som skuespillerinne Thandie Newton, velg en smigrende midtseparasjon over en sidevevd frynse for ditt middels lange hår. Thandie ser strålende ut med sitt løse, mellomstore hår, og hennes midterparting strekker seg subtelt rundt hennes ansikt. Bare et lite advarselsvarsel - midtpartier er ikke alltid smigrende for lengre, mer vinkelformede ansikter.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_37

38. Jessica Chastain Medium Frisyre: Romantisk coiffed 'do

Skuespillerinnen Jessica Chastain snudde hodene på årets Golden Globe Awards med sin romantiske, koselige frisyre. For å gjenskape Jessicas fantastiske frisyre, del håret ditt i midten og trekk håret tilbake, vekk fra ansiktet ditt. Bruk hårspray for å holde avskjeden på plass, og så krølle endene på håret ditt - lett!

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_38

39. Tyra Banks Medium Frisyre: Poker-rett med sløv frynse

Pensjonert supermodell Tyra Banks ser røyking varm ut med denne pokerspirerte middels frisyre. Med rene linjer og en dramatisk stump frynse, er denne frisyren veldig flatterende for Tyra's perfekt ovalt ansikt. Blunt bangs trekker mer oppmerksomhet til ansiktet, så sørg for å gå ut med øye sminke!

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_39

40. Kristen Stewart Medium Frisyre: Messy fishtail flette

Hun kan ikke smile mye, men skuespillerinnen Kristen Stewart vet virkelig hvordan han skal påvirke den røde løperen. Her har hun en rotete fishtail flett med røffe øyne og en naken leppe. Unnslippe Kristens casual-yet-sexy utseende ved å gjøre håret ditt i en løs fishtail flette, og la noen tråder ramme din ansikt.

163756764PH00098_Nickelodeo

41. Kate Hudson Medium Frisyre: Lag og flere lag

Skuespillerinnen Kate Hudson ser ubekymret og uformelt ut med sitt sparsomme lag med hår. Lag er muligens den enkleste måten å oppdatere din middels frisyre på, og de ser spesielt flotte ut hvis du har en vinklet (firkantet, rektangulær) ansiktsform. Pass på at ditt korteste lag slutter like under haken din!

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_41

42. Cara Delevingne Medium Frisyre: Alternativ og edgy

Cara Delevingne slipper ut sin indre punk rocker og viser av en sideskjørt, halvflettet frisyre på årets Met Gala. Ikke din daglige frisyre, dette ser litt arbeid på - men vi tror at det ville se fantastisk ut på et temafest. For større innvirkning, løsne pennene dine med en øyenbryn-blyant.

167730896JN00560_PUNK_Chaos

43. Amber Heard Medium Frisyre: Side-feid krøller

En annen kjendis har spikret den slyngede mellomstore frisyren: Amber Heard ser fantastisk ut med dype sideskille og subtile krøller. Hemmeligheten til denne frisyren er å holde håret på plass - for å gjøre dette, skape en liten fransk flett fra høyre til venstre på hodet, og pin ditt svevet hår til flettet. Spray med hårspray, og la resten av hårkaskaden passere ansiktet ditt.

bildet: Amber HeardObligatorisk kreditt © Gilbert Flores / Broadimage2013 Costume Institute Benefit feirer åpningen av PUNK: Chaos to Couture</p><p>5/6/13, New York, New York, USA</p><p>Broadimage Newswire</p><p>Los Angeles 1+ (310) 301-1027</p><p>New York 1+ (646) 827-9134</p><p>sales@broadimage.com</p><p>http://www.broadimage.com

44. Beyonce Medium Frisyre: Stor bølgete utblåsning

Bootylicious diva Beyonce prøver noe annerledes med en stor, bølgete blonde frisyre. Hun har en "omvendt ombre" frisyre - lys på toppen og mørk under. Pump opp volumet med denne middels frisyren for å gjenskape Bs store, hoppende bølger.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_44

45. Amanda Seyfried Middels Frisyre: Puffy sideflett

Les Miserables skuespillerinne og sanger Amanda Seyfried ser ganske enkelt bedårende ut med sin puffete sideflett. Amans middels frisyre er en mykere og mer romantisk versjon av trending-flettet, elegant og feminint.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_45

46. ​​Ashley Olsen Medium Frisyre: Dramatisk midtparti

En halvdel av Olsen tvillingene, Ashley Olsen, er kjent for sin off-the-wall stilfølelse. Her ser hun oh-så-bohemisk ut med en dramatisk midtparting og flytende, glossy låser. En midtseparasjon passer ikke til alle ansikter, men så eksperimenter med det før du bestemmer deg for denne frisyren.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_46

47. Jennifer Lawrence Medium frisyre: Slicked tilbake frisyre

Skuespillerinnen Jennifer Lawrence er slående med sin slanke, våte utseende, smoky øyne og en naken leppe. Denne mellomstore frisyren blir stadig mer populær, og det er veldig lett å gjenskape. Slick håret tilbake med en kam og gel til like bak ørene, og la resten tørke. Tørk forsiktig og bruk deretter hårspray for å holde alt på plass.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_47

48. Kelly Osborne Medium Frisyre: Lekete lavendelkrøller

Vi elsker bare Kelly Osborne's lavendel hår og hennes quirky, kreativ personlig stil. Kelly ser strålende ut med sine lekre lavendelkrøller som er stablet opp i en sidevevd frisør. Hun legger til glamour med store vipper og candy-floss rosa lepper. Lavendel er fortsatt en veldig trendy hårfarge, og vi forutser at den fortsatt vil være populær i 2014.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_48

49. Kirsten Dunst Medium Frisyre: Disheveled side pony

Kirsten Dunst viser den perfekte sommersiden-pony, komplett med strandblondt hår og lys rosa leppestift. Hennes side-feide bangs forlenge hennes runde ansikt og trekker øyet nedover, mens hennes bølgete hår gjør denne mellomstore frisyren mer dynamisk.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_49

50. Emma Stone Medium Frisyre: Sjokoladebrune lag

Emma Stone slutter seg til den mørke siden med sitt elegante sjokoladebrune hår. Hun har på seg middels frisyre med mange fjærlag som gir håret en flott tekstur. Selv om Emma ser bra ut som en brunette, må vi innrømme at hun er mer slående som en blonde eller en rødhår.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_50

51. Rosie Huntington-Whiteley Medium Frisyre: Feilfri blowout

Vi er latterlig sjalu av supermodellen Rosie Huntington-Whiteleys feilfrie blowout. Dette er en flott middels frisyre for finere hår, da det skaper volum og mye bevegelse. Nøkkelen til en perfekt utblåsning er å tørke håret i seksjoner, og å bruke et godt kvalitetsvarmerende produkt på håret ditt for å holde det fasjonabelt.

LONDON, ENGLAND - JUNE 17: Rosie Huntington- Whiteley attends the UK Premiere of 'Hummingbird' at Odeon West End on June 17, 2013 in London, England. (Photo by Ferdaus Shamim/WireImage)

52. Natalie Portman Medium Frisyre: Ash blonde

Vi er ikke vant til å se skuespillerinnen Natalie Portman med blondt hår, men vi må innrømme at hun ser fantastisk ut med lette låsene. Ash-blond skyggen hun er valgt, kompletterer hennes hudtone vakkert, og hennes mørkere røtter skaper en flott kontrast. Denne middels frisyren er enkel, men elegant og enkel å gjenskape.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_52

53. Rihanna Medium Frisyre: Side-barbert med krøller

Pop prinsesse Rihanna stenker en edgy, side-barbert frisyre med store svarte krøller. Hun kombinerer uanstrengt grunge og glamour, uten å ødelegge hennes feminine stil. Hvis du leter etter mindre konvensjonell medium frisyre, bør du vurdere å ta risikoen og få en side-barbert "gjøre.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_53

54. Claire Danes Middels Frisyre: Enkelt, lagdelt hår

Homeland skuespillerinnen Claire Danes holder det enkelt med hennes skulderlengde, lagdelt blondt hår. Denne middels frisyren er lav vedlikehold, men svært flatterende. Hvis du farger hårlighteren din som Claire, vær ikke redd for å vise røttene dine ettersom de vokser ut mellom salonavtaler. Perfeksjon er overvurdert, tross alt.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_54

55. Katy Perry Medium Frisyre: Ganske i lilla

Det virker som at sanger Katy Perry bare ikke kunne motstå en annen dramatisk endring i hårfarge - og denne gangen er den mørkblå / lilla. Vi synes Katy ser fantastisk ut med sin dristige lilla fargestoff-jobb, og denne utskårne mellomstore frisyren viser sin nye farge vakkert.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_55

56. Rachel McAdams Medium Frisyre: Flammende røde bølger

Notisboken skuespilleren Rachel McAdams har også nylig endret hennes hårfarge - til en trafikkstoppende rød! Rachel passer best i denne skyggen av rødt, og bærer hennes middelslange hår i en enkel midtseparasjon. Igjen, legg merke til de ansiktsrammede lagene og de subtile bølgene.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_56

57. Emily VanCamp Medium Frisyre: Elegant lav pony

Hevn TV-stjerne Emily VanCamp ser elegant og uskyldig ut med sin slanke, lave hestehale. Hennes hår er trukket tilbake med et eneste løs knus innrammet ansiktet hennes, og ponyen er sikret i nakkenes nakke. Det kan være litt konservativt, men denne middels frisøren er pen og lett å gjøre selv.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_57

58. Lucy Liu Medium Frisyre: Glossy løs låser

Skuespillerinnen Lucy Liu omfavner hennes naturlige skjønnhet og lar henne glatte, løse lås forsiktig ramme hennes ansikt. Hun fullfører utseendet med minimal sminke og subtile smykker.

LUCY LIU at 2013 BAM Ignite Gala in New York

59. Rihanna Medium frisyre: Tousled to-tone hår

Rihanna ser avslappet og uformell med hennes touslede to-tone frisyre. Med røttene til det svarte håret er det veldig tydelig synlig, viser Rihanna sine tøffe rustne blonde låser ved å bære dem løs. For et strukturert, urbane utseende, prøv denne middels frisyren.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_59

60. Jennifer Lopez Medium frisyre: Side-feid med krøller

Sangstressen Jennifer Lopez er på trend med sin glamorøse sidebrytte frisyre. Hun sport også subtile ombre toner som lyser ansiktet hennes og utfyller hennes hud tone. Vi er sikker på å se denne middels frisyren i 2014!

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_60

61. Sienna Miller Medium Frisyre: Hardcore pannebånd

Skuespillerinne Sienna Miller ser hard ut av hennes hardcore, spiky hodebånd. Vi elsker hvordan håret er stablet opp til siden og holdt på plass med dette edgy punk-tilbehøret. Dette er et flott alternativ utseende for middels hår, mens du fortsatt holder ting på trend med en dramatisk side-feid avskjed.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_61

62. Cara Delevingne Medium Frisyre: Messy bun and headband

Cara Delevingne modeller en varm hår trend for 2014 - bred pannebånd! Denne middels frisyren er super lett å gjenskape, og perfekt for dårlige hårdager. Hvis du er trygg nok til å trekke oppmerksomheten mot ansiktet ditt, er dette en flott frisyre for deg.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_62

63. Kendall Jenner Medium Frisyre: Slicked back

Teen modell Kendall Jenner ser ganske enkelt fantastisk ut med hennes slicked tilbake medium frisyre. Hennes superrettede hår er trukket tilbake vekk fra ansiktet, og fremhever ansiktsegenskapene. For å holde håret på håret på plass, tørk håret ditt etter at du har glatt toppseksjonen med maksimal holdgel.

KENDALL JENNER at The Heart Truth 2013 Fashion Show in New Yor

64. Paris Hilton Medium Frisyre: Elaborate headpiece

Socialite Paris Hilton bringer ut blingen med et forsiktig glitrende hodepinne og store blonde krøller. Ikke ditt daglige utseende, et diamanthodestykke kan gjøre noen middels frisyre mer dramatisk. Finn et hodepinne som passer ditt eget blikk for å jazz opp frisyren din.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_64

65. Leighton Meester Medium Frisyre: Halv opp, halvt ned med flettete krøller

Gossip Girl skuespillerinne Leighton Meester er en annen kjendis trend-tilhenger med sin skinnende halv opp, halv ned frisyre. Hun ser pent ut med håret trukket tilbake fra ansiktet hennes, og resten av håret henger løs og flekker rundt skuldrene hennes.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_65

66. Dakota Fanning Medium Frisyre: Løst og rett

Skuespillerinnen Dakota Fanning frigjør hennes indre punk på årets Met Gala, med quirky eyeliner og løs, strukturert hår. Med en subtil midtparting og litt frizzy, rett hår, ser Dakota slående ut med sin dype makeup og enkle mellomstore frisyre.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_66

67. Selena Gomez Medium Frisyre: Slank og poker-rett

Sanger Selena Gomez tar en pause fra hennes krøllete hår og viser av sin super slanke, pike rette medium frisyre. Med hår av samme lengde og en subtil sideskjæring, setter Selenas glossy lås pent inn i ansiktet. Dette utseendet er lett å gjenskape med en god kvalitet hårretting og noe anti-frizz serum.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_67

68. Lana Del Ray Medium Frisyre: Big 50's hår

Vi elsker bare sångeren Lana Del Rays store 50-årige frisør! Med massevis av volum og romantiske krøllete ender, er denne middels frisyren full av glamour. Det kan ta litt tid å perfeksjonere, men denne middels frisyren er morsom og flørtende og full av personlighet.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_68

69. Isla Fisher Medium Frisyre: Fiery side-swept 'do

Skuespillerinne Isla Fisher viser ut sin egen versjon av den sidenveisende trenden med sine brennende låser kammet til den ene siden. Den stadig mer populære side-swept medium frisyren passer nesten alle ansiktsformer og er lett å justere for å passe din egen personlige stil.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_69

70. Zooey Deschanel Medium Frisyre: Tykk med sløvt smell

Skuespillerinne Zooey Deschanel vet nøyaktig hvordan hun skal ha på seg tykt, middels hår for maksimal innvirkning. Hun bærer håret med stumpe smør som trekker oppmerksomhet til sine fantastiske blå øyne. Denne middels frisyren er flott for tykt, rett hår og passer mange forskjellige ansiktsformer.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 15: Actress Zooey Deschanel arrives at the 69th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 15, 2012 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

71. Hayden Panettiere Medium frisyre: Side-feid pony med sparkly tilbehør

Skuespillerinnen Hayden Panettiere oppdaterer den klassiske side-feide frisyren ved å legge til en sprinkle av glitrende hårkrystaller. Disse hårtilbehøret er billig og lett å påføre, og de gjør noen frisyrer litt mer interessante. Hold resten av ditt tilbehør (øredobber, etc) for å trekke mer oppmerksomhet til håret ditt.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_71

72. Candice Swanepoel Medium Frisyre: Beachy bølger

Sexy, beachy bølger av hår går aldri ut av mote, som Victoria's hemmelighet modell Candice Swanepoel demonstrerer. Med hennes tøffe blonde hår slitt løs og urettferdig, ser Candice seg avslappet og bekymringsløs. For å få utseendet "bare på stranden", la håret tørke naturlig og bruk stylingprodukter for å gi håret mer konsistens.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_72

73. Olivia Palermo Medium Frisyre: Messy sideflett

Socialite Olivia Palermo bærer sitt middels hår i en tykk og rotete sideflett. Hemmeligheten til å perfeksjonere denne frisyren er å sikre sidefletten mens du fortsatt holder det rotete utseendet. Forsikre deg om at du fester enden med et lite hårbånd som du enkelt kan skjule.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_73

74. Blake Livlig Middels Frisyre: Cascading krøller

Gossip Girl skuespillerinne Blake Lively gjør henne ser frisk og lekfull ut med sine sidebrytede, kaskende krøller. Hvis håret ditt ikke er naturlig krøllet, er det ikke noe problem - bruk hårkrøllere mens du tørker håret ditt, eller invester deg i en god kvalitet krøller. Noen sprint av hårspray vil holde håret krøllet hele natten.

NY YORK, NY - DECEMBER 12: Blake Lively attends

75. Anna Faris Medium Frisyre: Retro med Bangs

Den amerikanske skuespillerinnen Anna Faris går tilbake i tid med hennes platinblonde, retro medium frisyre. Hennes dristige, stumme smørbriller skimmer øyenbrynene og rammer henne pent. Blunt bangs passer ikke til alle ansiktsformer, så ta kontakt med frisøren din før du bestemmer deg for å få dem.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_75

76. Kirsten Dunst Medium Frisyre: Lovely lag

Skuespillerinnen Kirsten Dunst er fantastisk med hennes lagdelte mellomstore frisyre. Hennes lille, sidebevoklede frynser ser bra ut med sitt oppløste lagde hår. Vi er spesielt imponert over hennes hårfarge - Kirsten ser strålende ut med hi- og lavlys i hennes vakre blonde hår.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_76

77. Mila Kunis Medium Frisyre: Super skinnende og litt krøllet

Vi er veldig misunnelige på skuespilleren Mila Kunis 'super skinnende hår! Hun har sine glossy låser rett oppe og litt krøllet i endene. Den subtile off-center parting fungerer bra med hennes vakre runde ansikt, og gir illusjonen av et lengre, mer ovalt ansikt.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_77

78. Sarah Jessica Parker Middels Frisyre: Rett med middelseparti

Vi er ikke vant til å se SJP uten hennes varemerkehode på krøller, men vi må si at hun ser fantastisk ut med rak, slank hår. Hennes midtseparasjon er veldig smigrende for hennes ovale ansikt, og hun holder seg på trend med dramatiske ombre-ender.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_78

79. Taylor Swift Medium Frisyre: Middels pony med sløvt smell

Country sanger Taylor Swift bærer en middels høy hestehale med solide, stumpe knekter. Taylors stumpe bragter passer til hennes lange ansiktsform som de gjemmer pannen og fremhever øynene hennes. Glam opp øynene dine med vingefôr når du gjenskaper dette utseendet!

168607934GD002_2013_Billboa

80. Demi Lovato Medium Frisyre: Blå flett

Amerikansk sanger Demi Lovato omfavner den lyse hårfargestrenden med en ganske blå flette. Hun ser casual og bekymringsløs med hennes middelslange hår løs på toppen og flettet til siden i enden. Hvis du ikke er modig nok til å farge håret blått permanent, kan du prøve en midlertidig farget hårspray.

Topp 100 Hairstyles 2014_80

81. Miranda Kerr Medium Frisyre: Festivalshår

Modell Miranda Kerr holdt det enkelt på årets Coachella-festival, med sitt rette, mellomstore hår som glir ut under hatten. Dette utseendet er perfekt for dårlige hårdager, og det er også praktisk på en solrik utendørs musikkfestival. Par hatten med store reflekterende sunnies, og du er god å gå.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_81

82. Zoe Saldana Medium Frisyre: Flettet hårhodetbånd

Skuespillerinnen Zoe Saldana viser et unikt og pent hodebånd flettet av sitt eget hår. For å gjenskape dette utseendet, kam håret tilbake, og la to seksjoner skille seg rett over hvert øre. Sikre og flett hver del og fest dem sammen i midten med hårnåler. Bruk litt hårspray for å holde alt på plass, og du er god til å gå!

169188139FB00143_Blood_Ties

83. Christina Hendricks Medium Frisyre: Store, ansiktsrammede bølger

Gale menn Skuespillerinne Christina Hendricks ser slående og sulten ut med hennes medium lengde auburn hår. Hennes dramatiske midtparting og store, ansiktsrammede bølger er veldig smigrende for hennes runde ansiktsform. Denne mellomstore frisyren åpner ansiktet og fremhever dine beste egenskaper.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_83

84. Kate Hudson Medium frisyre: Wild beachy bølger

Skuespillerinnen Kate Hudson vet klart hvordan han skal trekke seg ut av ville, strandete bølger av hår. Her bærer hun sitt blonde blanke hår løs og tullet, og gir henne et solskinnet gudinneutseende. Du kan gjenskape sin strandete frisyre uten å ta en dukkert i sjøen - la håret tørke naturlig og omfavne frizz!

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_84

85. Emma Watson Medium frisyre: Skulder-beite låser

Selv om skuespilleren Emma Watson så fantastisk ut med sitt dristige korte hår, er vi veldig glade for at håret hennes vokser! Hun ser elegant og ungdommelig ut med glanset hår som graser skuldrene hennes. Denne frisyren er virkelig mellom kort og middels, og et flott alternativ hvis du vokser håret ditt ut.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_85

86. Rose Byrne Medium Frisyre: Mussed opp med midtparting 

Den australske skuespilleren Rose Byrne følger den trange håretrenden med sine middelslange låser. Hun holder håret skinnende og lar henne naturlig hårtekstur dominere hennes utseende. Dette er også en flott, enkel middels frisyre for hår som ikke er ganske kort og ikke helt lenge nok til å utforme riktig.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_86

87. Kristen Bell Medium Frisyre: Dead-straight 'do

Skuespillerinne og produsent Kristen Bell ser polert og profesjonelt ut med sin døde rette middels frisyre. Denne frisyren fungerer veldig bra med fint hår - bare husk å bruke varmebeskyttelsesprodukter når du styler håret med et strykejern.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 13: Actress Kristen Bell attends the

88. Vanessa Hudgens Medium Frisyre: Bohemian fletninger

Sanger Vanessa Hudgens viser en fantastisk frisyre som vi forutsier vil være super het sommeren 2014 - løse bohemske fletter! For å gjenskape hennes utseende, knytt den øverste delen av håret og legg til et par fletter til gjenværende løs hår.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_88

89. Amanda Seyfried Middels Frisyre: Friske lag

Skuespillerinne og sanger Amanda Seyfried velger for en trygg, smigrende middels frisyre med mange saftig lag. Lagret hår ser bra ut på alle ansiktsformer - bare husk å holde korteste lagene dine på hakenivå, slik at de pent rammer ansiktet ditt.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_89

90. Katy Perry Medium Frisyre: Shortish side-swept 'do

Katy Perry ser overraskende konservativ ut med sitt blanke hår som feies til siden. Hun holder håret glatt og slank, med en liten krøll i endene. Sideskjæringen fungerer bra med det ovale ansiktet, og myker hennes egenskaper.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_90

91. Kat Dennings Medium Frisyre: Løs med sideskille

2 blakke jenter Stjernen Kat Dennings ser fantastisk ut med sitt blanke sjokoladebrune hår, blå øyne og mørke bærfargede lepper. Hun har en enkel løs frisyre med en liten sideskille, slik at håret hennes faller fritt over skulderen hennes. Følg Katas eksempel og vær oppmerksom på å supplere hårfarge når du bruker sminke.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_91

92. Khloe Kardashian Medium Frisyre: Løse auburn bølger

Rødt hår er definitivt trending for øyeblikket, med mange kjendiser som gjør forandringen for høst. Khloe Kardashian er ikke noe unntak - hun dør hennes signatur ombre låser og velger for en dyp auburn. Hennes enkle mellomstore frisyre viser sin nye farge vakkert i løse bølger.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_92

93. Cara Delevingne Medium Frisyre: Skolepike hestehale

Cara holder det enkelt med håret trukket tilbake til en slank skolehalshalehale. Denne frisyren er enkel, men likevel sofistikert, og det fremhever ansiktsfunksjonene dine. Perfekt for arbeid og uformelle hendelser, er denne frisyren lite vedlikehold og fortsatt stilig.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_93

94. Avril Lavigne Medium Frisyre: Løs, sideskilt frisyre

Rock sanger Avril Lavigne holder den ekte med sin rette, sideskjorte frisyre. Hun bærer håret løs med en liten svart bue som tilbehør. Dette utseendet fungerer bra med fint hår, siden sideskjæringen skaper volum. Hår tilbehør, som bue, gjør denne mellomstore frisyren mer interessant.

Topp 100 Medium Hairstyles_94

95. Reese Witherspoon Medium Frisyre: Boble frynse med krøller

Skuespillerinne Reese Witherspoon ser flott ut med sin backcombed boble frynse med krøller. Denne krøllete middels frisyren myker ansiktets vinkler og gir henne et lekende, ungdommelig utseende. Bruk en krøller for å lage krøller hvis du har rett hår.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_95

96. Vanessa Hudgens Medium Frisyre: Stor knutet hårbånd

Vanessa Hudgens viser en trendig trendy trend for 2014 - store pannebånd! Hun har et knottet hodebånd for å holde håret glatt tilbake og ut av ansiktet hennes. Hårtilbehør kan være løsningen på dårlige hårdager, og en fin måte å oppdatere din enkle, mellomstore frisyre på.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_96

97. Mandy Moore Short Frisyre: Skulderlengde med sideskille

Mandy Moores korte frisyre ser ut til å vokse raskt ut, og hun har en skulderlengde-frisør med sideskjæring. Hennes middels frisyre er pen og praktisk, med ansiktsrammer og smigrende lag. Dette er en annen flott frisyre for hår som er mellom kort og lang.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_97

98. Jennifer Garner Middels Frisyre: Løse bølger og side-feide bangs

Skuespillerinnen Jennifer Garner gjør henne ser frisk ut med sine rotete løse bølger og sidebevistede smørbrød. Layered bølger myker vinkelen på hennes kjeve, og sidebevistede smørbrød er veldig smigrende for hennes vinkelformede ansiktsform. Subtly plassert høydepunkter lyser opp Jennifer ansikt.

Topp 100 Medium Hairstyles_98

99. Kate Beckinsale Medium Frisyre: Voluminous high pony

Skuespillerinnen Kate Beckinsale bærer hennes middelslange hår i en stilig, voluminøs høy pony. Hennes hår er tett inn i en boblefres og sikret i en høy ponni som fremhever ansiktet hennes.

40486, CANNES, FRANCE - Wednesday May 12 2010. Kate Beckinsale looks radiant in a Christian Dior Fall 2010 plum and rose ensemble during a jury photocall at Cannes. The

100. Alexa Chung Medium Hairstyle: Side-feid bangs og middels låser

Modell- og TV-presentatør Alexa Chung ser nydelig ut med sidebrytede knaster og riflede skulderlengder. Hennes side-feide bangs myke ansiktets vinkler og fremheve øynene hennes, mens hennes middels lange hår krøller på skuldrene hennes. Alexa holder håret glamorøst med stor glans og masse kropp.

Topp 100 Medium Hairstyles 2014_99

Så der har du det: 100 fantastiske mellomstore frisyrer å velge mellom for ditt nye utseende for dette året! Vi håper at vår Topp 100 mellomstore frisyrer for kvinner har inspirert deg til å prøve noe nytt. Enten du velger den populære sideveisstilen eller en enkel hestehale, er du sikker på at du vil være fasjonabel og sexy med disse mellomstore frisyrene.

Leave A Comment

1 + 7 =