Topp 100 Bob frisyrer

Bob frisyrer er morsomme, feminine og en fin måte å bære ditt korte hår på i år. Lengre enn kappede frisyrer og kortere enn middelslange låser, bob frisyrer er utrolig allsidige og passer til alle ansiktsformer, hårtype og hårlengde. Vi har valgt Topp 100 Bob frisyrer å inspirere deg i søket etter den perfekte bob frisyren. Med 100 fabelaktige kjendisbob frisyrer å velge mellom, kan du ikke gå galt.

Bla gjennom trending bob frisyrer slitt av populære kjendiser som Rihanna, Dianna Agron, Keri Hilson, Christina Hendricks, Hayden Panettiere, og mange flere. Finn den perfekte kuttet, lengden, stilen og fargen til bob-frisøren din, og start i år med et smell!

1. Christina Aguilera Bob Frisyre: Chic avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_001

Sangstress Christina Aguilera ser helt fantastisk ut med sin elegante, rundede bob. Denne kin-lengde bob frisyren er veldig smigrende for hennes hjerteformede ansikt, da det fremhever hennes kinnben og trekker oppmerksomheten bort fra hennes spisse hake. For ekstra innflytelse, bruk din bob med en glamorøs dyp sideskille og en feiende sidekant.

2. Keira Knightley Bob Frisyre: Edgy vinklet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_002

Den engelske skuespillerinnen Keira Knightley ser fantastisk ut med en skarp vinklet bob som følger konturene av hennes kjeve. Den vinklede boben er sexy og moderne, og den passer til de fleste ansiktsformer. Hvis du har en firkantet ansiktsform som Keira, velger du en off-center skilsmisse for å dekke øvre hjørner av pannen. Dette vil bryte opp "boxy" disposisjonen i ansiktet ditt og fremheve øynene og munnen.

3. Dianna Agron Bob Frisyre: Myk, shaggy bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_003

Glede skuespillerinne og sanger Dianna Agron stenker en rotete, shaggy bob med myke side-feide bangs. Morsomt, flørtende og feminint, denne rase boben har mye personlighet. Ved din neste håravtale, be din stylist å feire endene av håret ditt for myke, berørbare låser som er fulle av tekstur. La håret lufttørke naturlig, og jobbe litt teksturerende spray i låsene dine med fingertuppene for en sexy, tøff finish.

4. Rihanna Bob Frisyre: Asymmetrisk vinklet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_004

Barbadas skjønnhet Rihanna ser slående og sexy ut med sin asymmetriske, vinklede bob. Kort på baksiden og lenge foran, er denne moderne frisyren quirky, stilig og flott for hjerte-, firkantede og ovalformede ansikter. Rihanna's dristige side-feide frynser rammer hennes ansikt vakkert og tegner ens blikk nedoverfor øynene og leppene.

5. Gwyneth Paltrow Bob Frisyre: Lang stump bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_005

Amerikansk skuespiller og matskriver Gwyneth Paltrow ser elegant og sofistikert ut med sin lange, stumpe bob. Denne kragebenet-grazing bob frisyren er den perfekte lengden for Gwyneth, da håret skinner hennes kinnben, og skaper en illusjon av et slankere ansikt. Match sommerblonde låser med minimal øye-sminke og nakenrosa lepper for en romantisk siste berøring.

6. Christina Ricci Bob Frisyre: Søt krøllet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_006

Skuespillerinne Christina Ricci ser søt og uformell ut med sin korte, krøllete bob. Hennes lille, vinklede sidekant bryter opp "sirkel" -planen i ansiktet hennes, og legger oppmerksomhet mot øynene i stedet. Hvis du har et rundt ansikt som Christina, må du sørge for at bobben din er lengre enn hake lengden - noe kortere vil gjøre ansiktet ditt enda bedre. Bruk en tykk herdestav for løs krøller, og du er god å gå!

7. Anna Faris Bob Frisyre: Fet platina blond bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_007

Den amerikanske skuespillerinnen Anna Faris ser flott ut med hennes dristige platinblonde bob og tykke, klumpete bragter. Denne retro bob frisyren passer veldig tykt, rett hår - dessverre vil tiden og innsatsen det tar å tamme krøllete eller bølgete låser for å få dem til å være rett på poker, være betydelig. Ikke umulig, men definitivt tidkrevende, så velg klokt.

8. Emily Blunt Bob Frisyre: Lang, elegant bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_008

Skuespilleren Emily Blunt ser elegant og sofistikert ut med sin lange brunette bob. Hennes midtparti lar henne glossy låser ramme ansiktet hennes, og fremhever sine blågrønne øyne. Hvis du har et langt ansikt som Emily, behold din bob under haken din, men over kragebenene dine for å unngå å gjøre ansiktet ditt enda bedre. Ekstra volum på kinnnivå fremhever kinnbenet (den største delen av ansiktet), noe som gjør ansiktet ditt ser mindre langt og smalt ut.

9. Nicole Richie Bob Frisyre: Avrundet bob med stykker

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_009

Sosialt og stilikon Nicole Richie stenker en stilig avrundet bob med sidebevist, stygg smell. Avrundede bob frisyrer er best for firkantede ansikter, da de kan myke en hard vinklet kjeve. Sidebrytede knaster er også ekstremt smigrende for firkantede ansiktsformer, da de skjuler de øvre hjørnene på pannen, og bryter opp en "boxy" ansiktsskisse. Alt i alt har Nicole valgt den perfekte bob frisyren for ansiktet hennes.

10. Christina Hendricks Bob Frisyre: Krøllete asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_010

Skuespillerinne Christina Hendricks ser rett og slett guddommelig ut med sin hoppende, krøllete asymmetriske bob. Hennes brennende auburn låser har blitt stylet med en krølle på den ene siden, og gir henne frisyr et lekfullt og lunefullt utseende. For å få perfekte strukturerte krøller som Christina, bruk volumiserende hårpleieprodukter og en tykk krøller for å skape store, glamorøse krøller. Sett krøllene med litt hårspray for å hindre dem i å unraveling på en natt ute.

11. Rose Byrne Bob Frisyre: Avrundet bob med tykk sidekant

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_011

Skuespilleren Rose Byrne ser stilig og stilig ut med sin lange, rundede bob og en tykk sidekant. Rose legger ekstra volum til låser med subtile ansiktsrammer og en nydelig lysreflekterende glans. Hennes mørke, kaffebrune låser skaper en slående kontrast med hennes lyse hud, og vi elsker at hun har holdt henne sminke minimal og naturlig. Bruk en lett volumfremmende sjampo for å få hoppende, voluminøse låser som Rose.

12. Drew Barrymore Bob Frisyre: Tykk, teksturert bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_012

Komedie skuespillerinne Drew Barrymore ser nydelig ut med sin tykke, teksturerte bob og lange sideband. Denne enkle bob frisyren fungerer best med tykt hår, da det krever masse volum og tekstur. Spør stylisten om å legge til subtile lag i bobben din, og å fôre endene på håret ditt for myke, fluffete tips. Hvis du ikke har naturlig tykt hår, prøv volumet å øke hårpleieprodukter og tørk håret ditt i store ruller.

13. Tiffany Hines Bob Frisyre: Avrundet bob med fancy bangs

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_013

Den amerikanske skuespillerinnen Tiffany Hines ser fantastisk ut med sin perfekte rundede bob og fancy side-feid bangs. Hennes bob er litt asymmetrisk, med den ene siden litt lenger enn den andre. Asymmetrien balanserer Tiffany's sterke kjeve og fremtredende kinnben, og gir henne en mykere profil. Hun bærer henne i smarte flicks som rammer ansiktet hennes og fremhever øynene hennes - bare guddommelig.

14. Jessica Simpson Bob Frisyre: Lang dybfarget bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_014

Sangstress Jessica Simpson ser casual og bekymringsløst ut med sin lange dybfarget bob. Den lange boben, eller "lob" som den er kjærlig kjent, er et godt alternativ til en frisyr frisyre. Lange bobber er vanligvis kragebenlengde eller litt kortere, noe som er en smigrende lengde for de fleste ansiktsformer. Dip-fargene dine ender for en flørtende og moderne siste touch.

15. Charlize Theron Bob Frisyre: Bølgete beachy bob 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_015

Den sørafrikanske skuespillerinnen Charlize Theron bærer sine sommerblonde låser i en bølgete bob med sidebrytede smørbrød. Vi elsker hennes honningblonde hårfarge og den dype sideskjæringen som skaper hennes sexy side-feide bangs. For å få tousled, beachy bølger, jobbe litt texturiserende spray i låsene dine og bruk et tynt krøllestang på lav varme. Bruk et lett hårspray for å holde bølgene på plass og du er klar til å gå.

16. Hayden Panettiere Bob Frisyre: Moderne asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_016

Nashville skuespilleren Hayden Panettiere ser elegant og stilig ut med sin moderne asymmetriske bob. Hennes feide sidekant gir henne et sexy og gåtefullt utseende, og legger vekt på sine vakre, grønne øyne. For slank og glatt hår som Hayden, investere i noe anti-frizz serum og en god kvalitet hårretting, samt en allsidig matt hårspray.

17. Katie Holmes Bob Frisyre: Avrundet asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_017

Skuespilleren Katie Holmes ser fantastisk ut med sin super sofistikerte, avrundede asymmetriske bob. Denne elegante retro bob frisyren er veldig smigrende for hennes hjerteformede ansikt, da det fremhever kinnbenet hennes og trekker oppmerksomheten bort fra hennes spisse hake. Hvis du har et rundformet ansikt, er det best å velge en lengre, mer vinklet bob som gjør ansiktet ditt mindre synlig.

18. Beyonce Knowles Bob Frisyre: Middels beachy bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_018

Sangstress Beyonce Knowles ser fabelaktig ut med sin middels lengde, bølgete blonde bob. Beyonce holder henne frisyr uformell og legger seg tilbake med en dyp midtparti som avslører hennes mørke røtter. Vi elsker sine beachy bølger og den naturlige, rotete teksten av hennes honningblonde låser - perfekt for en sommerstrand fest eller cocktailer med jentene.

19. Ginnifer Goodwin Bob Frisyre: Super slank lang bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_019

Skuespillerinnen Ginnifer Goodwin spilte en super slank lang bob før han hugget av låsen til fordel for en edgy pixie cut. Hennes poker-straight bob er elegant og profesjonell, og hun har et trendy side-feid parting og subtile lag. Hold låsene dine superjustere med et godt strykejern og rikelig med varmebeskyttende hårprodukter.

20. Keri Hilson Bob Frisyre: Sexy asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_020

Amerikansk sanger, sangskriver og skuespiller Keri Hilson ser uanstrengt sexy ut med sin krøllete asymmetriske bob. Med ujevne lengder og varierende teksturer er Keris bob frisyre dynamisk og moderne. Hun holder henne ser romantisk ut med myke sider, og honningblonde krøller som varme opp hennes hudfarge.

21. Alexa Chung Bob Frisyre: Messy Boho Bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_021

Engelsk modell Alexa Chung har oss grønt av misunnelse med hennes rotete Boho Bob. Denne bob frisyren er utrolig dynamisk med sine mange hakkete lag og subtile volum, og Alexa holder henne ser casual og romantisk med wispy side bangs. La håret lufttørke for naturlig tekstur, eller bruk en tekstureringsspray på rett hår og omfavne flyvehår.

22. Milla Jovovich Bob Frisyre: Krøllete bob festet til den ene siden

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_022

Skuespillerinnen Milla Jovovich velger for et mykt og romantisk utseende med sin krøllete bob slitt festet til den ene siden. Hvis du har en longish bob, kan du bære den på en enkel måte som en bun eller chignon, eller du kan ta inspirasjon fra Milla og klippe den opp med et sparkly hårnål. Eksperimenter med hårtilbehør som pannebånd, klipp og til og med blomster for å tilpasse din nye bob frisyre.

23. Katy Perry Bob Frisyre: Kort rosa og blond bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_023

Poppemusik Katy Perry ser nydelig ut med sin korte rosa og blonde tonet bob. Dette er en flott bob frisyre for fint hår, da den fjærede kuttet legger litt volum til tynne låser. Hold boben lenger enn hake lengden for å ramme ansiktet ditt uten å overvelde ansiktsfunksjonene dine. Hvis du føler deg eventyrlystne, legg til noen pastellstreker (for eksempel lilla, blå eller rosa) til låsene dine for en lekende fin touch.

24. Ashlee Simpson-Wentz Bob Frisyre: Retro avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_024

Sangeren Ashlee Simpson-Wentz oppdaterer hennes rockerbilde med en pen, retrorundet bob som skinner hennes jawline. Ashlees ansiktsform er en kombinasjon av lang og hjerteformet, og hennes bob frisyre er smigrende for begge disse ansiktsformtypene. Hennes lange, side-svepede frynsepunkt gir mykhet og gir oppmerksomhet til sine blågrønne øyne, og holder fokuset på midten av ansiktet hennes.

25. Rose Byrne Bob Frisyre: Søt avrundet bob med sløvt smell

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_025

Skuespilleren Rose Byrne ser helt nydelig ut med sin søte avrundede bob og tykke, stumpe bunter. Denne klassiske og feminine bob frisyren slutter like under haken hennes, og rammer hennes ansikt vakkert. Rose's tykke, stumpe smørbrød er veldig smigrende for hennes lange ansikt, da de skjuler hennes høye panne samtidig som hun legger oppmerksomhet på den nedre halvdelen av ansiktet hennes. For et mykt og romantisk utseende, ta imot den naturlige tekstur av håret ditt og ikke bekymre deg for litt fuzz.

26. Nicole Richie Bob Frisyre: Lang bob med stykker

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_026

Sosialt og stilikon Nicole Richie ser flott ut med sin lange blonde bob og vakre, smarte smør. Dette er en fantastisk bob frisyre for fint, tynt hår som lagene og de fjærede endene gir en illusjon av fyldigere tykkere låser. Få stylisten til å lage sidevevd, stygg smell for en gåtefull endelig berøring, og par din nye hair'do med røkt øye sminke og nakenrosa lepper for maksimal sex appell.

27. Karlie Kloss Bob Frisyre: Lekket, tousled bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_027

Amerikansk mote modell Karlie Kloss ropte moteverdenen i fjor da hun hadde sine lange låser skåret inn i en flørtende og moderne lang bob. Fremdeles kjent som "Karlie", er denne bob frisyren fortsatt veldig populær, og den passer til de fleste ansiktsformer. Hvis du har fint hår som Karlies, bruk et tynt krøllejern på lav varme for å lage noen subtile, volumfremmende krøller.

28. Rihanna Bob Frisyre: Krøllete asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_028

Den barbadiske sangressen Rihanna ser fantastisk ut med sin jet-svarte, krøllete, asymmetriske bob. Kort bak og langt foran, er den asymmetriske boben en edgy og quirky frisyre for 2014. Gi din bob litt ekstra dybde med myke, bouncy krøller og en lang side-feid frynse. Hvis håret ditt ikke er naturlig krøllet, bruk et tykt krøllejern og litt hårspray for å skape langvarige strukturerte krøller.

 29. Christina Hendricks Bob Frisyre: Voluminous auburn bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_029

Skuespillerinnen Christina Hendricks ser fantastisk ut med hennes store bølger. Hun har valgt den perfekte lengden for ansiktsformen, og de subtile sideklikkene gir ekstra volum til sine brennende røde låser. Hvis du har bølget eller krøllet hår, bruk en hårretting for å skape glatte, tykke bølger som rammer ansiktet ditt. Hvis du har rett hår, bruk volumforhøyende hårpleieprodukter og tørk håret ditt med en rund børste for å få sexy bølger.

30. Katharine McPhee Bob Frisyre: Middels dip-farget bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_030

Amerikansk sanger-låtskriver og skuespiller Katharine McPhee gjør henne til å se søt og uformell med en medium lengde, dybfarget bob frisyre. Denne bob frisyren er moderne og lite vedlikehold, og det passer til de fleste ansiktsformer. Gi dine låser en flørtende finish med lyse dukkertfarger og mye naturlig tekstur.

31. Selena Gomez Bob Frisyre: Lang, avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_031

Sanger og skuespillerinne Selena Gomez utstråler naturlig skjønnhet med sin klassiske langrundede bob. Denne enkle bob frisyren er perfekt for Selenas runde ansiktsform, da lengden skaper en illusjon av et smalere og lengre ansikt. De avrundede ender gir håret en vakker form, så vel som innrammer ansiktet hennes og trekker oppmerksomhet vekk fra hennes runde kjeve. Hold håret ditt så sunt som Selena ved å stikke til et hårvennlig kosthold som er rik på gode fettstoffer: Spis fisk rik på omega 3, nøtter og avokado for å holde låsene sterke og skinnende.

32. Jennifer Aniston Bob Frisyre: Lang, sprø bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_032

Komedie skuespillerinnen Jennifer Aniston ser nydelig ut med sin lange, sprø bob. De subtile lagene gir sitt fine hår store volum og kropp, noe som gjør de tynne låsene mer dynamiske og levende. Vi elsker Jenns askeblonde hårfarge, og de høy- og lavlysene som gir håret ekstra dybde. Samlet sett er dette en vinnende lang bob frisyre for 2014!

33. Victoria Beckham Bob Frisyre: Kort, edgy bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_033

Tidligere sanger og nå mote designer Victoria Beckham ser elegant ut som alltid med sin korte, edgy bob. Med vinklet bangs, spikete teksturer, og en dristig haklengde kutt, tar denne bob frisyren sass og tillit til å trekke av. Hvis du har en trekantet eller diamantformet form som Victoria, får du mange fjærlag for å myke ansiktets vinkler. Avslutt dette sexy utseendet med mørk øye sminke og naken lepper for en stor natt ute.

34. Ali Larter Bob Frisyre: Bølgete blonde bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_034

Den amerikanske skuespillerinnen Ali Larter ser friskt ut og stråler med sin bølgete blonde bob. Denne mellomstore bobben er pen og lekfull, og vi elsker Alis livlige, gyldne blonde hårfarge. Få en litt vinklet bob (kortere mot baksiden) for et moderne og kantet utseende, eller hold håret ditt på samme lengde for en mer tradisjonell og klassisk bob frisyre.

35. Keri Hilson Bob Frisyre: To-tone asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_035

Den amerikanske sanger-låtskriveren og skuespilleren Keri Hilson ser fantastisk ut med sin perfekte, to-tone asymmetriske bob. Vi elsker de rene, moderne linjene i denne bobse frisyren, og den enkle blandingen av kastanjebrune og strålende svarte hårfarger. Keris sidevepede frynse trekker oppmerksomheten mot øynene og kinnbeinene, og trekker blikket ned til leppene sine. Hold sminke frisk og feilfri for å avslutte dette elegante og stilige utseende.

36. Dianna Agron Bob Frisyre: Krøllet retro bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_036

Glede skuespillerinne og sanger Dianna Agron blander den opp med en nydelig retro-inspirert krøllete bob. Vi elsker henne coiffed, side-swept krøller og hennes varme gyldne hårfarge - bare guddommelig. For å få Dianna's retro krøller, bruk et tykt krøllejern på en moderat varme og vikle deler av håret løst for å lage myke, bouncy bølger. Hold håret ditt i varmen lenger for mer definerte krøller.

37. Alexis Bledel Bob Frisyre: Lang bob med hakkete smell

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_037

Den amerikanske skuespillerinnen Alexis Bledel ser helt fantastisk ut med hennes lange kastanjebob og hakkete smell. Denne kragebenet lengde bob er feminin og elegant, og den varme kastanjebrune hårfarge gir Alexis 'hud en vakker glød. Med straight bangs og bølgete lengder spiller denne frisyren med forskjellige teksturer, noe som gir den en moderne kant. Hvis du har et langt ansikt som Alexis, velger du lange smell for å skjule et høyt panne.

38. Heidi Klum Bob Frisyre: Chic og klassisk lang bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_038

Tidligere supermodell Heidi Klum ser røyking varm ut med sin elegante og klassiske lange bob. Med håret konsekvent i samme lengde og en liten avrundet kutt, er denne frisyren smigrende og stilig uten å være ekstravagant. Denne frisyren er flott for fint hår, da de skjulte lagene og klare lavlysene gir en illusjon av fyldigere tykkere låser. Eksperimenter med høydepunkter og undertoner for å finne en kombinasjon som gir håret ditt en dynamisk og levende finish.

39. Keira Knightley Bob Frisyre: Super-slank vinklet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_039

Den engelske skuespillerinnen Keira Knightley ser flott ut med sin poker-rett, vinklet bob. Denne elegante og sexy frisyren passer til Keiras firkantede ansiktsform, da håret hennes skjuler de "boksete" hjørnene i ansiktet, noe som gir det en mykere disposisjon. Bruk håret ditt i en dyp midtparti for maksimal effekt, og hold låsene dine rett og slanke for en glamorøs siste touch.

40. Ginnifer Goodwin Bob Frisyre: Kort, tousled bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_040

Skuespillerinnen Ginnifer Goodwin ser strålende og flørtende ut med sin korte, touslede bob. Hun klipper en lang sidekant, og hakkede ender som gir henne låser god tekstur. Denne bob frisyren er enkel og lett å gjenskape hjemme, og det er en flott mellomliggende stil i den voksende perioden med en beskjæret "do" eller "pixie cut". Besøk salongen din for regelmessige trimmer for å holde håret i form når det vokser ut.

41. Julianne Hough Bob Frisyre: Lang bob med gyldne blonde bølger

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_041

 Trygg havn skuespilleren Julianne Hough ser helt fantastisk ut med sin lange, drømmende blonde bob. Vi elsker alt om denne bob frisyren: de lange, sprø krøllene, de fjærede lagene, den skinnende gyldne blonde hårfarge og den lange siden fryns - guddommelig. Hold låsene dine lette og hoppete ved å bruke silikonfrie hårpleieprodukter og lette, ikke-fettete stylingprodukter.

42. Ashley Greene Bob Frisyre: Chic avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_042

 The Twilight Saga skuespilleren Ashley Greene ser stilig og klar med sin elegante, rundede bob. Denne bob frisyren er litt lengre enn haken lengde, med avrundede ender som gir håret en god form. Ashley har tucked en del av håret bak øret hennes, kontrasterende hennes lange side fryns som skjuler det andre øret. Denne bob frisyren er enkel å vedlikeholde med vanlige trimmer, og ukentlig varm olje behandlinger for ekstra glans.

43. Cheryl Cole Bob Frisyre: Sexy asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_043

Sanger Cheryl Cole ser helt nydelig ut med sin sexy asymmetriske bob og sunn, glødende hud. Kort og tucked bak øret på den ene siden og lenge på den andre, er denne frisyr quirky, moderne og lekfull. Denne bob frisyren passer til de fleste ansiktsformer, forutsatt at du justerer proporsjonene for å passe til ditt eget ansiktsform. For eksempel, hvis du har et rundt ansikt, vil en lang asymmetrisk bob være mye mer smigrende enn en kort.

44. Tyra Banks Bob Frisyre: Langrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_044

Tidligere supermodell og TV-snakkesignalitet Tyra Banks ser fantastisk ut med sin lange, avrundede bob slitt i en dyp sideskille. Denne klassiske lange bob frisyren er polert og klassisk, og karamellestrikkene gir den litt moderne stil. Hold boben din i toppform med vanlige trimmer på din lokale salong for å holde stramme hår i sjakk.

45. Katharine McPhee Bob Frisyre: Super kort, moderne bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_045

Amerikansk sanger-låtskriver og skuespiller Katharine McPhee stenker en super kort, moderne bob i mørk platina blonde. Hennes ørelange låser passer til det hjerteformede ansiktet, og hennes lange, sprø smekker trekker betrakterens oppmerksomhet mot øynene og bort fra hennes spisse hake. Arbeid volumiserende mousse i fuktig hår før styling, og tørk forsiktig for myke, tykke låser.

46. ​​Eva Longoria Bob Frisyre: Søt avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_046

Skuespilleren Eva Longoria ser søt ut med sin søte, avrundede bob. Denne vakre frisyren er enkel og klassisk, og det passer egentlig til Eva's ovalformede ansikt. Hvis du har et rundt ansikt, er det best å velge en lengre og mindre avrundet bob for å balansere kurvene i ansiktet ditt. Den generelle regelen er å holde boben din under haken, spesielt hvis ansiktet ditt er rounder. Hold din korte bob frisyre i perfekt stand med vanlige trimmer på din lokale salong.

47. Reese Witherspoon Bob Frisyre: Sexy voluminøs bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_047

Skuespillerinne Reese Witherspoon ser fabelaktig ut med en sexy, voluminøs bob som skinner på skuldrene. Denne bob frisyr handler om volum og tekstur, med drømmende blonde bølger og en pen sidekant. Bygg opp volumet ditt gradvis når du styler håret ditt, og begynner med volumfremmende sjampo og balsam. Arbeid volumiserende mousse i fuktig hår, og tørk i curlers for store, hoppende bølger. Avslutt med litt hårspray for å holde bølgene og krøllene dine definert, og du er god til å gå.

48. Rihanna Bob Frisyre: Lang, glamorøs bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_048

Sanger Rihanna ser helt nydelig ut med sin lange, glamorøse bob. Denne bob frisyren pumpes full av volum fra rot til spiss, noe som gir den en dristig tilstedeværelse. Vi elsker hennes livlige rødvin-hårfarge og de lange lagene som rammer hennes ansikt. Dette er en flott bob frisyre for tykt hår, da det gir låser definisjon og dybde.

49. Kate Bosworth Bob Frisyre: Lang, litt avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_049

Skuespillerinne og modell Kate Bosworth ser flott ut og stilig med sin lange, litt avrundede bob. Denne elegante bob frisyren er perfekt for rett, fint hår, og vi elsker Kates sommerblonde hårfarge. Prøv en litt off-center parting med en side gjemt bak øret ditt for en uformell og sexy bob frisyre.

50. Paris Hilton Bob Frisyre: Middels lengde avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_050

Heiress og socialite Paris Hilton ser fantastisk ut med middels lengde, avrundet bob. Den myke kurven til denne frisyren er ekstremt smigrende for hennes firkantede ansikt, da de nøytraliserer de skarpe vinklene til hennes kjeve. Paris Sports Soft Side Bangs som videre bryter opp "boxy" disposisjon av ansiktet hennes ved å trekke oppmerksomhet nedover til øynene og leppene. Spør stylisten til å feire endene av håret ditt for en enda mykere, mer romantisk disposisjon.

51. Kerry Washington Bob Frisyre: Lang, ravete bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_051

Skandale skuespillerinnen Kerry Washington ser fantastisk ut med en lang, shaggy bob som hviler på skuldrene hennes. Kerrys tøffe frisyre er full av tekstur, med myke, fjærlag og lange smell. Forsøke med tekstur av ditt eget hår, og velg et mer naturlig utseende for ekstra sexappell. Flytende hår og fuzz er ikke alltid dårlig!

52. Christina Hendricks Bob Frisyre: Lang, rett bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_052

Skuespillerinnen Christina Hendricks ser fantastisk ut med sin lange, slanke og rette bob. Denne frisyren har en litt avrundet kutt som gir henne låser litt form, og de ujevne endene myker det generelle utseendet. Vi elsker Christinas pulserende auburn-hårfarge, og den dristige røde leppestift som varmes opp hennes rette hudfarge. Hvis du ønsker å bli rød, må du sørge for at du velger en nyanse som passer til din hudfarge. Ginger og jordbærblonde nyanser passer til lettere hudtoner, mens plomme og mahogny nyanser passer til medium til mørke hudfarger.

53. Karlie Kloss Bob Frisyre: Søt avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_053

Modemodell Karlie Kloss viser en ny variasjon av hennes kortere hår med denne søte, avrundede boben. Formen på denne korte bob frisyren er rett og slett guddommelig, og strukturen er feilfri. Med litt asymmetriske sider og en avrundet sidekant, er denne bob frisyren elegant, moderne og veldig fasjonabel. Karlies bob handler om kuttet, så finn en stylist du stoler på, og sørg for å vise ham / hennes bilder av akkurat den stilen du vil ha.

54. Shakira Bob Frisyre: Strukturert blunt bob 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_054

Sexy sangstress Shakira blander den opp med en teksturert sløv bob og en liten sidekant. Denne bob frisyren er leken og feminin, og lengden og kuttet passer virkelig til Shakiras hjerteformede ansikt. Hun holder henne bob stump på baksiden og litt lenger foran for en mykere oversikt som trekker oppmerksomheten bort fra hennes spisse hake. Bruk en tekstureringsspray og fingertuppene for å gi håret litt myk og feminin tekstur.

55. Giuliana Rancic Bob Frisyre: Stilig asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_055

Realitet TV personlighet og presentatør Giuliana Rancic ser flott ut og stilig med sin stilige asymmetriske bob. Kort bak og langt foran, er denne bob frisyren supermoderne og bang på trend. Det er også en perfekt frisyre for tynt eller fint hår, da kuttet gir det en naturlig form og litt volum. Bruk den med et grunt midtparti for ekstra innvirkning, og hold håret ditt poker rett og slank for å fullføre dette stilige utseendet..

56. Lily Collins Bob Frisyre: Tousled medium lengde bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_056

Den engelsk-amerikanske skuespillerinnen Lily Collins ser fantastisk ut med hennes opphissede, medium lengde bob og mørke, dristige penner. Vi elsker hennes mahogny-brune hårfarge, og de subtile lagene som gir håret sitt litt sexy volum. Lily sport en dyp midtparting og store bølger som fremhever kinnbenet og øynene, og kontrasterende myke, raske ender. Denne bob frisyren er flott for tykt hår, og det passer mest ansiktsformer.

57. Leighton Meester Bob Frisyre: Fet blunt bob 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_057

Gossip Girl skuespillerinne Leighton Meester ser nydelig ut og super stilig med sin dristige, slanke bob. Med håret hakket av haken, åpner Leightons ansikt, og øynene og leppene tar senter. Hun bærer henne spenne bob slicked tilbake, holder håret vekk fra pannen ved å tucking det bak ørene. Denne bob frisyren er lav vedlikehold og enkel å stil, så vel som å holde deg kult om sommeren 2014.

58. Emma Watson Bob Frisyre: Søt krøllet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_058

Skuespilleren Emma Watson har en søt, krøllet bob med en sidevevd frynse og en surrealistisk sunn glans. Hvis du har en medium til lang bob haircut, kan du bære håret ditt ved hjelp av pinner og klemmer. For å få Emmas søte krøller, bruk et tynt krølletjern på små deler av fuktig hår. Legg håret ditt på varmen litt lenger hvis du vil ha strammere, mer strukturerte krøller, og sett dem med et lett hårspray.

59. Alicia Keys Bob Frisyre: Stump asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_059

Sangstress og musiker Alicia Keys ser slående ut med sin stumpe, asymmetriske bob. Hun bærer den i en dramatisk, dyp sideavskjøring med den ene siden tucked away for ekstra innvirkning. Denne bob frisyren er edgy og moderne, og det er ganske allsidig når det gjelder forskjellige stiler. Bruk den løs, glatt tilbake, asymmetrisk, eller legg til litt tekstur og volum - mulighetene er uendelige!

60. Jennifer Aniston Bob Frisyre: Lang, avrundet bob 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_060

Skuespillerinnen Jennifer Aniston ser fantastisk ut med sin lange, rundede bob og en subtil midtparting. Denne bob frisyren er veldig smigrende for Jenns diamantformede ansikt, da det skimmer over sine fremtredende kinnben, og trekker oppmerksomheten nedover til halsen. Hold lengden på håret ditt konsekvent for et elegant og polert sluttutseende - ikke behov for smell eller en frynse!

61. Rihanna Bob Frisyre: Edgy asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_061

Sangstress Rihanna ser fabelaktig ut med sin edgy, asymmetriske bob og dramatisk vinget øye sminke. Denne korte bob frisyren er moderne og ultramoderne, og vi elsker de subtile lilla stripene som gir henne en lekfull berøring. Asymmetriske frisyrer passer de fleste ansiktsformer, og de ser spesielt slående ut med ovale formede ansikter. Få håret ditt trimmet regelmessig for å holde det i form, og når det er på tide å vokse det ut, bare ut av sidene og la det vokse.

62. Julianne Hough Bob Frisyre: Myk, flytende bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_062

Skuespillerinnen Julianne Hough ser rett og slett nydelig ut med sin drømmende, flytende blonde bob. Hennes hår i samme lengde har blitt fjæret i endene for ekstra mykhet, og låsen hennes ser lys, fluffy og full av volum. Hvis du har spesielt tykt hår, spør stylisten å tynne den ut (sakte!) Til du er fornøyd med sluttresultatet. Styling er enkelt: Arbeidsvolum øker mousse i fuktig hår og blåsesørk forsiktig for et mykt, flytende hårhår.

63. Jessica Lowndes Bob Frisyre: Chic lang bob med stumpe knekter

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_063

Kanadisk skuespillerinne og sangeren-sangskriveren Jessica Lowndes ser helt fantastisk ut med sin elegante, lange kastanjebob. Vi elsker alt om denne frisyren: Den bare over kragebenlengden, den varme og rike kastanjebrune hårfarge, de avrundede ender og de dristige, stumpe smalene. Få super skinnende, glatte lås som Jessica ved å bruke et anti-frizz-serum før og etter varmestyling.

64. januar Jones Bob frisyre: 1920s inspirerte bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_064

Amerikansk skuespiller og modell Januar Jones ser nydelig ut med sin asymmetriske, 1920s inspirerte bob. Med dramatiske sidebrytede bølger og en krøllet sidebunne, bryter denne bob frisyren ny grunn i moteverdenen. Lag vakre, strukturerte bølger med et stort krøllejern på lav varme, og sett dem med lett hårspray for å holde dem på plass hele natten. Avslutt dette glam retro look med sparkly øredobber og myk, glitrende sminke for en natt ute å huske.

65. Jessica Simpson Bob Frisyre: Middels lengde avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_065

Sangeren Jessica Simpson ser vakker ut med sin middels lengde avrundet bob. Denne enkle frisyren er klassisk og stilig, og de rene linjene og glatte teksturer gir den en sofistikert luft. Bruk den i en dyp sideavstand med en del av håret som er tucked away lekfullt bak et øre, eller bruk det med en dyp midtparting for en dramatisk symmetrisk bob frisyre. Forsøk til du finner en variant som passer deg.

66. Olivia Palermo Bob Frisyre: Super lang bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_066

Socialt og stilikon Olivia Palermo ser helt nydelig ut med sin super lange bob frisyre. Hennes tykke, saftige låser er slitt i en dyp side avskjøring som gjør at håret kan skumme hennes kinnben, og fremheve øynene og leppene. Olivias rike kastanjebrune hårfarge er perfekt for høst eller vår, og vi elsker de subtile høy- og lavlysene som gjør det enda mer levende.

67. Marion Cotillard Bob Frisyre: Moderne "fauxhawk" bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_067

Fransk skuespillerinne og sanger Marion Cotillard ser påfallende vakker ut med sin moderne "fauxhawk" bob frisyre. Med stumpe kanter og lås med samme lengde er denne frisyren edig og hard, samtidig som den beholder litt glamour. For å lage en "fauxhawk", eller en falsk mohawk frisyre, dele håret i fire seksjoner: foran, bak og side. La ryggen løs, og fest sidene sammen på baksiden av hodet. Tør håret på kronen, kam det tilbake, og fest det til å danne en sexy "fauxhawk" frisyre. Lett!

68. Kirsten Dunst Bob Frisyre: Tousled medium lengde bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_068

Skuespillerinnen Kirsten Dunst ser sexy og mystisk ut med hennes spissede medium lengde bob og dype, rødvin farget lepper. Denne bob frisyr handler om lagdelte teksturer. Legg merke til de subtile, fjærete lagene, de brune hårene og de romantiske flyghårene som gir et mykt, lunefullt utseende. Flott for fint eller tynt hår, denne frisyren er enkel å vedlikeholde, og det krever minimal styling. Ganske og praktisk!

69. Anne Hathaway Bob Frisyre: Long, ladylike bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_069

Les Miserables skuespilleren Anne Hathaway ser elegant og sofistikert ut med sin lange, ladylike bob. Stilig uten å gjøre en uttalelse, er denne bob frisyren perfekt for kontor eller forretningsmøter. Bruk den med et grunt sideskille for et mer uformelt utseende, eller en dyp midtparting for et mer formelt utseende. Hold håret ditt sunt og skinnende ved å hengive seg i en varm oljehårbehandling en gang i uken, og legge av overdreven varme styling.

70. Kirsten Dunst Bob Frisyre: Jente-nabohuset

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_070

Skuespillerinnen Kirsten Dunst ser bekymringsløs og flørtende ut med hennes vakre jente-nabo-bob frisyre. Med løse, sprø bølger og et sparkly hårklipp, er denne frisyren feminin, pen og uformell. Hår tilbehør er gode verktøy for å endre hårstilen din. Se opp for vakre hårbånd, pinner og klipp, eller prøv å tucking en blomst bak øret for å glamme opp bob frisyren din.

71. Keri Hilson Bob Frisyre: Beautiful long bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_071

Sangstress Keri Hilson ser positivt strålende ut med sin vakre lange bob slitt i en dyp sideskille. Denne enkle, men elegante bob frisyren er veldig smigrende for hennes ovale formede ansikt, og vi elsker spesielt den lange sidekanten som fremhever kinnbenet hennes. Keris myke askebrune hårfarge kompletterer hennes hudfarge, og gir henne karamell hudtone en vakker varm glød. Med riktig kutt og farge kan bob frisyren gi det beste av ansiktsfunksjonene dine.

72. Kate Beckinsale Bob Frisyre: Symmetrisk, avrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_072

Skuespillerinnen Kate Beckinsale ser smuldrende varmt ut med sin symmetriske, rundede bob og et stort par sunnies. Kates midtparti gjør at håret hennes kan skumme over pannen, og fremheve øynene og munnen. Ved å holde øvre hjørner på pannen hennes skjult, trekker Kate oppmerksomheten bort fra den øverste halvdelen av ansiktet hennes, noe som gjør at hennes generelle profil virker mindre lang og smal.

73. Paris Hilton Bob Frisyre: Quirky asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_073

Socialite og arvinger Paris Hilton ser stilig og uformell ut med sin quirky asymmetriske bob. Denne bob frisyren er utrolig smigrende for hennes firkantede ansiktsform, da det balanserer ut en tung kjeve og kantede ansiktsegenskaper. Para din asymmetriske bob med en feiende sidekant for å skjule en firkantet ansiktsform, og du har den perfekte, ansiktsvennlige bob frisyren din..

74. Nicole Richie Bob Frisyre: Lang, sløv bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_074

Sosialt og stilikon Nicole Richie har rett på trenden med sin lange, stumme bob. Hun har den pokeret rett med en dyp sideavskjøring og hår tucked bak et øre, og hennes mørke gulllås kompletterer hennes mellomstore hudfarge vakkert. Hold den stumpe boben fin og slank med trimmer hver 2-3 uker, ellers vil endene dine begynne å ligne et ujevnt flettende teppe - ikke en veldig sexy utseende!

75. Jennifer Lawrence Bob Frisyre: Lange, rase bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_075

Feisty og quirky skuespillerinne Jennifer Lawrence ser helt nydelig ut med sin lange, rase bob og sprø bangs. Dette er en flott bob haircut hvis du ønsker å tynne ut ditt lange, tykke hår. Be stylisten din for å fjerne overflødig vekt uten å endre formen på frisyren din, og ha fargede lag kuttet inn i håret ditt for ekstra tekstur. Dette er en flott vaske-og-gå frisyre, så omfavn din naturlige tekstur og stein på sengetøyet!

76. Sandra Bullock Bob Frisyre: Langrundet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_076

Skuespilleren Sandra Bullock ser elegant og sofistikert ut med en lang, avrundet bob og subtile blonde høydepunkter. Denne klassiske bob frisyren passer nesten alle ansiktsformer, og det er perfekt for et mer formelt arbeidsmiljø. De avrundede endene myker Sandras vinklet kjeve, noe som gjør dette til en flatterende bob frisyre for firkantede ansikter. Hold boben under haklengden for å få de beste resultatene - noe kortere vil gi uønsket oppmerksomhet til haken og kjeften.

77. Scarlett Johansson Bob Frisyre: Shaggy bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_077

Skuespilleren Scarlett Johansson har en rotete, raserig bob som rammer hennes ansikt i en halo av flygende hår. Denne uutviklede bob frisyren er moderne og ungdommelig, og vi elsker den lekende tekstur av låsen hennes. For å få Scarlett's sexy bed-head look, begynn med å pumpe håret fullt av volum. Deretter, mens det fortsatt er fuktig, bruk en teksturiserende spray og arbeid den inn i låsene dine med fingertuppene. La håret lufttørke, og du er god til å gå!

78. Cameron Diaz Bob Frisyre: Choppy chin-length bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_078

Skuespillerinnen Cameron Diaz ser flørtende og ubekymret ut med sin hakkede haklengdebob. Hvis du har fint / tynt hår, ta inspirasjon fra Cameron og øk volumet av låser med hårpleieprodukter. Naturligvis tykt hår kan være vanskelig å style i denne bob-frisøren, så spør stylisten å tynne håret ditt litt før du styler håret ditt i en bob. Legg en sidevevd frynse som en finish, og bruk din bob med tillit og poise.

79. Thandie Newton Bob Frisyre: Lang stump bob 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_079

Skuespillerinnen Thandie Newton ser fantastisk ut med sin sexy, lange slanke bob og en liten sidekant. Vi elsker henne rette, skinnende låser, og de stumpe kantene på bobben hennes som skummer på kragebenene - bare herlig. Hold låsene dine skinnende og sunne ved å legge disse hårvennlige matene til kostholdet ditt: pass på mat som er rik på gode fettstoffer, som nøtter, jordnøttsmør, fet fisk og avokado.

80. Emma Watson Bob Frisyre: Myk, rett bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_080

Skuespilleren Emma Watson ser elegant ut og med sin myke og raske bob frisyre. Vi elsker hvordan hun omfavner den utvoksende perioden av hennes pikskutt, og hun debuterte noen fantastiske bob frisyrer i det siste. Dette korte og slanke nummeret er klassisk og sofistikert, og det passer til hennes delikate ansiktsfunksjoner. Endene har blitt fjæret for en myk og romantisk følelse, og den naturlige tekstur er en fin finish.

81. Kirsten Dunst Bob Frisyre: Krøllet retro bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_081

Skuespillerinnen Kirsten Dunst ser flott ut med sin krøllede retro bob og danglende sparkly øredobber. Hennes låser krølle seg opp i enden, noe som gir henne frisyre en delikat og flørtende berøring. For å gjenskape Kirstens nydelige krøllete bob, bruk et tykt krøllet krøllejern på bare spissene på håret ditt, og la dem ta en stund for å få dramatiske strukturerte krøller.

82. Olivia Palermo Bob Frisyre: Lang, poker-rett bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_082

Realitet TV-personlighet og socialite Olivia Palermo ser nydelig ut som noen sinne med sin lange, poker-raske bob. Hennes fargeløse hårfarve er strålende, og det varmes opp hennes mellomstore hud, og gir huden en vakker glød. Hold kappesluser lette og vakre med fargebeskyttede hårprodukter, og regelmessige oppslag på røttene dine.

83. Danii Minogue Bob Frisyre: Kort ombre bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_083

Den australske sanger-låtskriveren Dannii Minogue (søster til Kylie Minogue) er rasende på trenden med hennes korte ombre bob. Ombre er ikke bare for langt hår - bli med trenden med en elegant ombre fade i din korte bob. Hvis du er interessert i et mer dristig utseende, kan du prøve en omvendt ombre-hårfarge, dvs. fra lys til mørk.

84. Mary J. Blige Bob Frisyre: Invertert bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_084

Sangstress Mary J. Blige ser fabelaktig ut med sin dristige, inverterte bob frisyre. Denne frisyren er også kjent som en oppgradert bob, da håret er tykkere på toppen og tynnere mot endene. Denne bob frisyren er klassisk og fet, og den passer til de fleste ansiktsformer. Hold det ser polert med vanlige trimmer og god forsyning av anti-frizz serum.

85. Marion Cotillard Bob Frisyre: Slank asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_085

Fransk skuespillerinne og sanger Marion Cotillard ser helt nydelig ut med sin slanke asymmetriske bob. Hennes pokerrettige hår ser utrolig ut med ujevne lengder, og hennes sidevevd fryns gir denne edgy frisyren en myk og romantisk touch. Rett håret ditt før styling for en elegant og glatt finish.

86. Ali Larter Bob Frisyre: Edgy asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_086

Skuespillerinnen Ali Larter ser fantastisk ut med sin edle, asymmetriske bob. De ujevne sidene balanserer ansiktet, og de gjør også denne bob frisyren quirky og iøynefallende. Denne frisyren fungerer best med rett, fint hår, da det krever ganske mye styling og en superglatt finish.

87. Keira Knightley Bob Frisyre: Casual curly bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_087

Engelsk skuespiller Keira Knightley ser nydelig ut som noen gang med hennes uformelle, krøllete bob. Hun viser på ubestemt tid at krøllete jenter kan rocke bobber også - alt du trenger er det rette klippet! Keiras krøller er veldig smigrende for hennes firkantede ansiktsform, da de myker hennes vinkelsjef, noe som gir henne et mer romantisk generelt utseende.

88. Jessica Alba Bob Frisyre: Enkel medium bob 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_088

Skuespillerinne og stilikonet Jessica Alba ser guddommelig ut med sin enkle, men sexy, medium lengde bob. Denne flørtende og morsomme boben er flott for sommeren, og den passer fint / tynt hår samt tykkere låser. Tør håret ditt på røttene og kam det over til en sideskille for ekstra sex-appell.

89. Kelly Osbourne Bob Frisyre: Quirky lavendelbob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_089

Socialite og fashionista Kelly Osbourne ser fantastisk ut med sin friske og moderne lavendelbob. Du kan glamme opp noen frisyrer med en nydelig og moderne hårfarge - bare sørg for at du velger en smigrende nyanse, og kontroller arbeidspolitikken din på lyse lilla tresses før du får det farget!

90. Katherine Heigl Bob Frisyre: Søt krøllete bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_090

Amerikansk skuespiller Katherine Heigl ser vakker ut med sin søte, krøllete bob og myk, naturlig sminke. Hvis du ikke har naturlige krøller, ikke noe problem - invester i noen krøllejern og lag din egen! Ideelt sett vil du ha to krøllejern med forskjellige tykkelser, slik at du kan variere størrelsen og teksturene på krøllene dine.

91. Januar Jones Bob Frisyre: Chic blunt bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_091

Skuespillerinne Januar Jones ser positivt strålende ut med sin elegante, stumpe bob. Denne bob frisyren er veldig smigrende for januar's ovalformede ansikt, og den feiefulle siden bangs fremhever sine fantastiske blå øyne. Hvis du har blonde låser som januar, legger du til noen høy- og lavlys for å lyse opp din hudfarge for sommeren.

92. Olivia Munn Bob Frisyre: Kort voluminøs bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_092

Skuespilleren Olivia Munn ser fabelaktig ut med sin korte, voluminøse bob og noen ganske floral smykker. Denne bob frisyren er perfekt for veldig tykt hår, da det er lite vedlikehold og gjør det meste av hårets naturlige tekstur. Hvis håret ditt ikke er så tykt som du vil, bytt til volum for å øke hårpleie og styling.

93. Rachel McAdams Bob Frisyre: Romantisk krøllete bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_093

Skuespilleren Rachel McAdams ser rett og slett fantastisk ut med sin romantiske krøllete bob. Selv om vi foretrekker henne som en blonde, må vi innrømme at Rachel ser like slående ut som en vakker brunette. For å få Rachels store, romantiske krøller, tørk håret i store krøllere på høy varme.

94. Marion Cotillard Bob Frisyre: Casual, flørtende bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_094

Fransk skuespillerinne og sanger Marion Cotillard ser friskt og casual med sin flotte, flørtende bob. Denne bob frisyren fungerer i harmoni med Marions naturlige hårtekstur, holder håret tykt og bølget. For en fin touch, par din casual bob med tonet-down, naturlig sminke og en flørtende sommerkjole.

95. Paris Hilton Bob Frisyre: Kooky asymmetrisk bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_095

Socialite og arvinger Paris Hilton blander det opp med en kokende asymmetrisk bob med ujevne sider. Denne uvanlige frisyren er veldig smigrende for hennes firkantede ansiktsform, da de lange kurvene balanserer ut sin sterke, vinklede kjeve.

96. Emma Roberts Bob Frisyre: Chic vinklet bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_096

Amerikansk skuespiller og modell Emma Roberts er rasende på trend med sin elegante vinklede bob. Denne stilige bob frisyren er moderne og glamorøs, og den passer til Emmas vakre ovalformede ansikt. Legg til noen feiende side-bangs for en romantisk touch, og avslutt utseendet med mørke øyne, naken lepper og små sparkly øredobber.

97. Rachel McAdams Bob Frisyre: Lang, lagdelt bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_097

Skuespilleren Rachel McAdams ser rett og slett guddommelig ut med sin lange, lagdelte bob frisyre. De myke, bølgende lagene rammer hennes ansikt, myker opp hennes sterke kjeve og gir henne frisyre noen romantiske stil. Embrace hårets naturlige tekstur for et sexy, rotete bedhead-utseende.

98. Kirsten Dunst Bob Frisyre: Kort bob med stygg smell

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_098

Skuespillerinnen Kirsten Dunst ser sublime ut med hennes korte bob og sexy, stykke smør. Hennes underlengdehårlengde er perfekt for hennes runde ansiktsform, og vi elsker hennes sommerblonde hårfarge. Hold boben i form med vanlige trimmer og touch-ups for røttene dine.

99. Anne Hathaway Bob Frisyre: Tousled chocolate brown bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_099

Vi er glade for at skuespillerinnen Anne Hathaway hår vokser tilbake! Vi elsket hennes dristige pixieavling, men utvoksningsfasen har produsert mange fabelaktige mellom frisyrer som rivaliserer hennes signatur lange låser. Denne frisyren er perfekt for tykt, langt hår, og hårfarge er flott for høsten 2014.

100. Januar Jones Bob Frisyre: Perfekt coiffed bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_100

Skuespillerinne Januar Jones ser helt fantastisk ut med denne helt coiffed, voluminous bob. Vi elsker alt om denne frisyren: den honningblonde hårfargen, de glatte, tykke bølgene, og kragebenet lengden av de gylne låsene. Avslutt dette blonde bomullshellet med rød lippy, og du er klar for en stor natt ute!

Så der har du det - vår Topp 100 Bob frisyrer! Med så mange flotte frisyrer å velge mellom, er vi sikker på at du har blitt inspirert til å prøve ut en sexy bob frisyre.

Leave A Comment

17 − = 10