Hvordan farge håret lilla: Tips og triks Du må vite

Hvis det er en trend som tar hårindustrien med storm, er det utvilsomt PURPLE! Lilla hår - enten det er en lys og levende nyanse eller noe mer mystisk og avslappet - er noe som er veldig spennende for øyet. Det er ganske sjokkerende nyanse, og et godt sjokk på det. Hvis du dør for å dykke inn i denne hårtendensen, må du vite ALLE tipsene og triksene for å oppnå din perfekte nyanse.

Hvordan farge håret lilla: Tips og triks Du må vite

Kan ikke vente å fargelegge håret ditt lilla? Her er hva du trenger å gjøre først:

Vet skyggen av lilla som du vil ha

Med tonnevis av forskjellige nyanser av lilla å velge mellom, kan det være en ganske utfordring å bare bestemme seg for en enkelt nyanse. Vel, den gode nyheten er at du ikke nødvendigvis ha å avgjøre en skyggeblanding og blande to nyanser sammen for en mer unik blanding av lilla fargetoner er helt akseptabelt. Men å vite hvor lyst eller mørkt din lilla skal være, er en klar må-vite før du kjøper hårfargen.

Hvis du har lysebrunt eller blondt hår, er mulighetene ubegrensede. Lysebrunt hår (det er nesten verging på blond) og blondt hår (hvilken som helst nyanse fra mørk til lys) kan raskt forvandles til bokstavelig talt noen skygge av lilla. Bli mørk for noe mer mystisk og sultrig, eller vær levende og ute av denne verden. Selv en morsom lilla eller pastelllilla blir lett oppnådd når det gjelder en lett hårbase.

Hvis du har mørkbrunt eller svart hår, er du mer begrenset med muligheter: Hvis du har mørkt hår, vil du ikke kunne bare kjøre til skjønnhetsforsyningsbutikken og velge. Med mindre du velger en mørk skygge av lilla, må du lette opp låsene dine før du selv prøver en lys skygge av lilla.

Hvordan farge håret lilla: Tips og triks Du må vite

Bleking håret ditt før du dør

Som nevnt, hvis du har mørkt hår til å begynne med, må du absolutt lette låsene dine før du bruker lilla fargen: og ja, jeg refererer til bleking.

Bleking hår er ikke så vanskelig som det ser ut, skjønt. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en boks med blekemiddel og bland sammen utvikleren og pulveret. Når det er grundig blandet, del håret i fire like seksjoner. Pass på at du bruker bleken til håret ditt på en veldig rask måte; å kaste bort for mye tid på en seksjon i motsetning til den andre vil bety at håret ditt blir lysere i forskjellige områder og mørkere i de andre. Av denne grunn, gå så fort du kan, men sørg for at du ikke savner noen tråder.

Hår som er veldig mørkt - svart eller nær svart - vil trolig trenge å bleke håret flere ganger før de faktisk prøver å gå lilla. Hvis det er tilfelle, fortsett å bruke bleken til håret ditt har nådd en lys nok nyanse.

Husk: Sørg alltid for at du danner håret hår før og etter bleking, spesielt hvis du må blegge håret flere ganger. Hvis du trenger å bleke to eller tre ganger, prøv å plassere dem så mye som mulig før håret blir for skadet. Hvis håret blir skadet etter bare engangsbruk, avstå fra videre bleking og prøv å finne en annen lilla nyanse for å nyte.

Hvordan farge håret lilla: Tips og triks Du må vite

Hvilken type fargestoffer skal jeg velge: Midlertidig, Halvvarig eller Permanent?

Etter at du har bestemt deg for den perfekte lilla skyggen, kommer den neste avgjørelsen i lilla prosessen: hvilken type fargestoff bør jeg kjøpe?

Det er egentlig bare tre alternativer når det gjelder hårfarger, og de inkluderer: midlertidig, semi-permanent og permanent.

Midlertidig lilla hårfarve

Hvis du ønsker å bytte stilen din på kort sikt og bare vil ha det i et par dager på maksimum, vil du investere i noen midlertidige hårfargestoffer.

Midlertidig lilla hårfargen er veldig lett å bruke, men problemet er at det bare varer fra en til tre vasker. (Med mindre håret ditt fortsetter å farges veldig godt, der det kan vare tre til seks vasker).

Hvis du bare vil bytte den opp for en dag eller ha en begivenhet å gå til, anbefaler vi sterkt å kjøpe bare en midlertidig fargestoff. Det er også et godt alternativ hvis du vil se hvordan du vil se ut som lilla hår før du går til en permanent løsning. Tross alt går lilla en stor endring, og du vil sørge for at du liker det før du sitter fast i det i flere måneder på slutten.

Hvis du vil at din midlertidige fargestoff skal vare lenger, må du fortsette å bruke på nytt noen få dager for å holde fargen ser levende og frisk. Dette kan være en stor smerte hvis du elsker fargen, derfor hvis du ender med å bli forelsket i den nye deg, anbefales det å gå halvfast eller permanent med hårfargestoffet.

Hvordan farge håret lilla: Tips og triks Du må vite

Semi-permanent lilla hårfarge

Et annet godt alternativ for galen som ikke ønsker å forplikte seg til lilla hår, er å velge en semi-permanent lilla hårfarge. Forskjellen med dette fargestoffet er at det vil vaske ut over et kurs på tre til seks vasker, jo mindre du vasker håret, desto lengre vil det vare. (Med mindre selvfølgelig, som vi sa før, har håret farge godt, i så fall vil det bli forlenget).

Permanent lilla hårfarve

Sist men absolutt ikke minst er det selvfølgelig den permanente hårfargen!

Permanent hårfarging er akkurat hvordan det høres ut: det er permanent (til røttene dine vokser ut, selvfølgelig). Så hvis du er helt klar til å ta sjansen i den lilla verden, vil du utvilsomt ønske å kjøpe permanent hårfargestoff i fargen du velger.

Vær oppmerksom på at permanent hårfarging ikke kommer til å vaske ut over tid - det kommer til å holde fargen for det meste, men det kan være litt fading. Les videre for å oppdage hva du skal gjøre når håret ditt begynner å falme!

Hvordan farge håret lilla: Tips og triks Du må vite

Avventer Fading

Uansett hvilken type farge du bruker - enten det er midlertidig, semi-permanent eller permanent - fargen din kommer til å falme; som er en stor bummer å se som hvordan lilla hår har en så levende appell rett etter at fargen er ferdig! Men ikke bekymre deg, jenter, det er noen måter du kan avverge fading og nyte denne saftig, eksotiske fargen for mye lenger.

Gjenta fargestoffet når det begynner å falme: Den enkleste måten å sørge for at håret ditt ser så friskt ut som den første dagen du har farget, er at du bare skal bruke fargestoffet igjen. Dette vil automatisk spruce opp låsene dine med den oppsiktsvekkende fargen på lilla du har valgt.

Påfør permanent hår til permanent hår: Permanent hår tar mye, mye lenger for å miste fargen og falme, men etter noen uker vil du ønske å spruce opp pulsen igjen. Du kan velge å fargestille håret med semi-permanent hårfarge etter at du permanent har farget håret ditt, lilla. Dette er en rask løsning, og det fungerer som magi hver gang!

Bruk et Color Intensifier-produkt: Det er massevis av forskjellige "fargestiftere" på markedet. Kjøper en lilla fargeforsterker vil umiddelbart gi ditt lilla hår den dristige appellen igjen. Et annet alternativ er å kaste i noen røde eller blå forsterkere, noe som kan slå opp din stil litt og gi det lilla håret en burgunder eller indigo cast. Så gøy!

Bruk en fargeoppfriskningsskampo: Som shampooing er håret den viktigste årsaken til fading, den beste måten å sikre at hårfargene dine ikke falmer, er å bekjempe det rett ved kilden - i dusjen! Det er mange forskjellige fargeoppfrisknings shampoos der ute, alle arbeider for å bekjempe fading. Ved å bruke en fargeprøvehudssjampo vil du ofte sørge for at håret ditt holder skyggen i lengre tid. Mens andre sjampoer vil stripe fargen, vil fargeoppfriskningsskampoer oppdra fargen og gjøre den mer levende og spennende - akkurat som du vil ha det.

Det er ikke nektet at lilla hår er helt morsomt, quirky, eksotisk og TRENDY! Og selv om lilla hår kan ta litt mer vedlikehold enn andre fargetoner, er det vel verdt tid og energi når du går ut av huset ditt med noen alvorlige farger i ansiktet ditt. Enten du velger en mørk, mystisk fargetone eller velger noe mer livlig og feminin, er du nødt til å snu hoder med hvert trinn. Bare ikke glem - lysere lilla nyanser vil kreve lettere baser å jobbe med!

Har du lilla hår? Hvilken skygge bestemte du deg for, og hvordan viste det seg? Del dine lilla hårhistorier med oss ​​nedenfor og send inn dine tips og triks for å holde det håret ute FLAWLESS året rundt!

Leave A Comment

+ 70 = 75