50 enkle frisyrer for langt hår

Vi ser konstant våre favorittkjendiser med vakre frisyrer, og det kan være så frustrerende å ikke ha en anelse om hvordan du gjør etterligne stilen på oss selv. Jo, våre favorittkjendiser har en rekke frisører for å hjelpe dem ut, hvis de er på sett, av sett eller for en stor begivenhet, og dessverre har vi ikke den fordelen. Derfor har jeg vært på oppdrag for å finne de femti mest stilige frisyrene for langt hår som er raske og, viktigst, lett å oppnå. Hvis du er på utkikk etter en ny måte å ha på håret ditt i år, så fortsett å lese, i slutten av denne artikkelen vil du uten tvil bli inspirert og løpe for curlers, srtraigteners eller hair clips!

1. Candice Accola enkle frisyrer for langt hår - Side Braid & Loose Bangs Accessorised With A Hat

lett hairstyle for long hair_01

Vampyr dagbøker Caroline Forbes ser flott ut her da hun gleder seg til en så enkel frisyre. Hun har på seg en enkel sidefletting og har forlatt henne smell og noen få andre hårstrenger fri for å ramme ansiktet hennes. Det enkle tillegget til en bowlerhatt forvandler henne helt fra sjenert og enkelt til quirky og morsomt med nesten ingen innsats i det hele tatt.

2. Anna Paquin Enkle frisyrer for langt hår - Topplag av hårbinding

lett hairstyle for long hair_02

Anna Paquin ser bra ut her med liten eller ingen innsats i det hele tatt. Hennes hår er i en hverdagsstil som vil se flott ut på alle med langt hår. Hun er rett og slett pinnet opp det øverste laget av håret og la bunnen henges løs. Legg merke til hvor lett hun har festet den igjen - det litt robuste blikket legger til og ekstra dimensjon til denne stilen.

3. Reese Witherspoon Enkle frisyrer for langt hår - Straight Hair og Short Bangs

lett hairstyle for long hair_03

Resse Witherspoon ser flott ut her, og alt hun er ferdig er rettet håret hennes! Hennes korte smell og hakkede lag legger virkelig til dette utseendet - rettet håret ditt så alvorlig, kan ikke vise seg det samme hvis du ikke har lag, men det beste rådet jeg har på denne stilen er praksis!

4. Jennifer Lawrence Enkle frisyrer for langt hår - Messy Side Bun

lett hairstyle for long hair_04

Jennifer Lawrence ser flott ut her! Hennes hår er enkelt blitt trukket til den ene siden som om du er i ferd med å knytte den i en side hestehale og har da blitt skrudd opp i en rotete bolle. Et tips - når du lager dette utsnittet, kan noen ganger løsne og ødelegge stilen din, så vær sikker på å fullføre ditt utseende med en rask spray av hårspray.

5. Emma Stone Enkle frisyrer for langt hår - Sideparti og frynse

lett hairstyle for long hair_05

En av de beste måtene å forandre utseendet ditt er lett å endre posisjonen til din avskjed. Når du kommer ut av dusjen, beveger du avskjed over et par tommer som du børster håret ditt og voila! Håret ditt vil øyeblikkelig se helt annerledes ut. Avhengig av hvordan håret ditt er lagret, kan lagene dine imidlertid se litt ut hvis de bosetter seg på et nytt sted, men det er en av de tingene du aldri vet om du aldri prøver.

6. Selena Gomez Enkle frisyrer for langt hår - Robust Side Braid

lett hairstyle for long hair_06

Dette er den beste siden flettet jeg har sett enda! Jeg elsker hvor uanstrengt og uforsiktig det ser ut og i sannhet er det! For å skape dette utseendet, gjør håret ditt til en vanlig sidefletting som gir deg et smekk og litt ekstra hår ut. Når du har bundet din flette enkle driller det ut å skape den robuste effekten. Prøv å krølle hårbiter du sluttet ut og rote dem litt med litt matte mus.

7. Reese Witherspoon Enkle frisyrer for langt hår - Høy hestehale med krøller

lett hairstyle for long hair_07

Noen ganger hvis du har langt hår kan det være frustrerende å ha det ned hele tiden. Hvis dette er tilfelle, ta etter Reese Witherspoon og sett den inn i en vakker, høy hestehale. Det er ute og høyden på det vil gi hårvolumet ditt. Ikke bind håret ditt for stramt, eller hvis ansiktet ditt kan ende opp med å se litt skarpt ut. For ekstra tekstur, krølle endene av hestehale når den er oppe.

8. Taylor Swift Enkle frisyrer for langt hår - Rett hestehale

lett hairstyle for long hair_08

Taylor Swift er kjent for sitt krøllete hår, og hvis du er for kanskje er det på tide for en forandring. Rett håret ditt og bind det til en hestehale, du vil ende opp med en vakker, lang søvn!

9. Megan Fox Enkle frisyrer for langt hår - Robust Beach Look

lett hairstyle for long hair_09

Jeg elsker dette utseendet på Megan Fox! Det er så enkelt også. Bare legg litt av musen og skru opp håret litt etter dusjing og voila! Du vil ha det perfekte, sexy, strandlige utseendet. For ekstra effekt, prøv å kombinere noen av de underlagene.

10. Reese Witherspoon Enkle frisyrer for langt hår - Den robuste utseendet

lett hairstyle for long hair_10

For noen av oss er helt rett hår bare for mye og gjør ansiktene våre skarpe og alvorlige. For å bekjempe dette, når du har rettet håret ditt, rett og slett røyke det litt for det perfekte, robuste, sexy utseendet.

11. Hayden Panettiere Enkle frisyrer for langt hår - Flettet opp gjør

lett hairstyle for long hair_11

Ved første øyekast synes denne stilen så komplisert, men stol på meg, det er alt annet enn! Bare knytt håret til en høy hestehale og begynn å flette den. Når det er komplett, vri håret rundt baksiden av håret ditt og fest det på plass. Det skaper et elegant utseende i løpet av minutter.

12. Beyonce Knowles Enkle frisyrer for langt hår - Høy hestehale

lett hairstyle for long hair_12

Jeg elsker en høy hestehale, spesielt når håret er så slank som Beyonce's! Håret ditt vil vifte som det faller, som vises lengre og tykkere. Prøv å pakke inn et ekstra hår med håret rundt hårbåndet du bruker for ekstra effekt også.

13. Kristen Bell Enkle frisyrer for langt hår - Flettet Bun

lett hairstyle for long hair_13

For å oppnå dette elegante utseendet, trekker du mesteparten av topphalvdelen av håret inn i en bolle og holder den på plass. Å lage flettet bruker hva som er igjen på undersiden av håret ditt, og når det er flettet, trekk det rundt bunken og fest det på plass med noen pinner. Enkelt, selv om det ser ut som noe annet enn!

14 - Miley Cyrus Enkle frisyrer for langt hår - Løse bølger

lett hairstyle for long hair_14

Hvis du har nydelig, langt hår som Miley pleide å ha det beste med å gjøre det, er det bare å vise det. Krøl endene på håret ditt og la dem falle der de kan. Utseendet er enkelt og får mest ut av håret ditt.

15. Demi Lovato Enkle frisyrer for langt hår - High Side Braids

lett hairstyle for long hair_15

Dette er en fin måte å få uønsket hår ut av ansiktet ditt. Bare trekk fra hverandre de seksjonene du vil pinke tilbake og flett dem til den ene siden. Du kan ha en flett på hver side som Demi, trekk alt sammen til en eller ha noen små. Effekten er nydelig enten.

16. Kate Hudson Enkle frisyrer for langt hår - High Bun

lett hairstyle for long hair_16

Dette er elegant, slank og de fleste av oss kan allerede lage en bolle med letthet. For en ekstra twist prøve å trekke bunen høyere på hodet ditt, ser det helt annerledes ut enn en bensett nedre ned.

17. Scarlett Johanson Enkle frisyrer for langt hår - Enkel hodebånd

lett hairstyle for long hair_22

Kanskje den enkleste måten å endre stilen din på er å legge til et tilbehør. Et enkelt hodebånd for å presse håret av ansiktet ditt vil tykke resten av håret ditt og la deg se ut som en ny person.

18. Jennifer Anniston Enkle frisyrer for langt hår - Braid to Frame Face

lett hairstyle for long hair_23

Hvis du vil ha håret ditt ut i ansiktet ditt, men ikke vil bruke et hårtilbehøret, så prøv å flette ditt smell. Det er et flott utseende og så enkelt å oppnå! For ekstra effekt, krølle eller rette resten av håret ditt for å fullføre ditt utseende.

19. Amanda Seyfried Enkle frisyrer for langt hår - Senterparti Hestehale

lett hairstyle for long hair_24

For å virkelig wow folk legger til en side avskjed til hestehale. Det gjør virkelig en forskjell og kan myke for å se. Amanda Seyfried trekker ut blikket perfekt. Prøv å legge til noen krøller på håret ditt for å gi litt volum til hestehale. Det gjør denne enkle stilen til noe å snakke om.

20. Kim Kardashian Enkle frisyrer for langt hår - Loose Bangs And A Puffed Up Up-Do

lett hairstyle for long hair_25

Hvis din vanlige hestehale er for kjedelig for deg, så når du har trukket håret tilbake, skyv det inn og oppover på håret ditt for å skape denne oppblåste effekten. Det legger til en helt ny dimensjon i håret ditt. Svært ofte kan hår løsne seg i denne stilen, så jeg gir råd om å forlate ditt smell ned som Kim Kardashian. For å holde håret på plass, avslutt med rikelig med hårspray slik at stilen varer hele dagen.

21. Nina Dobrev Enkle frisyrer for langt hår - Bangs Pinned Back And Hair Curled

lett hairstyle for long hair_17

Ser ikke Nina vakkert ut her? Hennes utseende er så enkelt også! Alt du trenger å gjøre for å få denne stilen, er å skille ditt smell og pusse dem tilbake, klemme dem på plass med hårfargede grep på baksiden av håret ditt. Det får håret ditt ut av ansiktet ditt og det ser bra ut. Nina har krøllet håret for å gi det litt volum og ekstra stil, men du kan også rette håret ditt til en like god utseende.

22. Sophia Bush Enkle frisyrer for langt hår - Robuste krøller

lett hairstyle for long hair_18Sophia Bushs lange, robuste krøller ser flotte ut, og dette utseendet er lett å oppnå hjemme. Bare jakta på dine curlers og kom i gang! Jo høyere opp håret du krøller, desto mer volum blir du så krøllet så nær hodet som du kan. Denne utseendet fungerer spesielt bra hvis du har høydepunkter som Sophia Bush, de legger virkelig til en ny dimensjon på håret ditt når det er krøllet.

23. Candica Accola Enkle frisyrer for langt hår - Rettet Side Hestehale

lett hairstyle for long hair_19

Candice har virkelig reinvented siden hestehale her. Hun har rettet håret på en slik måte at tråder av hårvifte ut fra hennes hestehale gjør henne ser skarp og kantig ut. Hun har igjen et tynt lag av hennes smell ned for å skjule ansiktet litt, og legger til en luft av mysterium for henne. Dette kan vel være min favoritt titt på listen. Er edgy, sexy og så enkelt!

24. Rihanna Enkle frisyrer for langt hår - Ekstra lang sidefletting

lett hairstyle for long hair_20

Hvis du er som meg, satser jeg på at du starter din sidefletting på undersiden av nakken eller hodet. Hvis det er slik, må vi alle ta et blad ut av Rihanna's bok! Hun har startet sin hestehale opp i ansiktet og sår det rett bukten rundt hodet til det kaskader over skuldrene og nedover hennes kropp. Wow, bare wow! Dette er litt vanskeligere å oppnå enn din vanlige sidefletting, men likevel helt mulig å gjøre singlehandedly.

25. Mary-Kate Olsen Enkle frisyrer for langt hår - Robuste, utlagde lag

lett hairstyle for long hair_21

Ikke risikerer at håret blir flatt og kjedelig når du har rettet det. Hvorfor ikke ta etter stilikonet Mary-Kate og bla noen hårfjerninger for å skape et helt nytt utseende? Ved å bruke et sett med glattejern betyr ikke håret ditt å være poker rett, du kan flette håret ditt og krølle det på mange forskjellige måter å legge til en helt ny dimensjon til det slanke utseendet du vanligvis vil gå for. Etter min mening, ser dette ut rocks!

26. Rihanna Enkle frisyrer for langt hår - Gå fet, gå rød!

lett hairstyle for long hair_26

Rihanna hadde håret sine mange farger, men for nå synes hun å ha sett seg på denne dristige, lysrøde. Hvis du leter etter et radikalt nytt utseende for 2014, hvorfor ikke fargelegge håret ditt litt opprørende farge? Du er sikker på å skille seg ut og de gamle stilene du brukte, vil se helt annerledes ut når de er laget i en annen farge.

27. Kim Kardashian Enkle frisyrer for langt hår - Loose Side Waves

lett hairstyle for long hair_27

Kim ser feilfri her, og alt hun har gjort er å pinne håret til den ene siden og legge til noen krøller. For å etterligne dette utseendet, skal du bare krølle håret og puste det over for å hvile på den ene siden av nakken. Når du har det på det stedet du liker, sørg for at det forblir der ved å legge til noen få pins og hårgrep. Du kan prøve det uten pinner, men jeg kan fortelle deg fra erfaring det er et problem da håret ditt vil fortsette å glide. For å fullføre dette utseendet, legg til et tynt lag av hårspray og du er god å gå!

28. Hayden Panettiere Enkle frisyrer for langt hår - Straight Hair Brushed Back

lett hairstyle for long hair_28

Hayden ser bare wow her! Dette utseendet er en av de enkleste på denne listen å oppnå også. Enkel rette håret ditt, legg litt voks eller gel og pensel er tilbake som om du var i ferd med å knytte den opp. For å sikre at ditt utseende forblir på plass, foreslår jeg å legge til litt hårspray. Dette utseendet er enkelt, men lett ødelagt dessverre også.

29. Katy Perry Enkle frisyrer for langt hår - Super høy hestehale med flettet omslag

lett hairstyle for long hair_29

Denne nye vri på den høye hestehale er en enkel måte å forny ditt utseende på. Gjør din hestehale så høy som mulig da, i stedet for å pakke inn en hårstreng rundt som vi nevnte tidligere, pakk en flett rundt. Ditt utseende vil helt forandre seg, og det er latterlig enkelt!

30. Lea Michelle Enkle frisyrer for langt hår - Dip Dyed Hair And Rugged Krøller

lett hairstyle for long hair_30

Dipfarget hår er virkelig i denne sesongen, og Lea Michelle er en av de mange kjendiser som rocker den. Hun har skapt utseendet hennes ved å krøle sitt vakre lange hår og deretter rette det litt for å gi det litt av et robust utseende. Lagt til dypfarget dette ser flott ut, men vil også fungere like godt på noe annet fargehår.

31. Nina Dobrev Enkle frisyrer for langt hår - Sideflate og sidebunne

lett hairstyle for long hair_31

Dette er et flott, stilig 1920-talls utseende, og Nina Dobrev drar det virkelig av. For å oppnå det bare fransk flett ditt smell og trekk resten av håret inn i en sidebunne. Det er så enkelt! For en ekstra effekt, legg til noen flere flett til håret ditt og legg dem til bunken din for å gi den ekstra tekstur. Dette er flott for arbeid, sosialisering og spesielle anledninger.

32. Beyonce Knowles Enkle frisyrer for langt hår - Permed Hair

lett hairstyle for long hair_32

Perm er ikke hva de pleide å være, men Beyonce har gått tilbake til det klassiske utseendet i dette bildet, og viste seg at perms var stilige i utgangspunktet. Hun har fått hele håret sitt til å tette seg krøller og skaper tonn volum. Du kan få dette til å se hjemme, men det kan ta timer hvis du bruker krøller eller ruller, dette er egentlig bare for hvis du er oppe for å permere håret ditt.

33. Nina Dobrev Enkle frisyrer for langt hår - Sidebun, lagret hår og løs hår

lett hairstyle for long hair_33

Nina ser så elegant ut her! Hun har på seg en nydelig side bun igjen, men har lagt noen lag til håret hennes ved å klemme seksjoner tilbake før hun lager bunen. Hun har også forlatt to hårstrenger løs på hver side av ansiktet og krøllet dem for å ta bort noe av alvorlighetsgraden.

34. Jennifer Lawrence Enkle frisyrer for langt hår - Loose Wave And Curls

lett hairstyle for long hair_34

En ny stil trenger ikke å være forseggjort eller fancy. Det kan være så enkelt som du liker som J Law viste seg her. Hun har på seg håret med bare noen få flicks, krøller og bølger som løper gjennom det for å få det til å skille seg ut, men jeg ser ikke ut som fab? Enkel, enkel og effektiv.

35. Rachel Bilson Enkle frisyrer for langt hår - Rett og slank

lett hairstyle for long hair_35

For de av oss som er heldige nok til å kunne trekke av helt rett hår, er dette en fin måte å blande ting på. Det forlenger virkelig håret ditt og gjør det ser slank og skinnende ut på måter du ikke kan etterligne ellers. Rachel Bilson trekker virkelig denne utseendet - hennes mangel på lag hjelper også da ingenting ser ujevnt ut. Det er et veldig undervurdert utseende.

36. Dianna Agron Enkle frisyrer for langt hår - Messy Bun And Sleek Bangs

lett hairstyle for long hair_36

Dette er et flott utseende - spesielt hvis du har det travelt! Trekk opp håret ditt og knytt det i en rotete bun - eller din nødbunne som jeg har hørt det ringte! - ikke bekymre deg om at det er nært eller det beseirer poenget. Du kommer til å motvirke den rotete bunen med glatt, slank og rettet smell. Det vil til og med oppe ditt grunge utseende og få deg til å se fab.

37. Christina Aguilera Enkle frisyrer for langt hår - Myke krøller og rase bangs

lett hairstyle for long hair_37

Christina ser fab i dette fremdeles hentet fra filmen Burlesque. Håret hennes har blitt gjort i myke krøller, men hennes smell har blitt ligget helt rett. Jeg er sikker på at du er enig i at det virkelig myker ansiktet hennes og gjør henne ser sexy og delikat ut på samme tid.

38. Nina Dobrev Enkle frisyrer for langt hår - Fishtail Braid

lett hairstyle for long hair_38

Ja, Nina Dobrev har gjort det på denne listen enda en gang med enda en utrolig unik frisyre. Hun har på seg en nydelig fishtail fletning som virkelig viser hvor lenge håret er. Den eneste ulempen til dette er at ikke alle er dyktige nok til å flette sitt eget hår som dette. Lukcily Hvis du har en søster eller en venn, bør du være i stand til å komme rundt dette problemet ikke noe problem! Det er en enkel stil å gjøre, bare ikke på deg selv.

39. Amanda Seyfried Enkle frisyrer for langt hår - Lag

lett hairstyle for long hair_39

Ingenting kan endre frisyren din bedre enn å legge til noen lag. De trenger ikke å være dramatiske, myke, korte lag som Amanda Seyfried, vil sikre at du fortsatt kan ha håret ditt på noen måte, mens du fortsatt får de fulle fordelene med lagene.

40. Candice Accola Enkle frisyrer for langt hår - Dip Dyed Waves

lett hairstyle for long hair_40

Candice Accola er virkelig en ekte skjønnhet - skjønnhet som denne frisyren virkelig viser seg. Håret hennes har blitt forsiktig vinket for å gi håret sitt volum og trekke oppmerksomheten mot ansiktet hennes. Hennes kontrastfarge rosa dukkert farger virkelig ut håret og ansiktet, og fremhever hennes skjønnhet.

41. Kim Kardashian Enkle frisyrer for langt hår - Flettet Bangs

lett hairstyle for long hair_41

Vi har sett noen av våre kjendiser trekke seg tilbake fra ansiktet deres, og vi har sett mange av dem med fletninger, men her blander Kim Kardashian stilene nydelige resultater. Hennes flettede bang hjelper virkelig å markere ansiktet ved å feie håret av det mens du lager og enkelt, undervurdert utseende. Hun har også lagt til et par ekstra fletter i å legge til stilen sin og få stilen til å virke mer kompleks.

42. Hayden Panettiere Enkle frisyrer for langt hår - Enkel hestehale med et hårbånd

lett hairstyle for long hair_42

Hvis din smell fortsetter å glide ut av hestehale, så prøv denne stilen som Hayden har på seg. Enkelt binde håret ditt, legg til et pannebånd for å holde det på plass og du er ferdig! Håret ditt vil bli på plass og bandet vil legge til litt stil til dette enkle utseendet.

43. Kristen Bell Enkle frisyrer for langt hår - Pinned Back Bangs og bølget hår

lett hairstyle for long hair_43

Kristen ser flott ut her, og alt hun har gjort er krøll håret hennes, så det legger til litt volum og tekstur, og har trukket henne tilbake og festet dem pent på toppen av hodet. Den kontrasterende utseendet gir henne håret en tilsynelatende kompleks stil og får henne til å se bra ut. Jeg er sikker på at du er enig. Dette utseendet er så enkelt, jeg vil oppfordre alle dere til å prøve det hjemme. Det er flott for netter ute, dager i formelle arrangementer - noe egentlig!

44. Anna Paquin Enkle frisyrer for langt hår - Pinned Back Wavy Hair

lett hairstyle for long hair_44

Dette er et så elegant utseende som krever minimal innsats for maksimale resultater. Bare krøll håret ditt så stramt eller løst som du vil, og pin deretter helt foran det slik at det er børstet av ansiktet ditt. Lett, va? Du kan spille om med krøllens konsistens, hvor mye hår du pinter tilbake og hvor tett for å skape varierende utseende.

45. Katy Perry Enkle frisyrer for langt hår - Fargerike høydepunkter og krøller

lett hairstyle for long hair_45

Hvis du er klar for å legge litt farge på utseendet ditt, hvorfor ikke vær dristig som Katy Perry? Hennes hår har virkelig wow-faktoren og får henne til å skille seg ut i en mengde. Hennes fargerike høydepunkter ser ut som vanlig, men prøv å curle dem som hun er ferdig her for å få dem til å skille seg ut fra din naturlige farge. Uansett hvilken farge høydepunktene du velger, hvis du vil være modig, må du skille seg ut fra din normale hårfarge for å få maksimale resultater.

46. ​​Vanessa Anne Hudgens Enkle frisyrer for langt hår - Tri Color Hair And Curls

lett hairstyle for long hair_46

Hvis du liker ideen om en dukkert, men det er ikke helt dristig nok for deg da, hva med å legge til to forskjellige nyanser av dukkert i håret ditt for et tri-farget utseende? Vanessa Anne Hudgens har virkelig spikret dette blikket - legg merke til hvordan hun har blandet sine farger? Alle tre farger skiller seg ut, men er i tråd med samme fargevalg, slik at det ikke ser merkelig ut.

47. Anna Paquin Enkle frisyrer for langt hår - Enkel hodebånd og naturlig hår

lett hairstyle for long hair_47

Dette utseendet er så enkelt, men kan gjøre at du ser elegant, stilig og uskyldig ut i en. Bare pusse håret ditt gjennom, legg til et hårbånd. Det får uønsket hår av ansiktet ditt og gjør baksiden av håret ditt tykkere - vinn, vinn!

48. Nina Dobrev Enkle frisyrer for langt hår - Flettet Halo

lett hairstyle for long hair_48

Dette er en vakker stil som gir utseendet til en halo. Dessverre er det ikke en du kan gjøre alene, men det er så lett jeg trodde jeg ville inkludere det på listen. Bare begynn å franske håret ditt fra den ene siden av ansiktet ditt og når du henter en ny hårstreng, la en gammel falle. Du kan enten ta hår fra undersiden av ansiktet ditt og få det til å møtes i midten eller vind din halo hele veien rundt hodet ditt.

49. Kristen Bell Enkle frisyrer for langt hår - Kompleks Braid

lett hairstyle for long hair_49

Avhengig av ditt ferdighetsnivå, vil noen av dere kunne fullføre dette utseendet alene, men for de av dere som ikke er sikker på at dere vil få en venn som kan låne ut en hånd. Dette er et flott utseende hvor du gjør en fletning ut av mange. Det kan gjøres på flere forskjellige måter - for eksempel kan du legge til mer eller mindre fletninger, gjøre dem tykkere eller tynnere, gjøre dem løs eller tette, du får bildet! Du kan virkelig eksperimentere med denne, så vær ikke redd for å bli sittende fast i!

50. Beyonce Knowles Enkle frisyrer for langt hår - En Lav, Slank, Rett Hestehale Med En Wraparound

lett hairstyle for long hair_50

Dette er en fin måte å vise frem hvor lenge håret ditt er. Begynn med å rette den til full lengde og bind den i en lav hestehale. Bruk noe av håret fra undersiden av hestehale til å vikle rundt hårbåndet og skjule det. Voila! Du har et slank, skinnende utseende, og det tok ingen tid i det hele tatt!

Leave A Comment

74 + = 77