50 beste svarte flettede frisyrer

fletter aldri gå ut av stil. Men idrett de samme få flettede frisyrene kan bli kjedelig og kjedelig. Slå på stilen din og bruk en liten kjendisinspirasjon med disse 50 beste svarte flettede frisyrene.

1. Beyonce Black Flettet Frisyre: Knelange Box Braids

Svart Braided Hairstyle_1

Beyonce er åpenbart sexy som det er - men hun tar det på et helt nytt nivå med disse nydelige knelengdeboksflettene. Boksflettene er enormt stilige akkurat nå, og denne vakre lengden gir henne litt seriøs sexkvalitet og feminin holdning. Definitivt en vinner i vår bok, og vi garanterer at vi får se mange damer som kopierer dette fantastiske "gjør"!

2. Beyonce Black Flettet Frisyre: Overdimensjonert Topknot

Svart Braided Hairstyle_2Boller-spesielt topknots-er gal trendy akkurat nå. Bokstavelig alle er sportslig dem, og her ser vi oh-så-fabelaktig Beyonce Knowles viser av sine flotte boksflett i en toppknot-stil. Konklusjonen? En helt iøynefallende og over-the-top stil som dreper. Jeg mener virkelig, hva er det? ikke å elske om denne stilen? Det er trendsetting og holder deg kult på varme dager: dobbelt whammy. Neste gang du ikke ønsker å tilbringe timer på håret ditt, kast det opp i en nydelig overdimensjonert toppknute som dette.

3. Zoe Saldana Black Flettet Frisyre: Side Braid

Svart Braided Hairstyle_3Zoe Saldana er nydelig, ok? Vi forstår det. Hun har de myke og delikate funksjonene som gjør henne ubehagelig fantastisk på alle måter. Men det som virkelig uttalt hennes feminine egenskaper er denne herlige sidenflettet. Det er enkelt å sette sammen og kan spilles opp for en Red Carpet Event eller spilles for netter på byen med vennene dine. Åh, og vi nevner sideflettene, så er det bare å være på de 5 mest populære frisyrene i 2014? Bare en annen grunn til å falle hodet over hælene for denne enkle, men sensuelle stilen.

4. Zoe Saldana Black Flettet Frisyre: Tiny Headband Braid

Svart Braided Hairstyle_4Vi har allerede forklart hvor vakker og feminin Zoe Saldana er, så vi vil ikke gå over det igjen (selv om jeg absolutt kunne). La oss fokusere på frisyren: en liten, super enkel og utrolig delikat pannebåndspanne. Glem å kjøpe et pannebånd - denne vakre frisyren er ganske enkel å kaste over hodet og gir håret litt tekstur og dybde, i motsetning til vanlige pannebånd som kan være litt klebrig til tider. Vi foreslår definitivt å gi denne lille pannebåndet flettet et forsøk.

5. Naomie Harris Black Flettet Frisyre: Messy French Braid Hestehale

Svart Braided Hairstyle_5Når det gjelder fletninger, noen ganger handler det ikke om å ha hver streng perfekt plassert på en ordnet måte. Naomie Harris viser oss at det er OK å knuse det litt og gi den den lille kanten og holdningen - selv når du går inn i en high end-event. Denne rotete franske flettet ponyhalen er den perfekte måten å krydre ting opp mens du fremdeles ser oh-så-glamorøse og sexy.

6. Porsha Stewart Black Flettet Frisyre: Chunky Side Braid

Svart Braided Hairstyle_6The Real Housewives av Atlanta-stjernen kjenner en ting eller to om vakkert hår, og vi kunne ikke enig mer. Selv om denne fletningen ligner den som er utøvet av Zoe Saldana, setter denne klumpete flettet seg fra hverandre takket være den dype og tykke stilen. Hvis du ikke er velsignet med naturlig tykt hår, kaster du på noen forlengelser som Porsha og nyter dette nydelige gjør.

7. Meagan Good Black Flettet frisyre: Formell Updo med blandet i fletninger

Svart Braided Hairstyle_7Det er oppdateringer, og så er det Meagan Good updo. Denne formelle og sofistikerte stilen er akkurat hva den røde teppet bestilte. Det er forlokkende med en perfekt blanding av rot og struktur, mens blandet i fletninger gir det litt detalj og tekstur. Før du går ut på din neste stilige begivenhet, kan du prøve denne fantastiske stilen.

8. Meagan Good Black Flettet Frisyre: Enkel Ponytail Braid

Svart Braided Hairstyle_8Vi elsker denne stilen av flere grunner. Først og fremst er det bedårende. For det andre er det helt og utrolig enkel. For det tredje kan du hvor som helst hvor som helst. Klær det opp med en fancy kjole å bære på den snazzy downtown diner eller kle det ned og bære den til din neste tenniskamp. Det ser perfekt ut i enhver situasjon, og du kan ærligst kaste dette utseende på under 10 minutter.

9. Halle Berry Black Flettet Frisyre: Braid Back Updo

Svart Braided Hairstyle_9

Det er ikke ofte vi ser denne fantastiske kjendisen uten hennes underskrift, pixie haircut, men vi kan ikke si at vi ikke elsket hennes sportslige denne spesifikke 'gjør også. Denne spesielle stilen kombinerer stramme fletter som fører tilbake til en krøllete updo. Resultatet? En hyggelig stil som ble bygget for en dronning - eller en kjendis - eller begge, i Halle Berrys tilfelle.

10. Rosario Dawson Black Flettet Frisyre: Crown Braid

Svart Braided Hairstyle_10

Nå er her en frisyre som egentlig er egnet for en dronning (jeg mener at navnet selv har ordet krone i det!). Denne nydelige kronen flettet er det perfekte tilbehøret for enhver frisyre, enten du velger å legge den ned eller sette den opp som Rosario Dawson. Dette skjønne utseendet gir et englerisk og feminint utseende som enhver dame ville være stolt av å ha på seg. Og mens det kan virke vanskelig å binde sammen, er kronflettene ganske enkle og kan fullføres på under 10 minutter. Du kan ikke gå galt med denne!

11. Melanie Fiona Black Flettet Frisyre: Flettet Side Hestehale

Svart Braided Hairstyle_11Lei av den samme gamle kjedelige siden hestehale? Da vil du kanskje vurdere denne varme og edgy frisyren fra Melanie Fiona. Dette fantastiske stykket er utrolig enkelt, men legger så mye dybde og detaljer til den typiske kjedelige sidenponyen. Hun legger ganske enkelt til en liten fransk flett på siden av hodet som fører tilbake til hennes side hestehale. Kom igjen, hvem ville ikke elske dette edgy nummeret? Spice opp sideponniene dine med denne søte utseendet fra Melanie Fiona.

12. Melanie Fiona Black Flettet Frisyre: Loose Flettet Pigtails

Svart Braided Hairstyle_12

Hvis du leter etter en lett frisyre som er søt på alle måter og form, inviterer vi deg til å prøve ut disse løst flettet pigtails fra Melanie Fiona. Disse søte pigtails tar oss tilbake til livet på lekeplassen hvor vi smilte og lo hele dagen lang - og hvem ville ikke ønske å gjenoppleve de dagene? Ikke misforstå, disse løst flettet pigtails er guddommelig og sensuell, men jeg kan bare ikke komme over hvor latterlig søt de er også. Jeg elsker det!

13. Kerry vask svart flettet frisyre: slank flettet hestehale

Svart Braided Hairstyle_13Denne slicked back updo har eleganse og raffinement skrevet over det - ikke rart at hun hadde det til en spesiell begivenhet, ikke sant? Vi elsker denne frisyren fordi den er super lett, men har en bemerkelsesverdig feilfri finish som virkelig kan brukes overalt. Pass på at du strammer låsene dine tilbake før fletting for å sikre at det ikke er noen støt eller løse tråder som det helt vil ta bort fra denne slicked'en.

14. Kerry Washington Black Flettet frisyre: Fishtail Side Braid

Svart Braided Hairstyle_14Du blir ikke lei av sideflettene ennå, ikke sant !? Selvfølgelig ikke! Denne nydelige frisyren fra Kerry Washington tar den typiske siden flettet et skritt videre, og gir den tradisjonelle stilen en helt ny makeoever: med den stadig populære fishtail flettet. Sluttresultatet er et dimensjonalt mesterverk som ser ut som om det tok minutter, timer, dager å sette sammen. (Men ikke la det skremme deg av! Fishtail fletninger er enkle når du får tak i det). Så spør jeg deg: hvorfor sett deg til en tradisjonell sidefletting når du kan sammenkoble dette fantastiske kunstverket?

15. Stacey Dash Black Flettet frisyre: Hodetelefoner

Svart Braided Hairstyle_15Ok, jeg elsker tykke, svarte pannebånd som denne. De alltid se bra ut med noen frisyrer - i motsetning til de billige og klebrigne jeg snakket om tidligere. Her ser vi Stacey Dash i sine tidligere skuespillere helt ute oppsiktsvekkende. Denne søte frisyren er  enkelt hvis du har cornrows. Bare kast et pannebånd og kast håret ditt tilbake. Sluttresultatet? En rask og enkel frisyre som utmerker cuteness og femininitet. Gah! Jeg kan virkelig ikke komme over hvor søt hun ser her, og du kan også!

16. Gabrielle Union Black Flettet frisyre: Loose Flettet Updo

Svart Braided Hairstyle_16Åh. Em. Gee. jeg er forelsket med denne frisyren. Jeg seriøst kan ikke komme over hvor fantastisk det ser ut! Den har den sofistikerte stilen ennå sexy messiness som vi alle elsker. Gabrielle Union's updo er alt annet enn normen, og jeg kunne seriøst gå videre og om hvor oppsiktsvekkende hun ser ut. Denne perfekte "gjøren" kan passe i enhver situasjon, og vi elsker hvordan hun løsner opp flettene for å gi det det sexreklamen. Vi kan ikke nekte det: Gabrielle Union, du ser VARMT.

17. Gabrielle Union Black Flettet Frisyre: Slank Fishtail Hestehale

Svart Braided Hairstyle_17

Ok, vi snakket tidligere om hvor mye vi elsket Kerry Washington's slicked back flettet hestehale. Vel, Gabrielle Union bare gjort vår kjærlighetsaffære vokse enda dypere med henne forsterket hestehale. Her ser vi denne nydelige skuespillerinne med en slicked rygghestehale med FISHTAIL BRAID. Jeg tror jeg bare falt ut av stolen min. Jeg er i kjærlighet med denne frisyren og elsker hvor flørtende og stilig det er. Det kan ta deg litt ekstra lenger i pulverommet for å sette sammen fiskestikken, men bare se på disse resultatene. Fantastisk! Hvis du har tid til å spare og ønsker å sparke ditt flettet hestehale-spill, foreslår jeg å prøve ut denne slanke fiskehalspinnestilen fra Gabrielle Union.

18. Thandie Newton Black Flettet Frisyre: Box Braid Bun

Svart Braided Hairstyle_18Hvis du ikke fikk notatet tidligere, la meg gjenta: boller er så heit i år for 2014. De er utvilsomt i de 3 beste frisyrene til rock i år (og sannsynligvis også neste år). Når det er sagt, kan vi ikke hjelpe, men snakke om hvor perfekt Thandie Newton ser ut. Her dyrker hun noen strålende boksfletter innpakket i en enkel, men likevel fullstendig stilig bun. Enkelheten i denne frisyren er det som trekker oss inn, men skjønnheten i det er det som holder oss tilbake for mer. Neste gang du er i en rush ut døren, prøv denne vakre frisyren.

19. Thandie Newton Black Flettet frisyre: Side Braid med tilbehør

Svart Braided Hairstyle_19Jeg trodde vi hadde dekket det hele flettet flettet, klumpete overdimensjonerte sideflettene, fiskestikksiden flettene - og så så vi dette: Thandie Newtons vakkert søte sideflett med en stor (og super søt) svart bue. Og så kunne vi ikke hjelpe, men kaste dette på topp 50-listen. Jeg mener, kan du klandre oss? Bare se på hvor søt hun ser ut! Store buer - uansett farge - er et stort tegn på femininitet og uskyld, og det skjer bare fantastisk sammen med denne stilige sideflettet. Å, vi nevner stort tilbehør (spesielt buer) er en annen må-ha for sesongen? Denne frisyren har bare WIN skrevet over det. Kle opp sidekledene med et tilbehør!

20. Christina Milian Black Flettet Frisyre: Flettet Bangs

Svart Braided Hairstyle_20Bangs er søte, ja. Men noen ganger kan de bli litt irriterende. Noen ganger vil vi bare ha dem ut av våre ansikter! Vel, Christina Milian kom opp med den perfekte løsningen: flettet bangs. Ikke bare holder det pussete whispy stykker ut av våre ansikter, men det ser fantastisk ut. Det er en enkel måte å krydre frisøren din på og gi den den ekstra skarpheten vi alltid prøver å oppnå. Når du har en dag når du er syk av ditt smell eller bare vil krysse frisyren din, kan du prøve disse herlige flettede båndene for en forandring.

21. Kat Graham Black Flettet Frisyre: Flettet Updo Galore

79c905a61aea546d4743eb47406c78baHellig. Moly. Ser du hva jeg ser? Jeg vil ikke hoppe til konklusjon og si Kat Graham er den vakreste kvinnen i verden, men det er vanskelig ikke også når hun ser slik ut! Bortsett fra sminke som gjør henne til å se ut som en rett opp dronning, er håret hennes det som virkelig trekker hele utseendet sammen herlig. Hun rocker en ekstremt elegant updo som ser nydelig ut, ikke bare takket være sine jet-svarte og glossy låser, men den store flettet innpakningen rundt bunken hennes. Åh, og fikk du et glimt av de mindre flettene sammenflettet innsiden av bunken? Bare wow, jeg er i ærefrykt. Imponere alle rundt deg vil ikke være et problem med dette mirakuløse 'gjør.

22. Chanel Iman Black Flettet frisyre: Double Side Braids

Svart Braided Hairstyle_22Ok, jeg vet hva du tenker: "Ikke en annen sidefletting". Men her er jeg ute. Dette er ikke som de andre flettene vi nevnte tidligere. Dette er en helt ny stil som vi bare har sett de siste årene. Chanel Iman skaper vakre, cornrow styled doble fletter på siden av hodet hennes for å gi henne hele ser en seriøs, edgy holdning. Disse sexy, stramme flettene fører tilbake til et fullstendig hode av flotte, raske og slanke låser, selv om du lett kan få dem til å føre tilbake til et updo, krøllete hår, halvt oppdatert, stort sett alt. Det er definitivt en enkel måte å gå fra kjedelig og kjeft til edgy og hot-in bare om noen minutter!

23. Kelly Rowland Black Flettet Frisyre: Heklet Braids

Svart Braided Hairstyle_23Fishtail fletninger, side fletninger, updo fletninger, blah, blah, blah. Hvis du vil ha noe helt klart annerledes og ut av esken, inviterer jeg deg til å ta en side ut av Kelly Rowlands frisyre bok og prøve ut disse fascinerende hekleflettene. De ser selvsagt ikke ut som en tradisjonell fletning på noen måte form eller form, og noen mennesker kan faktisk være uenige med meg at dette er en flettet frisyre. Men stol på meg! Det er, og det er helt fantastisk. Bare se på den fulle frisøren! Hvem vil ikke rocke denne ville stilen?

24. Laila Ali Black Flettet Frisyre: Flettet Ponytail Wrap Around

Svart Braided Hairstyle_24Har du ikke en scrunchy hvor som helst rundt deg? Ingen bekymringer. Laila Ali har løsningen! Jeg mener, hvem sa at du måtte bruke det samme gamle kjedelige håret til hestehale? Vi elsker absolutt Laila Ali's flettet hestehaleomslag som helt tar den typiske hestehale til et helt nytt nivå. Det legger til noen store flørtende detaljer som ikke kan ignoreres. Den beste delen er? Du kan bære denne enkle, men fantastiske håret ganske mye hvor som helst. Kast noen krøller for datoen natt eller la håret ditt stå rett for et flørtende utseende å ha på klubbene. Mulighetene er uendelige, og du vil elske å rocke denne enkle frisyren!

25. Tia Mowry Black Flettet frisyre: Goddess Braid

Svart Braided Hairstyle_25Hvorfor være en diva eller en dronning når du kan være en gudinne? Tia Mowry ser helt fantastisk ut i den kjolen - oh, vent, men det er ikke det vi er her for å snakke om. Vi er her for å fokusere på den feilfri frisøren hun drar av! Bare se på den sofistikerte detaljeringen og den flotte finishen. Det er en vakker frisyre som tar regelmessige oppdateringer til et helt nytt, nesten uoppnåelig nivå. Pluss det holder løs, irriterende tråder ut av ansiktet ditt, slik at du kan vise frem flere av de flotte funksjonene dine, akkurat som vi ser med Tia Mowry. Spice opp ting når du bestemmer deg for å gjøre en updo og prøv GUDDESS flettet. Du vil ikke angre på det!

26. Tia Mowry Black Flettet frisyre: Accenting Fishtail Braid

Svart Braided Hairstyle_26Så du blir lei av den samme gamle kjedelige rutinen: Hold rett hår som ikke har kropp, ingen krøller - ingenting. Det bare henger der mangler noe liv overhodet, og du er lei av det. Jeg klandrer deg ikke! Men Tia Mowry er her for å redde dagen. Jeg vil gjerne introdusere deg til den accenting fishtail flettet. Ja, det er kanskje ikke den mest utsøkte frisyren du noensinne har sett. Men vi kan begge være enige om at denne lille fishtail flettet forsterker henne frisyr og gir den det "oomph" uten å måtte. Ikke bare gir den hele stilen sin noe mer dimensjon, men det gir også en stilig utsmykning. Og du kan gjøre det på så lite som 5 minutter! Høres ut som en vinner til meg.

27. Tamera Mowry Black Flettet Frisyre: Fransk Braid Hestehale

Svart Braided Hairstyle_27Det var bare å passe at Tamera Mowry og Tia Mowry er side ved side i denne topp 50 listen (Hei! Twins holder sammen gjennom noe vær, ikke sant? Jeg kunne ikke tåle dem fra hverandre). Men å sette dette faktum til side, la oss ta en titt på denne flotte frisyren. Hvis du blir lei av ponytails som mangler noen pizazz, så er dette definitivt "gjør for deg." Her ser vi denne skjønnheten som viser en fransk fletning som starter fra toppen av hodet helt til bunnen. Men i stedet for å fortsette med flettet, kutter hun det til slutt med en hestehale. Rett og slett fantastisk.

27. Tamera Mowry Black Flettet Frisyre: Crown Fransk Braids

Svart Braided Hairstyle_27Jeg tror det er trygt å si på dette tidspunktet, Tamera Mowry kan ha noe for franske fletter (men vi klager ikke helt). Hvorfor bosette seg for en typisk kroneflett når du kan sparke den opp i et hakk med franske fletter? Og tykke på det? Vi elsker denne enkle updo. Det er stilig, det er morsomt, og det er fullt av bluss. Hva mer kan du muligens vil ha fra en frisyre? Å, og ikke Glem å forlate deg med denne frisyren for å få full effekt. (Og stol på at du vil ha alt!)

28. Rihanna Black Flettet Frisyre: Flettet Bun

Svart Braided Hairstyle_28Vi kan ikke fortelle deg hvor populære boller er. Vi elsker alt om dem! De har en unik, enkel, men sultrig stil, og du kan kaste opp en bolle i løpet av minutter og fortsatt se sofistikert og fabelaktig. Men i stedet for å gå med samme gamle bun frisyre, viser Rihanna oss en unik måte å bytte den opp: med fletninger, selvfølgelig! For å trekke av denne fantastiske 'gjør, flett håret ditt før du setter det i en bun stil. Braidene trekker hele stilen sammen, og legger til litt dybde og tekstur til bunken som åpenbart ikke er noe feilfritt. Den perfekte frisyren for netter når du vil klasse den opp!

29. Rihanna Black Flettet Frisyre: Double Lace Braids

Svart Braided Hairstyle_29Rihanna er alltid går ut med de mest fantastiske frisyrene, har jeg rett? Her er en annen til å bli forelsket i: dobbel blonderfletting som fører til en lang, vakker sidefletting. Den dobbelte blonderflettene legger virkelig til den nydelige feminine berøringen mens sideflettet gir litt holdning på denne frisyren. Og la oss ikke glemme å nevne hvor krydret det røde hårfargen er! Fullstendig fullfører dette 'gjør uten å prøve. Unødvendig å si, vi er forelsket i alt om dette utseendet, og hvis du vil krydre det, kan du prøve fargen og stilen. Det er den perfekte kombinasjonen!

30. Gabrielle Beauvais Black Flettet Frisyre: Double Headband Braids

Svart Braided Hairstyle_30Den vakre skuespillerinnen Gabrielle Beauvais går ut med et vakkert, langstrått svart hår som er vakkert innrammet av to, halvtykkede pannebåndspinner. De dobbelte pannebåndene gir håret noe tydelig detalj uten å gå over bord. Og hvem kan savne de subtile hårflippene? Hele utseendet er fantastisk, mykt og romantisk, og kan passe alle anledninger med letthet.

31. Keke Palmer Black Flettet Frisyre: Middle Fishtail Braid

Svart Braided Hairstyle_31Med så mye snakk om sideflettene, bunflettene og hestehaleflettene, hører du aldri om midtflettene. De er ikke helt uvanlige, men de brukes ikke ofte - og det var derfor vi var så glad da vi så diva Keke Palmer ut med denne flotte frisyren. Hennes lange glosslåser er accenterte perfekt med en utsøkt middels fiskestikkfletting. Fullfør denne unike frisøren med noen subtile, flørtende bølger som gir litt flørtende og morsom holdning. Bølger ser bra ut på noen dame for enhver anledning, så prøv dem!

32. Naturi Naughton Black Flettet Frisyre: Slank Box Braid High Bun

Svart Braided Hairstyle_32Sassy enn søtt, Hollywoods egen Naturi Naughton viser en av de enkleste, men helt moten fremtredende frisyrene, en jente med boksflett kan kaste sammen: en sexy høy bun. Tykkelsen på bun kombinert med den enorme høyden rammer hennes ansikt gorgeously og gir henne også den edgy holdningen som er så varmt i år. Hun glir opp denne ganske subtile frisøren ved å kaste på noen skimrende, danglende øredobber og prangende sminke.

33. Nia Long Black Flettet Frisyre: Under Braid Updo

Nia Long under braid updo

Høy klasse og høy stil er skrevet alle over Nia Longs ekstremt sofistikerte oppdatering. Her ser vi denne flotte skuespillerinne som viser en updo i motsetning til alt vi har sett før. Hennes vakre mørke låser blir feidet tilbake av to fabelaktige og romantiske under fletninger, noe som fører til en veldig strukturert og detaljert oppdatering som ikke er noe feilfritt. Dette elegante stykket kan ikke være noe du vil ha på hverdag, men det er absolutt en frisyre å vurdere på et bryllup, bursdagsfest eller annen fancy anledning.

34. Regina King Black Flettet Hairstye: Cornrow Bun

Svart Braided Hairstyle_34Fikk cornrows? Trenger du en enkel frisyre du kan kaste opp i løpet av få minutter? Deretter vurderer Regina Kings søte, små bollefarge. Det er ikke mye, men det ser oppsiktsvekkende ut. I tillegg er dette en frisyre du kan bære på treningsstudioet eller Oscarens. Bare kast på et par av dine favoritt krystall øredobber og din favorittste kjole som Regina King, og du er god å gå. Eller legg på yoga bukser, grøft juvelene, og hodet ut på byen, hyggelig og avslappet, men likevel helt søt. Det er din beslutning!

35. Regina King Black Flettet Frisyre: Cornrow Hestehale

Svart Braided Hairstyle_35Regina King er åpenbart en stor fan av cornrows- og hvorfor burde hun ikke være? De ser blendende ut på henne og passer perfekt til henne. Her ser vi denne skjønnheten med sine søte cornrows i en enkel, moderne stylet hestehale. Vi elsker hvordan hun lar hestehalen dingle grasiøst av skuldrene hennes, og gir henne litt feminin bluss med sin stil. Denne enkle "gjøren" er den perfekte go-to-stilen på varmere dager når du vil ha håret tilbake, men du vil fortsatt se nydelig ut.

36. Tika Sumpter Black Flettet Frisyre: Flettet Headband Updo

Svart Braided Hairstyle_36Flettede pannebånd er ikke bare for dager når du forlater håret ditt, og Tika Sumpter viser dette punktet. Her ser vi denne majestetiske kvinnen som går ut i en fabelaktig updo ferdig med et trendy flettet hodebånd som legger til subtile femininitet som fremhever sine engelske egenskaper. Hennes slanke ryggen gir henne ansiktet mer struktur og matchende lilla kjole og leppestift polerer utseendet perfekt. Det er den perfekte stilen for high-end events!

37. Janelle Monae Black Flettet Frisyre: Flettet Mohawk

Svart Braided Hairstyle_37Janelle Monae er kjent for å være hva som helst men tradisjonell. Hun er et stort hårinspirasjon til kvinner over hele landet, og vi kan sikkert se hvorfor. Her går hun ut med en frisyre deg ikke se hverdagen - men vi klager ikke. Hennes fulle mohawk ser nydelig ut og er definitivt en iøynefallende "gjør det som blir hodene. Med plask av rød leppestift og tykk svart eyeliner, stiler hennes stil edgy holdning som er helt funky og vill. Hvis du vil ha noe "annerledes", prøv på en av Janelle Monae's quirky frisyrer som denne fulle flettet mohawk.

38. Jill Scott Black Flettet Frisyre: Flettet Side Updo

Svart Braided Hairstyle_38Hvis du leter etter en updo som er alt annet enn tradisjonell, inviterer vi deg til å prøve på Jill Scotts helt fantastiske (og litt vill) flettet oppdatering. I motsetning til tradisjonelle oppdateringer som nesten alltid er plassert på baksiden av hodet, bestemte denne skjønnheten seg for å bytte opp ting med en fullstendig oppdatering på hodet. Tykkelsen og teksturen fremkaller et iøynefallende syn mens du spiller grasiøst mot hennes egenskaper. Prøv denne fantastiske stilen og gjør hodene til din neste hendelse.

39. Jill Scott Black Flettet frisyre: Half n Half

Svart Braided Hairstyle_39Noen ganger handler det ikke om å bli glamorisert med utvidelser, krøller, bølger eller hva stilen din krever. Noen ganger er det best å bare gå helt naturlig som Jill Scott. Jill Scott lar en del av hennes naturlige ravnlås låse seg løs på den ene siden, mens den andre holdes tilbake av et sett med nydelige cornrows. Stilen er litt vill, men vi elsker hvordan Jill Scott spiller den av og hvor helt blendende hun ser ut. Hun gjør denne frisøren egnet for en stilig begivenhet med ekstra glinsende øredobber og subtile sminke. (Pass på at du går subtil med sminke som Jill Scott som frisyren er vill nok!)

40. Jordin Sparks Black Flettet Frisyre: Sett med franske Braids & Updo

Svart Braided Hairstyle_40Jordin Sparks har virkelig laget "gnistfly" med denne vakre og elegante frisyren. Hun bestemmer seg for ikke bare å holde seg med en- men tre-franske fletter som fører tilbake til en feminin updo. Resultatet? En utrolig trendy og nydelig frisør som ikke er noe overdådig og strålende. Vi elsker hvordan hun gjør denne utseendet enda sterkere og kraftigere med en glitrende svart halterkjole og søte oransje øredobber for å gi utseendet litt farge. Imponere dine gjester med denne utsøkte oppdateringen på din neste Black Tie Event.

41. Joy Bryant Black Flettet frisyre: Box Braid Hestehale

Svart Braided Hairstyle_41Sjarmerende glede Bryant går ut med en fantastisk frisyre som passer inn i hvor som helst. Tidligere har boksflettene utvilsomt vært en av de mest populære flettet frisyr blant afroamerikanske kvinner. Men disse spesielle flettene kommer tilbake med utrolig kraft og alle synes å være rocking disse spektakulære flettene. Glede Bryant bryter håret tilbake i en lav hestehale ferdig med et pyntet tilbehør for å trekke enda mer oppmerksomhet. Partiet ned midt, denne stilen rammer hennes ansikt gorgeously, og vi kunne ikke være mer fornøyd.

41. Joy Bryant Black Flettet frisyre: Simple Box Braids

Svart Braided Hairstyle_41Noen ganger er enkelhet best - men vi klager ikke. Joy Bryant kaster sine flotte låser tilbake og til siden for å gi henne den forlokkende stilen med mye subtile sex appeal. En rocking 'gjør det ikke krever hva som helst. Det er en vinner i vår bok!

42. Rashida Jones Black Flettet Frisyre: Flettet Ballett Bun

Svart Braided Hairstyle_42

Som du sikkert kan forestille deg fra en ballettbun, er disse frisyrene sofistikerte og elegante - akkurat som kunstverkets ballett. Her ser vi fremtredende Rashida Jones som har en ballettbulle som er aksentert av en vakker, tykk flett. Bare feilfri!

43. Eva Marcille Black Flettet Frisyre: Box Braid Half Updo

Svart Braided Hairstyle_43Hva er ikke å elske om denne flette frisyren? Eva Marcille viser sine flotte boksfletter i en halv updo stil som tar pesky tråder ut av ansiktet hennes, noe som fremhever hennes feilfri kindben og stiv ansiktsstruktur, fantastisk. I tillegg er det raskt og enkelt og flott for alle årstider.

44. Raven Symone Black Flettet frisyre: Wild Child

Svart Braided Hairstyle_44

Noen ganger er det bare morsomt (og lett) å ta det på villmarken. Her ser vi søte og morsomme Raven Symone som har et sett av fletninger som er alt annet enn strukturert. Wildnessen spiller perfekt på hennes lekende holdning, og vi elsker denne spunky mixupen!

45. Yaya Dacosta Black Flettet Frisyre: Box Braid Flettet Pigtails

Svart Braided Hairstyle_35

Denne frisyren er bare så utrolig søt. Hun rocker ikke bare de stadig populære boksflettene, men hun danner dem til søte og uskyldige flettede pigtails som vi absolutt elsker.

46. ​​Naomi Campbell Black Flettet Frisyre: Tykk boks Braids Naomi Campbell thick box braidsSexy Naomi Campbell vet hvordan du skal jobbe med disse store og dristige boksflettene. Bytt opp kasseflettene dine og gå tykk neste gang!

47. Alicia Keys Black Flettet Frisyre: Cornrow High Ponytail

Svart Braided Hairstyle_47

Nydelig Alicia Keys visste en ting eller to om å se vakker uansett hvor hun gikk. Her ser vi skjønnheten som går ut i noen fabelaktige cornrows som fører tilbake til en fyldig høy hestehale som gir henne mye energi og flørtighet.

48. Alicia Keys Black Flettet Frisyre: Simple Cornrows 

Svart Braided Hairstyle_48Leter du etter en frisyre som er alltid sikker på å behage? Så hvorfor ikke gi cornrows en sjanse. De er utvilsomt super trendy og sexy, og de ser bra ut på nesten alle, spesielt Alicia Keys!

49. Solange Knowles Black Flettet Frisyre: Flettet Twists

Svart Braided Hairstyle_49

Nesten ligner dreads, Solange Knowles 'galte og ville frisyre er alt annet enn tradisjonelt. Vi elsker hvordan hun går ut av komfortsonen og klipper noen tykke, store flettede vendinger som er funky ennå flørtende. De aksentere hennes egenskaper godt, og vi tror at denne frisyren kan være veldig morsomt å leke med.

50. Solange Knowles Black Flettet frisyre: enda større toppknot

Svart Braided Hairstyle_50

Du kan kanskje tro at Solange og hennes søster Beyonce sloss om hvem som kunne sette sammen den største toppknuten. Hvis så er tilfelle, tar Solange Knowles kaken. Her ser vi denne vakre kvinnen som har en veldig overdimensjonert toppknute som bunter opp hennes sexy boksbrett perfekt. Gå stor og fet med denne nydelige frisøren!

Leave A Comment

1 + 1 =