50 beste Shag frisyrer

Leter du etter en sexy frisyre med tonnevis av appell? Deretter bør du prøve ut en av mange shag frisyrer, komplett med den rotete sengen som driver menn vill. Her er noen av de hotteste kjendiser som har de 50 beste shag frisyrene!

1. Reese Witherspoon Shaggy Frisyre: Middels lengde Blonde Bombshell

f7ed1782d1f11540600b58d4f05c3a82

Vi elsker denne søte, raske frisyren. Den har mange flips og dimensjoner, noe som gjør det til en enkel stil med masse flørt og femininitet. Vi elsker hvordan Reese Witherspoon har innarbeidet et sett med tykke sideband, og gir henne den uskyldige appellen, mens det lyse blonde håret gjør henne til en absolutt bombehule. Lag, sideband og seriøst lyse blonde låser - du kan ikke gå galt.

2. Ashlee Simpson Shag Frisyre: Middels lengde rett

Ashlee-Simpson-Mid-Length-Shag-frisyrer-Black

Noen kvinner har ikke lyst på flørtende hår med mange flips - og det er helt greit. Så la meg introdusere deg til denne helt rockinske frisyren fra Ashlee Simpson: den middels lange slanke shag frisyren. Hennes hår er fortsatt sportslig massevis av lag og søte sideband, men hennes slanke rette tråder og mørke nyanser av brun er det som gjør håret hennes fra søt til sexy umiddelbart.

3. Monica Potter Shag Frisyre: Middels lengde Obvious Flip

Monica-Potter-Mid-Length-Shag-frisyrer

Bedårende? Ja. Søt? Ja. Masse tekstur? Absolutt. Unødvendig å si, vi elsker Monica Potters medium lengde shag frisyre komplett med tonnevis av åpenbare flips. Hun ville ikke ha enkle flips fra mange lag. Hun ønsket tydelig, stor flips på hennes ender for å etablere detaljer og tekstur - og det var akkurat det hun fikk. Prøv denne dristige stilen og legg litt lys blonde i håret ditt for å trekke av dette flotte utseendet fra Monica Potter.

4. Julianne Hough Shag Frisyre: Kort asymmetrisk Bob

Julianne hough asymmetrical shag

Vi kan ikke lyve - vi er forelsket i Julianne Hough. Hennes stil, hennes skjønnhet, hennes frisyrer. Alltid på trend, og alltid i stil. Vi elsker sin asymmetriske shaggy bob frisyre og vi tror definitivt det er en av de mest populære stilene i året. Den asymmetriske kuttet gir den rikelig med dimensjon og funky stil, mens de rotete bølgene gir henne den sexy sengestilstilen hver dame elsker. Unødvendig å si, hvis du velger en shag frisyre, er dette definitivt en å vurdere. Dyp låsene dine i noen alvorlig blond farge for et veldig intens og sexy utseende, akkurat som Julianne!

5. Nicole Richie Shag Frisyre: Søt Bob

Nicole richie bob shag

Det ser ut til at Nicole Richie stadig blir oppdaget i media takket være sin unike og trendy stil, så det var egentlig bare naturlig at hun ville bli sett på vår liste over beste shag frisyrer også. Vi elsker hennes søte bob haircut med ender krøllet inn for å ramme hennes søte ansikt perfekt. Det har definitivt den uskyldige og feminine appellen, og vi elsker måten hennes shaggy bob frisyre hopper med hvert steg hun tar. Bare et elegant og flott utseende som enhver kvinne ville se fabelaktig ut med.

6. Ashley Scott Shag Frisyre: Bølger, bølger, bølger!

ashley scott

Du vet at fantastisk følelse du får når du går ut av havet, har håret dryppet våt, men har den nydelige strandbølgen som er så vakker og naturlig? Vel nå kan du ha den samme følelsen hele tiden med Ashley Scotts bølgete shag frisyre. Hun ser ut som en ren, naturlig skjønnhet med sine bølgende lås og vi elsker hvordan hun kombinerer blonde høydepunkter og lavlys for et naturlig blondt utseende som skriker surfer skjønnhet.

7. Rihanna Shag Frisyre: Hakket

rihanna cropped shag

Rihanna er definitivt kjent for sine ville og sprø stiler, men hei, det er ikke noe dårlig. Vi elsker hennes grove stiler og hennes åpenbare sexappell som du tydeligvis kan se her med sin varme hakkede hårklipp. Hennes korte hår er fylt med mange lange lag og sexy sett med smell for en kikk som virkelig låser. I tillegg er det et så enkelt utseende å fullføre. Ingen sprø produkter eller timer foran speilet for å trekke av denne utrolige shag frisyren, og du kan bruke den omtrent hvor som helst, fra formelle til uformelle anledninger.

8. Brooklyn Decker Shag Frisyre: Loose Wavy Bob

mest etterspurte-hår-Brooklyn Decker-bob

Vakre blonde låser, forlokkende løse bølger, og en søt bob haircut - kan du gå galt med denne stilen? Det er virkelig ingen måte du kunne ikke Hodet over hælene til Brooklyn Decker's shag frisyre. Hun har pakket alle slags femininitet og seksualitet inn i en nydelig bob haircut. Hennes bølger er helt løs nok til å hoppe med brisen, men gi henne kort hår litt søtt volum. Dette er virkelig den perfekte shag frisyren til vår og sommer når været er varmt og du trenger en søt utseende til sport.

9. Rachel Bilson Shag Frisyre: Loose Curls

rachel bilson

Hvem sa shag frisyre måtte være kort hår? Rachel Bilson viser oss en av de mest søte shag frisyrene til sport hvis du er i mellomlang og lang rekkevidde i hårlengde. Hun gir ikke bare henne noe trendy ombrefarging, men hun legger også til noen løse krøller i enden for et forlokkende utseende vi alle kan nyte. Eleganse, femininitet og skjønnhet i sitt beste, Rachel Bilsons stil er glamorøs nok til den røde løperen, men lokkende nok til datoen natt.

10. Angela Bassett Shag Frisyre: Razor Hakket Bob

angela_bassett_razor bob chopped_0

Når du tenker på shag frisyre, tenker du mest på "bedhead" hår som har rikelig med rotete styling. Men Angela Bassett viser oss tydelig at selv shag haircuts kan ha litt stivhet til dem. Hun razor hakket henne bob slik at endene er igjen litt tynt, snu den vanlige hakkede boben i et høyt og robust utseende som dreper. Vi tenker damene der ute med en kjærlighet til rock and roll og skinnjakker kan ha en smak på denne spesielle 'gjøre.

11. Jennifer Anniston Shag Frisyre: Enkel

mest etterspurte-hår-jennifer-aniston-shag

Jennifer Anniston er kjent for sin enkle, helt naturlige skjønnhet. Og her ser vi hennes sportslige en av hennes beste utseende: den enkle shag. Det er ikke behov for ekstra plumping eller fluffing når det gjelder denne frisyren: det er enkelhet på sitt beste. Vi elsker hvordan hennes enkle stil tar bare noen få minutter (hvis det er det) å fullføre, og forlater håret som ser lang og nydelig ut. Det er den perfekte kombinasjonen av nåde og skjønnhet, noe som gjør denne enkle shag frisyren et allsidig tall som kan bæres bokstavelig hvor som helst.

12. Adrianna Lima Shag Frisyre: Luscious Long Blowout 

adriana lime long sexy shag

Adrianna Lima er kjent for sin åpenbare sex appeal. Jeg mener, la oss innse det, hun er en nydelig gudinne, og noen kvinner vil gjerne stjele litt av hennes skjønnhet. Og mens hele pakken hennes er en knockout, ville hun ikke være komplett uten sine saftige lange, rotete lås. Hennes tusslede låser gir henne sengetøyets blikk mens det åpenbare volumet gir mye dimensjon og moro. Vi elsker hennes vakre brune hårfarging, og vi foreslår at enhver kvinne med langt hår skal prøve ut denne voluminøse, sexy shag frisyren.

13. Kate Hudson Shag Frisyre: Søte Krøller

7958eefba89411ac44031b810c533eaa

Det er noe om krøller i en kvinnes hår som gir henne så mye liv og feminin appell - for ikke å nevne noe vakkert volum og sprette. Her ser vi den nydelige Kate Hudson sportende et hode av vakre blonde låser fullført med et utvalg av rotete, men enkle krøller, for en seriøst trendy shag frisyre som kan bæres hvor som helst. Vi elsker spesielt denne glitrende utseendet i de varmere månedene når vi stikker ned sandstrendene. Gi denne stilen en prøve denne våren / sommeren!

14. Lisa Rinna Shag Frisyre: Razor Shag

Lisa_Rinna_razor shag_haircut_0

La oss innse det: Lisa Rinna er kjent for sin sexy razor cut shag, og det er utvilsomt en av de mest etterspurte stilene. Hundrevis av jenter går inn i salonger hvert år og ber om dette frisky'doen, og hvis du føler deg så trendy og robust som Lisa Rinna, inviterer vi deg til å prøve denne vilt og seriøst varme frisyren. Det er lett å sette sammen og rammer ansiktet perfekt, for ikke å nevne, gir håret ditt noe kult holdninger som klipper.

15. Ciara Shag Frisyre: Kort Side Del

Afrikansk-amerikansk-kjendis-kort hår

Det er ikke hver dag vi ser at Ciara har et kort hårhår, men vi må innrømme at vi ble sterkt overrasket og opplyst da hun gikk ut med denne spesielle "gjøre". Vi elsker den korte, slanke kutten som gir håret mye kropp og sprette. Vi er forelsket i sin sjenerøse sidedel, noe som gir litt seriøs hotness til hele utseendet. Og for å knytte alt sammen, gir hun håret litt av en ombre-følelse med mørk-til-lys-fargen som ser ganske enkelt fantastisk ut. Resultatet? En fantastisk stil som enhver kvinne ville elske å ha på seg.

16. Alexa Chung Shag Frisyre: Hipster

alexa chung hipster

Alexa Chung er kjent for hipster-utseendet, som er perfekt for Shag-temaet. Hun tussles håret for å gi det "Jeg har vært backpacking gjennom Frankrike i et år" se med noen søte, spekuløse smaker som er åtte-åttiårene. Unødvendig å si, vi elsker henne blast fra den siste stilen, og dette er definitivt en shag frisyre som vil rocke motemiljøet i årene som kommer. Pair dette ser opp med dine favoritt syttier eller vintage antrekk for et virkelig trendy utseende.

17. Miley Cyrus Shag Frisyre: Tussled Long Layers

miley cyrus

Ok, ok. Vi vet at det har vært ganske lenge siden Miley Cyrus så slik ut. Men vi må innrømme, vi elsket absolutt dette utseendet. Hun starter med en nydelig blanding av høydepunkter og lavlys som er intet mindre enn fantastisk. Hun forlater håret lenge med en søt, uskyldig midtdel og avslutter stilen med noen alvorlige lag. Sluttresultatet? Et sett med fullt, livlig hår som er tussled og nydelig - perfekt for enhver anledning, dag eller natt. Noen ganger ønsker vi at hun skulle gå tilbake til denne tiden, men for nå kan vi bare stjele hennes gamle frisyre og stenge den!

18. Hilary Duff Shag Frisyre: Midtlengdelag

hillary duff

Hilary Duff er sikker på en skjønnhet, er det ikke hun? Jeg antar det ikke er rart hvorfor hun ville lage vår liste over topp 50 shag frisyrer! Her ser vi den herlige stjernen som har noen vakre, blonde midlengelås, komplett med massevis av stumt lag og et sett med sparsomme sideband som skaper en stilig og enkel "gjør det vi elsker. Du kan tydelig se lagene som legger volum rundt ansiktet mens du rammer hodet på kinnet herlig.

19. Agyness Deyn: Boy Cut

Agyness-Deyn-med-Short-Pixie-frisyrer

Kort, kortere og korteste, tror vi Agyness Deyn kan ha en av de korteste hårklippene i bransjen - men det betyr ikke at det ikke er helt fantastisk. Her ser vi en pikeskjæring med et komplett sett med tykke smekk mens ryggen holdes kort. Hun fluffer hele håret mot forsiden av ansiktet, og gir håret et fullt og tykt utseende som er veldig fantastisk. Oh, og nevnte vi at vi elsker henne snøhvit hår? Definitivt en av de iøynefallende stilene som er lett og morsomt.

20. Scarlett Johannson Shag Frisyre: Crazy Hair Day

scarlett johanneson

Hvis du er en elsker av alle ting vill og gal (og har en tendens til å gjøre håret ditt tilsvarende), så vil du sannsynligvis ELSKe dette utseendet fra Scarlett Johannson. Åh visste du ikke at hun hadde på seg håret på dette tidspunktet? Vel nå vet du det. Og du er velkommen. Hennes varme låser er justert med mange lag i alle former og størrelser, og gir håret sitt som vill og gal stil vi elsker. Absolutt ikke en stil for den ene sinnede personen som liker å spille det trygt - dette galte hårhodet er reservert for jentene som elsker å snu hodene og få folk til å snakke.

21. Ashley Tisdale Shag Frisyre: Pinned Back

Ashley-Tisdale-Long-frisyrer-med-Bangs

Har du ikke lyst til å håndtere hår som faller i ansiktet ditt hele dagen? Vil du bare riste ting litt? Ashley Tisdale har fått deg dekket. Hennes søte stil er søt nok til lunsjer i sentrum med jentene og ravisk nok til å ha på seg til en prisutdeling. Hun knytter bare håret tilbake til en halv oppdrift, og lar resten av sine bølle og rotete låser dunke under for en shag frisyre som er litt mer raffinert og problemfri.

22. Victoria Beckham Shag Frisyre: Asymmetrisk Bob

070607_beckham_300X400

Vi følger alltid Victoria Beckham, ikke sant? At jentene viser konstant noen fabelaktige frisyrer og like trendy antrekk. Her ser vi den nydelige unge dame som har en asymmetrisk shag som er rett og slett stilig. Hun driller ryggen opp litt for å gi oss den shagappellen som er forlokkende og seriøst varm. Å være en av de hotteste kuttene til sport i år, kan vi definitivt se denne shag frisyren være en av de mest populære 'dos ​​for 2014.

23. Paris Hilton Shag Frisyre: Slank og Straight

toppskarv-frisyrer-2

Paris Hilton kan bare ikke gjøre noe galt (vel, når det gjelder hår ..). Vi elsker alle hennes frisyrer, men denne tar definitivt gullmedaljen. Hun forlater sine lange låser rett og slank, tussling dem litt for den rotete og åpenbart sexy stilen vi elsker. For å få henne til å ha en fantastisk frisyre, legger hun til noen øye-skimming bangs som ikke er for sprø eller tykke for en fin stil, vi ikke kan ignorere. Å, og å legge til ild i flammen, har hun også den fantastiske hvite blonde hårfarge som legger til en helt ny dimensjon av sexappell. Å si det klart, vi elsker denne frisyren.

24. Jessica Alba Shag Frisyre: Kort og Søt

jessica alba

Jessica Alba har alltid denne søte, uskyldige essensen om henne. Og med dette søte lille hårklippet, ser hun ut enda mer herlig. Vi elsker hvordan hennes hårklipp er fri for noen vanlige lag eller utklipp, bortsett fra de enkle kuttene som rammer hennes vakre ansikt. Hun forlater henne kort hårklipp med et sett med enkle, naturlige utseende bølger som også er funnet i hennes sprø bangs. Denne søte frisyren er rett og slett det- bedårende - og vi tror at hver dame burde gi denne søte frisyren en prøve minst en gang i livet!

25. Stephanie Pratt Shag Frisyre: En bit av syttitallet

stephaniepratt2010emmyshair_getty_thumb

Påminner denne stilen deg om noe? Fortsett, åpne en 1970s årbok og fortell oss at du ikke ser minst 100 lignende frisyrer. Her ser vi Stephanie Pratt med en blast-from-the-past frisyre som bare ser ut som en fantastisk. Hun legger til tonn (og vi mener tonn) volum på toppen av hodet for litt av det syttitallet bikube høyt volumstil som gir mye dimensjon og funk. Neste gang du føler deg flatt, kan du prøve Stephanie Pratts høye stil for størrelse. Ikke glem å sporte en midtdel og legge til noen enkle bølger til slutt for å fullføre dette syttiårets raske.

26. Anna Ortiz Shag Frisyre: Side Sweepin 'Waves

Anna-Ortiz-sjikt-hg-MDN

Kjærlighet bølger? Elsker en sjenerøs sidedel? Selvfølgelig gjør du det! Begge frisyrene er utrolig trendy og kombinasjonen gir en morderstil som ser oppsiktsvekkende ut. Her ser vi Anna Ortiz som har en shag frisyre med mye bølgete handlinger som gir det et nydelig utseende vi elsker. I tillegg er det perfekt for enhver anledning og fungerer godt med alle slags forskjellige antrekk. Definitivt en vinner i vår bok!

27. Sarah Jessica Parker Shag Frisyre: Naturligvis Bølgete

Sarah-Jessica-Parker-lag-hg-MDN

Hei, stjernen til "Sex and the City" vet noe om mote, og her ser vi Sarah Jessica Parker som viser en av våre favoritt frisyrer: naturlige bølger. Hun forlater hennes vakkert lange låser med et sett med enkle bølger som ser helt naturlig og stressfri ut. Pluss vi elsker hennes stilige midterste del og enkle lag som gir håret noe flytende kropp. Dette er definitivt en frisyre for damer som ønsker å se grasiøs og naturlig med sitt lange hår.

28. Naomi Watts Shag Frisyre: Skru opp volumet

Naomi-Watts-sjikt-hg-MDN

Vi vet alle om volum på toppen av hodet for litt høyde. Men hva med volum på sider? Ikke noe du ser ofte, ikke sant? Men du kan tydelig se fra Naomi Watts frisyre at det er en helt fantastisk ide at du bør prøve i nær fremtid. Hun forlater håret med den typiske rotete shag-stilen, men legger til tonn volumer til sidene av hodet for å få håret til å virke utrolig fullt og tykt - og hvilken kvinne drømmer ikke om å ha tykke, saftige låser? Prøv å legge til litt volum på sidene som Naomi og opplev en seriøst varm stil.

29. Reba McEntire Shag Frisyre: Flips

Reba-McEntire-sjikt-hg-MDN

Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne med Reba McEntires hår; Det er så mye å elske om det. Fra hennes flotte, rødlige blonde fargestoffer til kombinasjonen av korte lag, elsker vi alle deler av utseendet hennes. Men det som virkelig får oss, er hennes alvorlige volum og vendte endene. Kombinasjonen er så overveldende søt og gir håret hennes noen alvorlige sprettingseffekt. I tillegg til de herlige, store smellene legger du til litt sexy oomph som vi ikke kan ignorere. Føles som en ny stil? Gi denne flippy "gjør en virvel!

30. Ginnifer Goodwin Shag Frisyre: Messy Pixie

Ginnifer-Goodwin-med-Short-Pixie-frisyrer

Det er Pixie Cut, og så er det Ginnifer Goodwin Pixie cut. Hennes varemerkestil er virkelig ulikt alt vi har sett før. Hun sporter en guttaktig kjærlighet med håret som faller mot ansiktet, tussling foran for en shaggy makeover som er alvorlig fantastisk. For ikke å nevne at vi elsker henne strålende svart hårfarge mot en lysere hudtone. Voldsom? Vi tror det! Stilig? Ingen tvil om det.

31. Jessica Biel Shag Frisyre: Au Naturale

CNO-005215

Jessica Biel er en naturlig knockout. Hun trenger ikke fancy klokker eller fløyter for å få oppmerksomheten til mengden, og hun viser det med denne shag frisyren. Hun forlater håret med en naturlig effekt, nesten som om hun ikke har børstet håret om en uke. Og du vet hva? Det ser fortsatt perfekt ut. Vi elsker henne 'au naturale' frisyre og vi kan tydeligvis se det uanstrengt. Bare vask håret, og hvis håret ditt er naturlig rett, la det tørke naturlig. Kanskje tussle det litt for en ekstra rotete effekt og drille toppen litt. Det er perfekt for den kommende sommersesongen!

32. Brooke Shields Shag Frisyre: Side del med rotete krøller

Brooke-Shields-lag-hg-MDN

Det er skjønnhet, og så er det Brooke Shields utrolig fantastisk, perfekt skjønnhet. Og hvis du vil stjele bare et glimt av hennes ubestridelige skjønnhet, hvorfor ikke prøve en av hennes flotte frisyrer? Her ser vi den fantastiske modellen som sporter et hode av lange, fulle lag med en vakker sjenerøs side som legger sprett og kropp til sine lange, lusomme låser. Med bare noen få enkle flips og krøller, kommer hennes tråder til live for absolutt attraktivitet.

33. Taylor Momsen Shag Frisyre: Rockstar Locks

taylor momsen

Føles som en rockstar? Har bare en ting for skinnjakker og pinner? Da vil du definitivt elske Taylor Momsens rockin 'frisyre. Hun har sett her med et hodet av lyse blonde låser, komplett med tonn og tonn søte lag for å gi håret en åpenbar kant. Dress denne rockstar shag frisyren opp med noen matchende mørk sminke og punk rock klær for å få full effekt.

34. Calista Flockheart Shag Frisyre: Enkle lag

Calista-Flockhart-sjikt-hg-MDN

Hvis du liker de enklere tingene i livet, men likevel ønsker å trene en trendy frisyre, kan du prøve Calista Flockhearts galne, simple shag frisyre. Hun klær opp håret med noen lange lag for å få henne til å låse litt fyldigere, men har ikke engang et sett med smell å bli plaget med. Enkel? Ja. Slående? Åpenbart.

35. Pink Shag Frisyre: Crazy Colors

perez hilton

Ingenting sier edgy ganske som farget hår, og denne frisyren har alt: de levende, lyserøde nyansene mot platina blonde låser i en rotete, shag haircut som bergarter. Unødvendig å si, dette er for de edgy jentene som elsker å kombinere åpenbar trend med søte hårklipp.

36. Cindy Crawford Shag Frisyre: Cute Flips

Cindy-Crawford-sjikt-hg-MDN

Cindy Crawford er ganske søt. Og med denne søte kuttet, er hun bare så mye kortere. Cindy Crawford linjer håret med tonnevis av lag som strekker seg kort og langt, som bare kan legge opp til en grand finale: tonn og tonnevis av søte flips. Det er en stil som skriker femininitet og oser av cuteness.

37. Natalie Maines Shag Frisyre: Layered Bangs

Natalie-Maines-sjikt-hg-MDN

Vi er åpenbart forelsket i denne lange lagdelte 'Do. Men det som virkelig får oss om denne frisyren er den søte smaken. De har LAYERS som ødelegger dem vakkert. Glem voluminøse smekk og glem sidenkanten. Hun har avstand ut bangs som er seriøst så varmt. Vi skal definitivt prøve disse bangene - de passer til shag frisyren ser perfekt ut!

38. Dianna Agron Shag Frisyre: Crazy Short Cut

Dianna agron

Hvorfor kutt håret ditt kort og la det være? Hvorfor ikke gi din korte "gjøre noen seriøse lag og ret dem for et vill bedøvelsesutseende som dreper? Dianna Agron er åpenbart å rocke henne lagdelt, gal kort shag frisyre og vi tror du vil nok nyte den. Jeg mener, sjekk ut de smekkene og den tette oppfinningen. Hvem ville ikke ha stilige låser som disse?

39. Drew Barrymore Shag Frisyre: Krympet!

mest etterspurte-hår-trakk-Barrymore-lag

Du ser egentlig ikke krympet hår ofte (som er alvorlig stor skuffelse), så hvis du vil riste det litt, gå ut og plukke deg opp en crimper og få litt seriøs bølgehandling akkurat som Drew Barrymore!

40. Elisha Cuthbert Shag Frisyre: Stilig Pixie

Elisha cuthbert

Ja, det er sant: denne shag frisyren er virkelig så enkel som den ser ut. Bare få en kort pikskutt, knip det opp litt, og du vil få Elisha Cuthberts ultra stilige og ultra rase "gjør det uformelt nok til sentrum, men likevel elegant nok til å ha på seg til et middagsfest. Pluss det tar, hva, to minutter å sette sammen? Det er en vinnende stil i våre bøker.

41. Monica Cruz Shag Frisyre: Long and Teased

monicacruzhairstyles_longlayeredhairstyle_getty_thumb

Ser Monica Cruz ut som hun bare rullet ut av sengen? Ja. Ser hun utrolig caliente og fristende? Absolutt. Så da er det egentlig ikke nødvendig å stille spørsmål til hvorfor denne shag frisyren gjorde topp 50. Hun legger til noe seriøst volum til sine lange låser og rister dem litt for bedhead-effekten. Plus hun har mørk øye sminke og naken lepper for litt edginess. Egentlig, du kan ikke gå galt med dette fantastiske utseende.

42. Kerri Russell Shag Frisyre: Blended Curls

Keri-Russell-sjikt-hg-MDN

Keri Russell vet hvor viktig det er å gi håret litt krøller for å legge til alvorlig volum. Men hun har tatt det et skritt videre med krøller som strekker seg i størrelse og fat for en alvorlig sexy frisyre vi ikke kan avvise. Jeg mener, bare se på det håret. Det er iøynefallende og enormt forlokkende - noe hver kvinne vil rocke.

43. Taylor Momsen Shag Frisyre: Litt Mullet

Momsen-shag-frisyre

Vi liker vanligvis ikke å sette den samme personen to ganger på listen, men da vi så Taylor Momsens shag frisyrer vi ikke kunne motstå. Her ser vi Taylor med en shag frisyre som ligner på en mullet, 70-talls stil som er fornyet til å fungere i dagens verden. Hvis du vil prøve noe nytt, gi denne shaggy "gjør en virvel.

44. Kristin Cavallari Shag Frisyre: Søt Bob

kristin-Cavallari bilde-3

En søt bob haircut og et nydelig sett med tykke side bangs. Denne shag frisyren trenger virkelig ingen definisjon, og vi tror dette vil være en av de mest settne shag frisyrene denne sommeren.

45. Michelle Williams Shag Frisyre: Tilpass

Michelle-Williams-med-Short-Pixie-frisyrer

En enkel måte å gå fra "en annen kjedelig, kjedelig frisyre" til søt og perky er å få tilgang til, akkurat som vi ser Michelle Williams gjøre her. Hun taster bare håret sitt litt og legger til en søt pannebånd for å trekke henne sammen. Sluttresultatet? En seriøst rockin-stil som ser annerledes ut enn resten bare på grunn av et lite tilbehør.

46. ​​Michelle Williams Shag Frisyre: Seriøst Tussled Pixie

michelle williams pixie shag

Oh, og i tilfelle du lurte på hvordan denne vakre damen så uten tilbehør, her er Michels shag frisyre: Pixie med noen alvorlige tussled låser for en seriøst rotete stil som bergarter.

47. Meg Ryan Shag Frisyre: Vifte opp Rockstar

Meg ryan

Meg Ryan har den rockstar chic vi alle elsker. Og du vet hvordan hun gjør det? Foruten hennes kjære rockstar-klær og lyse blonde hårfarging, har hun også et kjempegodt bølgete sett med hår som er kuttet helt på kort lengde, komplett med lange smeller som rammer hennes ansikt.

48. Kristen Stewart Shag Frisyre: Rock Etiquette

Middels-shag-hårfrisyrer-1

Meg Ryan kan vise frem den søte rockstar-utseendet, men her ser vi Kristen Stewart med en mer 80-talls tema rockstar shag frisyre som er vill og frisky - og helt sexy. Hun legger til noe seriøst volum til hennes sidepartierte, mørkebrune hår, og gir henne det elegante og edgy utseendet at hver rock chick trenger.

49. Megan Fox Shag Frisyre: End Curls

Long-Bob-Layered-Shag-frisyrer

Vil du krysse håret ditt fra søt til sexy - og ikke bare noe sexy, men Megan Fox sexy? Prøv å gi ditt slanke, rakte, lange hår noen enkle krøller på enden for en forlokkende berøring som alle vil legge merke til.

50. Lindsay Lohan Shag Frisyre: Ingen Brush, No Problem

Lindsay Lohan-fearnet-andre-jubileum-party-08

Det kan se ut som Lindsay Lohan ikke har børstet håret om noen dager (og hvem vet, kanskje på dette tidspunktet hadde hun ikke?), Men det er akkurat det som gir henne det fristende sengetøyet som vi alle prøver å oppnå . Hun gjør ikke noe fancy i hennes lange hår, bare knuser det litt, og det er det: et rotete hårhodet som appellerer til alle. Definitivt en lett frisyre å prøve!

Leave A Comment

− 7 = 1