50 beste korte frisyrer for kvinner over 50 år

Hvem sa blir eldre ment å måtte gi opp stilen din? Disse nydelige korte frisyrene for kvinner over 50 er levende og friske og vil etterlate deg utstråling, akkurat som disse fantastiske kjendiser.

[Les også: 2015 Topp 30 korte frisyrer for kvinner over 50]

1. Kort frisyre for kvinner over 50: Jodie Foster Simple Bob Cut

Kort Hairstyle for Women Over 50_1

Jodie Foster er kjent for å være en så oppsiktsvekkende skuespillerinne. Men det er ikke det eneste folk beundrer om kjære Jodie. Hun har også et veldig vakkert og delikat ansikt som bare trekker deg innen sekunder. Hennes enkle bob skjærer rett rundt hennes kjeve, og rammer hennes små, delikate funksjoner perfekt. Dette hårklippet er virkelig enkelhet på sitt beste og vi elsker den flotte brune hårfargen med hint av rød og blond gjennom.

2. Kort frisyre for kvinner over 50: Jodie Foster Hakkete Kutt

Kort Hairstyle for Women Over 50_2

For noen år før Jodie Foster gikk den enkle ruten med håret, viste hun en mye villere og funkier. Vi elsker absolutt dette hårklippet: det er gal, men likevel helt gøy og gir henne en ungdommelig glød som ikke kan ignoreres. Med mange hakkede ender som flipper opp for en flørtende stil, får det herlige brune håret en ungdommelig makeover. Hun legger også til noe seriøst volum på ryggen, og gir henne den "edginess" at enhver kvinne i hvilken som helst alder er etter. Alt i alt er dette en flott stil!

3. Kort frisyre for kvinner over 50: Sharon Stone Shaggy Pixie

Kort Hairstyle for Women Over 50_3

Pixie haircuts er alltid i stil, og Sharon Stone viser oss at uansett om du er ung eller gammel, kan du definitivt rocke en piksel. Vi elsker hvordan hennes hårklipp inneholder biter og stykker av lengre lag for å gi henne litt mer femininitet rundt ansiktet hennes. Øverst på hennes lyse blonde låser er igjen med mange korte lag for å gi håret tekstur og dimensjon i hele, samt kropp. Denne frisyren er en vinner fordi det er lett å ta vare på og kan styles i løpet av minutter!

4. Kort frisyre for kvinner over 50: Sharon Stone Tussled Pixie

Kort Hairstyle for Women Over 50_4

Vi kan alle være enige om at Sharon Stone ser nydelig ut med rett og smalt hår eller litt av en vill som dette. Her ser vi denne nydelige skuespillerinne som sporter en tussled piksel som gir håret mye volum og funk. Å trekke håret opp i en spiket posisjon gjør at ansiktet hennes ser lengre og mer elegant ut, noe som enhver dame kan sette pris på. Denne haircuten har litt av det tenåringsfulle utseendet vi elsker, men ser likevel utrolig sofistikert og bedårende ut. Virkelig en vinnende kombinasjon!

5. Kort frisyre for kvinner over 50: Katie Couric Long Bob

Kort Hairstyle for Women Over 50_5

Long bob haircuts er en klassiker, spesielt med gamle kvinner - og vi kan ikke nekte at Katie Couric ser helt fantastisk ut på det. Hennes lange bob er aksent med litt flips på kanten for å gi den den ungdommelige studsen, mens hennes lange sideband er vendt tilbake for en elegant berøring. Å oppnå dette utseendet er

6. Kort frisyre for kvinner over 50: Katie Couric Simple Flips

Kort Hairstyle for Women Over 50_6

Katie Couric sjarmer og blender publikum med henne amped opp kort hårklipp. Hun legger til litt mer volum i bunnen av håret og større flips mot endene for å oppnå en mye mer voluminøs og bouncy frisyre. Denne stilen øser ungdommelighet, og sammen med den grasiøse blonderkjole, har det en stor mengde eleganse og femininitet på samme tid. Vi elsker hvordan håret hennes er retet bort fra ansiktet hennes, og gir henne et mye lysere utseende som er grasiøst og strålende. Ti av ti, Katie!

7. Kort frisyre for kvinner over 50: Ellen DeGeneres Signature Pixie

Kort Hairstyle for Women Over 50_7

Alle er kjent med Ellen DeGeneres 'piggy hårklipp. Det er søtt, stilig og uformelt - hva mer kan du ønske deg? Denne spesielle lilla frisyren er fylt med tonnevis av korte lag, og du kan oppnå dette utseendet ved å bruke gel eller et annet hårstylingsprodukt for å tussle det opp litt, noe som gir det det avslappede utseendet. Denne frisyren fungerer spesielt godt på runde ansikter, akkurat som Ellens!

8. Kort frisyre for kvinner over 50: Julianne Moore Straight and Slick

Kort Hairstyle for Women Over 50_8

Julianne Moore er en helt fantastisk kvinne, og mens denne frisyren kan være ganske enkel, tar den ikke bort fra hennes eleganse eller raffinement på noen måte form eller form. Faktisk, noen ganger går den enkle ruten er bedre enn å gå over-the-top. Hennes korte til middels lengde kutt gjør underverk på damer med lengre ansiktsformer som hennes, og den livlige auburn-hårfarge hun har valgt, tar mange år av hennes alder. Dette utseendet krever ikke noe fancy utstyr eller styling: Bare vask håret, tørk og rett. Velg en mellomdel for litt edgy holdning!

9. Kort frisyre for kvinner over 50: Julianne Moore Topknot

Kort Hairstyle for Women Over 50_9

Er det bare meg, eller er noen andre i ærefrykt for hvor fantastisk Julianne Moore ser ut med denne herlige toppknuten? Topknots er utrolig populære i år, og alle har på seg en. Ikke bare er de hip og trendy, men de kan fullføres på bare noen minutter. Topknots ser bra ut på kvinner i alle aldre, og som du ser fra Julianne Moore, trekker høyden opp resten av ansiktet hennes, og gir henne et fantastisk utseende som er friskt og lyst. Dukker den opp med rød leppestift og et par blendende øredobber og sport denne frisyren ved neste fancy anledning.

10. Kort frisyre for kvinner over 50: Megan Mullally Layered Razor Cut

Kort Hairstyle for Women Over 50_10

Quirky dame Megan Mullally viser oss at det er A-OK å være dumt og goofy uansett hvilken alder du er, og denne lagdelte barberkniven passer til hennes personlighet til en tee. Lagene gjør hennes hår animert og morsomt, mens den livlige røde hårfargen legger til den friske og perky stilen til dette. Vi elsker tillegget av subtile krøller rundt ansiktet og den korte siden bangs som gir litt mer livlighet til hele denne stilen. Definitivt en vinner i våre bøker og ser bra ut året rundt!

11. Kort frisyre for kvinner over 50: Megan Mullally Short Bangs

Kort Hairstyle for Women Over 50_11

Megan Mullally trekker av en annen flott og funky haircut som har alle i ærefrykt. Vi elsker den raske og elegante frisyren hun er valgt - fullstendig motsatt hennes razored flippy 'do- men likevel helt elegant og fabelaktig. Håret kuttes rett ved kjevebanen, og rammer hennes vakre ansikt perfekt. Med tillegg av super short side bangs, får denne frisyren en funky makeover som er helt på trend. Vi elsker dette utseendet som det er lett å jobbe med og kan glamtes opp med tillegg av vakre smykker og fancy kjoler eller slitt til en lunsj sentrum med favoritt jeans.

12. Kort frisyre for kvinner over 50: Kim Cattrall Simple Waves

Kort Hairstyle for Women Over 50_12

Som Kim Cattrall blir eldre, fortsetter hun fortsatt å være et sexsymbol - og vi kan ikke nekte at hun ser helt tiltalende og forførende med denne søte, men romantiske frisøren. Hun kutter håret rett over skuldrene hennes og gir henne litt femininitet og cuteness. Med tillegg av subtile bølger gjennom hele hennes maner, blir hennes gyldne blonde låser levende med frisk og ungdommelig holdning som er forlokkende og morsomt. Dette er definitivt en av de favoriserte frisyrene som kan ta 10, 20 år av ansiktet ditt!

1. 3. Kort frisyre for kvinner over 50: Kim Cattrall Flirty Curls

Kort Hairstyle for Women Over 50_13

Kim Cattrall ser ut som fantastisk og attraktiv som alltid med sine løse krøller og smør. Hun legger til noen enkle, løse krøller i håret, gir det litt volum og spretter som hun prester og stiver. Tillegget av noen få enkle sideband gir henne et pust av frisk luft mens den vakre røde kjole kompletterer hele romantisk stil perfekt. Denne frisyren er elegant og sofistikert, perfekt for date natt med mannen eller en natt på byen.

14. Kort frisyre for kvinner over 50: Michelle Pfeiffer Ringlets

Kort Hairstyle for Women Over 50_14

Ringlets er alltid coquettish og søt. De gir håret mye ungdommelig energi som er hoppende og flørtende. Hva er ikke å elske om dem? Den vakre skuespillerinnen Michelle Pfeiffer viser oss at det ikke er noen aldersgrense når det gjelder ringeter. Faktisk vil du aldri gjette at Michelle Pfeiffer er over 50 år gammel - hun ser 40, om ikke 30 år gamle topper. Dette er absolutt en frisk og forfriskende frisyre som kan oppnås med hårvalser eller en hårkrøller med letthet. Sluttresultatet? Luscious ringlets som hopper med hvert trinn du tar, perfekt for date natt eller stiver gjennom parken!

15. Kort frisyre for kvinner over 50: Angela Bassett Wild Pixie

Kort Hairstyle for Women Over 50_15

Når vi blir eldre, føler vi noen ganger at vi må være mer tamme. Vi kan ikke være like vill som vi var da vi var tenåringer. Vel, Angela Bassett viser oss tydelig at vi ikke trenger å bli helt tammet, uansett hvor gammel vi får, og at det er A-OK å la vår galne side ut hver gang og en stund. Hennes kjole haircut er alvor gal og super edgy. Vi kjærlighet den! Hun spiker opp hennes kjærlighet, nesten skaper den i en mohawk-stil som er eksotisk og funky. Hvis du vil gjenvinne en del av din ungdom eller bare ønsker å riste ting litt, inviterer vi deg til å prøve på denne elegante stilen!

16. Kort frisyre for kvinner over 50: Angela Bassett Tight Curled Pixie

Kort Hairstyle for Women Over 50_16

Ok, så er ikke Angela Bassett det alle om å være super vill og gal. Selv hun vet at det er en tid og et sted å bytte ting opp og være feminin og herlig. Her ser vi denne nydelige kvinnen som har en super kort hårklipp med tonn og tonn stramme krøller. De ser helt feilfri og gir henne frisyre tonn funky volum som er grasiøst og full av liv. Hennes mokka brune hårfarge spiller grasiøst mot hennes hudtone, og tilsetningen av gyldne øredobber binder dette velsignede blikket sammen storslått.

17. Kort frisyre for kvinner over 50: Geena Davis Curly Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_17

Den enkleste måten å oppnå et svært feminint utseende? Krøller. En annen fin måte å se så delikat ut som en blomst? En oppdatering. Geena Davis kombinerer både krøller og updos for et svært raffinert utseende som er utrolig luksuriøst. Hun er Red Carpet klar med sin krøllete updo, noe som gir henne litt morsom holdning som tar år av ansiktet hennes. Vi elsker denne frisyren fordi hvem som helst kan trekke den av, og det ser bra ut hvor det er slitt. Begynn med å krølle manen din, og bind den tilbake til en hestehale, bun eller vri. La noen krøllede tråder løs for litt mer av et avslappet utseende.

18. Kort frisyre for kvinner over 50: Bo Derek Simple Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_18

Updos går aldri ut av stil, og noen ganger er det enklest. Vi elsker dette enkle utseendet fra Bo Derek fordi det er raskt og enkelt, men likevel super sensuelt og guddommelig. La noen tråder løs for å ramme ansiktet og kutte litt smør for en ungdommelig berøring.

19. Kort frisyre for kvinner over 50: Bo Derek Thick Bangs

Kort Hairstyle for Women Over 50_19

Har du en kjærlighetsaffære med smell? Ikke sett deg til sideband eller spinkel bang - gå ut med tykke, iøynefallende smell som Bo Derek. Tykke smell som dette er spesielt flott på runde ansikter!

20. Kort frisyre for kvinner over 50: Dana Delaney Voluminous Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_20

I motsetning til Bo Dereks enkle oppdatering bestemte Dana Delaney seg for å krydre ting med en ultramanistisk og moderne oppdatering fylt med massevis av volum. Sluttresultatet er en energisk og forlokkende frisyre som er perfekt for enhver høy klasse event. Bare se på det elegante volumet!

21. Kort frisyre for kvinner over 50: Ellen Barkin Layered Bob

Kort Hairstyle for Women Over 50_21

Vi kan ikke komme over hvor super trendy denne lagdelte boben fra Ellen Barkin er. Hennes lag omgir hennes ansikt vakkert, og hun driller ryggen for å få henne til å se masse morsomt volum som er fullt av livet. Absolutt en frisyre å vurdere!

22. Kort frisyre for kvinner over 50: Christie Brinkley Bouffant 

Kort Hairstyle for Women Over 50_22

Bouffant er kanskje en flashback fra 1970-tallet, men de er oh-så-hot denne sesongen. Christie Brinkley ser absolutt guddommelig ut med denne high-end updo. Hun ser ut som om hun er 18 igjen!

23. Kort frisyre for kvinner over 50: Christie Brinkley Medium Straight Cut

Kort Hairstyle for Women Over 50_23

Du vil aldri gjette at Christie Brinkley er en dag over 40, og dette hårklippet er skylden. Det er helt sofistikert og elegant, men de subtile flippene tar årene av ansiktet hennes. En ganske enkel hårklipp som er super enkel å stil og ser perfekt ut med ansiktsformer som dette!

24. Kort frisyre for kvinner over 50: Kim Basinger Voluminous Ringlets

Kort Hairstyle for Women Over 50_24

Hvis du foretrekker håret ditt til å være litt mer løs og flørtende, anbefaler vi sterkt å prøve ut disse voluminøse ringletter fra Kim Basinger. Disse nydelige låser er fulle av liv og virkelig forsterker opp regelmessige hårklipp. Det perfekte utseendet, uansett hvor du er på vei.

25. Kort frisyre for kvinner over 50: Lynda Carter Simple Short Cut

Kort Hairstyle for Women Over 50_25

Lynda Carter viser et blikk som representerer uttrykket "Enkelhet på sitt beste". Hennes mørkebrune mocha låser ser vakkert kjærtegne hennes ansikt og funksjoner, forlater henne med en enkel frisyre som er helt allsidig og søt. Vi elsker denne basale frisyren, og den enkle siden bang øker virkelig hennes utseende.

26. Kort frisyre for kvinner over 50: Jane Seymour Half Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_26

Halv oppdateringer ser alltid fabelaktig ut - spesielt når du er Jane Seymour! Her ser vi denne wodnerful kvinne som har en halv updo som er svært feminin og helt søt. Hun krøller håret sitt for litt flørtende volum og fluffer opp hennes sideband med litt krøll for ekstra dimensjon. Den perfekte frisyren for nydeligere netter.

27. Kort frisyre for kvinner over 50: Arianna Huffington Long Side Bangs

Kort Hairstyle for Women Over 50_27

Dette er en flott dagligdagse frisyre fordi det er veldig enkelt å ta vare på og ser perfekt ut mot nesten alle ansiktsformer. Ikke glem å tømme den opp for å legge til ekstra volum som Arianna Huffington!

28. Kort frisyre for kvinner over 50: Anna Wintour Short Bob med Bangs

Kort Hairstyle for Women Over 50_28

Du kan aldri gå galt med bangs. Bangs er alltid populære og kan virkelig fullføre en frisyre, akkurat som dette søte hårklippet fra Anna Wintour. Hun starter med en fantastisk bob haircut som dangles grasiøst mot haken hennes, mens de tykke smekkene over hennes øyenbryn fullfører håret hennes herlig godt. Hun ser super søt ut og denne problemfri frisyren kan ikke gå galt.

29. Kort frisyre for kvinner over 50: Pam Grier Voluminous Layered Bob

Kort Hairstyle for Women Over 50_29

Hvis det er to ting du bør absolutt vurdere med bob haircut er det dette: tonnevis lag og tonnevis av volum. Her ser vi vakre Pam Grier som viser en veldig lagdelt og voluminøs bob haircut som er forbløffende nydelig. Klippet gir henne låser rikelig med iøynefallende tekstur mens mørkebrune låser spiller mot hennes hudtone majestetisk godt. Denne frisyren er super allsidig og kan enkelt gå fra dagtid til kontoret til nattetid på byen uten å forandre en enkel ting.

30. Kort frisyre for kvinner over 50: Phylicia Rashad Slicked Back

Kort Hairstyle for Women Over 50_30

Phylicia Rashad kan se fantastisk ut i omtrent hvilken som helst frisyre, men vi elsker spesielt denne slicked back'en. Hun trekker håret tilbake og geler det ned for å holde løse tråder og flyve aways ut av ansiktet hennes, og la sine flotte funksjoner åpne for verden. Hun slår ned resten av håret for en veldig slanket stil som er helt oppdatert og stilig. Sluttresultatet? En enkel frisyre som kan fullføres i løpet av få minutter, men har en veldig krydret og sofistikert finish.

31. Kort frisyre for kvinner over 50: Glenn Close Natural Color and Curls

Kort Hairstyle for Women Over 50_31

Glenn Close viser oss at det er perfekt å vise din naturlige skjønnhet. I stedet for å gjemme seg bak falske farger, viser Glenn Close sitt vakre naturgråe hår som er overraskende elegant og gratis. Hun gir håret en sjenerøs sidedel som er utrolig trendy og søt, og legger til noen lange, romantiske krøller for et veldig blendende utseende. Dette er en lett frisyre som kommer ut med en fantastisk finish, bare perfekt for filmkveld med mannen eller en fancy ferie middagsselskap på naboens hus. Spru opp samme gamle middels lengdehårklipp med noen løse, romantiske krøller og noen moderne lange sideband.

32. Kort frisyre for kvinner over 50: Glenn Close Really Short Curls

Kort Hairstyle for Women Over 50_32

Hva er ikke å elske om Glenn Close's frisyre? Hun starter med en utrolig kort kutt med lengre lag i ryggen, som rammer hennes runde ansikt utrolig bra. Deretter legger hun til noen små krøller til hele manen hennes, og gir henne litt teksturert design som ser fascinerende ut. Paired opp med en svart blazer og enkle øredobber, er denne uformelle frisyren så komfortabel og subtil som den er romantisk og sjarmerende. Definitivt en frisyre (og hårklipp) å vurdere uansett hvor du er på vei til kvelden.

33. Kort frisyre for kvinner over 50: Meryl Streep Sleeked Back Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_33

Med updos å være på sin høyde av popularitet i 2014, kunne vi ikke hjelpe oss selv, men å inkludere et par updos som er sikker på å gnist din interesse og få deg til å se fantastisk ut - og her er en av dem. Sensation skuespillerinne Meryl Streep ser flott ut og herlig med denne utrolig sofistikerte updo med slicked back strands for en veldig fristende stil. Updateo er ganske enkelt, og du kan trekke håret tett tilbake til en bolle, en fransk vri eller en hestehale. Alternativene er ubegrensede, så vær så snill å slå den opp fra tid til annen. Bare vet at du ikke kan gå galt med å glatte håret tilbake, det er definitivt elegant og trendy.

34. Kort frisyre for kvinner over 50: Meryl Streep Elegant Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_34

Legg det til Meryl Streep for å vise frem en frisyre som er utrolig elegant og fascinerende. Her ser vi denne fantastiske starlet sportslige en updo som ikke er et mesterverk. Den har mye volum, flips og krøller for ikke bare å bli en fancy updo, men et kunstverk. Vi ville ikke forvente noe mindre fra denne fantastiske skuespillerinnen, og vi kan ikke hjelpe oss selv, men å ønske å trekke denne stilen av ved vår neste viktige anledning. Gjør hoder med denne utsøkte, oppsiktsvekkende oppdateringen som er ulik alle andre oppdateringer vi har sett på lenge.

35. Kort frisyre for kvinner over 50: Diane Keaton Messy Bob

Kort Hairstyle for Women Over 50_35

Når du vil kutte håret kort, men ikke vil gå for kort, er bob haircuts alltid svaret. Denne fantastiske 'Do fra Diane Keaton skjærer rett over skuldrene hennes, som er den perfekte lengden for ansiktet hennes. Den perfekte kombinasjonen av brun, blond og naturlig grå gir henne en naturlig nåde som ikke kan gå glipp av, mens de enkle lagene gir litt dybde til låsen. Dette er virkelig en flott frisyre, og ikke glem å få de ungdommelige smekene til å virkelig fullføre denne frisyren med letthet!

36. Kort frisyre for kvinner over 50: Diane Keaton Flirty Flips

Kort Hairstyle for Women Over 50_36

Diane Keaton er en dukke, ikke sant? Og hun kunne ikke se noe bedre enn hun gjør med denne flørtende hårklippet. Vi elsker hvordan det er litt naturlig kontakt med henne frisyre, forlater noe av det grå håret og tetter det opp med en vakker blanding av mørk blond og brun. Hennes lag gir henne håret en seriøs dimensjon og dybde mens flippene gjør denne frisyren helt morsom og flørtende. Neste gang du drar til salongen, be om dette flørtende hårklippet fra Diane Keaton. Det er alltid en vinner, uansett hvem du er!

37. Kort frisyre for kvinner over 50: Susan Sarandon Messy Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_37

Updos er latterlig varmt i år, og er blant de 3 beste frisyrene til sport i 2014, så det er bare åpenbart at vi vil inkludere Susan Sarandons rotete updo. Vi elsker denne frisyren fordi det er mye volum på toppen for å gi det det elegante og modet utseendet mens de sprø smekene og løse trådene rundt ansiktet legger til et splash av delikatesse til utseendet hennes. Parret med denne nydelige mørk lilla kjole og blendende smykker, ser Susan Sarandon ut som en vakker fashionista som er klar for Red Carpet. Gjenta dette utseendet på bare noen minutter og se fabelaktig ut!

38. Kort frisyre for kvinner over 50: Susan Sarandon Medium Waves

Kort Hairstyle for Women Over 50_38

Det er noen ting å kjærlighet om denne fantastiske frisyren fra Susan Sarandon. Vi kan starte med å nevne hvor fabelaktig hennes sjokoladebrune hårfarge er, denne skyggen av brun er spesielt smigrende på kvinner over 50 som det gir en ungdommelig og utsøkt glød uten å være sjokkerende. For det andre, vi elsker sine fantastiske løse bølger som gir mye flørtende holdning til utseendet hennes. Til slutt avsluttes Susan Sarandon av stilen hennes med litt sprø smekk, som selvfølgelig er helt trendy og ser vakkert ut på ansiktet hennes. Hvis du leter etter din neste frisyre, anbefaler vi denne. Det er super allsidig og ser bra ut på enhver kvinne!

39. Kort frisyre for kvinner over 50: Peggy Lipton Very Loose Curls

Kort Hairstyle for Women Over 50_39

Ser Peggy Lipton over 50 til deg? Hun absolutt ikke for meg, og vi har denne enkle, men nydelige frisyren til å takke. Sikker på at hun har en perfekt hud og nydelig sminke, men uten de veldig løse krøllene, ville hennes stil absolutt mangle. Hvis du raskt vil ta håret ditt fra hum tromme og kjedelig til sofistikert og fabelaktig, kaster du bare på noen løse krøller ved hjelp av krøllejern og høster de nydelige fordelene. For å si det klart, ser hun helt nydelig ut, med pelstilbehør og vilt designet kjole!

40. Kort frisyre for kvinner over 50: Jaclyn Smith Lovely Curls

Kort Hairstyle for Women Over 50_40

Jaclyn Smith gjør det så utrolig enkelt å se vakkert ut med alderen. Her dyrker hun litt lengre hår med store, voluminøse krøller som er forlokkende og romantiske. Krøller ser alltid elegant og feminin ut på kvinner og er en enkel måte å forstørre utseendet på. Parret med dangly øredobber og myke rosa lepper, får Jaclyn Smith en forfriskende og ungdommelig makeover som er helt fantastisk. Definitivt en frisyre som passer for den røde løperen!

41. Kort frisyre for kvinner over 50: Debbie Harry asymmetrisk kutt

Kort Hairstyle for Women Over 50_41

Leter du etter en frisyre som er super mod? Debbie Harry har deg dekket. Her dyrker hun en lengre asymmetrisk bobskutt som ikke er så snill og elegant. Hennes lyse hvite låser legger til en seriøs mengde swank stil som ser helt utsøkt sammen med hennes store sølvkjede og svart kjole med blazer. Hvis du vil trekke av denne utsøkte stilen, ikke glem å kaste på en forførende holdning som Debbie Harry, og ikke glem den svarte og rosa sminkeen som passer. Du er aldri for gammel til å vise bort din ville side!

42. Kort frisyre for kvinner over 50: Helen Mirren Face Framing Bob

Kort Hairstyle for Women Over 50_43

Løse spissete smør og ansiktsrammer er alltid trendy og morsomme. Helen Mirren legger til et seriøst volum på sidene av mannen hennes, slik at de løse trådene faller forsiktig innover mot ansiktet hennes, og dermed skaper en veldig ansiktsrammende frisyre som ser helt fantastisk ut. Denne klippingen er rask og enkel, og stylingen er enda enklere, og gir deg en titt som alltid får 10 av 10. Denne allsidige kuttet kan lett følge deg til enhver anledning og gå fra rett til krøllete, til bølgete, til en updo er en synkronisering.

44. Kort frisyre for kvinner over 50: Helen Mirren French Twist Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_44

Fransk twist updos kanskje se utrolig detaljert og vanskelig å oppnå, men det kunne ikke være lenger fra sannheten. Det er egentlig et spørsmål om å trekke håret inn i en hestehale, vri håret og bobby-klemme det stengt. Helen Mirren kryser opp denne vakre og sofistikerte frisyren ved å legge til noen løse krøller rundt ansiktet hennes, spruce opp stilen og gi henne en veldig fin finish. Det er det perfekte tillegget til noen updo som krøller alltid legg til et splash av femininitet. Vi foreslår sterkt denne flotte updo med pynte løse krøller for din neste datoen natt!

45. Kort frisyre for kvinner over 50: Raquel Welch Tons of Volume

Kort Hairstyle for Women Over 50_45

Raquel Welch er en av de damene som ser flott ut, uansett hva. Hun kunne ha en brun papirpose over hodet og fortsatt se utrolig ut (på en eller annen måte). Vi elsker hennes side feide frisyre med massevis av volum fordi det er forfriskende, flørtende og helt på trend. Hennes lange lag fliper seg utrolig godt tilbake til litt flørtende stil, mens de plagede låsene gir henne et voluminøst løft som nesten alltid er nødvendig. Glem å forlate håret ditt rett på sidene - legg til litt volum som Raquel Welch og høste de fantastiske, stilige fordelene!

46. Kort frisyre for kvinner over 50: Raquel Welch Flipped Pixie

Kort Hairstyle for Women Over 50_46

Glem Raquel Welchs vakre rødbrune lås - det er ikke det eneste å elske om denne sensasjonelle frisyren. Hun kutter hennes mane inn i en vakker, ravig pixie haircut, en av de mest populære pixie frisyrene hele tiden. Hun tussles opp lagene sine litt, og gir dem det ville og morsomme trekk som alle elsker. Den sparsomme smeten rammer ansiktet hennes gorgeously og gir henne et optimalt utseende som tar år av hennes alder. Dette utseendet er spesielt flott på kvinner med rifler ansikter!

47. Kort frisyre for kvinner over 50: Tina Turner Medium Ringlets

Kort Hairstyle for Women Over 50_47Ringletter begynner nesten alltid mot slutten av håret: toppen av låsene står igjen rett og bunnene er fulle av krøller. Men Tina Turner bestemte seg for å riste ting litt og gi håret enda mer elskelige ringlets. Hun startet på selve basen av håret hennes, og forlot henne med en ufattelig manen som er trendy, hoppende og morsom. Vi elsker denne voluminøse ringlet frisyren, og det er et flott utseende for gals med naturlig krøllete hår (og hvis du ikke har naturlig krøllete hår som dette, prøv hårvalser!).

48. Kort frisyre for kvinner over 50: Jane Fonda Shag

Kort Hairstyle for Women Over 50_48

Vi kjenner alle den klassiske Jane Fonda short shag haircut. Det har vært en stift i Hollywood i mange år nå, og vi kan fortsatt ikke komme over hvor nydelig kuttet er. De korte lagene gir henne en masse sprett, og flippene som renner bort fra ansiktet, lyser hennes utseende og gir henne et levende og skinnende utseende. Serien av korte shaggy lag er super stilig og er så veldig allsidig. Tussle det opp som Jane Fonda for en flørtende og funky 'gjør eller slå seg ned for en mer strukturert og elegant stil.

49. Kort frisyre for kvinner over 50: Suzanne Somers Long Shag

Kort Hairstyle for Women Over 50_49

Suzanne Somers er en dame som kjenner en ting eller to om å være stilig og søt, og vi kan ikke unngå å elske hennes lange shag haircut. Shag haircuts er absolutt en av de prøvde og sanne kuttene som aldri går ut av stil. De rammer ansiktet perfekt takket være blandingen av lange lag, som igjen gir manes en full og strukturert stil med letthet. Vi elsker tillegget av klumpete smørbrød, som selvfølgelig tar år av ansiktet hennes. Hun ser lys og lys ut med glødende blonde låser og perfekte rosa lepper som passer.

50. Kort frisyre for kvinner over 50: Kim Basinger Chic Updo

Kort Hairstyle for Women Over 50_50Ingenting sier prestisje og glamour som Kim Basinger. Hun er ganske syn, spesielt med denne fantastiske og elegante updo. Hun trekker håret ut av ansiktet med en liten voluminøs bump, og legger enda mer høyde i ansiktet hennes for å produsere en ungdommelig glød. Hennes smil blender publikum og med denne flotte frisyren kan vi ikke hjelpe, men smil tilbake. Dette er definitivt en vurdering for din neste Black Tie Event og ser fantastisk sammen med dangling øredobber og en vakker kjole.

Leave A Comment

4 + 5 =