50 beste frisyrer for kvinner over 50 år

Aldring er uunngåelig - vi vil alle forandre seg både fysisk og følelsesmessig etter hvert som vi blir eldre - men det betyr ikke at du ikke kan se fabelaktig ut på 50-tallet. Vi har valgt 50 beste frisyrer for kvinner over 50 år for å inspirere deg, med nydelige og smigrende frisyrer slitt av kjente kvinnelige kjendiser i 50-årene, for eksempel Andie MacDowell, Kris Jenner, Angela Bassett, Geena Davis, Sela Ward og mange flere. Bla gjennom klassiske up'dos, sexy pixie kutt, uformelle lagde frisyrer, og mange flere spennende utseende som kan inspirere din neste flotte frisyre. Du er sikker på å finne den perfekte frisyren her.

[Les også: 2015 Topp 30 mellomstore frisyrer for kvinner over 50]

[Les også: 2015 Topp 30 lange frisyrer for kvinner over 50]

1. Frisyrer til kvinner over 50: Andie MacDowell Glamorøse krøller

besthairstylesforwomenover50_01

Amerikansk modell og skuespillerinne Andie MacDowell ser fantastisk ut med sine glatte, glamorøse krøller. Vi elsker hennes rike sjokoladebrune hårfarge, og de smigrende hårbølgene som rammer hennes ansikt. Hvis du har noen grå hår og du vil gjemme dem, velger du en ny hårfarge nær din naturlige farge for best resultat. Det er en god ide å kjøpe et opprykkssett, da røttene kan vokse raskt. De fleste touch-up settene har en liten børste som du kan bruke til å fargere de grå røttene når de vokser (omtrent en gang hver annen uke). Det kan være høyt vedlikehold, men sluttresultatet er verdt det.

2. Frisyrer til kvinner over 50: Laura Linney Soft Waves

besthairstylesforwomenover50_02

The Big C skuespillerinnen Laura Linney ser nydelig ut med sine blonde blonde hårbølger. Denne middels lange frisyren er veldig smigrende for hennes hjerteformede ansikt som det slims hennes fremtredende kinnben og trekker oppmerksomheten mot øynene hennes. Unn deg Laura's lunefull frisyre ved å be din hår stylist til å "feather" endene på håret ditt - dette gir ekstra tekstur og volum, og gir håret ditt en mykere utseende.

3. Frisyrer til kvinner over 50: Angela Bassett Classy Pixie Cut

besthairstylesforwomenover50_03

Den amerikanske skuespillerinnen Angela Bassett ser sexy ut og er trygg på sin stilige kjole. The Pixie er en flott kort hårklipp for kvinner over 50 som den er moderne, stilig og passer til et bredt utvalg av ansiktsformer. Spør hår stylisten for å holde små deler av håret over ørene dine for et strømlinet utseende, og bruk litt hår styling mousse for å pigg håret opp litt for ekstra volum og tekstur. Du kan enten velge korte smør eller lange, vinklede smørbrød - det er ditt valg!

4. Frisyrer til kvinner over 50: Kris Jenner Short With Bangs

besthairstylesforwomenover50_04

Amerikansk TV-personlighet og "momager" (mor og leder) til Kardashian-klanen Kris Jenner ser fabelaktig ut med hennes korte frisyre. Vi elsker hennes lange, feiende smell og formen på frisyren hennes. Gjenta Kris 'frisyre ved å få håret kuttet slik at det er kort og konisk litt mot spissene. Du må trimme ditt smekk hver annen uke eller så som de vokser (og begynner å få øynene dine), så det er verdt å lære å trimme dem selv. Hvis du får hårfargene dine rørt hver annen uke, kan du få et smekk på kuttet samtidig. Lett!

5. Frisyrer til kvinner over 50: Mariska Hargitay Vinklet Bob

besthairstylesforwomenover50_05

Lov og orden: Spesiell ofre Enhet stjernen Mariska Hargitay ser flott ut med sin vinklede bob og varm kastanjebrun hårfarge. Den vinklede boben er stilig og sofistikert, og det er spesielt smigrende for runde ansiktsformer, ettersom vinklene kontrasterer rundheten av kjevelinjen. Bruk håret ditt i en sideskille for et moderne utseende, og spritz dine låser med anti-frizz serum for å holde dem ser jevne og skinnende ut. Hvis håret ditt er litt bølget, bruk en mini-glattrenser for å glatte det ut.

6. Frisyrer til kvinner over 50: Mary Steenburgen Layer With Bangs

besthairstylesforwomenover50_06

Den amerikanske skuespillerinnen Mary Steenburgen ser fabelaktig ut med sine middels lengde lagede låser og lange smeller. Bangs er veldig smigrende for lange ansikter som de skjuler et høyt panne, og de fremhever kinnbenet ditt. Hvis du har et langt ansikt, må du velge lengre smell (øye-lash nivå), og hvis du har et rifler ansikt, velg kortere, vinklet bangs. Hvis du er i tvil, be din hår stylist for å bestemme ansiktet ditt, og deretter anbefale en smigrende stil med smell. Du må trimme ditt smell hver annen uke for å holde dem så bra, eller begynn å klemme dem tilbake hvis du vil vokse håret ditt ut.

7. Frisyrer til kvinner over 50: Elisabeth Shue Flicked Layers

besthairstylesforwomenover50_07

Den amerikanske skuespillerinnen Elisabeth Shue ser guddommelig ut med sin middels lengde, flakket hårlag. Dette er en flott frisyre for tynt eller fint hår, som "flicks" (hårstykker som strekker seg utover og oppover) legger til ekstra volum og tekstur, noe som gjør håret tykkere enn det egentlig er. Del hår til den ene siden for et moderne utseende, og bruk et lett, ikke-fettete hårspray for å holde frisyren på plass.

8. Frisyrer til kvinner over 50: Geena Davis Slank og Straight

besthairstylesforwomenover50_08

Amerikansk skuespillerinne og filmprodusent Geena Davis gjør at hun ser enkel og klassisk ut med slanke og rette sjokoladebrune låser. Hun er rett på trend med håret slitt i en dramatisk side feid stil, og hennes middels lengde låser er veldig smigrende for hennes lange ansikt. For superskinnende hår som Geena, introdusere hårvennlige matvarer i kostholdet ditt, som avokado, nøtter, peanøttsmør, olivenolje og fet fisk (for eksempel laks og sardiner). Bruk en sjampo og balsam som passer til hårtype (f.eks. Fet, tørr, krøllete) og hold varmestyling til et minimum for å unngå å skade håret.

9. Frisyrer til kvinner over 50: Sela Ward Shaggy Bob

besthairstylesforwomenover50_09

CSI: NY og Hus skuespilleren Sela Ward stenker en flørtig, skarp bob med en feiende sidekant. "Shag" frisyren er morsom og sexy, og den har mange lag og naturlig tekstur. Bruk din frynse til den ene siden for et moderne utseende, og bruk en tekstureringsspray for enda mer sexy tekstur. Du kan kjøpe en havsalt spray for hår, spirtz litt på deg låser, scrunch dem opp, og deretter fortsett å stil som vanlig.

10. Frisyrer til kvinner over 50: Jennifer Tilly Bright Red Waves

besthairstylesforwomenover50_10

Kanadisk-amerikansk skuespillerinne og pokerspiller Jennifer Tilly sportsdristige lyse røde låser slitt i sexy bølger. Ikke vær redd for å prøve ut en lys ny hårfarge hvis du er ute etter en spennende forandring - kontakt med hår stylisten og velg en nyanse som er både iøynefallende og smigrende for hudtonen din.

11. Frisyrer til kvinner over 50: Michelle Pfeiffer Sexy Waves

besthairstylesforwomenover50_11

Amerikansk skuespillerinne og sanger Michelle Pfeiffer ser røyking varm ut med sine sexy blonde hårbølger. Vi elsker henne hveteblond hårfarge, og de nydelige løse krøllene som rammer hennes ansikt. Få Michelle krøller i tre enkle trinn: 1. prep hår med volum øke mousse mens fuktig, 2. blåse tørt hår forsiktig med en rund pensel eller stor curlers, og 3. vikle tykke deler av hår rundt et tykt krøllet krøllejern på lav varme for å lage definerte krøller. Rist krøllene dine ut for et mer naturlig utseende, legg til litt lys hårspray, og du er god å gå.

12. Frisyrer til kvinner over 50: Iman Abdulmajid Asymmetrisk Bob

besthairstylesforwomenover50_12

Somalisk modemodell, skuespillerinne og entreprenør Iman Abdulmajid ser påfallende vakker ut med sin karamellstrimmede asymmetriske bob. Bob er en klassisk og feminin frisyre, og den passer nesten alle ansiktsformer. Kragen-beinlengde hår er smigrende for de fleste ansiktsformer, forutsatt at den er formet riktig. Del håret ditt til den ene siden og skape en feiende sidekant for et sexy og moderne utseende.

13. Frisyrer til kvinner over 50: Rita Wilson Glatte bølger

besthairstylesforwomenover50_13

Amerikansk skuespillerinne, sanger og produsent Rita Wilson (som også skjer å være gift med Tom Hanks) ser nydelig ut med sine glatte, glatte hårbølger. Denne lange frisyren er enkel å administrere og svært smigrende for hennes diamantformede ansikt (spisshake, brede kinnben og en smalere panne). For et klassisk og polert utseende, få noen lag mot slutten av håret ditt, og legg til noen få subtile høydepunkter for å lyse opp din hudfarge. Del hår i midten for et klassisk og sofistikert utseende.

14. Frisyrer til kvinner over 50: Jodie Foster Avrundet Bob

besthairstylesforwomenover50_14

Amerikansk skuespillerinne, filmregissør, og produsent Jodie Foster ser polert og profesjonelt ut med sin herlige avrundede bob. Denne korte frisyren er flott for kvinner over 50, da den er klassisk, stilig og lett å vedlikeholde med vanlige trimmer. Den avrundede boben kan myke en sterk, vinklet kjeve med sine kurver, og den er veldig feminin. Den perfekte lengden for en avrundet bob er enten like under haken (som Jodie) eller kravebenlengden som en "lob" - lang bob. Del din bob i midten for ekstra symmetri, og bruk et anti-frizz-serum for å glatte fuzzy locks.

15. Frisyrer til kvinner over 50: Madonna Ciccone Blonde Krøller

besthairstylesforwomenover50_15

Sanger, sangskriver, utøver og skuespiller Madonna Ciccone (kjent som Madonna) ser fabelaktig ut med sine lange blonde krøller. Den solfylte blonde skyggen av håret utfyller henne enviably ungdomsfarge, og vi elsker det krumme utseendet på krøllene hennes. Hvis du har et ganske symmetrisk ansikt, vis det av med en dyp midtparting. Lag krøllete krøll med en glattrenser (det er mulig - se etter en opplæring på YouTube) eller en tynn krøller. Bruk en lett, ikke-fett hårspray for å sette krøllene dine, og du er god til å gå!

16. Frisyrer til kvinner over 50: Sharon Stone Long Pixie

besthairstylesforwomenover50_16

Den amerikanske skuespillerinnen Sharon Stone ser guddommelig ut med sin sexy lange pixie cut. Denne frisyren er feminin og flørtende, og den rammer hennes ansikt vakkert. Nøkkelen til denne frisyren er den lange, sidebevistede pannen og hårstykkene som dekker ørene. Disse brikkene skal være om kjeve lengde, med knektene feid over pannen. Legg til noen lav- og høydepunkter i låsene dine for ekstra livsdyktighet og dybde.

17. Frisyrer til kvinner over 50: Megan Mullally Long Razor-Cut Pixie

besthairstylesforwomenover50_17

Amerikansk skuespillerinne og sanger Megan Mullally (best kjent for sin rolle som Karen i Will & Grace) ser flott ut med sin lange razor-cut pixie frisyre. Vi elsker hennes dype, crimson hårfarge og den hakkede tekstur av håret hennes. Denne friluftsløse frisyren passer til de fleste ansiktsformer, og det er lett å stilere. Når du velger en ny hårfarge, bør du vurdere din hudfarge og din naturlige hårfarge. Din nye nyanse bør flattere din hudfarge og gi deg de beste funksjonene. Spør hår stylisten til å feire endene av håret ditt med en barberhøvel for ekstra tekstur (derav navnet "razor cut pixie"). Bruk litt lett hårgel og hårspray til stil, og du er god å gå!

18. Frisyrer til kvinner over 50 år: Ellen DeGeneres Boyish Pixie

besthairstylesforwomenover50_18

American comedienne, tv-vert, skuespillerinne, skribent og tv-produsent Ellen DeGeneres stenker en gutteskjærende kutt i en solfylt skygge av blonde. Pixie cut er perfekt hvis du vil holde håret kort, da det er stilig og lett å vedlikeholde. Den passer også til nesten alle ansiktsformer - spør bare hår stylisten om å justere kuttet litt for å passe dine funksjoner. Invester i litt lett hårgel og stylingmousse for flere stylingsalternativer, og sett inn i en rutine for å ha håret trimmet hver annen uke (eller oftere, avhengig av hvor raskt håret vokser) for å holde det ser pent og stilig ut..

19. Frisyrer til kvinner over 50: Kim Cattrall Long Bob

besthairstylesforwomenover50_19

Sex og byen stjernen Kim Cattrall ser fabelaktig ut med sin lange, slanke bob som bare berører hennes krageben. Den lange bobben er en tidløs frisyre som er feminin og stilig, og den passer til alle ansiktsformer. Legg til noen lag under hakenivå for ekstra volum og definisjon, og velg en sidekant eller sideviftet smell. Hold låsene dine glatte og slanke med et høyverdig anti-frizz-serum. Unngå produkter som inneholder silikon, da dette kan vekt håret ned, noe som gjør det ser lunt og fettete ut.

20. Frisyrer til kvinner over 50: Marcia Cross Luscious Waves

besthairstylesforwomenover50_20

Frustrerte fruer skuespillerinne Marcia Cross ser ut til å være fenomenal med sine saftige hyllebølger av hår. Hun bærer håret med en midtre parting for å fremheve symmetrien i ansiktet hennes, og bølgene i håret er tykkeste på kinnet for å få ut hennes kinnben og øynene. Lag bølger i håret ditt med en tykk tønne hårkrøllestav - pakk tykke delene løst rundt krøllestaven, og hold dem i noen sekunder før du lar dem gå. Børst håret ut for å skape bølger, og sett bølgene dine med hårspray.

21. Frisyrer til kvinner over 50: Jennifer Beals Natural Curls

besthairstylesforwomenover50_21

Den amerikanske skuespillerinnen Jennifer Beals ser guddommelig ut med sine naturlige krøller som rammer hennes ansikt. og vi elsker henne espresso-brun hårfarge. Hvis du har naturlige krøller, kan du forbedre dem med silikonfrie hårpleieprodukter. Silikon blir ofte markedsført som "magisk ingrediens" i produkter for krøllete hår, men i virkeligheten veier det bare håret ned, slik at det ser fettete og livløse ut. Du er mye bedre med produkter som fukter krøllene dine, holder dem hoppende og skinnende.

22. Frisyrer til kvinner over 50: Joan Allen Wispy Curls 

besthairstylesforwomenover50_22

Den amerikanske skuespillerinnen Joan Allen ser strålende ut med sine sprø blonde krøller. Hennes hår er fullt av volum, og vi elsker hvordan det rammer hennes ansikt og bringer ut sine blå øyne. Få nydelig volum i tre enkle stylingstrinn: 1. vaske og condition hår med volumforhøyende hårpleieprodukter, 2. klapp hårtørr med et håndkle og arbeidsvolum øker hårmousse i fuktig hår og 3. blåse tørt hår med en runde børste eller ruller i håret ditt. Du kan også bruke en krøller for å lage sexy krøller som en finish.

23. Frisyrer til kvinner over 50: Ellen Barkin Asymmetrisk Bob

besthairstylesforwomenover50_23

Den amerikanske skuespillerinnen Ellen Barkin stenker en platinblond asymmetrisk bob med sprø smør. Den asymmetriske boben er vanligvis kort på baksiden med vinklede biter foran, og den passer til de fleste ansiktsformer. Hold boben like under hakenivå for de smigrende resultatene, og få den trimmet ofte for å beholde den særegne formen. Du kan legge til knuste smell for å skjule et høyt panne eller stumpe knekter, eller til og med en sidevevd frynse. Valget er ditt.

24. Frisyrer til kvinner over 50: Lynda Carter Half-Up Hairdo

besthairstylesforwomenover50_24

Tidligere Drømmedama og skuespilleren Lynda Carter ser fantastisk ut med sine mørke sjokoladebrune låser i en halvhårig frisør. Den halve frisøren kombinerer glamouren til det med friheten til å bære håret løs - det beste fra begge verdener, egentlig! Gjenta denne frisøren ved å samle håret bak hvert tempel, og bind begge deler sammen på baksiden av hodet. Dette vil holde håret ute av øynene, mens du lar resten løs og sexy.

25. Frisyrer til kvinner over 50: Laura Linney Glossy Layers

besthairstylesforwomenover50_25

Amerikansk skuespillerinne og sangeren Laura Linney ser flott ut med sine skinnende blonde lag med hår stylet i subtile bølger. Lag er smigrende for nesten alle ansiktsformer, forutsatt at du holder lagene dine under haken lengde. For et klassisk og elegant utseende, velg noen lag mot endene av håret ditt. Forhindre overflødig fuzz når du styler ved å tørke håret med et mykt håndkle - aldri tørk håret grovt eller gni det kraftig med håndkleet ditt - og avstå fra å pusse håret når det er vått. Dette vil forhindre overskytende hårbrudd og holde håret kutteflattene flatt. Roughened cuticles kan gjøre håret ser frizzy.

26. Frisyrer til kvinner over 50: Holly Hunter Bouffant

besthairstylesforwomenover50_26

Toppen av innsjøen skuespilleren Holly Hunter ser uanstrengt glamorøs ut med hennes buksepige frisyre. Denne klassiske og stilige frisyren er perfekt for formelle og spesielle anledninger, og den passer til de fleste ansiktsformer. Par din bouffant med en feiende sidefarge og løse slynger av hår for en romantisk etterbehandling.

27. Frisyrer til kvinner over 50: Robin Roberts Close-Cropped

besthairstylesforwomenover50_27

Amerikanske tv-kringkasteren Robin Roberts ser flott ut med hennes nære skjærende lilla snitt. Hvis du elsker kort hår, så er dette en flott frisyre - det er feminint, lett å vedlikeholde og lekent med sin mini faux-hawk. Denne frisyren er ikke for svak av hjertet, da det avslører hele ansiktet ditt til verden - ingen smell eller lange låser å skjule bak! Eie utseendet ditt og par ditt korte hår med flotte øredobber og feilfri sminke som en slående etterbehandling.

28. Frisyrer til kvinner over 50: Sharon Stone Tousled Pixie

besthairstylesforwomenover50_28

Den amerikanske skuespillerinnen Sharon Stone ser røyking varm ut med henne opphisset, brystkutt med sengenhodet. The Pixie Cut er utrolig allsidig - du kan bruke den som Sharons, med mye rotete volum, du kan kaste den tilbake for et slank utseende, eller du kan holde den full av naturlig tekstur for et uformelt utseende. Invester i noen høykvalitets hårgelé (enten den våte utseendet eller den matte typen) og en mini-glattruller / krøller for å legge til ditt utvalg av stylingverktøy. Når du får tak i styling av ditt korte hår, blir det en bris å gjøre deg klar!

29. Frisyrer til kvinner over 50: Julianne Moore Midlengderlås

besthairstylesforwomenover50_29

Amerikansk-britisk skuespillerinne og barns forfatter Julianne Moore ser fantastisk ut med sine midtlange auburn låser. Hun holder henne ser enkel, klassisk og stilig med superslett hår og en smigrende sidekant. Midtlengslene er smigrende for stort sett alle ansiktsformer, og de er lettere å ta vare på enn superlange låser. Bruk et hårfeste og anti-frizz serum for å glatte håret ditt, noe som gir det en polert finjustering.

30. Frisyrer til kvinner over 50: Angela Bassett Lekfull Pixie

besthairstylesforwomenover50_30

Den amerikanske skuespillerinnen Angela Bassett viser bort sin lekne pikskutt med korte, vinklede slag. Hennes versjon av pixie frisyren har massevis av volum på toppen, med sexy spiked låser og noen få fargerike hårstråder. For å få imponerende volum, prøv å jobbe med en volumfremmende mousse i fuktig hår før du tørker. Deretter bruker du litt myk usynlig hårvoks eller hårgel til å style håret oppover. Blås tørk forsiktig på lav varme for å sette håret ditt, og du er god til å gå!

31. Frisyrer til kvinner over 50: Felicity Huffman Wispy Bob

besthairstylesforwomenover50_31

Frustrerte fruer stjernen Felicity Huffman ser nydelig og bekymringsløs ut med hennes sprø blonde bob. Lengden på boblen er veldig smigrende (like over kjevebanen) og den sidebrytede fryns trekker oppmerksomheten mot øynene. Nøkkelen til denne frisyren er naturlig tekstur - hopp over varmen styling og la håret tørke naturlig. Bruk en teksturforbedrende spray (for eksempel en havsaltspray for hår) og skru opp håret litt før du bruker fingrene til styling.

32. Frisyrer til kvinner over 50: Kris Jenner Short & Classy

besthairstylesforwomenover50_32

TV-personlighet og forretningskvinne Kris Jenner (leder og leder av reality Kardashian-klanen) sport en kort og stilig frisyre med en rotete sidekant. Denne korte frisyren handler om kurver og et fantastisk kutt, så besøk en hår stylist du stoler på når du har håret kuttet i denne stilen. En sidesvept frynse er veldig smigrende som den legger øye på øynene, og hårstykkene som dekker ørene, legger til den elegante konturen som denne frisyren skaper.

33. Frisyrer til kvinner over 50: Katie Couric Rounded Bob

besthairstylesforwomenover50_33

Amerikansk tv-journalist, forfatter og talk show vert Katie Couric ser strålende ut med sin vakre, rundede bob frisyre. Denne frisyren er perfekt for kvinner over 50 år, da den er feminin, klassisk og passer til de fleste ansiktsformer. Nøkkelen er å ha håret kuttet i en karakteristisk "avrundet" form, slik at håret svinger innover (mot ansiktet) i stedet for utover (dvs. i "flicks"). Du kan velge enten en sidekant eller sideband, eller sløvt smell, avhengig av hva du foretrekker. Hold frisuren din i uberørt stand ved å ha håret trimmet og formet hver 2-3 uker.

34. Frisyrer til kvinner over 50: Andie MacDowell Tight Curls

besthairstylesforwomenover50_34

Amerikansk modell og skuespillerinne Andie MacDowell ser fabelaktig ut med sine lange, naturlige krøller som strekker seg over skuldrene hennes. Hun bærer håret mitt i midtre parting for å holde håret ut av øynene, og lar håret henges løs og bekymringsløs. Hvis du har naturlige krøller, er det viktig å ta vare på dem med produkter designet spesielt for krøllete hår. Hvis du har rett eller bølget hår, kan du alltid lage dine egne krøller med et tynt krølletjern. Fest tynne hårstykker rundt fatet, og hold dem tett i noen sekunder. Trekk krøllejernet ut, og du bør stå med perfekte, strukturerte krøller. Bruk litt lett hårspray for å holde krøllene i form, og du er klar til å gå!

35. Frisyrer til kvinner over 50: Kim Cattrall Sexy Wavy Bob

besthairstylesforwomenover50_35

Den engelsk-kanadiske skuespillerinnen Kim Cattrall ser røyking varm ut med sin sexy, bølgete blonde bob. Denne frisyren er både flørtende og stilig, og vi elsker de lekende halvkrøllene og sprø bangs. Denne frisyr handler om naturlig tekstur og sexy volum, og det passer til en rekke anledninger. Par din frisyre med glitrende metallisk øyenskygge, peachy og rosa kinn og rosa leppestift for et ekstra glamorøst endelige utseende..

36. Frisyrer til kvinner over 50: Christie Brinkley Blonde Layer

besthairstylesforwomenover50_36Den amerikanske modellen og skuespilleren Christie Brinkley ser helt fantastisk ut med hennes blanke lagte frisyre. Vi elsker sine silkeblonde lag, og den glatte teksten i håret hennes. Når du velger en ny hårfarge, ta hensyn til disse tre viktige punktene: 1. din naturlige fargestoffer (hudfarge, øyne, hårfarge) - velg en farge som vil lyse din hudfarge og arbeide med de beste funksjonene, 2. grå dekning - velg en nyanse som lett vil gjemme gråhår, og 3. velge komplementære lav- og høylys som vil gi hårfargene ekstra dybde. Få håret ditt farget i første omgang, og da kan du kjøpe hjemmefarger for å gjøre det selv.

37. Frisyrer til kvinner over 50: Vanessa Williams Voluminous Waves

besthairstylesforwomenover50_37

Amerikansk sanger, skuespillerinne, produsent og tidligere modemodell Vanessa L. Williams ser guddommelig ut med sine voluminøse sjokoladebrune hårbølger. Denne frisyren er stilig og likevel sexy, med tykke bølger av hår og en klassisk middelseparti. De tykkeste bølgene er ved Vanesses templer, flatterende hennes hjerteformede ansikt og trekker oppmerksomhet mot øynene hennes. Du kan lage bølger med en hårretting (ja det er mulig!) Eller med krøllejern - sjekk YouTube for opplæringsprogrammer for å finne ut hvordan. Bruk varmebeskyttende hårpleieprodukter når du bruker varmestyringsverktøy for å unngå skade.

38. Frisyrer til kvinner over 50: Heather Locklear Tousled Waves

besthairstylesforwomenover50_38

Den amerikanske skuespillerinden Heather Locklear ser flott ut med sine tøffe blonde hårbølger. Hun bærer håret med en grunne midtre parting som gjør at håret kan ramme ansiktet uten å komme i øynene. Hveteblond er en fin hårfarge for kvinner over 50 år (forutsatt at du har en rettferdig hudfarge, osv.), Da det skjuler grå hår ganske effektivt. Lysere hårfarger er også mindre vedlikehold med hensyn til gråhår - mørkt hår (for eksempel espressobrunt eller svart) oppdager gråhår umiddelbart, mens lettere hårfargene tillater at det røde håret blandes inn. Du kan alltid legge til høydepunkter til et lys hårfarge og skjule grå hår når de kommer opp.

39. Frisyrer til kvinner over 50: Demi Moore Long Glossy Locks

besthairstylesforwomenover50_39

Den amerikanske skuespillerinnen Demi Moore ser helt nydelig ut med sine lange, glossy sluser slitt løs om skuldrene hennes. Hun bærer håret sitt skilt i midten for å fremheve symmetrien i ansiktet hennes, og vi elsker de subtile bølgende krøllene mot hårets tips. Hold håret i toppstand ved å spise godt, få nok søvn og trene regelmessig. Prøv å legge til disse hårvennlige matvarer til kostholdet ditt: Avokado, nøtter, fet fisk (for eksempel laks, tunfisk, sardiner), olivenolje og linfrøolje. Disse matvarene styrker hårfibrene, forhindrer skade og brudd. Til slutt, aldri tørk håret i håret, og aldri børst det kraftig når det er vått. Disse metodene kan ødelegge håret, noe som gjør det til å se friskt og usunt ut.

40. Frisyrer til kvinner over 50: Geena Davis Retro Curled Bob

besthairstylesforwomenover50_40

Amerikansk skuespillerinne, filmprodusent, forfatter, tidligere mote modell, og kvinners OL-bueskytterlags semifinal Geena Davis ser fantastisk ut med sin korte, retro, krøllede bob. Vi elsker den sidevevd stilen, og hennes feminine strukturerte krøller. Gjør frisyren her ved å skille håret i en dyp side avskjøring, feiende et stort snitt av til den ene siden. Krøllehår med et herdingsjern for delikate krøller (eller en normal størrelse / tykk fat for større krøller) og bruk et lett, men sterkt hårspray for å sette dine nye krøller. Prøv å ikke røre håret for mye - det kan gjøre krøllene rase!

41. Frisyrer til kvinner over 50: Elle McPherson Beachy Blonde Waves

besthairstylesforwomenover50_41

Australsk forretningskvinne, tv-vert, modell og skuespillerinne Elle Macpherson ser uanstrengt nydelig ut med sine lange, strandete blonde hårbølger. Hennes dype midtseparasjon er veldig smigrende for sitt symmetriske ansikt, og vi elsker de subtile utoverflikkende bølgene på kinnivå. Hvis du har naturlig blondt hår eller du har valgt å fargelegge håret ditt blond, bør du vurdere å legge til subtile høy- og lavlys for å få den nye hårfargen til liv. For en lys blond base farge, kan du legge til platina eller hvete blonde høydepunkter og karamell eller honning blonde low-lights.

42. Frisyrer til kvinner over 50: Mariska Hargitay Tapered Bob

besthairstylesforwomenover50_42

Amerikansk skuespiller Mariska Hargitay (aka Detective Olivia Benson på Lov og orden: Spesiell ofre Enhet) klipper en nydelig konisk bob med en sprø sideveget frynse. Denne korte, enkle boben er herlig feminin, og den er perfekt for kvinner over 50 som det er lett å vedlikeholde, og det er både pent og fremtredende. Hold sidekanten lang og fei for et sexy utseende, og få håret trimmet regelmessig (omtrent en gang i to til tre uker) for å holde boben din i topptilstand. Ta inspirasjon fra Mariska og legg til noen tynne honey-blonde høydepunkter til brunette låser for et mer moderne utseende.

43. Frisyrer til kvinner over 50: Kelly Preston Long Layered Locks

besthairstylesforwomenover50_43

Amerikansk skuespillerinne, tidligere modell, og ektefelle av John Travolta, bærer den glamorøse Kelly Preston hennes mørke blonde hår løs med mange lag. Det er fristende å trekke langt hår inn i en hestehale hver dag, men med litt inspirasjon og enkle styling triks kan du forlate huset med håret ditt, og det ser ut til å skje, selv for en rask løp til butikkene. Du kan tørke håret ditt rett med en rund børste og en hårføner, og bruk litt hårspray for å hindre at du går frizzy. Gjør det meste av stylingen i karet eller dusjen - kammerbalsammen, selv om det er vått hår, bruk volumforsterkende sjampo, og tørk etter tørking med et håndkle - lett!

44. Frisyrer til kvinner over 50: Jodie Foster Long Bob

besthairstylesforwomenover50_44

Amerikansk skuespillerinne, filmregissør, og produsent Jodie Foster ser vakker ut med sin lange, bølgete bob. Boben er en utrolig allsidig frisyre, da den kan variere i lengde (fra hake lengde til kragebenet lengde), stil, og det kan tilpasses til enhver form for ansikt. Hvis du har en sterk, vinklet kjeve som Jodies, legger du til de harde vinklene når du legger til lag i bobben din. Legg til noen myke høydepunkter for ekstra innvirkning, og gi deg en sidekant for en moderne finish.

45. Frisyrer til kvinner over 50: Marcia Cross Structured Curls

besthairstylesforwomenover50_45

Frustrerte fruer skjønnhet Marcia Cross ser fantastisk ut med sine strukturerte jordbærblonde krøller. Hennes midtsidede låser fremhever symmetrien i ansiktet hennes, og vi elsker absolutt hennes rike rød-oransje hårfarge. Denne frisyren er flott for fint eller tynt hår, som krøllene legger til ekstra volum og definisjon til låsesperre. Vær ekstra forsiktig med fint hår, da det kan være utsatt for å bryte. Bruk en dyp kondisjonering en gang i uken for en sunn hodebunn, og velg en god børste som passer til tynt eller fint hår. Til slutt, bruk bare varmestyringsverktøy når det er absolutt nødvendig. Daglig bruk av krøllejern og / eller hårfeste kan tørke ut håret og skade det.

46. ​​Frisyrer til kvinner over 50: Sheryl Crow Beachy Waves

besthairstylesforwomenover50_46

Amerikansk musiker, sanger, sangskriver, skuespillerinne og gitarist Sheryl Crow ser guddommelig ut med sine beachy blonde hårbølger. Hun har på seg håret med en trendy side-feid frynse, og mange bånd-lignende krøller. Hvis du har en sterk, vinklet kjeve, velger du krøller og lag for å myke ut kantene. Sørg for å holde lagene dine under hakenivå - kortere lag vil trekke oppmerksomheten mot kjevelinjen din, i stedet for å trekke øynene ned og forbi det. Du kan lage flate, båndlignende krøller med en hårretting - bare vikle en hårstreng rundt retten i noen sekunder på lav varme. Frigjør, og du burde ha uformelle krøller!

47. Frisyrer til kvinner over 50: Nicollette Sheridan Sexy Up'do

besthairstylesforwomenover50_47

Frustrerte fruer skuespillerinnen Nicollette Sheridan ser røyking varm ut med sin sexy oppe med en lang sideveis frynse. Up'dos er perfekte for formelle arrangementer eller spesielle anledninger, og de passer alle ansiktsformer. Unn deg Nicollettes sexy oppdrag ved å trekke dine lange låser opp i en lav hestehale eller en bolle, og la noen tråder løsne seg om ansiktet ditt. Para din pen oppe med feilfri sminke for et polert og glamorøst siste utseende.

48. Frisyrer til kvinner over 50: Sela Ward Long Blunt Bob

besthairstylesforwomenover50_48

Amerikansk skuespillerinne, forfatter, produsent og talsmann Sela Ward ser guddommelig ut med sin lange, stumpe bob i en rik sjarm av sjokoladebrun. Den lange boben, eller "lob" er vanligvis en kragebenet frisyre eller litt kortere. Det er generelt veldig smigrende for alle ansiktsformer og hårtyper, og her har Sela valgt en super-slank og rett frisyre som ser veldig profesjonell ut. Rådfør deg med en profesjonell frisør for å bestemme hvilken lengde og stil som passer best for deg. Til slutt, match din sminke til frisyren din - for denne elegante og sexy 'gjør, velger du røykfylte øyne, lange vipper og naken lepper..

49. Frisyrer til kvinner over 50: Julianne Moore Topknot Bun

besthairstylesforwomenover50_49

Amerikansk-britisk skuespillerinne og barns forfatter Julianne Moore ser fantastisk ut med sin lange auburn låser opp i en massiv topknot bun. Denne frisyren er ideell for cocktailer med venner, en natt ute med din betydelige andre, eller en smart-tilfeldig begivenhet. Det er også super lett å style - bare trekk håret opp i en høy hestehale, og vri den rundt seg selv til du har en stor bolle.

50. Frisyrer til kvinner over 50: Megan Mullally Curled Bob

besthairstylesforwomenover50_50

Den amerikanske skuespillerinnen Megan Mullally ser uanstrengt vakkert ut med hennes litt krøllete bob frisyre. Denne frisyren merker alle boksene til en nydelig frisyre for kvinner over 50 år - det er en perfekt lengde, god solid, rik sjokoladebrun farge, litt volum og definisjon, og et stilig generelt utseende. Pair din perfekte frisyre med feilfri sminke, flotte smykker og et trygt smil for best resultat.

*

Som du kan se, finnes det et bredt utvalg av frisyrer til kvinner over 50 år. Uansett hva du står overfor, hårlengde, hårtype eller stil, er du sikker på å finne minst en håndfull stiler for å prøve på ditt neste hår avtale. Vi anbefaler å skrive ut et bilde av ønsket hårklipp (eller lagre det på smarttelefonen) for å vise hår stylisten. Du er mye mer sannsynlig å få akkurat den klippingen du vil ha, hvis du viser frisøren et bilde. Nyt ditt nye, friske og stilige utseende!

Leave A Comment

6 + 1 =