40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017

Twist frisyrer for naturlig hår 2017 som disse blir raskt et populært alternativ for kvinner (og menn) med Afro-teksturerte hår. Også kjent som "mini vendinger", "to-streng vendinger" og også "flate vendinger", de er en frisyre som kommer med flere muligheter til å tilpasse den enn du kunne riste knyttneve på. Vi tenker utenfor boksen når det kommer til vårt hår i disse dager, damer, og disse ser definitivt deg hvordan du gjør det med stil.

Hvis du sitter komfortabelt, skal vi begynne ...

1 - Pretty in Pink (& Purple)

For en enkel måte å krydre dine snurre frisyrer for naturlig hår 2017, hvorfor ikke legge til et sted med farge? Du kan enkelt veve ekstra utvidelser til "gjør, men i forskjellige nyanser. Dette vil virkelig få innvirkning, og når du kjeder deg, kan du bare ta dem ut og erstatte dem med en annen farge.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 8

 Kilde: jeanicewebb

2 - Enkel og Søt Flat Twist Look

Selv om det er vanskelig å begynne med, er flate vendinger som disse et super raskt alternativ som holder deg i tre til fem dager, hvis du spiller kortene dine riktig. Søt, lett og superbeskyttet, du kan legge til blomster eller en rekke andre tilbehør til håret for å virkelig leve opp ting.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 9

3 - Medium Sized Senegalese Twists

Venstre lenge og flyter fri, disse senegalesiske vendinger er vakre for når du føler deg sassy og fleeky. De ber bare om å bli pisket frem og tilbake, det er sikkert. Det er ingenting i veien for sofistikert styling teknikker som brukes til å lage dette utseendet, og kan til og med tilpasses med et bredt spekter av nyanser og farger.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 10

4 - Twisted Bun Life

Du kan kombinere disse vridte frisyrene til naturlig hår 2017 med en rekke andre stilarter, inkludert updos. Disse inkluderer afro ser, fletninger, og en rekke andre design. Dette utseendet, for eksempel, er perfekt for en glam-hendelse når du trenger å se ditt beste ut.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 13

5 - Marley Twist Out

Det er så mange fordeler til en beskyttende stil som disse vrihårene til naturlig hår 2017. En av de største er at det bare er det - en beskyttende stil. Når vridene har blitt satt i håret ditt, blir de igjen slik. Med noen design og stiler kan de stå igjen i mange dager, mens andre tilbyr uker med slitasje. Hvis langvarige stiler er det du leter etter, ta en prat med stylisten din. De vil kunne fortelle deg hva som pleier å vare lenger.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 2

6 - Flettet & Twisted Faux-Hawk

Disse vridne frisyrene for naturlig hår 2017 er alle lavt vedlikehold. Ikke bare det, de jobber på alle slags hårlengder. Du kan legge dem til veldig kort hår eller lengre hår, og med de forskjellige stylingsmulighetene på toppen av det, har du for mange alternativer til å liste!

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 5

7 - Top Knot, Golden Blonde Style

Det var i begynnelsen av 2000 at vridne frisyrer ble mer vanlige, og de har nettopp økt i popularitet siden dem. I disse dager, designene du finner er så komplekse, du ville nesten ikke tro at de var mulige. Bare ta en titt på denne fantastiske stilen som et klassisk eksempel. Det ser mye mer komplisert ut enn det egentlig er, noe som betyr at alle vil stirre misunnelig.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 11

8 - Red & Rosy Twisted

Naturlig hår fungerer veldig bra med disse vrihårene til naturlig hår 2017, og tilbyr en stil som begge ser bra ut og kan vrides i en rekke forskjellige design. Barrettes og band er ikke nødvendig når du har å gjøre med naturlige hårvinkler, i stedet holder sammen naturlig.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 14

9 - Kompleks Flat Twist Styling

Disse fabelaktig vridde designene viser deg hvordan du kan oppnå en flott og komplisert oppdatering uten behov for mange stylingprodukter og oppvarmede verktøy. Du beskytter håret ditt i dobbeltrom - en gang ved å beskytte dem med vridningsbrett-frisyrene selv, og deretter en gang rundt ved å unngå alle de stylingsverktøyene du ellers ville ha brukt.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 16

10 - Twisted med elektrisk blå

Vil du gjøre en uttalelse, men ikke for mye av en erklæring? Hva med en blink av lys, elektrisk blå? Bare den ene strengen er nok til å få håret til å skille seg ut i mengden. Disse klumpete vendingene ser fabelaktig ut i mørkere nyanser, med bare den ene peekaboo kontrast.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 26

11 - Vakre, sommerdrevne stiler

Dette utseendet er utrolig jevnt. For å sikre at utseendet ditt er jevnt og forblir det, må du sørge for at du vet hvordan du skal vedlikeholde og ta vare på disse vrihårene til naturlig hår 2017. Silkepute eller andre glatte beskyttelsesmaterialer må brukes for å sikre at materialene ikke gjør det trekk på håret ditt og få det til å bli frizz.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 27

12 - Twisting Out & Sassy

Når du er ferdig med twist-in, kan twist-out gi deg enda en frisyre, noe som gjør dette til en av de mest allsidige frisyrene i tiåret. Det kan hende du må prøve forskjellige produkter for å stil og condition håret ditt, men når du finner ting du elsker, vil resten av reisen bli en bris.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 28

13 - Beautiful & Curved Twisted Mohawk

Har du lyst på noe edgy og moderne? Denne vakre og buede vridd mohawk bør være rett opp gaten din! Hold ting naturlig mørkt hvis du vil, men vi kan ikke hjelpe, men tror at en lysende fargefarge egentlig passer fint inn i den vridne stilen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 30

14 - Chunky Twist Up Do

Det er klumpet og vridd, og også veldig elegant og sofistikert. Vi tror dette utseendet ville være perfekt med tilbehør til et bryllup, så vel som for mer alvorlige anledninger, for eksempel jobbintervjuer.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 32

15 - Flat Twists & Low Puff

Flat updos er ikke bare super raske å sette inn, men også veldig enkelt. Så enkelt, faktisk, at du selv kunne gjøre dette hjemme. Med svært liten innsats, kan du ha en fantastisk updo som skriker avansert og klasse. Ser slik ut, for eksempel vil det bare ta en time eller to å sette sammen, mens andre forlengelsesstiler vever ofte tar mange flere timer, noen ganger så mange som åtte til ti.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 33

16 - Enkle, doble pony twists

Du har boller og ponytails, og til og med intrikate vendinger og twirls. Noen ganger, men å holde ting fint og enkelt med en pony feid til siden og holdt på plass med en vri (eller et bånd), er akkurat det som trengs for å gjøre deg klar i morgen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 35

17 - Big & Bulky Twist Look

Jo større størrelsen på vridningen, desto kortere tid vil det ta å fullføre. Hvis du ikke kan spare helt så mye tid som du vil ha for stylisten din, velger du chunkier flettene til en langvarig kul stil som blir litt raskere å installere.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 37

18 - Lang, Twisted Locks

Twist hairstyles er faktisk akkurat som navnet tilsier - to tråder av hår som er vridd rundt hverandre for å danne et utseende som ligner dreadlocks. Du bør ikke få de to forvirret, men som dreadlocks er ofte mye tykkere, og også gjort opp litt annerledes.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 38

19 - Innocent Flat Twists

Det er så mange måter å bære disse vridne utseende på, og du kan til og med vri på vendingene dine, og så vri de vendingene igjen hvis du har lyst til det. Det er bokstavelig talt uendelige måter å rocke disse låsene på, og vi kan ikke vente å se hva du kommer opp med neste.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 39

20 -Krykkende Glory Twists

For en titt god nok for en dronning, hva med denne kronen herligheten vri ser? Det er perfekt for sommeren, når du vil flytte alt håret tilbake fra ansiktet ditt.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 36

21 - Fall Toned Kinky Twist Out

Kinky vendinger anses generelt for å ha et litt mer au naturel utseende når det gjelder vridestiler. De er en smart måte å endre et vanlig utseende noensinne så lite for å få en helt ny følelse og ferdig med det.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 34

22 - Fabulous Twist Style Worn Many Ways

Du må huske at disse mindre vendingene ofte tar mye lengre tid enn bredere, tykkere og tykkere vendinger. Dette er på tide at du må sette til side for avtale, og du bør sørge for at stylisten er klar over hva slags stil du vil ha, så de vet hvor mye tid du vil tildele deg. Hvis du ikke er sikker på hva du leter etter, ta inn noen bilder av utseende som du liker og se om de to av dere ikke kan komme opp med noe fabelaktig og fancy sammen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 31

23 - Fun & Fabulous Multi-Twist Style

Når du har kan få en rekke ser alle pent innpakket i en, hvorfor ville du ikke bare ha det? Det er hva denne typen snurre frisyre vil gi deg - noe som lett kunne innlemme en rekke forskjellige ideer, vendinger og snirkler, avhengig av hva slags stemning du prøvde å sette.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 30

24 - Lav Bun & Glamorøs

Dette glamorøse utseendet har blitt elegant oppnådd ved å brette vendingene rundt på en gang, før de festes på plass, enten med en elastikk eller pinner.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 29

25 - Fabelaktig Red Half Updo

Lys rød? Vi elsker det. Snurre hele fordelen rundt og pek på plass for en titt som helt bergarter for både dag og natt anledninger.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 21

26 - Flat Twist Bun

Flat vridd og vridd igjen i en bolle. Det er enkelt og pent, men er det det riktige vridte utseendet for deg?

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 15

27 - Kinky Mohawk

Har du lyst på en kinky mohawk? Dette utseendet bør gi deg all inspirasjon du trenger.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 6

28 - Tilpasset

Vi elsker ringer på fingrene, så det er bare fornuftig at vi også vil elske dem i håret vårt. Legg til noen blinde hårringene til dine vendinger og fletninger for et kjølig, boho-elegant utseende.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 24

29 - Skulpturelle Updo

Hva med noe skulpturert for dine vrike frisyrer for naturlig hår 2017? Dette skriker med pompøs og glamour, med en asymmetrisk stil som blander nyanser av både maroon og svart sammen. Disse gullringene gir bare et snev av bling til anledningen, og vi kan alltid finne en unnskyldning for å stenge dem.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 25

30 - Chunky Short Marley Twists

Kort og klumpete, det er slik vi liker våre vridte frisyrer for naturlig hår 2017. Disse ser naturlig ut og kule, alle samtidig, men er de noe du ville velge for.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 23

31 - Amazing Garn Twists

Med garnvendinger har du så mange muligheter for deg, spesielt når det gjelder virkelig lyse og dristige farger. For festival sesong og sommer, er disse utseendet helt spot på, selv om de kan gi en følelse av farge til dra livet også om vinteren.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 22

32 - Fierce & Tall Top Bun

Legg til litt honning og karamelltoner på dine vendinger, og du kan også rocke en slik utseende. Vi vil ikke lyve, dette ser ut som noe som kan være rett opp Beyonces gate, og hvis det er bra nok til dronning B, er det godt nok for oss.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 20

33 - Kinky Marley Rope Twists

Hvis du vil ha middels lengde, er kinky vendinger et godt alternativ. Marley vendinger anses generelt bedre for lengre stiler, selv om begge kan fungere i begge situasjoner med riktig stylist. Disse midlange-utseende gir deg det beste fra begge verdener, slik at du kan snakke håret hårdt opp på dagene der du trenger noe stylet vekk fra ansiktet ditt. På dagene når du har lyst på å ha på håret ditt, kan du fortsatt gjøre det. Bare en annen grunn til at disse vri hairstyles for naturlig hår er gode valg.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 19

34 - Twisted & Intricate Twist Hairstyles For Natural Hair 2017

Selvfølgelig, hvis du ikke er interessert i lange og nydelige låser, må du ha dem korte og herlige i stedet. Du kan falle det også, vikle og snurre dine vrikehår for naturlig hår 2017 inn i intrikate design som legger seg til håret ditt. Det er som å velge et kortere utseende, uten å gå for et kortere utseende.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 2 4

35 - Sassy & Fierce Protective Short Styles

Bruk dine vendinger tett festet til hodet, og vri på hverandre, og du får en titt som ser ganske skummel ut. Hvis du ville ha et kontorutseende som trengte veldig lite vedlikehold, slår dette sikkert det. Ingen tull og fab. Den merker alle boksene.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 17

36 - Chunky Senegalese Twisted Hairstyle

Bruk dem lenge, stort sett vridd og fabelaktig, vist av dette vakre håret. Super lang og nydelig, du kan også ta litt lengde av disse hvis du leter etter et blikk som var lett å håndtere. Når disse vendingene er i, så lenge du holder opp med det beskyttende vedlikeholdet, kan utseendet vare i mer enn et par uker.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 18

37 - Utsmykket med Gold Twist Hairstyles

Du kjenner de gamle kjeder du har som du ikke lenger har på deg? Hva med å ha dem på hodet i stedet? Hår tilbehør, som hår halskjeder, har blitt veldig populært i det siste, og de kan legge til en viss Grecian følelse til låsene dine, hvis det er den typen av gudinne appell du går for.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 12

38 - Shoulder Length Twists, Accessorized & Top Bun

Hold ting skulderlengden, slik at du kan legge til en topp bolle og et par blunged-out tilbehør for å oppnå dette flotte utseende.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 7

39 - Søt halvt og halvt hår

Halve n 'halv stiler er søte og morsomme, og disse bun-stilene er overalt akkurat nå. De er enkle og har en rekke fordeler også. Hvis du har fettete hår eller hår som ikke ser ganske bra ut som du håpet det ville, kan du kaste den øverste halvdelen opp i en bolle, noe som gir deg bare den nederste halvdelen å bekymre seg for. Du vil vanligvis finne at toppene går frizzy først.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 3

40 - Kinky Twist Braids for helgen

Hvorfor ikke se på å vride dine beskyttende stiler inn i en bob? Det er en flott sofistikert design som fortsatt kan bli trukket tilbake når du blir varm og trenger å. Du kan til og med vurdere å injisere noen morsomme farger for å virkelig få hele utseendet til livet.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 1

Leave A Comment

61 − = 56