40 Langlagede frisyrer

Å ha langt hår er fabelaktig til tiden kommer til å bestemme hva du vil gjøre med det. Det er så mange farger å velge mellom, og så mange kutt også. Selv om du selvsagt er avskåret fra bestemte stiler hvis du ikke vil miste noen av lengden på de vakre låsene dine. Hva med noen lange lagde hårklipp, men? De er perfekte for når du vil beholde lengden, men injiser litt stil. Vi har noen utseende som er absolutt verdt å ta en snigende titt på, spesielt hvis du er på jakt etter litt hårinspirasjon.

1 - Mye og mange lag

En blanding av lag er den perfekte hemmelige ingrediensen for å gi håret rikelig med bevegelse, tekstur og sprett. For å få den beste effekten, start lagene slik at de rammer ansiktet ditt og avslutt lagene i slutten av håret, noe som gir deg rikelig med innrammede anker som flatter perfekt.

Lang Layered Haircuts 24

2 - Auburn Light Layers

Langere hår har en tendens til å være veldig tung, og når håret blir så tungt at det bare ligger flatt og livløst. For å ta bort noe av bulket uten å miste lengden, kan noen lag lagt til helt enden av håret bidra til å gi ekstra bevegelser. Når du kombinerer dette trikset med litt enkel curling, har du en vinnende kombinasjon.

Lang Layered Haircuts 28

3 - Fabulous Long Layered Haircut

Hvis du allerede har bølger i håret ditt naturlig, lær å jobbe med dem. Når du prøver å rette dem ut, prøver du å endre retningen på låsen din. Når du lærer å jobbe med, snarere enn mot, får du mye bedre tid når du stiler dine låser om morgenen. Så vel som det, vil styling bli raskere, og håret ditt vil se mye bedre på grunn av det.

Lang Layered Haircuts 38

4 - Romantisk, sidevevd lag

Å utarbeide ansiktsformen er en god ide før du begynner å planlegge hvilke lange lagdelte hårklipp du bør gå for. Derfor er en konsultasjon med stylisten alltid viktig før du avgjør noen endelige avgjørelser. Du bør også høre stylisten din - hvis de foreslår at det er en dårlig idé, lytt til årsakene de gir før du avviser dem og velger noen andre til å jobbe med.

Lang Layered Haircuts 19

5 - Lett, bevegelses-leggende lag

Den perfekte langlagede haircuts betyr å trene så mye ut som bare kuttet alene. Klippet, på egen hånd, vil ikke se hvor som helst nær så bra som dette bildet, med mindre du har den riktige fargekombinasjonen for å følge med.

Lang Layered Haircuts 10

6 - Varm og kul blond blanding med lag

Når du velger lettere nyanser i dine lange lagede hårklipp, må du sørge for at du beskytter håret på de beste måtene. Hvis du går blond eller lys for første gang på lang tid, bør du være oppmerksom på at vedlikehold av utseendet ditt vil være sentralt i hvor lenge stilen kommer over som salong-perfekt for.

Lang Layered Haircuts 20

7 - Fem-minutters flickelager

Forskjellige lengder bidrar til å gi deg rikelig med bevegelse i ellers kjedelig, enlengs hår, et perfekt tips for når du vil ha håret ditt rett og langt. Faktisk har Drew Barrymore rocket denne stilen en rekke ganger, en stor fan av disse lange lagdelte hårklippene selv.

Lang Layered Haircuts 25

8 - Long n 'Lovely Layers

Å legge til riktig produkt er den perfekte måten å unngå å bruke oppvarmede stylingverktøy når du har langt hår i god stand, og du vil gjerne holde det på den måten. Bruke hårspray scrunched gjennom håret ditt, eller en god sjøsalt spray, er perfekt for å legge til tekstur og krøller, uten behov for varme. Braiding håret natten før og deretter arbeider med de naturlige bølgene som er igjen er også et veldig pent trick.

Lang Layered Haircuts 39

9 - Hakkete lag hele veien ned

For å få riktig ferdig utseende, anbefaler vi at du tar så mange bilder og bilder av ønsket resultat som du kan til stylisten din. Noen ganger er det mye lettere å vise på bilder hva du ikke kan si i ord, spesielt når du ikke kjenner de tekniske vilkårene for alt. Start deg selv en Pinterest-bord med alle dine nye hårinspirasjonsbilder og bruk det for å gi stylisten din den riktige ideen.

Lang Layered Haircuts 29

10 - Rooted Blonde Bombshell

Hvis du ikke har langt hår, men vil ha langt hår, er utvidelser gode. Du må sørge for at du velger anstendig, god kvalitet utvidelser slik at håret ditt ser ekte og ikke syntetisk ut. Imidlertid kan mange hårforlengelser i disse dager farges, kuttes og styles akkurat som det naturlige håret ditt, og gir deg en masse måter å klippe et hvilket som helst antall forskjellige frisyrer.

Lang Layered Haircuts 11

11 - Everyday Long Layered Haircut

Hvis du har tykt, langt hår og fortsatt vil injisere et par lag, velger du lag som rammer ansiktet på en veldig smigrende måte, og legg deretter til litt sprø sideband i blandingen, for å spice opp ting. Akkurat som det er så mange typer lag du kan velge mellom, er det også mange bang-stiler. Du trenger bare å finne den rette kombinasjonsboksen som fungerer for deg. Denne kan bare være det.

Lang Layered Haircuts 21

12 - Face-Framing Layer & Light, Bright Blondes

Hvis du helst vil dine lange låser ikke faller livløse og flate, gir lette lag på enden den perfekte løsningen. Blås de lette lagene ut vekk fra ansiktet, og du har en lang lagret utseende som er flatterende for alle ansiktsformer.

Lang Layered Haircuts 26

13 - Straight, Light Layers

Det er som "Rachel" - du vet, Rachel fra venner da hun hadde * det * ikoniske utseendet. Denne "Rachel" har blitt oppdatert, men med en vakker blanding av farger og toner, og et kutt som dreper det for den moderne kvinnen.

Lang Layered Haircuts 30

14 - Lang til lag med Bangs

Hvis du vil klippe lengre smell med dine lange lagde hårklipp, start lagene dine lenger ned i håret - under haken. Hvis du ikke gjør det, risikerer du å ende opp med et 70-talls stil, flick-out-utseende. Det er et flott utseende, ikke misforstå, men hvis det ikke er det du ser på, kan du ende opp ganske skuffet.

Lang Layered Haircuts 31

15 - Håndmalte, utlagde lag

For å legge til et ekstra hint av noe spesielt for dine lange lagede hårklipp, har du noen høydepunkter kastet inn. Det er mange kjendiser som støtter dette flotte håretrykket - perfekt for å gjøre tynt hår ser bouncier og mer full av liv. Honning og gyldne skyggefulle høydepunkter mot slutten av låsene dine, jobber virkelig med de myke lagene, og er et godt triks for å lette ditt utseende uten å gå blond eller lys over.

Lang Layered Haircuts 12

16 - Bodacious Beige Blonde & Lightly Layered

Lette lag som de du kan se på slutten av denne kuttet, er perfekte for å legge til litt volum når håret ditt mangler det alvorlig. Fint og lunt hår kan virkelig dra nytte av noen få lette lag, og dette er et flott bilde å bruke som inspirasjon. Vis hår stylisten hva slags lag du vil ha, så mange som du kan finne å vise, og du vil bli mye lykkeligere med sluttresultatet.

Lang Layered Haircuts 13

17 - Soft n 'Shaggy Layers

Mermaid krøller er perfekte for de med tykkere, langt hår med lag. Chrissy Teigen, for eksempel, var en stor fan av dette utseendet. De cascading bølgene er lett oppnådd med store oppvarmede ruller, eller til og med flette håret i store flett og la det tørke. Det er et naturlig, sjøutsikt, det er perfekt for havfruer blant dere.

Lang Layered Haircuts 27

18 - Sidepartierte og langlagede frisyrer

Vet hvor din mest smigrende avskjed er, og hvis du ikke vet, spør frisøren din om å gi deg en hånd. Poenget er å finne den mest smigrende parting og deretter kutte lagene i håret etter det. Når du våkner om morgenen, vil håret ditt naturligvis falle på den måten, og når håret ditt har blitt kuttet med den stilen i tankene, blir det veldig enkelt å jobbe med om morgenen.

Lang Layered Haircuts 32

19 - Marmalade lange lag

I tillegg til lengre lag på tykkere hår, tykk, løs og strandaktig bølger fungerer også utmerket. På samme måte som med andre smigrende, langlagede hårklipp, sørg for at lagene starter fra det flatterende punktet - vanligvis på haken lengde eller under.

Lang Layered Haircuts 14

20 - Lange og Platina Blonde Layer

Du trenger ikke å gripe noen ekstra oppvarmede styling verktøy passert hårføner punkt hvis du velger lange lagte hårklipp som denne. Du kan enkelt gjenskape dette utseendet med hårføner og en god rund pensel.

Lang Layered Haircuts 18

21 - Bangs Grow Out Layers

Lag hjelper på en rekke måter, ikke bare for å legge til volum og oomph til en flat stil. Lag kan også bidra til å vokse ut en stil. Hvis du for eksempel nylig har valgt en balayage, og du ønsker å kutte bort de tørre, døde og blekemiddelblonde endene, kan du gjøre det, og legge til lag som dette for å hjelpe fjær og smigere. Det samme virker for å vokse ut bangs også - bare vokse dem ut i smigrende lag rundt ansiktet.

Lang Layered Haircuts 33

22 - Lagt tilbake og lagret langt utseende

Å legge til noen solskinnede høydepunkter er den perfekte måten å oppdatere langlagede haircuts som denne, og Jennifer Lawrence er en veldig stor fan av denne typen utseende. Hun kan fra tid til annen glide opp på den røde løperen, men hun har aldri gledet seg når det gjelder hårmote. Hvis det er bra nok for J-lov, er det godt nok for oss!

Lang Layered Haircuts 40

23 - Svart n 'Honey Melt for mørk til lys scener

Hvis du vil ha en titt som er perfekt for å ta mørkere låser til lysere siden, er dette definitivt det. Alle vet at du vanligvis ikke vil være heldig nok til å gå fra veldig mørkt til veldig lett i en sittende, og dette halvveis smelteutseendet er det perfekte kompromisset. Det gir deg også noen uker med å la håret slappe av før du begynner å lynne det hele igjen.

Lang Layered Haircuts 15

24 - Xtra Volume Long Layered Haircut

Hvis du skal regelmessig bruke oppvarmede stylingsverktøy, for eksempel krøllejern, for å oppnå det som denne lange og lagdelte designen, må du sørge for at du også bruker et ekstra varmebeskyttelsesprodukt. Masse varme betyr mye skade. Når håret ditt blir skadet, ser det ikke så bra ut i lang tid.

Lang Layered Haircuts 37

25 - Sexy Ash Long Layers

Hvis du har et hjerteformet ansikt, blir du med som Taylor Swift. Hvis du ønsker å få litt inspirasjon til lange lagde hårklipp for hjerteformede ansikter, se på hennes siste frisyrer. Hun har rokket sine lange og lagrede låser med full bang, en titt som ville være ganske hard og alvorlig på denne ansiktsformen, hvis det ikke var for de koniske lagene som får forsiktig å falle fra kjeften. Det er ingen smell her, men samme lagringsregel gjelder.

Lang Layered Haircuts 34

26 - Lange og saftige lag

Når du har tynt hår og et rundt ansikt, kan det være et farlig valg å velge lag. Lag legger vanligvis mer masse, og hvis lagene rammer ansiktet og flicker ut, blir resultatet accentuert runde. For å bekjempe dette, velg lag som holdes helt vekk fra ansiktet. Jo nærmere slutten av håret du legger dem, jo ​​mer smigrende blir de.

Lang Layered Haircuts 16

27 - Baby Blonde Tykk n 'Layered

Hvis du har et rundt ansikt, følg i fotsporene til noen som Selena Gomez med sine lange lagde hårklipp. Lag som starter ved kjevelinjen og er knapt - det er den mest smigrende utseendet for deg, ifølge kjendis frisyrer.

Lang Layered Haircuts 23

28 - Lang, Straight & Chic Lag

Lengre lag er perfekte for kvinner med runde ansikter fordi de stopper den "ballooning"-effekten som de kortere lagene kan ha. Hold dem lenge - jo lenger bort fra ansiktet ditt, desto bedre. Dette utseendet viser deg hvordan du gjør nettopp det.

Lang Layered Haircuts 35

29 - Long & Layered Mermaid Waves

Hold høydepunktene nøytral og naturlig, og la klippet ditt snakke med et kult utseende som dette. Legg til noen krøller eller hold det rett, det er nede for deg, men dette utseendet er ikke bare universelt smigrende, men også veldig enkelt å stilere på en rekke forskjellige måter.

Lang Layered Haircuts 17

30 - Barely-There Lag på slutten

Langt hår og lag går hånd i hånd. Det er som om de ble laget for hverandre. Sarah Jessica Parker vet at den riktige måten å bære langt hår er med noen få lette lag, og du kan rocke utseendet også med smigrende ansiktsrammende høydepunkter.

Lang Layered Haircuts 36

31 - Lange og ildete røde lag

Hakkete lag på slutten av håret bidrar til å legge til dimensjon og tekstur, samt bevegelse og sprett, uansett om du ser ut med en rett eller krøllete overflate. Be stylisten din for å få en finere finish til lagene dine hvis du vil ha et mer vanlig utseende, men mer modernisert.

Lang Layered Haircuts 22

32 - Bright, Blonde & Layered Up

Hvis du rocker en lang ansiktsform, blir du med Emma Stone. Hun har kjent henne med sine lyse og dristige hårfargevalg, og hennes middels og kortere stiler, men det er noen lengre blikk der ute, og langlags ser også ut. Flighty og flirty bangs, feid over til siden, er en fin måte å inkorporere starten på lagene på i en slik utseende.

Lang Layered Haircuts 9

33 - Lange og herlige Balayage Blonde Layer

Den smarte blandingen av disse blanke blonder er det perfekte tillegget for lang og lagdelt kutt. Arbeid med vår stylist for å finne ut de beste tonene som skal brukes til å virkelig gi ditt utseende til livet.

Lang Layered Haircuts 8

34 - Chocolate & Long Layered Haircut

Snarere enn å legge krøller til håret ditt, ved hjelp av krøller eller flatjern, legg til en bølge i stedet. Det anses generelt mer glamorøst, bare hvis du er på jakt etter noe som passer til en formell eller sofistikert anledning.

Lang Layered Haircuts 7

35 - Lange lag og høstblonde

Hvis du har et firkantet ansikt med en sterk hake, bør du lete etter lag som er fjæret rundt det området. De jobber for å myke de rette linjene og konturene. Olivia Wilde er en annen firkantet chicka, så vær sikker på at du sjekker ut de nyeste, langlagede hårklippene også.

Lang Layered Haircuts 6

36 - Rooty Ombre Layer

En måte å bidra til å få bra hår til liv, er å jobbe en ombre for å bringe lagene i nedre lengde til livs. Måten disse tonene fanger lyset på er så vakker, du ville aldri ha kjent at dette håret startet ganske flatt.

Lang Layered Haircuts 5

37 - Søte og lyse ansiktsrammer og lag

Ved å bruke en krølleforsterker i håret ditt før styling eliminerer behovet for oppvarmede stylingverktøy, og fungerer også bra med de lengre lagene dine for å legge til mer volum og dimensjon.

Lang Layered Haircuts 4

38 - Blond, Fremhevet, Lavlyset og Lagret

Hvis du blander en rekke toner med lagene dine, er det en fin måte å trekke oppmerksomheten på det nye gjøret ditt, men disse lagene kan også brukes til å vokse ut kortere serier også. Det kan for eksempel lett bli dyrket i en avgrønt bob, en rotete lobe, og så dette vakre, lengre utseende. Til slutt, kan du bare trimme for å få alt tilbake til samme lengde igjen, gratis å legge til mroe lang lagret hårklipp hvis du ønsker å.

Lang Layered Haircuts 3

39 - Tykke, lange og strukturerte lag

Hvis du vil legge til tekstur på håret ditt, legg til lag og ta opp dem så de ikke faller på riktig sted og retning. Mussed-up-utseendet er en moderne, men det er også en som kan se veldig glamorøs ut når det er gjort riktig vei.

Lang Layered Haircuts 2

40 - Lag det opp!

Sist men absolutt ikke minst, la oss gå på mutter med de nedre lagene for å gi deg et hoppende og vakkert utseende som dette. Oerfekt for tykkere og tynnere hår, det er også et blikk som lett kan oppnås ved å bruke den rette kombinasjonen av hårstykker og forlengelser.

Lang Layered Haircuts 1

Leave A Comment

63 + = 67